A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

papillon, magasabb?:o
Hát mekkora magas? Nekem már ez is batárnak tűnik, igaz, én alacsony vagyok, majdnem a derekamig ér :)

Gyöngyi, jaj :shock: :?

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Csibb: te meglepődtél Fanni-elemzésen??? :shock: :lol: Én akkor lepődtem volna meg, ha nem ezeket mondják róla!!! :wink: :D

Bababi: nagyon sajnálom a barátnődet!!! Nagyon ügyes Kristóf!!!

Katka: sajnálom a rossz éjszakákat. Krisztián is sűrűbben kell a tőla megszokottól. Éjszaka mondjuk kell 1,5 2 óránként, de volt úgy már többször is, hogy 5körül felkellt cumizott egy kicsit evés helyett , és délelőtt 11 ig aludt! :shock: NA ez mitől lehet??? Ha fel kell éjszaka max 10 percet van fent. Nem is kapcsolok lámpát, nem beszélek hozzá, csak ölembe veszem, adok enni, szerintem ő fel sem ébred, de bezzeg én.... Az viszont jó hír, hogy pótnagyival jól el van Peti.

Erpé: gratula a fogacskához!!!

Tehuti: milyen volt a kori?

Gyöngyi: Krisztián is csikorgatja a fogait. tényleg elég szörnyű. h1n1 miatt zárták be az ovit? Sokan betegek?

Csináltam Gergőnek "tortát", mert ma van a névnapja. Most megyek tornára, hahaza jöttem, elmondom, milyen lett. Nagyon egyszerű kb. 20perc ráfordítással kész.

banokla

Hűűű, 20 perces torta :lol:
Nemlajos: nekem is a derekamig ér :lol:

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

20 perces torta engem is érdekel! :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Basszus, Anna belázasodott, és extra nyűgi.
Most vagy a foga jött vagy megfázott.
Valakinek még vmi ötlete?
Vendég

Banokla Gergőnek boldog névnapot!!!! Milyen az a 20 perces süti?

Lilla Annának jobbulást! Bocs ha már írtad nem vagyok elég figyelmes, mi van a foltokkal-akkor nem volt himlő?

Betti
KépKép
queen-bee

Gyöngyi csak nem h1n1? :shock:

Betti
KépKép
queen-bee

Nem irtam még a pöttyökről.
Hál istennek nem himlő volt. A doki szerint vmi allergia, csak tudnám, hogy mire. :roll:
Most meg lázas, de azon kivűl semmi más tünete nincs. Nem köhög, nem taknyol.
Holnap megyünk a dokihoz megint...
Vendég

Lilla: Csillapítsd a lázát és majd kiderül. Most rengeteg a vírus és bacilus.... :roll:
Tényleg milyen pöttyök voltak? Lehet, hogy annak a szövődménye ez a láz???

Banokla: Gergőnek Boldog Névnapot!

Most nagyon álmos vagyok, szóval csak ennyi.... megyek aludni.... Bocsi... :oops:

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

Lilla: Torka? nem sír evésnél? Lehet 3 napos láz is... Mennyire lázas?

Katka

katka22

korizás nagyon jó volt, bár a jég kicsit vizes volt a meleg miatt. már nem vok a jégpálya ördöge, de azért ment a dolog. :lol: 8)

lilla, annának gyógypuszi.

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Sziasztok
nem bírok reagálni.de minden fotó nagyon tetszett, még anno rszg-Máté, Lizi, Bea, a többiek is, ha kihagyok.
Nándi eddig tök jól htzett, napi 3*200 ml. de. kap péntek óta egy újfajta vasat. azóta ha kanalát lát, feszít, vinnyog, nem kér, sír.megkóstoltam a vasat, 1 cseppet, irtó keserű.és ő 20at kap belőle..és ugye gyümibe keverve kell adni.általában a 3. kanállal szoktam neki beadni, és utána megeszi az egészet. de amióta az új vas van, nem eszik.félve kóstol meg mindent.
vmi tipp? :roll: gondoltam, ezentúl külön adom be, nem étkezésel összekötve, h ne ahhoz kapcsolódjon roszz élménye szegényemnek..és állandó szorulás...jó lenne ha abbahagyhatná a vasat.
ja csibb,, Máté gyógyulásánakl nagyon örültem!
szar éjeket sajnálom, nálunk is szokásos 5-6-8 kelés...ha legalább éjfélig aludna egyet, de tök fárasztó, hogy éjfélig is felkel vagy 2szer.de iagzából nem panaszkodom, egy gyerekkel még kibirható. ha több lesz, nemtom mi lesz :roll: :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

Katka!

