A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Nincs. :( :(

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Klári
nklari80

Mi patikai "borvizes" popsikrémet használunk. Az bevált. Meg anyum vett még régen, amikor megszületett Tiva :) Neogranormont. Na, azt is kenem néha. Meg, ha már nagyon kritikus, akkor Bepanthent. Szóval a hasonló hámlásra, Neogranormont kentem és okéka lett tőle, de a popsikrém is elég lett volna, mert már olyan is volt.
szilvi35

Kép
szilvi35

Érdekes, nálubk a "kezdő csomagban", amit az újszülötteknek adnak receptköteg, abban ez is van, meg Konakion, Vigantol, olaj, Germicid, fürdetőkrém, hintőpor, alkohol.
Sima vazelin, vagy Alsol krém is segíthet, de valóban jó lehet a neogranormon is.
Ha csak hámlik, de nem piros arra még jó lehet, ha beolajozod.

alváshoz adalék: mire ma visszabújtam volna a saját ágyamba éjszakai szopi után, addigra a nagyobbb ikrek mindkét tagja ott volt.... maradt a nappaliban a szivacs nekem, a két picúrral :lol:
claire
claire

Sziasztok
Nklári,én is patikait használok ilyenre,mikor lehámlik a bőre,homloka is szokott,lába,a sudocrem szárít!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Jah a fodrász rámfér már,ma megyek is ha minden igaz :) de előbb kabátot megyünk nézni törpével,olyat amit fel tudok cipzározni kendővel is ;)
Hosszú lábakra már a 74-es rugikat hordjuk :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Klári
Hintőpor: csak nagyon-nagyon vékonyan (különben összecsomósodik és az fogja felsérteni a bőrét)
Milyen babakrémed van? Mellbimbóra mit kensz?

Neogranormon
Egyszer kipróbáltam... Nagyon náthás voltam és már sebesedett az orrom... benn a munkahelyen Neogranormonnal kentem be... Húúúúúúúúúúú... nagyon csípett! Mindjárt le is mostam!

Évi
74-es ruci???? Jó hosszú lába van Tominak :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="lombikbaba"]
írta:
lombikbaba
Évi
74-es ruci???? Jó hosszú lába van Tominak :lol: :lol: :lol: :lol:

csak a rugik,de abból már a 4-dik,szóval nem elméretezés.. :shock:

evilany

sziasztok!

[quote="lombikbaba"] írta:lombikbabaMellbimbóra mit kensz?

én két hetes kora óta semmit (begyógyultak a kezdeti sebek és megtanult szépen szopizni).... még mindig kéne kenegetni? :shock: :shock:

Évi 74-es??? hány centi ez a Tomi fiú??? :shock: :shock: :shock:

Claire jó hogy jöttél! végre tudunk Rólatok valamit! :lol:

Kép
gtunde75

A Tomifiú 60 cm de lábai csak ebbe férnek bele,azaz még a 68-as is jó :)

Én se kenem semmivel... :? az elején kentem míg fájt de macera lemosogatni főleg éjjel...

evilany

Kláritól azért kérdeztem, mert esetleg az is jó lehet Boti bibijére :wink:

Én időnként bekenem lanolinnal, azt nem kell lemosni sem...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!

Este kicsit többet keltem fel, bár először aludt 4 órát majd utána 2 majd 1 órát aludt csak... nyámmmogni akart még rajtam, majd jött a nagy kaka ... így 6kor tisztába tettem, majd utána kis visszalvás, 8kor kaja, utána kevés alvás, 11kor kaja, most alvás... lassan gondolom kelni fog... de én csajok nem hiszem hogy eszik Gergő 60at mindig... de nem bömböl... akkor erőltetni nem lehet nem??? kicsit még sárga a védőnő szerint... de ha éhezne csak sírna nem??

