A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Istenem de jó titeket olvasni. Jót tudok veletek nevetni és aggodni.
Ma voltunk a Brendon bababoltba. Az én kedveském majdnem szivrohamot kapott egy két árcimkétől. De én nagyon élveztem. Láttam egy babakocsit 198 ezerért, nagyon szupi. Apa itt kapta az első rohamot... :D Én élveztem a szörnyülködését... olyan cukin néz akkor ki :lol: :lol: Nálam már ugy mond állandoak a mocojgások kisebb nagyobb szünetekkel. De az én lepényem a hátsó falon tapadt lehet hogy ezért. :D Mindenkinek szép napot, már ami még hátra van belöle. Pusz Rita

Kép
háfi

Julcsi, egyáltalán nem biztos még, h tévedtem magamnál. :D
Amy, örülök, h bejött a jóslatom. :)
Kíváncsi vagyok, h hány helyes találatom lesz februárban. :D

Lenne egy fontos kérdésem... Ki meddig szoptatta a babáját? :oops:
(persze akiknek már van :) )

Örülök, h mindenki jól van, megy a mocorgás, evés, vásárlás,
babaszoba készítés, meg ilyesmi... Tökjó. :lol:

Kép

Kép
gjéti

Gjéti! Nálunk 14,5 hónapig tartott a szoptatás, 6 hónapig semmi egyéb. Ja, és abszolút igény szerint, a kb. 3 óra szünetet úgy félévesen értük el :lol: .

Babuci nagyon aktív, akkorákat rugdos!!!!

Zsu! Amint hazaérsz, írj, mostanra már túlvagytok az uh-n!

Kép
mist

Sajna mindkét gyereknél csak 4 hónapig szoptattam. :( Az elsőnél elbénáztam, mellétápszereztem, féltem, hogy éhenhal. :( A másodiknál egy anyajegy kezdett furán viselkedni a bimbóudvar határán, ami annyira pánikba ejtett, hogy azonnal műttetni akartam. :? Hiba volt, mert ráért volna, csakhát a bőrgyógyász is rámijesztett :evil:
De hiába a homeós bogyó, csodatea, fejés, én nem vagyok jól tejelő fajta :(

Kép
kangu

8 hónap, jött a vizsgaidőszak és vitte a tejet...:( január volt, rengeteg vizsga, no bébiszitter, plusz az első foga akkor bújt ki úgyhogy éjjel msfél-kétóránként sírt, nem túlzok. Január végére egyik napról a másikra fuccs tejcsi. Én sem tejeltem jól, két és fél hónapig evett csak tejet, de addig is éhes maradt sokszor, csak nagyon erőltették rám a "csak tejes" táplálást hogy hamarabb nem kezdtem el tápászerezni. Most nem fogom elkövetni sem azt a hibát, hogy a vizsgaidőszak annyira kicsináljon hogy elmenjen a tej, sem azt hogy nem táplálok mellé ha kell.

Erről jut eszembe, tegnap elértem anyaságom csúcspontját: Z ebédje egy xxl-es túrókrém és egy óriásrudi volt :D :D :D fáradt voltam... :oops:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Szoptatás:

Eszter 16 hónaposan szokott le magától. De szerintem azért, mert akkor voltam 3 hónapos Zsóval. Megváltozott az íze és így nem kellett neki.
Zsófit én választottam el 25,5 hónapig. Már kezdtem unni, hogy fájogat, mert valószínű, hogy kevés volt már benne.

De mindkettőt igény szerint!!! Csak ajánlani tudom! Igaz, hogy sokan hülyének néztek amiért akár fél óra múlva is újra adtam nekik... de kit érdekel? 6 hónapig semmi mást nem kaptak.

