A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Helló-halló!
Köszi mindekinek a bíztatást. Már egész elhiszem, hogy minden ok.
Csibb hatalmas gratula MÁTÉHOZ!!!!!!!!!!!! Még egy kis pöckös. :lol: Be is írom.
Na sírást abbahagyni. Én csak elérzékenyülni szoktam minden apróságon. Botival pl. végigbőgtem a A. Pite 3-at. Pedig az egy vígjáték!!!!!!!!!!!!!! Sőt akkoriban ment a spektrumon a „Magzat a méhben” c. film. Kár hogy most nincs, Sokat ismételték, vagy 4x láttam. Az vmi gyönyörűűűűű. Látta vki?
Benne vagyok, Le az AFP-vel!!!!!!!!!!!!!!! :evil:
Tencsi reméljük Dimcsi hamar visszaszokik. Éjszakák már jobbak voltak? A nyugtalanságot írtad múltkor, ha jól emlékszem.
Nekünk azért van 2 nevünk, mert egyről nem volt hajlandó lemondani, Zsolti, én meg nem fogom Márknak hívni Botit. Szval puszta kompromisszum. Aláírásoknál majd az apjára gondol.
Nálam vége a csokikorszaknak! Jippiéééééééééé! Sosem szerettem, most megint nem kívánom végre.
Tencsi kérlek add meg a szül. időpontod (vagyis a manóét). Bocsi de fejből nem megy. :oops:
Zazzy a Bergon tényleg tök kényelmes, ahogy nézegettem. Azért a kocsiba próbáljátok bele. De az nálatok nagyon be fog jönni.
Milky igen, akkor szoktak a nagy szünetben 4d-re menni. De én 30 hetesről tudok. Persze ahány ház…..
Wicca jó kuksizást! Bálintot üdvözöljük!
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kuklika 2008.10.15 10:40-kor.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Vica addig írtatok, míg írtam. Tuti midnen rendben lesz. Holnap meg remélem színezünk! :wink:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

na csajok megint termeltetek rendesen :D

Csibb: nagy gratula a kiscsávóhoz :D:D:D

Kukli:tényleg nyugi az afp miatt.. fogalmam sincs itthon minek b@sztatják ezzel a kismamákat (már elnézést a kifejezésért) de külföldön nem csinálnak ilyet. ultrahangon vizsgálják a bébit és ha ott minden ok akkor nyugi van. annyira kiszámíthatatlan ez az afp.. pontosan 16 hetesnek kell lenni hogy tökéletes eredményt hozzon.. na most mondja meg valaki hogy mikor van az a pontosan...

hasam:egyáltalán nem idegesít hogy nincs nagy pocim amíg a doki mindig azt mondja hogy bébi teljesen oké :D ezek szerint van elég helye még. majd ha nem lesz úgyis megnöveli.. nem fog engem sem kegyelmezni :lol: :lol:

csak a pattanások ne jönnének a fejemre.. kamaszkoromban nem volt ennyi... :?

kislány vs kisfiú:
remélem nem értett senki félre abban hogy én kisfiút szeretnék akkor ha kislány lesz őt nem fogom ugyanúgy imádni???? ilyen nincs bennem. egyszerűen én is fiús kislány voltam, sosem babáztam, mindig kisautóim meg legóim voltak, na meg a versenyautópálya.. mai napig rajongok az autókért meg az elektromos kütyükért.. na ezek után majd vehetem a barbie-kat... (de úgy hallottam már nem is az a divat... hanem valami nagyobbra nőtt baba a nevét nemtom.. de legalább nem olyan gizda mint a barbie..) lehet meg kell tanulnom babaruhákat varrni? :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

dejóóóóóóó.. színesedik a tábla :D

KépKép
KépKép
adryn

Adryn lehet helyetted is nő a hasam? :shock: :wink: Bizony neked is lesz egy kis dinnyéd ott elől. :lol:
Találtam egy kis kedvcsinálót. Bocsi hogy ezzel telítem az odalt.
Ilyen pincurik lesznek. :lol:
Kép
Asszem jobb ha megyek a gép elől, befejezem a könyvemet. :wink: (ez olyan mintha író lennék :roll: )

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Adryn: Bejelöltelek iwiwen!!!
Gyönyörű kutyus, cicus, város minden!!!!!

