A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

000 kata

Ilyen "idős" babáknak már nem nézik a CRL méretét. Nem férnek már bele állítólag az uh-ba. vagy valami hasonló. De ezek a méretek szerintem normálisak.
Súlyát nem saccolták meg?

Kép
Kép
nati80

Sziasztok,

Jó sokat írtatok, mióta nem voltam...de mindent végigolvastam :)
Bár az elejére már nem tudok válaszolni.
De ami biztos, hogy a meleg és a vizesedés engem is kínoz...rettenet ez az idő. Ráadásul most Pesten vagyunk (de hajnalban már megyünk haza :) ), itt meg nincs se klíma, se semmi, csak jó nagy ablakok és egész nap besüt a nap :?

sensi
Szegeden a gyermekklinikára kell menjek, az övsömör miatt, mert az vírus, és ott vmi speckó gép van, meg valami prof. akárki.
Majd hétfőn megyek, utána leírom, hogy mi volt.

Most megyek, muszáj letusolnom (ma negyedszer :? ), mert felforrtam.

Sziasztok
Lovani

Kép
lovani

Sziasztok!

Tudom manapság én is ritkán jelentkezem, ezért ezer bocsánat. Most van egy kis időm itthon, így igyekszem mindent visszaolvasni.
Ha valaki kimarad, ne haragudjatok.

Akíra
Hát én is át tudom érezni, hogy min mentél keresztül, mikor kiderült nem kisfiú a kismanó. Tudod én is szoktatom már előre magam a gondolathoz, hogy mi van akkor ha megint kisfiam lesz. A férjem örülne, most kicsit inába szállt a bátorsága a lányokat illetően, mert nem tud fogni neki játékot venni, meg játszani vele stb.. De majd elválik. Perszer elsőre mindenáron lányt akart.

Ancsa, Ditta, Pipal.:
Babamozgás, azt hiszem most már én is érzem, bár nekem is csak este vagy éjszaka. A védőnénim szerint ez azért van, mert akkor lazulunk el, így ő is jobban tud mocorogni.
Jó az ötlet, hogy nézzük kívülről, egyenlőre én még semmit nem látok, de nem adom fel.

Ditta:
Szép pocakod van! Különben mindenkinek! És nagyon szép kis családod van, ami lassan de biztosan szép nagycsalád lesz. Gratula.

Gabi:
Gratula a babamozgáshoz. Nagyon szép kis ágyneműket tettél fel, nekem mind a kettő bejön. Hol vásároltad őket? Bocsi, ha írtad már, de nem emlékszem, hogy olvastam volna…

Harivera:
Hála az égnek, hogy minden rendben van a babáddal. Szívből örülök. A héten én is voltam a védőnőnél és ő mondta, ha rossz lesz az AFP, nem legyek halálomon, annyi mindentől függ az eredmény számolás, súly pontatlan meghatározása, nem megfelelő időpont, amikor levették a vért meg minden. Nála is hála az égnek így volt. Remélem velem sem lesz gond.
És hát nem semmi a csemetét, nagyon szégyenlős, hogy nem akarja megmutatni fiú-e vagy lány. Pedig mennyiszer próbálkoztál már ,hogy megtud. Drukkolok én is, hogy lányod legyen!

Legyekmami
A Te eseteden is elgondolkodom, hogy „tudatlan” emberek másokra miért hozzák a frászt, feleslegesen. Még jó, hogy nem vagy parázós típus. Engem a padlóról kellett volna felmosni, ha a helyedben lettem volna. És ne aggódj, minden rendben lesz pénteken!

Melcsi:
Neked is már nem semmi pocakod van, gratula. És milyen vidám, boldog családi nyaralásotok lehetett. Te is odavagy a palcsiért, nálunk is a férjem süti, én meg eszem, most dupla-dupla adagot, nyam-nyam most is megenném.

Lábdagadás
Sajna én is szenvedek ettől, szerintem egyenlőre a meleg, meg a sok ülő munka okozza. Legalábbis ebben reménykedem.
Csuri tanácsát igyekszem megfogadni. És lehet, hogy egy gyüminapot is betervezek, de ha elkap a vasszeg evés én is fel fogom adni.

Csuri:
Én sem kaptam ilyen homeopátiás lapot. Tök jó lehet. Esetleg nem tudod bescannelni, nagyon érdekelne, hogy mire mit lehetne beszednem, ne adj isten…Persze, ha nem okozok vele problémát.

000Kata:
Gratula a kisfiúhoz.
Mennyi srác lesz novemberben!

Kumpibogár
Neked is gratula a kisfiadhoz! És a jó eredményekhez. Jaj, szörnyűlködve olvastam mi történt a kisfiaddal, Márkkal. Hát én is elküldném xxxx a drága orvost, nem is tudom ki javasolta, de egyet értek vele.

Pipal
Nagyon klasszak a képek. Milyen édi rajta.
Minden elismerésem, hogy kibírod a szülésig, hogy ne tudd meg a nemét, engem már most majd megöl a kíváncsiság, hogy most milyen nemű lesz. Én nem bírnám ki….

Angelo:
Drukk, hogy kisfiú legyen.!!!!

Rólunk egy keveset:
Velem egyenlőre minden rendben (kopp-kopp). Bár a meleget én is nehezen tűröm, főleg itt Budapesten a BKV-kon. De ez van.
Már nagyon várom a pénteket, mert akkor megyek a genetikai UH-ra és kapom meg az AFP vérvétel eredményét. Kicsit félek is, de remélem nem lesz semmi gond.
És mivel én eddig 4D sem voltam, így abban reménykedem, hogy most talán megmondja a doki, hogy a babóca fiú-e vagy lány. Ha kapok képet, vagy lesz adatom, akkor majd megírom.

Én még nem vásároltam semmit, hiszen a kisfiam kapcsán a fontosabb dolgok megvannak. Egy két dolgot azért majd venni kell. Főleg, ha kislányunk lesz, AKKOR beizzítok egy két dögös csajszi ruhát…
Nagyon klassz babakocsi képeket tettek fel, manapság tényleg szuperek vannak, gondolom az árai az azok. De ha egyszer szépek és jók, akkor úgyis kispórolja az ember, nem?

Felszedett kilók. Én is híztam, de nem tudom mennyit, mivel most a védőnéninél nem kellett a mérlegre állnom, magamtól meg itthon sem állok rá. Nem kell a sokk! Bár a védőnéni azt mondta, hogy nem nagy még a pocakom, ennek ellenére én már negynak érzem és fél tehénnek látom magam. A férjem kedvesen le MaciLacizott, mert hát úgy nézek ki és pont. Igazán kedves, nem?

