A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Hát most megkönnyebbültem Andrea, mivel mindenki azt mondja, hogy annyira, de annyira nagy, hogy tutkó óriásbébi, vagy ikrek, vagy nem is tudom. :oops:

A viharos infok honnan származnak? Hátha tudom követni mizújs vele, és kiszámolhatom, hogy hazarepít-é vagy elinduljak? :wink:
baba24

Ja és Kindernay!
Szép nagy a pocakod :shock: ..aztaaa..nekem tecccik.. Kép

Na most már szólok apának, hogy tegye már át az én gépemre a pocakos képeket...hejj :twisted:
torolve_20131003125716

Baba nekem nemcsak a pocim, de mindenem viszket, pedig kenegetem magam. És (le sem merem írni) megszakadtam... a cicim... pedig kentem.... olyan mint egy nagy pöttyös labda, ami már kicsit túlhasznált.... nem lóg meg ilyenek, sőt, csak hát oldalt azok a fránya csíkok.... hajahajajajaj

Szivvi engem is így neveltek, és visszagondolva én akkor sem, és most sem bánom. Bár a szüleim "szellemileg nem nagyon tudtak mit adni" a szeretetben határtalanok voltak. Ezért is írtam, hogy valahogy jobb volt ez így, mintha tele lettem volna ismerettel, és a szívem meg üres.
Ezért értettem egyet Nenokéval, hogy kell a bölcsesség, de szívvel együtt. Például én is így szeretném majd nevelni a gyermekemet, lelkileg és szellemileg is megadni neki mindent.

Andrea
Kép
kindernay

Zsuzsi!

Én is félek! :? Dehát haza kell menni..
baba24

Zsuzsi!

Azonnal indulj haza mert felkap a szél!
Mondd meg a főnöködnek, hogy elengedtelek..(jajj de vicces vagyok) :wink:
torolve_20131003125716

ZSuzsi ne félj, minden rendben lesz, csak gyorsan mutasd meg az az ingatlant és futás haza....

Baba a tv, és a rádió is bemondta, mindjárt megnézem a friss híreket.

Köszi Gurgula, asztróban is egyetértünk. Én hiszek benne (nagyon is) de nem szabad, hogy az határozza meg az életed, amit a kártyák, számítások stb. adnak. Na csak kihoztam belőle amit akartam... :roll:

Andrea
Kép
kindernay

Andrea!

Nekem csíkok vannak a cicimen. Az is rohamosan növekszik. Pedig nem eszek olyan őrült sokat, sőt olyan irányban változtak a szokásaim, amik inkább egészségesebbek... Hát nem tudom.

Herpesz? Az nem valami jó...
baba24

Ja, hogy mindenkinek jó kedve legyen nézzétek meg az interneten ezt a honlapot, a best of-nál vannak. Kemény, hogy mik vannak. Pl. gátvédelem.... :wink:

www.gatveder.hu

Andrea
Kép
kindernay

Félre ne értsd, engem is az bántott pl. hogy egy részt nem láttam az esti sorozatokból, másnap a suliban meg nem tudtam hozzászólni a témához...
Én attól is félek, hogy nálunk ki fog matekozni a gyerekkel, mert ehhez tök hülyék vagyunk mindeketten. Velem apám több oldal feladatot megcsináltatott hétvégenként, persze majdnem feleslegesen, de mindig átcsúsztam kettessel :lol: De a nyelvek meg ragadtak rám, otthon sosem tanultam szavakat, minden valahogy megmaradt. Mondjuk ez most is így van, ha elmegyünk külföldre, 2 nap alatt tudom az alapkifejezéseket.
Jó kis szómenésem van mi?

KépKép

KépKép
szivvi

Baba, azt hiszem elég egyformán reagál a testünk. :oops:
Mivel kenegeted?

Szivvi nem kenegeted a herpesz krémmel amit reklámoznak? Állítólag 1-2 nap alatt elmulasztja.