Kép
milky

adryn: én is a patikkalküzdök, nagyom gáz!!! De most elkezdett javulni, szal van remény :lol:

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Sziasztok!

Alig győzöm visszaolvasni ezt a sok írást.
Sajnos mi most itthon csücsülünk betegácsiban. Levinek annyira megy a hasa és csikar is szegénynek. Én szimplán jól megfáztam asszem.

A fiú vs lány témához: mivel nekem már van egy fiam, nagyon lányt szeretnék és épp azért szeretném előre tudni a baba nemét, hogy nehogy rosszul reagáljak szüléskor. nem hiszem, hogy nem szeretném, de biztos, hogy csalódott lennék. egyébként nem baj,h a fiú, megbeszéltük a férjemmel, hogy ha fiú lesz, akkor tuti megpróbálkozunk mégegyszer a lánnyal :)

Kép

Kép
gabka77

Milky: köszi.. igazollak vissza máris :) kutyu sajna már nincs velünk március 13-tól :( érdekes hogy a bébi meg jövő márciusban érkezik :)

Papillon: nekem is úgy jönnek elő hogy mitesszerként.. azt meg nem tudom megállni hogy nem nyomjam ki.. erre rendszerint begyulladnak és virítanak a fejemen vagy 4 napig :?

Kukli: milyen könyv? édes a kisbaba nagyon ;)

KépKép
KépKép
adryn

Adryn: ugyanez, kis miteszer azt kidurran :evil: nem örlök neki
Gabka: akkor Levi most imád, nem? :oops:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Kukli annyira édes Boti baba!! El sem hiszi az ember, hogy ilyen picik is voltak egyszer. Mindenki mondogatja, hogy milyen hamar elmúlik és mennyire nem emlékszik már rá az ember, hogy milyen egy pici babát fogni és pelusozni stb, de tényleg így van, olyan gyorsan nőnek!! De persze minden kornak meg van a maga szépsége.
A szülés várható ideje: 2009.03.11.
Kérdezted az éjszakai nyugtalanságot. Szerencsére úgy tűnik, hogy elmúlóban van, szerintem akkor dolgozzák fel a napi eseményeket! Kiváncsi vagyok, hogy most megint bölcsiznek, akkor milyenek lesznek.

Adryn, szerintem senki nem értett félre!! :D Inkább azon akadtunk ki amit Zazzy írt arról a bizonyos ismerőséről.

Gabka, jobbulást Levinek és neked is!!!

Kép
Kép
Kép
tencsi

Kukli, cuki ez a fotó :D sajnálom, az afp izgalmat.

Én most hívtam a védőnőt, nagyon kedves volt, ugyanis én semmit nem tudok az afp-ről, 7-én voltam vérvételen, 8 -án bementem a laborba a vérvétel eredményemért, ott láttam 6 helyen is alacsonyabb számok vannak mint kellene, meg van csillagozva, jól meg is ijedtem, uh-ra azt mondták akkor kell menni, ha kész lesz azt eredményem, jövő héten, de ki fogja megmondani, hogy jó vagy nem az afp-m azt nem tudom :?

Nemlajos, jó pihit, pihend ki magad
Rájöttem a paint használatára, van mindenféle kép és videoszerkesztő progim, rendes születéses, meg házasságos :D cd-t, dvd-t tudok csinálni, ez egyszerű program meg kifogott rajtam :lol: :lol: tényleg soha nem használtam
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bea1978 2008.10.15 14:05-kor.

Bea, Maja

Kép
bea1978

Adryn, én is felvettelek iwiwen! Gyönyörűek a képek, nagyon csinos vagy!

Kép
Kép
Kép
tencsi

Tegnap pont arra gondoltam, lassan már túl vagyunk, vagy néhányan már túl is vagyunk a felén, és milyen gyorsan telik az idő, A felénél járok és sokan még azt se veszik észre, hogy kismama vagyok, tök jó :wink: mondjuk aki tudja, az látja, hogy kismamahasKép

Bea, Maja

Kép
bea1978

Azért remélem ea még nem vagy túl felén:-)

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Ilyen szempontból tök egyszerű a terhesség, a szülés, ha nem lennének az anyagiak, felhőtlen is lenne, meg ha nem olvastam volna bele milyen sokan választjátok az apás szülést, meg milyen jó amikor apuci simogatja esténként a pocit...