De nem untatlak benneteket. Mindenkinek kitartást, ebben a nagy kánikulában! Gratula a lánykákhoz és kisfiúkhoz… ÉS mindenkinek nyugis pocakoskodást!

Kriszti
Kép
Kép
macsiv

Sziasztok!

Sajna elég káosz az életem mostanában, így nem nagyon tudlak szinte olvasni sem benneteket, csak az utolsó pár hozzászólást.

Mindenkinek nagyon-nagyon gratulálok a pocakokért! Az enyém mostanra kezd látszani, de sokan még így sem hiszik el. A dokim megnyugtatott, hogy nem marad ekkora a 9. hónapra. De nem is bánom, hogy nem olyan nagy, így legalább könnyebb elviselni ezt a rettenet meleget is. Szerencsére nem vizesedek, de hulla vagyok, ami az első perctől kezdve kitartóan működik nálam. Hurrá. Mostanság gyomorégésem van, de nem vészes.
Viszont képzeljétek tegnap este megmozdult a manócska! Mármint mozog a kis drága régóta, de tegnap éreztem először. Egyből egy nagy rúgással kezdte a kommunikálást, aztán úszkált egy kicsit, meg bugyborékokat is éreztem. Mindig oda úszott, ahova a kezemet tettem. Ez valami fantasztikus érzés!!!!!! Csuda jó!

Július 4-én megyek genetikai uh-ra, már nagyon izgulok. Akkorra lesz meg az AFP-m is. Remélem minden rendben lesz!

A munkától már kivagyok, tegnap a kolléganőim még rá is tettek egy lapáttal, vödörrel öntötték rám a szart. Nem bírják, hogy ennyire feszült és ideges vagyok! Hát ilyet! Úgyhogy eltört a mécses, de legalább jól kisírtam magam. Persze érzem én, hogy idegesebb vagyok, meg türelmetlenebb, de akkor is szarul esett. Egész nap pörgök az akták között, közben intézem apu rehabját, rohangálok be a kórházba, ja és 4 hónapos terhes vagyok és még egy napot sem hiányoztam. Bocsánat, hogy fáradt vagyok. :(
Na, midegy, kiborultam és kész! Most csendben ülök, elvégzem a munkám és befogom a számat. Ennyit tudok tenni az ügy érdekében. De legszívesebben csak sírnék egész nap.

Na, mennem kell melózni! Mindenkinek nagyon szép napot! Kitartást a meleghez!!!!

Üdv:

Orsi

Kép
rborsi

Akíra
Mennt a privi :lol:

Nem tudom ti hogy vagytok ezzel, de én nem bírom már ezt a meleget elviselni :shock:
Az éjjel is 20 percenként megébredtem :roll: rosszabbul érzem magam,mintha nem aludtam volna semmit :shock:

Orsi
Örülöj,h jelentkeztél és annak is hogy érezted a picurit mocorogni :lol:

Nekem változatlanul csak este 22 után mocorog egy kicsit :shock:
Amíg nem voltak ezek a nagy melegek, addig 2x-szer is bejelentkezett naponta,most meg csak este :wink:

Bocsi,akinek nem válaszoltam, de rohanok letusolni,mert nem bírom tovább :shock:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727

Sziasztok lányok :)

Gratulálok, annak akinél kiderült a baba neme :)
Képzeljétek, az én kicsi manóm már olyanokat rúg, hogy este pl. felébresztett :lol:

Rborsi: azért pihizz sokat, tegnap nálam is eltört a mécses (a szigorlatok után egy napot sem pihentem, és 10 órát dolgozom mindig) + este éjjel kettőkor mentünk Bécsbe a reptérre, és hát ez így együtt kicsit sok volt.
Lehet jót tenne, ha kivennél néhány napot. Bár nekem is fontos még, hogy dolgozhassak, szval meg tudom érteni, ha így áll a helyzet :?

Pocak: nekem még mindenki azt mondja, hogy alig látszik :/ Bár Orsinak igaza van, a meleg miatt jobb is, hogy nem kezdtem el hízni még. Majd az utcsó két hónapban biztos bepótolom :wink: A lényeg, hogy a baba szépen fejlődjön!

Genezis 4D: tök jó, hát én nem is tudtam, hogy pár utcányira lakunk :D Úgyhogy én is el szeretnék majd menni valamikor (talán a 28. hetire).
Már olyan sokan emlegettétek, tök jó, hogy le tudok sétálni ide !!! Szerintetek akkor is precízek, ha nem a kötelező UH-ra megy az ember?

Most rohanok, szép délutánt és estét mindenkinek!
Babarugik hajráá! ;)

Judit
Kép
sonny

Sziasztok!

nati: sajna nem saccolták meg a súlyát :(

Örülök hogy mindenki jol van.Nagyon meleg van hogy birjátok?

000kata

Köszönöm mindenkinek a dícséreteket! Többiek akik most voltatok képek?!!!!

Nati, nekem mondtak becsült súlyt: 240g

Kata nekem hasonlóak az értékek, a feje kisebb :) de ilyenkor már nem is lehet egybe lemérni, és 5 értékből becsülik meg, hogy hol tartasz, de a mérvadó elvileg a 12.hét környékén kapott dátum.
(1 bnőm most szült és neki nem volt 12. hetije csak 16 és nála már két doki 2 hét eltéréssel határozta meg a várható szülés időpontját...)

Orsi, melótól néha én is kikészülök, nálunk már két hete tervleadási őrület van, illetve csak nekem, mert én vagyok az egyetlen tervező benn, a többiek meg csak lazsálnak, múlt hét pénteken mindenki lelépett 2 kor, én meg maradtam még órákig. Ez is elég bosszanto, de ha elkap egy kis idegesség mindig arra gondolok hogy a picikém hogy érezheti magát tőle, biztos megijed, hogy baj van, és ilyenkor megpróbálok erőt venni magamon, mert olyan rossz arra gondolni, hogy szorong benn a baba, így inkább nem vagyok hajlandó idegeskedni (néha azért elkap persze...) Fel a fejjel!

Naggyon meleg van :(:(

Viszont ma nagyon ficánkolt a picike, olyan jóóóóó!

Pipal

Kép
pipal

sziasztok!

Melus!
Szép nevet választottatok! a Marci nálam is nagyon esélyes volt, végül azért kellett kiejteni, mert itt nem tudták volna kimondani rendesen. Így ha kissrác lett volna, akkor valszín Benedek lett volna...esetleg Bence, és Ben-nek hívtuk volna.

