A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

Cat!
Nem is beszéltetek este pároddal?
Nem kért bocsánatot?

Én tudom, hogy nem csak abban van, de pasi szemmel nézi.. tudod mintha motort venne magának, vagy gokartot.

Te is észrevetted az egri Brenodnban, hogy olyan furik??
:roll:

Bp-n hol van jó Brendon??
Illetve jó bababolt, ahol van választék rendesen?

Szombaton szerettem volna fölmenni, de apa már melót intézett magának :twisted:

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Pici!

Azért szoktak még várni, hogy a baba maga jelezze, mikor akar kijönni, hiszen elvileg Ő tudja a legjobban. De azért vannak ilyenkor gyakoribb ellenőrzések, hogy ha baj lenne, akkor tudjanak lépni.
Persze a hármadik vagy akár a második császárnál is, ha fennál a hegszétválás lehetősége, akkor jóval előbb császároznak.

Törpiri!

Attól, hogy a fiadat nem tudtad megszülni természetes úton, nem biztos, hogy ez Lilivel is így lesz. (Persze ha erre gondolsz, akkor tuti ugyanúgy végződik majd a dolog.)
Vendég

Hát most eléggé negativ vagyok,de aranyosak vagytok,hogy biztattok :wink:

De ha belegondolok az a lényeg,hogy Lili jól van,én meg kibírom még azt a pár napot...
A placentára azt írta hogy III.tip,az már érettet jelent nem??? :roll:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Kép

Ez az. Tetszik, de nem az igazi. Nehéz, és nagy, és nem lehet picire csukni.

picimami

Cat..érdekes,de valahogy mindig úgy éreztem,hogy Lili természetes úton születik...és az is érdekes,hogy a fiammal 6 hónapos terhes voltam amikor azt mondtam anyukámnak,hogy szerintem császár lesz..

Utána biztos könnyebb lenne,ha rendesen születne..csak tudod az ismeretlentől mindig fél az ember :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri!

Igen, az már érett, de még nem elmeszesedett, ha jól tudom.
Az enyém egy hete II-III volt.

Sissi!

Benit nem zavaja a szél. Itt állandóan fúj...

Pici!

Mi az M1-M7 közös szakaszán lévő Brendonba szoktunk járni. Azt szeretem is, és az van közel.
Vendég

Pici jó kis kocsi,de én sem szeretem a 3 kerekűt...nem csak azért mert nagy,hanem a súlya miatt...
De mondjuk neked van autód,úgy könnyebb vele a közlekedés...

Igaz én is vezetek,de ritkán...

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Nekem 03.03-án volt II-es.

Most meg III-as lett....

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Erős Antónia is kismama.
Bár én már sejtettem, lehetett látni rajta.
Olyan cuki kismama.

picimami

Porszívóznom kéne és felmosni... :?

Ma borsófőzeléket csinálok,sült virslivel....tegnap a sáskák befalták a pörit nokedlivel :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri!
Nekem is az a gondom vele. Nem lehet picire összecsukni, így ez kilőve.

picimami

Én a Marsi Anikóval voltam úgy,hogy már mondtam itthon,hogy biztos terhes mert látni rajta..

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Erős Antóniát én tudtam.
Múlt héten láttam a kórházban.
Ugyanaz az orovosa, mint Ibicinek, aki hetek óta eltűnt.

Törpiri!

A III. érettség ebben a korban már teljesen természetes.
Vendég

Cat..a Péterffybe jársz ugye???

Tegnap volt egy kismami a dokimnál genetikai uh-on és mondta,hogy ott fog szülni..valami Domonkos dokinál vagy kinél...
Kérdezte,hogy az én dokim mennyiért vállalta a szülést mert az övé 150.000-ért :shock: :shock:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Szép összeg a 150 000 Ft.
És még ugye szülésznő meg stb.
Durva nagyon. :shock: :shock:

picimami

Cat!
Viszed ma Benit bölcsibe?

picimami

Törpiri!

Igen, a Péterfybe járok.
De ez az összeg kicsit meglepett.

A dokit nem ismeresem személyesen, mert külsősként dolgozik csak a kórházban. De azért igencsak furcsa, hogy egy szakorvos másfélszer annyit kér, minta a volt osztályvezető főorovos.
Bár az is lehet, hogy már az ő tarifája is emelkedett. Nem is kérdeztem. Úgyis annyit fogok adni, amennyire meg leszek vele elégedve és amennyi lesz...
Vendég

Pici!

Beni csak holnap megy bölcsibe. Pedig könnyebb lenne.
És ki sem tudunk menni, mert megint viharos szél van.
Nehéz ez így.
Vendég

Én még ki sem dugtam az orromat. Süt a nap kinn.
De fázom.
Pedig mennem kellene pár helyre ma is.
Piac, melóhelyem stb..

picimami

Hát én is meglepődtem rajta..mondjuk az enyém is 100-at kér,és már ezt is sokaltam,de a 150..az brutál :roll: :roll:

Csajok én napok óta annyira szomjas vagyok állandóan!!!!

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

jó reggelt!

annyi dolgom van :? és most olyan elegem :? azt sem tudom hova nyúljak, pedig minden nap rengeteget takarítok :( de hát 5-en vagyunk :) majd lesz valahogy úgye :?: :wink:

Kép Kép Kép
asiye

Én is mennék a piacra egy kis "zöldért",de semmi kedvem kimenni...

Reggel a fiam levitte a kutyit..vele nem kellett lemennem,már megy a mosógép,mindjárt odarakom a főzeléket..aztán lehet,hogy erőt veszek magamon és felülök a buszra..még jó,hogy ott tesz le a piac elött.

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri!
Te még mindig itt??? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Az én dokim kiakadt mikor megkérdeztem mennyiért vállalja a szülést. Azt mondta ha gondolom és adok elfogadja, de nem kér semmit, ezért van nálla a 8erez forintos vizitdíj :)

Kép Kép Kép
asiye

Jó reggelt Asiye...csodálom is az erődet :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Hát igen még mindig itt :twisted:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Nem nézitek a reggelit???Csak pasik..szét röhögöm magam napok óta rajtuk :lol: :lol:

Nem százasok az biztos...

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Nos vagyok, csak pakoltam magam elé reggelit.

Asyie!
Jó reggelt Neked is!! és Szép napot!
Rendes a dokid.

Az enyém 80 ezret kér, de nem kell fizetni a vizsgálatokért nála.
És így elvileg tuti ott lesz. De majd ez elválik akkor.

picimami

mit cipekszel?? :twisted: hagyd azt a piacot! :)

Cat! ne értsd félre, de szerinted mit érezne a férjed ha elolvasná amit írtál? :shock: Hogy nem foglalkozik veletek és ne is legyen ott!!??
szerintem nagyon szomorú lenne hogy így érzed és szerintem te sem gondolod ezt komolyan. nehéz az biztos , de hát Ti összetartoztok és attól mert nem történik mindig az amit Te gondolsz ,attól Ő még szeret és foglalkozik Veletek.
nem akarok bántó lenni, csak nem tudom másképp megfogalmazni. Szerintem hálás lehetsz Te is, és itt Mindenki hogy ilyen párjaink vannak. Az enyém bármelyik nap bejelentheti, hogy elutazik a világ másik felére pár napra. Ez a dolga ,hiába nekem nem tetszik. És Ő megértő és szeretne velünk lenni, de az üzleti partnerei magasról lesz.rják, hogy 3 gyereke van :?
és nem engedhetjük meg a mai világben hogy elveszítsük az ügyfeleket, a munkát, vagy a férjem az adott szavát.ha azt kérik menjen-akkor megy, ha azt igérte hogy menni fog-akkor menni fog.