Évi: Tomika milyen céééép

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares hát ennyiszer nem is tud enni 60-at szerintem...mondom Tomi itt még messze elvolt a 30,50 ml-ekkel.Méred az evéseit? Súlya nő?

evilany

Évi: mérem, de ahogy te írtad, van hogy negatíva mutat... :shock: szerintem most stagnál... de van aki azt mondja hízott van aki szerint nem.... nem értem... ha éhes akkor is alszik szépen ??? ( még kicsit sárga, de nem veszélyesen a védőnő szerint...) Ja, és a kakija, nem krémes, hanem inkább híg, vizes... mint a hasmars..... :shock: de dokinő erre se mondott semmit

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares
A sárgaságtól lehet aluszékonyabb...
Én nappal max.3 óránként mindenképpen kelteném. (Ráadásul Gergő se túl nagy súllyal született).
Ne méregesd folyamatosan, az csak stresszel!
Kaki: normális! (éretlen még a bélrendszere, széklettel ürül a sárgaságot okozó bilirubin lebomlási terméke... ettől lazább a széklet)
Vedd be a lekaki tablettát. 2-3 napig ne csinálj semmit, csak bújjatok össze Gergővel... szopizzatok, figyeld, próbáld minél jobban megismerni a kisfiadat...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi: igen, napközben azért 3 óránál tovább nem hagyom hogy ne egyen... bár most reggeli után nem alukázott ezért most kóma de 11kor evett és most majd szépen keltegetem.... mert 2kor ennie kell!!!

minden tanáscot nagyon köszike!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Hogy áll most a súlya?(születésihez képest?)

evilany

Sziasztok,
koszi a valaszokat. :D :D Sok mindent beszereztem otthonrol, de gyogyszertari popsikremet nem. :oops: na,majd most. :wink: Eddig mondjuk jo volt ez a sudocrem, meg a bepanthen, bar nem is volt gond Botko borevel, inkabb csak megelozeskent hasznaltam.
Cicire dm babylove-s lanolinos krem, baratnom kuldte, az nagyon bevalt. Tenyleg ez jo otlet, koszi. :D :D

Mares,annyire edes a kisfiad es olyan picuri... hihetetlen milyen gyorsan nonek. :shock: :shock:

Evi, szerintem egyaltalan nem gaz a hajad, nekem is ilyen fazon volt sokaig, de aztan mikor kijottem elkezdtem noveszteni, illetve inkabb nott magatol, ku..a draga a fodrasz. Egyszer raszantam magam es elmentem, 50 font volt, akkoriban azert 10 orat dolgoztam... es meg nem is tetszett ami csinalt. Szoval marad az, hogy amikor hazamegyunk teljes general van. Addig meg copf. :wink: :wink: :lol: :lol:
Tomi nagyon helyes kissrac.

Tegnap ejjel megint virrasztottunk Tokivel, igy visszaolvasgattam a forumon, kar hogy nem talaltam ratok korabban, jo kis tarsasag jott ossze.

Klári
nklari80

Meg minden Babuci!!! Edesek,helyesek.

Meg tegnap akartam irni, a szex-vedekezes temahoz, en nem akarok gyogyszert szedni, meg semmilyen hormonalis keszitmenyt, mar sok sok eve nem szedem, anno volt spiralom is, nekem az se jott be. :( Szoval nem tom...nalam teljes para van...mi meg nem voltunk egyutt, nehezen gyogyult be a varratom is, meg mindig erzekeny. Pedig hianyzik neha, amikor nem vagyok hulla faradt... :? :?

Amikor visszaolvastam, lattam volt itt egy ket kismama, aki anno cigizett. En is kozejuk tartozom, de amint pozitiv lett a terhessegi tesztem leraktam. Viszont most sokszor eszembe jut, sot bevallom a multkor, amikor mar nagyon ki voltam bukva (nem Botikam miatt, mas okbol) en ragyujtottam, parom szivja, igy konnyu volt hozzajutnom. :oops: :oops: :oops: :oops: Ti hogy vagytok ezzel? Ircsi, ez mennyire karos a Babucimnak?

