A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Teljesen egyetértek Veled! Nem tudom, hogy a bruttó 90 ezer max gyed, az mennyi nettó?
Az adókedvezményt úgy kell igényelni, hogy a nődokid ad egy igazolást, hogy betöltötted a 91 napot, vagy a 12. hetet (ezt ő gondolom tudja, hogy mit kell ráírni) et a papírt beviszed a munkahelyedre és onnantól kezdve ők intézik neked. Nálunk a bérszámfejtésen van egy nő, aki keni-végja ezeket a dolgokat és egy most visszatért kismama, ő mondta nekem is.
VAsárnap beszkennelem a 12. heti UH képünket és felteszem ide.

KépKép
kisfruzsi

Várjuk!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Kis-csillag-tényleg aggasztó ez a vérzés, megértelek nagyon, én is
már 1 hópja görcsölgetek, és már nagyon elegem van.De ha mész ma UH-ra, akkor legalább megnézik a Picit is.Tudom sokan irták, de ilyenkor tényleg feküdni kell, ami nem könnyű dolog, de most fontos.
Reméljük nem lesz semmi gond veletek sem, és Magikáéknál sem!Kitartás!
Tegnap este én is nagyon elkenődtem, mert unom már az állandó gyógyszerszedést, ami szinte alig használ, nem tudok( nem akarok pihenni), visszaakartam menni dolgozni és most úgy néz ki nem tudok már, mert a görcsök nem akarnak megszünni, elkeseredtem, hogy akkor mostmár végig görcsölöm az egész terhességet?Én meg már arra gondoltam, hogy már a kórházban is jobb lenne, ott legalább muszály lenne feküdnöm, tudom hüjén hangzik, de itthon nem bírok, mert mindig eszembe jut valami, amit meg kell csinálnom.

Mamacka-köszönjük, hogy felhívtad a figyelmünket a vásárra, én nagyon szeretnék elmenni, érdekelnek a kézműves dolgok, néha én is alkotok 1-2 apróságot hobbiból.Nyáron a lányom szülinapjára sütöttem egy Barbie tortát, majd teszek fel képet.

Adókedvezmény-már én is gondolkodtam, hogy ideje lenne, úgyhogy majd kérek igazolást a dokimtól.

Kép

Kép
deli

deli, görcsölésre szedsz magneb6-ot? Az bnagyon tud segíteni. Akár napi 3*1 is mehet!

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Íme a torta, tudom, hogy nem ide vág, de erre nagyon büszke vagyok, mert életem első formatortája. :D
Kép Barbie torta

Kép

Kép
deli

Ez tényleg nagyon szép!!!!

KépKép
kisfruzsi

deli, wow, de ügyes vagy, ez igen! :wink:

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Csöppke- persze Magnésiumot szedek, de nem Magne B6, hanem Magnesii citricit( nagyrészt ugyanaz), és napi 3x2 tbl-t, de ez is kevés, legalábbis nálam nem használ. A lányommal is ezt szedtem, de a 19-dik héttől( akkor a méhszáj is kezdett nyilni), és végig görcsöltem akkor is.Erősebbet meg azt mondta a doki, hogy így az elején még nem akar adni.

Kép

Kép
deli

deli uhh. :( Akkor pihenj amennyit tudsz!

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Köszönöm-de vicc, hogy sajnos, ha ránézek a tortára még így képen is, rám jön az émelygés, mert amikor készitettem, sokat kóstolgattam a krémet( akkor már laktak a pocimban),és szerintem kicsit besokaltam.

Kép

Kép
deli

Van egy kérdésem-Ti szoktatok olyat érezni, hogy jobb vagy bal oldalt nyilalgat az alhasatokba?Állitólag ez a méhszalagok nyúlásától van,de elég kellemetlen, néha van, hogy folyamatosan szúrkál, első terheségemnél nem emlékszem ilyenre.

Kép

Kép
deli

Na megyek keresek én is pocis képet, ez nagyon jó ötlet, kíváncsi vagyok a tieitekre is!

Kép

Kép
deli

deli, én szoktam érezni nyilalást. A fiamnál is volt, de most egyértelműen durvább. :roll:

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Sziasztok!