Amúgy, ha belegondoltok! Milyen szuper érzés! Tényleg eszetekbe jutott már? Amióta megfogant és megszületik és szoptatom csak "belőlem" él! Én tőlem függ. És még, hogy már fél éves nagy cula és még mindig én táplálom és senki más... :cry: Nekem ez annyira jó érzés! :lol:

Ma vettem BABAKÖNYVET! Lehet, hogy korainak tartjátok. De ma betévedtem a monori könyvesboltba és ott megláttam amit már az előzőnél (aki elment) kerestem! Az Alexandra adta ki és Babaköny a neve. Volt rózsaszín, kék és sárga. És azt hallottam, hogy megszűntették. :( De most ott volt! Az uccsó példány. És rózsaszín! Nem tudom, de én annyira örültem neki! Néztwm már más fajtát, de azok nem tetszettek és drágálottam is. Ez meg ugyanannyi, mint amit Eszternek vettem anno! 1690.- :wink:

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Julcsi: folyamatban van a fiúnév véglegesítése is, már 50 nevet kiválogattam, jöhet a következő fázis... :)

A tejberizses "kívánósjárványt" sikerült megúsznom, erre most úgy rámjött, hogy ide nekem azonnal paradicsomlevest... :) Még jó, hogy volt itthon paradicsomlé, így pillanatok alatt megcsináltam, de most állhatok neki másik levest is csinálni, mert férjem persze nem szereti, és egyébként én sem :D...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára elif 2008.09.19 16:29-kor.

Kép
Kép
elif

Jaj! Zsófit nem 22,5 hónapig választottam el! :oops: Hanem 22,5 hónap UTÁN választottam el! :oops:

De ciki! :oops: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Nem is olvaslak többé Titeket! Most meg a paradicsomleves! Ez kitolás! :lol:

Nesztek! Hátha ezt is megkívánja valaki! Én most rántottkarfiolt fogok készíteni! Na! Csorog már? :lol:

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Én még mindig a tejberízsnél tartok.... :D :D :D

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem, de légyszi ne nevessetek ki :oops: , nektek is érezhetően vándorol a gyerek a pocakotokban? Van amikor a jobb oldalamon tusom kitapintani, és van amikor teljesen keresztben érzem a gyomrom alatt, miközben azt nem érzem, h odaúszik. :D .
kreiszi

Edina: mit rejt az a Babakönyv?
Gjéti: nekem nem tippeltél, mivel nem is volt/van fenn pocifotóm, de most, hogy még mindig kicsit bizonytalan a csibe neme, igérem, ha sikerül, teszek fel, és akkor tippelj légyszi!
Nevek: én holnapra terveztem a táblázatos kiválasztós dolgot, de az előbb derült ki, hogy Apuci már most este elmegy fotózni, és vasárnapig vissza sem jön, úgyhogy tolódik. Nekem még mindig a Léna a befutó, esetleg Kamilla, Lenke v. Villő ( Takács az eleje)
Fiúnév is kell, hátha előkerül mégis az a kakaska :lol: , Ágoston, Zente, Ábel, ami most fut. Egyébként tényleg fiúcskát szerettem volna kezdetben (mert a páromnak már van 1 nagylánya, gondoltam, jár neki kakasos is :lol: ), de mivel az első naptól(!!!) kezdve kislányt érzek, megbarátkoztam ezzel is. Nagyon örülünk, persze hogy!

Zsu: Mi volt? Várjuk a beszámolót!!!

Csak én vagyok ilyen hülyén az uh-val, hogy amikor nézem a képernyőn, vagy itthon a cd-n, dvd-n, meghatódom, persze, de nem érzem, hogy az, akit látok, az enyém volna. Zavar, hogy "kint" látom, úgy eltávolodik tőlem, mintha akár a tiéteket figyelném, persze alapból meleg szeretettel. :shock:

Nekünk Édesapa még nem érezte a mocit, bár én úgy érzem, hogy olyankor a tenyerem is "érzi" a rúgást, de úgy tűnik, nem tudom elválasztani, mit érez a kezem, és mit a hasam, mert Ő nem érzi ha belerúg a tenyerébe, akkor sem. Ezt érthetően írtam?

