A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2006 végén kezdünk próbálkozni

Andi!

Én is üdvözöllek. :wink: Egy másik topicban,olvastál rólunk?!Ilyen jó hírünk van? Megkérdezhetem,hogy hol?Csak mert kiváncsi vagyok. :D

Titi!

Köszi,akkor meló után újra lapozgatok még,hátha megtalálom. :? Jajj,most nagyon izagalmas 14 nap jön,mondjuk mindkettőnknek,neked akkor lesz teszt,nekem meg a következő UH. :wink:

Kép

Kép
anubias

Eszter, nagy reményt azért nem fűzök ehhez a hónaphoz. Bár ma még igyekszem a párom megfűzni egy akcióra. Valahogy viszont bennem van odabent mélyen, hogy az enyém a következő hónap. Tudod, az egybeesés miatt... majd meglátjuk. Most egyáltalán nem vagyok besózva, majd aztán kiderül, hogy fogom viselni a következő 2 hetet.

Remélem, én bírom a mensi napjáig a teszttel. Vagy talán megelőzök mindenkit, és én leszek a pé utáni leghamarabb tesztelő?! Az tuti, hogy nem veszek otthonra tesztet, mert biztosan elfogyasztanám.

KépKép
titi_27

Sziasztok!
szeretnék csatlakozni hozzátok :) Mi október óta próbálkozunk még nincs babánk,de már nagyon szeretnénk.. :D Még nem igazán tudom a kiszámolosdi dolgokat meg a hömérözést? Szóval kezdö vagyok nagyon... :oops: Csak 4 hónap után már kicsit kezdek pánikolni... :?
Olvastam valami tesztröl itt mi az tudnátok nekem segíteni?
Elöre is köszönöm! Legyen szép napotok!
Viki
svikó

Annyira aranyosak vagytok, hogy igy izgultok éretem - de annyira jól esik. Néha az az érzésem, hogy én azért vagyok nyugodt, mert TI izgultok helyettem is :D

Little ideadta a telefonszámát, és ha van eredmény egyből irok neki sms-t. Csak azt kellene tudjam, hogy este gépközelben tud-e lenni, hogy nektek is megirja.... ?????

Titi, én reménykedhetek helyetted erre a hónapra? Nagyon szeretnék!!! :D - szerintem kezd biztató lenni a te görbéd is :D

KépKépKép
ildiko74

Viki, Andi! üdv köztünk - a hőmérőzésbe hamar belerázódtok ti si... a lényeget elolvashatjátok róla az oldalunkról....

Andi, én is kiváncsi lennék, hol olvastál rólunk! - remélem csupa jót :D

érezzétek jól magatokat köztünk, és gyors babásodást nektek!

KépKépKép
ildiko74

Ildikó, reméljük, hogy Little ha másért nem, csak azért is benéz, hogy megírja, mi újság Veled. De ha nem nagy gond, akkor írom az enyém is. Én tutira jövök és megírom a lányoknak!

Viki, üdv köztünk! A napokban az LH tesztről és a PG53-ról beszéltünk sokszor. Mindkettő ovulációs teszt, a PG53 egyszeri beruházás, nagyjából 2.500 Ft, és nyállal illetve méhnyakváladékkal működik. A másik LH teszt, vizelettel, és csak egyszer használatos. Annak az ára a DM-ban 5 db-é 2.300 Ft. Mindkettőt egyszerre használva, és a hőmérőzés szerintem beválhat. Én most próbáltam mindhármat egyszerre, és úgy néz ki, működik. Majd aztán meglátjuk, összejött-e a baba az egyszeri alkalomból.

KépKép
titi_27

A 2007-ben akarok szülni-ben olvastam rólatok.
Megnézem a lapotokat is.

Nálunk nem igazán volt vészes a vihar, esett egy kis eső meg fúj a szél de nem erős, csak utálom, hogy el van borulva.

