A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Breki!
Petrának van lánca, már 2 hete hordja is éjjel-nappal. Egyelőre nem tudok mondani róla se pro se kontra. Viszont azt sok helyen olvastam, hogy amikor közösségbe megy a baba, akkor le kell venni, mert a többi gyerekkel játék közben veszélyes lehet. És nekem ebbe a játszótér is beletartozik, sőt ha itthon olyan aktív lesz, akkor aktív időben szerintem le fogom róla venni, nehogy tényleg valamibe beakadjon.
Oda kell rá figyelni, de szerintem el lehet kerülni a bajt.

Kép
katy76

Bond!
Csak ömlesztve tűnik szabályosnak, egyenként elég durva különbségek vannak.
A tócsnit is szeretem, csak attól is olajszag lesz a lakásban és azt sokkal jobban utálom, mint amennyire a tócsnit szeretem. :oops:

Kép
katy76

Dodi! :wink:
En mar elkanyarodtam azert a tematol kisse,mert nem is az otthonszulesrol valo gondolkodas az ami elborzaszt...sajnos otthon nagyon sok dolog nem uzemel ezugyben(sem)hogy hatasosan mukodjek,es ezt mar leirtam....Engem mas zavart az irasokban....
Nemaaaa azert szeressem az orvosokat,mert egeszseges a kislanyom......es ezt nem felreerteni.Egeszseges is volt,max.nem tudott kibujni....Igenis mindennel tobbet er nekem Hangi es az egeszsege is......de ha mar itt tartunk,nem valoszinu hogy "ennyire rendben"zajlik le a dolog ha maradok az elso orvosomnal,bar nem is az utanavalonak sikerult a vilagra hoznia.....egy 3.akarkicsodanak,aki eppen bent volt,mikor Hangi elindult kifele,vagyis csak szeretett volna.Belegondolni sem szeretnek hogy mi tortenhetett volna,de semmi extrat nem erzek azokert akik VEGEZTEK A DOLGUKAT.....Pedig mar nagyon nem ment minden rendben,Hangi szivhangja igencsak veszelyt jelzett....de nem ereztem magunkat akkora biztonsagban ott bent,es sohasem fogom azthiszem.Szerencsesen vegzodott!
En igenis a gyermekem egeszsege miatt nem akarok oltast,es emiatt kerulom az orvosokat,keresek fel mindenfele mas megoldast,hogy megorizzem azt Neki!Sajat boromon is tapasztaltam felrenyulast orvosoktol,lehet mar pasikam sem elne ha hisz par sarlatannak,akik orvosi diplomaval rendelkeznek....
Mindenesetre akkor sem fogom maskent gondolni ezt sohasem,volt mar mitol igy dontenem.Az hogy ebben az esetben ez elkerulhetetlen volt,az tudom,de nem valtoztat semmin....Ja es en tobbek kozott a csaszar milyensege miatt sem merek tesot vallani,de persze sok mas is kozrejatszik,de nem tekintenem olyan marhara kenyelmes megoldasnak,max.szuksegesnek.Nekem is hianyerzetem van,mint Katynak,bar ezen kar filoznom,nem is teszem.......en sokkal inkabb vajudtam volna,mintsem keresztbe vagjak a hasamat,de ez nem valasztas kerdese volt :( Igenis nekem ez egy szornyuseges elmeny volt,ami nehezen mulik el,nem is fog!Es most aztan nehogy valaki azzal jojjon hogy biztos emiatt siros Hangi......

Azt hiszem nem is tudom leirni mit is gondolok errol az egeszrol,csak cikaznak a gondolataim,mert kisse felzaklatott(sajnos)az,ahogyan nemelyek gondolkoznak.....ALTERNATIVKODAS.....Nemaaa vakon bizzunk egy orvosban,es annak eszkozeiben,ami olyan marhara elfogadott,kozben nem minden esetben segit..Kar itelkezni,sajnos baj igy is ugy is tortenik,csak sajnalom azt,hogy masok neve miert nem szerepel cimlapon akkor,ha hibaznak???Felolem buntessek meg az osszeset,es ne csak egyet szidalmazzunk....es raadasul ne keverjuk a szezont a fazonnal....Azert mert en hiszem hogy maskent is lehet gyogyitani,nem biztos hogy en vagyok a hulye!(ezt az alternativkodasra irtam....szamomra nem meggyozo az sem,ha felir a doki egy bogyot,amitol amugy is joesetben 1 het alatt leszek jobban,mintha mas megoldashoz nyulok,es ugy is lehet hogy jol leszek 1 het alatt....de mindenki tenyleg ugy tesz ahogyan neki a legjobb,de ne ezen legyen a hangsuly...azert a butasag hatartalan bir lenni szerintem is,csak en mas iranybol nezem :roll: :roll: :roll: )

Kép
Kép
ancsurti

Katy:de ugyes vagy!!!Ezek nagyon jol neznek am ki!
En kakaos csigara akarom rabirni magamat a hetvegen...most hozza majd apa a hozzavaolkat,mert itt nem lehet kapni keszen :(
Kivancsi vagyok sikerul-e....eleszto kell hozza,es en abban nem vagyok nagy asz....

En sem keszitek rantott dolgokat,de nem az olajszag miatt,hanemmert uuutalok panirozni....

Nekem csak azert nem nezi Hangi tatott szajjal a fogmosast,mert a furdoben nem fer el sehol,igy nem is lathatja...de pl.ha iszok palackbol(mindig abbol iszom a vizet :oops: )akkor azt tenyelg amulva bamulja :lol: :lol: :lol: annyira edes ahogy nezi a levego buborekokat,mikozben az olemben van....

Moncsy:remelem mar gyorsan gyogyul Benedek...szegenykem

Hgabi:jobbulast a cicidhez,olvasni is szornyu volt mitortent....

Gabi:Boldog szulinapot!Kisse kesve is :oops:

Kép
Kép
ancsurti

Ancsurti!
Nálunk se fér be Petra a fürdőbe. Nekünk szokásunk, hogy fogmosás közben jövünk-megyünk a lakásban. Leülünk TV-t nézni, bekapcsoljuk/kikapcsoljuk a számítógépet, vagy éppen nézzük a gyereket. Ezért látja Petra a fogmosást. Épp valamelyik nap mondtam Apának, hogy nem is baj, mert így tök természetessé válik a számára, hiszen minden reggel lát minket fogat mosni (este már alszik olyankor).

A friss élesztőt én sem szeretem, általában porélesztőt használok, az mindig van itthon.
Én egyszer csináltam kakaós csigát, kis minikéket.
Candida diétáztam kb. fél évig, akkor csináltam tönköly lisztből, édesítővel. Finom volt.

Iringóék???? Anna merre jársz? Hiányzik a mosolygós lányod képe a tablóról!

Kép
katy76

Breki!

Miért ne lenne tejed?! Ne is gondolj ilyesmire! Minónál nem úgy alakultak a dolgok a végén, ahogy szerettük volna, de közel sem törvényszerű, hogy ez legközelebb is így lesz, sőőőt! :wink:
Az sztem sem rossz ötlet, hogy esetleg adsz neki tejet a 2. babájéból, mert ártani nem árthat, de azt vedd számításba, hogy vlsz. nem fog neki ízleni, mert addigra már sok ízt ismerni fog! Én a helyedben ciciből nem is adnám, mert sztem ennyi idősen már inkább lefele szoktatni kéne, mint rá, meg alapja lehet a féltékenységnek ez is. Ha meg pohárból nem akarja meginni, vagy nem ízlik neki, majd teszel bele kakaót, vagy azzal főzöl neki :wink: .

