A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

feltelt mellett = megtelt mellet :oops:

Kép
Kép
irina

Látom, megint (még mindig és még egy jó darabig :lol: ) a fogyókúra a téma. Azta csajok, micsoda jó képeket raktatok föl!
Dettyk, Timi26! Le a kalappal előttetek! A virtuális fogyiverseny egyértelmű nyertesei vagytok. Kőkemény akaraterő kell ahhoz, amit elértetek. Nagyon nagy gratula!! Szuperek vagytok! Egyébként Nektarin, szerintem nagyon csini vagy 70 kilósan, bár úgyis Te érzed, h hány kilósan vagy elégedett magaddal.
Mindenkinek, aki belekezdett valamilyen fogyikúrába, hajrá! Én most a „lassú víz partot mos” elvét próbálom meg: életmódot váltok. Kevesebb kaja mozgással kiegészítve (már ahogy Lizi engedi), aztán majd meglátjuk…
Hajagosné Éva, jó, h jelentkeztél! Fotót követelünk az új 63 kilós fazonodról!
Maggie, hogy Te is milyen jó formában vagy és eddig rejtegetted az egészalakos fotóidat! A magam 28 évével elbújhatok melletted… :oops:

Kaqk, jó pakolást kívánok! Bár nem hiszem, h a „pakolás” és a „jó” szavak egymás mellé illeszthetőek… De legalább a kaja ügy meg van oldva. :wink:

Gremese, vérnarancs :lol: . Ha én leírnám, h Lizó szájában már mi minden landolt a narancstól kezdve a fagyiig. Sőt, hétvégén még egy kis süti-morzsa is lecsússzant… Szerintem mi százszor durvábbak ettünk anno és semmi bajunk nem lett. Csak ma minden túl van szabályozva… Amúgy a kutyusos képen Zsófi olyan mint egy kis csizmáskandúr! :lol:

Lmóni, aztaaa, Te is szépen ledobtál 20 kilót! Hatalmas gratula!

Regi, én bio rizspelyhet adok. Az nagyon hamar elkészül, nem kell főzni. Bioboltban kapható, fél kg-s kiszerelés kerül kb. 700 ft és nagyon sokáig elég.

Irina, sztem is melegpötty. Nekünk is volt, de már elmúlt. Tényleg Tiéd lehetne a "topic paramamija" címe :lol: :lol: :lol:

Annyira édes minden kis drága baba! Úgy szeretem nézegetni őket.

Ha bírja a netkapcsolat és Lizi, akkor mindjárt én is dobok párat.

silka
silka

Kép Kép Kép
Ismerkedés a fűvel......................................Itt vagyok a ruháskosárban!.............................................Állni mindenhol!

Kép Kép
A játszótér réme.........................Apa, ez nekem annyira nem vicces mint neked...

És két mai:
Kép Kép
Anya, nem látok! Biztos, hogy ez az én méretem???..................................Hófordulós pusszancs!

silka
silka

Sziasztok

Silka: De jó hogy jelentkeztél! Annyira édes Lizi a képeken egyszerűen imádom nézegetni.

Képzeljétek Petra a barátnőm főztjét (neki 3 nappal fiatalabb a babája) megeszi :shock: :shock: :shock:
Lehet sőt most már biztos én csinálok valamit rosszul de nagyon rosszul!!!! :oops: :oops: :cry: :cry:

Ági

Kép

Kép
agica1126

Lizy baby! annyira aranyos ! gyönyörű, és huncut!!!!!

Itt minden baba olyan édes kis egyéniség!!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Ági ne stresszelj!

Én úgy főzök Emmának hogy krumplit, almát, s.répát ( nem mindenhez) megpárolok és teszek hozzá vagy cukkini, vagy brokkoli, vagy..sütőtök, saláta, cékla, borsó.... és egy pár cseppolajat! Nállam ennyi és zabálja a kis csaj!

KépKép
kaqk
Debrecen

Irina!Ne aggódj szerintem is a melegtől lehet,Bertusnak is szokott itt ott kipattogni,néha meg foltokba kivörösödik.(egyszer nagyon brutális vörös lett a feje,illetve a szeme alatti rész ,közvetlenül fürcsi után,a mai napig nem jöttem rá,hogy mitől,akkor tök megijedtem de aztán hamar elmúlt,ha találok róla képet feldobom)

Silka!Jó,hogy megjöttél!!Valaki már írta,hogy éjjel ,illetve késő este keltek utnak és a baba végigaludta az egészet,talán legközelebb próbáljátok ti is meg.Én is mindig ettől félek mert Bertus se tud megülni sokáig egy helyben!Pedig hétvégén mi is nekivágunk kb 2 órás út de lesz azért benne pihenő is. Lizónak annyira szép kis arca van!!!!Ebbe a kalapos szerkóba nagyon csini!!!A bőröndös meg tuti befutó :lol: !!!!!

KépKép
juba

Mesi
Igen Dentinix gélt használtunk, de sajna nem segített. Most viszon ajánlották a Viburcol kúpot, szóval, ha a következőnél megint ilyen gáz lesz, ezzel fogok próbálkozni.

Tudom, h nem sokat reagáltam mostanában, de az összes képet megnéztem ám :) és mindenki csoda édes, főleg ahogy jön a nyár és mindenki egyre aranyosabb szerkókban feszít :)

Juba
Szuper, h mégis lesz net :)

Regi
A hason utaztatáshoz: Szeli nem akar úgy kimászni a babakocsiból? Hogy tudod úgy tolni? Csak azért kérdem mert mostanában nálunk is bömbi van a bekötésért. És szeretne megfordulni.
De ha nem kötöm be meg kész életveszély.

Irina
Abban igaza volt a gyerekorvosnak, hogy tudják ki be tenni a cumijukat. Ez már megvan, de este/éjszaka valahogy sosem találja :evil: :lol:

Marica, Ágica részvétem!

Igyekszem majd a minitali képekkel is jönni, de szerintem csak este jutok el odáig.

Azt én is tanúsíthatom, h Máté sem semmi. Ha nem vagy ott mellette, akkor tuti akkor vágódik el szegény mint egy zsák :(

Kolbi
Máris folytattátok tovább a fogzást? Hogy van az a fogacska, kint?
én is nagyon sajnálom, h párod nem lehetett velünk. Úgy lett volna teljes a kép. :)
Amúgy mi 30 faktoros Peter Island naptejet használunk és szerintem tök jó. Még sosem fordult elő, h leégett volna, pedig mi sokat vagyunk kint és Lillának fehér a bőre.
Nagyon jó képeket tettél fel :) majd én is igyekszem.