Ma a kisfiamon kivűl a hugom 3 gyerekére vigyázok, ez elég strapás.

Én már régebb óta szeretnék teherbe esni csak a párom nyár óta éjjel nappal dolgozik ezért nem tudtunk igazán nekifeküdni a témának, de én egy kicsit mégis reménykedtem. A sogornőm nem akart igazán gyereket mégis teherbe esett már félidős és most kezd el igazán foglalkozni a picivel eddig leperget róla a téma pedig ő a terhes. Ez nekem nagyon furcsa. De lehet hogy az a baj, hogy én meg nagyon szeretnék egy babót.

Kép

Andi

Kép

Kép
h.andrea79

Helló Lányok!

Andi! Üdv itt is közöttünk, örülök, hogy itt vagy!!!

Eszeter! Andi valószínű, hogy a 2007-ben akarok szülni-ben talált rátok, mert én is ott kezdtem és aztán Meri írt ott, hogy átmásolt onnan gyógynövényes infókat és én is onnan kerestelek meg benneteket!
Örülök, hogy nem volt gond ez a szeles idő és jól vagy!

Én olyan hulla vagyok, ettől a széltől nem tudtam aludni, pedig jó lett volna, mert ma annyi dolgom van. Sütök-főzök, pakolok és takarítani is kellene, mert ugy holnap indulunk síelni! Ráadásul holnap is korán kelünk.

Remélem mire visszajövök lesz egy csomó zebrásunk!!!! :lol: :lol: :lol:

Titi! Miért van ingyen a PG/53? Remélem neked is mostmár összejön az a baba! :lol:

Én is vettem ovulációs tesztet a dm-ben (Corax a neve), majd kipróbálom, kíváncsi vagyok rá, bár nekem még nem érdemes most!
Szerintetek az én maratoni ciklusomnál ami össze-vissza van hanyadik nap érdemes először tesztelni?
Elolvastam a használati útmutatót, de ti már tpasztalat vagytok ebben! :roll:
Vendég

Jajj lányok,annyira szédülök,mitől lehet,eddíg nem éreztem.Valaki tapasztalt ilyet?Lehet,hogy valami baj van? :cry:

Kép

Kép
anubias

Eszter! Szerintem ez normális!
A szervezeted még nem szokott hozzá ehhez az új helyzethez!
Gondold el, most jönnek -mennek a hormonok a szervezetedben, több véred lesz meg minden! Szóval ne izgulj, tusos van aki el is ájul!
Vendég

Jaj most megyek nehogy odaégessem a muffint! :oops:
Vendég

Krisztinka, lehet, hogy félreérthető voltam. A PG53 egyszeri beruházás, és onnantól ingyen van, mivel akármikor tudod használni. Rákened a nyálat, és a kiértékelés után lemosod.

KépKép
titi_27

Eszter, nehogy már képzelőd drága barátném! Dehogy van gond! Csak várandós vagy kedves! :)

KépKép
titi_27

Én nem szédültem a terhesség alatt de hallottam olyanról aki érzékenyebb lett az időre is és attól szédült, de sok oka lehet leesett a vércukrod vagy a vérnyomásod.

Ha nem múlik méresd meg.

Kép

Andi

Kép

Kép
h.andrea79

Sziasztok Lányok!

Eszter!
Ez most természetes. Még csak most jön a roszullevős időszak! Remélem nem lesz nagyon kellemetlen és nem fog sokáig tartani. Ne aggódj, ha baj lenne nem szédülést, hanem fájdalmat, vérzést tapasztalnál.

Lányok!
Nekem már nem kell tesztelni. Megjött. Nem rendesen, csak a szokásos rózsaszín, de már a hőm is leesett.
Tegnap már éreztem és most nagyon megviselt. Pont jókor jött a színház, legalább egy kicsit elterelte a figyelmem.
A Vígszínházban néztük meg az Egy csók és más semmit. Nagyon tudom ajánlani, mert fergetegesen jó darab. Engem teljesen kikapcsolt néhány órára.

