A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Ági

Szegény teki
:cry:
Vendég

Sillia!

Köszi...ismét :cry: :cry: ! Annyira Édes! Egyszerűen csodálatosak ezek a fotók, mind egytől egyig a szívembe markol!!!!

Tickerplayground.com
breki76

Jól van Breki, azt hittem , hogy szőrpamacsra gyúrunk :wink: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára orsi777 2009.11.21 17:03-kor.

Kép
Kép
orsi777

agi: teknőc :cry: :cry: Véletlenek vannak, nem Te tehetsz róla...igaz ez más jellegű, de amikor miattam Dorki szemébe pattant a köröm, és miattam kellett szenvednie a szemészeten, és mégsem találták, hiába fordították ki többször a szemét, én akkor éreztem azt hogy milyen béna hülye anya vagyok. igaz ez teljesen más, de most erről eszembe jutott...

breki: :D számomra is nagyon megható ilyen képeket, videókat látni. Mindig is az volt, de mióta én is anya lettem, azóta másképpen érintenek meg ezek a képek.
Ki volt a dokid a SOTE I-en? A táblázatban az volt, onnan hittem, hogy ott szültél :roll:
Oltásokkal nálunk is ez a helyzet, meg sem érzi, meg sem nyikkan, csak mosolyog :lol: :lol:
Outletes story elég dühítő :twisted: de nem csak ott megy így a dolog, hasonlóan jártunk a Media Marktban tavaly karácsonykor...

sillia: de kis pindurka, és hogy bújik... :cry: :D Én is megmutattam Dorkinak, hogy milyen volt picinek (nekem már nagylány :D), most ahogy tettem fel a képeket, és megmutattam a videót, és elkezdett legörbülni a szája, ahogy hallotta a sírását, mondom jáááányom, hát ez Te vagy :lol: :lol: :lol: újabban teljesen megijed, és legörbül a szája és sírva fakad, ha sír körülötte másik gyerek vagy baba :roll: :D

f.nikici

Az éjszakai ébredésről: http://www.lll.hu/node/303

Éjszaka el akartam kezdeni a visszaaltatást kaja nélkül...
Éjfélkor feküdtem be az ágyba, Petra már negyed 1-kor elkezdett sírni. Bementem hozzá, simogattam a hátát, jól betakartam és kinyitottam az ablakot.
Már-már kezdett megnyugodni, mikor hallom, hogy kakil. Így aztán ki kellett vennem az ágyból. Átpelusoztam, visszaraktam. Természetesen nem aludt el, ellenben jól felébredt. Feltámaszkodott, elkezdett a tök sötétben nézelődni és magyarázott össze-vissza, majd elkezdett sírni. Megetettem, elaludtunk.
Fél 4-kor megint ébresztő volt, annyira sírt, hogy megint megetettem. Úgy kapott rá a cicimre, mintha 36 órája nem evett volna.

6-kor is sírdogált, de akkor sikerült 7-ig visszaaludnia.

Azt hiszem, hogy nálunk még nincs itt az ideje a dolognak. :roll: :roll:

Kép
katy76

ja, még akartam valamit. Minap Orsin felbuzdulva, én is fel akartam copfba kötni Dorki egyetlen vastag hajtincsét :lol: :lol: De kishajgumi hiányában kishajcsatot kapott, amit nagy nehezen engedett csak beletenni, és kivételnél beleakadt a hajába, persze húzta neki, rángatta a fejét, sírt, és akkor próbáljam meg fájdalommentesen kiszedni...hülye én :lol: :lol: na nem baj, kép azért készült :wink:

Kép

Kép

f.nikici

katy: elolvastam a linket. nálunk a következő a helyzet: egyedül nem hajlandó elaludni, csak a kezemben, pl. teázgat, és úgy, vagy mellettem fekszik és úgy, azonban este ha nagy nehezen elalszik csak hajnalban ébred, eszik, majd alszik reggel 7ig kb. S ha mégis ott hagyom egyedül addig búúúg, amyg vissza nem megyek, és ha visszamegyek kiveszem, minden baja elmúlik, de ha már meglát akkor is...én ágyfóbiának hívom :lol: :lol: de aztán ezek szerint mégsem az :roll: :wink:
Akkor mi most melyikhez tartozunk?! :D :lol:

f.nikici

Találtam még két érdekes cikket a témáról:
[url]
http://www.kismama.hu/baba/mitol_lesz_jo_alvo/3639/[/url]

http://bebilap.hu/csecsemogondozas/nemmirontjukel.htm

Nikici!
Dorka nagyon aranyos a csattal a hajában! :D

Nálunk egy dolog biztosan nem játszhat közre:
Tutira nem azért ébred, mert az elalvás előtti állapot hiányzik neki, ugyanis ő teljesen egyedül alszik el, sokszor még dumálgat a rácsvédőjének, kinyomja magát, nézelődik, majd elalszik.
Olyan nincs, hogy szopi közben bealszik és úgy megy az ágyába.

Mindenesetre most megint megnyugtattam magam, hogy ebben a korban tök normális az éjszakai ébredés, még ha sűrűbb lenne, akkor is.

Kép
katy76

Sziasztok!