Vacsi ötletem: Ananászos pulykacsíkok???Na???

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Sziasztok!

Olyan aranyosak vagytok, hogy így vártatok! Köszönöm mindenkinek! :lol: Siettem, ahogy tudtam, csak elcsábultunk apával megint! :)

Szóval KISFIÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ!
Minden rendben van vele!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
A mért adatok alapján még egy héttel idősebb is! 410 g! :lol:
Csücsörített a szájával, játszott a köldökzsinórral! Szerintem tiszta apja! :lol:
Megpróbálok a hétvégén felrakni képeket, csak én is videó formátumba kaptam a cd-t, de majd apa ügyködik, csinál róla külön képeket! Ha felraktam szólok!

Szóval elcsábultunk az uh után, vettünk egy ágyneműgarnitúrát, 1 bébi pulcsit, egy kocsikabátot, és 3 képeskönyvet! :lol:
zsu83

Kreiszi: Nálam ugyanígy viselkedik a picur! Vándorol egyik oldalról a másikra, fel és le! :lol: Kaptam apától egy pocakpárnát, éjszaka azon alszom féloldalt, és olyan aranyos mindig odafészkeli magát, reggel amikor felébredek, a picur ott van összegömbölyödve! :lol:

Zsuzsi: Elindult a nyálelválasztásom! :wink: :lol:
Csak nincs itthon ananász! :twisted:
zsu83

Zsu: várom a képeket!

Anyukám most hozott saját készítésű tejberizst :D :D :D .
(jót nevetett mikor mondtam neki, h a babaneten egymástól kívántuk meg), azért az ananászos pulyka és arántott karfiol is jöhet. Edina, Zsuzsi :küldenétek egy kicsit?
kreiszi

Én megúsztam a tejberízst, sőt még a paradicsomlevest is. :D
Viszont tegnap én is rántott karfioloztam. :D
Zsu, gratula a kislegényhez. :wink:
Nekem hnap 10-kor lesz 4d... akk mindenkiderül. :lol:
G. Zsuzsi, nekem a Léna és a Kamilla tetszik a legjobban. :)

Kép

Kép
gjéti

Köszönöm Gjéti! Bejött a tipped! :wink: :lol:

Várjuk holnap a 4d után a beszámolót! :lol:
zsu83

Nincs mit Zsu, igyekeztem. :)

Kép

Kép
gjéti

Hali. A szopizáshoz visszatérve. Én bevalom Viki 3. éves koráig szopot. És akkor is csak az ovi miatt hagyta abba. Kemény menet volt. Egyszerüen nem értette hogy miért nem kaphat többet. :oops: Rengeteg tejem volt Viki mellet 1. évig egy másik babát is ellátam a szomszédba. Úgyhogy két babám volt egyszere.
Kiváncsi leszek ezzel a babával vajon mennyi tejem lesz :?: Nálunk a tejbegriz a mennő és azt is apa kivánta meg. Lehet hogy tudat alatt ő érzi a kivános dolgokat?
Rita

Kép
háfi

Úgy szeretném sokáig szoptatni a picurkámat! Remélem hogy sikerülni fog! :roll: :D
zsu83

Sziasztok!
Már régen jártam itt, mert szabin voltam. Túl vagyok az AFP-n és hepatitis vérvételen én is.Jövőhéten 2. UH, de jó lenne ha látnák már a baba nemét, olyan kíváncsi vagyok:)
Elif! Nagyon klasszak a képek, ki fogom próbálni:)

JÓ hétvégét!

