vashiány: Nándi koraszülött volt, azok ált vashiányosak, de a dokinak ez nem jutott eszébe. Nándi nem gyarapodott, én meg a doki azthittük, kevés a tej, meg ugye ő sokat ordított az elején, doki alapvetően mindig azt hitte, éhes. szóval alig gyarapodott 200-300 g-okat, és aztán kb. 5 hósan vettek tőle vért. És akkor az derült ki, hogy nagyon-nagyon-nagyon vashiányos.
sztem
Qb, ha nincs tünet, attól még h nem htzik, nem bizti, h vashiányos, főleg, ha te igyekszel enni vasas dolgokat. cékla, máj, spenót, stb.ismerek olyanokat, akk 1 éves korig csak tejciznek-orvosi felügyelet mellett-és nem vashiányosak.
ez avas csak 1 hóig érvényes, sztem elhazsnáljuk- bár lehet nem ezen kéne spórolni

és aztán iratok újat. csak a dokinál mindig 2 órát kell sorbaállni, és ilyen bacis vírusoso időben nem szivesen viszem el a kölköt.... bár lehet tanácsadásra elviszem.de ott ir akkora csúszás van, h a rendelőben simán érintkeznek a betegek a kis újszülöttekkel is:(
most anyósoméknál vagyok a héten, férj nélkül, Nándival.elvagyunk, de hiányzik férj..Adryn , meg tudlak érteni..de ha Norvégban lesztek mindketten, ott is olyan lenne a munka, hogy nincs otthon 1 hetet vagy pár napot? vagy az másmilyen lenne?biztos sok hátránya van a távolléteknek, de picike előnye is .legalábbis nekem egy kamionsofőr felesége azt mondta, ők 20 éve házasok, és soha nem veszekednek. abban akis időben, amig együttvannak, nincs idejük. inkább kiélvezik az együtt töltött időt
ja, minden vastól sztem szorulás van, úgyhoyg tökmindegy.a másikra rá volt írva, h szopisok is szedhetik, ez meg kifejezetten tiltott terhesség meg szopi alatt, de a gyerek meg kaphatja...érdekes.
ja, még reag: a fotók tieidet én sem untam, adryn

csini vagy! irigyellek. nico meg mint egy kis ovis, olyan ügyi.
a nőgyógyász olvasta a babanetet, meg ami utána, azon kiakadtam teljesen.sztem meg lehetett volna szépen beszélni. nem tudom már ki volt, joe?
legalább magán fizetett doki volot, vagy állami??
mert ha fizettél is neki, akkor minősithetetlen. mondjuk egyébként is.
banokla, torta tetszik!!
csak vigyázni kell, a rumaromákban si van 10 % alkohol:(((((nekünk nem árt, de gyereknek--nem tudom.