Nektarin
Mikor menjünk?? :lol: már csak a köv. hét jöhet szóba amúgy :)
Annyira szép a kertetek, meg a fürdő is nagyon klassz lett :) fúúú meg a terasz :) nagyon tetszik!! és a képek is nagyon jók rólad, szerintem most is szép vagy, de azt is tudom, h mindenki magának érzi, h mekkora súllyal érzi jól magát.

Móni
Ejjj na a pasik általában azt hiszik ők mindent jobban csinálnak :) még a fotózást is :)
Pedig nem is :)

Viranka
Az szerintem is nagyon kevés...nem tudsz a munkaügyissel beszélni?

Juba
Jó ég 20 kg rettenetesen soknak hangzik..tényleg kell annyit?

Ancsi
Lehet, h jön a foga, Lilla is kifordult magából arra a fogzós hétre, de már visszaváltozott.

Dettyk
-12 kg hát te szuper ügyes vagy. Amúgy valóban az ember, ha már csak a péksütis és kenyeres dolgokat mellőzi már az nagyon sokat számít.

Éva
Azért jó, h a hívószóra bejelentkeztél.

Maggie
Nem tudom mit akarsz, nem vagy se csúnya, se vén örgasszony! Egy kicsit több önbizalommal!!!!

Hát legyen már némi pozitívum is ami a közlekedést illeti. Azért szoktunk BKVzni és ér sok kellemes meglepetés is. Nekem pl. a kalauzok rendszeresen segítenek feltenni és levenni a kocsit, vagy valami kedves úriember. Ugyanez igaz a 2 villamos vonalán is.
Persze nem figyelmes emberekbe is belebotlok és főleg a 4-6os vonalán nehéz, bár felszállni oda a legkönnyebb. De ugye azért is, mert ha az emberek háttal állnak nem látják, h én babakocsival jönnék.
Talán a felszállás kicsit gáz amikor csúcs van, mert mindenki nyomul az ajtókban, de erre meg megoldás, ha kicsit hátrébb megy az ember.
De amúgy sokszor kínálják fel a helyet is.

Ami Lilla súlyát illeti végül is csak az van, h van az a fejlődési görbe kor szerint és nem éri el az alsó határt sem. És a védőnőnek jelentenie kell az olyan babákat, akik nem érik el a normát...:? Persze nem csinál belőle ügyet, de 2 hét múlva megint megyünk megnézni, h a husi bevezetésének mi lett az eredménye. Hosszra ok. De végül is 2 hónap alatt csak 100 grammot hízott.
Ha nem mentem volna el a védőnőhöz nem is zavart volna, de most pánikomban majdnem összezavartam a kajáinkat :? most igyekszek összeszedni magam.
Valószínű csak annyi van, h sokat mozog és lemozogja valamint a tejem is lehet kevesebb már.
Azért kösz a bíztatást :) végül is csak rá kell nézzek :) vannak hurkák jókedvű meg sem áll egész nap :)

Kaqk
Lehet, ha nem sír nagyon és csak 10-15 perc akkor semmit nem kellene tenned. De ha olyan elhúzódó üvöltésnek leszel tanúja mint ami nálunk volt, akkor nekem a Viburcol kúpot ajánlották, végső esetben Nurofen és Panadol Baby (azt hiszem az utóbbi kettőt Viranka is írta)

Mesi
Már miért köveznénk meg. Lilla is szipókázott már narancsot és ízlett neki. Ennyitől semmi baja nem lesz!
Azért van egy olyan sejtésem, h élvezd ki, h most te vagy az Isten mert nemsokára vált majd apaistenre :) a lányok általában nagyon apásak.
Ugye nekem szüleim elváltak mikor 2 éves voltam és anyut nem is nagyon láttam 4 éves korom után egyáltalán és soha nem is hiányoltam anyut (vagy csak ritkán, de nem sírtam utána soha) :shock:
Mondjuk én azért szeretném ha az én lányom itt ott bőgne utánam :)

Ágica
HURRÁ HURRÁ nagyon ügyes!!! No most már le sem állíthatod!

Tali
Nekem jó ott is mint a múltkor, meg sziget is :)

Miléna
Szorítok lakás ügyben.

Amúgy Lili már most is apa mániás :) hazjön apa, akkor elémegy az ajtóban, sikongat vigyorog :) bandázik, h vegye fel. Tegnap kicsit meglepődött nem ismerte fel rögtön, mert bringás szerkóban jött fel (még a sisak is rajta volt, meg szemüveg, amint az lekerült jött a vigyor)

Silka
:( a légkalapácsot, meg a balul sikerült hétvégét is :(

Emma, Máté, Lizi, Zita, Dorka Boldog hófordulót!

KépKép
KépKép
fleur

Ami pedig minket illet, szerencsére Lilla a régi, legalábbis a következő fogig tuti :?
Rengeteget vagyunk kint. Ma például megvizsgáltuk a homokot is kicsit közelebbről :) nagyon élvezte.
Amúgy ha ébren van le sem tudok ülni a gép elé vagy csak pillanatokra, mert rögtön ott terem és ő is akarja ütni a billentyűket..:lol: meg kábelt rángat, szóval küzdelmes úgy, ha meg alszik ami már 2 re csökkent nappal és csak másfél óra (per alvás) azt az időt meg a mindenféle házimunkára és egyéb elintézendőkre kell.

Úgy látom most ez az időszak van, mozgalmas, jövős menős, kicsit ritkábban jövős és persze NYÁR :)

KépKép
KépKép
fleur

Silka: Elizabeth királynőd gyönyörűséges (nagyon divatdiktátor a jobb alsó képen, a testtartás is egy profi modellé)! :-) Már hiányoztatok nekünk nagyon!

Juba, köszi! ;-)

Ágica: főzés: csak az állagra tudok tippelni, ízre tuti nagyon fincsit főzöl. Nálunk Ádi a folyékony bébiételeket kóstolgatta, aztán most finnyázik a darabosabbnál (én sehogysem tudok és nem is akarok annyira folyékonyat gyártani, mint mondjuk a Hipp babapapijai). Ilyenkor összekeverem a bébipapis folyékonnyal, aztán csak lemegy... ;-)

Fleur: egy HÉV-vonalon járunk, örömmel olvasom, hogy segítenek a kalauzok. De nálunk annyira rossz a megálló, tényleg akkora a távolság a felső lépcsőig, hogy 180 centisen is nehéz olykor felszállni, nemhogy babakocsit felemelni...
Méret: lehet, hogy átlag alatti Lillus, de sajnos bizalmatlan vagyok, nem hiszem, hogy komplex táblázatokkal dolgoznak, ami figyelembe veszi, hogy a lányod:
1. hosszú (nem lehet hosszban és súlyban is egyszerre sokat gyarapodni)
2. kislány
3. mozgékony
4. mekkora volt a születési súlya
5. volt-e beteg (egyszer vagy többször)
Ezek nagyon nem mindegyek. Ádi pl. 3 hónapja stagnál a betegeskedése miatt, de ugye miatta nem aggódnak, mert nagynak született és az elején bitang gyorsan gyarapodott, van tartaléka. Szóval eléggé nézőpont kérdése az egész...

Csók, Lányok, az este mindig Apáé! ;-)
És ha vki a fenti szoptatásos mizériámban tud nekem segíteni, hálás lennék!

Kép
Kép
irina

Sziasztok! Hát már ott tartunk, hogy bent jóval hidegebb van, mint a szobában, igy inkább a teraszon napozunk:-) de sajna igy nem tudlak benneteket olvasni:-( és lehet éppen ezért ma rengeteget termeltetek :shock: :shock: :shock:

Irina melegtől piros pöttyök már voltak nálunk is, pikk pakk el is múltak. Édes vagy ahogyan aggódsz:-)
Szopi téma: én az őszintét megvallva mindig 2 ciciből szoptattam, csak azt nem tudom miért, igy végül is az elválasztás könnyebb volt :oops: Szerintem ( hangsúlyozom szerintem nem kell igy csinálni, mert nem értek hozzá) ha majd elhagyod a 10órait is reggelikor mindkét ciciből szoptass, igy elkerülhető a dugulás ( nálam sajna volt elég szokszor pályafutásom alatt) és majd meglásd pikk pakk ráállnak a cicik a csökkentett igénybevételre :wink:

Silka
Lizi baby egy kis tünemény:-) kis anygyalka:-) nagyon édes!

Lakásprojectesek HAJRÁ!!!!!!

Emese nagyon édes Zsozsó a taxival:-) Képzeld rátettem Péterkémet, hát ő hátradőlt és felrakta a lábait a motorháztetőre, mondván, hogy toljál anya :shock: Ja és EMese hires emberek hires emberekkel taliznak. Most lebuktál!!! Kérlek fedd fel magad!:-)

Maggie szuper women vagy!!!!! Képet még, még, még!!!!Nagyon édes Berci is ahogyan megszeretné érinteni a kisfiút:-)

Timi biztosan sikerülni fog a fogyókúra és szexi babyke leszel és a férjed mégegyszer beléd szeret :wink: amúgy én is olyan tipus vagyok mint te ( úszógumis )
Jön a nyár, kert, gyerek, sok mozgás, észre sem fogod venni és nádszál leszel:-)

Heni
KépKép
heni81

Szép estét :)

Irina!
úgy szeretem olvasni(nem mindig) a paráidat :oops: annyira aranyosak és eszembe jut mi is volt "régen" :)
ha nagyon feszül a cicid akkor kicsit fejjél le belőle szerintem.De hidd el pár nap és be fog állni :)

Silka!
Lizi bébi csudacsajszi :) böröndös kép nagyon jó :)

Mesi!
Bálint sem marad meg Apájáál :( amint odaadom és nem sikeerül vmivel elszórakoztatnia üvölt :( amint visszakapom rögtön teli szájjal vigyorog rá :shock: 8) előbb utóbb csak kinővi(addig is viszem lelkesen magammal fodrászhoz :) kozmikushoz el sem merek menni :roll: )

Fleur!
Nehogy mán hítzókúrára fogd Lillát :? Szerintem Ő egy ilyen alkat és kész.Nem kell minden babának akkora méretekkel rendelkeznie,mint itt :) S amíg mosolygós,perpetuum mobile Tazmán Lillád van addig szerintem nincs is semmi gond :)
én azt hittem h. tesóddal egy az anyukátok :oops:

no mék mert tesómék elhozták a bkocsit és erőteljesen tanulmányozni kell :) ég nem jöttünk rá hogyan is lehet hátradönteni :oops: :roll:

nyudodalmas,sírásmentes szép éjszakát kívánunk :)

KépKép
viranka

Sziasztok!
Meg vagyunk mi is, kisebb-nagyobb bajokkal.
Anyum 2 hete kórházban van tüdőembóliával. :cry: Már jól (jobban) van, de nagyon-nagyon megijedtem. :shock: :shock: :shock: Képzeljétek el, elment 3 hete a háziorvosunkhoz, hogy szúr az oldala. Az orvos „megállapította”, hogy idegbecsípődés. Egy héten keresztül injekciózta. :shock: Amikor a hétvégén véreset köpött (bocs), akkor én szóltam az orvosnak, hogy talán meg kellene nézetni, mert az idegbecsípődésnek nincs ilyen tünete, tudtommal. :shock: :shock: Hétfőn aztán bementünk a tüdőgondozóba, és azonnal mentőt hívtak hozzá. Gyakorlatilag orvosi felügyelet mellett meghalhatott volna. Szóval rohadjon meg az ilyen orvos. :evil: :evil: :evil: Nem, nem is orvos, hanem mészáros. Mindegy, a lényeg, hogy minden rendben lesz, de mostmár mindig szednie kell a vérhígító gyógyszert.
Közben Botond egy ördög lett. :evil: :D
A felállást követte a kapaszkodva tipegés. Őrület, amit művel. :shock: Egy másodpercre sem lehet magára hagyni. Birtokba vette az egész házat. 8) Mindenhol ott van, mindent pakol, kihúzogatja a fiókokat, becsapkodja az ajtókat. És persze mindenhol áll. És határozottan tudatja, ha valamit akar. Ő pedig elég gyakran akar valamit. :lol: :lol: Szerencsére egyre kevesebbet esik. Bár ma volt egy hatalmas durranás. Felállt egy puff mellett, ami jól arrébcsúszott a parkettán. Biztosan nagyon beütötte magát, de mégjobban megijedt. :( Eszméletlenül fárasztó, amit művel. Estére én már csak arra tudok gondolni, hogy bessek az ágyba. Egyébként pedig egyszerűen megzabálom. Annyira cuki. Egész álló nap vigyorog.
Már csak kétszer másfél órát alszik napközben. Ó az a nyugalom! 8) Nappali alvás: csak és kizárólag babakocsiban az udvaron. Egyébként esetleg úgy hajlandó még elaludni, ha már irtó fáradt és végtelenítve éneklem a micimackót. :D :)
Esti altatás: horror. Feláll – visszafektetem, feláll – visszafektetem. Tegnap 32 –szer játszottuk el. (igen, megszámoltam.) :shock: HELP! : Mit lehet ezzel kezdeni??? Valaki babája csinál hasonlót?

Kaja:
Hajnalban/reggel : szopi (van, hogy 5 körül és 7 körül is)
Tízórai : gyümölcs + szopi
Ebéd: főzelék (minden másnap husival) (szopi csak akkor, ha nem tetszett a főztöm)
Uzsonna: tejpép vagy gabonapép + szopi
Vacsi : szopi
Éjszaka: szopi (körkérdés: Eszik még valaki babája éjszaka is?)
A tízórai vagy uzsonnaszopi van, hogy elmarad, nem mindig kéri.
Kaja ügyben még az jellemző, hogy sikít, ha mi eszünk, merthogy neki is kell valami az asztalról!

Hétvégén Szilvásváradon voltunk. Ott ünnepeltük a szülinapom (KÖSZÖNÖM A KÖSZÖNTÉSEKET), a házassági évfordulónkat és az első anyák napját. 3 napot voltunk, abból egy napot ki sem tudtunk mozdulni az eső miatt. A többi nagyon szuper volt.

Na jó sokat írtam. Próbálok ismét visszakapcsolódni, ha nem bánjátok.

Mivel az elmúlt időben csak nagyon felületesen olvastam a fórumot, reagálni érdemben nem tudok. Bocsánat ezért.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Timi!
derékra mondjuk hullahopp(így kell írni?mert olyan fura így) karika ? csak szerezni kell vmi régit mert a mostaniak szörnyűek :evil: abból legalább 3 kell hogy legyen egy kis súlya :roll:

KépKép
viranka

Sense: Jobbulást az anyukádnak!! Az ilyen orvostól azonnal elvenném a praxisát :twisted: :twisted: Boti nagyon ügyike.

Fleur: Lilla egy kis örökmozgó biztos tényleg csak az van hogy amit eszik le is mozogja :)

Heni: Nálunk is ez van kint jobb mint itt bent(panel).Legalábbis reggelente én megtudnék fagyni :roll: :roll: És igy petrát is jól felöltöztetem :roll:

Ági

Kép

Kép
agica1126

Sense
Jézusom, még jó, hogy időben észrevettétek. Tényleg felháborító, h némely orvos mennyire hanyag :(
Lilla detto, nem tudom Botinak sikerült e már, de Lilla már csukott szekrényajtót a kis újjára. Szerencsére a fiókot még nem sikerült rácsapnia, mert felette állok olyankor és tartom az ajtót, de ha minden igaz IKEA-ban lehet olyan kütyüt kapni, ami ez ellen jó.
Altatás, néha nekünk is csinálja Lilla. Én ilyenkor a sokadik után ölbe veszem, cumi szájba és magamhoz szorítom míg le nem higgad kicsit, közben simogatom, ringatom és egyszer csak érzem, ahogy ernyed a teste, csukódik a szeme és akkor le tudom tenni.
Legalábbis nekünk bejött ez a módszer.
Szilvás :) imádom :) mi is megyünk május végén bicis maratonra oda :) (ugye Egerhez közel van, rengeteget kirándultam ott)
És igen Lilla is eszik éjszaka :? sőt mostanában egészen belehúzott :? :( 2-3 napja kel 12, fél2, 4, 6, 7 vagy fél7 körül és nem lehet lerázni mindig kell neki a cici is. A végén már tuti üres, de akkor is szívja.
Ilyenkor se cumi semmi nem kell neki.
De amúgy normál esetben is felkel szopizni 3kor és 5kor.

KépKép
KépKép
fleur

Látszik, h Lillát ilyen hamar letettem aludni :lol:
amúgy tök szörnyűek az estéink mostanság...annyiszor kel, h már számolni nem tudom. :( van amikor csak álmában sirdogál, meg nyöszörög, de persze én erre is felkelek. Hajnalban általában köztünk landol mert már nincs energiám felkelni és behajolni érte, a derekam nem nagyon bírja.
Persze így sem sokkal jobb, mert őkelme elfoglalja az egész ágyat én meg az ágy szélén kuporgok, valami irtó hülye pózban kimerevedve.
Reggelre meg fáj minden porcikám.....
Na ez panaszkodós lett..bocsi el is dugultam :)

KépKép
KépKép
fleur

És az elfelejtettem írni, hogy összesen 6 foga van Botondnak. 4 felül és 2 alul. Iró viccesen néz ki. :lol:

Fleur!
Igen. Csukott a kezése már szekrényt, fókot, ajtót. Az ajtókat már kitámasztom, a szekrányt amit lehet zárok, de a fókokkal egyelőre nem kezdtem semmit.

Rakok fel pár friss képet.

Kép Sokkal jobb, mint a céklás krumpli.
Kép Asszem át kellene öltöznöm. Ez a szerkó nem menő.
Kép Kedvenceim: madzag, vezeték, zsinór, felirat, és az utólérhetetlen bevarrócimke
Kép Vajon ha összenyálazom, akkor kijön a kiscsávó a tükörből?
Kép Még az is lehet, hogy inkább gázszerelő leszek.
Kép Anyaaaaaaaaaaaa! Ártatlan vagyok!
Kép Jééééééééé! Szilvásváradon is van vécé!

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket és a képekre vonatkozó dicséreteket! :D

Lizinek, Zitusnak nagyon boldog hófordulót!!!

Az én 8 hónapos Drágám azzal lepett meg minket, hogy a mai napon elkezdett előrefele kúszni! Jipppppiiiii!!! :D :D A csali a távirányító volt :D
Ma megkapta a 2. Prevenart is, és a mai mérés alapján kereken 9 kg és 70cm. Nagyon hősiesen viselte a szurit, csak egy pár mp-ig sírt, utána már játszott a doki nénivel. Remélem, nem lázasodik be éjjel!

Kaqk, gratula Emma méretihez és persze az 1. fogacskához!

Nagyon szupik a fotók a kis mosolygós Valterről, a vidám, integetős Bercóról és a nagyon koncentráló Zsófiról! :D

Irina, csak azért mertük előke nélkül etetni Dorkát, mert a tejpépet mindig szépen szokta enni, abból nem folyat ki egy cseppet sem a szájából... Apánál ez valahogy nem működött, még az orra hegye, szempillája is tejpépes lett :roll:
Én is csodálom az erődet, kitartásodat, türelmedet! Sokan példát vehetünk rólad!

Hörcsög, nagyon jól áll Ildikének ez a rózsaszín kalap! Gratula az ő méreteihez is!

Gremese - vérnarancs miatt szerintem ne aggódj! Én már kb 3 hete adok Dorkának narancslevet almával és rizspéppel keverve (egy alma+fél narancs leve), semmi baja tőle. Van olyan hozzátáplálós táblázat, ami már 7-8 hós kortól "engedélyezi" a narancslét. Hmmm, ezek a főzelékek nagyon jól hangzanak!

Kép
dotildi

Ágica, gratula Petrának a forgáshoz!

Regi: én eddig egyszer adtam fagyasztott zöldbabot Dorkának (azt a zsengébb, hosszú francia zöldbabot), tán 6 hós korában. Akkor paszíroztam, de most már nem paszíroznám, csak turmixolnám, annak gyenge héja van.
Rizs: a gyümölcsbe Holle rizspépet szoktam keverni (általában bioboltokban vagy herbáriában kapható), de szerintem sima rizst is lehet nekik főzni.
Közben láttam Silka mit írt, szerintem át fogok térni én is arra a rizspehelyre.

Silka, együtt érzek Veletek, nálunk az alsó és egyik oldalsó szomszédnak verték fel szintén légkalapáccsal a betont ill. a teraszburkolatot :evil:
Nagyon jók a fotók Liziről, főleg a bőröndös :lol:
A bio rizspelyhet hol szoktad venni? Az Árkád bioboltjában lehet kapni?

Viranka, köszi :D , én is babaszakácskönyvből merítek ihletet, néha kicsit felturbózom a receptet, ha épp van ötletem.
Ó, szegény Míra :(

Sense: orvos :evil: :evil: :evil:
32-szer felállás alvás előtt :shock:
Nagyon édes Boti, ahogy turkál a fiókban! Meg a tükrös kép is! Meg a radiátoros is! :D

Sok sikert a lakáskeresőknek!

Kép
dotildi

Halihó!

Meglepő módon újra itt. Lizkó délután akkorát aludt, h most esze ágában sincs. De legalább elvan az ágyában egyedül. Én meg várom, h elaludjon... :roll:

Édes kis Drágám nevében köszönjük a kedves szavakat, holnap reggel tolmácsolom neki a dícséreteket! :wink:

Ágica, tényleg, nem lehet, h az állagával van a bibi? Nekem akkor kezdte Lizi megenni az sk kajákat, mikor nem szűrőn passzíroztam, hanem beszereztem egy botmixert. Attól olyan krémes-ragacsos lett a cucc, az bejött neki. Ja, és onnantól ette, amikor elkezdtünk husizni :lol:

Sense, borzasztó ez a doki! A legjobbakat anyukádnak! Annyira vagány a melegítős cucc! Ismerőstől hallottam pár éve ilyen altatásos horrort. Ők belefáradtak, és otthagyták állva a babát, aztán mikor elfáradt, lehuppant és elaludt. Bár lehet, h ő akkor már nagyobb volt.

Dotildi, mikor voltatok ma dokinál? Dél fele sétáltam a rendelő környékén és messziről láttam egy hozzád nagyon hasonló lányt. Még eszembe is jutottál. Rizspelyhet a barátnőm hozta, mert éppen arra járt, a sashalmi piacon van egy biobolt, ott tuti van. De lehet, h az Árkádban is.

Na, megyek meglesem mi a helyzet "alvásfronton"...

joccakát!

silka
silka

Túl vagyok egy maratoni vasaláson :x

Silka,
12:10 körül értünk a rendelőhöz (autóval mentünk); lehet, hogy tényleg engem/minket láttál :)

Nem leszek pár napig, mi is utazunk. Jó hétvégét mindenkinek!

Kép
dotildi

Jó reggelt :D !

Én adós vagyok egy köszöntéssel :oops: :

Dorkának is boldog hófordulót!!
Gréta Cicának boldog nyolcadikat!!!

Kép
dettyk

Juba 63 kg vagyok az igaz de alig vagyok 160 cm. Tehát még nyugodtan lehet fogyni nekem is. Hétvége után próbálok képet de most nagyon gyatra vagyok.
Irina Piros pöttyök nálunk is. Ha étel allergia akkor nem a mellkasán hanem a hasán lenne. Nálunk rendszeresen vannak pöttyök pont ott ahol bepállik a melegtől. De látom más is írta.
+ Én a szopit váltott mellből hagytam el. Mondjuk mindig két mellből szopizott. Most szopi reggel egy picit délbe meg este. Ráadásul nálunk a tápszer is bejátszik mert kevés volt a tejci. Ehhez képest múlthéten begyulladt a jobb cicim. Nem mindig értem de ez van.
Timi26 Köszi a dicsit
A gyerekem szerintem hetek óta először átaludta az éjszakát. :D :D
Nem tudjátok most milyen front van én mindig ilyet akarok!!!!!!!!

Kép
hajagosné szabó éva

Milyen aktívak voltatok tegnap este :shock: :lol: .

Regi, a 6 kg is gyönyörű teljesítmény :D . Én még nem adtam rizst Pankának.
Jégkockatartós husi: mint Kaqk leírta :D ! Szerintem nagyon praktikus, 1 kocka 1 adag.

Én pár éve fogyis (mályva) teát ittam, hasonlóképpen jártam vele, mint Maggie :oops: . 4 év után akkor mentem először WC-re munkahelyemen :oops: .

Juba, olllllyan jót nevettem a Batizos sztoridon :lol: :lol: :lol: . Szerintem még ő is meglepődött, hogy kiabáltál neki :lol: :lol: .
A nyaralásról csinálj képeket :D :D !!!!!

Irina, látom, már meg is nyugtattad magad :wink: :lol: . Szerintem nem gond, hogy aggódsz :) , azért vagyunk, hogy megnyugtassunk :P . Pöttyök, totál eltűntek, Én is a melegkiütésre gyanakszom. Miniszter úr Ádó jó kis husis, lehet, hogy melege van :wink: .

Silka, nagyon örülök, hogy megvagytok, azt sajnálom, hogy nem sikerült túl jól az út :cry: . Szerintem ilyen hosszú utat egy gyerek sem visel könnyen. A mi leghosszabb utunk a babatalira volt, de Pesten már Panka is kezdte elveszíteni a türelmét...
Lizi baby gyönyörűűűűűűűűűűű!!!!!

Mi egy egész hetes Balcsit tervezünk nyárra, de nagyon félek tőle, pláne, mert egyedül mennék a két gyerekkel mögöttem :? .

Irina, én szinte az elejétől két mellből szoptatok :D . Nekem nincsenek telítődési problémáim, mert már szinte melleim sincsenek :cry: , azt sem tudom, honnan szopizik Panka :twisted: . Ebből is látszik, mennyire nem függ össze a méret és a szoptatás képessége :roll: .

Fleur, nem emlékszem, leírtam e Neked, hogy én egy olyan tárolóra gondoltam, amit az első ülés hátuljára lehet akasztani, és telepakolni játékokkal, könyvekkel, innivalóval :D . Sok helyen lehet kapni, klassz színekben, nekünk Bencével nagyon bevált :D .

Ágica, szerintem semmit nem csinálsz rosszul :roll: , Bence sem ette meg soha a főztömet, Panka meg szinte csak azt eszi meg 8) Próbálj meg kreatívkodni, és ha nem megy, ne keseredj el :roll: ! Előbb-utóbb úgyis azt akarja majd enni, amit ti :wink: :lol: !

Sense, anyukádnak jobbulást :? !!!!! Ez tényleg nagyon ijesztő, hogy ilyen "orvosok" vannak :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: !!
Nagyon jó az új avatarod :D !
Botiról szenzációsak a képek :lol: :lol: :lol: :lol: !

Dotildi, gratula a mászáshoz :D !
dettyk

Jajj, tegnap délután anyák napja volt a suliban :D . Igyekeztem tartani magam, de azért pár könnycseppet elmorzsoltam :roll: :oops: . Ha nem baj, most Bencéről dobok egy képet:
Kép És Bence mellett a szerelme :cry: :oops: :lol: .
dettyk

Jó reggelt, Lányok!

Isten éltesse hófordulósainkat: a szépséges Gréticicát és a gyönyörű Dorkát!
Kép

Köszönöm a szopis tippeket, én is arra jutottam, hogy mindkét mellet reggel-délelőtt vhogy ki kell kicsit üríteni, mert másképp nem fog menni a dolog.

Paramami: vállalom ;-) Mentségemre szolgáljon, eddig sajnos mindig ok is volt rá. Viszont egy hónapja már (a mostani kis náthát leszámítva) Ádi teljesen jól van!

Ágica: még az jutott eszembe, hogy lehet, hogy a picid azért sem eszi annyira a főztödet, mert Te ott vagy neki (ha jól emléxem, szoptatod). A szoptatott babák sokáig kitarthatnak a csak szopi mellett. Ádi a cici mellett semmilyen folyadékot nem volt hajlandó féléves koráig elfogadni (max. pár csepp teát hónapokig tartó edzés eredményeképpen: azzal vette be a vitaminjait -- a lefejt tejet sem itta meg!).
Folyt. köv.!

Kép
Kép
irina

Jó reggelt!

Rebekával megyek oviskirándulásra!!! VikDan apával marad egész nap! :shock:
Este jövök!!!

Pusszancs!!! :D

Kép
Kép
timi26

Ágica: na, egy fontos részt lehagytam: szóval lehet, hogy a babádnak Te = szopi. Míg mástól elfogadja a kaját. Engem a védőnő nyugtatgatott, hogy higgyem el, ha dolgozni megyek, a gyerek fog inni, nem hal szomjan, csak tőlem nem fogadja el az italokat (azóta e téren javultunk azért).

Sense: Boti valami szédületes!!!!!!!!!!!!! Le vagyok nyűgözve! Édes kispasi!
Anyukádnak nagyon szorítok!!! Sajnos mintha a mi körzeti orvosunkról írtál volna, én már azt várom, hogy mikor megy nyugdíjba (már rég az lenne kora szerint), de csak nem akar... egy katasztrófa a nő. Szerintem egy betegjogi képviselőt azért keressetek meg, ha van rá időtök-energiátok, képzelem, mit tud még az orvosotok elkövetni...

HSzÉva: köszi! Én mindig váltott mellből szoptattam, ezért sok van mindig bennük.

Dettyk: elhiszem, hogy pityeregtél Bencuson, én is mindjárt elsírom magam, pedig nem az én fiam, ha elképzelem, hogy anyák napi verset szaval... :-)

Dotildi: hatalmas gratula a kúszáshoz!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
irina

Jó kis írás a kúszásról-mászásról:
http://www.kismamablog.hu/babazas/mozga ... aba-maszas
Szerintem egyébként Ádi már kúszik, csak irtó keveset, de helyet változtat az ágyon, mászókában. Meg triplákat forog! ;-)

Kép
Kép
irina

Tegnapra visszamenőleg :oops: Dorkának, Lizinek és Zitusnak nagyon boldog hófordulót!!!!

És éljen a 8 hónapos Grétike!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

És még a magamfajták megnyugtatásához (mit mikor kell tudnia a babának):
http://www.kismamablog.hu/babazas/a-cse ... asfejlodes
Ennek örülök:
"Kúszás 6-9 hónapos kor között. A kúszás lehet körbe-körbe, hátrafelé vagy előrefelé, mindegy melyiket űzi a baba, csak csinálja, mert ez nagyon fontos a hátizom és a karizom erősödése szempontjából.
Felülés 8-10 hónapos korban. A felülés nem azt jelenti, hogy támasztva, vagy a kezére támaszkodva meg tud ülni a baba, hanem, hogy teljesen egyedül minden segítség nélkül fel tud ülni és támaszték nélkül stabilan ül (nem borul fel).
Mászás 8-11 hónapos kor között. A mászás kezdete attól is függ, mennyit kúszott a baba előtte. Vannak olyan babák, akik profin kúsznak, de a mászást csak 1-2 hétig űzik, csupán átmenetként szolgál számukra a kúszás és a járás között, míg vannak olyan kicsik, akik hamar profin megtanulnak mászni és 4-5 hónapig csak másznak, járni egyáltalán nem akarnak."
Eszerint pl. még egyáltalán nem vagyunk lemaradva...

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Lizinek,Zitának,Dorkának és Gréta cicának Boldog hófordulót!
Kép Kép

Köszönjük a dicséreteket.

Szuperek a képek :D
Nagyon helyes kis pasi Valter is. :D
Lizi jaj nagyon édes a böröndben. :D
Botond aza szerkó amiben van a fiókos képen csúcs. :D

Detti!
Bence de aranyos és ponta szerelmével :D
Nekem minden anyáknapi ünnepségem ott volt a gombóc a
torkomban.
Sajnos már idén lesz a 2.év,hogy Gáborék nem ünnepséget tartanak.