Megérkeztem :) :D Megint fellélegezhetünk (kivi vagyok meddig) ugyanis már nem látták a hétfőn még meglévő vérömlenyt, így valószínüleg az távozott belőlem most maradéktalanul.. Legalábbis az orvosom is erre gondol, mert egyéb oka nincs.
A Pici is remekül van, hétfő óta nőtt egy centit :lol:
És minden rendben van, a lepény mellső falon helyezkedik el, magzatvíz megfelelő mennyiségű, és akkorákat mozgott odabent, hogy szinte kacagnunk kellett rajta, mert szerencsémre, Apuka is odaért időben :D
Úgyhogy most már fekszek is, csak nem napi 20 órát, hanem 24-et, jól jön ez a 4 napos ünnep, mert abból apuci itthon lesz 3at :roll:

Vigyázzatok Egymásra Mindannyian :P

Kép
kis-csillag
Tököl

Deli
Nagyon ügyes vagy! :) aztán leszopogattátok a babát??? :lol: :lol: :lol: elég muris lehetett! :)
Próbálj pihenni... nyilalás Áronnal volt, egyenlőre most nem érzem...

Kép
Kép
Kép
mamacka

kiscsillag, szuper hírek!! :wink: :)

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Szép napot mindenkinek!

Hát itt lennék! Amióta nem írtam nem kis mennyiséget termeltetek csak győzze az ember olvasni.
Nem azért tűntem el mert baj van csak azért mert egy nagyobb volumenű szobafelújításba kezdtünk és minden szabadidőm lefoglalja.
Gratulálok mindenkinek az esküvői és a pocifotókhoz szépek vagytok!!!
Az én hasam nem kicsit ugrott most meg!
A hízással kapcsolatosan szerintem természetes egy két kiló, én személy szerint két kilót híztam de nállunk is a védőnőnél vagy két kilót csal a mérleg és persze ő is úgy mér hogy nyakig be vagyok öltözve.
Az újakat üdvözlöm kiváncsi vagyok még csatlakozik e valaki?
Kis csillag: biztos nem lesz semmi baj, ne aggódj pihenj sokat van egy ismerősöm aki 5 hónapig vérzett és egézséges gyönyörű a babója!
Egyébként nekem is volt vagy 3 szor az utóbbi két hétbe egy enyhe barnás folt, de a doki megnyugtatott hogy minden rendben van.

Mamacka: gyönyörű dolgokat készítesz gratulálok a türelmedhez és a kreativitásodhoz.

Deli: ez a torta valami fantasztikus!!! Egyébként én is szoktam enyhén nyilalgatást húzódást érezni, de ez valóban természetes.

Kedden voltam UH-n kaptam 3 képet majd megpróbálom feltenni holnap.
Az értékeink: CRL:10,43CM, FL:16,9mm, AC:96mm, BPD:32mm, OFD:40mm
Jövőhéten AFP-re megyek remélem minden OK lesz!
Ja és nagy valószinűséggel kisfiú!!! Van róla képem is. Én éreztem!
Nem hagytam békén a dokit hogy nézze meg mert én tudni akarom ő azt mondta hogy még nem látja én meg erősködtem, na a végére szegény addig addig nézte hogy megtalálta.

Kép
geni

Kis csillag nagyon örülök, hogy minden rendben! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Kiscsillag!

Gratulálok nagyon szuper hírek!

Kép
geni

Geni
Köszi!
...és várjuk a képeket! Gratula a pöcköshöz! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Kis-csillag-én is örülök a jó híreknek, így legalább már nyugodtan pihizgethetsz a hétvégén!

Geni-ilyen korán megtudták mondani a nemét a babának?Ez hány hetes UH volt? Mert én csak a 12-dik héten voltam és legközelebb a 18-dikon kell mennem, ha jól tudom.Nagyon szép nevet választottatok, Ruben!Nagyon tetszik ez a név, ez nem arab eredetű, mit jelent?

Kép

Kép
deli

Kis-csillag!

szuper :)

Deli,

Te is nagyon profi vagy :) Nagyon szép az a torta. Csak nem cukrász vagy??

Geni,

gratula a kislegényhez.