Akit érdekel autóra való fényképes háromszög matrica, annak szeretném a figyelmébe ajánlani egy nagyon jó barátunkat, aki most elkezdett ezzel foglalkozni, a háromszög eső és időjárás álló, bármilyen kép megfelelő hozzá, és a rajta levő szöveg is bármi lehet, mintának beteszem ide a sajátunkat.

Kép

Két matricát gyárt le (mivel a legtöbb családnak biztos van még egy olyan autó a családon belül, amire fel tudják tenni) ennek a kettőnek az ára 1800 Ft., az elkészült háromszöget nyomtatás előtt mailben meg lehet nézni, és ha megfelel, akkor megy a nyomdába, aztán a készet postázzák.

Mail cím: dvst2001@gmail.com

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok! Megvolt ma a babauszi, nagyon elfáradtunk mindketten. Hédi volt a legkisebb, sztem én izgultam a legjobban, így mi ketten voltunk a legügyetlenkébbek, de majd belejövünk. A vége felé picit sirdogált is, kicsit talán fázott is már. Állítólag sokat kell még lazulnunk és erősödnünk, de elsőre nem volt ez rossz. És állítólag a csaszis babák eleinte félénkebbek, sírósabbak. Volt sok éneklés, játék, torna, utána aludt is jó 2 órát, amire nem volt példa már hónapok óta. Esti fürcsit élvezte, de az előbb felsírt álmában, na erre viszont még nem volt példa soha :roll:

rakok én is születés utáni képeket, a szülésznőm csinálta őket.

Kép

Kép

Kép [/img]

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon köszönöm az együttérzést, persze Kata előtt nem, de azért el vagyok kenődve rendesen a teki miatt :cry: próbálok olyanokra gondolni, hogy talán ennyi volt neki megírva, majd legközelebb jobb, hosszabb élete lesz, de akkor is hiányzik! :cry: Csak remélhetem, hogy nem szenvedett sokat :cry:
Na de nem akarlak titeket elkeseríteni!

Láttam, hogy előkerültek a "friss babás" képek, én is pont ma tettem fel a gépre a pda- mról, és rájöttem, hogy 0 napos képünk csak azon van, mert ennyi eszünk volt! :roll:
Ugyanis tudtam, hogy be kell feküdni, de úgy gondoltam, majd apa hozza amikor kell a gépet. Csakhogy apa dolgozott, amikor megindult a szülés, így mikor hívtam, egyből a kórházba jött, és nem haza a fotómasináért. :lol: Úgyhogy csak a nálam lévő telefonos pda volt, amivel képeket lehetett akkor csinálni, így lett csak pár kép- az sem túl jó minőségű, nincs vaku sem ezen a nyavalyán /ly?/ :roll: :D
Tehát amit felleltem:
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
agi125r

Sziasztok!
Képzeljétek Törpike átfordul :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: , és tök élvezi, sőt szórakozik velünk! Lerakjuk hasra, mivel háton csak babakocsiban hajlandó elaludni, és átfordul. És ezt egymás után sokszor eljátsza. Ilyenkor majd megzabálom! :twisted: :twisted:

Tegnap este enyém Apa már befeküdt az ágyikónkba, amíg én babanetet olvastam. Aztán belibbentem hozzá az ágyikóba, egy puszi kíséretében. Erre ilyet szól:
"Somodilány az @nyád úristenit de jól nézel ki!!!" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilisgabi!
Nem is tudtam, hogy Sára doki sebész is :roll: . Ezek szerint legközelebb is nála szülsz? :roll:
Jesszusom, te hajnali fél 6kor MÉG! fent vagy? Más ilyenkor MÁR fent van!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Igen, köszi, ment a vezetés!

Ági!
Hála ég megjavult anyu csodakencéjétől annyira, hogy szorítókötéssel, feszkós zoknival, sportcsukában tudtam nyomni a kuplungot. Csak néha nyilalt bele a fájdalom. Amúgy vezettem már automata váltós terepjárót, szerintem nagyon klassz. :wink:

Moncsy!
Benedek nagyon szép baba! És örülök, hogy jobban van! :wink:

Bond!
Nekem hajnali 2 kor indultak be a rendszeres fájások, alig tágultam
egész nap, totál idegesített, hogy a vajúdóba hozták-vitték a kismamákat, és pikk-pakk megszült mindenki, én meg még sehol nem voltam. Itt taliztam Lilisgabival is, csak hirtelenjében nem ismertük fel egymást, pedig pár órát eltöltöttünk együtt(bár hozzá kell tennem, hogy amikor Lilit emlegette, akkor meg akartam kérdezni, hogy nem-e ő az, de valamiért nem kérdeztem). Ezek után ESTE! 8kor burkot repesztettek,
nálunk is elég sok kaka volt a magzatvízben, sőt rá is volt tekeredve a köldökzsinór, és 22:10kor szültem. Ja és reggel amikor bementünk a kórházba, utána közölte a doki, hogy oké, ő még leugrik százhalombattára rendelni, oszt majd telefonáljunk... Asszem Lilisgabi Lottiját kibújtatta, aztán ment rendelni...
A Sebestyén Balázs tényleg jófej!! :)

Dodi!
Enyémapa rámszólt, hogy mindenképp olvassam el amit írtál (nem mint ha kihagynám bárki hsz-ét). Nagyon durva ez a történet! :evil: :evil: Jesszusom belegondolni se merek mi lett volna,ha Törpikémmel bármi történik!!

