A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

Gabi!
Ez már tuti?? Hogy meg fog császározni 06.30-án??
De jó, te már tudod mikor születik :oops: :oops: :oops:

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

sziasztok!

Asyie, nem irigyellek...3 gyerkőc, 3 féle kis személyiség...

Nemlajos! Én ehhez még nem értek, de szerintem is úgy van, hogy megérzi az igazi Anya, mit szeretne a gyereke...és ha most az együttlavós időszak van, akkor ennyi:-) Pihenjetek, amennyit tudtok.

Gabi, jaj, igazi kislány növekszik a hasadban. Annyira szép ezeken a képeken!

Cat, nagyon tetszik a falvédő, ha fiam lesz, biztos, hogy thomas őrültté tesszük:-) Nomeg persze starwarsos is lesz... :D

Pici, képzeld, mára semmi bajom. Megmérték a suliorvosnál a vérnyomásom, 115/70 volt, a pluzuso 58-as, azt egy kicsit alacsonynak látják.
Cat, vashiány talán azért nem, mert akkor ma is rosszul lettem volna. Cukrot, csokit meg tegnap is ettem...
Ja, jó lenne a beágíazódásra fogni...csak már annyi hónapot koppantam, hogy félek...minden nap látom a lelki szemeim előtt a kétcsíkot...tehét a pozitív hozzáállás megvan... :D

Kép
arwen***

Képzeljétek kb 1 óréja felébredt Márk.Szinte egyből elkezdett hisztizni enni persze nem akart.Bezavartam aszobájába és kb 20 perce megint elaludt a akiságyában.Biztos fáj vmilyen ,mert nem szokott ilyen lenni. Még mindig a fogára tippelek, igaz egy kicsit folyik az orra is.

Pici.én még nem érzem annyira ATI rugdosását,vár tegnap rossz kislány voltam és felkeltettem őt :D és rugott nekem egy nagyot.

Törpiri:mi volt az nst?
Vendég

Képzeljétek kb 1 óréja felébredt Márk.Szinte egyből elkezdett hisztizni enni persze nem akart.Bezavartam aszobájába és kb 20 perce megint elaludt a akiságyában.Biztos fáj vmilyen ,mert nem szokott ilyen lenni. Még mindig a fogára tippelek, igaz egy kicsit folyik az orra is.

Pici.én még nem érzem annyira ATI rugdosását,vár tegnap rossz kislány voltam és felkeltettem őt :D és rugott nekem egy nagyot.

Törpiri:mi volt az nst?
Vendég

Sissi!
hány foga van már Márkónak?
Remélem, nem beteg.

Kép
arwen***

Pici!

Én is a munkahelyemtől várok segítséget az anyasági dolgokhoz. Azt hiszem az elején a családi pótlékon kívül mindent velük kell intéznem. De majd meglátom.

Sissi!

Az orra is folyhat, ha jön a foga. Kicsit legyengülhet tőle az immunrendszer.

Nemlajos!

Szerencsés vagy, hogy ilyen gyorsan van pénz. :)

Arwen!

A pulzusod nekem is alacsonynak tűnik.
De a cukrod leeshet akkor is, ha eszel csokit. Az például sokkal rosszabb, ha a csokitól felmegy, majd nem eszel semmit órákig, és akkor meg leesik.
Vendég

Én délelőtt és ebéd után is aludtam egy órát. :D
Közben pedig zenét hallgattam és pihiztem. Lehet, hogy hosszú ideig ez lesz az utolsó ilyen napom.

Lassan viszont megyek Beniért a bölcsibe.
Vendég

Ja, és a Péterfyben nincs üres alapítványi szoba jelenleg, mert tegnap délután annyian szültek.
Így Marcinak biztosan maradnia kell vasárnapig. Talán addigra lesz üresedés.
Vendég

Cat, már akartam írni 3 napja is, hogy amikor a vonalzódra nézek, mindig arra gondolok, hogy jé, ennyi idős terhes én nem is voltam még :wink: 8) :lol:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Cat, megnézetem mindenképp a cukrom majd, remélem, még nem jön elő nálam a genetika(anyu, nagyi,nagyapa mind cukrosok valamilyen szinten :shock: )

Kép
arwen***

Ez durva:

http://velvet.hu/sztori/patten090326/

Arwen!