Andrea és Viki!
Én is nagy szeretettel köszöntelek nálunk Titeket!

Ildikó!
Annyira izgulok érted!!!!!

Sajnos most csak ilyen kicsit tudtam írni, mert a ksifiammal kell foglalkoznom, de később visszaolvasom az eglsz tegnapit és írok mindenkinek.

Nagyon szép napot kívánok mindenkinek a szomorú idő ellenére!

Éva

Kép
balimama

Nekem meg lányok a bal oldalam fáj. Alig bírok felegyenesedni. Talán már képzelődöm, de az is lehet, hogy történik valami?! Da ha ma már - lett az LH teszt, akkor már nincs pé-em. Túl vagyok rajta, igaz?

KépKép
titi_27

Jaj, Ééééééééééééévaaaaaaaaaa!!! Ez nem lehet igaaaaaaaaaz!!! Annyira, de annyira sajnálom! Ha tudnád!!! Miért történik ez? Hisz Te mindent megpróbáltál? Miért kell ennyit várnod?!

KépKép
titi_27

Éva! Nagyon sajnálom! Nem értem, hogy miért ilyen nehéz ez a babaprogram, vagyis tudom, hogy nagyon kevés az idő, hogy ez a két picike sejtecske találkozzon, jókor, jó helyen legyen és létrejöjjön a csoda, de akkor is.

Viki, Andi!

Kép

Szép Napot Mindenkinek!
Vendég

Lányok,nagyon köszi a bizatatást,elég ingadozó ma a közérzetem,pedig este vendégek jönnek,össze kell szednem magam.

Éva!

Én is nagyon sajnálom,hogy megjött. :cry: Bevallom,benned szinte biztos voltam,hogy babás vagy,még jó,hogy ezt nem írtam.Mikor mész a dokidhoz?Azt a vérvételt,hormonvizsgálatot jó volna megejteni mielőbb.Most jönnek a rosszullétes időszakok,azt mondod? :roll: Én azt hittem már inkább könnyebb lesz,de sebaj,csak a babával minden rendben legyen.

Titi!

De ari vagy. :D Jól jön a bátorítás.Nagyon jó volna,ha ez a hónap volna a tiéd,persze akkor sem haragszom meg,ha a következőben követsz,ahogy te érzed.Csak legyél babás,ezt kívánom. :wink:

És persze mindenkinek,aki erre vágyik mielőbbi + teszteket szeretnék látni.

Ildi!

Még mindíg te vagy minden gondolatom! :wink:

Kismamák merre vagytok?Ági,Erzsike?

Kép

Kép
anubias

Csak gyorsan mert megyünk vásárolni!

Éva! Ez tuti? Mármint, hogy rendesen megjött? Nagyon sajnálom! Én már meg voltam győződve, hogy Te leszel a következő!

Ildikó! Este már gépközelben leszek, úgyhogy tudom tájékoztatni a többieket a fejleményekről! Nagyon drukkolunk!!!!

Üdvözlöm az újakat! Remélem szerencsét hozzunk nektek! :lol:

Majd még később jövök!
Vendég

Gigi!!!!!! Veled mi a helyzet???? Mondj valami jó hírt!!!!
Vendég

Nem engedett be a babanet, de úgy láttam a Vendégkönyvünkben, hogy másokat sem ....

Éva, jajj - annyira sajnálom! nem tudom, mit irjak, hisz nagyon drukkoltam. Olyan gyorsan romba tud dőlni a tündérvár, amit kialakitunk magunkban. Azért nehogy feladd ám!!!

Teszt elött állók, légyszi irjatok valami jó hirt!!!!

Az esti eredményről akkor Littlenek fogok irni, mert neki már be volt igérve :wink: - remélem nem halasztódik megint el valamiért....