Nyuszi!
Most amikor takeszos volt a Törpi először mi is a kézi orrszipkával szívtuk neki, de az nem szívta ki rendesen és mindíg szörcsögött utána. Rászántam magam, hogy vegyek egy porszívós orrszivót (én nagyon brutálisnak tartottam) és természetesen kipróbáltam, hogy milyen, mielőtt a gyerek orrába dugom... Ha dúrva lett volna, akkor tuti visszaviszem a gyógyszertárba, és a gyógyszerész seggébe dugom porszívóstul! De hála ég nem olyan vészes. Na de a lényeg, hogy miután azzal kezdtük szipkázni, napról napra jobban lett. Szóval ne aggódj, Lili is javulni fog! :wink:

Katy!
"Lassan le kéne szoknia erről az éjszakai kajálásról, de erőszakkal
nem akarom. Talán majd a hozzátáplálással magától is abbahagyja."
Pont ma olvastam, hogy ez több mint valószínű!Hendegabi!
Nálunk is előfordult már ilyen vígasztalhatatlan sírás, csak nálunk egy hattttalmas büfi volt a ludas!

Ronmay!
Én úgy hallottam, hogy 3. császár után automatikusan elkötnek, mert nem bírná ki a méh a következő babát. Legalábbis a kórházban volt egy csaj a szobában, akinek a 3. császár volt, de ő tudatosan is szólt a dokinak hogy kösse el, és ő mondta, hogy amúgy is elkötötték volna. :?

Lilisgabi!
Ezt a félrenyelést még olvasni is rossz volt!!!! :cry: Remélem jól vagytok!
Védőnéni: :roll: :roll: :roll:

Katy!
Perec receptet kaphatok? :D :P :wink:

Ancsurti!
Mi történt? Mesélj!

Dodi!
A SOTE-n is úgy volt, hogy "leadhattuk" ha akartuk, de akarta a rossz nyavaja örültem, hogy végre láthatom, érezhetem szerelmünk gyümölcsét, nem hogy még leadjam, oszt ott meg hagyják bőgni a 20 másik gyerek mellett... Viszont mivel én késő este szültem (22h) így aznap estére nem lehetett velem, csak másnap déltől,amikorra már levittek a gyermekágyra... Az örzőben reggel elkezdi a nővér, hogy menjek és mosakodjak le. Hozzáteszem, mozdulni nem tudtam. Arra nem volt képes, hogy segítsen felülni!!! Otthagyott a p***ba. :evil: Úgy kellett szólnom a tanuló nővérnek, hogy ugyan segítsen már, mert mozdulni nem tudok a fájdalomtól. Felültetett, kikísért a mosdóba, oszt mosakodjak egyedül. Mondom anyád!! Képzelheted, mint egy beteg csiga úgy mosakodtam le. Ja és persze hozzá fűzte, hogy a kötés ne legyen vizes. Köszi... :evil:

Hendegabi!
Köszi már sokkal jobban. Mondhatni gyök2per2vel szaladok! :lol: 8) Na jó járni már tudok, igaz fáj, de az már elviselhető, csak annyi, hogy oldalra nem tudom mozgatni, mert az még iszonyatosan fáj, meg be van dagadva.
Szegény Nóci! De csak nem eszed meg ebédre egy kis kosz miatt... Majd a rozi kimossa...

Dodi!
Nekem a kórházban egy szobatárssal együtt másfél napigkellett könyörögnünk, hogy ugyan valaki mutassa már meg hogyan kell fejni, meg "szakszerűen" cicire tenni a gyereket. Törpe 2 napig nem is akart cicizni. :(

Boo!
Mi is azt kaptuk. Egyébként hogy állsz a rajzzal? Priviben küldhetnél egy privát e-mail címet, mert találtam neten, egy külföldi oldalt, ahol olyan van, amire szerintem gondoltunk, mármint hordozó. És megskubizhatnád. :wink: :wink:

Ancsurti!
Hangi milyen ééédes abban a sapiban, a sapi majdnem nagyobb mint Ő! :lol: :lol: :lol:

Ági!
Sajnálom a tekit! :cry:

Breki!
Holnap ígérem rakok fel szüléses képet, arról spéci van ezen a gépen is kép.Csak most már fáradt vagyok.

puszíí

Kép
szisz89

katy: és az éjszakai ébredések fogzás idején tuti sűrűek lesznek, vagyis a nagy átlagtól így hallottam :roll:
de nem baj, én is úgy vagyok vele, majd elmúlik ez is, mindent megérnek ezek a gyönyörűségek. :D
ja, és köszi a Dorki bókot! :wink:

tike: nagyon jók a képek. :wink: Babaúszás biztos szuper lehetett. Mi is tervezzük, hogy megyünk. Csak azt várom, hogy megkapja az 5 hós oltást is, vagyis a Rotát. Dorki is szokott álmában felsírni, igaz fel nem ébred, csak felsír. Szerintem a foga lehet. :roll:

f.nikici

Ági nagyon jóka képek!!!! Nekem a második kép tetszik a legjobban. Meg tudnám zabálni őket, amikor ilyen legörbülős szájjal nekikezdenek a sírásnak!! :lol: :lol: :lol:

