Sziasztok!
Radicsera mára van kiírva! Jaj,úgy izgulok!!

Nagyon kíváncsi vagyok a kisbabájukra! (Nem tudom,írtam-e,de az unokatesómék!

)
Nikky:
Na jól van,ha neked is összefut a nyál a szádban erre a látványra..,akkor nem velem van a baj..
Hát,az a baj,hogy a csládom csak nem fogyózhat azért,mert nekem nem ártana..,de ha már ott a sütemény az asztalon,hjajj..
Az UH-nak NAGYON örülök!!!! Szuper! Hát,ha a gyerekről van szó,az ember nem spórol. Ha kell a terpesztőpelus,minél korábban hordja,annál jobb!!! Ha meg nem,már most megnyugtatnak!
Betti:
Ez a legegyszerűbb receptem,olyan "poharas" süti.. Már annak is örülök,hogy erre van néha időm..
Nem tudom,mi is a topic címe,vagy hol van,az a receptes?.. Mert szívesen felrakom.
Akíra:
VÉGREEEE!! Minden nap szoktál jönni,már azt hittem,valami baj van! Na,látod,máris szervezkedek a hátad mögött

,mert a talit HOZZÁTOK beszéltük meg elvileg,csak azt nem tudom,NEKTEK jó-e?
Mamik,KÖSZÖNÖM a mosási tippeket

.. Próbálkozom..
Na,mellesleg ma kellett volna fényképeznem! Szabályosan folyott a termés ide-oda..
Vicuska:igen,anyatejes,hála Istennek még van elég tejem. Hallottam olyan babáról,aki 4-5 naponta kakilt,de mivel anyatejes, azt mondta az orvosa,hogy nem baj..
Nika:
Hát egy pasi legyen is pasi!

Az apák meg nagyon szívesen megtanítják minden lustaságukkal együttjáró szokásukat a kis csemetéjüknek...
Pannica:
Ez a rózsaszín pihenőszék! Aztaa,olyan kis csajos! És mekkorák vagytok már!