A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007-ben fogok szülni - Babái-Mamái

A süti meg a pelus kép jól :roll: mutat egymás alatt.. Bocs.. :roll:
Pedig ez a pelus kép még nagyon enyhe.. Van,amikor a hónaljáig narancssárga :roll:

Gyanixi:
Jaj,hát téged se irigyellek. Nagyon jól tetted,hogy nem hagytad annyiban!!! Sajnos én is tapasztaltam már,hogy addig kell a dokik nyakára járni,amíg végre foglalkoznak a gyerekkel..
Nagyon hamari jobbulást,és gyógyulást kívánok nektek!!!

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

sziasztok

május 18án született Brendon,54 cm-rel és 3900g-mal.minden rendben velünk,jó baba és jól szopizik. a multkori hozzászólásom amint láttam eltűnt,de a kép megmaradt...

mindenkinek további minden jót.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Barbamami nekünk Gabika napi 5x is kakil,és én is azonnal mosok,de csak kézzel. A fehéreket kicsit átmosom,utána 10-15 percre Cloroxba teszem,és újra átmosom. A színeseket csak mosoporral mosom. Én TOMI-t használok. Minden babruhát kézzel mosok,nagyon hamar kész,és sokáig szép marad. :D

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Na tegnap megvolt az anyósos látogatás,de nem hiszem,hogy mostanában megyek! :evil:
Először is kezdödött beszólással az egész délután,majd csak folytatodótt.
Após kezdte azzal,hogy mikor itt volt nálunk múltkor látta,hogy anyukám milyen bénán fogja a gyereket. :evil: :evil: :evil: Nem is érti,hogy nem ment ki a nyaka! :evil: Na ekkor már felment a pumpa,és majdnem haza jöttem a gyerekkel. Ettől kezdve durci voltam.És mikor anyós megkérdezte,hogy csak amiatt? Nem válaszoltam neki,gondolom értett is belőle.
Ez után pedig a keresztelő téma miatt a párommal majdnem összevesztem persze ez is miattuk volt.
Még kismama voltam,mikor közöltem velük,hogy a keresztelő majd tuti nyáron lesz,júliusban. Akkor mikor Gabika 1 hónapos volt,akkor volt itt a nagybátyám,és vele egyezettünk időpontot,mert ő fogja megkeresztelni. Na akkor megmondtam nekik is,hogy július utolsó vasárnapja lesz. Múltkor is szoltam megint.
Erre mit mondanak? :twisted: Nekik senki sem szólt! De,ha szóltam volna,akkor se lenne jó nekik,mert nyaralni mennek. :twisted:
Hát szép! Ha nekik ez fontosabb! Azt mondta anyós,hogy velük kellett volna egyeztetnem. Persze majd jó hogynem mindenki hozzájuk igazódik,mert ő nekik nyaralás miatt nem jó. Minden évben heteket nyaralnak,és nem értjük se én,se a párom,miért nem tudnak pár nappal később indulni.
De mondjuk a párom sejtette,hogy nem fognak eljönni,rosszul is esik neki,de sajnos az tudni lehet,hogy rájuk semmiben se lehet számítani.
:twisted:
Na szóval ilyen szép délutánom volt!

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Hoztam képeket a babáról :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok Lányok!

Az újonan jött babáknak és mamáknak gratulálok és sok tejcsit és egészséget kívánok!

A beteg babáknak jobbulást.

A fényképen lévő babák meg tündériek főleg a két kislány nagyon huncutok.

Lányok lenne két kérdésem:

Szerintetek nem gond, hogy nekem már most megjött a havi bajom, pedig csak szoptatok?
Láttom, hogy a babáknak a képeken olyan szép kis börük van, nálunk meg a Dávid arcocskája állandóan kiütéses, ez mitől lehet, elmúlik egyszer vagy vigyem orvoshoz?

Barbamami: az a pelusos kép nem semmi és csak 2 napja termel a lányod? És ez normális?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
krisy79

Barbamami,
Igen, nagy a szerelem és napról napra nagyobb... mi lesz itt még?... :lol:
Hogy Te mindent kiszúrsz 8) :oops: A tükörben nézem meg, hogy Blani elaludt-e a kezemben, mert a kedvenc pozíciójában nem látom az arcát.... ja és máshová már nem fért a tükör:)

Babcsern, hát igen, bomba jól nézel ki. Biztos nem retusált kép? (ez csak vicc!) Nagyon szépek vagytok, édes kis pincurka!

Csajszik, nagy levegőt vettem, és bejelentkeztem csütörtökre vizsgázni, úgyhogy most eltűnök pár napra, merthát csak a "szabadidőmből" tudok lecsípni a tanulásra......

Puszi mindenkinek,
Lilo

Kép
Kép
34372

Lilo, köszi a privit. A héten megint megyek Kistarcsára, lehet, hogy majd jelentkezek.

Barbamami, nem semmi Bogi "termése". Én simán kimosom a gépben a ruháit, eddig mindig kijött a kakifolt. A lényeg egyébként a vízlágyítás (férjem szaki, ilyesmivel is foglalkozott, ő mondta, eddig úgy tűnik, igaza volt). Minél lágyabb a víz, annál könnyebben kijön a folt. A sütiknek sajnos én sem tudok ellenállni, nem is fogyok semmit sem. :oops:

Gyugyi, nagyon-nagyon drukkolok neked. Sokat gondoltam rád, mi lehet veled. Próbáltad már a jód-pótlást? Én annak idején ezt is megpróbáltam (JódAquát ittam), lehet, hogy ez is segített, persze nem biztos.