Klári
nklari80

A passzív dohányzás veszélyes formája: a terhesség és a szoptatási idôszak alatti dohányzás

- A szoptatási idôszak alatti anyai dohányzás károsítja a csecsemô egészségét. Az anyatej közvetíti a dohányfüst méreganyagait
- A terhesség alatti dohányzás következményeként gyakoribb a magzati halálozás, vetélés, koraszülés és a szülés körüli halálozás
- A terhesség vagy szoptatás alatti dohányzás növeli a “csecsemôkori hirtelen halál“ gyakoriságát
- A várandós idôszak alatti anyai dohányzás a magzati fejlôdés visszamaradását, idézi elô. E káros hatás miatt kisebb lesz az újszülöttek súlya, testhossza, fej- és mellkörfogata
- A terhesség alatti dohányzás a születendô gyermek szellemi, értelmi fogyatékosságának lehet az okozója
- A dohányzó terhesek újszülötteinek körében gyakran észlelhetô légúti megbetegedés

A külön helyiségben való dohányzás is káros a gyerekekre

Jelentôsen növekedett nikotinszintet találtak azoknak a gyerekeknek a szervezetében is, akiknek szülei nem a gyerekek jelenlétében, hanem külön helyiségben dohányoznak. A svéd Linköpings Egyetem kutatói kimutatták, hogy a külön helyiségben dohányzó szülôk gyermekeinek szervezetében is kétszer annyi nikotin halmozódik fel, mint a nem dohányzó szülôk gyermekeiben. Ez a mennyiség természetesen így is jóval kevesebb, mint az azoknak a gyerekeknek a szervezetében kimutatható érték, akiknek a szülei a jelenlétükben gyújtanak rá. A vizsgálati eredmények arra késztették a szakembereket, hogy újraértékeljék a passzív dohányzással kapcsolatos eddigi vélekedéseiket. A vizsgálat során 366 két és három év közötti gyermek vizeletében vizsgálták a kotinin mennyiségét. A nikotin szervezetben való lebomlása során keletkezô kotinin nevu vegyület a vizeletben jól kimutatható, így ez a módszer tükrözi leghívebben a dohányzással összefüggô szennyezôdés mértékét. A külön helyiségben dohányzó szülôk gyermekeinek vizeletében kétszer, míg az azonos helyiségben dohányzó szülôk gyermekeinek vizeletében 15-ször annyi kotinint mértek, mint a nem dohányzó szülôk gyermekeinél. Egy másik tanulmány, amelyben 1600 egy és két év közötti gyermek szüleit vizsgálták, kimutatta a gyerekek passzív dohányzása és a légzôszervi megbetegedések közötti közvetlen kapcsolatot. A vizsgálatból az is kiderült, hogy a szülôk tisztában vannak azzal, hogy károsítják gyermekük egészségét, de azzal általában már nem, hogy a passzív dohányzás hogyan hat a fejlôdô szervezetre. A terhességgel és a gyermek megszületésével viszonylag kevés szülô hagy fel káros szenvedélyével, de tény, hogy többségük változtat dohányzási szokásán. Egy társadalmi szervezet kutatója szerint Nagy-Britanniában évente 17 ezer ötévesnél fiatalabb gyerek kerül kórházba passzív dohányzás miatt.

A passzív dohányzás tönkreteszi a gyerekek fogait

Gyakrabban kell azoknak a gyerekeknek fogorvoshoz járni, akik szülei otthon dohányoznak, állapították meg gyerekfogászok. A passzív dohányzás ugyanis gyengébbé teszi a fogzománcot, így nem lehet kivédeni a baktériumok támadását. Különösen azok a gyerekek fogai vannak veszélyben, akiknek egyik vagy mindkettô szülôje dohányzik a lakásban, és így sokkal több füstöt kénytelenek elviselni otthonukban. Minderre amerikai kutatók jöttek rá, akik 3500 gyerek fogainak állapotát vizsgálták. A vizsgálat kimutatta, hogy a minden negyedik kisgyerek fogszuvasodását a dohányfüst okozza, amit otthon kénytelenek elviselni. A füstbôl ugyanis beépül a nikotin a kisgyerek véráramlatába, gyengíti az immunrendszert, megnehezíti a fluorid beépülését a fogakba, így könnyebben tudnak támadni a szuvasodást okozó baktériumok - írják a kutatást végzô orvosok a Journal of the American Medical Association címû szaklapban.

