Edina: mit rejt az a Babakönyv?
Gjéti: nekem nem tippeltél, mivel nem is volt/van fenn pocifotóm, de most, hogy még mindig kicsit bizonytalan a csibe neme, igérem, ha sikerül, teszek fel, és akkor tippelj légyszi!
Nevek: én holnapra terveztem a táblázatos kiválasztós dolgot, de az előbb derült ki, hogy Apuci már most este elmegy fotózni, és vasárnapig vissza sem jön, úgyhogy tolódik. Nekem még mindig a Léna a befutó, esetleg Kamilla, Lenke v. Villő ( Takács az eleje)
Fiúnév is kell, hátha előkerül mégis az a kakaska

, Ágoston, Zente, Ábel, ami most fut. Egyébként tényleg fiúcskát szerettem volna kezdetben (mert a páromnak már van 1 nagylánya, gondoltam, jár neki kakasos is

), de mivel az első naptól(!!!) kezdve kislányt érzek, megbarátkoztam ezzel is. Nagyon örülünk, persze hogy!
Zsu: Mi volt? Várjuk a beszámolót!!!
Csak én vagyok ilyen hülyén az uh-val, hogy amikor nézem a képernyőn, vagy itthon a cd-n, dvd-n, meghatódom, persze, de nem érzem, hogy az, akit látok, az enyém volna. Zavar, hogy "kint" látom, úgy eltávolodik tőlem, mintha akár a tiéteket figyelném, persze alapból meleg szeretettel.
Nekünk Édesapa még nem érezte a mocit, bár én úgy érzem, hogy olyankor a tenyerem is "érzi" a rúgást, de úgy tűnik, nem tudom elválasztani, mit érez a kezem, és mit a hasam, mert Ő nem érzi ha belerúg a tenyerébe, akkor sem. Ezt érthetően írtam?
Vacsi ötletem: Ananászos pulykacsíkok???Na???