Gabi.baba, gratulálok Brendonhoz!

Pelenka: mi most a Lidl-ben vettünk Cien márkájú pelust, szerintem jó. Gumis a dereka és kívül van egy csík rajta, ami jelzi, mennyi pisi van a pelusban. Nem kell kibontani a babát, hogy megnézzük. És most azt hiszem szerdáig 500 Ft-tal olcsóbb minden csomag gyereknap alkalmából.

Boszibaba, a te anyósodék se semmik. Gábor nagyon aranyos!

Gyanixi, jobbulást Rékának!

KépKép
nanett

Ja, egy kép arról, hogy ízlik a bébiétel: Kép
nanett

Lilo, most olvasom, hogy vizsgázni mész, akkor most nem zavarok!
nanett

Sziasztok!!!

Most jöttünk haza Hajdúszoboszlóról az egyik keresztlányunk óvodás ballagója volt ma, nagyon kis ügyi volt!!
Délután olyan hányinger, meg gyengeség vett elő, hogy muszály voltam elvonulni, s lepihenni!Egy jó órácskát szundítottam. Hirtelen belém nyilalt, hogyha most kellene világra hozni Zsebit, akkor lehet, hogy belehalnék, olyan fáradt vagyok. Persze lehet, hogy ezt annak köszönhetem, hogy tegnap az egyik fodrász osztályom gyakorlati vizsgáján voltam délután 3-ig!!! :oops: :oops: :oops:

Már nagyon várom azt a pillanatot, amikor Zsebit a pocimra teszik, s végre meglátjuk a kis húsát!! :D :D :D :D
Nektek jelentősen lecsökkent a baba aktivitása-mozgása szülés előtt?
Mert valaki azt mondja, hogy neki ugyanúgy bokszolt a szülés napján is, mint azelőtt!!??
Még egy kérdés: van olyan, hogy a nyákdugó nem távozik el, pedig van fájás, de ugyanakkor a magzatvíz sem folyik el???

szép estét nektek!!!
ÉDESEK A BABÓK!!!!!!!

Kép
Kép
judithappy

Ja igen, ezt még:
Barbamami hát Bogi tényleg nem semmi, de ne aggódj, nálunk is minden nap van ilyen műsor, bár lekopogom....most volt egy hét kihagyás és nem kellett kézzel mosnom. Szóval nekem kijön a folt Vanish szapannal kézzel kimosom, ha megszáradt bedobom a többi ruhája közé és géppel újra átmosom. Nem látszik semmi a fehéreken sem.

Krisy, Blaninak is volt már tejkiütése, ami a sok levegőzéstől néhán y napon belül elmúlt. Ha olajos kézzel véletlenül hozzáérek az arcbőréhez (fürdés előtti olajozás) az is rögtön kiüti, és több nap, míg elmúlik. Ezek ilyen apró piros pötyik az arcon, néha fehér a közepe. (remélem, hogy segítettem)
A mensi mindenkinél eltérő, alkati kérdés .... szerintem.... (nekem már több mint egy éve nem jelentkezett, még szoptatok, de nem kizárólag)

Most már tényleg irány a tanulás....... :twisted:
Pussz, Lilo

Kép
Kép
34372

Sziasztok!

A babák továbbra is nagyon szépségesek!
Mindjárt rakok én is egy Samut,amint épp tömi a kezét a szájába...

Boszi! Anyósodék rosszabbak az enyémeknél...Mondjuk ők kitalálták,hogy nekik drága a jegy,ezért vigyük mi Samut. Azt hittem,elájulok,komolyan. Egyetlen unoka,és másfél hónapig nem látták,mert drága a jegy. És inkább vigyük mi..Na mindegy,nem is mondok már semmit. Ja,és persze hozott diós sütit,mert utálom a diót...

Egyébként most épp van egy kis hiszti,de hagyom az ágyában,mert hiába veszem fel. Már 6 kilót meghaladta és 60 cm! És alig bírom,szóval ha nincs haszna,nem cipelem.

A betegeskedőknek jobbulást, többieknek is minden jót!

Judit,nemsokára eljön a te időd is!!!

Kép

Kép
babzsák

Babzsák:
De régen voltál!! Édes a kisfiad! :D

Nanett:
Jaj,ez a kép! Hogy tud vigyorogni! Ilyenkor már ANNYIRA tünemények tudnak lenni!

Judithappy:
Na,hát mi pont aznap reggel voltunk UH-n,amikorra ki voltam írva,azért kértem külön,mert előző nap szinte semmit nem mozgott.. Azt mondták,minden rendben van.. Aztán este meg mentünk vissza szülni :D :D
A nyákdugó,meg a magzatvíz szülés közben is elmehet..

Krisy:
Az első babával nekem is ilyenkor jött meg.. De szerintem talán ez jobb is,mert legalább tudsz mihez viszonyítani a védekezés miatt.. Mert amíg az első nem jön meg,az ember nem tudja,van-e peteérés..