Andi

Kép
Kép
andabella

Hát nemtom, lehet, h én vagyok hülye, de én nem
tervezem ilyen hosszóra a szopiztatást...
Igazán nem tudom megindokolni, h miért...
Ez biztos önzőn hangzik, de én max 6 hónapot gondoltam. :oops:

Kép

Kép
gjéti

Jajj, írtam egy egész regényt, és elszállt az egész :cry: :cry:

Megpróbálom mégegyszer a lényeget leírni.
Gratulálok mindenkinek, aki megtudta már a pici babóka nemét.
Úgy látom a kisfiúk alaposan túlsúlyban vannak.
Aki fiút várt, de kislánya lett, ne búsuljon, a kislányok olyan kis tündérkék tudnak lenni, mindenkit levesznek a lábukról, nálunk apa sokszor könnyekig hatódik a lányától.

Zsuzsi: szerintem a Léna csodaszép név!
Én Szávát Lénának szántam, de apa megvétózta, neki a Száva név jobban tetszett. Ha most lány lett volna, akkor én is a Léna nevet adtam volna neki, bár Száva a Mirához ragaszkodott, de szerintem olyan jól mutatott volna a két folyónév a két kislánynak, SZáva és Léna :lol:

A szoptatáshoz: én Szávát 13 hónapig szoptattam, nekem annyi elég is volt. A végén már kezdett számomra kellemetlen lenni, hogy szaladgál, beszél, fogai vannak és még a cicimen lóg.
Az első két hétben alig volt tejem, hozzá kellett táplálni tápszerrel, de aztán szépen beindult.
Most is kb egy éves korig szeretném szoptatni a kicsit, én szerintem ez bőven elég, bár erről mindenkinek más a véleménye.

Vera, hogy állsz a keményedésekkel? Nekem tegnap egész nap keményedett a hasam, éjjel is többször felébredtem rá és most is olyan. Nagyon remélem, hogy csak az idegesség vagy az időjárás miatt, és az amniónak nincs ehhez köze.
Kérdezted Szávát, köszönöm, már jól van. A hasfájás valami vírus vagy baci lehetett, biztos összeszedett valamit a suliban, mert ment a hasa pár napig. Most meg nekem megy :?
De már jól van szerencsére, semmi baja, rossz, mint egy kisördög.

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Andus: Biztos nem az amnio. Azon már rég túlvagyunk. Csak egy kis tűszúrás, ennyi idő alatt be kellett gyógyulnia. Én már nem érzek semmit, bár emelni azért még nem merek :?

Kép
kangu

Olyan ritkán vannak fotók ebben a topicban, ha nem bánjátok felteszek párat Száváról.
Igaz, hogy régebbiek, de ezek voltak most kéznél a netes fotóalbumomban.

Ez egy ovis naptár, itt 5 éves volt

Kép

Itt meg még csak 3 éves... jajj , de régen volt, úgyszeretném mégegyszer átélni ezeket az időszakokat.

Kép

Ezen a fotón mindig annyit nevetek, mindenféle felszerelést magára akasztott a pancsizáshoz :lol:

Kép

Ez az egyik legkedvesebb fotóm. Megjelent egy könyvben, és egy újságban is, fotópályázaton helyezés lett. Drága öreg Asztor kutyánkkal vannak rajta, aki tavaly nyáron meghalt :cry:

Kép

Ez pedig 2006 karácsonya, amikor Lilikét kapta ajándéknak, nagyon nagyon boldog volt :)

Kép

Jó sok képet tettem be, remélem nem haragszotok érte. :oops:

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Sziasztok:)

Gjéti: Remélem bejön a tipped és kislányos a hasam, elvileg a doki is erre tippelt. El nem tudom képzelni, hogy fiam legyen :oops:

Szoptatáshoz: én 8 hónapos koráig szoptattam Bernadettet, 5 hónapig csak anyatejet kapott, zárójelben megjegyzem, hogy bőven elég volt....Viszont utána 26 hónapos koráig tápszert kapott illetve a Milupa Junior bébiitalt, reggel-este megivott 2 és fél decit, így megvolt a fél liter naponta. Igaz azóta semmi:( még a kakaót is utálja:(

Lehet, hogy írtatok már róla, de ki melyik kórházban fog szülni?????

