Sziasztok Lányok,
Tegnap este már nem volt erőm jönni, anyukámat vittem havi kontrollra, aztán az OBI-ban bújtuk a növényeket, virágokat több mint két óráig. Utána bevásárlás, egy csomó pénzt elköltöttem, kicsit büntudatom is van, hogy nem igaz, hogy a gyerkőc előtt nem tudom visszafogni magam.
Délután pedig a terhességem második pihenését megejtettem

, 3-5-ig úgy aludtam, mint a bunda. szerintem aludtam volna tovább, csak jött a vízvezetékszerelő, aztán fel kellett kelnem.....
Kár volt, mert utána akkora családi veszekedés volt apuval

(társasház szerüen lakunk, külön, de közel ), olyan hangon beszélt az anyuval, ami már nekem is sok volt, aztán engem akart sértegetni.......Anyu nálunk vacsorázott, szegénykém teljesen ki volt. Nem elég, hogy beteg, még apu is bántja....még ha szavakkal is, az a legrosszabb.
Szóval jó 9 óra volt, mire megnyugodtam, gondolom a babónak sem volt jó ez az egész.
Ma viszont megbeszéltük, hogy mivel a párom délután dolgozik, lelépünk es elmegyünk a győri állatkertbe, sétálunk, domcsizunk, teázunk valahol és sz.......unk a világra.
A párom olyan ari volt, amikor meglátta anyut, gondolta, hogy baj van, felajánlotta, hogy elmegy "körülnézni", ha még beszélgetni akarunk...., imádom

.
Bogyra, sok boldogságot nektek, EZ A TI NAPOTOK
, gyönyörű időtök van, élvezzétek!!!!
Pici, de aranyos párod van

, remélem azért tudsz pihenni kicsit. Napközben tudsz azért?
Lorcika, tegnap nekem sem volt jó napom

a veszekedés miatt

A szülés utáni dolgokkal teljesen egyetértek, én is megpróbálok majd mihamarabb talpra állni és szép és ápolt maradni. Nem szabad elhagyni magunkat, mert szerintem nem is a gyerektől, de az elhagyott kismamátok a férfiak tuti befordulnak
Ilda, ha így gondolod már előre, akkor így is lesz

Mi is jól megvagyunk, imádom a férjemet, de a babával én is még közelebb szeretnék jutni hozzá és még jobban megérinteni a lelkét, hogy a pici babó belőlünk kettőnkből van, a MIÉNK

. Az első "nem anyagi" közösen létrehozott csodánk.
Stella, szerintem sem önzőség, mindenkinek más lehetőségei vannak. Én 2 évre terveztem, hogy itthon maradok, de lehet, hogy anyagilag nem fogjuk tudni megoldani, de én nagyon szeretnék. Majd meglátjuk.
Pici, egyébként én is néha-néha még dolgozgatok itthonról. Ez munkahelyfüggő is, gondolom, ha jól érezted magad ott, akkor szívesen segítesz nekik és persze gondolom lelkiismeretes is vagy.
Bringababa, az a lényeg, hogy beszéltetek róla és a férjed tudja, hogy aggódsz érte és Te hogyan gondolod

Tudod mennyi kapcsolatban ez egyáltalán nem így történik

Nálam is magas az EQ

képzeld anno pont ebből írtam a diplomámat is. Hogyan befolyásolja a választott-betöltött munkakört és azt, hogy merre orientálódsz az, hogy kinek milyen Q-ja magas (IQ,AQ,EQ,SQ, stb., már van egy csomó).....
Gabi.baba, tök jól esett amit írtál.

Nekem alapban jó a viszonyom anyukámmal, ő egyébként most nagyon beteg és mindig azt mondom, hogy majd az unoka fogja meggyógyítani, mert sajnos gyógyszer nincs a betegségére.

Én örülök, hogy ő jön be velem. Gondolom, majd hogy néznek ránk a kórházban

A szülésznőnek már mondtam....
Eliza, mi volt a kontrollon? Mit mondtak? Minden ok?
Lányok, megyek este jövök, mindenkinek szép napot, akinek nem írtam bocsesz,nem direkt volt
Puszi, csodálatos idő lesz ma.
Melcsi