Ditta!
Szépek vagytok a képeken! :)

Gabi!
Tök aranyosak az ágyneműk! Otthon még nem is láttam ilyeneket, csak bénákat.
Nagy gratula a mozgáshoz! Látod, mondtam, hogy hamarosan te is érzed majd! :)
Nekünk is vannak már kiscipőink is, anyukám egy 16-os piros tornaciőt vett a kiscsajnak...olyan mint a converse magasszárú, amit egyébként én is hordok kékben. :)
Én is parázok a szüléstől...nagyon! :( De azzal nyugtatom magam, hogy kb fél nap, és valahogy úgy is lesz, és kint lesz a kiscsaj, millióan végigcsinálják, valahogy majd én is kibírom...persze ettől nem leszek éppen nyugodt. :?
Bugyi kérdés...én eddig is csak csípő tangákat hordtam, és ezután sem vagyok hajlandó mást felvenni. :) Annyi, hogy vettem nagyobb méretet ugyanabból a fajtából, amit egyébként is hordok, de még a kicsik is teljesen jók, úh felváltva hordom őket.
Itt akkor kell indulni, ha elfolyt a magzatvíz, vagy ha még nem, de már 5 percesek a fájások...ennél előbb hazaküldenek. :?

Pipal!
Örülök, hogy adtam egy jó tippet a mozizáshoz! Én azóta nem lesekedtem, de mostanában szerényebb a kiscsaj, nem rúg olyan hatalmasakat. Pl most tegnap este is alig mocorgott kicsit, pedig akkor szokott nagyokat bulizni, és egész délelőtt semmi, holott velem együtt ébred, ha érzi, hogy nyújtózom, ő is rugdos párat. Kezdtem arázni egy kicsit, de aztán az ebédem után beindult, meg délután is kicsit, most vacsi után is. Biztos elfáradt tnap. :)
Szép kálvária volt a doki, de örülök, hogy minden rendben! Nagyon szépek a képek, tök formás már ilyen idősen. Az én kiscsajomnak ugyanebben a korban sokkal vékonyabb arca volt, de akkor ezek szt rám ütött, mert nekem is vékony az arcom. :)

Harivera!
Örülök, hogy minden ok, de sajnálom, hogy még mindig szégyenlős. Meddig akar még csigázni titeket? :D

Legyekmami!
Huhh, mekkora hülyék vannak...én tuti bearáztam volna, jó, hogy ilyen nyugodt vagy!
Holnara drukk, várom a képeket! :)

Akíra!
Ne aggódj! Minden ok a kiscsajjal! Anyukám pl annó vagy 2 hetet feküdt bent a kórházban mielőtt megszülettem, mert azt mondták neki, h tuti nagyon pici leszek, és szem előtt kell lennie. Annyi, hogy a fej átmérőm tényleg pici volt, a mai napig az, kb gyerekméretű sapik jók rám. Aztán kibújtam, igaz csak 2,5kg-al, 46cm-el, de tök egészséges, husi baba voltam. :D
A 2 kiló miatt nagyon irigy vagyok! Én már 5,5kg-ot híztam, így most vagyok 56,5kg. :(:( Igaz ebből 4kg 12 hétre jött fel a non-stop szénhidrát "diétának" köszönhetően, ami nélkülözhetetlen volt, hogy elkerüljem a hányást. Sikerült is, de a mellékhatásnak nem örülök. Az azóta eltelt 10hétben pedig 1,5kg jött fel. Ez annyira nem vészes, nem? Remélem ez az ütem meg is marad, és az utolsó hónapban nem fogok elfolyni. Az álmom az, hogy ne lépjem át a bűvös 60-ast...álmodjak szépeket, ugye? :?

Melcsi!
Nagyon jók a képek! Hogy neked mekkora pocid van?! Nekem kb fele ekkora. :) És nyamm nyamm most megkívántam a palacsintát...de nekem senki nem süt, túl macera. :( Palacsinta sütőnk sincs. :(

Kata!
Örülök, hogy minden rendben van, gratula a kisfiúhoz!

Kumpibogár!
Örülök, hogy nálad is minden rendben, és neked is gratula a kisfiúhoz!
Jaj, szegény Márk! Remélem minden ok lesz vele!

Angelo!
Jó, hogy jelentkeztél! Örülök, hogy rendben vagytok. Nyugi, az a már látott kukac nem fog eltűnni. :)

Lovani!
Értem. A gyermekklinikán nem voltam még, nem is tudom hol van. De szurkolok nagyon, majd jelentkezz!

Macsiv!
Jó, hogy jelentkeztél! Drukkolok holnapra!

Rborsi!
Próbáld lesz*rni a melót, már bocs. :) Végezd el a munkát és kész, a többit meg pörgets le magadról. Én is ezt a taktikát követem más esetekben. Gondolj a babyre, és legyen előtted, h miatta most nyugodtnak és jókedvűnek kell lenned.
Gratula a mozgolódáshoz! :)

Sonny!
De jó, hogy nálad is ilyen aktív már a kisrrác. Én asszem az elején írtam, hogy most nyugisan nyomja a kiscsaj...hát pont most rúgott egy pár jó nagyot...de aztán gyorsan be is aludt azóta. :)
De jó neked, hogy ilyen közel laksz a genesishez! :) Én tuti mennék havonta mozizni! :D
Anyukám pont ma hívta fel őket, mert 20-án megyünk megint. Ezúttal daddy is ott lesz...remélem, 3kor szállunk le, és utána elvileg egyből oda. A Lengyel Györgynéhez akartam kérni magam, és tökjó, pont ő vette fel. Tök jófej volt, emlékezett rám, meg a kiscsajra is, azt mondta mindent el tudna mondani róla, amit akkor mondott...ez durva, mert már én sem nagyon emlékszem rá. :) Vasárnap már nincsenek délután, de egy hét múlva kell újra hívni, és azt mondta vmt kitalál. Anya azt mondta tuti összejön, mert nagyon jófej volt, meg lelkes. Remélem így is lesz...mert utána én már nem nagyon tudok Pestre felmenni, sűrű a program.