Ha van a családban cukorbeteg, akkor tényleg csináltasd meg a vizsgálatot.
Állítólag 30 éves kor körül jelentkezik legtöbbször.
És a túlsúly erősen kockázati tényező.

Nemlajos!

:D :D :D :D

Én sem voltam még ennyi idős terhes. :D
Beni ilyenkor már 6 napos volt, és jöttünk haza a kórházból.
Vendég

sajnos túlsúly az van(pedig dolgozom rajta) :evil:

Tényleg Zsuzska merre van? Meg Afra!

Kép
arwen***

Megyek, bekapcsolom a mosogatógépet( aka én mosogatok) :D :D :D :D
Sziasztok, jó pihenést délutánra!

Kép
arwen***

sziasztok!
elment a fodrász és az eredmény :roll: :roll: :roll: :roll:

Na nem gondoltam ,hogy a következő mondatot valaha az életemben leírom...: Aki kért rólam képet annak mindjárt megy priviben!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ha-ha-ha mintha sztár lennék!
molst másra nincs időm! :)
bocsi este jövök

Kép Kép Kép
asiye

Sziasztok!

Mai sztárfotóink:

Kép

Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

annyira tudtam hogy nema kissrác lesz a gyerek apja :):):) még mondtam is Gabinak én azt gondoltam hogy ő is tudja csak bevállalta valaki idősebb heyélett hogy ne büntesséjk meg de ez így még durvább

pici: nekünk bent volt a kiságy a szobában de kb egy éves koráig nem nagyon feküdt benne köztünk aludt :):) azóta alszik a kiságyban amióta megcsináltuk hogy mellettünk aludhasson azt hiszem tettem képet föl régebben hogy oldottuk meg :):):)
Kép

nika70
Salgótarján

És ezt írta a doki:
"A terhes méh üregében egy szabályos petezsák látható. Átmérője 52 mm. Benne egy élő embryo. CRL: 35 mm. Ritmusos szívműködés, négy végtag és intenzív embryonális mozgás látható. A korábban látott többi petezsák közül már csak egy kicsiny 12 mm-es látszik, benne embryonális elem nem látható. A méh környezetében kóros képlet nincs.
A látott kép AIH révén fogant, élő, intact, 10 hetes singularis intrauterin terhességnek felel meg."

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

zsuzska nagyon édes kisbabűd van :):):):):) és a másik akkor már fel is szívódott?
és te is lassan eléred a bűvős 12. hetet :):):)

nika70
Salgótarján

akkor most már értem :):):) a lényeg hogy ez a kis pirinyócska egészséges és szépeb fejlődik :):):):):)

nika70
Salgótarján

Zsuuuuu! csodaszép kis Pötty!
Nektek vannak már névlehetőségek?

Kép
arwen***

Asiey! Ha lehet igy utolag én is kivi vagyok milyen lettél! Ha tudod akkor nekem is küld el a star fotot! Várom!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Hűha, Zsuzska, gratulálok!!! Szép, formás kis babszem :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok..

Csak most jöttem,eddig próbáltam megnyugodni :?
Ez a gyerek szerintem még áprilisban is bennem lesz..fájás ma semmi..
Péntek szombat is kell mennem,ha addig semmi vasárnap reggel be kell feküdnöm,akkor ad infuziót 1-1 1/2 órát ha hat a gyerkőcre örüljek ha nem akkor várunk KEDDIG!!!!!!

Ettől teljesen kiborultam..sirtam mint a fene...

Hát ennyi volt az nst-n :cry:

Zsuzska édes az ebihalad..gratulálok!!!

Asyie nekem is küldenél képet??? :oops: :wink: de olyat is amilyen régen volt...

Hát az együttavásról....lehet én vagyok önző,de én soha nem engedtem közénk!!
Mondjuk nem is kellett,mert gondom semmi nem volt vele..külön szobában aludt,egybe volt nyitva...
Én lehet azért irtóztam mindig is ettől mert a volt férjem tesója még tizenévesen is a szülei között aludt :shock: :shock:

De lehet ha rákényszerültem volna én is oda vettem volna..nem tudom... :roll:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

az én férjem húga meg huszonévesen is az anyjával...
De tényleg lehet valami oka, hogy ez a kis ember csak a közelemben nyugszik meg, és nem hiszem, hogy azért, mert ezt szokta meg, hiszen nem...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos ,akkor vedd magad mellé...a lényeg,hogy jól érezzétek magatokat mindketten....