Szép napot Mindenkinek!
Helga

Kép

Kép
hel29

Andus: majdnem egyszerre írtunk:) Gyönyörű a lányod :D

Kép

Kép
hel29

Nekem most ez a kedvenc:) Kb. egy hónapja kapta a lovat:) Imádja!

Kép [/img]

Kép

Kép
hel29

Helga, köszi, neked is nagyon szép a kislányod! És mennyire helyesek a pacival :lol:

Én Kistarcsán fogok szülni, a Surányi doktorhoz járok.

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Gyors bekukk, amíg fő a leveském.
Nagyon szépek a kislányok, és nagyon szeretem, ha bármilyen állattal együtt láthatóak a gyerekek, látszik rajtuk a feltétel nélküli bizalom és a boldogság.
Andus: Szávát hogy becézitek (ha egyáltalán)?Csodálatos ez a hajkorona.
Szopi: A világ legbensőségesebb dolgának képzelem a szoptatást, és el sem tudok helyette mást gondolni, remélem, sokáig fog menni, igény szerinti rendszerben. :wink: Annyira szeretném és várom már.
Gjéti: Meséld már, mi volt délelőtt!

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Száva és Bernadett is nagyon szép!!! :)
Megvolt a 4D. Elég egyértelmű... :D
De nem árulom el, nézzétek meg g-mailen a képeimet. :D

Kép

Kép
gjéti

Gjéti, ez nem is kérdés! :D jajdejó, remélem, az én kicsikém is ilyen jól látható lesz majd hétfőn a 4D-n, ez a két kép nagyon jó!

Csajok, olyan szépek a gyerekeitek! Hogy kitettétek ide a képeket, megint megnéztem a gmail-re feltöltött többi képet is, és meg vagyok hatva :D persze férjemmel megbeszéltük, hogy akkor is a mi kislányunk lesz a legszebb :wink:

Adri baba is vándorol elég komolyan, ma nagyon aktív napja van :) neki mondjuk a kedvenc helye a hasam bal oldalán van, kb egy tenyérnyi hely az, ahol szinte mindig rugdal, de ma körbejárta olyan részeimet, ahova nem is gondoltam, hogy eljuthat :lol: végülis azt olvastam, hogy most van az a pár hét, amikor saját magukhoz képest a legtöbb helyük van nyüzsögni, úgyhogy ki is kell használni :D

A kívánóssághoz: a rántott karfiollal majdnem megfogtál, de szerencsére férjem elkészítette nekem a hőn áhított hagymás májat, úgyhogy még holnap is azt fogom ebédelni nyamnyam :D

KépKép

KépKép
stelly

Gréti, de édes! :lol:
Nem szégyenlős, igen belevaló baba. Nagyon gratulálok :wink:

A vándorlást nekem is ma volt módom megfigyelni, 2 perc elegendő volt, h teljesen máshol bukkanjon fel! Fantasztikus dolog ez :D
A hagymás májat imádom, de ha nekem is a párom készítené, bizti nem lehetne egészségkárosodás nélkül elfogyasztani. :lol: :oops:

Napocskás vasárnapot piciknek és nagyoknak!

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Sziasztok!

Felraktam az uh képeket a közösbe!
Képzeljétek ma voltunk a Kikába, megrendelni a bababútort, de kiderült hogy rögtön elhozhatjuk! Apa holnap szerelni akar! :)
És képzeljétek reggel nagyon aktív volt a picur, apának is osztott egy pár fülrúgást! :D

Andus: Örülök, hogy Száva meggyógyult! :D Te is vigyázz nagyon magadra!
Nagyon gyönyönyű kislány Száva, édesek a képek! :lol:

Helga: A te lánykád is nagyon édes! :lol:
Én a Szent Imre kórházba fogok szülni!