Eszter, én már hetek óta szédelgek - igaz, hogy nem mondhatom el azt, hogy babás vagyok, de legalább ennyiben hasonlitunk :wink:

Olyan jó, hogy van külön oldalunk.... ma legalább 10x már meghallgattam a zenét róla :D

Annyira jó érzés tudni, hogy gondoltok rám! Nagy erőt ad....

puszi mindenkinek!

KépKépKép
ildiko74

Na, végre engem is beengedett a net. Már rendesen elvonási tüneteim voltak.

Sajnos mennem kell dolgozni tovább, de Ildikó, este nagyon várjuk a fejleményeket, Little, kérlek szépen, amint tudsz valamit, rögtön írd meg nekünk!!!

Eszter, úgy legyen, a februárt lestoppoltam magamnak, de Miss Januárra, vagyis 2. helyezetre még van hely lányok!!! Little, Mo... és akár Ildikó. De ezt meg is tudjuk este!

KépKép
titi_27

Hú Lányok! Elcsaltam a férjemet kínait enni. Olyan jó belaktam illatos omlós csirkével, hogy mozdulni alig bírok! Imádom!

Éva! Én még mindig nem térek magamhoz, hogy neked megjött. Annyira úgy éreztem, hogy sikeres volt ez a hónapotok!!!! De tényleg ne keseredj el! Tudom könnyű ezt mondani......lehet, hogy pár nap múlva én is csatlakozom hozzád! :cry:

Ildikó! Akkor várom az sms-t, már töltöm a telefont, nehogy pont akkor merüljőn le!

Titi! Igérem, hogy amint megkapom Ildikó sms-ét egyből közzéteszem az eredmény! Szeretnék csupa nagy piros betűkkel írni......

Eszter! A várandóság is olyan mint a mensi, valakinél szinte semmilyen tünete nincs, valaki meg sokat szenved. Volt ismerősöm, aki a terhessége alatt álandóan elájult, de én kisebb rosszullétekkel, hányással megúsztam. Nekem tényleg addig volt rossz, amíg a baba meg nem mozdult, ez volt a 16. héten, onnan pedig már nagyon jó volt.

Rólam annyit, hogy reggel még elég magas volt a hőm, mensinek még semmi jele. Ma vagyok a 26. napon és ilyenkor általában meg szokott jönni, és előtte 1-2 napig még egy kicsi barnázásom is szokott lenni. A cicim ég, teljesen olyan érzés, mint amikor szoptattam, a hangulatom nagyon ingadozó.... Ma valami egészen kis hülyeségen elbőgtem magam, erre a párom mondta, hogy teljesen olyan vagyok, mint amikor Bencével terhes voltam, tiszta zizi. Én egyenlőre nem merek reménykedni, a hülye időjárásra fogom a dolgot, persze azért ott motoszkál bennem, hogy talán sikerült........

Gigi!!!!!!!! Jelentkezz légyszi! Úgy emlékszem Te ma akartál tesztelni! Mi van veled????
Vendég

Little! Te mikor tesztelsz???
Vendég

Krisztinka!

Ez egy jó kérdés, még magam sem tudom. A jövőhét vége felé valamikor, attól függ meddig bírom!
Ha gondolod, akkor priviben küld el a telefonszámod, és küldök egy sms-t az eredményről, meg ha esetleg valaki még tesztel, akkor annak az eredményéről is!
Vendég

Oké ! Mindjárt küldöm,egyébként olyan rendesek vagytok!!!! :lol: :lol: :lol:

Erre a kérdésemre még senki nem válaszolt:

Szerintetek az én maratoni ciklusomnál ami össze-vissza van hanyadik nap érdemes először tesztelni?
Elolvastam a használati útmutatót, de ti már tpasztalat vagytok ebben!

:oops: :oops: :oops:
Vendég

Ja az ovulációs tesztről beszélek!!!
Vendég

Krisztinka! Megkaptam a számot!