Ha mégsem mennétek Spanyolba :wink: .

Fiú lesz vagy lány? - Tudományos háttér
Bevezető
A férfiak két féle spermiummal rendelkeznek: az egyik X kromoszómát hordoz, a másik Y-t. A női petesejt mindig X-t tartalmaz. Ha ezt egy X-es spermium termékenyíti meg, akkor XX - tehát kislány lesz a baba. Ha Y-os , akkor XY -tehát fiú. Dr. Shettles szerint az Y-os spermiumok kisebbek, gyengébbek, de gyorsabbak, az X-esek nagyobbak, erősebbek , de lassabbak.

Tehát ha az ovulációkor szeretkezünk, fiú utódra van nagyobb esély a gyorsan úszó hímspermiumok miatt. Ha viszont 3 vagy több nappal az ovulácó előtt tesszük ezt, akkor vszínű kislányunk lesz, mert meg kell várni, míg a petesejt megérik, és erre a hosszabb ideig életképes X -spermiumok alkalmasabbak. Előtte 2 nappal és utána pár napig ismét a fiúk vannak előnyben. Előtte 2 nappal az esély lány:fiú = 1:1.

Tippek és Trükkök

Befolyásoló körülmények, avagy mit tegyünk, hogy fiunk/lányunk szülessen?!

Fontos dolog a pH: A savas környezet a kislányoknak kedvez, mert elpusztítja az Y-spermiumokat ( közösülés előtt ecetes-vizes hüvelyöblítés ) . A lúgos a kisfiúknak ( szódabikarbónás-vizes öblítés ). Például orgazmusnál a hüvely lúgosabb lesz, ez a fiúknak kedvez. Ha viszont lányt szeretnék, le kéne mondani róla- már, aki ezt bevállalja...

Behatolás mélysége: A hüvely bemenete a legsavasabb., így mély behatolásnál a fiúnak, felszínesebbnél a lánynak van nagyobb esélye. Misszionárius-pózban lányoké, hátulról történő behatoláskor fiúké az előny.

Spermium-szám: Az alacsony mennyiség egyiknek sem kedvez, de a spermiumok magas száma a fiúutódokat részesíti előnyben.

Megfelelő időzítés, és szünet: Ha fiút szeretnénk, a megfelelő idő ugye az ovuláció előtti 2. napon keződik. Ezt megelőzően 3-4 napig ne szeretkezzünk, aztán persze mindent bele! Kislány utódért pedig szeretkezzünkminden nap amennyit csak lehet, de ovuláció előtt 3 nappal álljunk meg. (húha...)

Hőmérséklet: A herék nem hiába vannak a testen kívül a herezacskóban- nekik a testhőmérsékletnél alacsonyabb hő a kedvező. Ha fiút szeretne egy pár, a férfinak ajánlott közvetlenül a közösülés előtt forró fürdőt venni, ha lányt, akkor a szobahő a legjobb. Például előtte "meztelenkedjen" egy kicsit.

Kávé: Fiú nemzése érdekében ajánlott a férfinak közvetlenül az aktus előőtt egy csésze kávét elfogyasztania. Ennek nem ismert a hatásmódja, de a tapasztalat szerint ez is az Y-os spermiumoknak segít.

Érdekességek:
Megfigyelés, hogy a házasságban élők kapcsolatából gyakrabban születik fiú. A fiú:lány arány 106:100.

Japán és dán orvosok szerint a közösülés utáni dohányzás csökkenti a fiú utód nemzésének lehetőségét.

Brit kutatók szerint pedig a vegetáriánusok között több lány születik.

Az étrend befolyásoló hatása

Az ásványi anyagok állítólag nagyon fontos szerepet játszanak. Ezt állatkísérletekkel vizsgálták. Ha káliumban és nátriumban gazdag ételt fogyaszt a leendő állat-anyuka, akkor 70-80% az esélye, hogy kisfia születik. Ha sok magnéziumot és kálciumot eszik, akkor ugyanennyi, hogy lány.

Ha lányt szeretnénk:

Sok kálcium, kevés só!

Ajánlott:

· tejtermékek ( kivéve a sajt )

· gabonafélék - rizs

· húsfélék - szárnyasok

· zöldségek - saláta, zöldbab, spenót

· gyümölcsök - ananász, alma, mandarin, dinnye, körte, eper

Nem ajánlott:

· sajt ( sós )

· elkészített gabonafélék ( cornflakes, tészta )

· zöldségek ( burgonya, bab, lencse )

· füstölt hús, felvágott, sertés

· füstölt hal, tenger gyümölcsei

· konzerves gyümölcsök, banán, datolya

· sárgabarack, cseresznye, őszibarack, aszalt gyümölcs

· készételek ( konzerv, sózott vaj, csoki )

Ha fiút szeretnénk:

Ajánlott:

· sós ételek

· bármilyen húsféle, legjobbak a hirtelen sültek

· zöldség - bármi, ami nem spenót, saláta

· kenyér, tészta

Nem ajánlott:

· tej ( tejcukor miatt )

· spenót, zölbab, saláta

· tojás

Mi pont ovulációkor voltunk együtt, volt orgazmusom, mindig fürdünk szex előtt, apa jó forró vízben, én meg ki szoktam kicsit mosni a hüvelyemet is, ami lúgosít, apa kávézik, és mi ált.ban napközben szeretkezünk, így vlsz. nem sokkal előtte ihatott kávét, általában frissensültet eszünk, akkor még ettünk fehér kenyeret...
Szóval nálunk minden bejött, pedig nem tudatosan csináltuk, hogy fiú legyen. A hüvelyöblítést a Czeizel Endre is említette a tv-ben, hogy egyelőre ennél biztosabb receptje nincs, de ez be szokott jönni. Azóta többektől hallottam, és aki kipróbálta, annak bejött. Először kicsit féltem, hogy ez nem károsíthatja-e a spermiumokat, de akkor nyílván nem javasolná egy genetikus.... :wink:

Katy!

ha meg kések, akkor max. megszidom saját magam
:lol: :lol: :lol: 8) 8)
Esküszöm eszembe jutott, hogy küldhetnél nekem teapával énapának, és akkor este megkapom :oops: :lol: :lol: :lol: . (Tényleg rohadtul megkívántam :lol: ), de apa ma este programoztatja a Subarut, és sztem nem ott lesz, ahol teapa :( :( :( . Jaaahj perec..... :roll: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok! Visszaolvastam, most megpróbálok leírni mindent amit akartam :lol:

Dodi Geréb kezei közt valószínűleg mi is sz@rul jártunk volna. betöltött 41. héten indítás, 12 óra vajúdás után (végig 2 perces fájások) méhszáj 1 ujjnyi, csaszinál kiderült, hogy relatív téraránytalanság is volt. Szóval én nem bánom, hogy így alakult. Egyébként pozitív emlékeim vannak az egészről, bár műtét után nem volt egy leányálom. ja és én nem kelhettem fel 24 órán keresztül, Hédit is csak másnap reggel hozták szopizni és aztán 3 óránként. Na ez mondjuk rossz volt.

nekem a dokim azt mondta, hogy az a legjobb ha a 2 műtét között legalább 2 év telik el, szóval jövő nyáron neki lehet állni a kistesónak :D Kérdeztem, hogy a tesó jöhet-e simán, elvileg igen, de figyelembe véve az előzményeket, szerinte nem sok esélyem van rá.

