A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Na fasza..elszáltt amit írtam..

Szal Szivvi!
Sajnálom a szar éjszakátokat. A foga jönne? Nem korai az még picit? Bár sose lehet tudni. 4-5 hósan bújnak ki.. :roll:

Köszi a Samu dícséretet.

Nálunk az éjszakák nagyon jók 3-ik napja. Lehet, hogy fejlődési ugrás van Samunál :roll: A súlya viszont érdekesen alakult a héten.
Hétfő este meztelenül 4700 volt, tegnap pedig 4740.
A védőnő azt mondta, hogy ilyenkor kicsit lassabb a súlynővekedés. Passz. :shock:

Derűs napot --> Aigner Szilárd után szabadon.
torolve_20131003125716

Gurgi!
Samu kis édipofa, hogy tudod elkapni ezt a cuki vigyort?
Vagy csak magyaráz?
Én ilyeneket sosem tudok elkapni, azt hiszem talán két olyan kép van a rohadt sokból amin vigyorog.

Szivvi!
Bogi is rágja az öklét, illetve próbálkozik vele, meg a nyálát gurgulázza, meg nyalakodik folyton, nyalogatja a bimbivédőm, meg rágja, de szerintem még csaknem jöhet a foga, nem?
Vendég

Sziasztok!

Napok óta sz@rakodik a netem :twisted: Visszaolvasni még nem tudtam, nagyon nagy az elmaradásom :cry:

Mi jól vagyunk, napjaink változóak. Furcsa, hogy Marci napközben nincs itthon. Máté szegény nagyon unatkozik, sok időmet leköti!
Samu aránylag jó gyerek, eszik alszik nézelődik, néha nyügösködik, akkor csak kézben jó :roll: Sajnos így nem sok időm marad a gyerekeken kívül semmire. Még jó, hogy Marcit az apja viszi oviba és hozza. De félek, hogy ez nem tart sokáig, akkor meg a délelőtöm egy rohanás lesz :oops: Ottaludni még nem akar, így 1/4 1-re érte kell menni. Remélem legalább az idő kijavul 8) Itt most megint be van borulva :cry:
Talit szerintem kihagyjuk, majd legközelebb talán :oops:
Teszek egy tegnapi képet:
Kép

Puszi mindenkinek, és picivel több napsütést :wink:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Nenőke:

Kép Kép Kép Kép
Vendég

Tali: Hétfőn 11-től IKEA????
Vagy mindenki lemondja??? Én még valami zárt helyre elmegyek, de ebben a hidegben nem kószálok az utcán. :?

Édesek a bébikék!
Brigi: Irigy, irigy! Andris hason nem emelgeti a fejét. :( Csak leteszi és 2 perc múlva ordít. :(
Vendég

Sziasztok!

Be van borulva. :(

Rita, Samu nagyon cukker. Az egy pülss autó? Tök jóóóóó!!!! Nekünk is van ilyen oroszlános bodynk. :lol:

Hencsi, Bogi is nagyon cukker, jóóól be van öltözetve. Egyébként én szerintem egy picit túl öltöztetem, de soha nem tudom eldönteni, mennyi rucit is adjak rá.

Annee, a lánykád inkább rád hasonlít, a két fiú pedig Apjuk. Ugyi?

Nenőke:

Kép Eltűntem a sapka mögött :-)

Kép nagyinál nagyon lazán

kispiskóta

Zsú: Jól látod!:) Jösz talira ha IKEA-ba megyünk???
(Én már úgyis ezer éve körül akarok nézni ott :D)

Összehasonlítási alap a lurkókhoz:
Kép
Vendég

Sziasztok csajok!

Gurgi! Végre küldtél egy mosolyt :D Hiányzik a "sálálá...". Mi a baj? Nem tudunk segíteni?
Samuka kis cukorfalat!!! :D

Brigi! A te Samud is tündéri! Ès milyen kis eröös! :P

Annee! Nagyon szép gyerkööceid vannak és milyen nagy a szerelem :P
Te vagy a szervezöö, már neked sincs kedved? Mindenkit megvígasztalnék.......viszont, a szabadban szerintem sem lenne jó. Remélem, valami összejön és sok-sok képet nézegethetek a szép mamákról és a mégszebb babáikról.