Gjéti: Tényleg elég egyértelmű! Gratulálok! :lol:
zsu83

Hel, Andus! Gyönyörűek a lányok! :lol: Az enyémek is nagy lovasok! :lol:
A szoptatáshoz csak annyit, hogy minnél tovább kapja annál jobb lesz az ellenállóképessége. Nálunk ez nagyon bejött! Pl.: Eszter ovistársai sorra taknyosodnak, ő még nem. A későbiekben is jó esélye van a legalább egy évig szopizó babának, hogy ne legyen allergiás. Ezt valamilyen okos könyvben, újságban olvastam. Szóval, ha nem is évekig, de egy évig mindenképp érdemes szoptatni. :wink:

Csenge ma nagyon élénk volt! :lol:

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Gjéti! Szuper képek! Milyne jól és szépen látszik az arca!

Zsuzsi! A Babakönyv az olyan, hogy születése után lehet kitölteni. Alapadatok: mikor mennyivel, hány centivel, hol született. Aztán ahogy telik az idő be lehet jegyezni, hogy hónapról-hónapra hoyg hízik, milyen oltást kap, melyik foga mikor jött ki. Lehet képet beleragasztani: első szülinap, karácsony. Nekem eddig ez a típus jött be. Kár, hogy kivonják... :evil:

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Zsu gratula az uh-hoz!!! Tök jó hogy ilyen boldogok vagytok! Maradjon is így ezt kívánom, ezeket nagyon jó olvasni! :D

Háfi, Edina nem semmi mennyi ideig szoptattatok :shock: nekem a tapasztalatok alapján nem fog összejönni, de szerintem és is addig adnám amíg van, ha nem ciciből akkor fejve üvegből, pohárból. (csak azzal meg az van, hogy eléggé nyúlik a mellszívótól a cici, nekem legalábbis...)

Andus nagyon szépek a képek, tegyél még ha találsz! A gyerek akkor jó ha "ördög", akkor tuti nem beteg és nincs semmi baja! :D A hasam...hát hétfőn doki... :roll: Tegnap este meggyőződtem róla, hogy az egész napos rohangálástól, felugrálástól, tízkilócipeléstől van, ma viszont reggeltől ötig suliban voltam ami azt jelenti, hogy egy-másfél óra ülés, negyed óra mászkálás váltogatta egymást, sőt ebédszünetben egy órát sétáltam, tehát nem terheltem magam, de nem is tespedtem mert voltak szünetek, és most ugyanúgy érzem hogy keményedik fokozatosan és egyre rosszabb. Istenem ha ez most tényleg a koraszülés jele...eleinte azért nem aggódtam miatta mert Zvel is keményedtem és mégsem volt semmi baj, egyetlen szem magne b6 a megfelelő pillanatban és el is múlt. Mostmár a dupla magne b6 fekvéssel együtt is kevés :( meglátjuk mit mond a doktorom.

Gjéti nagyon jók a képek! :D Neked is gartula!

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Zétibébi: Köszönjük szépen! :lol:
Sajnálom, hogy nem segít a keményedésen semmi! :cry: Remélem a doki tud valami okosat mondani neked hétfőn, ami használni is fog! :roll:
Holnap nekem is neki kéne állnom a tanulásnak, hétfőn német! :roll:
zsu83

Sziasztok!

Andus, Hel: nagyon szépek a lánykáitok!

Gjéti, Zsu: nagyon cukik a babók :D

Zsu: meg szabad kérdezni, milyen a bútor? Esetleg, ha elkészült, teszel fel róla képet?

ZétiVera: sajnálom a keményedést :( , majd írd meg mit javasolt a dokid!