Csajok,

új téma... Ki milyen nemű babát szeretne? A mindegy csak egészséges legyen válaszon kívüli válaszokat várok :wink:

Kép
emi29

Hát én ahogy a vonalzóm is jelzi kisfiút. De apa azt mondja szerinte lány lesz, mert Ő úgy érzi :lol: ! Én meg sehogy sem érzem egyenlőre!

KépKép
kisfruzsi

deli,

én is a 12. héten voltam utoljára és a 18. héten kell mennem legközelebb, ezért beiktattam egy 4D-s UH-t a 16. hétre. Akkor már meg fogják tudni állapítani :) Ráadásul a pocakos naplóba is kell 16. heti UH-s képet ragasztanom :)

Kép
emi29

Kép Most készült, ma töltöttük a 15. hetet

Kép

Kép
deli

Ez igen!!!! Szép poci! :lol:

KépKép
kisfruzsi

Emi-jaj, dehogy vagyok cukrász, csak szeretek sütni, és kicsit kreatívkodni.

Fiú-lány kérdés-az első terheségemnél csakis lányt vártam és éreztem is, hogy kislény lakik odabent.De most a párom miatt fiút szeretnék(belül persze én lányra vágyok), és most nem éreztem meg.Már én is azon gondolkodtam, hogy elmegyünk 4D-re, mert úgy bezsongott itt mindenki, hogy már én is nagyon kiváncsi vagyok, pedig csak avégén akartunk menni, de azért a 18. heti Uh-t megvárjuk, hátha ott megmondják.

Kép

Kép
deli

Mostmár megyek főzök valamit, mert ebédidő van és éhen halok, ahogy szinte egész nap :D .Jó étvágyat az ebédhez mindenkinek!

Ötlet-ismeritek a mindmegette.hu-t?Nagyon jó receptek vannak ott, onnan szoktam ötletet meriteni sokszor.

Kép

Kép
deli

Én is szoktam onnan főzni, ami az egyik kedvencem: tejszínes gombás csirka ínyenc módra. Csak nem penne tésztával, hanem sültkrumplival!

KépKép
kisfruzsi

deli,

szúró érzést az alhasamban én is szoktam néha érezni. Eléggé kellemetlen. :(
Hihetetlen, hogy egy két-hét alatt mennyit változunk. :)

Az imént összefutottam egy kolleganőmmel, akivel kb hetente egyszer találkozunk. Egyből gratulált. Mondta, hogy már a múlt héten is rá akart kérdezni, de akkor még nem volt ennyire egyértelmű, hogy babám lesz, de most már le sem tagadhatom. Nagyon jó érzés. Mások meg azt mondják, hogy teljesen kivirultam :) És bizony én is így érzem magam.

Kép
emi29

kismamák,
sajnos rossz hírem van azok számára, akik az adókedvezményt szeretnék igénybe venni, és az első vagy második babájukat várják.
Idézem:

"A családi kedvezmény már 2006-tól az egy és két gyermeket nevelő családok esetében teljes egészében családi pótlékká alakult át, adókedvezményként történő érvényesítésére csak a három, vagy több eltartottról gondoskodó magánszemélyeknek van lehetősége. A kedvezmény mértéke a kedvezményezett eltartottak létszáma után gyermekenként és jogosultsági hónaponként 4 ezer forint/fő, feltéve, hogy az adott hónap bármely napján az eltartottak létszáma a három főt eléri."

Harmadik gyereknél jár a betöltött 90. naptól a kedvezmény, tehát a 91 napos magzat már 3. gyereknek számít.

Azért kérdezzetek utána, én itt találtam:
http://a-munkaado-lapja.cegnet.hu/2006/ ... dvezmenyek

Minden jó hírnek örülök, szépek a pocakok és az UH-s fotók!

A nagyobbik lányom (a 3 éves) állandóan pálcikaemberkéket rajzol a hasára golyóstollal, mint a Sehány éves kislány c. könyvben, amit mostanában sokat olvasunk. A kicsit (17 hós) még nem érdekli, miért nő Édesanya pocakja... :lol:

Ja, az viszont jó hír, hogy jövőre emelkedik a GYED max. összege, talán 96.600 Ft lesz, ha jól tudom.

Üdv
Nuska+
nuska1

Hát ez nem jó hír.....már abba a kis pénzbe teljesen beleéltem magam! :?