Lilo:
Azért szúrtam ki,mert ez a kedvenc IKEÁs tükröm.. :D De milyen furfangos vagy :D ! Jó vizsgázást.. :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Barbamami, köszi, ilyenkor már tényleg nagyon zabálnivalóak!

Még egy eszembe jutott, aztán eldugulok: akinek műholdas UPC-je van: most fedeztem fel, hogy az 55-ös csatorna Bébé Tv kisbabáknak. Domi tágra nyílt szemekkel nézi.
nanett

Boszibaba,babzsák látom nálatok sem egyszerü az anyóssal :):):) nálunk már szent a béke de azért háromszor meggondolom mit mondok neki bár én erre sem emlékszem hogy mit mondtam :d :lol:

mai friss kép.
Már csak a kezét kell fogni ennyire tartja magát :9

Kép

És életem két értelme elmélyült tv.nézés közben a gyerek apja fia :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

nika70
Salgótarján

Lemértük Gabikát: 6430gr és 61cm! :lol:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Nanett
Jobbulást nektek. Megkaptad a privimet? Tündéri az a maszatos kép, és mi lesz késöbb..

Gyanixi
nektek is jobbulást!

Nika
nagyon szépen fejlődik a fiad, jól néz ki a két pasi együtt, biztosan meccset néznek.?

Judithappy
nekem volt mozgás, de talán nem annyi, inkább estefelé kezdett el, napközben pedig kevesebbet mint addig. Azért számold, hogy a napi 10 meglegyen. A nyákdugó egész a vajúdás közepéig megvolt és a víz is akkor ment el.

Boszibaba
Gábor nagyon helyes és tök jó, hogy nem kopott ki a haja Nikinek egy kicsit igen.
Anyósod nem semmi. De talán jobb is ha nincsenek ott, ha ilyen köztetek a viszony. Szerintem késöbb ha Gábor ha nagyobb lesz így fog ő is viszonyulni hozzájuk. A gyerekek megérzik az ilyesmit.

Barbamami
Nekünk úgy néz ki jó a 16-a. Annak a sütinek megvan a receptje?
Én eddig mindig Vanish-sel mostam és áztattam benne napokig a ruhákat, aztán elegem lett. Már csak bébimosószert öntök a gépbe és hosszúprogramra állítom, ami kb. 2 óra mosást jelent. DE KIJÖN TŐLE A KAKA.

Voltunk csípőszűrésen egy ismerős ortopéd dokinál, aki szerencsére azonnal fogadott, mert a kattoggással nem lehet várni. És ő végre nem nézett hülyének mert ő is hallotta. Megnézte Niki csípőjét és azt mondta, hogy 99%, hogy nincs baja, lazák a szalagjai rengeteg ilyet látott már. 1% azonban a kattogás, ezért holnap megyünk röntgenre.

Kép
Kép
bbeti

Sziasztok!Mindenki babája nagyon szép!Gabika óriási már!!!Nika:nagyon jó a kép amin apával tévéznek!
Barbamami:nem semmi termés,már elfelejtettem anyatejes a picike?Mert az enyém igen és szinte minden pelusban van anyag!!!(na nem ennyi)
Judithappy:Nekem semmi nem ment el csak szülésnél,ja és kb ugyanannyit mozgott mint előtte!
A beteg babáknak gyógypuszit küldök!!!Mielőbbi gyógyulást kívánok!
Egy kérdés:Nem volt valakinek gond a babája könnycsatornájával?Én nem tudom mi lehet ez:a múltkor a bal szeménél történt ma reggel a jobbnál-hatalmas ordítás,bemegyek és nem nyitja ki a szemecskéjét és folyik belőle a rengeteg könnyecske(csak az egyikből).Mondtam a múltkor a dokinak ő azt mondta nemtudja mi volt!Szerintetek elvigyem mégegyszer dokihoz?

KépKép
vicuska

Na sziasztok,még nem olvastam vissza..de láttam egy sütis képet Barbamami..hát összefutott a nyál a számban...de ne rakjatok fel ide ilyen képeket..így hogy bírjam ki édesség nélkül :cry: :lol: !!

Szóval JÓHÍR:Kaptam most péntekre időpontot csípőszűrésre ebbe a medicalcenterbe...
SZÓVAL BARBMAMI ÖRÖK HÁLA!!!!!!!TÉNYLEG KAPSZ TŐLEM VMIT HA TALÁLKOZUNK...
Igaz térítéses,de nem érdekel..5000ftba kerül aztán alkamanként 3000de nem érdekel...ráadásul rosszabbra számítottam....a lényeg h nem kell még 6hetet várjak..
felhívtam a budai gyermekklinikát..hát ott is az volt a helyzet hgy 4hét múlva van időpont...

Na megyek visszaolvasok..

Kép
nikky

PHU Barbmami
Ismerős akakis kép :lol: ..
Dóri sem kakil mindennap..de nem is kétnaponta inkább minden 3.nap kakil sztem,de ugyanígy telenyomja..viszont nekünk még kakis sosem lett a ruhánk...????nemtudom miért???Viszont nem fogom elhasználni a pampers pelusokat..szörnyű,állandóan átázik,mi állandóan pisisek vagyunk... :cry:
úgy néz ki nekünk a libero jobban bevált...lekopogom mégcsak 2 napja használom...

