mit cipekszel??

hagyd azt a piacot!
Cat! ne értsd félre, de szerinted mit érezne a férjed ha elolvasná amit írtál?

Hogy nem foglalkozik veletek és ne is legyen ott!!??
szerintem nagyon szomorú lenne hogy így érzed és szerintem te sem gondolod ezt komolyan. nehéz az biztos , de hát Ti összetartoztok és attól mert nem történik mindig az amit Te gondolsz ,attól Ő még szeret és foglalkozik Veletek.
nem akarok bántó lenni, csak nem tudom másképp megfogalmazni. Szerintem hálás lehetsz Te is, és itt Mindenki hogy ilyen párjaink vannak. Az enyém bármelyik nap bejelentheti, hogy elutazik a világ másik felére pár napra. Ez a dolga ,hiába nekem nem tetszik. És Ő megértő és szeretne velünk lenni, de az üzleti partnerei magasról lesz.rják, hogy 3 gyereke van
és nem engedhetjük meg a mai világben hogy elveszítsük az ügyfeleket, a munkát, vagy a férjem az adott szavát.ha azt kérik menjen-akkor megy, ha azt igérte hogy menni fog-akkor menni fog.
Sajnos ez a helyzet. senkit nem érdekel hogy Ők nem csak ügyintézők, ügyvédek, stb-stb...hanem férjek és apák
De nem tudnak kettészakadni, és ha nem értékeljük az erőfeszítéseiket nagyon bántó lehet. épp úgy ahogy minket is bánt ha nem ismerik a munkánkat mint anya-feleség!
ha valaki, hát én tudom milyenek az utolsó napok terhesen, de hidd, ha tehetné csak veled lenne