37.9 volt a láza. Tápszert elfogadta, de a szilárd kaját nem. Lehet a torka fáj?! :roll:
Vendég

Sziasztok!

Jesszus! Nálam még nem esett le egy gyerek sem….
Én mániákusam óvom őket. Boti is úgy tanult meg járni, hogy
nem volt rajta egy monokli sem. Reméljük így is marad. Mondjuk
kell hozzá jó adag szerencse is. 

Katka
Nagyon sajnálom a rossz éjszakáitokat.
Nálunk is hasonló ám a helyzet. Apa egyáltalán nem jó este.
Te berakod a kiságyba? Vagy melletted is üvölt?
Nálunk az a kompromisszum van, hogy Olika alszik velem a nagyágyban Apa kint a kanapén.Oli így is kel óránként, fél óránként, de sokszor elég csak megsimizni
ha nem akkor kap cicit. Apa nagyon hiányzik, de csak így tudom túlélni alvás nélkül. 1 hónapja mondjuk, hogy fogzik , 4 foga valóban ki is bújt, de nem tudom mikor fog visszaszokni a kiságyba. Pedig Apa mellett lenne a helyem….de nem tudok éjszakánként 10 x felpattanni!
Kitartás!
Örülök, hogy beválik a Pótnagyi.

Papillon
Te miért vagy Papillon? Vagy csak költőinek szántad a kérdést?
Párom így becézett, puszis jelzővel kiegészítve....:)
Köszi az infót, remélem nem lesz rá szukség.

Csibb
Így tényleg öröm lehet fogadóórákra járni.

Nemlajos
Még olvasni is borzasztó a Te éjszakáidat is!

Tehuti!
Hol koriztok?

Lilla!
Szegény Anna. Jobbulást!

Megyek én is aludni!
Jó éjt!

Joe

Joe

Kép

Kép
joe

Rossz éjszakákat sajnálom!
Csibb gratula a lányodhoz! :)
Katka nagyon sajnálom az éjszakákat :( kivi vagyok kineziológus mit mond.
Barátnőm igen próbálkozott alternatív gyógymódokkal is. Valószínű ez segít, h így bírja ezt a megpróbáltatást. Küldd át légyszi az akupunktúrás tel számot is.
Papillon igen van családja és egy 5 éves kisfia.
Betti nem eszik fekve, ölben etetem csak bealudt és miután betettem a kiságyba megébredt és odaadtam a maradék tejcit. Azt ette egyedül fekve. :roll:
Erpé gratula a fogicához és drukk Balázsnak, h maradjon a régi meló. :)
Tehuti korizásért irigy vagyok! De örülök, h élveztétek! :)
Kemse hát én oroszlán vagyok és nekem is sokszor előjön az üldözési mániám! Gratula Hanna ügyeskedéseihez! Jó, h a barátnődnek sikerült meggyógyulnia!
Banokla Gergőnek Boldog Névnapot!

Ma Kristóf is nyűgi volt egy kicsit, Anyukám kivitte sétálni és ott is sírt haza kellett jönni vele, ez nagyon ritkán fordul elő nála. DE azért ma is sikerült jó pár dolgot bedobozolnom. :)
Kristóf újabban a de-i gyümit nem akarja megenni. Szerintetek mi lehet az oka????

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
bababi

Pulcsi, és a régi vas miért nem jó????

Joe, Tatabányán voltunk. (tatai vok)

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Betti, Katka: köszönjük szépen.

Lilla: jobbulást Annának! Gergőnek nem fájt semmi, nem volt taknyos sem, csak láza volt, és nyűgös múlt héten amikor a mandulagyulladása volt.

Katka: voltál? mit mondott miért ilyen Peti éjszaka?

Pulcsi: miért nem kaphatja a másik vasat Nándi? Akkor nem volt gond a ht-val ugye? A vastól van szorulása is? Próbáld meg külön adni.

Tehuti: örülök, hogy jól éreztétek magatokat.