Judithappy
Sztem nem kell hogy elmenjen a nyákdugó szülés előtt..akár közben is elmehet,én pl nemtudom mikor ment el,de vmikor biztos,m nekem folyt a magzatvizem úgy indult itthon a szülés..szóval én észre sem vettem.. :?: :roll:

Bacsbern
Ha nem tudnám h voltál terhes el sem hinném...HOOOOL AAA HAAASAAAD??????? :lol: :lol:
Tök jól nézel ki,Dorina is nagyon szép,de nemtudom Te hogy csináltad ezt...Gratulálok mindenesetre... :lol:

Fenix
Nem jártam előtte személyi edzőhöz,úgyhogy fel kell mérnie a silány állapotom :lol: ..vtam szombaton már edzeni,hát baromi jólesett,úgy mennék mindennap,dehát azt sajna nemtudom megoldani...szóval inkább cardió mozgásokat csinálunk másfél órában 2szer a héten és egyszer pedig súlyzókkal formáljuk az alakom...remélem h segít minél hamarabb...te mikor kezdesz??és hova jársz???

Vicuska
Nekünk nem volt ilyen jellegű problémánk..de ha nemtudja kinyitni az nem kötőhártya gyuszi??vhol esetleg huzatot kapott..bár az sárgás váladék lenne...sajna én nemtudom mit hozzáfűzni,de megmutatnám dokinak az tuti!!!4

Gyanixi
Jobbulást a kislányodnak..

Éjjel képzeljétek Dóri felsíkitott álmában..úgy ugrottam ki az ágyból mint még soha,de nem volt semmi baja,csak aludt!!!!Rosszat álmodott gondolom,de annyira szar érzés volt..nektek volt ilyen????

Mi ma mérünk meztelen súlyt este fürdi után...hát nagyon kiváncsi vagyok!!!

Kép
nikky

Sziasztok!
Egyenlőre csak egy röpke pillanatra ugrottam be, a táblát felrakni! Rohanok Kyrussal a boltba! Ha lesz egy kis időm jövök és visszaolvasok, reagállok, ja és felteszem végre a képet a hajamról :lol:

Kép

Addigis szép napot mindenkinek!

KépKép
KépKép
akíra

betti: kivételesen nem meccs ment a tv-ben hanem a lost egyik részét nézték dvd-röl:)

Bacsbern: tényleg nagyon jól nézel ki és 3 hét szülés után ???? fantasztikus mi a titkod?:):):):):):):):):):):

nika70
Salgótarján

Sziasztok lanyok,

Barbamami: nalunk is rengeteg a kakis ruhacska. En nem mosom ki azonnal hanem gyujtom egy ideig oket es 2-3 naponta egyenkent mososzappannal atszappanozom, atdorzsolom es beaztatom oket forro vizbe. Ott azik egy par orat, vagy akar egy napot majd az osszes tobbi babaruhaval megy a mosogepbe. En Neo Mattal mosok es az aztatas utan szepen kijon a folt (aztatas nelkul ez a mosopor sem vitte ki)

Bator vagy, hogy feltetted ezt a kakis pelusos kepet :D :D :D
Nekunk is ilyen es nem is egyszer egy nap :D

Boszibaba: te hogy birod kezzel mosni a babaruhakat? :shock: En beleorulnek, vagy csak az en lanyom ilyen iszonyu ruhafogyaszto (na hogy a paromrol ne is beszeljek, o a masik nagy ruhafogyaszto a csaladban...)

ja egyebkent keresztelo: nalunk se megy zokkenomentesen a szervezes. Mikor mondtuk parom edesanyjanak ki lesz a keresztapa (parom egyik regi baratja, egyutt jartak gimibe) kijelentette, hogy akkor o el sem jon a keresztelore, mert utalja paromnak azta baratjat. Erre en csak megvontam a vallam, hogy ahogy akarja. De mondtam, hogy akkor majd o magyarazza meg Athinanak ha nagy lesz, hogy miert nincs rajta a kereszteloi fenykepeken. En nem fogok a lanyomnak magyarazkodni. Erre befogta a szajat. Amugy valamikor szeptember vegen lesz.

Gabi.Baba: hatalmas gratula Brendon babahoz!!!! Sok tejcsit kivanok! A kepet elmulasztottam, teszel fel meg?

Gyanixi: orulet miket meselsz, durva, hogy az orvosok ennyire elhanyagoljak a munkajukat. Megint csak az derult ki, hogy nekunk kell nagyon esznel lenni! Jobbulast Reka babanak!

Krisy:
teljesen egyentol fugg, hogy kinek mikor jon meg a mensi. Normalis. Nekunk is tele volt Athina arca kiutesekkel egy honapos koraban. En kamillaztam. Egy par het alatt elmult. Ha nagyon idegesit persze mutasd meg dokinak, te tudod mennyire csunya.

Lilo: jo tanulast, es egy kalappal a vizsgahoz!

Nanett: nalunk Athina a video klippekkel szorakozik a legjobban. Zabalnivalo ahogy kacaraszik rajtuk! :D (Na poresze nincs sok tv-zes csak egy egy video klip az MTV-n. Mi lesz itt kesobb? :shock:

Vicuska: amikor meg kisebb volt Athina akkor volt gyulladas a szemenel, ez attol is lehet, hogy egy kicsit megfujta a szel es belemegy valami. Kamillazgasd, ha nem mulik par nap alatt sztem a doki biztois felir vmi szemcseppet. Jobbulast a tunderi kis Lottinak! (akinek tovabbra is imadom a nevet!!!!)