Kép
szisz89

agi: de kis édes a második kép...megzabálom :lol: :lol:

szisz: enyém apa meg most itt alszik nem messze tőlem a nappaliban :lol: :lol:
Ügyes a kisfiad, már én is úgy várom, hogy Dorkili átforduljon!!

szisz: én is a SOTE-n szültem, és dettó ez volt velem is. Otthagytak, hogy 6 óra elteltével üljek fel egyedül. mosdjak le. először szédültem, kérdezi miért szédül? Cseszd meg, talán mert műtöttek és először ülök fel...
Ja, és hozzáteszem, hogy az ágy is gurult, szóval szó nélkül felültem hasizomból. Azt hittem bexarok. :lol: :lol: De utána sokat gyakorloltam, és egy órán belül le is mentem a kislányomhoz. :wink:

f.nikici

szisz: nekem is pont emiatt tetszik, én is olyan cukinak tartom a sírás előtte szájállást :lol: :lol:

f.nikici

szisz, nikici: nekem is az a kedvenc :lol: :lol: Próbáltam már egy csomószor elkapni, de eddig még nem sikerült :roll: De most örülök, mert van 0 napos szájgörbítős :lol: :lol: :lol:

tike: babauszi :lol: :lol: mi is tervezzük, talán a jövő héten el is jutunk: már megvan a műszakija a kocsimnak! Hurrá! :lol: :lol: Egy hétig gyalogkakukk voltam :roll:

szüléshez visszatérve: Kata 13.30- kor született. Amikor kivették, megmutatták, majd elvitték "rendbehozni" Mire kitoltak a műtőből, már hozták is, odatették mellém meg a szülésznőm mellre rakta /mármnt az enyémre :roll: :lol: /, és úgy elment a 3 óra, ogy észre se vettem. Utána áttoltak a kórterembe, ott is velünk volt. Enyémapa este hazament, és csak akkor vitték el a Katát, fürdeni meg éjszakára- mondván, hogy úgysem tudok még mozdulni, ha valami van, nem tudok cselekedni- és igazuk volt, még a csengőgomb is qrva messze volt, ráadásul egyedül voltam a szobában. De reggel 6- kor már velem volt, és onnantól végig :lol: :lol:

Kép
agi125r

szisz: teapa dícsérete: :lol: :lol: :lol:
Mikor lesz a vizsgád? Majd akkor koncentrálunk erősen :D :D Utána meg főleg- bocs, de nem hagyhattam ki :lol: :lol:

Kép
agi125r

Az Erdei meccsre várok, de még mindig csak a szájtépés megy :roll: :roll:

Kép
agi125r

Szisz:Nekem :arrow: a Demendi doki az orvosom,a tiéd :arrow: a Sára doki :lol: .Én vasárnaptól vajúdtam,dokim hétfő reggel 8-tól dolgozott,mert előtte szabin volt,ezért helyettesítette a te dokid :wink: ,megbeszéltük hármasban már előtte.Végül megvártam a dokim,hétfő reggel 10-kor toltak be a műtőbe,10.26-kor emelték ki minikémet,12-ig tartott a műtét. :?
Kép vajúdóban
Kép másik szobában,ahová apához vitték
Kép mérés
Kép öltöztetés
Kép görbülő száj
Kép mikor toltak fel az őrzőbe,megkaphattam
Vendég

én is a meccset várom,nagy show volt a csillagos műsor :D
Vendég

lilisgabi: képek :cry: :D ez a SOTE II. igaz? nagy show volt szerintem is, már amit láttam belőle. na nem baj, felvettem szóval holnap megnézem :lol:

így szeretitek a boxot? engem nem köt le :roll:

f.nikici

Katy!

Én tegnap este megint áttanulmányoztam a Suttogó módszerét erre, ami elég hasonló Ronmay-éhez. Az a baj, hogy ott a cumit kell bevetni, ami nálatok nem játszik be, de szerinte félkómásan át lehet őket verni, egy próbát megér. Röviden annyi, hogy mikor felébred kiveszed, és "szoptatós pózba" teszed, de nem a cicit adod a szájába, hanem a cumit. Azt vlsz. addig szívja, mint a cicit szokja, utána elalszik. Másnap már nem veszed ki, csak beteszed a cumit, ha felkel, és állítólag harmadik napra már csak mocorog a szokott időben és ennyi. Na, hát 3 napról nem vagyok meggyőződve, de tegnap nekikezdtem, és 1:40-kor kivettem, cicihez tettem cumival, 5 percig szívta, aztán kiköpte és bealudt :D :D :D . Na aztán még kelt 4-kor, jajszegénymárbiztoséhes, megettetem, majd 5-kot megint, hogy tovább aludjon, de nem, így 6-kor is ettünk :? . De ma már még keményebb leszek :twisted: . Majd meglátjuk.
Amúgy a barátnőm 10 hónapos koráig kelt 4-5* kislányához, mire rájöttek, hogy estére nincs elég teje, így onnantól éjszakára tápszert kapott a kiscsaj, és aludt, mint a tej :wink: .
Most még minden ismert módszert bevetek, hátha, mert nekem elvileg tejem is van (csak lehet, hogy reggelig az kevés :( ), és ha minden kötél szakad, akkor jön éjszakára a tápszer, vagy tejpép, vagy mittomén, ami a korának megfelel....
De ez csak az utolsó lépés, mert azzal is csak kevesebb lesz a tejem.
Ja, és azt olvastam, hogy 4,5 kiló felett 6, 7 kiló felett 8-10 óra éjszakai alvásnak kéne lennie kaja nélkül!