Szeretnék neked segíteni az ov. teszttel kapcsolatban, de sajnos semmi okosat nem tudok mondani. Én még csak ebben a hónapban használtam először. Az én ciklusom szerint a 11. naptól kellett használni. A 15. napig csináltam de semmi eredménye nem volt, és elfogyott az 5 db teszt!
Szerintem próbáld inkább a PG/53-at, mert az is annyi mint az ov.teszt, és azt nem csak 5 alkalommal tudod használni. Azzal akár minden nap megvizsgálhatod, hogy mi a helyzet!
Vendég

Oké majd veszek olyat is!
Én is megkaptam el is mentettem gyorsan!!!
Vendég

Krisztinka, mennyi az átlagos ciklusod? Szerintem (ha anyagilag belefér), próbáld meg 2 naponta a 14. naptól kezdve a tesztelést. Ha el kezded látni a második csíkot, akkor érdemes minden második nap tesztelni.
Amúgy tényleg érdemes ezt a tesztcsíkot venni, azt tényleg ketté lehet vágni, és még többet ki lehet hozni egy dobozból. Szerintem gyógyszertárban kapható az.

Little, jaj, annyira várom már Ildikó eredményét, igyekszem majd benézni gyakran, csak a párom mindjárt elfoglalja a gépet, aztán csak kukkantgatni tudok.

Ha meg lesz az eredmény, kérhetlek, hogy mindenképp kiemelve írd be, legalább azt, hogy Ildikó írt?! Ha csak gyorsan tudom görgetni az oldalt, könnyen észrevegyem! Reméljük, pozitív lesz az eredmény! Már úgy izgulok érte!

Lányok, én már eldugulok, jön a párom!

KépKép
titi_27

Én már jobban izgulok értetek, mint magamért!
Én is várom Ildi eredményét!!!
Vendég

Már én is percenként nézem a telefonomat, hogy jött e már sms! Még a budira is vittem az előbb magammal a telcsit! :lol:
Vendég

Krisztinka, hát igen, ilyen a jó csapat! Mikor az ember annyira tud aggódni a másikért, mint saját magáért! Így tényleg sokkal könnyebb átvészelni a kudarcot, és a ciklus második felét!

Éva, mi újság? Rendesen megjött? Szerinted semmi remény?

KépKép
titi_27

Little :) Nem tudod, hányra ment Ildi?

KépKép
titi_27

Eszter, megtaláltad a fertility leírást?

KépKép
titi_27

Sziasztok!
Végre én is itt. Már remegtem, hogy mikor jöhetek közétek! Tegnap meglátogatott az egyik barátnőm, és nagyon sokáig maradt nálunk. Nem tudtam jönni. Most pedig rengeteget olvastam, hogy ne maradjak le semmiről...

Andi, Viki! Sziasztok!! Remélem, nemsokára együtt örülhetünk a babáknak!!

Meri! Mondtam én, hogy kevés babát tettél a polcra!!!! KÉRÜNK MÉG!!!!

Ildikó!!!! Nagyon izgulunk érted!!!!

Little! Nagynehezen végül megkaptad a képeimet? Mert erről még nem beszéltünk....

Az iwiw-en ma kerestelek benneteket. Nesokára teszek fel képeket. Eddig nem akartam, de miattatok úgy döntöttem, hogy néhány képet mégiscsak felteszek.

Éva! Gyönyörűek a gyerkőceid!! Nagyon sajnálom, hogy megjött. Pedig ez a hónap annyira ígéretes volt... :cry: :cry: :cry:

Ma is bepötyögtem az eredményeimet. A ferti gyorsan eltüntette a pé-t. Ez a hónap semmitmondó... Mindjárt megmutatom nektek is...