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Nekem az a szerencsém úgymond hogy Miki velem együtt leszokott tavaly szeptemberben,ha szívná még biztos elfogott volna párszor a kísértés..így könnyebb.Én már nem szeretnék többet cigizni újra...

evilany

Üdv!
És a gyerek megnő, és másolja a szüleit, és a dohányos szülők gyerekei gyakrabban válnak maguk is dohányossá! ráadásul iszonyú költséges is! Hajrá Éviék!
egyébként megdöbbentő tapasztalat volt számomra, hogy az egészségügyiek közül, szinte mindenki dohányzott, akivel találkoztam!!! :(

Mellbimbó: én nem kenem, most a kórházban, amíg Joni fertőzőnek számított, addig fertőtlenítettem, de szerencsére attól sem száradt úgy ki, h kenni kelljen. ez csak azért fura, mert egyébként iszonyú kényes a bőröm, néha ekcéma, meg miinden.

Claire
claire

Ja! van aki méri mennyit eszik a kölyök? én sose mértem, de most a kórházban muszáj volt. Megdöbbentem, mert 90-160 között evett Jonatán. néha nonit is megmértem, ő is nyomott 120akat. az etetésenként 2-300 anyatej! És még csak 2 hósak! Jelentkezzek fejőstehénnek?
claire
claire

Mares szerintem ha éhes lenne nem aludna ha jól érzi magát ne méregesd én hetente 1-2x-szer mérem fürcsi előtt és kész, sőt azt sem tudom mennyi tejem van, soha nem fejtem ki, hogy lássam csak akkor fejek ha este sok tej marad valamelyik ciciben de akkor sem fejem ki mindet. Mégis Petra növekszik és valószinű van elég tejem. Amúgy Ircsi mindig azt írta, hogy evés közben termelődik a tej nagy része, tehát ha súlyban gyarapodik Gergő ne mérd evés előtt és után csak stresszelni fogod magad.

Évi azt mekkora lába van Tominak

Na megyek ébred Hercegnőm :lol:

Kép
Kép
melisch

Na,első közös kép elkészült :)

Kép

Kép

jah,lassan ideje elkezdeni a fogyókúrát vagy mit...(mozgás szintjén,mert ugye diétázni nem lehet...)

evilany

Huhh, Ircsi, koszi, legkozelebb erre fogok gondolni, amikor ra akarnek gyujtani. :arrow: addig amig Botikam szopizik tutira nem fordul elo!!! Remelhetoleg utana sem, megprobalok eros lenni.
A passziv dohanyzas karos hatasairol mar en is sokat olvastam es en anno, mikor meg szivtam teljes mertekben tamogattam a dohanyzas betiltasat szorakozohelyeken, ettermekben stb.
Es bar parom sajnos meg mindig cigizik, SOHA nem a lakasban, kocsiban, meg ha setalni megyunk, akkor se mellettunk. Szoval erre nagyon figyel. De leszokni nem tud. :cry: :cry:

Klári
nklari80

Évi! Szépek vagytok!
Komolyan csíp a Neogranormon? Pedig kipróbáltuk magunkon... :(
szilvi35

Fejés: most, amíg Joni az intenzíven volt, úgy csináltam, h Nonit megszoptattam, utána fejtem. Fejni nehezebb és lassabb, mint szoptatni. Addig fejtem, míg kb a 120as üvegcse tele lett, de többnyiote lehetett még. és ha kis idő múlva újra kezdtem, akkor megint jött, mivel termelődik közben. Ezért érdemes gyakrabban mellre tenni, ha úgy érzi az ember, h kevés neki(k).
Claire
claire

Évi nekem a keresztelőig nem volt közös képem Petrával, vagy mi hárman (azóta sincs :cry:) úgyhogy ti sem vagytok nagyon lemaradva a családi képpel. Tomika már nagyon figyelmes, ennivalók ahogy nézik a játékaikat.

Pár kép, Petra ma felfedezte a kezecskéit (eddig is meg-meg találta őket) de ma percekig szopogatta a kezét, elengedte, megint megkereste olyan édi volt :lol: :lol: Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
melisch

Jó reggelt
Claire,azta,ennyi tejcsi! A fejés nekem is nehéz,főleg ha nem durrannak épp a keblek,szóval hanyagolom...éjjelente ha kimaradt evés,kellett,de most az sincs,intelligens kebleim beálltak a keresletre :lol: :lol:

Melisch,bizony Petra is már nagyon figyelmes.

A különbség 9 hét,10 centi és majdnem 2 kg:
Kép :lol: :lol:

evilany

Sziasztok!