Joe: én is nagyon óvom a gyerekeket. Gergő nem esett le, Krisztián meg apánál esett. Hát sajna ez van. Én el sem tdom képzelni, hogy na apával aludjak. :oops: :oops: Még csak külön szobában sem aludtunk soha.

Nagyon jól sikerült a torta. Mármint ízre nagyon fincsi.
Akkor a recept: Sport-torta
50dkg darált háztartási keksz
4 ek. kakaópor
2dl tej
20 dkg cukor
25 dkg margarin/vaj
rumaroma ízlés szerint
A tejet, margarint, cukrot felrakom kis lábosba melegíteni, amíg a cukor és a margarin el nem olvad. Belekeverem a kekszet, kakaóport, rumaromát. Egy tortaformát kibélelek sütőpapírral bele a masszát, tetejére fóliát, ha kihűlt mehet a hűtőbe. Most kb 3 órát volt a hűtőbe de lehet akár egy napot is.
Tetejére csokimáz, és tejszínnel ki lehet díszíteni. Amikor a csoki mázat raktam rá az szinte egyből meg is dermedt a hideg masszán. Mi nem szeretjük a vajas,krémes sütiket. Ez nagyon bejött. Azt hiszem csinálok máskor is. Szerintem akármilyen tortával felveheti a versenyt.

banokla

Kemse, a paranoiás oroszlán. :D Hát humorért neked sem kell a szomszédba menned :D És ne csináld, hiányolni szoktunk, ha nem jársz erre egy ideig, szóval kukkants be gyakrabban. Akkor nem érzed, hogy le- vagy kimaradsz.

Tehuti, merre jártatok korizni? Tök jó lehetett!

Lilla, Annának mielőbbi jobbulást! Hát, ha nem fogadja el a szilárd hamit, csak a folyékonyat, akkor az torokfájás gyanús valóban.

Papillon, ti hogy vagytok?

Katka, pihend ki magadat! Remélem, h a kinez tud(ott) segíteni. És tök jó, h így bejött az új szitter.

Joe, Boti nem szerzett monoklit sem? Hú, nálunk azért voltak esések, bár a balesetire egyszer sem jutottunk el...
És írtad, hogy nem jár oviba a nagyfiú. Ez a te döntésed? Vagy esetleg nem vették fel?

Pulcsi, kérj másik vasat, ha ez ennyire nem jön be Nándinak. És én nekem ez most nem rémlik: miért is kell Nándinak vasat szednie?
Na jó, nem kérdezek többet :) Á, nem is vagyok kiváncsi ám.

Kukli mégsem jutott ma ide, sajnos.

Most viszont alvás van, jó éjt!

erpé

pulcsi, hogy derült ki, hogy vashiányos Nándi? Hogy vetted észre?csak mert azt olvastam vhol,hogy a hozzátápi azért kell 6 hósan mert a megnövekedett vasszükségletet az anyatej már nem fedezi, és hát ugye Karcsi nem nagyon fogad el mást. :roll:
És nem tudod "megédesíteni" vmivel, vagy nem lehet higítani?

Banokla süti jól hangzik! nyami :)

Katka mi volt a kineziológusnál?

Betti
KépKép
queen-bee

Tehuti közben válaszolt, meg jött még néhány hsz.

Bababi, Kristóf nyügit sajnálom, és tényleg mindig azt írod, hogy imád sétálni. Köszi a drukkot, még semmi sem biztos a munkahely körül, de még kitart (vagy vergődik) a cég. Ma egyébként talált egy állást, ahova szívesen felvennék, de nagyon nevetséges pénzt ajánlottak. Miközben elvárnak legalább 5 év szakmai tapasztalatot, meg legjobb egyetem, meg még kitudja mit... panaszkodást abbahagyom, lesz ez még jobb.

Jó hír, h Samu most nem lett beteg. Kósza nátha volt, lehet, h a múlt csütörtöki szuri utórezgése. Ma már nyoma sem volt.
É
erpé

erpé nyugodtan "panaszkodj" tavaly mi is aggódtunk, hogy Kris suliját bezárják, aztán most úgy tűnik megoldódott a helyzet, remélem nálatok is meg fog!!!
Jó, hogy Samu nem lett beteg :)

Betti
KépKép
queen-bee

sziasztok

itt is kell vasat adni a babóknak ht megkezdésétől. de itt van olyan ami teljesen íztelen. és simán lenyeli Nico.

