Sziasztok,
Mares,
nagyon szép babóca Gergő, mégegyszer gratula! A tejcinek az a legjobb, ha megpróbálsz nem stresszelni. Én második gyerekes anyaként is volt, hogy stresszeltem, de nem szabad! Amiket a lányok fölsoroltak azok mind jó tippek, érdemes kipróbálni őket! Igaza van a csajoknak az elején bőven elég 20 ml a picúrnak és ha nyugodtan alszik, tuti, hogy jóllakott és nem fáj semmi!
Csillag,
Te Gergőd is nagyon drága!
Ircsi,
Katus és a tükör nagyon bájos
Dia,
Áron bébi nagyon szép kisfiú, és nagyon hasonlít rád, így hogy nem láttam Apátokat eddig. Ilangomnak nagyon tetszik a suli, most már talán nem is fárad el annyira, mint az első hetekben és már mondja is, hogy szereti. Azért a kezdet nem volt egyszerű, de túl kell élni, segíteni kell őket, mert azért ez egy nagyon nagy váltás. Fogacskái őt is zavarták az elején, sőt sírt is, hogy nem akarja, hogy kiessenek a fogai, de hát ez nem kívánságműsor ugye...

Neki most nő a 4. foga, már ami elől van, mert a fogváltás a hátsó rágó fogak növesztésével kezdődik, csak sokan ezt észre sem veszik.
Évi,
Tominak nagyon drága sapija van! Nem fázik ujjatlan rugiban? Enyém gyerek a body-ujjatlan rugi kombóban fázik

. Tényleg rám ütött, jaj
A párom nagyija meghalt a múlthéten, 92. évében volt és már nagyon nem akart élni. A párom még el tudott búcsúzni tőle, én nyáron láttam utoljára.

Ilang nagyon síratta a Dédit, de még így is örülhetünk, hogy ennyi évet együtt lehettek. Vele elment az utolsó nagyszülőnk is

.
Na megyek ébredés van, és megyünk vásárolni is.
Szép napot!