Hédi sem fordul még sehová, na jó az oldalára mostanában elég gyakran elbillen a nagy lábhúzogatás közben. Hason szépen tartja magát és néha már repülőzik, de szerintem még messze vagyunk az átfordulástól. Viszont 2 hónapos kora óta dumál :)
Holnap megyünk először babaúszásra. Kíváncsi vagyok nagyon és picit aggódok nehogy összeszedjünk valami influenza félét. Szedünk mindenféle homeos bogyókat meg vitaminokat, de úgy tűnik én vagyok a leggyengébb láncszem a családban, engem már egy ideje kerülget valami. :twisted: :twisted:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Csajok! Félre ne értsétek, de akármilyen szépek is a babák és tapsikolunk annak, hogy jaj, már miket tudnak, szerintem még ettől is élvezetesebb a 2-3 éves korszak. :roll: :roll: :roll: :roll:
Nem tudom leírni, hogy most mit csinál a Büdös Kölök, de videón jót lehetne röhögni rajta. (A porszívóval játszik, de a lényeg a hogyanon van. :lol: :lol: :lol: :lol: )
(Az érem másik fele a :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: . Kicsinek azért még könnyebb dolgunk van velük. :roll: :roll: :roll: :roll: )

Mérgező cuccok és társaik.
Nekünk nincsenek, de térdmagasságban kezdődik nagyjából a dolgok elérhetősége. Mindig az kell, ami lent van. :? :? ( :lol: :lol: :lol: :lol: ) Már nem tudom, hova a tökömbe pakoljak még? :roll: :? :lol: :lol:

(Fel akarja venni a melltartómat. Tudja, hogy így hívják :oops: :lol: :lol: Hagyjam...? :roll: :roll: :?: :?: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

[quote="katy76"]B írta:katy76ond!
Csak ömlesztve tűnik szabályosnak, egyenként elég durva különbségek vannak.
A tócsnit is szeretem, csak attól is olajszag lesz a lakásban és azt sokkal jobban utálom, mint amennyire a tócsnit szeretem. :oops:

Istenkém, de bonyolult vagy!? :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Mit eszel te tulajdonképpen??? :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
200907?

Ancsurti!

Elég szörnyen hangzik amiket írtál!!! Így én sem mernék még egy Bébit vállalni odakint!!! Szégyelljék magukat!! De Hála Istennek jól végződött, csak hát a bizalom....alapvető egy ilyen dolognál!!!!

Nekem sem volt 100% minden..ott a nagy kapkodásban, izgalomban derült ki, hogy nincs belgyógyász, aki a cukromra ügyelhetne (ha mondjuk mégis altatás lett volna), pedig az én diabdokim nagyon szívesen jött volna, de a hierarchia miatt nem lehetett, persze az anesztes is, meg a nőgyogyim is hívogatta őt, hogy tanácsot kérjenek -sőt amikor kiderült, hogy nincs belgyógyász, akkor kérték, hogy nem hívnám -e be mégis a dokimat??? Mondtam neeeem, nem fogok játszani Vele (mondta is hogy Ő jött volna, mikor megtudta a helyzetet, de műszakin volt a kocsija, de ha nem csaszis vagyok, tuti, hogy még taxival is jött volna, mert nem engedte volna a vajúdást minden kontroll nélkül)- mert a pumpához baromira nem értettek, aztán csaszi közben is a pumpáról kérdezgettek, már amikor éppen nem 60-ra zúgott le a vérnyomásom és nem kezdett el elsötétülni minden. Ja és amikor egy frászban voltam, hogy mikor kerülök már sorra a műtétre (nehogy Árminnal baj történjen a szar ctg miatt), akkor derült ott ki, hogy bocsi, Férjem mégsem jöhet be...Ő is nagyon mérges lett emiatt....szóval így indultam neki. Gyerek élet-halál között, cukromat vagy én koordinálom (feltéve, hogy sikerül az EDA), vagy mittom' én ki, és akkor még a Párom sem jöhet...!
Utána fent az őrzőben kifogtam egy terrorista idióta vénasszonyt éjszakára, aki másnap reggel a mosdóban otthagyott, nekem meg leesett a vérnyomásom, kivert a víz, hulla fehér voltam, és majdnem elájultam. Ja és igaz csaszi után láthattam Minót egy fél percre, adtam egy puszit a kis magzatmázas fejére miközben zokogtam és köszönetet mondtam a Jó Istennek, de utána feltettek az őrzőbe és csak a délutános nővéreknek köszönhetően hozták fel este 6-kor fél órára Picurkát! Azóta is hálás vagyok Nekik ezért!!!! És csak másnap láthattam újra, aztán este már a gyermekágyon velem lehetett (ott választhattam, hogy ott legyen 24 órában, vagy estére visszatolom, ha fáradt vagyok). Persze hulla voltam, de nem érdekelt, csak legyen ott velem és nézhessem minden mozdulatát!!!! Majd úgy volt, hogy 4. napon jövünk ki, erre a 3. napon szépen közölték reggel a vizitnél, hogy akkor..1,2,3-as anya ma go home!!!!! Mondom mi vaaannn :shock: :shock: , na nem mintha ne, örültem volna neki, csak váratlan volt. Sajna ott nincs olyan szoba, mint Dodiéknál, csak 1 ágyas, amiért fizetni kell napi 10 rugót....hááát köszi...ha rosszul leszek, akkor még vakkantani sem tudok 10 ezerért!!!! Ha lett volna olyan, hogy Apa is bent lett volna velünk, az más, az mindent megért volna persze!!!

Szóval a szüléssztori nekem sem volt maga a gyönyör....de annyira nem okozott nagy traumát sem szerencsére, hogy a másik Bébikéről emiatt lemondjak. Én a várandósságot is imádtam a 30. hétig, na onnantól viszont terhesség volt....überbrutál giga mega hasam volt---még a dokim szerint is-....a pingvinek hozzám képest kutyaf.....k voltak. De az nagyon gáz amit csináltak a nagy USA-ban Veled!!!!

Tickerplayground.com
breki76

Dodi!
Én úgy küldenék Neked, de tényleg!!!!

Bond!
Én nagyon sok mindent megeszek, tényleg nem vagyok válogatós. Viszont általában elég egészségesen eszem. Ennek több oka van. Egyrészt Riminiben tanultam meg főzni, ott a 3 és fél év alatt ragadt rám elég sok az egészséges táplálkozásból.
Aztán: magas (nagyon) a koleszterinszintem. 17 évesen vették észre 23 éves korom óta gyógyszert szedek rá (most másfél éve nem a babaprojekt miatt, de megint 7.9, úgyhogy újra kell majd szednem). Szóval évekig csináltam koleszterin-szegény diétát.
Aztán: candidám volt, ami számtalan problémát okozott, ezért diétáztam fél évig.

Összességében sok zöldséget és kevés húst eszünk. Apa már megszokta, néha ugyan megkérdezi, hogy azért majd csinálok valamikor húst is? Holnapra pl. sütöttem sült kolbászt, néha ilyeneket is eszünk.

Dodi!
Jézusom! :shock: Én azt sem tudom, hogy mikor és hol fogant meg Petra, nemhogy mit ettünk aznap! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Csak az apában vagyok biztos! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
katy76

Dodi:mi direkt ovulacio elott voltunk egyutt,mert lanyra "hajtottunk" es en marhara tudomanyosan elolvastam mindent,hatha bejon...bejott :wink: !

