Szösszenet!
Szuper képek ezek! örülök, hogy ilyen nagy élményben volt részed. Én letettem arról, hogy valaha 4D-re menjünk. A férjem nagyon rugalmas alkat, de őt taszítja a 4D által alkotott kép. Eddig egyik babánál sem voltunk, nem lenne fair, ha most kezdeném el. (de azért suttyomban kíváncsi vagyok)
Kisruzsi!
Tök jó, hogy nálatok is minden rendben!
Az adókedvezményről én tegnap hallottam a védőnőmtől, minket a harmadik baba miatt érint
Voltam ma házidokinál. Kiröhögte a védőnő által kiadott vérvételi beutalót.... No comment. Ami fontos em volt bejelölve, ami meg nem fontos, az bevolt. Többek között kiakadt a cukroslötyin. Hogy minek ilyennel kínozni egy kismamát, amikor az úgyis foschul van az első harmadban, pláne, hogy a 26. hét táján meg kötelező. Ekg-ra jövő héten megyek vissza, mert ma sokan voltak.
Fiú-lány téma:
Mindig az volt az érzésem (de már vagy ezer éve), hogy három fiam lesz. Ezért az első terhességnél "teljesen egyértelmű" volt, hogy csakis fiú lehet. 18. héten ki is derült, hogy fiú. Nem is volt lánynevünk szülésnél.
Második babánál még élt bennem a "nekem 3 fiam lesz" érzés, és inkább bemagyaráztam magamnak, hogy fiú, mint éreztem. Érezni igazán semmit nem éreztem. Talán a nagyon fiút akarok érzés miatt volt, hogy csak a 33. héten derült ki, hogy kislány. De amikor kiderült, nagyon boldogok voltunk. Fiúnévvel nem készültünk ezalkalommal.
Most nem érzek semmit, próbálok ösztönből érezni, és nem elhatározásból - de semmi. Néha szégyenlem magam, ha arra gondolok - mi van ha fiú, milyen lesz azok után, hogy a fiam olyan kedves okos, ...., (nekem tökéletes)
na és mi van ha kislány, mert a lányom olyan szép, bűbájos, cserfes-copfos, amilyennak megálmodtuk?
Szóval félek. Pedig tudom, hogy akár fiú, akár lány szeretni fogom, és tuti, hogy valamiben ő lesz a legjobb, legügyesebb hármójuk közül. Csak ezt a mérlegelést akarom elkerülni.
Bár ha a szívem legcsücskének rezzenésire hallgatok, akkor fiúcskának kell lennie. (de pszt, ez maradjon közöttünk

)