Sajnos ez a helyzet. senkit nem érdekel hogy Ők nem csak ügyintézők, ügyvédek, stb-stb...hanem férjek és apák :?
De nem tudnak kettészakadni, és ha nem értékeljük az erőfeszítéseiket nagyon bántó lehet. épp úgy ahogy minket is bánt ha nem ismerik a munkánkat mint anya-feleség! :)
ha valaki, hát én tudom milyenek az utolsó napok terhesen, de hidd, ha tehetné csak veled lenne :)

Kép Kép Kép
asiye

Törpiri!
nekem megy, és én is röhögök rajtuk.
Volt a héten már egy halom kismamás, és szülős téma.
:lol: :lol:

picimami

Asiye!

Minden elismerésem a Tiéd!

Én már azon gondolkodtam, hgy ez a folyamatos rossz hangulat és a semmihez nincs kedvem nem lehet-e a szülés előjele?

Mivel én nem magánrendelésre járok, hanem a kórházba, így én sem fizetek a vizsgálatokért. Így már nem is tűnik olyan soknak az, amit a szülés után kifizetünk.
Vendég

Asyie!
Miért van eleged??
Sok a házimunka? Vagy valami egyéb oka van??

Yasemin? Jól van? Szuri után nyűgös volt??

picimami

Cat!
És ott nálatok hogy van??
Ha elindul a szülés, hívod mobilon, és megy be hozzád?

picimami

Asiye!

Nem bántottál meg, és tudom, hogy Neked van igazad. Csakhogy most nem könnyű más szemszögből nézni a dolgokat. Éppen eléggé el vagyok foglalva magammal, pedig tudom, hogy ez így nem jó.
De amit leírtam, azt neki is elmondtam tegnap. Tudja, hogy így érzek. És bocsánatot is kért, és tudja az is, hogy nagyon megbántott.
Mint ahogy én is, hogy ez a munkája, szereti, és néha nem tud mást tenni.
De idegesít, hogy egy olyan ügyfelet helyez előtérbe, aki állandóan cseszegeti, másfél éve ingyen dolgozik neki egy csomót...

Mindegy. Ez is elmúlik egyszer.
De most akkor is úgy érzem, hogy egyedül szeretnék szülni, senkit nem akarok magam mellett az orvoson és a szülésznőn kívül.
Vendég

Én azért kiváncsi vagyok nagyon, hogy hogy vannak a többiek. :?: :?:

Ibici! Andy! Csucsu! Kislibus!
Remélem mindenki jól van, és egyszer majd visszatérnek hozzánk és írnak magukról.

picimami

Sziasztok jó reggelt :lol: :lol:

Picikém, már voltam múlt héten cukorterheléses vérvizsgálaton és minden rendben volt 4,6 - 5.7 :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

Pici!

Nem az orvost hívom, hanem a szülésznőt.
Ha kell, ő hívja az orvost.

De egyébként fogalmam sincs mi lesz, mert Benivel ugye bent feküdtem a kórházban, ő dolgozott és már előző délután megbeszéltük, hogy másnap reggel megindítják a szülést.
Vendég

Gabi!!
Bocsánat :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

picimami

Láttom nem csak én vagyok magam alatt és depis :wink: :wink: :wink: :wink: de majd elmúlik lányok :wink: :wink: :wink:

Törpiri :cry: :cry: :cry: mást nem tudok mondani (azt nem akarom irni, hogy kitartást, mert tudom hogy ez már nem segít :roll: :wink: )

Kép
Kép
minimano74

Cat!

Az jó ha tudtok erről beszélni :) és természetes hogy magaddal foglalkozol most, nincs ebben semmi kivetni való. :) Csak én úgy gondolom(sőt ebben biztos vagyok), mi Nők, minden tekintetben sokkal többet bírunk mint a Férfiak! :)
Ezért nekünk kell a megértőbbnek lennünk.
Az gáz ha ilyen szemét az az ügyfél :? de legalább a férjedről nem mondhatják el hogy nem ér semmit a szava. Ő még így is csinálja azt amit elvállalt. Légy rá büszke! :)
És aranyos hogy bocsánatot kért! :) :) :) (az is olyan nehezen megy nekik :) :) ).