Szisz!

Apa de ééédes :D . Enyémapa csak álmában bókol (komolyan!), biztos nem akar elkapatni :evil: :lol: :lol: :lol: .
Micsodaaaaa?????? Hát ha engem kérdezés nélkül el akarna kötni valaki, akár 3. csaszi, akár nem, én szép sorjában egyenként elkötném az ujjacskáit, a karját, a lábait, végül a fejét :evil: :evil: :evil: . Még ha nem is szülhetnék több babát, akkor se döntse el más, hogy meddővé tesz-e. Erre biztos, hogy nincs törvény!!!!!

És a képek:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép

KépKép
kicsidodi

dodi: szuperek a képek :D :D Apa nálunk ilyeneket nem csinált, pedig kérdezték, de be volt tojva, hogy elájul :lol: :lol: :lol: és a dokid teljesen úgy néz ki beöltözve, mint az enyém. :shock: :shock: :shock:

f.nikici

Sziasztok lányok!

Sajnos elég szar napokon vagyunk túl, ezért nem tudtam jönni. :oops: :oops: :( Most is csak azért, mert Jázmin 5-kor felébredt és csak 7.30-kor tudott visszaaludni, én meg már nem.
Nem írom le részletesen, hogy mik történtek velünk, csak nagyvonalakban.

Csütörtökön elvágtak egy vezetéket a városban, így du.3-tól éjjel 1-ig nem volt áramunk, ami azt jelenti, hogy fűtésünk és melegvizunk sem. :shock: Még jó, hogy szoptatok, különben bajban lettünk volna.

Pénteken apám kiakadt, és nagyon sok csúnyaságot mondott a férjemre, aminek semmi alapja nem volt, de engem mégis felkavart, hogy miért bántja a gyermekem (az ő unokája) apját.

Tegnap fürdetéskor észrevettem, hogy a felső szomszéd eláztatott minket, szinte ömlött a falból a víz :shock: :shock: :shock: Persze apa nincs itthon, mert szombat este lévén meló van (Szisz! Igen, apa Dj is.) Ezért gyerekestül felcaplatok a 3.-ra, ráfeküdtem a csengőre, de a faszi csak nem nyit ajtót. Másik szomszéd kijön :arrow: elmondom a helyzetet, majd közli, hogy ugye tudom a fasziról, hogy nem tud magyarul :shock: :shock: Na, fasza! :arrow: Végül "másik szomszéd" rendes volt, mert bevállalta, hogy amint hazaér a faszi, ő elintézi vele a dolgot. Este 11-kor csörgött, hogy felső szomszéd valamit berhelt, és nem tudta elzárni a főcsapot, mert nem tudta hol van, így mire megtalálta, addig ömlött a víz a fürdőjében.
Közben Jázmin nagyon nehezen aludt el, és szinte 2 óránként ébredt az éjjel, mert vélhetően fájt neki az ínye, de lüke anyukájának ez csak reggelre esett le, így nemrég adtam neki homeos bogyót, most meg alszik, mint a bunda.

Nagyon sokat írtatok, nem tudok részletesen reagálni, de a születés utáni fotók nagyon jók!

Táblázatot igyekszem kiegészíteni a friss adatokkal, de szerintem csak holnap tudom feltenni.

Szép és nyugodt napot mindenkinek!
Vendég

Lilisgabi, Dodi: nagyon jók a képek! :D :D Ha lesz legközelebb, akkor enyémapának a nyakába akasztom a gépet a kiírt időpont előtt, és még aludnia is abban kell! :lol: :lol:

Dodi: pont ezt akartam megkérdezni, hogy mennyit "kell" aludniuk már a babóknak? Ezt hol olvastad?
Kata eddig olyan 21.30- 22, legkésőbb 22.30- kor aludt és általában 7.30. kor kelt. De most lesz a harmadik napja, hogy próbálom előbb letenni: tegnap már 20.30- kor aludt :lol: De napközben is alszik, nem sok ez? Tiszta hülye vagyok: ha alszik, az a baj, ha meg nem, akkor az :roll: :lol:

Fnikici: én szeretem :D De csak ez meg a MotoGP, amit mindig nézek. Néha egy- egy F1 is becsúszik, de azon elalszom :oops:
:arrow: :shock: úgy látom, a nőies sportok érdekelnek :lol: :lol:
Amúgy tegnap Madár nagyon nagy volt, a közepén rámhozta a frászt, de szépen megcsinálta :lol: :lol: :lol:

Norka: szomszéd :shock: Van biztosítása? Mert a beázásból eredő károtokat neki kell állni. Az a lényeg, hogy rájöttél, mia baja Jázminnak! Ügyi vagy! Nekem nincs itthon erre való homeós bogyóm. Milyet kell venni? Azért remélem, nem lesz rá szükség nagyon, mert a borostyánlánc segít :D :D

Kép
agi125r

Nikici!
Én kb a 3. napon már azt mondom, hogy nagyjából fel tudtam kelni,és felegyenesedni. Szerencsére Törpi talán ha 2x sírt a kórházban. Nagyon sokat aludt, de ez természetes. Ha olyan sírós lett volna, mint a szobatársamé, nem tudom mit csináltam volna, mert mozdulni alig bírtam. Lilisgabival együtt, a 3. nap vége felé már száguldoztunk a folyosón :lol: :lol: :lol: .