Hát csajok nem irigyellek benneteket a hőség miatt. Itt meg pont a másik véglet van, általában hosszú nadrág, póló, sokszor pulcsi is játszik. :( Alig várom már, hogy menjünk haza és legyen egy kis nyaram. Nekem most ez így jobb, de akkoris utálom már, mint a..... Egyezzünk meg, küldök egy kis hideget, ti meg vissza meleget! :)

A legújabb parám a magzatvíz szivárgás. Mikor otthon voltam, erre külön figyelmeztetett a doki, mert ugye fertőzésveszély, és szigorú fekvés abban az esetben, hogy ne reedjen tovább a burok. Nekem meg olyan sok a cucc odalent (régebben is sok volt sajnos normális esetben is, de most meg...hagyjuk), hogy rengeteget arázok, hogy szivárog a magzatvíz. Néha csak úgy kifolyik belőlem egy adag. Eddig fehér volt, így nem aggódtam, de most ugye épp lábalok ki a szép kis fertőzésemből, amit írtam korábban, és most átlátszó a cucc, ami normális fertőzés esetén, ezt olvastam...én meg parázok tőle ezerrel. Mert nem elég, hogy most is folyik ki néha egy nagyobb adag, most a színe sem tud megnyugtatni.
Szerintetek??? Tud vk magzatvíz szivárgásról vmt? Milyen az, és egyáltalán észre lehet venni, ha vknek sok folyása van?
Áááá, megőrülök, nem hiszem el, hogy MINDIG van min paráznom....alig várom, hogy elteljen ez a 18hét. :(

Amúgy rendben vagyok. A kiscsaj picit azzal is paráztatott, h tegnap este alig mozgott, pedig esténként szokott nagyokat bulizni, aztán egész délelőtt semmi, pedig mindig velem együtt kel. De már visszaállt a rendszer, megint mocorog, mint azelőtt. :) A hasam növöget, hétvégén fozózás, úh teszek majd fel képet. 22 hetes leszek, és úgy döntöttem 4 hetente fozózkodunk, mert így látszik szépen a változás, nekem mondjuk 2 hét alatt nem változik túl sokat, h fényképen észrevehető legyen. Sztem már egész szép nagy, kerek...persze helyet még mindig nem kapok a buszon. :(

Na legyetek jók, vigyázzatok magatokra!

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Sziasztok!

Az én picim is sokat mozog néha már apa is érzi.Képzeljétek eddig még csak fogytam 4 kg-ot pedig eszem de a baba atttól szépen fejlődik már 290 gr, belőlem meg nem gond ha lemegy pár kiló...
Azt nem tudjátok nem gáz ha nagyon sok erőset eszem megveszem az erősért majdnem mindenhez még erős paprikát is eszem...
Remélem nem árt a picinek.
Tegnap csináltam meggyes lepényt nagyon jó lett .Jólesett mert nem édes de édesség.Remélem érthető :wink:
Mennem kell még benézek...
Ági
angelo2

Valaki nem tudja, hogy mennyibe kerülnek kb. a Jané babakocsik? Kinéztem a Slalom Matrix pro-t, de nem tudom az árát.
Ha valaki nézelődik kocsi ügyben tudom ajánlani a www.bababolt.echt.hu oldalt, de árak sajna nincsenek.

Nem küzd senki közületek hasmenéssel? Lehet csak a nagy meleg miatt van ez most nálam, de lehet elkaptam valamit? Nem örülnék neki.

Kép
Kép
nati80

Sensi!
A folyás nekem is megvan, hol jobban, hol kevésbé.Most olvastam, hogy a váladélozás mennyisége bővebb lesz most ebben az időszakban.

Nati!
Nekem folyamamtosam emésztési problémáim vannak! (mert ugye kell ám szilvát enni! :? )
éjjel majd'megpusztultam a felfújódástól, nem tudtam melyik oldalamra feküdjek
Na, meg a vihar is......oloyan szarul voltam, még ma is kalimpál a szívem meg légszomjam van.
Titeket nem visel meg ez a hirtelen váltakozás?

Mami merre vagy?
Vendég

Sziasztok!

Megjöttem a Szt. Istvánból az AFP eredményekkel. Hááát….
A vérvétel eredményem kicsit magas lett 2,3. De egyből mondták, hogy ez annyi mindentől függ, ne parázzak, majd a doki alaposan megnéz UH-n.
Hát megnézte és a hátán feküdt a kiscsöppségem. A dolgai szépen látszódtak, gyorsan, de alaposan megnéztek. A gerince egybefüggően látszódott, de az AFP eredmény miatt is és szerintem a doki látta rajtam, hogy bevagyok tojva, abban maradtunk, hogy két hét múlva megnézni, bár szerinte minden rendben van, az UH képek alapján.
Tehát megyek júl 11-én is.

De a kis ördög motoszkál a fejemben, igazi parázós vagyok, tehát az alapján amit írtatok a Genesis –ről én is bejelentkeztem. Jövő csütörtökön oda is megyek.
Remélem mindkét helyen megint mindent rendben találnak.
Ja és egy fontos infó, a dokit kérdeztem, szerinte kisfiú vagy kislány, és azt mondta, hogy szerinte kislány!!!!!!! Azért nem veszem még biztosra, majd jövő csütörtökön, de reménykedem benne, hogy így lesz! És marad kislány, bár a srácok még egy srácot vártak, de így legalább a családban az arány azonos lesz a nemek között.

Ez a hosszan tartó meleg, engem is kezd megviselni, egyre izgágább és idegesebb vagyok tőle, pedig nem szabadna! Ilyenkor én is mondogatom magamnak, nyugi-nyugi….

A munkát ne is emlegessétek, alapvetően munkamániás vagyok, a kisfiamnál nem is volt ilyen jellegű munkaundorom, mint most. Főleg, hogy mindenki a családban azt szajkózza, miért nem maradok otthon?! Hála az égnek egyenlőre tényleg jól vagyok, semmi panaszom nincs, így nem tudnék otthon lenni, nekem kell a mocorgás, csinálni való…. A kisfiam nyaral, egyedül lennék otthon, hát nekem ez még rosszabb lenne, mint a munkahely. Tehát, ameddig jól vagyok, még folytatom.

Puszi Nektek.
Krisztina

Kriszti
Kép
Kép
macsiv

Kriszti!

Ne parázz, úgy tudom, ez a 2,3 pont a felső határ.Úgyhogy szerintem nyugi! :)
Vendég

Sziasztok!
Márk: szegény....tegnap elesett az utcán, nem láttam de lehet, hogy ráesett a vérömlenyre, férjem szerint nem, de azért bevittük ügyeletre (országos balesdeti intézet). Ot közölték, hogy koponya sérülés esetén kötelező a CT. Ez nem igazán ment mert már az ólomköténytől megijedt és ordított, bár nem tudom, hogy gondolták, hogy 5 percig mozdulatlan tud lenni egy gépben egy 21 hónapos gyerek...ekkor közölték, hogy altatással elsz megvizsgálva, amiben mi nem mentünk bele és saját felelősséggel hazahoztuk. Most felvilágosított a doki, hogy azért van szükség a 6 hetes kontroll röntgenre, mert ha szélesedik a törés akkor becsípődött vmi és akkkor operálni kell...tegnap már bőgtem, tiszta ideg vagyok, most állandóan kísérem mindenhová a lakásban, este meg gyártunk neki szivacsos sapkát+légzésfigyelőt visszaraktuk neki. Tudom, hogy rengeteg gyerek járkálhat koponyatöréssel az utcán és nem is róla+ pár éve még nem is Ct-tek de ez a bizonytalanság tök rossz, így is tök aggódós vagyok. REmélem nem lesz semmi+a kistesó se lesz idegbeteg a sok stressztől.
bea
ui: bocs a panaszáradatért:(
kumpibogar

kumpibogar
sajnálom ami veletek történnt :(
gyógyulást kívánok nektek mihamarabb :lol:

melus
dehogyisnem, engem péládul nagyon megvisel :roll: nekem is van légszomjam,meg kalimpál a szívem ezerrel ,éjjelente meg 30 percenként megébredek :shock:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Nati,
nekem pont ilyen babakocsim van, 3 éve 110 volt a kocsi, a lábzsákkal, az esővédővel, a táskával és a hordozóval.
Nagyon-nagyon szeretem, szuper választás!