Bizti, hogy a szülés előjele! :) ma vagy 37+5 hetes. és ezen a napon szültem Yasemint! :) :)

Pici!

Attól vagyok ki, hgy most szó szerint, fizikailag vagyok fáradt, és a munkámnak soha semmi nyoma :? de ezen átesem párhavonta, aztán elfogadom hogy ez van!! :) :) :) :)
Yasemin este belázasodott :( de aludt a kis drágám! :)

Nekem tetszik az a 3 kerekű kocsi! :) :) :)

Kép Kép Kép
asiye

Picikém semmi baj :wink: :lol: :lol: :lol: nem azért irtam csak hogy tud, hogy minden rendben volt. :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

Lányok!

Én legszívsebben semmi mást nem csinálnék ma, csak aludnék... :oops:
És még csak fél tíz van.
Messze még a dél, hogy lefektethessem Benit.
Vendég

Asyie nem cipekedek,csak már annyira vágyom friss zöldségekre..ha meg esetleg sokmindent veszek majd felhivom apát,onnan 2 percre dolgozik... :wink:

És hátha segitek Lilinek egy kis sétával :wink:

Nekem a magánrendelés is havi 11.000 ft volt...de mindegy..megéri mert megbízom benne..majd csak lesz valahogy :roll:
Az előző dokim nekem is mindig azt mondta,hogy adjak amennyit gondolok...de hát ő már szegény nincs :cry: :cry: Annyit gondolok rá :cry: :?

Cat érdekes,nekem inkább az elején volt ez a világvége hangulat...
Na meg most egy kicsit,de ezek is csak percekig,órákig tartanak...

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

sajnos mennem kell mert Alper kihozta a játékait is! :? :) :) aztán megyünk hamzáért, közértbe és aztán ha alszanak talán tudok jönni(talán elalszom én is :oops: :oops: )

Kép Kép Kép
asiye

Asiye!

Inkább pihenj!

Én most biztos vagyok benne, hogy csak 2 gyerekünk lesz.
Legalábbis az elövetkezendő 6-7 évben.

Gabi!

Nagyon jó lett a terheléses cukrod. :)
Vendég

Asiye mi ketten (hárman)vagyunk,de én is mindennap takarithatnék,gondolom akkor nálad 3 gyerkőc mellett mindig van mit csinálni..de nem hiszem,hogy megenne a kosz :wink:

Szerintem Te is az a tipus vagy,hogy a padlóról lehetne enni nálatok :lol:

Gabi,most átestem a krízisen,nem tudom meddig...este jól kibőgtem magam :oops: :wink:

Cat nekem is vannak ilyen napjaim,tegnap elött voltam igy...ma meg fel vagyok kicsit pörögve...

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Kép Kép

Kép Kép Kép
asiye

Most azon jár az eszem,hogy most ugye 1 ujnyira vagyok nyitva..a fiammal meg 3 perces fájásokkal mentem be és még semmi nem volt és 13 óra vajúdás után is csak 2 ujjnyira sikerült tágulnom...lehet ez jelent valamit nem???
Lehet tényleg meg tudom szülni rendesen????

Bocs lányok,hogy ilyen hülyeségekkel traktállak benneteket..de folyamatosan jár az agyam :oops:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Ne fájditsd a szívem..cukor falat :lol: :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Ez a takarítás dolog nem semmi.
Én ugyanígy érzem, pedig még gyerek sincs.
Nálunk a felnőttek sem vigyáznak rá.
A fürdőtől tudok kiborulni, az semeddig sem tart..
Na meg a konyha. Most is leégett pirítósokra mentem ki, meg fokhagyma darabokra.
Após :evil: :evil:

picimami

Pici igy még rosszabb...a gyereket legalább meg tudod nevelni..de apóst,anyóst :?

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?