Andrea
Kép
kindernay

Ja Szivvi megértelek, Derrick, Izaura meg társai? Akkor talán szörnyű volt, de érthető, inkább már én is azon vagyok kiakadva, hogy a szomszéd kisfiú (2-3 éves) még 11 kor is fentvan.
Matektanár van elég, na meg akkor ott lesz a nagypapa.
A nyelvérzék miatt meg irigyellek, rám semmi nem ragad, egyszerűen képtelen vagyok megtanulni... Most valami egzotikusabb nyelvet fogok tanulni, hátha...

Andrea
Kép
kindernay

Kindernay!

Jesszusom..tehát ööhh..a gátvédelem..öhh...
:lol:
Jól el vagy látom
torolve_20131003125716

Nem nagyon merek semmit rákenni...Mondták, hogy lehet, de azért én félek...
Csajok, én vettem egy Avent-es hascsíkok elleni krémet, nagyon jó kis állaga van, jó illata, nekem nem viszket a pocim. Láttam ugyanilyen cicikencét is, de hát én alapból 85 c-ről indulok, nekem eddig se volt tökéletes :cry:

KépKép

KépKép
szivvi

Én is vettem Aventes testápolót és vettem bimbikrémet is, nagyon jó, nyugtató. És má én sem viszketek juhhhííííí:D

Kép
zsuzsi**

Gurgula nézd meg, komolyan, nem az a gátvédelem aminek hiszed... :twisted:

Kipróbálom az Avent-es cuccot., köszi Szivvi, hátha bejön, 90 D

Andrea
Kép
kindernay

A Magyar Rádió honlapján azt írja, hogy holnap tetőzik nálunk, illetve hajnalban.
Autóinkkal ne álljunk olyan helyre, ahol valami potyoghat, (cserép, faág.. ) nyílászáróinkat zárjuk, és ne tartózkodjunk kint. - Mondja a katasztrófavédelem.
baba24

80 C-ről 95 C-re nőttek... és még csak a 12. héten vagyok túl. háháháháhá

Kép
zsuzsi**

Főleg azt a sorozatot sajnálom, (nem jut eszembe a címe) amiben sosem lett meg a gyilkos. Arról mindig annyit beszéltek. :roll:

KépKép

KépKép
szivvi

Ma este csak az ország déli részét éri el....

Kép
zsuzsi**

Akkor veszek én is csöcskrémet :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

Én egyenlőre johnsons sensitíves, nem istudommilyen hiperszuper érzékenybőrös testápolóval, semmi speciális krém. Az kellene lehet, ugye? :oops: Bár tudom, hogy alkat leginkább.
baba24

Zsuzsi 85 C-ről, 90 D (ami pont passzentos)... Te hol veszed a 95-ös diditartót? Én csak a pamutot bírom, a többitől szétvakizom magam.

Köszi Baba, bár már ma nyomják a hírekben, azért jobban örülnék az éjszakának, mint a holnapi napnak.

Szivvi most már én is ezen agyalok. :roll:

Andrea
Kép
kindernay

Baba "kenyjed, kenyjed"..... Jobb előbb, mint utóbb.

Andrea
Kép
kindernay

kindernay!

megnéztem ill. meghallgattam mert kép nem volt..

én is kenegetem. én a dm-ben vettem baby love terméket: krémet és olajat..
elalszom és picit éhes vagyok.
torolve_20131003125716

Zsuzsi, ne félj, van egy jó kis súly a pocakodban, az nem hagyja, hogy elfújjon a szél. :-)

Hát ezek a Szivvi-említette esti sorozatok nekem is nagy dilemmát okoznak. Nővérem nem engedi nézni a gyerekeinek, de az összes osztálytársa meg mindent megnézhet, valósáshow-kat, meg minden egyéb gusztustalanságot. És másnap persze arról beszélnek a gyerekek, és unokaöcséim meg frusztráltak, és kinevetik őket, mert gőzük nincs, miről van szó. Szóval ilyenkor mi a teendő? :? Hogy magyarázd meg egy gyereknek, hogy neki jobb, ha nem lát olynaokat, amitől megsérülhet a személyisége? Tudom, hoyg hülyeség, de tényleg egyszerűbb volt a mi gyerekkorunkban...