Hencsi! De jó! Bogi rácsapott az apuka kezére! :lol:

Egon elkezdte tapogatni az arcunkat. Vizsgálódik. Ès egyre jobban élvezi, hogy a pihnööszékben, ha ráüt a játékokra, azok mozognak. Jókat nevet hozzá.

Nenööke! Mi is kérünk, ám képet!!!!!

Manóval úgy egyeztünk, hogy péntek este hív, de semmi. Èn küldtem neki sms-t, de arra sem reagált. Remélem, minden okés velük. Nem akarom zargatni, mert elvileg ma van az ihaj náluk, de azért aggódom értük. Ma kellett volna vagy kéne találkozzunk.

Szilvi! Szegény kicsi Lilkó! Puszi neki!

Ès akkor én is teszek fel. Az elsöön sétálni megyünk, de külön kívánságra kengurúban, mert aznap már kocsikázott és utálja. De a kengurút szereti.
A másodikon apával fürdik és közben nagyon nevet. Èlvezi :D

Kép Kép
molkata

Zsú!
Marci! Nagyon édi a nagyival, valóban laza :D Ès látom nem hagyod unatkozni a babakocsiban sem :P

Annee! Sztem, Tömzsi tiszta apja :wink:
molkata

Kata: Kedvem van, csak a szabadban nem akarok kódorogni! :?
Jajj, az a tele vigyor pofiiiii! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kata: Szerintem is! :D De Petyust sem tagadhatná le az apja! :D (nem mintha akarná)
Vendég

Sziasztok,
akkor ezek szerint mindenkinek szürcsög, hörög, makog a babája. :lol:

Gurgika: én a szomszédból kaptam Ők Olaszországból hozták tehát olaszul: Chlorure de sodium á 0,9 % (tehát fiziologiás folyadék - szervezettel összefüggő természetes anyag - sós desztilált víz) hát jobban én sem tudom, de talán a patikában tudják. Szóval én ezzel kimostam az orrát és szemét, naponta 3-5x és kb. 2 nap alatt helyrejött, de egy nap után csuda volt, és nem szenvedett a gyerek! Nem sírt ,mikor az orrába cseppentettem és a szemébe!

Á látom mindenkinek foslejman hangulata van, szerintem az időjárás miatt, nyugi holnap jön a felmelegedés!

Na elmegyünk sétálni "családostúl" (Gyerek,Apa,Kutya,Anya) a nagyrétre... csoccsantás

Emma: húúú szüret, irigy-irigy! :cry:

Andrea
Kép
kindernay

Szivvi: nálunk az ökölrágcsálás cicit (kajás) jelent!
Hencsi: a bimbóvédős nyalogatás, és rágcsálás pedig huncutkodás nálunk, nézd meg van -e huncut félmosoly a szája sarkában!
Gurgika: olyan édes Samu! Nagyon szépséges kisfiú. Ne legyél mán rosszkedvű aranypofám! Nyomassá mán egy sálálálásilalát!
Annee: családban van valami "beütés", hogy ilyen csodás mandula szemük van gyermekeidnek?! Azta kutyafáját!
Brigi: nagyon cuki Samu, a kis erőbenő!
Kata: a kádas kép fenomenális, de édes ahogy teli szájjal vigyorog apucira, meg gondolom a pancsit is élvezte!
Zsú: Marci is nagyon szép, hetyke legény, és én sem tudom eldönteni, hogy mennyi rétegbe csomagoljam! Megnézted már a pampers csomagját?! A narancssárga sem egyforma, az a lényeg, hogy a pelenkán van belül fent a tépőzárnál egy szám és ha 3-as abból nem folyik ki a cuccos!

Na tényleg csoccsantás

Andrea
Kép
kindernay

Csajok! Kihirdetem a hétfői napot. 11-kor tali az IKEA előtt. Mindenkit várok szeretettel. Aki tud jöjjön! A számom továbbra is él. Ha senki nem jön akkor bosszúból bemegyek és szét vásárolom a fejem! És ezt nyugodtan vehetitek fenyegetésnek is!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kinderke: Csak nézz rá Apjukom igéző tengerkék szemeire... :D :D :D :D :D Hmmm.... :oops: :lol: :lol:
Vendég

Jah, semmi beütés nincs (a fejünkön kívül)! Mindenki eredeti Ungarise gyártmány! Még a cimke is megvan! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Zsú!
Ez a laza könyökölése Marcinak nagyi vállán, betojok!
Drága egy kis hapsi!

Anne!
Gyönyörű gyereid vannak.
Néha belegondolok ha időben kezdem így 30 évesen már nekem is lehetnének ekkora gyerköceim mint neked, picit irigy vok...

Kata!
Egon valami tündéri a fürdőkádas képen, micsoda vigyor, de várom, hogy Bogi is így vigyorogjon!
És a kengurús kép és édi, az olyan megható szemezős nem?

Andi!
Dettó, eltaláltad, Bogi is huncutkodik olyankor, annyira kis édipofa olyankor!
Van mikor perceken keresztül csinálja ezt a nyalakodást, aztán egyszercsak hamm bekapja és elkezdi mohón szopizni, hát akkor tudnám megzabálni!
Jó sétát kikapcsolódást Nektek!
Vendég

Henchy: Köszi!:) Báár, megjegyzem: Ha terveztük volna a gyerekeinket most egy sem lenne! :shock: :D
Vendég

Na, akkor nekem is engedjetek meg egy képet, mert örülök, hogy végre nem ordítósak a fürcsis képek:
Kép

kétfiús anyuka
babdorka

Csajok!
Minden baba mega-giga-édes! :lol: Szerintem hetente mindenki tegyen fel egy képet a babájáról, hogy lehessen gyönyörködni bennük!
Köszönjük mi is a dícséreteket, a kézfogós képen anyukám is sírt a meghatottságtól.. :lol:

Kép

Kép
monccs

Annee
IKEA-t szerintem én bevállalom, úgyis terveztem mostanában körülnézni, mert az új lakásba kellene egy előszobai bútorszett. Ha más nem, akkor ketten vásároljuk szét az agyunkat.. :wink:

Kép

Kép
monccs

Bocs, négyen!

Kép

Kép
monccs

Kinderandi, nem megy le bakker az a sz*r 3 kiló, pontosabban most már kettő. De az nagyon zavar. Pedig reggel eszem egy szelet kenyeret felvágottal, sajttal, délben egy tál melegétel, vacsira meg kb. 200-250g gyümijoghurt, és napközben vmikor egy nektarin. Lányok, ez olyan sok, hogy - szoptatás alatt ráadásul - megakadályozza a fogyást? Ja, és a héten tornáztam is kétszer. Mi lesz, ha majd már nem szoptatok??? Akkor feljön még 3 bónuszba?

Ökölharapdálás nálunk is va, sőt, már ujjszopás is. :) Ha kiváncsiak vagytok, majd rakok képet is róla.

kétfiús anyuka
babdorka

Monccs: De jóóóó! Úgyis úúútálok egyedül vásárolni! :lol: :lol: :lol:

Többiek?
Vendég

Dorka!
Nagy gratula a furcsihez, nagyon ügyik vagytok, és tündipofa Balázs, látszik hogy tetszik neki.
Ja, és tök jó, hogy ilyen sok vízben fürcsizik, Bogi még nem is fürcsizett ilyen sok vízben, lehet én is ki fogom próbálni, de hogyan tudod ültetni benne, fogjátok?
Vagy az is lehet bevetem a kisdézsát, na majd estére már nem egymagunk fürdünk, ki is fogom próbálni!
Vendég

Dorka: Pufók pofi Balázs! Jajj de Drága! :D :D :D
Vendég

Dorka!
Naná hogy kiváncsiak vagyunk rá!
Olyan jó nektek, hogy le tudjátok fényképezni, én mire lenyomom a gombot és ez a vacak lefényképezi, az tuti hogy már teljesen mást csinál...

Szerintem ne törödj Dorka a kilókkal!
Én speciel szülés után fogytam 15kilót a 20-ból, azóta 2visszajött, így vok 72kiló.
Sosem voltam még 72 sem, de tojok rá nagyívben, nekem az a lényeg, hogy a Boginak legyen tejcsi, és ha zabálnom kell hozzá hát zabálok, már amennyit birok, mert hát azért nem egy nagyétkü vok...
Aztán a kilókkal meg majd ráérek foglalkozni ha már nem szoptatok, akkor már jöhet a fogyikúra...huuu de várom már...legalább most ehetek amit csak akarok.
Vendég

Hencsi
Én úgy fotózok, hogy szinte folyamatosan nyomom a gombot :lol: Csak elkapok jó pillanatokat!

Annyira jó nézni a képeket, hogy hogyan változnak a babók! Nemrég még kis csomagok voltak, most meg már annyi mindent kifejez az arcuk!
Kössz a pisis tippeket, vettem olyan zacsit, de hogy marad az ott??? Vagy addig fogjam a kezembe, ne pelenkázzam be??
Nem tom miért kell a vérvét, nem kérdeztem, azt hittem ez általános...De már látom, hogy csak minket szekálnak vele... :x

KépKép

KépKép
szivvi

Én a kilókkal nem foglalkozok most, mert csak úgy fogyok, ha sokat eddzek, vagy ha nem eszek semmit...Ezek most nem játszanak..

KépKép

KépKép
szivvi

Brigi
Nagyon boldog szülinapot kívánunk!!

Ne hari, hogy így utólag

KépKép

KépKép
szivvi

Dorka!

Balázs nagyon cuki ezen a fürcsis képen. És olyan kis husos, zabálni való!

Rajtam is pont 3 kiló maradt. De már elgondpolkodtam lehet a melleimen van az a 3.

Tornázni még nem merek a tej és a csaszi miatt. :roll:

kispiskóta

Jézus, én le sem merem írni, hogy mi mindent zabálok össze.. Ilyen kevés kajával én éhen halnék..

Dorka, a 3 kg hol van rajtad? Honnan szeretnéd ledolgozni? Ha csípő és derék tájon, akkor hullahopp karika! (és nehezítésképpen a kezedben legyen Balázs is :wink: )

Kép

Kép
monccs

Na szóval, amikor az öklét harapdálja, az nálunk azt jelenti, hogy valójában az ujját akarja szopni, csak mivel ökölben van a keze, nem talál be az ujjával a szájába. De azért néha sikerül, ahogy az alábbi kép is igazolja. :)

Kép

Kép

kétfiús anyuka
babdorka

Monccs és hullahopp karikával mennyit?

kispiskóta

Ádám is akarja az ujját bekapni, de nem sikerül ;)
Dorka, a hormonok a fogyás ellen dolgoznak!! Hiába eszel keveset, a szervezet felhasználja az összes anyagot belőle! Majd később fogyaszt a szoptatás. Pont akkor, amikor a legtöbb baba már elhagyja.
Végre megy a fürcsi, sálálá ;)

Monccs! Én is zabálok, ha ez nyugtat valamelyest!
Nekem a seggmasszír jön be!

Brigi! Samu tiszta Dani! Olyan, mintha Daniról raktál volna fel kiskori képet! ;)

A fiziológiás folyadék hivatalos magyar neve fiziológiás sóoldat. Ez van az infúzióban is. Kb olyan összetételű, mint a nyirokfolyadék, vagy a könny.

Kata! irigylem az összevigyorgós képet! Minket sosem fényképez le Párocska :(
Vendég

Zsú!
Napi 20-30 perc karikázás tökéletes. Az kifejezetten derék és csípő táji izmokat mozgat!