Titi! Mi még sohasem tudtunk beszélgetni. Amikor itt vagy, akkor én melózok. Amikor én vagyok este, akkor meg te nem jössz..... :x
Gyereee esteee iiis!!
Vendég

Most vettem észre, hogy a jan. 4-hez rossz eredmény lett beírva. Ezt is kijavítottam. Nem változtat persze semmit a végeredményen... :cry: :cry:

Kép
Vendég

Krisztinka! Maratoni ciklus mellett nehéz lesz csak az ov.tesztet használni. A hőmérőt ajánlom mellé! Ha 32-40 napos a ciklusod, akkor a 20. nap után is lehet pé-d. Sőőőt!! Számíthatsz rá, hogy akkor van....
Vendég

Sziasztok!
Csak gyors bejelentkezés, mert megyünk bulizni! :)

Ildi!
A háromfázisú görbém mára elromlott, mert visszament egy picit! És ez már nem a vetélés utáni hónap. :) De nekem akkor is tetszik a görbém, mert még soha nem volt ilyen!!! :)

Titi!
Én is jobban szeretem a műanyagost, de elárulom, hogy ezt is ketté lehet vágni, ha szétnyitod a tokját. :D Kényszeres tesztelőknek pl. ideális. :) De szerintem is megbízhatóbb, ha nyúlkálunk hozzá.
De szuper, Titi, hogy most minden így összejött!!! Látom apaelkapásban is ügyes voltál!! :)

Szia Andi!
Üdv a csapatban! :)

Szia Viki!
Üdv neked is!

Most látom: én vagyok a marketinges??? ;)

Éva!
Ne mááááááááááár!!!!! :( Muti a hődet, hova esett!!! Én nem hiszem el!!! :(

Little!
Kérlek szépen, küldd nekem tovább az sms-t, ha megkapod, mert annyira szeretném tudni, mi a helyzet Ildivel, de mindjárt megyünk el!

A mai napom: akartam venni egy cd-t, kiderült, hogy nem új lemez, hanem egy régi, az meg nem kellett. Akartam venni egy könyvet, nagyon friss, nem volt még a boltban. A kocsiban - mindig óvatosan nyitom - rámspriccelt a kóla, amit ráadásul nem is szeretek. Gondoltam, ezek után még esetleg tesztelnem kéne este, az lehetne a csúcspont! :(

Komolyra fordítva: én szinte teljesen biztos vagyok abban, hogy vki készülődik odabent. Hamarosan akár tesztelhetnék is, csak az a baj, hogy nem tudna megnyugtatni. Én nem tudnék röülni egy + tesztnek. Mert mi van, ha pozitív, attól még bármi lehet... Értitek ezt? Ez annyira szörnyű!!!! Nekem most ezt az érzést a legnehezebb feldolgozni.
Van még egy kapaszkodóm, hallgassátok meg, de kérlek titeket, hogy őszinte véleményt írjatok, bármi is az! Az jutott eszembe, hogy most volt ez a hőesés, ehhez képest, ha a rendes ciklusvégét vesszük, még sok idő van, ennyi idő talán elég megkapaszkodni, a múltkor, esetleg ez az idő tűnt kevesebbnek... De ez lehet, hogy hülyeség, lehet, hogy nem is kéne ezen agyalnom.
Nem vagyok ám elkenődve vagy ilyesmi, mert még mindig úgy érzem, hogy mindegy mikor. Csak gyűlölöm a bizonytalanságot!!! Értetek?

meri

Mo!
Titi nem nagyon tud jönni este, mert a párja nagy játékos.:)

Akiknek nem írtam most, azoknak duplapuszit küldök!!!! :lol:

meri

Na, gyorsan kaptam egy percet, hogy írjak Nektek.

Látom, Little még nem jelentkezett. Annyira izgulok Ildikóért! Úgy szeretnék neki egy babát, bár gondolom ezzel nem vagyok egyedül.

Meri, na, ezt nem is tudtam! Mármint hogy ezt a tesztet is ketté lehet vágni. Mindegy, ennyi luxust most megengedhetek magamnak. Aztán a második babánál már úgysem. Abból a kis gyedből... :(

Mo, bizony, ahogy írja Meri, sajnos a párom nagy játékos, nem igazán jutok géphez. De hétfőn kötik a kábelnetet, és utána megosztjuk, lesz saját gépem saját nettel! Utána azért gyakrabban fogok tudni jönni!