Kép
nenoke

Fúúú lányok, annyit írtatok, hogy mire végigolvastam elfelejtettem kinek mit akartam írni :oops: Na majd legközelebb jegyzetelek :lol: Megint aludtam 2órát, olyan jó volt!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Olyan jó, a munkahelyemen is minden vendég erről beszél.... :roll: Mármint itt a vihar, vagy közeleg, vagy majd holnap...
baba24

Kenem, kenem :lol: Ezerrel.

Én 80B ről 85 B-s melltartót növök ki éppen. Szerintetek a kosárváltást is megpróbizzam, vagy mit tegyek? Nehéz, nehéz... :wink:
baba24

Hát igen nagy dilemma ez. De mi a tv helyett társasoztunk, nagy kártyacsaták voltak. Pedig nem vagyunk "értelmiségiek"! Nem a rossz értelemben, csak nem néztünk sokat tv-t. A zuram nem tud semmilyen kártyajátékot :cry: és nem szeret társasozni, hamar megunja. Pedig van 3 féle activity-nk, de én a kiröhög a végént szerettem a legjobban. Azt még az irodában is nyomattuk, ha nem volt meló.

KépKép

KépKép
szivvi

Andrea, nekem eddig az Anita melltartók váltak be, asszem van pamut is nekik. A Kékgolyó utcában van a nagy boltjuk. A brendonban is van.

Kép
zsuzsi**

Lányok, fel kell készülnöm, megyek. Holnap majd még leszek. Jó szórakozást nektek itt a fórumon, és vigyázzatok magatokra!

Csócsi :P

Kép
zsuzsi**

Baba szerintem próbálj fel egy C-s melltartót is, és amiben kényelmesebb azt vedd.

Nenoke, igazad van ez dilemma és nemcsak a tv sorozatokkal, hanem mindennel így van, a számítógépes játékokkal, a mobiltelefonnal és a többivel. Ha nincs attól flusztrált, ha van meg attól. Nekem egy ismerősömnek a gyereke mindent megkap, már 3-4 évesen a számítógépes játékot ütötte, most 5 éves, és én még egy értelmes szót nem beszéltem vele. Szerintem talán az a jó megoldás, ha olyan suliba iratod be, ahol vegyes a felhozatal az anyagi helyzettel kapcsolatosan.

Gurgula tetszett?

Andrea
Kép
kindernay

Ha segítség, itt még nincs vihar! (Fehérvár) Azért vigyázz magadra!

KépKép

KépKép
szivvi

Köszi Zsuzsi majd megnézem, mert van Újpesten egy Babyland nevezetű bolt, ahol nagyon jó babacuccok vannak, nos itt találtam 4000,-Ft-ért pamut melltartót, de nekik a 90 D a legnagyobb...

Andrea
Kép
kindernay

Csajok, a Mária Nagyerben (XIII. Visegrédi-Balzac sarok ) is lehet kapni jó melltartókat. Nem drága, szerintem 2000 alatt van és pamut.
Bár most jut eszembe, az szoptatós... :oops:

KépKépKépKépKép
uxi

Visegrédi = Visegrádi

KépKépKépKépKép
uxi

Hát igen, ez elég nehéz kérdés a tv, számítógép. mobil, stb. Mi Danival most vagyunk a kellős közepében, és hát muszáj megtalálni az arany középutat. És akkor még nem tudjuk mi lesz mikor ezek a picik lesznek kiskamaszok :roll: Mikor Dani született még mobil is alig volt most meg már mindenkinek ott a zsebében szinte már az oviban :evil:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Csajok! Hol vagytok?

Szétmegy a fejem! Megőrülök tőle. És ráz a hideg.