Kepzeljetek tegnap eloszor adtam babanpepet Athinanak. Nagyon tetszett es azonnal tudta hogyan kell kanalrol enni :D nem is gondoltam volna...Mar gondoltam kiprobalom mert az utobbi idoben nem tudunk tole vacsorazni, mindig zurozott, hogy o is ker, tatotta a szajat ilyesmi szoval ugy dontottem itt az ideje, hogy o is csatlakozzon az asztalhoz. Ti miket adtok kiegesziteskent a tejcsi melle?

KépKép
KépKép
pannica

hoztam par kepet is:
Kép Igy jatszom a konyhaban (es hagyom mamit fozni)

Kép Jo kedvem van :)

Kép Menetre keszen

KépKép
KépKép
pannica

Sziasztok! :D

Radicsera mára van kiírva! Jaj,úgy izgulok!! :D :D :D Nagyon kíváncsi vagyok a kisbabájukra! (Nem tudom,írtam-e,de az unokatesómék! :D )

Nikky:
Na jól van,ha neked is összefut a nyál a szádban erre a látványra..,akkor nem velem van a baj.. :roll:
Hát,az a baj,hogy a csládom csak nem fogyózhat azért,mert nekem nem ártana..,de ha már ott a sütemény az asztalon,hjajj.. :roll:
Az UH-nak NAGYON örülök!!!! Szuper! Hát,ha a gyerekről van szó,az ember nem spórol. Ha kell a terpesztőpelus,minél korábban hordja,annál jobb!!! Ha meg nem,már most megnyugtatnak! :D

Betti:
Ez a legegyszerűbb receptem,olyan "poharas" süti.. Már annak is örülök,hogy erre van néha időm..
Nem tudom,mi is a topic címe,vagy hol van,az a receptes?.. Mert szívesen felrakom. :D

Akíra:
VÉGREEEE!! Minden nap szoktál jönni,már azt hittem,valami baj van! Na,látod,máris szervezkedek a hátad mögött :D :D ,mert a talit HOZZÁTOK beszéltük meg elvileg,csak azt nem tudom,NEKTEK jó-e? :roll: :D :D

Mamik,KÖSZÖNÖM a mosási tippeket :roll: .. Próbálkozom..
Na,mellesleg ma kellett volna fényképeznem! Szabályosan folyott a termés ide-oda..
Vicuska:igen,anyatejes,hála Istennek még van elég tejem. Hallottam olyan babáról,aki 4-5 naponta kakilt,de mivel anyatejes, azt mondta az orvosa,hogy nem baj..

Nika:
Hát egy pasi legyen is pasi! :D :D :D Az apák meg nagyon szívesen megtanítják minden lustaságukkal együttjáró szokásukat a kis csemetéjüknek... :lol: :lol: :lol:

Pannica:
Ez a rózsaszín pihenőszék! Aztaa,olyan kis csajos! És mekkorák vagytok már! :D

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Sziasztok!
Megint csak egy pillanatom van, még visszaolvasni nem igen volt időm! A kakis pelust láttam, nem semmi, de nekünk is szokott naponta legalább egy ilyen lenni :D
Hát ha ez a pampersbe menne azt hiszem ki is dobhatnám a ruhát, nem lenne elég a mosás :D
Kézzel mosni??? :shock: Na arra nekem se időm se energiám :roll:

Az, hogy nem jöttem jó pár napja csak annak köszönhet, hogy a gépünket felfalta egy vírus, és le kellett irtani róla, ami nem volt egyszerű...jó dolog ez az internet... :evil:

Na de mostmár rendben van, csak időm nincs végigolvasni titeket, de igyekszem, amennyire Kyrus hagyja nekem!

A tali szerintem ok lesz, csak egyeztetnem kell a párommal is, mert ha hétvége, akkor ő is itt lesz, és mivel nem egyedül lakunk ezen a telken, elég sokan itt lesznek, szóval mindenkivel egyeztetnem kell! Mert egy telken lakunk 4 külön lakásba az anyósomék, a sógornőmék, a dédimamáék, és mi! Szóval 11en!
Mindenkivel egyeztetnem kell! Mert hétköznap ugye nincs itthon senki napközbe, sokkal egyszerűbb, de hétvégén sokmindentől függ, de majd körbekérdezek, és megírom :) :wink:

KépKép
KépKép
akíra

Jajj, és két örömhír, legalábbis nekem! :lol:

Június 24.én (párom névnapján) megkeresztelik a lányomat :lol:

A második pedig, hogy tegnap elött is és ma is (tegnap nem) átaludta az éjszakát a lányom :)
Este 8tól reggel 4 ig aludt, és utána egy gyors szopi után még visszaaludt fél7 ig :)

Na megyek, mert most viszont nyüszizik :)

KépKép
KépKép
akíra

Sziasztok!Pannica:gyönyörű nagy már ez a kicsi lány!

A lényeg,hogy nem váladékozik a szeme hanem abban a pillanatban kijött egy csomó könny és csak egyszer az egyikből majd ma a másikból.Én arra gyanakszom,hogy el volt záródva a könnycsatornája és akkor nyilt meg(a felgyülemlett könny távozott).Valahol olvastam ilyet...