Lehet, hogy el kellene költöznöm egy egyedülálló anya topicba :shock: , ok, csak vicceltem :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bea1978 2008.10.15 14:05-kor.

Bea, Maja

Kép
bea1978

vagy egy afro :lol: topicba

Papillon: :D , csak lassan már... :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

oké, étem :)
van afro topik? :lol:
Hát, én nekem van férjem, de naon rtkán simizi a hasam és én még nem is igénlem!
Sztem újíts be egy pasit gorsan:-D Télleg: a leendő apuka szokott még jelentkezni?

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Kép 18 hetes ultrahangunk! [/img]

Kép
milky

ritkán, de azt nem is igénylem, mert olyankor is csak bosszant, kíváncsi leszek lesz e belőle apuka, de szerintem nem, most sem

Bea, Maja

Kép
bea1978

Milky, nagyon cuki és milyen jó látható!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bea1978 2008.10.15 14:06-kor.

Bea, Maja

Kép
bea1978

Hááát, ezt nem tudhatjuk, Bea, nem valószínű,de simán lehet, h feléled benne az apai ösztön. Ki tudja?

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Apai ösztön az van benne, csak az a baj, hogy semmi más nincs, ő most is itt lenne velem mindennap, ha rajta múlna, itt nem az a kérdés, hanem az hogy miket művel, amikor itt van!! annál pedig minden jobb!! :shock:

Bea, Maja

Kép
bea1978

anyagiakról meg jobb nem is beszélni, én mindent egyedül oldok meg, (egy darabig helyette is) most még megy, gyedből már biztos nehezebb lesz..de arra is egyedül nekem kell megoldást találnom, szóval őt semmi más nem érdekli, csak az apai ösztön, az meg kevés köszönöm :(

Kép

Bea, Maja

Kép
bea1978

köszi a dícséreteket :P dagad a májam :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

megyek összeszedem a lakást egy kicsit, csak egy szabadnapom van :( , de még jó, hogy munkám van, remélem marad még egy darabig :?
Kép

Bea, Maja

Kép
bea1978

sajnállak Bea.. de gyerektartást kell fizetnie a fiatalúrnak.. csak kérd el tőle az apasági nyilatkozatot ;)

KépKép
KépKép
adryn

Én is nagyon sajnállak. Iszonyat nehéz lehet, de képes vagy megoldani :D

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Nem hiszem, hogy Afrikából gyerektartást tud fizetni valaki, mert ő már nem sokáig lesz itt! az apaságin még gondolkodom.

Kép

Bea, Maja

Kép
bea1978

Kösz Papillon!! Én is tudom, hogy képes vagyok megoldani, ez benne a jó, hogy a saját erőmben mindig is hittem..

Kép

Bea, Maja

Kép
bea1978

sztem valahogy behajtható a gyerektartás... magyar állampolgár egyébként?

KépKép
KépKép
adryn

Bea: tényleg csak csodálni tudlak. Segítséged van?

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Beugrottam a fogdoki és a nődoki között :)
Bea azért tényleg próbáld meg a gyerektartást, végülis az övé is a baba, vagy ennyire nem érdekli?
Rólam is most gombolt le a fogorvos megint 4000-et, ugyanennyit hétfőn, du jön a nődoki 5000-el és lassacskán elfogy a havi pénzem pedig még csak 15-e van :cry: Még jó hogy a párom viszonylag jól keres :wink: Azért tényleg durva lehet egyedül nevelni egy gyereket pü-ileg is, meg amúgy is. De csak kitartás Bea!! :wink: Na meg ott vannak az egyedülállóknak a segélyek, használd ki őket :)

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Adry: Afrikai állampolgár

Papillon: a segítség az nehéz kérdés, családról: anyukám segít, amivel tud, de ő is inkább támaszra szorul,
aki meg tudna segíteni, és "állítólag" lányaként szeretett, (egyébként ő is közeli családtag), most elfordítja a fejét, csak annyit kérdezett, miért nem vetetted el?pedig neki lenne miből, milliókon ül, és fűnek fának segít, vadidegeneknek is.
Anyukám húga ő aranyos, ők is jól állnak, most szülte a negyediket, ő szerintem babaruhákban fog segíteni, mert, fél év lesz a két pici között a korkülönbség, pont jó lesz amit kinő, mivel állítólag nekem is lányt tippelt az orvos, csakhát ez még csak tipp.
A többi családtag is pozitív, várják a picit nagyon.

