Sziasztok,
mi is nyűglődünk a nagy melegben, már igazán jöhetne a lehűlés...
Az éjszaka átalvása a múltkori óta csak tegnap sikerült ismét
A titok nálunk mmc módszerében rejlik, a fürdi után már jobb ha nem nagyon alszik Lénó, ilyenkor hasra tesszük, játszunk Vele, stb... Így húzzuk az időt a 11-éjféli evésig, ami után aztán ha szerencsénk van, akár fél 6-ig is alszik
Főzni nekem nem nagyon van időm, bevásárolni meg pláne nem
Eddig rendeltük a kaját, de sajna már nagyon unom, és 2 hete elfelejtem elküldeni a megrendelést.
Egy darabig tartott a tartalék a mélyhűtőben, ami mellett egyszerűbb ételeket csináltam, pl. grill húsok salátával, húsleves, sült krumpli, ilyesmik, lassan megint rendelni kéne...
Ja, és időm semmire nincs a két gyerek mellett, pedig délelőtt sokszor van segítségem...
Mindenkinek nagyon köszönöm a Lénódicsiket
És szupi hogy tettetek képeket a csöppökről, imádom őket nézegetni
Sandie nagy gratula Zozó súlyához, 2 kg hízás egy hónap alatt, azta
Jöhetne egy kép Rólatok
A köldökünk ezek szerint így marad?...
Bozza, nekem nem s...lyuk, mert kidudorodik
Olim már meg is kérdezte, hogy mi az, KUKÓ???
Zozó arcán nem melegkiütés van? Lénómon is látok ilyet, vörös, apró hólyagos foltok az izzadásos részeken...
Cremor aquosussal kenem fürdetés után, már szépen javulgat.
Hogy áll a súlyod, gondolom olvad lefelé a szoptatással...
Lénóm sérójának genetikai oka van, eleve így áll...
Olinak sokkal több haja volt, és mindig szanaszét állt, úgy nézett ki, mint egy kis süni
Látom Nálatok is a Hipp tea a nyerő
mmc, a fal lepisilésén de jót nevettem, nem próbáltad esetleg egy pelussal letakarni a mérleget rátétel előtt, aztán a nullázás után ráterítheted Boti pocijára.
Vagy lehet pelusban is mérni, aztán leméred a pelust és kivonod...
A babák a méhben megszokják hogy mindig körülöleli őket, ezért keresik születés után amihez hozzábújhatnak.
Olim annak idején a rácshoz bújt mindig, és kidugta a csülkeit...
Lénó pedig a babakocsi falához bújik, az ágyban pedig hozzám
nem is szereti az "üres" kiságyát...
A tesós képetek nagyon cukker!
Liza kukázásán behaltam
A szemcseppet 30 fokig nyugodtan tarthatod a szobában, csak a nagyon meleg nem jó neki.
A hajhullástól én is tartok, Olinál 4 hónaposan volt hozzá szerencsém...
Esetleg egy kis vitaminpótlás jó lehet rá, bár megakadályozni az sem tudja.
Ilyenkor a terhesség alatt szinkronizálódott (addig ki nem hullott) hajszálak hullanak ki, úgyhogy a szép hajnak is Hussss
Teraszos fürdit irigylem...
A kocsink még nem lett megjavítva, az még idő lesz, de addig nem megyünk vele nagyobb útra
Kákócsapda javul, az új tápi és a keverési arány segített
Sajna minket nem szponzorál a tápszergyártó, pont fordítva, tudod Picúr...
Savaria, a Mizó reklám-utálatodon mekkorát nevettem, bocsi
Ahá, tehát a gond a bekapási technikával van, gyakoroljatok, állítólag ezt megtanulják a babák egy idő után...
A képeitek írtó édesek, szépen nő Bátor, gratula!
Tejkagylóm nekem is volt, csak egy hátránya van, hogy a seb nehezebben gyógyul ha ráteszed, mert folyamatosan nedvesen tartja. Nekem miatta a melegben folyamatosan folyt a tejem, a melltartóbetéttel viszont kevésbé. Mindenesetre "madonnás" mell benyomását kelti, ha abban közlekedsz
A túrista-hasonlattal egyetértek és jót nevettem rajta
Próbálj meg többet kimozdulni, mégha csak a posta is a cél, jót fog tenni
Picúr, milyen ügyes Álmos, hogy elkapja a játékot
Nameg a kacagás, ezt már én is alig várom, nálunk még csak mosolygás-nevetés van, néha már nekem is
A múltkor például az egyik nemalvós-babakocsitologatós hajnalon fél 6 körül benéztem a kocsiba, hogy nem esett-e ki a cumi, erre egy hatalmas mosolyt kaptam. Ezután már persze nem tudtam Rá haragudni
A koszmót már 4 napja kezeljük, szépen javulgat.
Olinál nem tért vissza, mert a koszmó elleni samponnal mostuk, reméljük most se fog
A védőnőd finoman szólva nem százas, a stresszhormonon, meg a napi 10x-i szoptatáson én is kiakadtam...
Szerintem ne hagyd hogy ugráltasson, engedd el a füled mellett amit mond...
Ribizlifagyi nyami-nyami, ide is jöhetne
Bozza, Neked semmi sem jó, aludjon is a bébi, meg a tej se vessen szét, hahaha
Nekünk nincs debreceni ismerősünk
A terhességgel a szép has is Husss, elillan
És végül tőlünk is egy tesós kép: