kmanna: akko megnyugodhatsz. Pankalinka igazi gyerekből van.
gy.anita: ne gondolkozz ilyesmin, hanem amikor tudsz, akkor gyere
OBeaO: én ezt nem értem, biztosan valamiről lemaradtam!! Eddig, jó pár olyan alkalom volt, amikor úgy gondoltam, hogy én a helyedben biztosan elmennék, de maradtál. Most meg, amikor -szerintem - nem történik semmi, amiért el kéne menned (és szerintem rendeződn(t)ek nagyjából a dolgok) - akkor elmész

Hogy miért??? Hát én má' semmit sem értek itt.
Szilvánusz:
[quote]L írta:átod még az ilyen Foster féle nyers megmondogatást is jobban beveszi az emberek gyomra,
Hát én nagyon szeretlek téged ecsém, de ez azért egyáltálan nem így van -szerintem!!! Ha azt akarod, hogy a mondókádból semmi ne menjen át, csak az másik fél agyát elöntse a lila köd, na akko' válaszd ezt a stílust (de ez benne is van a tanulágban).
Mni: te is jó erőben lehetsz, ha lerázás közben összetörik a hőmérő

(lehet, hogy szakmát tévesztettél?? min. kovácsnak kellett volna menned ) Na, de remélem Lilla cica azért már gyógyulgat!!!
Biribon: Úgy látom ez a vita jobban kinyilatkoztatott téged is!!! Egy kicsit jobban megismerhettünk. És ez jóóóó!!!
És Földi: CSÓK A CSALÁDNAK!!! Az apróbötűidet, az én fejemből halásztad ki!!!! Teljesen egyetértek VELED!!!
Ha már ennyire fontos neked, tudd, hogy én is hiányoltalak, írásban is (nem is egyszer)!!!
Szilvánusz és
Biribon: egy ponton érzem még a helyesbítés szükségességét, bár ez már túl van tárgyalva: szerintem az "ajtóstól a házba" effektus miatt jöttek Beának azok a visszajelzések, nem csak úgy... (bár az tagadhatatlan, hogy végül az egésznek nagyobb lett a füstje, mint a lángja). De a lényeg itt már a változáson és a második esélyen van. Ugye jányok???

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fanetta 2008.10.01 21:47-kor.