KépKép
dreika

Kumpibogár!

sok gyógypuszi Márknak biztosan nem lesz semmio baj, de megértem az aggódásod!!!!

Sensi! ne aggódj a magzatviz miatt, az biztosan nem szivárog...nekem is bvan bőven folyásom ugy látszik a terhesség már csak ilyen....:)

engem nem visel meg a meleg nagyon hálistennek csodálkozom is igaz nem nagyon mászkálok a negyven fokban közlekedési járművőn valszeg borzalmas lehet brrrrr

mindenkit nagyon irigylek aki érzi a babáját én még asszem mindig nem igazán...vannak idpnként ilyen kis kaprigálások amik valszeg ők, de én majd a szép nagy rúgásra fogom azt mondani hogy érzem :)

voltam ma az sitenhegyin genetikai uhn a Hajdú doktornőnél, aki cask röhögött az afp eredményemen és nem értette mi a fenének csinálták meg 2+1 magzattal....nya mindegy....szerencslére minden a legnagyobb rendben tökéletsen ép mindenük és egy fiú egy lány :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nagyon boldoogk vagyunk :lol: :lol:
Vendég

mami, szia!!!

Már nagyon vártalak! :)
Nagyon örülök a híreknek!Ennél jobb párosítás nem is lehetett volna!!!!!!!Szuper! :)
Akkor nem is kell menned amniora sem?
Vendég

Melus!

nem bizony, de nem is mentem volna....nagyobb a kockázata a vetélésnek, mint annak hogy betegek a babáim a doktornő szerint és nekem az ő szava szent...

úgyhogy...

nem szurkálunk

örülünk és növünk :lol:

képet rakok valamikor :)
Vendég

Dreika
A sportrészt szembe lehet fordítani, vagy csak egy irányból lehet tolni? Az első kerék forgása fixálható?

Melus
Tegnap este én is iszonyat fel voltam puffadva. Na de ez szerinted normális, hogy eszek valamit és 10 perc múlva rámjön a gyors mehetnék? :lol: Bocsi a szókimondásért!
Eddig ilyen még nem volt. Ma gyümölcsnapot akartam tartani, de fél órája elvéreztem. Melegszendvicset ettem. De ennyi diéta is hatásos volt a vitesedésemre, már hajlanak a lábujjaim.

Mami
Jó hírek!

Krumplibogár
Szegény Márk miken megy keresztül. De hogy milyen hülyék tudnak lenni az orvosok...

Kép
Kép
nati80

macsiv:

Ne aggodj nekem 2.0 lett és minden rendben.

000kata

Nati,
csak "hátulról" tolható, de van ablak rajta, az első kerék fixálható.
Kép
És másfél évesen is ilyen sok helye van még:
Kép

KépKép
dreika

Legyekmami
Gratulálok a kis vegyespároshoz! :P

Nati
én is kb. eddig bírtam multkor! :lol: Figyu, mi lenne ha kitűznénk egy következő gyümölcsnapot, és "együtt"próbálnánk kibírni? Hátha segít a tudat h. nem egyedül küzdünk?! :wink: (((1folytában éhezek 1ébként..szörnyű, mi lett velem? és mikor lesz vége??!! :oops: )))

jó kis kocsi!

((((Krumplibogár, Márk)))) ölelés nektek!

Kép
katica_75

Dreika
Köszi a képeket és a segítséget.

Katica
Nem rossz ötlet a közös gyüminap. Én keddre tervezem a következőt és minden bizonnyal be is fogom tartani, csak kell venni görögdinnyét.
Ha gondolod csináljuk együtt, talán egyszerűbb lesz.

Kép
Kép
nati80

Hát lányok nekem nincs gond a diétával ha azt kellene betartanom. Mert szinte alig eszem. Idáig csak fogytam de hízni nem híztam. És ha a babát is beleszámolom majd akkor én -15 kilónál tartok kb.

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Melobol jelentkezem, alszik a gyerek...szerencsere ma csak 4-5orat kell lehuznom, mivel szombat van, de ehhez sincs kedvem. :(

Angelo!
Irigy, irigy a fogyas miatt! En ma reggel is raalltam a merlegre, 57kg (5,5kg plussz)...het kozepen meg csak 56,5 voltam, ez nem eeeer! :(

Nati!
Nekem is megy neha a hasam, de en tudom mitol...tejallergia, de ettol ugyanugy eszem csokit, ma epp tortat reggelire (ilyet azert nem szoktam :P), meg minden felet...es ilyenkor az esetek tobbsegebn hascsikaras, es...

Macsiv!
Orulok, h minden ok es gratula a kiscsajhoz!!! Biztos nem fog kukaca noni csutortokig. :) Nevek vannak mar? Az afp miatt meg ne aggodj, nem erdekes...latod, h ossze-vissza ijesztgetnek vele mindenkit, es semmi gond...nem megbizhato!

Kumpibogar!
Jaj, szegeny Mark! MI var meg ra? En a helyetekben megnezettem volna azert, attol fuggetlenul , h el kell altatni, az nem egy nagy dolog. Ez viszont komoly, es tudni akarnam, hogy milyen az allapota a serulesnek.

Legyekmami!
Dejo, gratula a vegyesparoshoz!!! :) Dejo lesz nektek! :) Orulok, hogy minden ok. Magzatviz szivargas elofordulhat, ha picit megreped a burok. Azert is parazok, mert a doki erre kulon felhivta a figyelmemet, mert ez veszelyes, fertozes miatt es szigoru fekvest igenyel, h ne repedjen tovabb. Nekem meg most atlatszo cucc jon a fertozes miatt, total mintha viz lenne, igy para...
Hol vannak mar azok a kepek??? Mentek majd 4d-re is? Ha igen, mikor hova?