Katka: sajnálom a rossz éjszakákat... én inkább akkor nem is panaszkodom.. mert nekem most 2 napja "csak" 4-szer kel Nico... csak az utolsó ne reggel 6-kor lenne :x :shock: kinez mit mondott?

Csibb: ez nem is lehetett másképp Fannival :D 8) :lol:

Tehuti: hurrá kori. :D én is nagyon szeretek jégkorizni, remélem idén is eljutok (itt olyan pici a pálya... :( )

Papillon: remélem már jobban vagytok és Lizi nem kapja el jobban.

tudjátok mi jut eszembe mindig mikor olvaslak titeket???? és irígykedem még ha vitákról is számoltok be..... hát az hogy nekem mér kell nagyon soxor egyedül lennem miközben van férjem??? olyan magányos vagyok legtöbbször :(

KépKép
KépKép
adryn

adryn nem vagy egyedül ezzel a problémával....

jó éjt!! :)

Betti
KépKép
queen-bee

Pulcsi Nem próbáltad a nurofenes szipkával? Az úgyis gyógyszer adagolásra való. És tényleg ne kösd össze a kajálással. Remélem beválik.

Adryn Sajnálom, hogy magányos vagy. De tényleg sokszor nincs otthon a férjed. De legalább van munkája!

Kép

Kép
rszg

Sziasztok!

Adryn
Az én férjem is sokat utazik, rengeteget vagyok egyedül.
Nem könnyű, de azért meg lehet szokni.
Talán 1 gyerekkel nehezebb volt, a kettő már annyira leköt és kimerít, hogy eszembe se jut a magány.....Inkább próbálok örülni, hogy van munkája és megfizetik.( Oli 2 hetes volt mikor 2 hétre elutazott, velünk volt 1 hetet és megint elutazott. Szóval tényleg sokat megy ő is. )
Fel a fejjel!

Tehuti
Tatabányán hol van koripálya?
Férjem tatabányai, elég sűrűn járunk és én imádok korizni!!

Erpé
Az én döntésem, hogy nem jár oviba. Nem akartam, hogy Olinak hazahozza a bacikat és egyfolytában beteg legyen mind a kettő mikor egyedül vagyok segítség nélkül. Nagyszülők még fiatalok, dolgoznak. (tudom nem kell ennyire óvni de sajnos elég traumás a lelkem, 1 évesen lázgörccsel kórházba kerültünk, nagyon lázasodós, életen legnagyobb traumája, pedig túléltem már egy csúnya autóbalesetet is)
Boti nem szerzett egy monoklit sem, eddig, de még szerezhet......
De járni tényleg úgy tanult meg, hogy a nyomában voltam egyfolytában és elkaptam ha kellett.

Joe

Joe

Kép

Kép
joe

Basszus nemlajos: nekem 77 cm a pelenkázó, dejó, h ilyen ügyesen vetődött Döme

Lilla: Annának jobbulást, szegénykém, de azért vidd dokihoz, ha nem múlik.

Joe: nem költői volt :-D papillon a kutyám fajtája, ezért lettem az, amúgy pillangót jelent. És mi is külön alszunk sajnos, mert páromnak fáj a háta és nem bírja ezt az ágyat, de bevallom annak ellenére, hogy hiányzik, nagyon örülök, mert Lizi is átjön mindig éjfél és 4 között vmikor.

Kemse: örülök, hogy bejelentkeztél és ne legyen üldözési mániád és az oroszlán aszcendens, csak a külső megjelenést jelenti, nekem is az van :-D

Pulcsi: vas ügyben hívd fel a dokid, lehet, h van egy harmadik, jobb ízű és kevésbé fogós…

Tehuti: én korizni nem tok 

Banolka: köszi a tuti receptet :-D

Erpé: köszi, javulgatunk, sok taknyival és undi cuccokkal, amik távoznak, tehát tisztulok :-D Lizi náthás, de más baja nincs. Azaz az arca folyton száraz, pörkös, tegnap meg lángvörös volt mindkét pofija, nem tom mér????

Qb: vaspótlásnak ott a bérescsepp, cebionnal mézzel, úgy talán elfogadják!

Adryn: mi a neve az íztelen vasnak??? Akkor költözzetek mo-ra, itt nem lennél sosem magányos, norwayban meg igen…erről is volt szó, nem? Amúgy meg nem Micből kell neked több, hanem barátokból, nem?