Bori!
Igen, megnyugtat! :D Arról még senki nem írt, hogy hú mennyit zabálok. (Vagy csak én nem olvastam)
Seggmasszír?? Azt apától kell kérjem? Jól hangzik! :lol:

Kép

Kép
monccs

size=18]Brigi! Nagyon boldog szülinapot!!!![/size]

Dorka! Balázs olyan édesen fürdik, mintha meglepöödne, hogy hüü hova kerültem :D és az ujjszopós kép is édes. Kis drága!

Bori! Te mikor teszel Àdámról képet? Rejtegeted elöölünk? :wink:

Zabálás! Kb 1 hónapja kezdek kevesebbet enni. Addig éjjel is ettem, mert egyszerüüen állandóan éhes voltam. Ùgy látszik, mostmár kezd a szervezet ráállni a szopikra és kevesebbet igényel. 1 hónapja 63 voltam, mint a terhességem legvégén :oops: és mióta nem kívánok annyi kaját lement 2 kiló. Szal, szerintem lassan elkezdünk majd fogyni a szopitól, minden torna nélkül. Egyelööre, én sem akarok sem edzeni, sem "éhezni", mert a szopi a legfontosabb.

Tücsi! Ma volt elég tejcsi Egonnak, eddig. Persze, folyamatosan reklamál és panaszkodik, még nyelés közben is. Szegénykém, biztosan más íze van. De azért rá lehet beszélni :wink:

Monccs! Köszi, köszi, köszi!!!!!Nagyon aranyos vagy!

Manó hívott! Holnap talizunk! :D
molkata

Sziasztok :)

Nagyon jók a képek!:) Minden baba nagyon cuki.:D

Lázmentes éjszakánk volt, de nem sokat aludtam. Bence megint elkezdte a nyögést, egy-két puki jött, de semmi eredmény. Most már tudom mi a tettes. Paprikás szalámi. A múltkor is ettem amikor ilyen gondunk volt. :?

Monccs :)
Én is rengeteget eszem, főleg nasit. :roll: Soha nem tudtam diétázni... A múltkor is lement rólam a fölösleg, észre sem vettem, remélem most is így lesz. Mondjuk nem leszek egy Barbie alkat, de sosem voltam. 8)

Dorka :)
Ujjszopás :D Nem is cumiztok? Bence nagy ívben kiköpi. :?

Brigi :)
Marcinak tetszik az ovi? Majd megy az ottalvás is. :)

Szivvi :)
Éjszakáitok :? Ettől már csak jobb lehet! :)

Kata :)
Jelentkezett Manó? Remélem minden okés velük! :)

Gurgi :)
Sajnálom a rossz kedvet. :( Remélem hamarosan megoldódik a gond és visszatér a jókedv is! :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Megjöttünk a Coraból. Samu cumizott de Atinak néha tartani kellett a szájában (már ez is vmi) aztán a végén elaludt.
Vettem neki pár holmit.

Zsu!
Marcika nagyon cukkeroni!

Arik vagytok. Ma már jobb a kedvem és nyugodt is vagyok. Ma nagyon nyugis napunk van. :lol:

Dorkaaaa!
Jajj nagyon-nagyon aranyos Balázs, a kádas kép is cuki meg az ujjszopós. hihi

Hullahopp karikázás nekem sem ártana.
Rólam lement többmint amikor várandós lettem de mégis a hasamon maradt egy jó nagy adag háj.
Én már soxor írtam, hogy nem eszem sokat, sőt! heti 1 kg megy le. Ez van.

Egcsi!
Örülök a lázmentes éjszakának. Puki továbbra is vannak nálunk is, a szokásos hajnali nyögések-pukizások.
Nálunk ma kicsi kakika-fosika volt.

Kinderke!
Köszi az infot és a dícséretet.

Hm..most elgondolkodtam..lehet, hogy beülök Samesszal fürcsizni a nagy kádba ma este :D
torolve_20131003125716

Ma szerettem volna venni Laktoherbet de a gyógynövény boltban csak Fitolak volt de ugyanazok vannak benne, mint a laktoban viszont az eladó ajánlott egy tejszaporító gyógynövényt a neve KECSKERUTA. Vettem egy zacsival, ma kipróbálom.