Claire nem tudom írtam- e már, szerintem nem, örülök, hogy végre otthon vagytok! Mielőbbi teljes felépülést Joninak. Milyen jól helytállt a családod :)

Évi szépek vagytok! Hihetetlen mennyit nőtt Tomi már!

Nekem semmi gondom a fejéssel, nappal 4-5 óránként fejek (így sem tudom hova tenni a tejet már) éjszaka viszont nem kelek fel. Az első reggeli fejés tart 25-30 percig, napközben 10-15 perc alatt végzek. Nekem nem fáj. :)

Tegnap kint voltunk anyósoméknál, mert disznóölés volt. Áron délelőtt szinte csak sírt itthon, mert annyira fáradt volt, de nem tudtt aludni, szegénynek állandóan tele volt az orra. Viszont kint a levegőn nagyon jót aludt és utána bent is. Enni nem sokat evett. Bence is jobban van, bár köhög még meg az orra is folyik.
Éjszakánk jó volt. Bence tudott aludni rendesen. Áronnak este kiszívtam az orrát, cseppentettem bele és ő is el tudott aludni. Reggel negyed 6-kor ébredt enni. Még most is alszik...

Na megyek a dolgomra, mert még pizsiben nyomom :lol:

királylány

Dia,szegény Áron,milyen rossz is lehet ha nem kap rendesen levegőt..a szájukon meg ők még nem tudnak venni...
Volt toros kóstoló? :wink:

evilany

Évi volt. :D Én mondjuk nem vagyok oda érte.

Igen, csórikámat én is sajnáltam. Tegnap este már olyan fáradt volt, hogy majdnem elaludt miközben szívtam a porszívóval az orrát :D Olyan aranyos volt!

Most leskelődik a kiságyban, mindjárt eszik....

királylány

Nagyon tetszett!!!Egyre jobban bírom ezt a csávót!

http://www.zenekarokaz.hu/xfaktor/x-fak ... t#more-829

Tomi e nyűgi,most kendőben alszik,én meg falatozok a feje fölött :? meg mindjárt teregetek és főzök,porszívózás már megvolt.

evilany

Évi! Nagyon édesek a Tomis régen és most képek :)

Cigi! Cigiztem én is, ahogy jött TIva letettem. A pszichés függőségem erős a mai napig. Apa dohányzik (csak kint), de érzem rajta. Gondolok a dohányzásra, talán többet is. Viszont nem gyújtok rá, mert egyből szembe jut, hogy a kicsi nem "anya szagot" hanem dohányfüstöt fog rajtam érezni. Meg egyébként is, tök jó nem cigizni, csak túl kéne lenni a függönységen.
szilvi35

Szilvi,ez igaz(cigi szag..)
16 évig szívtam de most ha megérzem hányni tudnék,és én is ilyen szagú voltam :?
Mondjuk mi biorezonancia kezeléssel szoktunk le. Nem hittem benne de 16 évi elég erős(cca 1 doboz/nap) dohányzás után egyszer csak többé nem kellett a cigi,ebbe hinnem kell :)

Tali:akkor holnap,én a kora du-i etetés után indulok,ami ugye változó,de 1-2-fél 3 körül van :) Miki vesz majd fel hazafelé.(fél 5)

evilany

Sziasztok!

Claire, annyira örülök, hogy már otthon vagytok és Joni is jobban van! Tuti minden oké lesz vele, de azért tovább drukkolok nektek.
És nagyon ügyes volt a "kis" családod is, hogy így megoldották a dolgokat nélküled.

Melisch, nagyon édes Petra, ahogyan figyeli a játékokat.
Lili is kb. 1,5 hete vette észre a kezeit most is azt tömködi a szájába. Néha mind a kettőt be akarja rakni, de nem érti, hogy miért nem fér be. :D

Évi, Tomi szép nagyfiú! Jó a fürdetős kép. :D

Most megyek, mert a drágám éhes és ezt hangosan jelzni nekem! :lol:

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

evilany

sziasztok! Köszönöm a lelkes fogadtatást! Még lesz 5 napunk a Margit Kban, remélem ezzel egy életre letudja a kórházasdit, legalább is ajánlom neki! :D
Tejcsi: hát ogen két gyerek eszi, alkalmazkodik az ember. eddig én sem tudtam, hogy mennyit esznek, magamtól nem fejek, és őket sem mérem etetésenként, de most legalább megtudtam, h mennyi az annyi. :lol:
Claire
claire

Jó reggelt!