Az én válsztásom a Bajcsy KH-ra esett.
kreiszi

Andus, Száva tényleg nagyon szép kislány!
Gjéti, gratula!!!! A kép magáért beszél :wink:
Szopizás: Fruzsi 9 hónapos koráig szopott, 5és fél hónapig kizárólagosan. Én kb. így terveztem előre és most is erre készülök, remélem, menni fog. Az elválasztás vége volt nehéz, igazából 3-4 éjszaka összesen: akkor nappal már nem is kért, éjszaka meg csak kétszer megébredt megszokásból, pár slukk és alvás tovább. Én viszont kezdtem zombi lenni, mivel Fruzsi addig egyetlen éjszakát sem aludt át. Szóval elhatároztuk, hogy itt az idő és láss csodát, ez után a pár napos mizéria után alszik este 7től reggel 7ig. Tehéntejet még nem adok neki, reggel-este egy-egy adag babatejet kap. Én nem tudnám elképzelni, hogy most, másfél évesen szopjon még: már nagylány, beszél, jár, majdnem az összes foga kint van... Amikor a papit issza, ugyanúgy összebújunk, mint amikor szopizott, úgyhogy erről a bennsőséges érzésről sem kell lemondani a szopizás befejeztével. Persze mindenki úgy csinálja, ahogy jónak látja, szerintem nem attól lesz valaki jó anya, hogy szoptat-e vagy sem és hogy meddig.
Téma volt még a bőr és baba neme közötti összefüggés: én kivétel vagyok, úgy látszik, mert ugye nekünk most is kislány érkezik, de teljesen más most, mint Fruzsival volt. Anno borzalmas volt a bőröm, apró pattanások az egész arcomon, hullott a hajam, most viszont a hajam tök szép és a bőröm is, eddig, lekopogom :)
Vera, örülök, hogy Zéti már jól van, Te meg pihenj sokat!
Vigyázzatok magatokra mindannyian!

Kép
Kép
abencze

Kreiszi: Köszönöm! :lol:
Juharfából készült a bútor! Teszek fel képet, ha kész lesz! :)
zsu83

Köszönöm mindenkinek a gratulációt. :)
Zsu nálatok is ari a picike!

Nem tudok aludni, annyi sütit ettem. :D (tesóm barátnőjének a szülinapja van) Készvagyok. :D

Elif, csak nem megint képeket gyártasz, azért tűntél el? :)
Jóéjt mindenkinek!

Kép

Kép
gjéti

Kreiszi: akkor még az is meglehet, hogy találkozunk a szülőszobán:) Én is a Bajcsyban fogok szülni, Bernadett is ott született.

Kép

Kép
hel29

Megnéztem a képeket. Igen itt nincsen semmi félre értés. Nagyon aranyos. Olyan fáradtnak érzem magam. Ti nem?? Na megyek kotyvasztok valami elemozsit aztán pihi.Este majd még jövök.
Pusz Rita

Kép
háfi

Andus, Hel: nagyon szépek a csajszik! :)

Gjéti: Nagy gratula az egyértelműséghez :). Nem is gondoltam volna, hogy már ennyi idősen ilyen szép arcocskájuk van a babócáknak.

Hát, alkottam is egykét dolgot, de még nincsenek befejezve, plusz tegnap egy tüneményes gyönyörűséges 1,5 hónapos fiúcskánál voltunk látogatóban, nehéz volt onnan elszakadni :). A virágos képemet el is vittem neki ajándékba, és örültek is neki nagyon egyenlőre persze csak a szülei :).

Tegnap este karatebemutató volt a pocakomban, úgyhogy csak feküdtem nagy vigyorgó képpel, végre úgy néz ki talán én is folyamatosabban fogom érezni a bébit.

Kép
Kép
elif

Sziasztok!

Döntöttünk, megvan a neve: Bence!!!! :lol:

Gjéti: Köszönöm! :lol:
Nyam-nyam süti, azt hiszem délután meglátogatunk egy cukrászdát! :D

Háfi: Nekem is vannak napjaim amikor egész nap csak pihiznék! :)

Elif: Majd mutasd át meg nekünk az újjonan készült dolgokat! :wink: :)
De jó, tuti, hogy nálad is befog indulni már rendesen a mocorgos buli ! :lol:
zsu83

Zsu, aranyos nagyon a ti picurkátok is :) és a Bence szerintem jó név, talán most annyira nem is gyakori - mikor én kicsi voltam, akkor hívtak így minden második kisfiút.