Tike:mar nem eloszor olvasom hogy nem lehetett felkelni otthon.....nekem rogton hoztak Hangit csaszi utan,velem volt,a karomban...cicin......bar en nagyon szenvedtem sokaig a fajdalomtol,mondjuk haza is engedtek masnap...neha meg most is faj a jobb oldalamon belul,ugy csip,mint a mutet utan........brrr........ha megis lepunk teso ugyben,az jo sokara lesz,hogy biztos elkeruljuk hogy legalabb ez ne indokolja a kovetkezo csaszit...a tobbit nem tudom hogyan tudnam majd befolyasolni.....

Na majd ird meg milyen volt a babauszi!Szerintem ne felj,nem szedtek ossze semmit!Szedd a vitaminokat es pihenj amennyit csak birsz!En telen nyaron uszni jartam,mindennap,es sosem voltam egy beteges gyerek..bar en most sem felek semmilyen betegsegtol....(lehet a gondolat is segit)

Kép
Kép
ancsurti

Ancsurti!

Én nagyon sajnálom, hogy neked is ilyen rossz élmény volt a szülés :( . De nehogy már emiatt ne legyen több babátok! Anyunak tényleg rettenetes szülése volt a tesómmal, és ha ő is így gondolta volna, mint most te, én nem lennék :( . Hidd el pár év múlva már nem fogod ilyen negatívan látni :wink: . Addigra Hangi is kis tünemény lesz :D . A barátaink kisfia 2,5 éves korágig volt iszonyat problémás baba, aztán mintha kicserélték volna! 5 év után mertek újabb gyereket vállalni, ő kislány lett, és egy kis álombaba volt :wink: . A kissrác most 11 éves, baromi okos, jólnevelt, jó humora van. És most belefognak a harmadik baba gyártásába, mert annyira megszerették Bobót, hogy miatta újra babát akarnak 8) :lol: .

Katy!

A Zoliék azok, a pizzériások. Botond miatt gyártanak gyereket :lol: .

Tike!

24 óra fekvés :? . Bár engem meg 6 óra után talpra állítottak, hát akkor azt hittem elájulok a fájdalomtól. De utána ha kértem, kaptam a fenekembe szurit, és semmit sem éreztem :lol: .
Majd mesélj az usziról :wink: .

Bond!

Nekem is az a kedvenc korszakom :wink: . Alig várom, hogy beszéljen össze-vissza :lol: !...

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!

Cuki vagy, ja már én is olvastam, meg a múltkor volt a tv-ben is a Czeizel. Szerintem Ő is segít jó pénzért....szupertitokban...... De köszi, most le is mentettem.

Hát igen sajt...always forever...szóval hogy is lesz nekem lányom :cry: :cry: :cry: ? Sós kajálás...dettó! Mi is kutyában hoztuk össze Minót! Viszont Apa nem iszik kv-t! Én igen!

Na akkor most majd kisavazom a dolgokat :lol: :lol: :lol: sőt apát is beborogatom ecettel :D :D :D . Aztán ennyi!!!! Spanyolba amúgy szívesen mennék bármikor bármiért!!!! Akkor Dodi, majd egyeztetünk a savasításról :wink: :wink: !

Nem igazán szeretném, hogy a majd 2 éves Gyerekem akkor szokjon rá a cicire, amikor le kellene szoknia!!!! Szóval majd csak sutyiban kapja a tejcikét!!!!!!

Tickerplayground.com
breki76

Végül én is beoltattam magam tegnap.

Breki!

Én szoptatok, de megkérdeztem így is beoltottak Noénak semmi baja nem lesz. De azt hiszem Katyt is beoltották és ő is szoptat.
Meg azt hallottam, hogy a második babánál már több teje van az anyának. Úgyhogy hajrá!! :wink: (meg nekem is hajrá... :roll: )

Császár!

KIstarcsán úgy megy, hogy apa nem lehet bent a műtétnél, ablak sincs, hanem egy szomszédos szülőszobában várakozhat. Gondolom ha van szabad... Ha kihozták a babát, akkor mehet megnézni a fürdetést a csecsemősöknél. Nekem megmutatták ahogy kivették, mondták, hogy nézzek balra. :D Nem is emlékszem, asszem nem sírt, csak amikor kivitték, akkor viszont egyértelműen nagyon hangosan, jól behallatszott. :lol:

Éjjel volt a műtét, és be is hozták egyszer rámtették még éjjel az őrzőben, na, az tényleg nehéz volt, mert nem emelhettem fel a fejem, alig láttam, de sosem felejtem el azt pillanatot, amikor behozták és rámtették. Nekem ez az élmény marad meg örök életemre a vajúdás és a szülés helyett. Édes volt, kereste a cicit. :D Aztán még reggel is behozták, majd 11kor felkelhettem megfürödtem valahogy beletelt jó kis időbe :roll: , aztán hozták szopizni. Onnantól fogva velem volt végig.

Kép
Kép
tabati

Gabi1?
Ikoka?
Timea?
Csibe?
Czika?
Lola?
Bertina?
Jimbone?
Nellike?
iringó?
O.Heni?

bocsika, ha valakit kihagytam.... :oops:

Szisz: Mizujs a lábaddal?

Kezdő anyukák, készüljetek fel mindenre.
Ma azzal fogadtak az oviban, hogy ne szidjam meg nagyon a Nócit, kissé piszkos lett a kesztyűje.
:shock: Mi van???
Kiderült, hogy mikor a lányom észrevette, hogy milyen a kesztyű, nekiállt bőgni, hogy most mit fog szólni az anya, és biztos nagyon mérges lesz.
Annyira égett a pofám :oops: :oops: :oops:
Meg persze megint sírt, hogy nem akar hazajönni. :(

Kép
Kép]
hendegabi

Ja és még arra emléxem, hogy annyira extázisban voltam és vártam, hogy másnap újra lássam Minót, hogy egész éjjel ha 5 percet aludtam (pedig hulla voltam), de folyton magam előtt láttam az arcát, meg lefotóztam a telómmal és a képet nézegettem, meg a Férjemmel beszéltem 5 percenként (szegény). Tudni akartam, hogy jól van -e a Bébi és nem jött álom a szememre úgy hiányzott....most is, ha megyünk valahova Ármin nélkül, mire hazaérünk már könny szökik a szemembe, annyira hiányzik a Kis Feketém (aki már barnul)!!!!!

Tickerplayground.com
breki76

Ancsurti: Állítólag azért kell 24 órát feküdni, hogy ne legyenek mellékhatásai az érzéstelenítésnek. Az altatóorvos még azt is kihangsúlyozta, hogy a fejemet oldalra fordíthatom, de meg nem emelhetem. na ehhez képest nekem olyan fejfájásom lett mégis, mint még soha életemben. Meg ugye én végig feküdtem a vajúdás alatt is (folyamatos ctg volt, két vetélés után nem bízták a véletlenre), szóval elég kellemetlen volt. Hédit megmutatták a műtőben, mondták, hogy beszéljek hozzá, de én csak bőgni voltam képes, így elvitték és másnap reggel hozták csak ( 19:07 perckor született, szóval a 21:00 -es szoptatásra kihozhatták volna, csak állítólag én szarul voltam, pihenjen anyuka, majd reggel megkapja)
Reggel aztán hozták is, letették mellém az ágyba és otthagytak. Azt se tudtam mit csináljak, fejemet ugye nem emelhettem. Mindenki nagyon rendes volt különben, csak a csecsemősök voltak ilyen állatok.