Csajok, minek tartotok ti gyumolcs napot? En csak magambol indulok ki, tuti nem birnam egy napig gyumolcsokkel. Ok, ha otthon heverhetnek egy napot, ami mondjuk hetvegen eselyes, akkor talan...de melo kozben kizart. Sokszor igy is olyan ehes leszek, hogy mar remegek, es kerulget az ajulas, mint tnap pl. Regen is volt, hogy igy jartam, de most kb harmad annyi ido alatt jutok el erre a szintre, ha nem eszem. En nem gondolom, hogy jot tenne ez a babaknak...kb egy nap ehezes. Tudom, h a dokik ajanljak paran, de en nemtom elkepzelni, h ez jo dolog.

Ma megjott meg par cucc...babyorzo, masik agyvedo, halozsak, lepedo, agy fole egy nagy virag alaku disz, amirol lelognak cuccok. Aranyosak, majd teszek kepet. Daddynek nem nagyon tetszik a babyor, es abban mondjuk igaza van, h ezt a fajtat utaztatni telleg nem tul praktikus. Ha esetleg erdekel vkt, szoljatok...nem reg tettem fel rola kepet. Eleg komoly darab, felhivja a telefonod, ha sir a gyerek, azon keresztul is hallgatod, meg ilyenek. Eeredeti ara 100font, mi 48-ert vettuk...16e ft-ert odaadom, ha kell. :)

Csinaltam ma 22hetes pocifotokat, de meg mindig nincs meg az a hulye program, igy kicsiniteni sem tudok, uh nemtom mikor tudom majd feltenni....igyekszem majd.

Mindenkinek tovabbi jo hetveget!

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Nati
ok. csatlakozom a keddhez! :wink: Ja a dinnye jól eltelít. Mielőtt teherbe estem csináltam a 90 napos diétát.Abban van 4 naponként gyüminap.Azt vettem észre h. úgy könnyebb kibírni ha nem várod meg a farkaséhséget, amint picit is éreztem h. kezdek éhezni gyorsan bedobtam valamit, és akkor ment is.

Sensi
Várom a képeket...ha esetleg kérnék abból a békás hálószettből kiderítenéd kb. mennyi pénzért ér ide?
Nem diéta miatt csináljuk a gyüminapot, hanem mert sajna nagyon vizesedünk... (Ma is szeretnénk menni a Santanára de úgy be van dagadva a lábam h. kétséges h. el tudunk menni :( ami azért elég gáz így 5 hónaposan sztem..) igen a dokik ajánlották, kifelyezetten rákérdeztem h. nem árthat e a babának!(én is 5kg-nál tartok de mire leírom 6 lesz belőle :twisted: Ahhoz képest hogy az Afp-nél 1 kg-nál tartottam...5 hét alatt jött 4 kg :oops: bár még így sem nagy a hasam )Kiváncsi vagyok a Te pocidra. :wink:

Kép
katica_75

Sziasztok lányok.

Nagyon régen írtam, de minden héten olvasok. Néha jókat nevetek, máskor meg nem.
Voltunk 4d-ultrahangon a 4D Genesisbe. Igazatok volt fantasztikus egy hely. Márta rögtön levette, hogy amolyan jeges szőke vagyok, így abba is hagyta a puntyurgatást. Díjaztam. Az élmény fantasztikus volt. 100%-ig megnyugtatott, hogy nincs Down szindrómára utaló jel. Nagy megnyugvást jelentett mivel az AFP eredményünk a genetikus szerint alacsony lett (0,86), ezért megakartak szúrni. Persze nem engedtük.
De a fiúnk gyönyörű és egészséges és tényleg nagy élmény volt, mindenkinek csak ajánlani tudom!
Ugyan lányt vártunk, de így is mérhetetlenül boldogok vagyunk. Majd hoz nekünk egy csomó lányt , veszekedni is fogok érte biztosan! :D (ezzel vigasztalom magam)

Képek róla:

Bálintom: Kép

Bálintom "fiúsága": Kép

Sziasztok. Puszi
Judenyka
Kép
judenyka

Szia Judenyka4

Ki mondta neked, hogy a 0,86 alacsony????
Nekem is annyi lett, a másik érték is jó, az 29,8.Nekem senki nem mondta, hogy az alacsony!Most megijesztettél :?
Bár a 18. hetiUH-n nem volt semmi gond.
És én is kisfiút várok :D
Vendég

Én meg is kérdeztem a dokit az amnio-ról, azt mondta, hogy felesleges.Ez az érték az alsó értékhatár felett van.(az meg a papíron 0,70)úgyhogy nem értem a genetikusodat.......
Mondjuk én33 éves leszek. Olvastam, te 37 vagy?
Vendég

Sziasztok!
köszönjük a jókívánságokat.
Sensi
Nekem is volt, hogy rengeteg folyásom volt, most változó hol több, hol kevesebb, és pont amikor rengeteg volt akkor mentem dokihoz, semmi vírust nem talált azt mondta terhességi váladék....ami elég kellemtelen volt 35 fokban és naponta többször cserélnem kellett a tisztassági betétet, mert olyan sok jött belőlem+napi min. 1 órát bugyi nélkül voltam, hogy levegőzzön a bőröm. Szerintem nem magzatvíz, de ha nagyon aggódsz akkor beszélj a szülésznővel.
bea
kumpibogar

Egy kép Márkról a Házilag készített fejvédőjével lépcsőház takarítás közben. Kép
kumpibogar

Sziasztok!

Katica!
Sajnos a békás szett (ami egyébként csigás :) ) már elfogyott a Vertbaudet-nél. Én még megrendeltem a fejvédőt, meg hálózsákot, de az ágy fölötti forgó már nem volt sajnos. Játszószőnyeget még kaptam, remélhetőleg jövőhéten jön. Viszont nekem is már csak dupla méretben volt a fejvédő (így az ágyban teljesen körbe ér), és most nem tudom, hogy mit csináljak vele...nekem jobban kellene rövidben, úh vagy kettévesszük majd, és a varrónő szépen megvarrja, mintha eredetileg olyan lenne, vagy eladom a hálózsákkal együtt, vagy marad így, ahogy van. Ha eladom, akkor szólok, jó? Egyébként a kettő együtt 40font volt, ez mondjuk 13e ft. Egyébként most várom én is az őszi-téli cuccokat, mert most mindent leakcióztak, és sokminden elfogyott. (pedig nekem is fel kéne töltenek a csigás és a zöld-rózsaszín egeres szettet is pár darabbal, mert már nem volt) Namost őszre vagy feltöltik ezt a készletet, vagy lesznek újak. Majd szólok feltétlen, ha lesznek újak, akkor teszek fel képeket is.
Sikerült végül elmenni a Santanara?
Én még mindig nem tartanék gyüminapot, ha 1l-el növelitek a folyadékbevitelt naponta, ami legjobb, ha ásványvíz (alacsony sótartalmú), akkor az jobban segít sztem. De a gyüminap kész éhezés. Persze ez csak az én véleményem.