Na majd még jövök egy hintás képpel
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára papillon 2009.11.18 09:56-kor.

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Papillon
Mintha azt írtad volna, hogy kuvaszokat tenyésztesz. Nem?
Teszel képet a kutyusodról? Igen ritka fajta, utcán még nem is láttam.
Nekem egy simaszörű foxim van, anyuéknál.

Joe

Kép

Kép
joe

Papillon ötletét ellopva, én is rakok egy hintás képet.
(remélem nincs hari! :) ) Kép

Joe

Kép

Kép
joe

jó reggelt!
Semmi hír, majd jövök :)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nem én tenyésztem,hanem anyuék tenyésztették :lol: :lol: :lol:
A kép a hintáról és Liziről:
Kép

és két kép a ritka fajtájú kutyulimról, csak jókat tudok mondani, tökéletes, kivéve, hogy mióta Lizi megszületett, azóta néha bepisil :evil:
Kép
Kép

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Joe: már meg is sértődtem :twisted: nem mondod, h elaludt a hintában???

Nl: hát ez gyors volt :lol:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

joe és nem hiányzik neki a gyerektársaság? Kornél is keveset volt oviban az asztma miatt és sokáig azt láttam rajta a játszótéren, hogy nem igazán tud bekapcsolódni a többiek játékába, nagyon felnőttekhez volt szokva, úgy is beszélt.

hát nálunk Kris itthon van sokat és még sincs..mert itthon is tanít, fordít, dolgozik akkor meg nem lehet zavarni. anno Kornél születése után 1 hónappal ő is elutazott egy nemzetközi nyelvtáborba gyerekvigyázónak 7 hétre..mire visszajött Korni már egy kész baba volt :) és ez így ment több nyáron át, igaz nem mindig ilyen sok időre.

papillon szóval szerinted adjak vaspótlást ha szinte csak anyatejezik?

Betti
KépKép
queen-bee

Jelentem voltunk dokinál, Annánál semmit nem találtak. :?
Ha még 2 nap múlva is lázas, vesznek vért, hogy kiderüljön, hogy bacis, vagy virusos a baja. Remélem nem H1N1 :(
Éjszaka katasztrófális volt.
Na megyek, csak nyűgi
Vendég

papillon kutyus+ gyerkőc cukik!!!

joe alvós kép is édes!!

Lilla Annának jobbulást!!!!

Betti
KépKép
queen-bee

vashiány: Nándi koraszülött volt, azok ált vashiányosak, de a dokinak ez nem jutott eszébe. Nándi nem gyarapodott, én meg a doki azthittük, kevés a tej, meg ugye ő sokat ordított az elején, doki alapvetően mindig azt hitte, éhes. szóval alig gyarapodott 200-300 g-okat, és aztán kb. 5 hósan vettek tőle vért. És akkor az derült ki, hogy nagyon-nagyon-nagyon vashiányos.
sztem Qb, ha nincs tünet, attól még h nem htzik, nem bizti, h vashiányos, főleg, ha te igyekszel enni vasas dolgokat. cékla, máj, spenót, stb.ismerek olyanokat, akk 1 éves korig csak tejciznek-orvosi felügyelet mellett-és nem vashiányosak.
ez avas csak 1 hóig érvényes, sztem elhazsnáljuk- bár lehet nem ezen kéne spórolni :? és aztán iratok újat. csak a dokinál mindig 2 órát kell sorbaállni, és ilyen bacis vírusoso időben nem szivesen viszem el a kölköt.... bár lehet tanácsadásra elviszem.de ott ir akkora csúszás van, h a rendelőben simán érintkeznek a betegek a kis újszülöttekkel is:(
most anyósoméknál vagyok a héten, férj nélkül, Nándival.elvagyunk, de hiányzik férj..Adryn , meg tudlak érteni..de ha Norvégban lesztek mindketten, ott is olyan lenne a munka, hogy nincs otthon 1 hetet vagy pár napot? vagy az másmilyen lenne?biztos sok hátránya van a távolléteknek, de picike előnye is .legalábbis nekem egy kamionsofőr felesége azt mondta, ők 20 éve házasok, és soha nem veszekednek. abban akis időben, amig együttvannak, nincs idejük. inkább kiélvezik az együtt töltött időt :oops:
ja, minden vastól sztem szorulás van, úgyhoyg tökmindegy.a másikra rá volt írva, h szopisok is szedhetik, ez meg kifejezetten tiltott terhesség meg szopi alatt, de a gyerek meg kaphatja...érdekes.
ja, még reag: a fotók tieidet én sem untam, adryn :) csini vagy! irigyellek. nico meg mint egy kis ovis, olyan ügyi.
a nőgyógyász olvasta a babanetet, meg ami utána, azon kiakadtam teljesen.sztem meg lehetett volna szépen beszélni. nem tudom már ki volt, joe?
legalább magán fizetett doki volot, vagy állami??
mert ha fizettél is neki, akkor minősithetetlen. mondjuk egyébként is.
banokla, torta tetszik!!
csak vigyázni kell, a rumaromákban si van 10 % alkohol:(((((nekünk nem árt, de gyereknek--nem tudom.