Ági!
Elvileg december elején. Vagy 8-a körül, vagy 15-e körül. Attól függ, hogy addig le tudom-e vezetni a kötelező óraszámot. Ez meg ugyebár Apa, meg Anyukám beosztásától függ, hogy épp kire tudom itthon hagyni a Mazsolám.
Aggodalomra semmi ok, kivéve, ha Százhalombattán, Érden, Autópályán, és nappal közlekedtek, ugyanis nekem ezekre a helyekre, és időszakra lesz csak jogsim. Én ugyan nem megyek be a pesti dzsungelbe, csak na nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon muszály! És este sem szeretek vezetni, már a szürkületet is utálom!

Lilisgabi!
Jaj tényleg! El is felejtettem, hogy Sára doki, csak mentőöv volt... Na azt meg nemtudtam, hogy végül nem nála szültél. De hát Sára dokihoz mentél a kontrollra nem??? Legalábbis priviben ezt beszéltük. Vagy én emlékszem rosszul? (Hosszú haj, rövid ész :lol: :lol: :twisted: :twisted: )
Olyan jók ezek a képek!!
Gabi neked sem rakták cicire???? Neked is csak odanyomták a folyosón aztán annyi???
Nekem amikor megszületett, és kiszipkázták a trutyit, utána pólyában odarakták az arcomhoz, hogy lássam, az egyik lekötözött kezem kikötözték, és megsimizhettem. Utána átvitték a szomszédos szülőszobára, ahol Apa várt, ott tisztították le, aztán amikor engem összestoppoltak utána amikor vittek a lift felé, akkor Apa odahozhatta nekem odarakták a mellkasomra, de nem cicire. Annyira ki voltam ütve (este 10kor gondolhatod) a fáradságtól, meg a fájdalomcsillapítóktól, hogy gondolkozni alig tudtam. Ha jobban magamnál vagyok, tuti cicire rakatom.
Apa annyira remegett, meg boldog volt, meg bömbizett, hogy nem tudott rendes képet csinálni, pedig elég szuper gépünk volt már akkor is. Úgyhogy kicsit elmosódott lett néhány kép.

Dodi!
Törvény biztos nincs! Mondom, nekem a csaj mesélte. Lehet, hogy ez nem is így van...
Húúú most meg nem mondom melyik országban, de valamelyikben tuti, ezt viszont biztosra mesélte Apu, hogy a c**ányokat asszem 1 vagy 2 gyerek után tényleg elkötik! Durva de lehet tényleg azt kéne itthon is!! :roll: :roll: :roll:
Na meg van itt egy kínai büfé, és annak a tulajával szoktunk beszélgetni. És ő mesélte, hogy még jó, hogy az első fiát már itthon szülte Mo-on, mert Kínában, ha az első gyerek lány, akkor szülhet még, ha a második lány, akkor is, és ez így tovább, amíg fia nem születik, mert ha fia születik, akkor elkötik. Viszont, ha elsőre fia születik, akkor az első baba után automatikusan elkötik! Azért ez is durva. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Neked is olyan klasszak a képek!!!!

Norka!
DJ neve? Hol zenél? Lehet ismerik egymást Apáink? :roll: :twisted: 8) :wink:

Na mindjárt rakom a képeket!

Kép
szisz89

Box nagyon jó volt tegnap, én is néztem!

Dodi!
Petra elkezd öklendezni a cumitól, annyira utálja. A múltkor, mikor a Reniéknél voltunk, beadtam a szájába, hátha megnyugszik. Csak még idegesebb lett (én hülye nem vittem a Morzsiját, ami nélkül igencsak nehezen alszik el).

Szóval éjjel ő totál felébred, szeme nyitva. Kaja után még szokott beszélgetni is, azonban nem hiszem, hogy kevés a tejem. Egyrészt mindkét cicit odaadom, másrészt, mikor a Ramazzotti koncert volt, akkor Apa etette üvegből. Akkor 155 ml-t megevett, ami szerintem nem rossz. És ugyanúgy fent volt fél 2-kor.

Most éjjel már fél 11-kor éreztem, hogy bekakilt. Vártam, hogy felébredjen, erre tudjátok mikor ébredt? Fél 3-kor. Hetek óta nem aludt ilyen sokáig egy huzamban. Aztán negyed 7-kor kelt, de utána még aludtunk fél 9-ig.

Dodi!
Én egyelőre nem vonom meg tőle az éjszakai kaját. Nem hízik eszement módon, mondhatni, hogy teljesen átlagos a hízása. Valószínűleg neki kell még az a + kaja.
Majd a hozzátáplálásnál már tudok variálni, én a munka miatt úgyis hamar el kell hogy kezdjem az elválasztást. (Ha már dolgozni fogok, akkor nem fogom bírni az éjszakai keléseket) Legfeljebb tápszert fog kapni éjszakára.