Judenyka!
Gartulálok a kissráchoz, nagyon szépek a fotók! Ugye milyen jó hely a Genesis? :)

Kumpibogár!
Jaj, de édes Márk! Szegény, remélem hamar túllesztek ezen a fejsérülésen!!!
A folyás mennyiségével nekem sem volt gondom, mert tudom, hogy terhesség alatt több...nekem alapból nagyobb a mennyiség, most meg ugye mégtöbb, de ezt tudom és kész, elfogadtam. A baj az, hogy bekaptam egy fertőzést, amit aztán Canestennel kikezeltem, de napokig átlátszó cucc jött belőlem, ami a fertőzés eredménye. És amikor egyszer-egyszer kifolyt egy nagyobb mennyiség, akkor paráztam, hogy ez most mi...mert nem lehetett megkülönböztetni a víztől. Ma reggel ugyez már fehér formában történt, úgyhogy megnyugodtam, így jobb, hogy tudom ellenőrizni a színe alapján...a megzatvíz meg ugye nem lehet fehér.

Nálam minden ok, tegna lenyomtam az 5órámat, voltunk a parkban is egy órát, daddy is csatlakozott hozzánk. Utána lepasszoltam a gyereket, elmentünk kaját venni, és este ő főzött. :) Ma meg döglünk egész nap, fel sem keltem még ma, csak reggelit behozni, meg kimentünk ebédelni. :D Sajna a hétvége nálunk már csak ebből áll...nincs nagyon erőnk elmenni sehova az egész heti meló után. :? Pénteken mondjuk voltunk koncerten. Hát nekem nem volt egy nagy élmény. :? Össz-vissz 20percet tudtam bent állni, utána elkezdtek dagadni a kezeim lábaim az állástól, meg a melegtől is, meg nem volt kényelmes állni. Így kimentem a bárba, és leültem a kanapéra...a maradék időt így töltöttem el, és alig vártam, h vége legyen. Szerencsére itt a legtöbb ilyen hely (ez épp a Jazz Café volt) 2kor bezár, úh ki lehetett bírni, bár volt pár mélypontom. Látni lehett a koncertet a báron keresztül, és néha kijöttek hozzám a többiek, ők is ültek egy darabig, de a koncert utáni dj-t én kifejezetten nem szeretem, úh nem volt egy nagy szórakozás. Na meg paráztam is, hogy megijed a kiscsaj, mert iszonyat hangos volt, a basszus remegett a mellkasomban...biztos, hogy ő is érzett belőle vmt. De nem volt nagy ijedség, rugdosás odabent.
Tegnap este viszont olyan bulit rendezett odabent, hogy csak borultam rajta. Egyfolytában rúgkapált, a hasam minden részén végigment, és már tök nagyokat rúg, biztos bukfencezett....kívülről is látszódott rendesen :)

Na most csináltam kisebb képeket, megróbálom feltenni...
(elküldöm ezt, és utána alakítok vmt, már töltöm a programot)

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Na nézzük most...ha minden jól megy, akkor ezek a 22heti pocakfotóim.

Kép Kép Kép

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Ezek pedig a legújabb szerzeményeim...persze már jövő nyárra.

Első 3 kép: Gap leárazás (összesen 70font, 22e ft) Kép Kép Kép

Második 6 kép: Primark-legolcsóbb hatalmas áruház Londonban (összesen 50font-16e ft) Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Sensi
Mekkora rucikat vettél a lánynak jövő nyárra? Én nem merek még vásárolgatni, mert ki tudja mekkora lesz.
De amúgy nagyon cukik.
Szép a pocakod!

Judenyka
Gratula a fiúhoz!

Krumplibogár
Jó lett a házi fejvédő! Hogy van Márk?

Mivel már tudja a család nálunk, mert nem bírták ki, nektek is elmondom, hogy KISLÁNYUNK lesz!!!!!

Kép
Kép
nati80

Nati!

Dejóóóó, gratula a kiscsajhoz!!! :)

Hát jövő nyáron ugye 7-10hónapos lesz. Itt nincs számozás, kor szerinti méretek vannak, így van vm irány. De én mindig Aidant veszem alapul, aki nagyobbacska a korához képest, most 13hós, de 5hós kora óta vele vagyok. Ez alapján itt nagyok a méretek, így egyel kisebbet kell venni. Az ő cuccai is főleg 6-12hósak, pedig mondom nagy gyerek. Nem duci, de hosszú. Szal így a Gap cuccok mind 3-6hósak, a Primarkosak pedig vegyesen 3-6, vagy 6-12 (főleg)...de ezek nem angol méret szerintiek, spanyol cég. Remélem jók lesznek majd rá, mert ha nem, az elég nagy szívás, tul. képp. az egész nyári kollekció megvan már. :) Kicsi sztem nem lesz, ha meg picit nagy az nem baj, de sztem pont jók lesznek. :) Én 2,5kg és 46cm voltam, így a rosszabbik vége nem történhet meg a dolognak...reméljük. :)

Köszi a poci dicséretet! Élőben valahogy nagyobbnak látszik egy kicsit, én meg kövérebbnek...de ha így lát a külvilág, mint a képeken, akkor annyira nem vagyok elkeseredve. Csak nem igazán bízom benne, h a tükör és a valóság között tényleg ekkora a különbség. :P

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Sziasztok!

Mostanában nem jelentkeztem, de ebben a melegben pancsolunk a vizben és ha tehetjük kimegyünk a szüleimhez. A családi házban sokkal jobban el lehet lenni , mint a panellban.
Az 18 hetes uh eredményeim. Sajnos a nemét nem tudták megmondani, mert összezárt lábakkal volt. Csak tippelni tudtak.

BPD: 4,3 cm
HC: 15,6 cm
AC: 13,6 cm
FL: 2,7 cm
OFD: 5,4 cm

4d-re augusztus közepe felé fogok menni. Remélem akkor már rendesen lehet látni mindenét.

Látom egyre többen tudjátok a babátok nemét, gratula mindenkinek.

Lányok én nem nagyon birom ezt a hőséget, sokszor van hányingerem és szurkál a pocakom. Gondolom a baba helyezkedik odabent, de nem valami kellemes.