KépKép
kisfruzsi

Deli: Én most kedden voltam nőgyógyinál, mivel az én dokim magándoki nekem nincs meghatározva mikor csinál ultrahangot amikor megyek hozzá (ami elég sűrű) kéthetente mostanság mindig ultrahangal is megnézi.
Tehát én 15 hetes és 2 napos voltam amikor láttuk, de állítólag a kisfiúkat könnyebben látják.
Egyébként kislányt szeretttünk volna de mindketten a párommal megálmodtuk és éreztük hogy kisfiú, és ez valószínű beigazolódik.
A neve nem tudom hogy arab e? de szerintem is héber eredetű.
Jelentése: Íme fiú"
Egyébként nővérem mindkét babánál érezte hogy fiú és azok is lettek, a megérzés legtöbb esetben bejön!

Kép
geni

Háát nuska
... ez is "ártunk és ormányunk" nesze semmi fogd meg jól akciója, aztán verik a mellüket, hogy ők bizony a családipótlékot így meg úgy... na ja csak máshonnan annak a sokszorosát vették el... jujjj de morcos vagyok...
Hűű látom ti nem lazsáltatok! Jó kicsik a korkülönbségek! :) hogy bírtad?

Geni
...nekem nem jött be... én annyira lánynak éreztem, aztán csalódtam magamban, hogy micsoda egy anya vagyok meg sem érzem... :) most fiúnak érzem tehát lehet lány lesz :lol: :lol: :lol: :lol:
Az az igazság, hogy így, hogy itt van kistökös Áronunk lányt már el sem tudok képzelni... :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Én eddig fiút akartam, aztán most egy picit elbizonytalanodtam....
Az érzéseim azt súgják, hogy fiú a kisdrága. Remélem két hét múlva kiderül :)

Kép
emi29

Fiú-lány kérdés:
mivel mi több babát szeretnénk, ezért mindegy :)
Ha azt nézem hogy kis korkülönbséggel születik majd Dominik után, akkor neki jobb lenne egy kisfiú, vele biztosan jobban kijönne hosszútávon :)
Viszont szeretnénk kislányt is, de ha nem most jön, hanem a 3. vagy 4. bébi lesz puncis, az is királyság.
Úgyhogy részünkről tényleg tök8 8) :D

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Én is így vagyok vele, hogy Áronnak talán jobb lenne most egy kispasi...
Barátnőmnek négy gyereke van az első kettő fiú a második kettő lány! Ez szerintem olyan ideális... persze az a legjobb ahogy lesz...
Másik barátnőmnek négy lány után lett fia... a plébánián pedig van egy család akik a kilencedik fiú után adták fel, hogy nekik lányuk lesz :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Fiú-lány kérérdés?!Mi csupa lányos család vagyunk,mindig úgy hittem nekem csak lányaim lehetnek.Nem is igazán láttam fiú gyereket felnőni!

A férjem családjában pedig minden ágon csak fiúk vannak! Az első terhességemnél pont ez miatt gondoltam úgy , hogy tuti fiú lesz.

Az első perctől fogva biztos voltam benne!Így is lett! :lol: Imádom és örülök neki,hogy fiú lett.

Ezek után amikor kiderült megint terhess vagyok,reménykedtem hátha lány lesz,de a szívem mélyén most is bitzosra vettem,hogy fütyis lesz a jövevény,és mint írtam az is! :lol:

A férjem persze nagyon örül,hogy gyűlik a focicsapatra való :lol: ,de egy lánynak is úgyanúgy örült volna!

Van egy mondás:HA egy anyának lánya születik boldog,ha fia akkor büszke!

Szerintem is igaz! :wink:

Igazából nem is az zavar,hogy még egy fiú,
hanem az ,hogy azonos neműek!

Ez így kicsit elsőre biztos furcsán hangzik,de mivel már fiam van aki a számomra a legszebb ,legokossabb,legdrágább, így még elképzelni se tudom,hogy a másik fiúácskát mennyire fogom az elsöhőz hasonlítgatni,viszonyítgatni.

Nyilván szeretni úgyanúgy fogom! :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
nicci

Mamacka:

Te valahol azt írtad,hogy anno szüéls után csináltad a 90 napos diétát!

Mennyivel a szülés után?

A szoptatás mellett vagy után?