Na én is teszek fel ilyen volt -ilyen lett képet:1naposan Kép És a mai nap: Kép Kép

KépKép
vicuska

Sziasztok, sajnos mostanában nagyon elvagyok havazva, nem csak Domó miatt, hanem sok más dolog is összejött! Ezért sajnos nem tudtam követni az eseményeket!
Remélem, hogy mindannyian jólvagytok, a babák gyönyörűek, azt gyorsan megnézegettem, de sajnos most visszaolvasni nincs időm!
Ha nem haragszotok, én is teszek fel néhány képet!

Puszi mindenkinek!

Liza
Kép Kép Kép Kép

Kép
elizabeth25

pannica: Athina igazi kis belevaló kiscsajszi nagyon helyes:):)

apucika hála istennek ennyire azért nem lusta :lol: :lol: :lol: :lol: de henyélni azt tud meg hát szüksége is van rá egy hónapja mióta új helyen dolgozik reggel fél hétkor elmegy és jó esetben este 10 fél 11 mire hazaér a hét 6 napján igy marad a vasárnap amikopr Gegézhet:) na akkor megy a herevere :lol: :lol: :lol:

Liza: Domi nagyon helyes amikor mosolyog :) kis boldog baba:)

örület mennyit változnak a babák :)

nika70
Salgótarján

Nika, tényleg nagyon sokat változnak! :)

Kép
elizabeth25

barbamami: nem semmi az a pelusos kép!!
pannica, nanett,vicuska, elizabeth: nagyon édesek a babók!!
Képzeljétek, a kontrol vizelet teljesen negatív lett Rékának, úgyhogy semmilyen fertőzése sincsen!!Szóval hiába szedte az antibogyót, illetve most már szednie kell tovább, mert torokgyuszija lett!! :roll:

Kép
gyanixi

barbamami: nem semmi az a pelusos kép!!
pannica, nanett,vicuska, elizabeth: nagyon édesek a babók!!
Képzeljétek, a kontrol vizelet teljesen negatív lett Rékának, úgyhogy semmilyen fertőzése sincsen!!Szóval hiába szedte az antibogyót, illetve most már szednie kell tovább, mert torokgyuszija lett!! :roll:

Kép
gyanixi

Lányok!

Írtam nektek az előbb, de elszállt és már nem tudom, hogy mit!

Na mindegy, majd ha eszembe jut, leírom!

Lehet a héten kvesebbet jövök, mert éjszakások leszünk.
Ha mást nem, de olvaslak benneteket!
Amúgy sem nagyon tudok hozzászólni a dolgokhoz.
Ja, és csináltatok majd képet apával, csak az a baj, hogy szinte aludni jár haza, mert meló mellett sokat maszekol. De majd ráveszem!
Vendég

Lányok!

Írtam nektek az előbb, de elszállt és már nem tudom, hogy mit!

Na mindegy, majd ha eszembe jut, leírom!

Lehet a héten kvesebbet jövök, mert éjszakások leszünk.
Ha mást nem, de olvaslak benneteket!
Amúgy sem nagyon tudok hozzászólni a dolgokhoz.
Ja, és csináltatok majd képet apával, csak az a baj, hogy szinte aludni jár haza, mert meló mellett sokat maszekol. De majd ráveszem!
Vendég

Pannica én nem csak babaruhát,hanem melltartót és más kényesebb ruháinkat se rakom gépbe,csak mikor centrizem.Szépek is lesznek! :lol: Kézzel mosás nekem nem teher,nagyon hamar megvan,pedig volt,hogy Gabikát is 4x öltöztettem 1 nap át.
A babák tündériek! :D
Akíra nagyon kíváncsi vagyok a hajadra már! :)

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Köszi Lányok a dicséretett a hasimmal kapcsolatba :D nem csináltam semmit nekem már kb az első hét után így visszament,bár nincs annyira étvágyam mint a terhesség alatt de azért eszem. De szerintem ez alkati kérdés! Ezek szerint szerencsés vagyok :lol: Bár be kel valjam azért ha leülök van ott még poci :oops: A babák egyszerűen gyönyörűek :D :D :D Athinának olyan kis csipkedni való pofija van :lol: Mi is hizunk rendesen 2 hét alatt sikerült 500g felszednie a kis drágámnak, már lassan elérjük a 4kg-t! Nikky ne haragudj de sajna lemaradtam 1 körrel miért kell Dórit csipőszűrésre vinni? Csajok nem tudja valaki mit lehet kenni Dorcus pofijára mert ilyen pattanás szerű pöttyök jöttek ki neki és egyre sűrűbb :cry: ilyen antiszteptikus védőkrémmel kentem eddig de az sajna nem használ.
Vendég

Sziasztok Lányok!

A babók nagyon tündériek!

Köszönöm a hozzászólásokat a mensessel kapcsolatban.
Egyébként olyan borzasztó, olyan jó volt 9 hónapig, hogy nem volt és ráadásul most olyan erős mint a szülés után volt. :cry:

Bacsbern: Dávid arca is tele van ilyen kiütésekkel, de pont ma volt itt a doktor nénink és mondta, hogy nem kell vele foglalkozni esetleg ha zavar hintőporral kezeljem, mert ezek meleg kiütések.