Én is úsztam 6 éves koromtól és soha nem voltam beteges, influenzás utoljára 2 éve voltam, előtte meg valamikor általános iskolás koromban. Amióta Hédi megszületett azóta viszont folyton kerülget a nátha, torokfájás. Biztos a fáradtság, meg talán a szopi is terheli a szervezetemet. Kiszívja a kisasszony a tartalékot rendesen, de a lényeg, hogy ő jól legyen, én meg valahogy csak átvészelem :roll:

Pihennem kéne én is érzem, de abszolút nincs segítségem, apa dolgozik, anyósék nem itt laknak, apám kamionos, anyám meg nemrég akarta magát megöngyilkolni, most már jobban van, de nem bízom rá egyedül Hédit. Mindennap főzök, mert apa nem eszi meg a rendelt kaját ( itt csak iskolai, óvodai menzásat lehet rendelni) és azért a házat is rendben kell tartani. Ma pl ablakot pucoltam a következő képp. Hédi babkocsiba be, kicsit tologattam amíg elaludt, kitoltam az ablak alá, így tudtam rá is figyelni :D

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Katy!

Apáék még dolgoznak a kocsin, szóval ma nem megy ki :cry: .
Sebaj, mindjárt előkotrok vmi sósat :lol: .
....
( robaj a konyhából, zacskócsörgés)
...
Chipset eszem 8) :lol: .

Breki!

Velem végig ott lehetett a baba, és apa aznap végig ottvolt, így oda tudta adni, ha kellett, sőt, óránként bejött egy nővér, hogy tegyem cicire, hogy meginduljon a tejem! Nemhogy lebeszéltek volna róla :shock: .
Lehet hogy neked ezért nem volt elég tejed :( . Az első egy-két nap a legmeghatározóbb!!!! Talán az sem véletlen, hogy Ikokával mindkettőnknek dőlt a teje, és ő is ott szűlt! Nyilván adott ság is, de ez baromi fontos lett volna! Ott nemhogy cicre tetetik a babát, de kézzel is megfejnek, hogy gyorsabban belövelljen!!! Hát belövellt :lol: .

Katy!

Azt én sem tudom aznap épp mi volt, de nálunk minden nap van husi, szóval akkor is tuti volt, meg ált.ban kenyér volt a reggeli-vacsi is :wink: . Most már inkább műzli van, meg max. barna kenyér, krumpli helyett rizs, és nem eszünk cukrot sem :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!Nem csak emiatt nem szeretnek kistesot...szivem szerint nagyon is szeretnek,bar iszonyatos volt a szules.....sok-sok dolog miatt...a korom miatt,az alapok megteremtese miatt...nekem otthon sem volt jo helyzetem,itt sem egyszeru,pedig rengeteget dolgoztam...sok a hitelunk sajnos,es nincsen sajat lakasunk(meg nincsen es meg 18 ev hitelunk van egy 30m2 es lukra)...na en erre azert nem szivesen vallalok meg egy babat,de sajnalnam ha teso nelkul kellene felnonie...de a bizonytalansag az azert eleg gazos tud lenni...a semmire nem szulok szivesen,es azert ennyi ev alatt mar nem igazan tudok meg egy gyereknek jovot biztositani!

Kép
Kép
ancsurti

Tabati!

Botond nem sírt :shock: ! (Felhívtam anyut, ő is így emlékszik!)Egyből kérdeztem, hogy jól van-e, és mondták, hogy minden oké, még szívni sem kell, tök szabadok a légutak, gyönyörű rózsás volt, egyszerűen jól érezte magát idekint is :D . Nagyokat pislogott, meg hunyorgott a fény miatt, aztán a mellkasomon egyből vissza is aludt :lol: . Így visszagondolva önamgára teljesen jellemzően viselkedett, azóta is ilyen boldog, nyugis gyerek :wink: .

(Van egy-két véres képem a csasziról, anyu fotózott. Ha gondoljátok majd felteszem, csak annak idején még nem akartam a pocakosokat ezzel riogatni :lol: )

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ancsurti!

Ez megint más dolog, ez teljesen érthető (sajnos). :?

KépKép

KépKép
kicsidodi

Hendegabi!

Tényleg nem kéne így elbánni a kislánnyal egy kesztyű miatt :twisted: :lol: . Nagyon ciki lehetett :oops: .
De az elgondolkodtató, hogy ezt vajon miért éli így meg Nóci? Biztos most kicsit érzékenyebb a lelke és jobban lelkére veszi a szídás :( . Hát tényleg nem könnyű most vele...

Tike!

Anyukád :shock: :( ! Én sem merem anyósomra bízni a bébit, ugyanilyen okból!
A fejemet én sem emelhettem, de állítólag 6 óra után kimegy a cucc, és kész. Nekem ki is ment, én délután már a lábamon álltam.

KépKép

KépKép
kicsidodi

Tike:nehez lehetett ez a korhazasdi......nekem senki nem mondott semmifele elovigyazatossagot csaszi utan(nem fajt masom szerencsere,csak a mutet,de az baromira,es itt nem adtak semmifele csillapitast utana),bar en csak szopiztatni tudtam,es pasim amugy is bent volt velem 2 napig(jopenzert :evil: ),mert ugye nem tudom a nyelvet...szoval o pelenkazott,de aztan mar fel kellett kelnem gyorsan,hogy hazaengedjenek....itt 1x megmutattak mit hogyan csinaljon,aztan slussz....
Azert ez durva hogy a csecsemosok ennyire szarnak az emberre....plane ha csaszaroztak es elso babas vagy...felhaborito!!

Igen,megertem am hogy nem tudsz pihenni...en sem sokat :? plane hogy mar ejszaka is musor van 2 hete....alig alszom,es apa sem sokat....
Anyukad-ongyilok: :shock: :roll: :?
En ket napra fozok,van hogy 3ra :oops: de apa szereti szerencsere tobbnaposan is a kajakat :wink:
Ablakpucolas:Ugyes vagy!!!Na en 1 ablakig jutottam el a multheten :? ....a tobbi felejtos azt hiszem,ha csak az egyik vasarnap neki nem ugrunk ketten apaval felvaltva....itt olyan buzi amerikai ablakok vannak...elhuzhatoak,es mindegyik vagy 5 reszbol all :twisted:
Igen a szopi sokat kivesz az emberbol......en is erzem.....remelem nem leszel beteg!Azert jo genjeid vannak ha igy atveszeled ezeket,meglatod Hedinek sem lesz baja!Csak jol oltoztesd be utana,es gyorsan erjetek haza :wink:

Bond-Dodi:most latom itt oldalt van egy jatek!Sajtkremes recepteket varnak :wink: :lol:

Kép
Kép
ancsurti

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 15:17-kor.

KépKép

KépKép
boo

Dodi:muti!!!

En verre nem emlekszem,mert nem volt veres Hangi,pedig rogton megmutattak mikor kivettek,bar apa nem allhatott fel a fejemtol fotozni,csak mikor kivettek es mutattak.....istenem...mennyire sirt akkor is :lol: de van par kepem,meg videom is....
Jajjj mennyire picurka volt :shock: :shock: :lol: :lol:
Kép Kép Kép

Kép
Kép
ancsurti

Boo:eleg szomoru hogy otthon buntetnek a kotelezo oltasok be nem adatasaert :evil: :evil: es ez nem csak az en velemenyem :evil: :evil: itt el sem hiszik hogy ilyen letezik :shock: :shock: ...eppen tegnap beszeltunk errol valakivel,aki nem adatta be a gyerekeinek egyiket sem...es teljesen egeszsegesek,es nem egy hulye felelotlen szulei vannak....