Apa elment futni, én meg azt várom, hogy hazajöjjön, mert egész héten nem tudtam normálisan vásárolni. Gyerekkel nem megyek, mert be van öltöztetve, így már macerás. Nem beszélve a vírusokról.
Szóval várom, hogy hazajöjjön, hogy el tudjak menni vásárolni. Ezért nem megyünk most sétálni, úgyhogy adtam egy vastag kardigánt + egy őszi sapit Petrára, és sarkig kinyitottam az ablakát. Ma ennyi számára a levegőzés, hogy így alszik.

És ma éjszaka bukóra kinyitottam az ablakát, és úgy húztam le a redőnyét, hogy a rések közt átjöjjön a levegő. Lehet, hogy ettől aludt tovább, ki tudja? :wink:

Kép
katy76

Nekem nincsenek ilyen szülés után képeim. :cry:
Apa "csak" videót csinált. És én így láttam először a babámat:

Kép

Látod Dodi, ettől van némi hiányérzetem, hogy én nem ölelhettem magamhoz születés után. Illetve az első napon egyáltalán nem volt a karomban. Először másnap hajnali 6-kor ölelhettem magamhoz,és ez nagyon rossz volt.
Ma már elég határozottan szólnék, hogy adják ide, de akkor azt gondoltam, hogy a császárosoknak ez "jár". :roll: :oops: :cry:

Kép
katy76

Annnnyira jók a képek!! Totál elérzékenyülök. :)

Pár hete csináltam egy kis összeállítást én is.

http://picasaweb.google.hu/hed608/Marci?authkey=Gv1sRgCIyWzu2Tio-K6wE#5402103805660411410
Vendég

Nagyon fontos kérdésem van:
Van valakinek otthon víztisztító berendezése? Elkezdtem gondolkodni rajta, de ami tetszene az kurv@ drága, legalábbis nekünk a jelen helyzetben. :roll: :roll:
Szóval a jövőre nézve gondolkodom egyelőre, viszont hosszú távon tuti megéri, ha tényleg jól működik. (Olcsóbb, nem kell cipelni, nem fogy el, nincs műanyag hulladék)

Kép
katy76

Conversano!
Nagyon jó lett! Kedvet kaptam, hogy végre én is "megfilmesítsem" Petra képeit! :wink:

Kép
katy76

Conversano!
Marcipánnak olyan kis gödröcske van az arcán, amikor mosolyog? Jól láttam az egyik képen?
Az ilyen gödröcskéért mindíg is oda voltam. Apának is van egy pici. :oops: :oops: :oops: :D :D :D :D

Kép
szisz89

Szisz,jól láttad:) A bal pofiján van gödröcskéje :) Imááádom!!

Katy!

Várom a filmet!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Már feltettem egyszer a kérdést, lehet átsiklottatok felette...

Ti mentek valamilyen mikulásünnepségre?

Kép
szisz89

Görbülős száj :D

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Szisz:Nekem kivették,elvitték abba kis sarokba/szobarészbe,és kb 2 perc múlva hozták betekerve vmi fehér lepedőbe,a fejemhez tették,egyik kezemmel a feje tetejét épp tudtam simizni,erre ő kinyúlt a takaróból,és megfogta az ujjam. :D Így voltunk kb 5 percig,de lehet,hogy tovább,aztán átvitték apának a melletünk lévő szobába,és ott tették tisztába.2 óra volt a műtét,így addig apa kettesben volt vele.Ő azt hitte,hogy elfelejtették elvinni. :lol: Aztán kitoltak a műtőből,és ott a folyosón még rámrakták,hogy megpuszilgassam,de nem tették cicire.Este 6-kor hozták fel az őrzőbe fél órára,és akkor a kezembe adták,és ott hagytak.Cicire tettem,de csak sírt.Reggel 6-kor mentem érte,mert még este 11-kor kiraktak az őrzőből,mert téged hoztak,és neked kellett a hely!!!!! :lol: Ezért hálás vagyok neked nagyon,mert különben csak másnap de. mehettem volna le.Így 11-kor meglestem,és reggel 6-kor már el is hoztam,és nem is vittem vissza többé. :wink: Reggel már szopizott ügyesen.

Nem megyünk mikulásünnepségre a picivel,a Lilinek meg úgyis megy a Mikulás az oviba.

Dodi:Nagyon jók a képeid!!!!!!!!!Anyud hozzám is jöhet legközelebb. :lol: Én úgy szerettem volna ilyen véres,kiemelős,mérges arcot vágó képeket. :cry:

Nekem semmilyen hiányérzetem sincs,a Lilinél volt,mert 8,5 órát vajúdtam,majd kivették,elvitték,meg sem mutatták,inkubátorba tették,onnan vitte el a Peter Cerny,3 nap múlva mehettem utánna,addig semmit nem tudtam róla.Telenyomtak nyugtatókkal,gondolom,mert az a 3 nap totál kiesett,nem emlékszem semmire,nem kerestem a gyerekem.Mondták,hogy jól van,azt kész,ennyi elég volt. :shock: :( :oops: Ebből gondolom,hogy kaptam valamit,mert a kezemben lévő kanülbe szinte 2 óránként nyomtak valamit. :twisted: Úgy megverném azt a dokit,ha meglátnám,komolyan. :oops:

