Sziasztok!
Képzeljétek Törpike átfordul

, és tök élvezi, sőt szórakozik velünk! Lerakjuk hasra, mivel háton csak babakocsiban hajlandó elaludni, és átfordul. És ezt egymás után sokszor eljátsza. Ilyenkor majd megzabálom!
Tegnap este enyém Apa már befeküdt az ágyikónkba, amíg én babanetet olvastam. Aztán belibbentem hozzá az ágyikóba, egy puszi kíséretében. Erre ilyet szól:
"Somodilány az @nyád úristenit de jól nézel ki!!!"
Lilisgabi!
Nem is tudtam, hogy Sára doki sebész is

. Ezek szerint legközelebb is nála szülsz?
Jesszusom, te hajnali fél 6kor MÉG! fent vagy? Más ilyenkor MÁR fent van!!!

Igen, köszi, ment a vezetés!
Ági!
Hála ég megjavult anyu csodakencéjétől annyira, hogy szorítókötéssel, feszkós zoknival, sportcsukában tudtam nyomni a kuplungot. Csak néha nyilalt bele a fájdalom. Amúgy vezettem már automata váltós terepjárót, szerintem nagyon klassz.
Moncsy!
Benedek nagyon szép baba! És örülök, hogy jobban van!
Bond!
Nekem hajnali 2 kor indultak be a rendszeres fájások, alig tágultam
egész nap, totál idegesített, hogy a vajúdóba hozták-vitték a kismamákat, és pikk-pakk megszült mindenki, én meg még sehol nem voltam. Itt taliztam Lilisgabival is, csak hirtelenjében nem ismertük fel egymást, pedig pár órát eltöltöttünk együtt(bár hozzá kell tennem, hogy amikor Lilit emlegette, akkor meg akartam kérdezni, hogy nem-e ő az, de valamiért nem kérdeztem). Ezek után ESTE! 8kor burkot repesztettek,
nálunk is elég sok kaka volt a magzatvízben, sőt rá is volt tekeredve a köldökzsinór, és 22:10kor szültem. Ja és reggel amikor bementünk a kórházba, utána közölte a doki, hogy oké, ő még leugrik százhalombattára rendelni, oszt majd telefonáljunk... Asszem Lilisgabi Lottiját kibújtatta, aztán ment rendelni...
A Sebestyén Balázs tényleg jófej!!
Dodi!
Enyémapa rámszólt, hogy mindenképp olvassam el amit írtál (nem mint ha kihagynám bárki hsz-ét). Nagyon durva ez a történet!

Jesszusom belegondolni se merek mi lett volna,ha Törpikémmel bármi történik!!
Nyuszi!
Most amikor takeszos volt a Törpi először mi is a kézi orrszipkával szívtuk neki, de az nem szívta ki rendesen és mindíg szörcsögött utána. Rászántam magam, hogy vegyek egy porszívós orrszivót (én nagyon brutálisnak tartottam) és természetesen kipróbáltam, hogy milyen, mielőtt a gyerek orrába dugom... Ha dúrva lett volna, akkor tuti visszaviszem a gyógyszertárba, és a gyógyszerész seggébe dugom porszívóstul! De hála ég nem olyan vészes. Na de a lényeg, hogy miután azzal kezdtük szipkázni, napról napra jobban lett. Szóval ne aggódj, Lili is javulni fog!
Katy!
"Lassan le kéne szoknia erről az éjszakai kajálásról, de erőszakkal
nem akarom. Talán majd a hozzátáplálással magától is abbahagyja."
Pont ma olvastam, hogy ez több mint valószínű!Hendegabi!
Nálunk is előfordult már ilyen vígasztalhatatlan sírás, csak nálunk egy hattttalmas büfi volt a ludas!
Ronmay!
Én úgy hallottam, hogy 3. császár után automatikusan elkötnek, mert nem bírná ki a méh a következő babát. Legalábbis a kórházban volt egy csaj a szobában, akinek a 3. császár volt, de ő tudatosan is szólt a dokinak hogy kösse el, és ő mondta, hogy amúgy is elkötötték volna.
Lilisgabi!
Ezt a félrenyelést még olvasni is rossz volt!!!!

Remélem jól vagytok!
Védőnéni:
Katy!
Perec receptet kaphatok?
Ancsurti!
Mi történt? Mesélj!
Dodi!
A SOTE-n is úgy volt, hogy "leadhattuk" ha akartuk, de akarta a rossz nyavaja örültem, hogy végre láthatom, érezhetem szerelmünk gyümölcsét, nem hogy még leadjam, oszt ott meg hagyják bőgni a 20 másik gyerek mellett... Viszont mivel én késő este szültem (22h) így aznap estére nem lehetett velem, csak másnap déltől,amikorra már levittek a gyermekágyra... Az örzőben reggel elkezdi a nővér, hogy menjek és mosakodjak le. Hozzáteszem, mozdulni nem tudtam. Arra nem volt képes, hogy segítsen felülni!!! Otthagyott a p***ba.

Úgy kellett szólnom a tanuló nővérnek, hogy ugyan segítsen már, mert mozdulni nem tudok a fájdalomtól. Felültetett, kikísért a mosdóba, oszt mosakodjak egyedül. Mondom anyád!! Képzelheted, mint egy beteg csiga úgy mosakodtam le. Ja és persze hozzá fűzte, hogy a kötés ne legyen vizes. Köszi...
Hendegabi!
Köszi már sokkal jobban. Mondhatni gyök2per2vel szaladok!

Na jó járni már tudok, igaz fáj, de az már elviselhető, csak annyi, hogy oldalra nem tudom mozgatni, mert az még iszonyatosan fáj, meg be van dagadva.
Szegény Nóci! De csak nem eszed meg ebédre egy kis kosz miatt... Majd a rozi kimossa...
Dodi!
Nekem a kórházban egy szobatárssal együtt másfél napigkellett könyörögnünk, hogy ugyan valaki mutassa már meg hogyan kell fejni, meg "szakszerűen" cicire tenni a gyereket. Törpe 2 napig nem is akart cicizni.
Boo!
Mi is azt kaptuk. Egyébként hogy állsz a rajzzal? Priviben küldhetnél egy privát e-mail címet, mert találtam neten, egy külföldi oldalt, ahol olyan van, amire szerintem gondoltunk, mármint hordozó. És megskubizhatnád.
Ancsurti!
Hangi milyen ééédes abban a sapiban, a sapi majdnem nagyobb mint Ő!
Ági!
Sajnálom a tekit!
Breki!
Holnap ígérem rakok fel szüléses képet, arról spéci van ezen a gépen is kép.Csak most már fáradt vagyok.
puszíí