sziasztok!
Melus!
Szép nevet választottatok! a Marci nálam is nagyon esélyes volt, végül azért kellett kiejteni, mert itt nem tudták volna kimondani rendesen. Így ha kissrác lett volna, akkor valszín Benedek lett volna...esetleg Bence, és Ben-nek hívtuk volna.
Ditta!
Szépek vagytok a képeken!
Gabi!
Tök aranyosak az ágyneműk! Otthon még nem is láttam ilyeneket, csak bénákat.
Nagy gratula a mozgáshoz! Látod, mondtam, hogy hamarosan te is érzed majd!
Nekünk is vannak már kiscipőink is, anyukám egy 16-os piros tornaciőt vett a kiscsajnak...olyan mint a converse magasszárú, amit egyébként én is hordok kékben.
Én is parázok a szüléstől...nagyon!

De azzal nyugtatom magam, hogy kb fél nap, és valahogy úgy is lesz, és kint lesz a kiscsaj, millióan végigcsinálják, valahogy majd én is kibírom...persze ettől nem leszek éppen nyugodt.
Bugyi kérdés...én eddig is csak csípő tangákat hordtam, és ezután sem vagyok hajlandó mást felvenni.

Annyi, hogy vettem nagyobb méretet ugyanabból a fajtából, amit egyébként is hordok, de még a kicsik is teljesen jók, úh felváltva hordom őket.
Itt akkor kell indulni, ha elfolyt a magzatvíz, vagy ha még nem, de már 5 percesek a fájások...ennél előbb hazaküldenek.
Pipal!
Örülök, hogy adtam egy jó tippet a mozizáshoz! Én azóta nem lesekedtem, de mostanában szerényebb a kiscsaj, nem rúg olyan hatalmasakat. Pl most tegnap este is alig mocorgott kicsit, pedig akkor szokott nagyokat bulizni, és egész délelőtt semmi, holott velem együtt ébred, ha érzi, hogy nyújtózom, ő is rugdos párat. Kezdtem arázni egy kicsit, de aztán az ebédem után beindult, meg délután is kicsit, most vacsi után is. Biztos elfáradt tnap.
Szép kálvária volt a doki, de örülök, hogy minden rendben! Nagyon szépek a képek, tök formás már ilyen idősen. Az én kiscsajomnak ugyanebben a korban sokkal vékonyabb arca volt, de akkor ezek szt rám ütött, mert nekem is vékony az arcom.
Harivera!
Örülök, hogy minden ok, de sajnálom, hogy még mindig szégyenlős. Meddig akar még csigázni titeket?
Legyekmami!
Huhh, mekkora hülyék vannak...én tuti bearáztam volna, jó, hogy ilyen nyugodt vagy!
Holnara drukk, várom a képeket!
Akíra!
Ne aggódj! Minden ok a kiscsajjal! Anyukám pl annó vagy 2 hetet feküdt bent a kórházban mielőtt megszülettem, mert azt mondták neki, h tuti nagyon pici leszek, és szem előtt kell lennie. Annyi, hogy a fej átmérőm tényleg pici volt, a mai napig az, kb gyerekméretű sapik jók rám. Aztán kibújtam, igaz csak 2,5kg-al, 46cm-el, de tök egészséges, husi baba voltam.
A 2 kiló miatt nagyon irigy vagyok! Én már 5,5kg-ot híztam, így most vagyok 56,5kg.

:( Igaz ebből 4kg 12 hétre jött fel a non-stop szénhidrát "diétának" köszönhetően, ami nélkülözhetetlen volt, hogy elkerüljem a hányást. Sikerült is, de a mellékhatásnak nem örülök. Az azóta eltelt 10hétben pedig 1,5kg jött fel. Ez annyira nem vészes, nem? Remélem ez az ütem meg is marad, és az utolsó hónapban nem fogok elfolyni. Az álmom az, hogy ne lépjem át a bűvös 60-ast...álmodjak szépeket, ugye?
Melcsi!
Nagyon jók a képek! Hogy neked mekkora pocid van?! Nekem kb fele ekkora.

És nyamm nyamm most megkívántam a palacsintát...de nekem senki nem süt, túl macera.