Zsiri mar 6,5 kilo??Aztaaaa :shock: :lol:
Igen,Hangi is nehez mar hordozoban,de meg sokaig ez lesz,mert ugye babakocsi utalat van!!!

Kép
Kép
ancsurti

Amugy nem teljesen vagyok oltas ellenes,de a meg ki nem fejlodott immunrendszer szetrombolasa ellen nagyon is.....azert lehetne ezekkel varni meg piciket...nem azt mondom hogy nem szukseges,de nem az elso eletevben! :twisted:

Kép
Kép
ancsurti

Boo!
Én nem akarok se az oltás mellet, se ellene beszélni, de attól, hogy valaki beadatja magának az oltást, még lehet náthást. A kettő teljesen független egymástól. És Apának csak az orra volt eldugulva, még hőemelkedése se volt, a torka se fájt, semmi. Most már az orrfolyása is csökkent, ma már együtt alszunk újra. (Kint volt a nappaliban karanténban a gyerek miatt, mert ő jön szopizni éjjel.)

A ködre csak annyiban tért ki a cikk, hogy ne vigyük ki a gyereket. Én sem tudom miért, hacsak nem a magas páratartalom miatt nem. De csak találgatok. :roll: :roll:

Én még bírom Petra súlyát mei taiban, bár mostanában kevesebbet megyünk így sétálni.

Tabati!
Én még csak a szezonálisat kaptam meg. Apa kapta meg mindkettőt.

Kép
katy76

Ancsurti!
Meghatottak a képek! :wink:

Nálunk Apa lefilmezte az egész kiemelést. Belőlem semmi nem látszik, csak az orvosok látszanak, meg ahogy huzigálják kifelé szegény gyereket. Csűrték-csavarták szegénykémet, aztán kocsira rakták, és már tolták is Apához. :D
Annak nagyon örültem, hogy legalább láthattam, hogy hogyan is jött világra!

Kép
katy76

Dodi!
Nem is tudtam volna küldeni, mert Apa itthon maradt. Majd holnap megy el, de lehet, hogy nem a Tomiékkal találkozik, nem tudom. :roll: :roll: :roll:

Kép
katy76

...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 15:18-kor.

KépKép

KépKép
boo

[quote="katy76"]
írta:
katy76Bond!
Én nagyon sok mindent megeszek, tényleg nem vagyok válogatós. Viszont általában elég egészségesen eszem. Ennek több oka van. Egyrészt Riminiben tanultam meg főzni, ott a 3 és fél év alatt ragadt rám elég sok az egészséges táplálkozásból.
Aztán: magas (nagyon) a koleszterinszintem. 17 évesen vették észre 23 éves korom óta gyógyszert szedek rá (most másfél éve nem a babaprojekt miatt, de megint 7.9, úgyhogy újra kell majd szednem). Szóval évekig csináltam koleszterin-szegény diétát.
Aztán: candidám volt, ami számtalan problémát okozott, ezért diétáztam fél évig.

Összességében sok zöldséget és kevés húst eszünk. Apa már megszokta, néha ugyan megkérdezi, hogy azért majd csinálok valamikor húst is? Holnapra pl. sütöttem sült kolbászt, néha ilyeneket is eszünk.

Így már értem. :roll:

[quote="katy76"]
írta:
katy76Dodi!
Jézusom! :shock: Én azt sem tudom, hogy mikor és hol fogant meg Petra, nemhogy mit ettünk aznap! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Csak az apában vagyok biztos! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Miért az anyában nem? :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Annyi mindent akartam még írni, de nem vagyok Duracell nyuszi. :roll: :roll: :( :lol: :lol: :lol: (Amúgy van olyanom, még dobol is. 8) :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 15:19-kor.

KépKép

KépKép
boo

Bond :P

Jó volt, habár egy kicsit őrült, kicsit elvont, szereplők jók :wink:

Kép
Kép
orsi777

Ancsurti!

Elsírtam magam! Istenem, milyen kis ártatlan Drágaság!!!!! Na egyet én is lövök Minóról, mekkora szája volt!
Amúgy totál megértem a koncepciódat! Mi is ezen dilemmázunk, mert azért rengeteg a hitel a házon...és bár tudjuk, hogy nálunk sokkal rosszabb helyzetben lévők is vállalnak több gyereket, de én MINDENT meg szeretnék adni a Gyerkőcöknek (itt most nem egy újabb játékra gondolok), tanulás, ruházkodás később (ha kell 1-2 márkás cucc is) és egyáltalán nem biztos, hogy jó állásom lesz! Apa állása szinte 100% (közszféra), hogy meglesz (a mai világban ez is valami), de én csak reménykedem, hogy közel 40 évesen majd mit találok (hiába a 2 diploma+nyelvtudás). Így egyik percben, már holnap kezdenénk a Babázást, másikban meg nem vagyunk biztosak, hogy vállaljunk -e még 1 Gyereket, a szívünk szerint még 10-et is persze! Csak tavasszal kezdjük árulni a házat....és nagyon nem lenne jó, megint terhesség alatt, után költözni...eléggé rossz volt most is!!!!!
Amúgy Anyuméknak is ezért nem lett több gyerkőcük. Anyuék és Apuék sem voltak jó módúak, de Anyuék ha lehet még sokkal szegényebbek voltak, sokszor még most is elsírja Magát, ha erről beszél! Ő úgy volt vele, hogy inkább 1 gyerek, de annak nem akarja azt mondani, hogy nincs rá pénzünk!!!!! Szóval hiányzott mindig is a tesó, de totálisan megértem a nézetüket!

Amúgy Dodi, pont erre gondoltunk mi is a tejjel kapcsolatosan....a következő Bébinél kiverem a balhét az tuti!!!! Engem itthon a védőnő fejt meg....lehet, akkor már késő volt.....

Boo!

Tényleg eléggé csajos pofija van Minónak, de most Anyumat leszedtem a képről, ezért ilyen furi....mert nem ilyen csapott vállú ám!!!!!!

Íme a KisBreki:

Kép

Tickerplayground.com
breki76

Már a Lottusnak is folyik az orra,porszívózom,engedi.
Lili jobban van,nem vészes a fulladása(kruppos-írtam már?)
Indulok velük a tesómhoz,készítettem reggel 7-kor :evil: somlóit,2 tállal,egyiket elvisszük.
Előtte beugrunk az ékszeészhez,kész a karikagyűrűm,tágítottak rajta.Ez könnyebb,mint belefogyni :lol: .
Tök szuper a Hangikiemelős kép! :wink: Cuki-muki kisbébike.
:D
Boo:De,megijedt,este alvás előtt is ezt beszéltük meg. :? Oltás téma szívemből szólt!!!!!!!!Szuper vagy! :wink:
Dodi:Kérem a képeket/videot azonnal,érdekel,én is akartam volna,de egyedül nem tudtam. :( Arra emlékszem,hogy kértem,hogy ne tegyék elém a lepedőt,nézni akarom,de nem engedték.Még nem ismer a doki,legközelebb nem hagyom magam! :evil: Azt mondta,ha másnap akarom,megnézhetem videón,mert veszi egy kamera.Másnap már el is felejtettem.Én 6 óra után felkeltem,zuhanyoztam,megmasszírozta a hátam egy nővérke,nagyon jól esett.Sztem csak a 4 kg-s gyerek miatt,másokat nem masszíroztak,megkérdeztem. :lol: Viszont naponta több nővérke jött,hogy megnézhetik-e/felvehetik-e a gyereket,nagyon édi,ő volt a legnagyobb akkor éppen. :lol:

ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!
Nagyon szuper a Coolababy mosható pelus,semmi nem folyik ki belőle.És így nem kell krémeznem sem a popóját.

