Sziasztok!
Először is köszi a pocak és ruci dicséreteket mindenkinek!
Melcsi!
Én 51-ről indultam...de mivel csak 158cm vagyok, így ez már eleve 4-5kg plussz...és még erre jött a mostani állás szerint 6kg, szal most vagyok 57.

Wááá

Igen, volt piercingem, de én nem szerettem mert 7éve csináltattam, és azóta már mindenkinek van. Ki akartam venni, de eddig azért nem tettem, mert nem akartam, h látszódjon a helye. Most muszáj volt, és valszín már vissza sem teszem...sztem nézek majd vm lézeres kezelést, amivel el lehet tünteni a helyét.
Katica!
Rendben, majd szólok, ha döntöttem a csigással kapcsolatban.
Diéta...én is majd szülés után. Sztem kivárom a 12hetet, és utána óvatos diéta, h ne menjen el a tej, és elkezdek majd úszni, meg dvd-tornázni. Szerencsére, ha én kitartó vagyok, akkor olvad le rólam a felesleg, és gyorsan elérem a kivánt célt. Csak hát ehhez kell is a nagy elhatározás...mivel nem fogok melózni, így menni fog

Muszáj neki, mert nyárra már úgy akarokk kinézni, mint aki nem is szült...és ebből nem adok.
Dalma!
Jó lehetett az esküvő! Szép voltál és Kornél is zabálnivaló! Ari lehetett a csajokkal.
Neked komolyan akkor végig szivárgott a magzatvíz??? Azért kérdezem, mert nekem ez volt a legutolsó hatalmas parám. A dokim direkt felhívta a figyelmemet, h erre nagyon figyeljek, mert ha észreveszem, azonnal fekvés, meg doki, mert vertőzésveszély és további burokrepedés veszély. Nálad nem volt semmi gond ez miatt? Nem kapott Kornél antibigyót születés után?
Harivera!
Remélem nem lesz semmi gond! Nem lehet, hogy ebben a melegben elpárologtatod a folyadékot? Attól még nem biztos, h izzadsz... 1,5l amúgy sem sok, legalább 2l-t kéne inni, otthon a melegben meg 2,5-et is akár.
Mesi!
Szurkolok nagyon a vegyespároshoz!
Klarissza!
Vigyázz magadra!
Gabi!
Te is vigyázz magadra, igyál amennyit csak tudsz. De nyugi, nem hiszem, hogy ez árt a kissrácnak, gyorsan átmegy majd rajtad a nyavaja.
Ancsa!
Örülök, hogy minden rendben. Sajnos gyomorégéshez nem tudok segíteni.
Az Anna név nálam is nagyon favorit, de daddynek egyelőre nem tetszik....azért nem ütöm ki a pikszisből, remélem még van némi esélye. Bár már egészen barátkozom a Mayával, néha már így gondolok a kiscsajra, hogy Maya.

Ez az egyike annak a 3nak, ami közös név.
Veronak!
Én emlékszem rád. Jajjadejó, nagyon örülök, és gratulálok! Ezúttal nem lesz semmi gond, ne aggódj! Néha majd jelentkezz, h mi van veletek, meg kislány/kisfiú lesz-e a baby!
Velem semmi különös, asszem egyre nehezebben bírom magamat...Ma elmentem tb-t (itt ni) intézni, bankba lakbért befizetni, meg ha már Camden Town-ban voltam, szét is néztem. Annyira elfáradtam a végére, h már csak csoszogtam, alig bírtam hazajönni.

Az is közrejátszott, hogy ma igazi nyári idő volt, most először. Nem is esett annyira jól így, h rohangálnom kellett...és szenvedtem is. Hát ez van, semmi se jó.

Mi lesz még később?! Alig várom már, h vége legyen, és okt. végén kibújjon a kiscsaj.
Mától egyébként 10nap szabin vagyok, mert elutaztak Izraelbe a gyerekkel együtt...úh most jól kipihenem magam. Utána jővó szerdán megyek megint, és másfél hét múlva vasárnap pedig megyünk is haza, és megint 3hét szabi. Na ezt már nagyon-nagyon várom!
Legyetek jók!