Jaj, Mo, úgy sajnálom ezt a hosszú ciklust! Nem lehet könnyű ezzel élni.
Visszajelöltelek az iwiw-en, és nagyon kíváncsian várom a képeket is! Így nem fair, hogy engem mindenki ismer, én meg több mindenkit nem! :(

Meri, teljesen megértelek. Olyan fura, hogy így megérzed azt, hogy van bent odabent valaki. És azt is elhiszem, hogy a + teszt sem tudna megnyugtatni. Talán várj még pár napot, és úgy csinálj tesztet. Szerintem úgy 10 nap késés után már joggal lehet örülni egy + tesztnek!

KépKép
titi_27

Én most olyan furán állok a babatémához. Nagyon-nagyon szeretném, mégis tudom, hogy ebben a hónapban nem lesz baba. Mindenesetre mindent igyekszem megtenni érte! Nagyon örülnék, ha sikerülne, de nem fogok összetörni, ha nem fog. De ha a februári ciklusban nem leszünk sikeresek, akkor nagyon oda leszek! Valamiért még mindig hiszek a párom szülinapjában. Vagy akkorra lesz + a teszt, vagy akkor fog megint foganni! Valamiért úgy gondolom, így kell lennie! Valamelyik csak bejön!

KépKép
titi_27

Tényleg, Meri, a naptárba beírhatnád nekem a február 5-ét. Valamiért nagy reményt fűzök hozzá! Mint írtam, vagy a + tesztet, vagy a fogantatást várom tőle! (Csak hogy nekem is legyen valamilyen dátumom :oops: )

KépKép
titi_27

Titi!
Nekem tudod, mikor van a 10 nap késés???? Kb. február 2-án!!!! Hol van az még???

Tudom, hogy hülye kérés, de megtennéd, hogy elküldöd ezt nekem mélben vagy priviben, mert mst rohanok, és félek, hogy holnap meg elfelejtem!!!

Little!
LÉcccci, küldj sms-t, hogy mi van Ildivel!!!! Köszi!

meri

Tudom, hogy Titinek "nagy játékos" a párja, de jó lenne egyet beszélgetni vele. :lol: :lol:
Meri! Mutasd kérlek a görbédet, mert nem értem ezt a hőesést!
Értem az aggódásod okát, a + teszttel kapcsolatban...

Meri! Ezt találtam egy családtervezős füzetecskében:
-Előfordul, hogy az emelkedés lassú és csak 5-6 nap alatt, fokozatosan éri el a 37C fok feletti értéket.
-Máskor az emelkedés lépcsőzetes és az újabb emelkedés csak 1-2 nap elteltével követi az előzőt.
-Végül lehet az emelkedés fűrészfog. Emelkedés és süllyedés váltakozásával.

Na, hadd lássam!!!
Vendég

Jaj, Meri, mit küldjek el mailben???

KépKép
titi_27

Ja......... persze, küldöm! :oops: Tiszta lüke vagyok! Köszike!

KépKép
titi_27

Jaj, Mo!
Nem tudom, most, apa kabátban áll az ajtóban, én meg játszósban írok. :D Nézd meg a tagnapit, ma 36,4. SZép a görbém, nemkell biztatnod. És mondom, abban is majdnem teljesen biztos vagyok, hogy készül bent vki. (Mint a múltkor.) Csak engem EZ nem nyugtat meg. Érted? HOgy így lesz-e még 1-2 hét múlva is!!!! Ja, és az én hőm, nem fogja soha elérni a 37-et, mert én akkor már lázas vagyok! :)
De ari vagy nagyon!!!!!!!!!!!!

meri

Mooo, itt vagyok! Igaz nem sokat, de most vagyok!!!

KépKép
titi_27

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?