Chrissy: Hogy repül az idő már majdnem fél uton jársz!!! :lol: :lol:

Gyanixi: Jobbulást a kicsi Rékának, de ugyláttom a baj csőstűl jön. :cry: De reméljük hamar meggyógyul a kicsi lány. :lol:

krisy79

Sziasztok Lányok!

S.O.S segítségre lenne szükségem aki tud kérem segítsen!
A problémám a következő:

Dávidnak mostanában az a szokása, hogy szoptatás alatt az első 5-10 percben rendesen szopizik, de utána elkezd rángatozni, kiköpi a bimbót, majd beszívja, vagy benttartja és közben rángatja. De ettől már sajnos elég jól begyulladtak a bimbóim, de ha elveszem tőle akkor persze sírás van, mert úgye még éhes. Elöször azt hittem nincs benne tej, de mikor megnyomom rendesen jön belőle csak gondolom dolgozni kell vele, amit esetleg ő nem akar. Ma már odáig fajultunk, hogy szopizni sem akart 10 perc után sőt olyan üvöltésbe kezdet, hogy csak na. Utána áttettem a másik cicire és azt szépen elkezdte szopizni így sikerült egy 110-et ennie. De sajnos így csak a tej elejét szívja ki és a laktató zsíros részt nem, meg úgye sajnos a cici is úgy érzékeli, hogy kevesebb tej is elég ezért gondolom nem fog annyit termelni. Most a héten szerintem nem is hizott annyit mert átlagban 300-400got szoktunk gyarapodni hetente, de most örülök ha 100-150g lesz.
Mit tehetnék szerintetek?

Bocsi a sok írásért csak már úgy kibuktam ez miatt.

krisy79

Sziasztok!

Nikivel voltunk ma röntgenen és nincs semmi baja a csípőjének. A felvétel alatt le kellett fogni, hogy ne mozogjon szegény annyira sírt, apjával ketten kellett lefogni. Addig mosolygott mindenkire a dokik el voltak tőle olvadva, de a röntgen után már nem volt olyan barátságos. Kellett egy kis idő, hogy megbékéljen. A kattogás el fog múlni, lazák az izületei és hajlékony lesz.

Krisy
Mi lenne ha lefejnéd a többit és utánna odaadnád neki? A cici így érzékeli, hogy kell a tej és a baba is megenné, ami jár neki.

Kép
Kép
bbeti

Sziasztok!

Minden baba nagyon helyes,sokat fejlődtek,jó nézni,ahogy alakulnak az arcvonásaik!

Krisy79:Nekem is megjött sajna már alig egy hónappal a szülés után,de én ugye nem is szoptatok.Nem hiányzott.....Nekem is nagyo erősen van meg,iszonyat mennyiségű tampont ,,fogyasztok"! :oops: És ráadásul fáj is a hasam meg a derekam.Na mindegy ez van.

Dicamama:Nagyon helyesek vagytok a képeken,a fürdőszoba munkálatok miatt viszont nem irgykedem rátok,majd muti megha kész van!

Boszibaba:Én is kézzel mosom a kisruhákat,meg a büfis rongyokat,nem akarnám a gépben összemosni véletlen,meg abban csak a mi felnőtt ruháink vannak...(apukám malteros ruhái :roll: )

Akíra:Friszkó foto????

Kaki téma:Nálunk egy nap 3-szor van és mindíg kaja közben. Namost én mindíg azzal kezdek,ha felébred,hogy pelust cserélek és utána jöhet a hami,de ezen mostmár változtatnom kell.... :oops: :D
Kb. egy hete a kisfiam azzal szórakozik,hogy ha letesszük hasra,akkor pillanatok műve alatt átfordul a hátára.Szerintetek nem korai?És ha a hátán fekszik és megfogom a kezeit,már érezni ahogy feszíti az izmait,mert azt hiszi,hogy fel akarom húzni.?
Ja és annyit vigyorog! :D

És a végére egy pár kép,ha nem gond:

Kép Imádok fürdeni! Kép Kép Kép Kép Kép
Bocsi,ez sok lett.
Vendég

Jaj,lemaradt,a múltkor valaki kérdezte,hogy milyen programmal csinálom a képeket.Hát az az igazság,hogy nagyon sok fajta van, de nem szoktam megvenni,csak a tesztverziókat használom.
Pl.:ACDSee Photo Editor és ACDSee photo Manager,Corel Photo Paint,Jasc Paint Shop Pro 8,Picasa 2 és még sok más. Egy teljes program van amit anno a fényképezőgéphez kaptunk,ez az ArcSoft PhotoImpression 4.

Nekünk is volt a szemével probléma,állandóan váladékos volt, nekünk azt mondták,hogy könnycsatornaelzáródás.Voltunk szemészeten és kinyomkodták neki belőle a gennyet,kapott szemcseppet és azóta jó.