Volt egy barátnőm aki szoptatás mellett kezdte el ,de attól még úgyanúgy tudott szoptatni is!

Én még nem próbáltam,mennyire volt hatásos?

KépKép
KépKép
nicci

Én is hozok pocis képet :) Nekem durván beindult, másfél hete még semmi nem volt :)

Kép

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Csöppke
Ez nem rossz egy 8 hetes kismamától :) :)

Kép
emi29

Mamacka,
nem is olyan kicsik a korkülönbségek. Az első és a második között 23 hónap van, szinte napra, és most is kb. 23 hónap lesz, talán pár nappal kevesebb, ha kicsit hamarabb jön a harmadik. Nekünk ez így jó, de semmi tervezettség nincs benne. A kezdetektől nyitottak voltunk a testvérre mindkét esetben.
Ugye, mi nem kérdezzük meg az UH-n, mi lesz a baba neme. Az elsőnél viszont nagyon fiút éreztem, és mindenki azt is álmodott-mondott-látott nekem, ráadásul úgy is híztam, ahogy a fiúknál "szokás". Csípőre-fenékre szinte semmit, csak pocakra 10 kilót. Hegyes has=fiú, tartják a bölcsek... Annyira belém magyarázták, hogy kimondottan csalódás volt, amikor a nagylányom megszületett. Nem szégyellem, semmiért nem cserélném el a kisasszonyt! A másodiknál hasonló volt a helyzet hízásilag, de ott már tudtam, hogy ez semmit nem jelent. Most egészen másképp érzem magamat, többet vagyok rosszul, stb. , már el is kezdték, hogy na akkor most biztosan fiú lesz, de én már senkinek nem hiszek, csak a babának, amikor kibújik majd :lol:
Mivel két nővére lesz, és eddig 3 unokanővére van, biztosan furcsa lesz ha fiú a kis drága...(nem merem emi29 miatt írni, hogy annyira mindegy :) )

Üdv
Nuska+
nuska1

Akkor tényleg ne molyan kicsi... valamit elnéztem... nálunk is két év lesz a korkülönbség...

Csilla
Hű ez nem semmi! De neked előzőleg is brutál pocid volt... :) vagy te voltál nagyon vékony a pocak körül? :lol: :lol: nem tudom... :lol: :lol: :lol:

Nicci
Áron akkor 9 hónapos volt... pont a születésnapjáig csináltam... csini mamit kapott! :) még most is szoptatok semmi hátránya nem volt...
Szerintem nagyon jó! Egészséges és hatásos... én 11 kilót fogytam..
Nyitottam is anno egy topikot ott visszaolvashatsz... 90 napos diéta címmel...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Nicci
Ketteskénél lehet már fél év után kezdem... amikor már kap mást is mint anyatej...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Megjöttünk a 4D-ről :) :) :)
Nagyon nagyon jó volt! Csúcsszuper :D

A babucim iszonyú jól érzi magát odabent, fészkelődik, rugdalózik megállás nélkül, ugyanúgy mint a 12 hetesen :lol:
Fejétől a lábujjáig 13cm .. persze ennél kisebb helyet foglal, mert fel van húzva a lába ..stb.
10,2 dkg a Lelkem :)
Láttuk a kis szívét, a 4 szívkamrát, az agyát... az agyféltekéket, a gyomrát, a húgyhólyagját .. szóval messze felülmúlta a vizsgálat minden várakozásunkat.

A csöppség nemét nem merték biztosra mondani, így ezzel kapcsolatban még izgulhatunk kicsit :lol: :lol:
A 2D alapján kislányt mondanának .. de a 4D-n néha láttunk gyanus elemeket. De az lehetett a szeméremajkak is .. mert ebben az időszakban még azok is csúcsosak :) nah majd kiderül időben :) A nő szerint ebben az időszakban még nem lehet 100%-osra mondani, ő nem szeret jósolgatni.

A pici hasamnak viszont megvan az oka .. a hátrahajló méhem egy dolog, de abban is leghátul, lent a medencémben fészkelte be magát a babuci, így egészen a szeméremcsontomhoz kellett bekukkantanunk .. és nagyon nehezen tudtuk őt követni. De szerencsére egyfolytában mozgott .. így mindenét meg tudtuk nézni, és elkaptunk nagyon jó pillanatokat!