Palacsinta sütőnk sincs.
Kata!
Örülök, hogy minden rendben van, gratula a kisfiúhoz!
Kumpibogár!
Örülök, hogy nálad is minden rendben, és neked is gratula a kisfiúhoz!
Jaj, szegény Márk! Remélem minden ok lesz vele!
Angelo!
Jó, hogy jelentkeztél! Örülök, hogy rendben vagytok. Nyugi, az a már látott kukac nem fog eltűnni.
Lovani!
Értem. A gyermekklinikán nem voltam még, nem is tudom hol van. De szurkolok nagyon, majd jelentkezz!
Macsiv!
Jó, hogy jelentkeztél! Drukkolok holnapra!
Rborsi!
Próbáld lesz*rni a melót, már bocs.

Végezd el a munkát és kész, a többit meg pörgets le magadról. Én is ezt a taktikát követem más esetekben. Gondolj a babyre, és legyen előtted, h miatta most nyugodtnak és jókedvűnek kell lenned.
Gratula a mozgolódáshoz!
Sonny!
De jó, hogy nálad is ilyen aktív már a kisrrác. Én asszem az elején írtam, hogy most nyugisan nyomja a kiscsaj...hát pont most rúgott egy pár jó nagyot...de aztán gyorsan be is aludt azóta.
De jó neked, hogy ilyen közel laksz a genesishez!

Én tuti mennék havonta mozizni!
Anyukám pont ma hívta fel őket, mert 20-án megyünk megint. Ezúttal daddy is ott lesz...remélem, 3kor szállunk le, és utána elvileg egyből oda. A Lengyel Györgynéhez akartam kérni magam, és tökjó, pont ő vette fel. Tök jófej volt, emlékezett rám, meg a kiscsajra is, azt mondta mindent el tudna mondani róla, amit akkor mondott...ez durva, mert már én sem nagyon emlékszem rá.

Vasárnap már nincsenek délután, de egy hét múlva kell újra hívni, és azt mondta vmt kitalál. Anya azt mondta tuti összejön, mert nagyon jófej volt, meg lelkes. Remélem így is lesz...mert utána én már nem nagyon tudok Pestre felmenni, sűrű a program.
Hát csajok nem irigyellek benneteket a hőség miatt. Itt meg pont a másik véglet van, általában hosszú nadrág, póló, sokszor pulcsi is játszik.

Alig várom már, hogy menjünk haza és legyen egy kis nyaram. Nekem most ez így jobb, de akkoris utálom már, mint a..... Egyezzünk meg, küldök egy kis hideget, ti meg vissza meleget!
A legújabb parám a magzatvíz szivárgás. Mikor otthon voltam, erre külön figyelmeztetett a doki, mert ugye fertőzésveszély, és szigorú fekvés abban az esetben, hogy ne reedjen tovább a burok. Nekem meg olyan sok a cucc odalent (régebben is sok volt sajnos normális esetben is, de most meg...hagyjuk), hogy rengeteget arázok, hogy szivárog a magzatvíz. Néha csak úgy kifolyik belőlem egy adag. Eddig fehér volt, így nem aggódtam, de most ugye épp lábalok ki a szép kis fertőzésemből, amit írtam korábban, és most átlátszó a cucc, ami normális fertőzés esetén, ezt olvastam...én meg parázok tőle ezerrel. Mert nem elég, hogy most is folyik ki néha egy nagyobb adag, most a színe sem tud megnyugtatni.
Szerintetek??? Tud vk magzatvíz szivárgásról vmt? Milyen az, és egyáltalán észre lehet venni, ha vknek sok folyása van?
Áááá, megőrülök, nem hiszem el, hogy MINDIG van min paráznom....alig várom, hogy elteljen ez a 18hét.
Amúgy rendben vagyok. A kiscsaj picit azzal is paráztatott, h tegnap este alig mozgott, pedig esténként szokott nagyokat bulizni, aztán egész délelőtt semmi, pedig mindig velem együtt kel. De már visszaállt a rendszer, megint mocorog, mint azelőtt.

A hasam növöget, hétvégén fozózás, úh teszek majd fel képet. 22 hetes leszek, és úgy döntöttem 4 hetente fozózkodunk, mert így látszik szépen a változás, nekem mondjuk 2 hét alatt nem változik túl sokat, h fényképen észrevehető legyen. Sztem már egész szép nagy, kerek...persze helyet még mindig nem kapok a buszon.
Na legyetek jók, vigyázzatok magatokra!