Kép

Bea, Maja

Kép
bea1978

Köszi Vica,

Még így is jól bírom eddig, 12 héttől én is magánrendelőbe járok, meg hát a napi Elevitem, meg 2X-i magne b6-m is meg van.

Mi volt a fogorvosnál?

Kép

Bea, Maja

Kép
bea1978

Bea, te egy igazán csodálatraméltó nőci vagy! Biztosan lesznek nehéz pillanatok, de ahogy eddig is hozzáálltál a dolgokhoz az tényleg csak példa értékű és tutira menni fog minden!

Vica, kiváncsi vagyok este kiderül-e a nagy titok! Várunk majd a hírekkel!

Adryn, nincs mit!! :wink:

Vmikor el kéne menni a háziorvosomhoz a belgyógy vizsgálatot lerendezni. Az még visszavan. Asszem péntek reggel elintézem.

Kép
Kép
Kép
tencsi

Bea: biztos járnak segélyek, egyedül gyermeket nevelő anyáknak. utánanéztél?

KépKép
KépKép
adryn

Bea: a te nevedet kapja a picur?

KépKép
KépKép
adryn

Tencsi, köszi, de szerintem ez normális, nekem pl egy pillanatra sem fordult meg a fejemben, hogy nem szülöm meg a kisbabámat, és imádkozom érte, hogy mindketten egészségesek legyünk, a többi dologért meg küzdeni fogok, ahogy küzd az ember nap mint nap a mindennapi életben is.

Adryn, valószínű az enyémet kapja, szerintem jobb is ez így.
Segélyt úgy tudom, nem nagy összeg, de Önkormányzattól lehet kérni gyermekét egyedül nevelő szülőnek.+nézek még majd másodállás után később, amikor még nem tudok visszamenni, nyelveket jól beszélem, tolmácsolásra, v.oktatásra gondoltam.

Kép

Bea, Maja

Kép
bea1978

hát Bea, nagyon csodállak!! de nem irigyellek. Keress valami jó pasit aki méltó apja lesz a porontynak és neked szerető társad.. mert megérdemled... :wink:

KépKép
KépKép
adryn

hopp, érkezett egy Milky avatar :D , jó kép :wink:

Adry: :D :D

Kép

Bea, Maja

Kép
bea1978

na jól kitakarítottam :lol: , megyek is ...

Kép

Bea, Maja

Kép
bea1978

Bea: nem akartam DM reklámnak tűnni.. :D:D

KépKép
KépKép
adryn

mi az a dm-reklám :o :D ?
tényleg nem tudom

Kép

Bea, Maja

Kép
bea1978

ja értem, MERT MEGÉRDEMLED!! :lol: :lol:

Kép

Bea, Maja

Kép
bea1978

Kuklika!
Autót csak babakocsi után veszünk valószínűleg(még nincs, csak két éve vagyunk együtt,mindig halogattuk, inkább a házra költöttük, szépen kipofoztuk :wink: )úgyhogy majd igyekszünk olyat venni, amibe belefér a Bergon :wink:

Kép
Kép
zazzy

bea télleg nehéz lehet neked, de jó hogy legalább ennyi önbizalmad van :) nekem tutui nem lenne ilyen helyzetbe nem is tudom mit csinálnék.

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

nagyonbaba-ás vonalzós csajok! Nektek jól méri a napokat?

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

aha nekem jól mér...

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Köszönöm a jobbulás kívánásokat.

Nem tudom ki kérdezte, de Levi valóban nagyon anyás most, és most persze nem örülök neki

Én tegnap voltam a háziorvosnál és jól leteremtett, hogy talán nem 18 hetes terhesen kellene hozzá beszambáznom :)
Utoljára akkor látott, amikor Levivel az utolsó hetkben kiadta a betegácsis papírt :)

jaj egy hét múlva már én is remélhetőleg tudni fogom ki lakik a pocakomban.

Kép

Kép
gabka77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?