Jó 7végét mindenkinek!!!!!!!!! 8)
Vendég

Boo!

Amit írtál az oltásról....ÚJSÁGCIKKBE VALÓ!!!! Komolyan, mintha csak én mondtam volna....ugyanezt szoktam és ugyanilyen vérmérsékletűen!!!!! Az ilyenek azért csak megkapják a büntijüket....mondjuk elsüllyed velük a yacht!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Tickerplayground.com
breki76

Sziasztok! 8)

Jó sokat írtatok, alig tudlak behozni Titeket :lol: :lol: Dorka ma reggelre picit szörcsögött, kiorrszívó-porszívóztam az orrát, nem jött túl sok, és hallom is, hogy még van ott neki valami :roll:

dodi: köszi én is Dorki nevében is a bókot! :wink: Otthonszüléses történet szerintem is felháborító :twisted:. De most ki perel kit? Nehogymá' most jöjjön a szülőkbe a fenenagy harag. Ők vállalták :shock: Akkor hol volt a felelősség érzetük, amikor már a 42. hétben járnak, és még mindig nincs semmi, és otthon vagyok, otthon szülök, stb.?! Ezt sosem fogom megérteni...persze könnyebb másra hárítani a dolgokat. Szerintem józan paraszti ésszel is kitalálható, hogy ha már a 42. hétben járnak, és még mindig nincs semmi, nagy baj lehet így... :roll: Persze ez az én rálátásom a dologra.

breki: annyira gyönyörű a kisfiad!!! :shock: Komolyan mint egy kis kézzel gyártott porcelánbaba, hiba nélkül :lol: :lol:

katy: éjszakai ébredések nálunk is van hogy befigyelnek, és olyankor eszik, múltkor pl. éjjel fél 2kor. holott normál esetben csak reggel ébredt vagy hajnalban...mostanában nagyon kiszámíthatatlanul alszik, és napközben szinte semmit. Azért Te legalább abban szerencsés vagy. :wink: Dorki többször ébred ha melege van..nem szereti a meleget, izzadós baba. Így nálunk 21 fok körül van a hőmérséklet éjjel.

nyuszi: hasonfekvés nálunk is így ment sokáig, de mindig egy picivel többet hagytam küzdeni, most már egészen sokáig(nekünk sokáig-kb. 5-10 percig) is elvan hason, és lóbálja a lábait, olyan cukor olyankor :lol: :lol: De utána már kezdi enni a járókalapot, és nyomja ki a popsit, hisztizik, hogy fordítsuk meg...forogni még nem forog csak körbe-körbe, de hasról hátra és vissza na az még nem megy, csak oldalra kitekeredik. :lol:

agi:többi lakó azt mondja, hogy náluk nincsen :shock: Csak hogy ez amiatt hihetetlen, mert ha kicsit utána olvas, akkor tudja, hogy ez lehetetlen.....meg éjszaka jönnek csak elő, és gyorsan elbújnak, zömének fekete a járólap, szerinted mit lát?!Nem hiszem hogy kintről ment a csótány, szerintem valahonnan indult(amelyik szomszédotok nem takarít), és csöveken olyan szépen járkálnak, hogy hihetetlen. mi újraparkettáztattuk a hálót szülés előtt és még a parketta alatti fólia alatt is volt!!!!! :shock:

hendegabi: Szörnyű volt még olvasni is, hogy kínlódtatok tegnap, nálunk ez megy már egy hónapja, napi többször is!! Szerinted??? Én is teljesen kivagyok már sokszor, és persze nyugodt próbálok maradni, hogy ne sírjon még jobban :roll:
Kesztyűs story :lol: :lol: :oops: :oops:

ronmay: Dorki teljesen ugyan ilyen, utálja a meleget, izzad, nálunk is hideg van a lakásban, ezt élvezi csak. Tegnap este mire megfőztem már bodyra kellett vetkőztetnem, és csak úgy maradt :lol: :lol:

dodi: csaszis történeteddel egyet értek. nekem sem volt egyáltalán borzasztó, amellett hogy izgultam, hogy élve kivegyék belőlem, mivel nagyon rossz volt a ctg...Dorki feje is "lebegett", a köldökömnél volt, mint utólag kiderült a zsinór miatt...anyum is nagyon nem akarta hogy simán szüljek, mivel ő tesómmal 24 órát vajúdott, és nagyon nehezen szült meg, tesóm tiszta kéken jött világra, oxigént kapott, stb...főleg amiatt, hogy sokára fordult be Dorki, és nagyon fent is volt, ami ugye zsinór gondokra utal, hát úgy is lett. De örülök, hogy így alakult, és egészségesen megszülethetett. :D Nekem bent volt a párom szülésnél, együtt sírtunk (már amire emlékszem), láttam amikor kivették, utána is mikor elvitték, utána még 2x visszahozták a műtőbe, majd 6 óra elteltével mehettem hozzá, de csak másnap kaptam meg. :twisted: de még délelőtt is lementem hozzá.

f.nikici

Tabati

A tabló elrendezése nem véletlenszerű. Próbáltam a hasonló babákat egymás mellé/fölé tenni.
pl. Petra-Hugi
Ármin-Botond
Vendég

Olvasok ám, csak annyira fáradt vagyok hogy nincs erőm írni :(
Vendég

katy: SoTE I.en bejöhetett párom, láthattam ahogy kiemelik.többször visszahozták amíg összevarrtak. átélhettem, hogy apa sír, sosem láttam addig még :lol: :lol:

dodi:
"Akkor olyan vagyok mint anyósom?!?!?!?!"

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Olyan jót röhögtem itt magamban :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Borostyánláncot én is vettem Dorkinak, de nem szereti, ki kellett vennem mert mindig hátra csúszott neki, és fojtogatta, és persze sírt, rángatta a fejét :twisted: :twisted: lehet nála azért ilyen, mert kis tokás.Én most az Osanit-ot szeretném kipróbálni fogzásra, mindenki azt mondja, hogy egy csodaszer. Szóval arra várok, hogy marietta1982 ( :lol: ) el tudja-e intézni nekem vagy sem, ha nem akkor rendelem neten, vagy apa kiszalad Ausztriába.

katy: mi is így járunk kelünk fogmosás közben. :lol: A lányunk azonban mindent így néz, ha iszunk, ha eszünk, ha öltözünk,mindent, rendesen ki tudja nézni az ember szájából a kaját, és lapátol a nyelvével, olyan cuki olyankor :lol: :lol:

breki: apa miért nem mehetett be a csaszira? én is ott szültem nálunk bejöhetett sőőőőt, a szülésznő mondta jöjjön , ne féljen, nem lát semmi olyat. Én csodálkoztam, hiszen még a kórház szagától is rosszul van. :shock: Honnan szedett erőt, azt nem tudom :lol: :lol: de tuti teljesen össze-vissza volt zavarodva, mert úgy bezárta a szekrényt, hogy a szülés után a szülésznőnek szólt, hogy segítsen már kinyitni :lol: :lol: :lol: Én 6 órával csaszi után lemehettem a picihez, meg másnap délelőtt is, és másnap dél körül tettek le a szobába vele.

boo: H1N1 ellenes voltam én is, most már összezavarodtam. de nem adattam be magunknak, remélem jól döntöttünk, és én is már csak fohászkodom, hogy ne legen gáz. Egy ismerős ott dolgozik, ahol az oltóanyagot gyártják, ő sem adatta be, meggyőzött...anyósomnak és a családjának sem ajánlotta a doki, mivel az oltott is fertőzhet...a keresztfiaim ovijában oltás után 15 perccel két gyerek került kórházba..barátnőm anyukájának a barátnője pedig rá két napra meghalt. :arrow: emiatt elleneztem

aztán jöttek a halálesetek a tv-ben, érdekes az oltásban elhunytakról, kórházba kerültekről nem esett igaz szó :arrow: ezek gondolkodtattak el.