A kiskönyvemben április 9re vagyok kiírva, ha a hosszú ciklust belekalkulálom, akkor április 13. Na az első UH-n április 19-et mondtak (ez 8 hetesen volt), aztán a 12 hetesen április 13-at, most pedig április 14-et :) :) Nagy különbségek nincsenek, így rendben fejlődik a Drága!!!!

Boldogság van!!!

Mindjárt megpróbálok fotót mutatni róla!

Kép
szösszenet

Kép \"mutatom az arcocskám\"

Kép \"vakarom a fejecském\"

Kép \"látjátok hogy tornázom?\"

Kép \"elfáradtam ... hátrabújok pihenni\"

Kép
szösszenet

Szösszenet!
Szuper képek ezek! örülök, hogy ilyen nagy élményben volt részed. Én letettem arról, hogy valaha 4D-re menjünk. A férjem nagyon rugalmas alkat, de őt taszítja a 4D által alkotott kép. Eddig egyik babánál sem voltunk, nem lenne fair, ha most kezdeném el. (de azért suttyomban kíváncsi vagyok)

Kisruzsi!
Tök jó, hogy nálatok is minden rendben!

Az adókedvezményről én tegnap hallottam a védőnőmtől, minket a harmadik baba miatt érint :D

Voltam ma házidokinál. Kiröhögte a védőnő által kiadott vérvételi beutalót.... No comment. Ami fontos em volt bejelölve, ami meg nem fontos, az bevolt. Többek között kiakadt a cukroslötyin. Hogy minek ilyennel kínozni egy kismamát, amikor az úgyis foschul van az első harmadban, pláne, hogy a 26. hét táján meg kötelező. Ekg-ra jövő héten megyek vissza, mert ma sokan voltak.

Fiú-lány téma:
Mindig az volt az érzésem (de már vagy ezer éve), hogy három fiam lesz. Ezért az első terhességnél "teljesen egyértelmű" volt, hogy csakis fiú lehet. 18. héten ki is derült, hogy fiú. Nem is volt lánynevünk szülésnél.
Második babánál még élt bennem a "nekem 3 fiam lesz" érzés, és inkább bemagyaráztam magamnak, hogy fiú, mint éreztem. Érezni igazán semmit nem éreztem. Talán a nagyon fiút akarok érzés miatt volt, hogy csak a 33. héten derült ki, hogy kislány. De amikor kiderült, nagyon boldogok voltunk. Fiúnévvel nem készültünk ezalkalommal.
Most nem érzek semmit, próbálok ösztönből érezni, és nem elhatározásból - de semmi. Néha szégyenlem magam, ha arra gondolok - mi van ha fiú, milyen lesz azok után, hogy a fiam olyan kedves okos, ...., (nekem tökéletes)
na és mi van ha kislány, mert a lányom olyan szép, bűbájos, cserfes-copfos, amilyennak megálmodtuk?
Szóval félek. Pedig tudom, hogy akár fiú, akár lány szeretni fogom, és tuti, hogy valamiben ő lesz a legjobb, legügyesebb hármójuk közül. Csak ezt a mérlegelést akarom elkerülni.
Bár ha a szívem legcsücskének rezzenésire hallgatok, akkor fiúcskának kell lennie. (de pszt, ez maradjon közöttünk :) )

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Szösszenet, tényleg nagyon jók a képek!

Alig várom én is, de én csak november 13.-án szándékozom menni, akkor már 17 hetes leszek. De lehet hogy egy héttel hamarabb megyünk, majd meglátjuk :) De nagyon várom már :)

Az adókedvezmény tényleg a 3 gyerekeseknek jár csak, nekem is el kell intéznem a jövő héten, hogy még októberben meglegyen az igazolás...

Megyek is, mert ma nem voltam jól :(

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Szösszenet, wow, szuper képek! :wink: Tökjó, hogy ilyen jól sikerült, elhiszem hogy a fellegekben jársz :wink:

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Szöszi,

nagyon jók lettek a képek. Ezeket egybként a DVD-ről szedted le, vagy kiírták CD-re, esetleg nyomtatták??? Hány percig tartott a vizsgálat.

Kép
emi29

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?