sziasztok,
megjöttünk mi is, szuper volt a nyaralás, Levente imádta a tengerpartot, ment volna bele mindig a vízbe
Csak átfutottam tegnap, amit írtatok

Nagyon ügyes, okos, szép babákat láttam!!!!!!!!!!
Bartika, Ádám nagyon cuki a képen! Tali tök jó ötlet, aranyos vagy, hogy felajánlod újra a lakásotokat. A csütörtök jó is lenne. Annyi bajom van, hogy Levi délelőtti alvása eléggé "szent", ha az kimarad, akkor el van cseszve az egész nap. Úgyhogy emiatt még átgondolom, hogyan tudnánk elmenni
Kriszti, sajnálom az újabb rosszllétet

Ágnes viszont tényleg gyönyörűséges szemüvegben!!!!!!!!!! Remélem hamar megszokja, elhiszem, hogy nem könnyű, mi L-re a napszemcsit próbáltuk rátuszkolni, zéró sikerrel
Nagyon édi Zétény baba és Eszter baba is!!!!!!!!!!!! És persze mindenki más is, csak róluk láttam még képeket az utsó oldalon
Eszter, Abtronic-ról még nem tudok beszámolni, mert hiánycikk volt, mikor meg akartam venni. Mikor megérkezett, akkor meg pont indultunk nyaralni, a 14 napos pénzvisszafizetési garanciát meg maximálisan ki akarom használni, úgyhogy talán jövő héten beszerzem
Csöre, boldog évfordulót!!!!!!!!!!!!

Nekünk is a héten volt, hárommal kevesebb, mint Nektek
Hanna, milyen vizsgákat csinálsz? És elkezdtél dolgozni is már?
Kata, a többiek mindent leírtak, ne okold magad! Pont hogy jó, aggódó anyuka vagy, hogy így körüljártad a témát!!!! Remélem Martinnak tetszik majd a játékos torna és hamar szaladni fog!
Betegeknek gyors jobbulást!
Valaki kérdezte az orrszívó pucolást. Én is szenvedek vele, beáztatom vízbe aztán öblögetem. Egyszer valahol láttam olyan kis kefét, ami direkt orrszívó pucolásra való. Én hülye nem vettem meg, pedig jól jönne

Talán gyógyszertárakban érdemes megkérdezni...
megyek, mert fölébredt a drágám, majd még hozok képeket is!