Gratulálok Dorkának a kúszáshoz. :D

És tegnap Ildike felállt egyedül a járókában 3×is,
ismételni kellet mert nem látta az apja. :D

Tudna nekem linket rakni valaki a Rota vírusról?

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Halihó!

Édes zsíroskenyér!!!!! :lol: :lol:
Nem is fogok mindenre külön-külön reagálni, mert képtelenség.

Gréti cica! Tündérlány, nagyon boldog nyolcadik hónapot kívánok Neked!

Nem figyeltem rendesen, így lemaradt tegnap a Dorka köszöntés.

Drága Dorka, utólag ugyan, de élményekkel teli nyolcadik hónapot kívánok Neked!

Agyam, mint a szita, előre is bocsi.
:oops: :oops:

Irina! Én sem csodálkozom, hogy ennyire aggódsz, teljesen természetes. Ha csak fele ennyi jutott volna nekünk, mindannyian aggodalmaskodóbbak lennénk. Ráadásul még nincs összehasonlítási alapod, majd a kistesóval már rutinosabb leszel. Tapasztalatból mondom, az aggodalom akkor is megmarad. :wink:
Én is azt javasoltam volna, hogy könnyíts kicsit a ciciken, aztán majd szépen beáll minden.
A bh-t akkor szokták hivatalosan annak titulálni, ha a hajas fejbőrön is megjelennek a jellegzetes hólyagos kiütések.

Timikém! Ez iiiiiggggeeeeennnn! Alig ismertelek meg. :lol: Le a kalappal előtted!!!!!

Ágica! Nyugi, VacakBerci sem eszi a főzelékeimet. Bár a gyümiket már kezdi szeretni, főleg ha felturbózom némi tejpéppel, babakeksszel. :wink: Ha szopi után kapja 100-120 körül, ha két szopi között, akkor közel 200-at is beburkol belőle.
A főzelék viszont a mumus. Tegnap is három minikanálnyi mennyiséget tudtam beletrükközni a szájába. Többet nem, mert összeszorítja a száját, tolja el a kezemet. Pedig már mindent próbáltam. Volt bolti, én főztem, főztem és hozzákevertem a boltibol, többféle boltit kevertem, semmi nem jó. Egyszer evett nagyobb adagot a krumpli, meggy, csirkemell variá
ciómból, de másnap már nem kellett neki. Nem adom fel akkor sem. :lol:

Nem tudom ki kérdezte, de Albert is eszik még éjszakánként, sőt, ha ébred mindig a cicin landol. :oops: Ahogyan felveszem, már bújik is és tátog ezerrel. :lol: Nem szopizik sokat, főleg csak az összebújás a lényeg.

Sense! Ó, még olvasni is rossz. Bele is borzongtam.

Ébredés van, mennem kell.
dmaggie

Megpróbálom befejezni. :wink: :lol:

Sense! Gyors gyógyulást kívánok édesanyádnak!

Botond imádnivaló, hú elég lehet követni. Egy biztos, bomlani fognak utána a csajok. A hálós járókában :lol: :lol: :lol: Imádtam az összes képet. Jaj, és mennyi foga van neki is. Kiflibajnok :lol: Albert még csak a csomagolást kaphatja.

Silka! Jaj, szegénykém, ez az út nem sikeredett nagyon jól. Lizi meg egyszerűen gyönyörűűűűű!!!!

Hörcsög! Csupaszem Karcsika és Ildike le sem tagadhatnák, hogy testvérek. Édibédi tündérek, széépségesek!

(Bocsánat, de már csak nehezen tudok jelzőket kitalálni. Lányok, ha válogattuk volna, akkor sem tudtuk volna jobban összeszedni a gyerekeket. Én el vagyok ájulva minden babótól. )

Dettyk! Ez a fotó akkor nagy becsben lehet. Bencéd nagyod fess fiatalember, rá már nem mondhatom, hogy gyönyörű, inkább azt, hogy nagyon-nagyon jóképű.
Mályvatea nagyon durva!!!!!!

Talán Regi írta, hogy neki gyors az anyagcseréje, hát én pont az ellenkezője vagyok. Alacsony vérnyomás, hideg végtagok, ritka ürítés. Én ezeket akartam mindig felturbózni az ilyen csodateákkal. Meg is volt az eredménye. :wink: :lol: (Csak fogyni nem fogytam)

Ezt a biorizses őrületet szerintem én is be fogom vetni, hátha majd az tetszik az én legénykémnek. Köszi szépen, kislányok.
Jaj, és köszönöm a dicsiket, de szerintem túloztok nem is kissé, de hazudnék, ha azt mondanám nem esett jól. :wink:
dmaggie

Gréticicának boldog hófordulót!

Silka! Eszméletlen jó képeket tettél fel!!!!!!!! :lol: És Lizót milyen csinin öltözteted!!! Van stílusa a kiscsajnak!!! Nagyon édi! Szerintem nem sovány!!! Pont jó!

Fleur! Amikor áll a babakocsi, akkor állandóan fel akar állni benne. :lol: Mostanában egyébként ülve utazik. Csak mikor látom, hogy álmos, hasra teszem, aztán még rugózik egy sort négykézláb, elfárad, lehajtja a kis fejét a kezére, és alszik is (cumi nélkül! :shock: )! Imádom!!! :D

Hopsz! Felébredt… :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Csajok nálunk még mindig van ébredés, de cicizik és rögtön alszik is vissza, persze mellettem. Tegnap az jutott eszembe, hogy nem e a mi ágyunk kényelmesebb neki? Mer napközben is ott alszik, vagy a babakocsiban, mert csak sima matraca van :? :oops: lehet ezzel összefüggésben az ébredés?

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok !

Egy kis érdekesség .

Gondolj egy kétjegyű számra!
Add össze a két számot!
Vond ki az eredeti számból! Keresd meg a
hozzá tartozó szimbólumot (a szemeddel) és kattints a GöMB-re.
Utána ne felejtsd el a szádat becsukni!

http://www.messe-ideen.de/upload/magisc ... rkugel.swf

SZép napot.
20200310173350

Jaj csajok képzeljétek beteg is vagyok ( influenzeszerű) meg tegnap úgy megerőltettem a csuklómat, hogy alig birom mozgatni :evil: meg egy kicsit depis is vagyok, szóval nem lesz jó napunk:-(

Irina szuper dolgokat linkettél be :D köszönjük

Kicsit megnyugodtam én is, mert kúszás van körbe, hátra, forgás ezerrel, ahová akar eljut, de előre nem igazán megy :? Állni viszont állandóan feszit magát, sőt még ha a hátán fekszik is úgy fesziti magát felfelé, mintha a hidat szertné csinálni :shock:

Dettyk Bence nagyon jóképű kispasi.