Nálunk tegnap volt nagyon aktív nap, ma csak forgolódik néha egy kicsit Adri baba.

Reggelünk úgy kezdődött, hogy utána fél órán át remegtem az idegtől: 7.10-kor arra keltem, hogy a szomszéd valamit kalapácsol. Ahogy voltam, kócosan, papucsban, köntösben átrobogtam, hogy muszáj-e vasárnap hajnali hétkor ütni a falat, mire a válasz: "sajnos igen" :!: Még hozzátettem pár kedves szót, aztán küldtem a férjemet. Jól összeveszett velük, de a kalapácsolás nem maradt abba kora délutánig! Nem tudom, mit lehet ilyenkor csinálni, de majd' felrobbantam. Négy lakásos sorházban lakunk, és a többiek még nem laknak bent, hanem építkeznek. Ezért ha hétvégén nappal, vagy hét közben akár este kalapálás van, nem szólok egy szót se, nekem is az érdekem, hogy minél előbb kész legyenek, de ez a vasárnap hajnal kiütötte a biztosítékot. Grrrrrrr :evil: mostanra már jól kidühöngtem magam.

Fotókat meg bizony mutassatok gyerekszobáról, meg dekorokról is, olyan kíváncsi vagyok :D majd ha nálunk is végre gyerekszoba lesz a kupiszobából, teszek fel én is, de az asszem, még legalább egy-két hónap... :roll:

Szopizásról megkérdeztem anyut, azt mondta, hogy én három és fél hónapig, öcsém öt hónapig szoptunk - utána egyszerűen nem volt teje... hát remélem, hogy nekem lesz kicsit tovább, mert kb úgy tervezem, hogy fél év csak szopi, aztán még fél év szopi+egyéb etetés. Ja és allergiás vagyok, mint az állat, de ezt én inkább örököltem, szerintem nem a kevés ideig szopizás miatt van. Ismerek egy családot, akik egyszer mikor vendégségben voltak nálunk, a három éves gyerek beugrott az anyja ölébe, és ott ahol volt, mindenki előtt előkapta anya cicijét egy kicsit cumizni. Hát akkor mondjuk eléggé zavarba jött mindenki a szobában. Úgy vagyok vele, hogy az mindenkinek a magánügye, hogy meddig szoptat, de azért nem mindegy, hogy milyen körülmények közt...

KépKép

KépKép
stelly

Eszter: Köszönöm! :lol:
Nem csodálom, hogy kiverte nálatok a biztosítékot a szomszéd, néha nekem is kedvem lenne egy-két szomszédot kiosztani nálunk! :evil: Nem tudom, egyes emberek, túl sokat megengednek maguknak! :twisted:
zsu83

Elif, én sem gondoltam, h ilyen kis helyes fiam van már most. :lol:

Kép

Kép
gjéti

Sziasztok
Köszi a dícséretet, ami Szávát illeti :)

Zsu, nagyon szép név a Bence! Lassan mindenkinél összeáll a névválasztás.
Hoztam nektek egy linket, itt is van egy névkalkulátor, meg még több jópofa dolog, kínai fogantatási naptár, szülő-gyerek kapcsolat elemző.. .stb, cska a jobb oldali kis menü mezőt kell legördíteni hozzá. El lehet vele szórakozni egy ideig :)
http://digiscience.rufftech.hu/calc/calculator_06.html

Vera, én is borzasztóan keményedek, akár csinálok valamit, akár nem. Kíváncsi vagyok, hogy holnap neked mit mond erre a doki.
Szávával is rengeteget keményedtem, így nem íjeszt meg nagyon, de néha már iszonyat kellemetlen.
pl. ma mentünk valahová, föld úton, és ahogy zötykölődtünk nagyon fájt a pocakom, hogy kemény, alig bírtam elviselni, éreztem, hogy ide-oda pattog a méhem a hasamban ... :(

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?