Most csak imádkozom, és tanácstalan vagyok. :wink:

ancsurti: breki: olyan meghatóak a születés utáni képek!!!! Kis drágák!!!! majd én is teszek be :wink:

breki Téged lent műtöttek a szülőszobán? Engem igen. oda bejöhetett apa.

f.nikici

breki:
"mondjuk elsüllyed velük a yacht!!!!!"
:lol: :lol: :lol:

lányom másfél órája alszik már :shock: Nálunk ez csodaszámba megy nappal :lol: :lol: :lol:

f.nikici

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 15:19-kor.

KépKép

KépKép
boo

szülésről nekünk is vannak videók, műtőben is kint is.
íme a képek:
Kép

Kép

Kép

Kép

f.nikici

Sziasztok!

Majd később visszaolvasok /anyám, már megint mennyit írtatok! :D /, de msot szomorú vagyok: a lány teknőc meghalt :( :cry: Tegnap még csibicsobizott a terráriumban, de úgy látszik, éjjelre megemésztette a levelet, és nem bírt ellene küzdeni :cry: Bánt a lelkiismeret, mert nem vettem észre időben, hogy belelóg a levél, meg én billentettem meg a lámpatartót, amiről leesett a levél :cry:
Kata felébredt, majd jövök.

Kép
agi125r

Ági!
Nagyon sajnálom. :cry:

Kép
katy76

Ági!
Szegény Teki :cry: :cry: !

Nikici!

Köszi a dicséretet! Te Lányod is jó kis husis, mint Minó! Annyira jó gyömöszölni, meg se kottyannak Neki az oltások...van mibe adni :lol: :lol: Ja én nem a SOTE I-en szültem, mert dokit váltottam, hatalmasat csalódtam az ottani dokimban, pedig Ő műtött, amikor meghalt a másik bébi és mégis olyan slendrián volt most (pedig mindig kapott hol pénzt, hol jó drága bort...mi lett volna, ha semmit sem kap???). Nagyon Édes Norkili is, jaj a Te képeiden is sírtam!!!

Lányok!!!

Akinek van születés utáni képeket tegyetek fel légyszi, az egereink szomjasak!!!!

Boo!

Eszembe jutottál...ugyanis szerintem a Te volt főbérlődnek kellenének az én mostani albérlőim...ma lesznek végleg elpaterolva (azért nem ajánlgattam a lakást, mert nem olyan, amilyenre Ti vágytok, nincs erkély, meg a jó bútorok jöttek velünk ide). Szóval odajöttek egy fillér nélkül (mondván, hogy most a volt helyre kell még fizetni etc. Na jó, legyen....átírtuk a szerződést aszerint, hogy ők mikor kapnak pénzt...erre már a rezsit kellett volna fizetniük, amikor még a bérleti díjnak is csak egy részét adták ide, a 2 havi kaucióból még semmit. Na én aztán SOHA többet nem szavazok bizalmat vadidegen embereknek. Nem vagyok naív, vagy hülye, 1xűen csak magamból indultam ki....na de ezután még munkáltatóit is kérni fogok, hogy egyáltalán képesek -e fizetni. Ja és az a kosz, amit cirka 2,5 hét alatt hagytak...basszus......1 éve újította fel a Férjem nem kevés pénzembe került.....hülye parasztok!!!! Most már csak 89.000,-Ft-al lógnak, tehát számítógép, egyéb műszaki cikkek maradnak mondjuk 1 hétig még, aztán ha nem fizetik ki a tartozást, akkor eladjuk őket....(szerintem jó ha felét kapjuk értük....rakás szarok, no name vackok). Ja és mi is bejelentjük az APEH-hoz. Pontosan az esetleges per miatt is! Nem ebből akarunk meggazdagodni! Boo, yacht! Haggyá má' mi a ciki??? Néha amikor visszaolvasom a hsz-mat, az a rengeteg szóismétlés.....indul a szellemi leépülés, nem baj, de van egy cuki-Mukim!!!!

Másik fincsiség a fair play-ről: Brendon outletbe le volt árazva az etetőszékünkhöz való párna 6 e-ről 3e-re. Na jó, felhívtam őket, tegyenek már el 1db-ot. Közli a nő, nem tesznek el, de annyira nem kelendő, van jó sok belőle ez cca. 3 hete volt. Erre 2 hete bent voltunk Pesten, én kozmetikában, Férjem meg a Babuccal elment köcsög outletbe. Ott 2 nagyon okos p...a elhajtotta, hogy nincs a párna. (én meg pont itthon hagytam a telóm, tehát sajna nem tudtunk konzultálni!) Másnap felhívom őket...közlik, hát persze, hogy van párna.....wazzeg, akkor most már mély elnézések közepette el is tettek egyet november közepéig. Na Férjem múlt héten munka után ügyet intézett, gondolta elszalad a párnáért is, erre pont kap egy telefont, hogy bocsika, de felment a párna ára 4.700,-Ft-ra...Hát a Jó Édes anyátokat köcsög parasztok...(már bocsi), odamegy Férjem, ha már úgyis úton volt, elmondja az esetet...hát ez van! Fúúúúú felhívtam büdös köcsögöket (tudom csak a telefonszámlám bánta, de nem bírtam ki), hogy hogy is lehetnek ekkora idióta barmok, hogy azt sem tudják mit lehet náluk kapni és már 1 hete használhatnánk a párnát, ha méltóztatták volna eladni és nem idióták dolgoznának ott. És aztán meg menet közben a már félretett árut (amiben ők hibáztak) drágábban akarják ránk sózni! Mondtam nekik, eladtátok a lelketeket 1700 ft-ért, tudjátok mit, nekem a Gyerekem bármennyit megér, így aztán majd a Kika-ban megveszem 6000,-Ft-ért, mert én viszont nem adom el a lelkem szar 1300-ért, ahol így bánnak a vevővel, oda egy kib...tt fillért nem viszek! Ja és kellemes karácsonyt is kívántam...az anyukájuknak is!!!!!

Szóval hihetetlen milyen emberek vannak...pedig annyi szeméttel taliztam már életem során, de még mindig hiszek a mesékben...javít6atlan vagyok úgy tűnik!

Nyuszi!
Pároddal felköthetitek a gatyát, már komoly versengések folynak itt kérem szépen Lili kegyeiért :wink: :D !! Igaz Boo???
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára breki76 2009.11.21 14:44-kor.

Tickerplayground.com
breki76

ugyan már fenntvolt egyszer, de most én is átnéztem őket újra. Lócinak is megmutattam milyen pici és gyűrött volt :) Kép
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?