Meg félek a hideg viharos időben.. Mondta a párom, hogy eljön értem de nem szeretném hogy mindig engem furikázzon... :roll:

Csaajjook!!!!
baba24

Baba!

Hu remélem nem leszel beteg/náthás..
Csak éjszak ér ide a nagy vihar-szél..

Igyál sok folyadékot! Fejfájás ellen is jót tesz..
torolve_20131003125716

Tényleg Gurgula? Akkor leiszom magam. :D
Én sajnos rámentem a hírkereső-re és folyamatosan tájékozatom magam a viharjelentésekkel. :wink: De már jobban izgat a fejfájásom amúgy. Mármint hogy ne legyek beteg. Pedig holnap holnap után is munka... Jó persze ha bírom. De a januárt ki kéne húzni...
baba24

BESZÉLGETNI kell, mondja a piszológus diplomám. de tényleg. mindig helyiértéken kezelni, őszintén. sztem a gyerekek sokkal okosabbak, mint azt először gondoljuk.

Húgom kb 8 évesen kapott videót és TV-t a szobájába, számítógépezni még korábban kezdett el.
Ma 11,5 éves: verseny sportoló, éltanuló, kiegyensúlyozott, vidám, kezdeményező stb. stb. Sztem az a lényeg, hogy mit adsz mellé. Minden jó vmire. Végülis megnézheti az esti filmet, mert persze fontos a beilleszkedés. De sztem az nem igazi közösség, ahol csak ez a lényeg. Nekünk szülőknek sokmindent kell majd tenni a gyerek életében. Pl. azt is, hogy jól érezzék magukat közösségben.

aztán lehet, h nem vok elég okos :oops:
Vendég

Bori!

Mikor mentek genetikai UH-ra?
Mostanában kell, ugye?!

Bizony-bizony a beszélgetés nagyon fontos!!
Pszichológiaaa, engem is nagyon érdekel..
Mindenféle könyvet tanulmányozok egyébként. :roll:
torolve_20131003125716

Mondjuk főleg a mesterkurzus (popper, bagdy emőke, stb)sorozatait olvasgatom de van jungom is..az a sorozat..
torolve_20131003125716

Nem tudom, hogy kérdeztem, vagy akartam csak, de ha megvan az afp eredmény, utána van egy UH ugyi? Most nem jut eszembe. Otthon fel van jegyezgetve.

Szóval. akkor 18. vagy betöltött 18hetes leszek. Az úgy jó? :roll:
baba24

Baba!
Igen, az úgy jó..

Nekem tegnap azt mondta az asszisztensnő, hogy amint meg van az AFP eredménye jelentkezzek be genetikai UH-ra. de mehetek a 19ik héten is.
torolve_20131003125716

genetikai UH??????????
mek holnap, de azt nekem csak úgy emlegetik, h 18. heti... az lenne az?

szóval holnap van láthatás. már várom nagyon!

nekem 16. héten volt afp, most a betöltött 18. után UH, és mek a dokihoz következő héten mindezeket megmutatni.
Vendég

Nekem a papírom az van, hogy 18ik heti UH, az a genetikai és AFP-eredménnyel együtt kell menni, meg a dokibácsi is mondta tegnap.

Hu Bori!
Akkor ha minden igaz, holnap tutira megfogjátok tudni a nemét..
:lol:
torolve_20131003125716

fiú, nem vitás
Vendég

a hold állása is fiút mond :lol:
torolve_20131003125716

Köszönöm!

Nem voltam benne bizti hogy az a genetikai... :oops: De akkor igen.
Meg akkor jól is jön ki időben is. Szuper.
Már nem sokáig dolgozom! :lol:
Most hívott a párom anyuja, hogy hallottunk-e a viharról, vigyázzunk magunkra, meg álljunk be a autóval a garázsba, hogyha a tetejét leviszi a garázsnak, a autó meglegyen... :D Nem csak én parázom túl a dolgot. Közös vonások... Azt mondják vannak, és tényleg :wink:

Zsu-val mi lett végül? Eladja a lakást? Elment?
baba24

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?