Naysa
naysa

sziasztok

remélem mindenki jól van :lol:

Képzeljétek,tegnap elkezdett folyni az elő tejcsi, nem korai ez még?

hát én gondba vagyok,mert nekem alapból is nagy melleim voltak/95 és D kosaras melltartót hordtam/
de most még nagyobbak lettek
:shock: csak azt nem tudom már hova tudnak nőni :shock:

Én már +10 Kg-nál járok :shock: védőnéni szóvátette,te letojom :lol:
Pedig nem zabálok, csak akkor eszem,amikor éhes vagyok :shock:
És ha éhes vagyok,eszem, én nem fogok koplalni egy védőnő kedvéért sem terhesen :twisted:
Lessz majd részem utána benne,bőven. :D
És ha már 2-szer /szülés után/letudtam fogyni 35 Kg-ot,akkor most is sikerülni fog,simán :lol:

Nati
Gratulálok a kislányhoz!!!!!!

Vigyázzatok magatokra!

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Kép Kép

KépKép
KépKép
akíra

Sensi: Nekem is ilyen folyásom van!Szerintem ne aggódj!Ja és én 2 kg-ot híztam,de nem 50 kg-ról kezdtem,úgyhogy ne aggódj! :D Szép a pocid!Látom neked is volt piercinged! :D Szépek a babaruhák!

Nati: Nálunk az a jó,hogy én vezetek a Hannának babanaplót és így tudom,hogy hány hónaposan mekkora méretet hordott!Gondolom a Szonja sem lesz kisebb leányzó,ezért egyformák lesznek a méreteik!Hanna januári-Szonja novemberi lesz,úgyhogy még az évszak is jó lesz! :D

Katica: A farkaséhségnek tudod mikor lesz vége?!A 40. héten :shock: :D Én is éhenkórász vagyok állandóan!Már megbolondulok!

Ancsa: Akkor ne is foglalkozz a védőnővel!Jó neked,hogy visszatudtál fogyni!Én nem tudtam a Hanna után :oops: Remélem most majd 2 gyerekkel sikerül!Majd sokat rohangálok utánuk! :D

Akíra: Beraksz engem is a táblázatba :?:
26 éves vagyok 2008.nov.23-ra vagyok kiírva
most 19+2 napon vagyok Szonja lesz
Kaposvári Kórházban szülünk!Testvére Hanna :D

Kép

Kép
melcsi82

Melcsi
Én is sokat próbálkoztam,sokat kínlódtam,keményen edzettem,meg minden,mire megtaláltam azt a jó megoldást,hogy többet eszek,mint a párom :shock: és mégis fogyok, éhezés nélkül :lol:
Bárkinek szívből merem ajánlani,saját tapasztalatom után és aki betartja a szabályokat,az 1000% hogy lefog fogyni :lol:
És az a legjobb benne, hogy nem kell éhezni melette :lol:
Ugyhogy most is nyugodt vagyok a súlyom miatt,mert tudom, hogy letudok fogyni :shock:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Sensi
csinos feszes pocid van! Szép! :wink: Jaaaa, hogy az csiga?! :lol: :shock: ok ha érkezik még szólj légyszi, nekem is a feles megoldás a szimpatikusabb, de ha mindenképp megakarsz szabadulni tőle, lehet vevő leszek rá...főleg ha esetleg haza is tudnád hozni?-mert postaköltséggel már húzós sajna. :oops:
Igen elmentunk Santanara és szuper volt!!!!!!!! szeretem. :wink:

Ancsa
nekem is van!!! Pont tegnep döbbentem rá hogy ez az. :shock: addig azt hittem ki van száradva a bimbó....közbe rászáradt tej. :shock: :oops: :lol: mondjuk inkább csak szivárog és nagyon sűrű.Annyi ha lemosom akkor pár óra múlva újra megjelenik.(nekem nem nagy 1ébként b kosár) Körbekérdeztem a másik topicomon és normál lehet már ilyenkor,bár van akinek soha nem lesz/volt előteje.
Védőnyanya ügyben igazad van! :lol:

Melcsi
ez nem túl bíztató! :lol: :shock: :lol:

Kép
katica_75

Ancsa
hogy is van ez a többet eszel mégis fogysz pontosan? :shock: :lol:

Tök jó csajok ahogy így nézegetem a vonalzókat és a kis figuráink végre nem az elején toporognak!!!!!!Behúztak középre! sőt még túl.

Jjaj dolgozni kellene menem, rúgjatok ki innen,itt ragadok. :evil: :lol:

Kép
katica_75

Hát megvan az hogy mit ehetsz délelött , mit délután és mit este :lol:
És ha betartod,akkor ugy fogysz,hogy közben nem éhezel,mert a mennyiség nincs korlátozva :lol: csak az van megadva hogy melyik ételt melyik napszakban eheted :lol:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Sziasztok!

Kicsit rég voltam adódtak apró problémák és nem dolgozhattam, de már minden rendben van velünk szépen növögetünk.

Tejcsorgás: szerintem szuper mivel tutira azt jelenti, hogy sok tejcsid lesz. Két fiammal rengeteg tejcsim volt amit két kis ikerfiú is meghálált. Nálam már 16.héttől megvan, nem kell ezért idegeskedni.

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Ancsa
Milyen diéta ez? Nem te írtad a 90 naposat? Azt én is merem ajánlani mindenkinek, mert nagyon hatásos és megvan az édesség helye is benne. Szerintem még pocakosan is lehet csinálni, mert minden tápanyagot beviszel a szervezetbe, van gyüminap is ami segít az ödémát leküzdeni.
Én lehet szülés után ezt fogom csinálni majd. Vagy kialakítok egy jó étrendet magamnak szoptatás mellé.

Klarissza
Miért nem dolgozhattál?
Mikor mész védőnőhöz? Én most pénteken megyek kettőre.

Ma reggel párom megkért, legyen ma gyüminapunk a hétvégi nagy evészet után. Szóval a keddit előrébb hoztam mára. legközelebb pénteken csinálok, legalább kevesebbet fog mérni a védőnő. :wink:
Csatlakozik valaki ma? Vagy pénteken?

Kép
Kép
nati80

Nem, ez nem az :shock:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Nati80
A 90 napos diéta nekem is bejött, sőt a férjemmel együtt csináltuk. A legjobb az volt benne, hogy sosem a megszokott ételeket ettük, hanem mindig különlegeseket csináltunk ( zöldséges tésztákat, rakott palacsintákat, salátákat), olyan jó, hogy nem volt egyhangú...
Most én nem csinálom, sőt a szoptatás elején még nem is fogom, de ha kialakul a napirendünk, talán elkezdem. A rossz benne ugyanis, hogy mindennap kellett főzni (kivéve a gyümölcsnap), és nem lehetett megenni másnap azt, ami esetleg megmaradt...
Üdv: Csuri

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?