Sóskát,főtt krumplit,főtt tojást ebédeltünk,Ancsurti,te tuti szereted! :D Hol jársz?
Vendég

Hédi nagyon édi.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 15:22-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
Eszemben sincs beleugatni, de én a helyedben igazi gyümölcsöt és zöldséget adnék. Sütőtök, alma, sárgarépa még van. A Szentkirályiban szerintem van cukor, nézd meg.
Én azt olvastam, hogy azért jobb ha először az igazi ízekhez szoktatjuk őket, mert ha fordítva történik, akkor utóbb nem biztos, hogy elfogadják az igazi gyümölcsöket, zöldségeket. És eleinte keverni se jó az ízeket, egyrészt hogy lásd mi okoz neki esetleg problémát, másrészt, hogy megszokják külön-külön az ízeket.

Én vettem jégkockatartót kimondottan arra a célra, hogy ha megfőzök egy répát, és a gyerek eszik majd egy kanálkával, akkor a maradékot le tudom fagyasztani kis adagokban.

Kép
katy76

Nikici!

Majd priviben megírom a dokim nevét! Amúgy elég udvarias, kedveskedős, bókolós típus, csak figyelmetlen és szétszórt volt...nem járatom le nyilvánosan, hiszen nem csinált semmi nagy hibát, inkább ezt kivédve váltottam!!!!

Boo!

Egyetértek Katyval totálisan! Először zöldségek (csak bio vagy készen és csak 1 féle ízű, vagy bio alapanyagból elkészíteni), utána gyümik...fordítva nem bizti, hogy szeretni fogja- de a citrusfélék semmi esetre sem-! Mi majd decemberben fogjuk elkezdeni (akkor is még elvileg csak 5 hónapos lenne) erről a Suttogó is ír valamelyik részben (vagy 1-es, vagy a mindent megoldban???)

Tickerplayground.com
breki76

Lányok!

Nagyon-nagyon-nagyon szépek a születés utáni fotók!!!! Dodi, jól látom az egyiken Anyud megpuszil Téged, miközben Te meg Bobó kezecskéjét?????? Nagyon cuki!!!!

Következő Babónál nincs tingli-tangli....Apa be fog menni és kész!!!!!!!

Tickerplayground.com
breki76

Boo

Egyetértek Katyal, igazit adj neki...most sütőtök szezon van, az enyém zabálja....!

KépKép

KépKép
ronmay

Kép 07.01.13.05

Kép Apa küzd a köldökzsínorral

Kép kicsi Rolóm

KépKép

KépKép
ronmay

*köldökzsinorral*

KépKép

KépKép
ronmay

Sziasztok!

Bocsi időm nincs írni :oops: .
Csak annyi, hogy nagyon nagyon meghatódtam a szülés utáni képeken, nagyon szépek :wink: ! Vagyis mit meghatódtam, jól bőgtem mindegyiken :oops: .
Nekem sajna nincs ilyen képen, tőlem is elvitték Domit :cry: , nem kaphattam a mellemre, ment inkubátorba :cry: .
marietta1982

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 15:23-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 15:23-kor.

KépKép

KépKép
boo

szépek a képek,és nagyon örülök,hogy simán szültél ronmay!

marietta én megértelek :(

teszek nektek liliset is,lapozzon,akit zavar :oops:
Kép itt mikor kiemelték,és kivitték
Kép itt már sokan vizsgálták
Kép nem érezhette túl jól magát,de behozhatták volna nekem megmutatni
Kép végül csak egy képet kaptam :cry:
Kép PIC-en,itt már jól volt :?
Kép itthon,3 hetesen,azóta is így alszunk együtt :oops:

Bocsánat,sok voltam,de valamiért muszáj volt :? ,ezért érzem a mostanit a császár tényével együtt,c :? odának.Minden simán ment,nem volt gond,és egészségesen született a gyerekem.Ez nekem sajnos új,de nagyon jó.Úgyhogy marietta ne csüggedj,lehet még nagyon szép emléked,és nekem így már semmi hiányérzetem sincs.
Vendég

Boo:Én vettem nyáron 4 kg őszit,megpucoltam,megmostam,és mag nélkül bedobtam a turmix gépbe,és olyan krémes lett nekem is,mint az üveges.1 féle gyümit kóstoltass vele,várj 3 napot,ha semmi gond,mehet több,vagy másféle ízű.Végül,ha minden gyümin végigmentél,amit szeretnél vele kóstoltatni,csak akkor adj vegyeset.Legvégül azokat,amikben rizs van.
És én inkább kanállal adom,mert jó,ha megszokja!Később nehezebb lesz.Tovább tart,kell hozzá 2 textilpelus is,és egy váltóruha :lol: .De belejöttök,és akkor már csak 1 textilpelus. :wink: Itatni inkább a leveket kéne.DE,ez az én véleményem,amit tudom,nem kértél. :oops: Hátha segítek,csak egy jótanács.

Gyertek többgyerekes mamik,adjatok ti is tanácsot,mert lassan mindenki hozzátáplál.Minél több vélemény,annál jobbat tudunk kihozni belőle.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?