Hörcsög Karcsika is nagy csajfaló lesz ám!

Sense Botikád zabálnivaló, nálam a tükrös kép a favorit:-)

Nagy korkülömbséges anyukák ( 5 év) nekünk anyáknak ugye jobb mint a kis korkülönbség? ( 1-2 év) Most kezdtem el ezen rágódni, hogy ha lesz tesó nagy korkülönbséggel volna jó, hogy szintén sokat tudjak rá odafigyelni. Meg már akkor segitség is volna :wink:

Heni
KépKép
heni81

Heni!
A túl nagy korkülömbség se jó,de a kevés se.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Heni, nálunk nagyon bevált a nagy korkülönbség, de ez is gyerekfüggő (és neveltetésfüggő is). Ja, és anya függő is, mert én nem vagyok sajnos egy türelmes ősanya típus, biztosan megbolondultam volna két (három) kisgyerekkel :oops: 8) . Szóval nekünk szuper :D .
dettyk

Nézegettem az iwiwet és meg néztem az ünneplősöket és ma van
Karolina.

Boldog Névnapot Minkának!
Kép

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Hörcsög: szívből gratulálok a felálláshoz!
Rotához: http://www.gyermekbetegsegek.hu/

Kép
Kép
irina

Heni: gyógyulj meg mielőbb, és hess-hess rosszkedv!!!
Korkülönbség: én is a kicsit nagyobbra szavaznék, de azért a korom is befolyásolja a dolgot, főleg ha még 3. babát is szeretnénk. Most én is úgy érzem, hogy nem tudnék még egy kisgyereket ellátni Ádi mellett, de ez nagyban a babák temperamentumától és hogylététől is függ.

Maggie: hát igen, az anyatejecske a legfinomabbb, megértem kis Albertet! Azért valljuk be, Ádi is az édes dolgokra bukik, egyedül a sütőtök az, amit szeret, azt az anyukája is nagyon bírta (olyannyira, hogy csak azt voltam hajlandó egy ideig megenni). Ma édes sült körtét kapott és benyomta. De igaz, ami igaz, az édes dolgok után a főzelékekkel nehezebb várat bevenni.

Kép
Kép
irina

Fú, K. Timi, ez tényleg remek! Pedig még a kurzort sem mozgattam direkt, nehogy ráutaló magatartást tegyek! ;-)

Kép
Kép
irina

Sense: Botiról csuda klasszak a képek! Látom Ő is nagy felfedező!!! Édes pofa!!!
Anyukádnak+++++++++++++++++++++

Dotildi: gratula a kúszáshoz
Heni: jobbulást!

Dettyk: Nagyon helyes Bence!!

Hörcsög: gratula a felálláshoz!

GRÉTA CICA Boldog Hófordulót!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Irina!

Köszönöm a linket.

Most én mentem át para mamába majdnem,de
csöppet meg nyugodtam.
Karcsikának már hétfő óta hasmenése van,de csak este hányt
és nincs kicsit se rossz kedve sőt nagyon is jól van.
Voltunk orvosnál is,de semmi konkrétumot nem mondott :evil:
De viszont nem Rota.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Hörcsög, ha nincs láza Karcsikának, akkor szerintem ne aggódj!

Kép
Kép
irina

Szelinek ízlett a krumpli-sárgarépa-alma variáció. :D :D :D Tudom, hogy itt sokan főztök régóta a bébiknek, de azért ez nagy sikerélmény nekem. :D Kicsit féltem, hogy az üveges után majd nem eszi a főztömet, de úgy tűnik, ízlik neki! HURRÁÁÁÁ!!!! :D

Ágica! Én is az állagra tippelek. A sárgarépát nem turmixoltam jól össze valamelyik nap, és láttam Szelin, hogy nem örül az apró darabkáknak (pedig tényleg minik voltak). Ma szuperpépes (több vízzel higítottam) lett az ebéd :D , már az első kanálnál nyögött (ez azt jelenti nála, hogy nagy ízlik). :D

Silka! Köszi a rizs tippet! Ma veszek is szerintem! :D

Sense! Anyudnak jobbulást. Ezekben az orvosokban már nem lehet megbízni… :evil:

Szeli is vagy 6x feláll, kiköpi a cumit a földre, üvölt, várja, hogy bemenjek és visszaadjam a cumit, visszafektetem, feláll… stb… :?
Én azt szoktam csinálni, hogy akkor megyek be visszafektetni, ha üvölt, egyébként hagyom, hadd játsszon magában (nincs játék a kiságyban, de elszórakoztatja magát). Ha már az ötödiknél tartunk, akkor kicsit hagyom sírni vagy 5 percig, és csak utána megyek be. Általában ezután elalszik. Viszont Szeli ezt este egyáltalán nem csinálja, csak nappal.

Este olyan jó kis szertartás van. Míg ráadom a hálózsákot eléneklem 2x a „Jó éjt gyerekek…” és közben ezerrel vigyorog, még akkor is, ha előtte már sírt a fáradtágtól, és beteszem, betakarom, cumi a szájba, és már alszik is. Nagyon imádom!!! :D

Jön a Nagytesó, nem tudok tovább olvasni… :cry:
Holnap meg szülinapozunk, jól le leszek maradva… :?

Kép

Kép
regcsiken14

Hello Lányok,

Irina, nagyon szuperek a cikkek, amiket belinkeltél! Köszi Neked! Lelkesen végigolvastam.
Tripla forgás? Akkor van itt mozgás kérem szépen! :wink: Nehezebb popót nehezebb mászatni is. Meg a fiúk egyébként is komótosabbak. Ilyenkor mindig szegény öcsém jut eszembe, aki mindent tök lassan csinált. Ráadásul a szüleim hozzá voltak szokva, h én meg mindent idő előtt csináltam. Tiszta parák voltak, mert másfél évesen állt föl :shock: De később semmi extra problémája nem volt a suliban és ma ő a legfittebb és legsportosabb a családban :wink:

Kőszegi Timi, én ezt egyszer már megfejtettem, de most nem emléxem. Feladtad a leckét, mert most újra rá akarok jönni a trükkre :wink:

Ildikének nagy gratula a produkcióhoz!

Gréti cicának pedig nagyon boldog hófordulót!

Kép

silka
silka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?