Akit érdekel esetleg itt talál róla infot:
http://www.drogorigo.hu/00kecskeruta.html

Tsóközön
torolve_20131003125716

Egcsi
Akkor helyben vagyunk. Az én kezemben szinte állandóan van valami nasi. De nem bánom, végre úgy ehetem tele magam nasival, hogy nem hízok.. Remélem erről szopi után le tudok majd állni.

Kata
A kenguruba nehéz volt beszoktatni Egont? Én is szeretném már Danit beletenni, mert sokszor jól jönne, jobban tudnék mozogni vele mindenfelé, mint az autós hordozót cipelve.. Magaddal szembe vagy háttal teszed bele?

Kép

Kép
monccs

Sziasztok4

Csak olvasni jut időm, most is enni ültem le ide, aztán megyek dolgomra, mert most hétvégén csak egy napom van mindenre (heti vasalás, takarítás...) mert holnap anyósnévnap.

[quote="monccs"]J írta:monccsut eszembe! Kakiproblémánk úgy néz ki, hogy megoldódott. 3 napja szedjük a Normaflore-t és azóta Dani minden nap termel! Szóval merem ajánlani!

monccs!
Örök hálám, úgy néz ki nekünk is beválik a normaflore, 2 napja kakál Petra. igaz nem gigakakik vannak de van és nálunk ez nagy szó. De hogy ez nekem eddig miért nem jutott eszmebe? pedig volt is itthon, sőt néha a csajoknak is adni szoktam, főleg Grétinek mert ő most mindenfajta zöldséget elutasít, és a gyömölcsök közül is csak a banánt, a körtét és az öszibarack befőtett eszi meg (a sima őszibari nem kell neki) De majd kinövi jövőre már nem lesz ilyen gond tavaly Zsanival játszottuk ugyanezt. Még egyszer köszi tippet :D

Na most megint csak ennyi voltam, bocsi hogy így önzőztem, de ez a hónap ilyen lesz ahogy nézem.

Nadine
KépKépKép
nadine

Egcsi! Igen, jelentkezett. Mostmar ne izguljon senki :D

Gurgi! A Fitolac ugyanaz! En azt is ittam es itt nincs laktoherb, igy helyette ugynevezett szoptatasi teákat iszok, de ezekben is agyanaz van. Meg az ize is ua.

Monccs! Velem szemben van. En azt hittem, hogy nem fogja szeretni, mert a bufipozt sem szereti (amikor a vallamra veszem bufizni), de ezt szereti!!!! Regebben szinte azonnal elaludt benne, mostmar nezelodik. Hosszutavra nem jo, mert nehez, de rovidebb utra nagyon jo.

Nadine!
Örülök, hogy jelentkeztél!!! Ezek szerint ez egy csodaszer. Mostmar en is nagyon bizom benne.
:D
molkata

Lányok, köszönöm a bíztatást fogyás ügyben. Csak annyira zavar, hogy több vagyok, mint terhesség előtt, mivel akkor is már több voltam, mint szerettem volna lenni kb. 5 kilóval. Meg tiszta depis leszek, ha belenézek a tükörbe. Lógós has, és derék, csíkos comb, és striás, lógós mell, de az nagyon borzalmasan néz ki, hajam alig van, az is vékonyszálú, borzalmas érzés. Szeretnék tetszeni a páromnak is, meg magamnak is, de így nem megy (mármint a páromnak tetszem, bár nem tudom, ez hogy lehetséges, de magamnak nagyon nem). :(

Egcsi! A cumit nagyon ritkán rakom a szájába, mikor már nagyon álmos, és annyira nyűgi, hogy nem tud elaludni, akkor segít a cumi. De ez kb. heti 2-3 alkalmat jelent. Én ujjszopás-párti vagyok, így pl. a trapéz alatt, amikor elkezdi szopni az ujját, akkor kénytelen kivenni a szájából, ha meg akarja érinteni a csörgőket. És ez későbbre is igaz, pl. cumival a szájában simán tipeghet a kanapé szélét fogdosva, de ha az ujját szopja, kénytelen kivenni a szájából. Ugyanez a többi játékra is igaz. Ha akarja a kezét használni a játékhoz, kénytelen kivenni a szájából...

kétfiús anyuka
babdorka

Annyira jók a képek!! A kádasok, a szembe sitykás, az ujjszopós, a tesókkal :lol:
Csajok
A normaflort hogyan adjátok be és mennyit?