Nagyon jók a képek! Olyan szép babáink vannak! :lol: :lol: :lol: :lol:
És a boldog anyukák is megszépülnek! :wink:

Cigi
Én csak egy-egy buliban gyújtottam rá anno... :oops: :wink:
Egyébként sose tudtam elviselni az állot cigiszagot. :cry:

Dia
Jobbulást Nektek!

Claire
Ha a drukkokon múlik, akkor minden teljesen rendben lesz Jonival! :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt lányok :D

“A baba a szerelmet erősebbé, a nappalt rövidebbé, az éjszakát hosszabbá, a pénztárcát kisebbé, az otthont boldogabbá, a ruhát gyűröttebbé, a múltat semmissé és a jövőt tartalmasabbá teszi.”

Pécsiek :)
Ha nem esik az eső akkor a 12:46-os busszal lépek be hozzátok :wink:
Ha esik..."Marad"-ra megyek :D :( :?
Remélem nem fog!!!!!!!!!!!

Babák aranyosak :D
Gyönyörűek!!!

Itt éppen raszta hajú nagybátyámmal játszom :)
Kép
Hát mintha némi hasonlóság lenne köztünk :)
Kép
Nagyon dolgozok éppen :D
Kép
Nagyon melegem volt-apa jól befűtött :D
Kép

Csajok MA rettegjetek...jövök :D :wink:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi...sajna nekünk is már kicsik a 62-es ruhák :(
Jó hamar kinőttük őket!
Mondtam Gergőnek kicsit lassítson :D
Bár én mondtam anno:
-Kint is ráérsz megnőni! :wink:
Nesze nekem-megkaptam :D

Viszont vettem egy 56-os rugit :D és még kissé nagy neki
eeeeeeeeeeeeeeeh
Még jó,hogy nincs elszámozva :wink:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok
Remélem nem fog ma esni...legalábbis míg úton leszünk.

Tomi 2 óta balhézott,először evett,majd vissza kellett ringatni,fél óra,majd fél óra múlva fájt a hasa,majd utána kiköpködte a cumit majd sírva kereste,ezeket kombinálta 5-ig amikoris éhes lett,etetni kellett...kemény volt.De aztán reggel rámmosolygott és elfelejtettük az egészet
:wink:

evilany

Szegénykéim... :(
Nem semmi lehetett az éjszaka :(
Sajnálom Évi!

Csóri babája...biztos érzi a rossz időt...Gergő is tegnap nyügi volt :(
Este 9-kor megetette apája-elaltatta...reggel 6ig szunya...evés és ismét alvás
De délelőtt és délután...kb egész nap aludt 2-szer 20 percet (összesen)

Úgy sajnálom őket ilyenkor :( :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Tegnap vetettem Lacával a Brendonban egy kengurút...mert a hordozótól buszon leszakad a kezem :(
Gergőm a kendőben nem érzi jól magát... :( Ő állandóan izeg mozog :D
Na remélem a kenguruban jól érzi majd magát :)

Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Na az tök jó mert akkor simán tudod hozni ,azaz könnyebben.
Tomi is tegnap is ordítós volt...ez van...
Mi kendőben megyünk,megyek ma kabátot venni,xxxxxxxxxl-est :lol: :lol: (nemtom hány x)amibe beleférünk kendőstül.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.10.18 06:58-kor.

evilany

Pécsiek,kell vkinek vmi? Ajtó,fiók,szekrényzárak,játszócumik kupakkal(jó találmány :wink: 470 ft) mi rendelünk a barátnőmmel,csak azért kérdem.

http://teszvesz.hu/show_user_auctions.php?uid=8991800
természetesen újak.

evilany

Évi!
Ez mennyi idő alatt jön meg?
Nekem textilpelus kellene :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

jajj de vak vagyok...reggel van :?
veszek a babyshop-ban...úgyis arra lesz ma dolgom :wink:

Kép
Geri és Kriszti