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

ja, a Lizis huncut képek is tök jók voltak :)

pulcsi

Adryn: Magányt sajnálom. A házasságomban én évekig voltam iszonyúan magányos.... Próbáljatok változtatni mielőtt késő lenne.... :?

Pappilon: Lizi nagyon aranyos! Lizi és a kutya hogy vannak együtt? Lizi kergeti már? :)

Joe: Értem, hogy félted őket, de azért ne felejtsd el, hogy az életre kell nevelni és nem akváriumban... :roll: Hosszú távon a túlféltés nem biztos, hogy előny lesz.

Lilla: Jobbulást Nektek!

Voltam ugye tegnap kineziológusnál és szépen oldotta Petit. A fogzás és a szeparációs szorongás együtt csinálták ezt a káoszt. Szóval most is nyugtalan volt éjszaka és volt hogy ki kellett vennem egyszer, meg 2-szer szopiztunk, de most átaludtuk az éjszakát, pedig Peti tegnap tiszta takony lett. Folyton szívhatom az orrát.... Szegénykém úgy utálja. Viszont nagyjából kialudtam magam. Az elmúlt 2 hét után ez minőségi változás.
Tegnap olyan este 1/4 8 körül ért véget az oldás és Petiapu felhívott 1/2 8-kor, hogy Peti bealudt vacsora közepén a székében és ő most mit csináljon???? (Ilyen még nem volt. :) ) Mondtam, hogy tegye csak a kiságyba. Simán hatott az oldás, ne aggódjon! :P
Bababi: Tudom, hogy jártas vagy a témában. Végül Mandalával oldották Petit. Nagyon érdekes volt. Nekem ilyen oldásom idáig nem volt.
Gyöngyi: Nem tudom mit írjak még, ami érdekelhet.... Kérdezz bátran!

Katka

katka22

tényleg pulcs most, hogy írod Korni is szedett vasat és ő is koraszülött volt!

Katka "oldani" úgy is lehet, hogy nincs Veled Peti? én azt gondoltam, hogy jelen kell lennie. Nagyon nem értek hozzá :roll:

Betti
KépKép
queen-bee

fotók csodásak, betegeknek jobbulást!

Megjött a gyerekülésem, most már csak azt nem találom a leírásban, hogy hogyan dönthető? (Concord Ultimax, ha esetleg ismerné valaki... :D)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

katka, mesélj még erről az oldásról picikét!!
miket mondott, vagy kérdezett, vagy izé...
nem tudm elképzelni

pulcsi

Nemlajos, nekünk is olyan az ülés. Elöl van a lába között egy fogantyú, azt kell csavarni.

Joe, koripálya a vágóhídnál van, vagy hol. Az Omega parkkal szemben kell bemenni. Annyira én sem vok ismerős Tbányán...

Hintás babákok arik!!!