KépKép

KépKép
szivvi

Sziasztok!Először is Brigi boldog szülinapot!!!Mi jól vagyunk csak éppen fázunk de a lakásba fűtünk,ma jól ki röhögtek engem is úgy be öltöztettem gyermekemet.:-) Beni egyre érdeklödöb olyan cuki,egyre többet mosolyog.Sztori:Büfizés megvolt gondoltam a hasamra teszem mert azt nagyon szereti.Egyszer csak a kis kezével el húzta a pólómat és egy adag tejcsit szépen be hányt a cicim közé utána meg mosolygott.Tudom,hogy véletlen volt de akkor is olyan volt mintha direkt csinálta volna.Erre elkezdtem nevetni nem birtam ki ö meg csak nézet a nagy szemeivel.IMÁDOM!!Nagyon jók a képek amiket fel raktatok még,még hihetetlen,hogy milyen gyorsan nőnek.Na megyek fürcsihez előkészülni a nagykádban me velem fog fürcsizni.Mindenkinek kellemes szombat estét.Móni????????????Valaki tud róla valamit???????????

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Dorka :)
Én is ujjszopás párti voltam, ugyanolyan okokból, mint te. Aztán a fiam cumis lett. :roll: 3 évesen csak nagyon ritkán kell neki, már elalváshoz sem nagyon, úgyhogy most a cseppre bízom a választást, a cumitól sem tartok. Egyenlőre egyiket sem veszi igénybe. :wink:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Kata!
Jaja, végülis ugyanaz a laktoherb és a fitolak, annyi a különbség, hogy a fitolakban picit több gyógynövény van de az íze picit más sztem. Én nagyon szeretem a gyógyteák ízét és persze cukor nélkül iszom.

Ettem palapicsát! nyamika..

Hello Hemej!
Beni jó fej, vicceskedik veled. :lol:

Dorka!
Én örülnék neki ha Samu néha megtalálná az ujját.
Lassan lehet, hogy menni fog neki, most még csak ököl szájbavétel van.

Szép estét!
torolve_20131003125716

Írtam Móninak a wiwen! Ott mászkál, ha jól látom!
Jó éjt minden babóbak és maminak és családnak!

KépKép

KépKép
szivvi

Sziasztok,
Gurgikám: örülök, hogy jobb a kedved és köszi Bori az infót a sóoldatos izéről... szerintem Gurgi próbáljátok ki nekem nagyon bejött!

Dorka: Nagyon szép kisfiú Balázs, az ujjcumis kép tök édes! Ha megnyugtat - vagy legjobb öröm a káröröm - én a terhességem 7. hónapjáig nem híztam csak 2 kg-t, aztán szép lassan feljött +10, nos 68 kg-val lettem terhes ami köszönhető a hormonkezeléseknek (52-57 kg-ról indultam) szóval július 24-én a szülésem napján ráálltam a mérlegre és pontosan 90 kg-t mutatott! :oops: 8) :? :shock: Az orvos nem találta a vénámat a sok víztől! Tehát Dorka a +3 kg nemhogy jó, hanem egyszerűen tökéletes! EGyébként kedden szültem, szomaton már 78 kg voltam, aztán 75... most meg már 70... úgy látom engem a szoptatás fogyaszt! :wink: Tehát még1x kedves Dorka örülni a plusz 3 kg-nak. A bőröm olyan mint egy öregasszonyé, a többi szervemmel együtt, de lesz@rom tessék abban bízni, hogy minden szép és jó lesz, velünk egyetemben!

Na jó éjt mindenkinek csoccsantás

Kép

(ha nem emlékeznétek erre a képre... :lol: )

Andrea
Kép
kindernay

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?