És még két kép lemaradt.Az első képen láthattok egy vörös foltocskát a babám hátán,volt vagy van valakinek ilyen és mit csináltok vele?
Kép
Kép És egy kis vigyor.
Na jó,mennem kell,majd jövök még.Mindenkinek szép napot.
Vendég

Krisy79:nálam ugyanez a probléma,nagyon lusta és a végét nem óhajtja kiszívni-a másikból kell neki mert könnyen jön.Kipróbáltam cumisüvegből abból bezzeg megitta az egészet.Szóval biztos ez a baj.De én erre a cumisüveges dologra nem akarom rászoktatni,mert akkor végképp nem kell majd neki a cicim és hát fejegetni napjában 5-6 alkalommal nem éppen időtakarékos(nemigazán tudok fejni).Én úgygondolom ha éhes ki fogja ő szívni,nekem nem sír hanem forog,nézelődik,gagyog,bekapja-kiköpi....Így egy óra az etetés....

Könnycsatorna:tegnap találkoztam egy gyerekosztályon dolgozó nővérrel(ismerős)azt mondta nem gond,lehet most tisztult ki és nyitódott meg rendesen.De ha többször előfordul vigyem el szemészetre mert akkor nem könnyen átjárható a könnycsatorna.

Benkoka:szépek vagytok!

KépKép
vicuska

krysi:attól, h megnyomod és jön a tej a cicidből még nem biztos, h van is benne elég, mert egy pár nyomásnyi akkor is jön ha már nincs benne sok, de gondolom érzed is, h mennyi van benne...lehet, h lekéne fejni a maradékot és úgy odaadni neki. Biztos a végee nehezebben jön ki és a babódnak nincs türelme kiszívni, de próbálokzzatok, mert ha átteszed a másikra, akkor megszokja, h könnyen jön a tejci és akkor mindig ezt fogja csinálni!!Kitartás!!!
Lányok: ki milyen pelust használ? Esetleg a baby love-os pelusról van véleményetek?
mensi:hát nekem sem jött még meg, mondjuk félek, ha megjön bizti nagyon fogok görcsölni...

Kép
gyanixi

sziasztok!

itt vagyunk,bár látom nem hiányoztunk senkinek :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

képzeljétek.megkaptam a pesti chicco szerviz számát és tegnap felhívtam őket.a vezetékest nem vették fel ugyhogy maradt a mobil.azt meg olyan BUNKÓ faszi vette fel hogy azt hittem lehidalok.mondtam hogy mi a problémám és hogy neme lahat ezt győrben megcsinálni?erre ő:hogy képzeli hölgyem,azthiszi nekünk annyi pénzünk van hogy mindenhol nyitunk egy szervizt.ők meg nem mobil szervizek hogy oda mennek ahova az ügyfél kéri.

mondom és ha felvinném meddig kellene ott lennie?és vissza tudnák e hozni???

erre ő:hát 3-4 napig biztos mert nagy munka lenne*.és nekem kéne vissza mennem.

mondom és kb mennyibe kerülne???

erre ő:ezt igy nem tudom megmondani ahhoz látnia kéne.de külömben nem ér rá.

ERRE PUUUUFFFFF LETESZI.CSAK ÚGY

*=nagy munka?????????vasárnap széttszedtem hogy kimossam a huzatát és mit látok szinte csak a patentok tartják,allatta csak egy vékony valami van ami a fejrészt tartja :? :? :? :? :? és mivanm benne tönkre??? a rugó ami mozgatná a hátámlát.ha lenne olyan rugóm papám 2 perc alatt kicserélné.

ja meg itt sem adnak cserekocsit :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

ugyhogy eléggé pipa vagyok.most visszaviszem ahhoz a nőhöz ahol vettem mert ő ugye használtal is foglalkozik és megkétdem ő neme tud valami szervizt ahol minden féle fajta kocsit megcsinálnak.hát drukkoljatode ha nemtom megcsinálni akkor veszek egy 200 ezreset de garantálom az is rossz lessz pár hónap alatt.ez az én formám.nem szertenek a babakocsik. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
kismama18

Kismama:
Hát,nem az a kifejezetten vevőbarát hozzáállás,mit ne mondjak! :?

Benkoka:
Aranyos a kisfiad! Egyáltalán semmi tejed nincs?

Betti:
De jó lenne,ha nekünk is azt mondanák a jövő héten,hogy (már) nincs semmi probléma.. :roll:

Akíra:
Frizkó?? Mire kapunk képet,megint mehetsz fodrászhoz :lol: :lol:
Sikerült körbekérdezned a talit?
Bocs,hogy ezt az időpontot kérdeztem körbe,csak egy javaslat volt,mert sajnos nekünk máskor nem jó :( :( .. De igazság szerint azt sem tudtam,hogy körbe kell kérdezned. :oops:
Azért remélem,hogy összejön valami!! Legalább délután.. :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

sziasztok!!

Tegnap szinte egész nap fájdogált a pocakom!!Már-már megijedek, hogy ez normális???
Mindig nézem, hogy hogy áll a pocim, de nem tudom eldönteni, hogy mizujs vele, mert hol lejjebb, hol fejjebb van-szerintem!! :)

Egy gyors kép a keresztlányunkról és rólam a vasárnapi buliból: Kép

szép napot nektek!!

Kép
Kép
judithappy

Barbamami:Köszi szépen!Sajnos szinte semmi nincs,napi max. 20 ml,ez semminek mondható,de azért oda szoktam adni neki.
Vendég

Kép [img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1181032443.07.jpg[/img]
Zsebike szobája. Már nagyon várjuk, hogy itt pihizzen!!! :D :D :D

Kép
Kép
judithappy

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?