Gabi
Kép

Kép
tehuti

sziasztok

hát a magány az a baj hogy nem múlik el azzal ha Mic hazajön :( végigültük egymás mellett a 6 órás utat Norvégba jövet menet is úgy hogy alig beszélgettünk :cry: nemtom mit csináljak.

ez az oldás tényleg érdekes Katka, és örülök hogy használt :D

Papillon: Liziuncsitesónál is bejött az oldás? Mo-ra ebben a helyzetben nem szívesen költöznék.. ok hogy Mic tudna ugyanúgy dolgozni, de én csak Nico 2 éves koráig szeretnék otthonmaradni vele, aztán otthon milyen munkát lehetne találni? és főleg milyen fizetéssel??? mikor Krétáról hazajöttem sem mentem el dolgozni nevetséges pénzért és most sem mennék.. a 3 évvel azelőtti fizetésemet nem akarták megadni, miközben mindennek minimum duplájára ment fel az ára.. akkor meg minek? hogy stresszeljenek meg idegesítsenek meg túlóráztassanak bagóért? na kösz nem. lefotóztam az íztelen vasat, mert neve igazából az hogy Vas Csepp :lol: (csak dánul) nemtom otthon lehet e kapni. ha nincs és kell valakinek szóljon viszek decemberben.

Lilla: Annának jobbulást!!! de ha a doki nem talált okot a lázra akkor csak nem H1N1, nem??? lehet télleg "csak" ez a háromnapos láz... de az mitől van?? :roll:

hintázós babák nagyon tündériek, Nico is nagy hintafun :)

Kemse: oroszlánnak üldözési mániája van a kosoktól, bakoktól, halaktól stb??? elég selejtes oroszlán lehet akkor :lol: :lol: :lol: (vicc volt, nehogy magadra vedd ;) )

Kép vascsepp

néhány kedvenc kép Nicoúrfimról: :P
Kép fürdik... :lol:
Kép kiskutyám 1.
Kép kiskutyám 2.
Kép fürcsi előtt elgondolkodva
Kép csókosszájú :lol:

KépKép
KépKép
adryn

hogyé adják?

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

megkérdem majd Micet mert nem én vettem.

KépKép
KépKép
adryn

Adryn
De édes Nico és tényleg milyen csókos szájú :lol: Sajnálom,hogy nincs minden ok otthon.
A 3 napos lázt egy vírus okozza,lányok is átestek rajta.Lázon kívül más tünete nincs,nekünk a 3.napon lett mindkét leányzó pöttyös,de ez is elmúlt 2 nap alatt.

Katka
Érdekes ez a kineziológia,én is gondolkodom,hogy elmegyek,már csak a kíváncsiságom miatt is.

Mi is beoltattuk magunkat mindkét influenza ellen 8)
Vendég

Adryn, hát ez nehéz helyzet...Elhidegültetek egymástól??? Vhogy fel kéne rázni a dolgokat. Jön a miklulás, legyél megint szexi télanyó! :wink:
Nagyon aranyos Nici bébi!

Gabi
Kép

Kép
tehuti

katka: kergetné, de elmenekül az eb, meg nem simizi Liz, hanem kitépi szőrét, lábát, de Zidi inkább menekül, mint szembeszáll és puszit is kapott már tőle :oops: Húúú, ilyen jól sikerült az oldás? Nem semmi.
Qb: nem tudom, hogy adjál-e, mert Lizi is csak anyatejes és szedem a vasat, de ránézésre nagyon sápadt, vérszegényes, de fejlődik rendesen, holnap megyünk gastoenterológushoz, ott majd lesz vérkép is, mert Lizi még mindig gyakran véreset kakil, lehet ezért is sápadt.
Adryn:1 alkalommal volt, még nem történt semmi :? és 10 rongy, nincs több pénzük és még 3 alkalom kéne. Megértem az álláspontod, de nekem a lelki boldogság fontosabb, mint az anyagi, úgyértve inkább vok boldog szegényen, mint gazdag magányosan. Jójó tom, te mindkettőt szeretnéd, de nem mindenkinek jön össze, de neked hajrá :lol: Supernico egy tünemény!!!! Az a szem, az a száj... :oops:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Adryn: sajnálom a magányt. Nico nagyon aranyos Gergő is megcsodálta. :wink:

Katka:örülök, hogy jobban aludtatok éjszaka.

Papillon, joe: nagyon aranyosak a hintázó babák. Krisztián is nagyon szeret hintázni.

Betti: Karcsinak boldog hófordulót!!!

Lilla: Annának jobbulást. Reméljük nem H1N1.

banokla

Papillon
Nagyon találó ez a nick név és tényleg különlegesek a kutyusok.
Tényleg pillangót jelent? :shock: :shock: Tök jó.Imádjuk a pillangókat :wink:
Vendég

és köszi, h megkérdezed, mert, ha nem drága köl :lol:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?