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Te meg kaptál időt, hogy magatoktól induljatok :)
Süss palacsintát! :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Az hatásos???? :lol: :lol:

Most már bármit megtennék :wink: Gondoltam holnap ablakot pucolok :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

igen :D
meg a szex, meg a halaszthatatlan programok, meg a szabin lévő doki (ugyebár), meg a séta, a lépcsőzés 8)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Zsu!

Tündéri kis apróság van a pocakodban. :D

Törpiri!

Ne keseredj el!
Apa nekem is azt mondta, hogy szerinte csak április közepén bújik ki Marci. Én is későinek találom az időpontot.

De a lényeg, hogy a babák tudják...
Vendég

Apa este elvitt pizzázni. :D

Don Pepében voltunk, ott van light pizza, ami teljses kiőrlésű lisztből készült. Majdnem egy egészet megettem, és mégis jó maradt a cukrom. :)
Azt hiszem tényleg készülődik kifelé Marci.
Vendég

Miért hiszed? :D
Olyan izgi, bármelyik nap jöhet két baba is :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Állítólag szülés előtt javul a szervezet inzulin ellátása.
És ha majdnem egy egész pizzát meg tudok enni, és nem lesz magas a cukrom... persze inzulin mellett még... Akkor talán van remény.
Vendég

:lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Zsu:gratulálok a babához.Ngaoynjó kép sikerült róla :D

Törpiri.sajnálom,de legalább ha nem akar kijönni kedden már a kezedben tarthatod ha jól értelmeztem a szavaidat.

Ma apa ég sütit is sütöt, igaz nem olyan lett mint tervezte de viszont isteni finom :D

Arwen:ha jól számoltam 12 foga van Márknak.
Ma nagyon nyűgös volt,most közöttünk alszik.
Remélem holnap már jobb napunk lesz, szombaton megyünk anyuékhoz és ha nem lesz beteg akkor ott alszik.
Ma nem is nagyon evett.

Asyie:köszi a képet,szerintem jó lett a ahjad.Apa mit szólt hozzá?
Vendég

Sziasztok! Köszi lányok a dícséreteket! :) :) :) :)
Apa szöszinek hív! :lol: 8) :wink:

Zsu!
Nagyon jók uhu fotók! :)

Cat!
Hát tényleg lehet hogy Marci napokon belül jelentkezik! :)
tényleg izgi!!

Törpiri! szegénykém! :? azon mész át mint a hugom. Emlékszel minden nap bahívták hogy na majd ma-majd ma. aztán a 42. héten meg is lett :? :? nem akarlak elkeseríteni, de bírd ki drága. Egy hét múlva ilyenkor, ha törik ha szakad, Lilivel külön alszotok! :) :)

Nemlajos! Ti pedi aludjatok egy ágyban, ha ez kell a kicsinek!.
Nikáék megoldása nagyon jó :)
és lehet hogy tényleg magától leszokik majd a veled alvásrólnekem a fiúk maguktól dobták el pl. a cumit :wink:

Sissi!

az én fiaim is nyűdösek! :? ezek a rohadt frontok! :? :?
ATi baba akkor már érezhetően mocorog?

na megyek lányok!

Szöszinek dolga van! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép
asiye

Jó reggelt!!

Asyie!
Jól sikerült az estétek? :oops: :oops: :oops:

Sissi!
Nálunk apa szokta fölébreszteni.
És néha már nagyon aktív.

Zsuzska!
Nagyon szép kis formás az ebihalad.
Szépen növöget.

Töpiri!
Sajnálom, hogy még mindíg várni kell.
De biztosoan van valami oka.
Én nagyon drukkolok neked.
Kitarást, már nem sokat kell várni.
Én a helyedben lehet elkapám apát. :roll: :wink:

picimami

Nika!
Mutattam apának a fotót, és ez tényleg jó megoldás.
Fog készíteni, egy összecsukható kiságyat, aminek lehúzható az oldala, és az ágyunkhoz lehet tolni.
Így tud velünk aludni, és lesz külön szobája is. :wink:

picimami

Sziasztok jó reggelt :lol:

Picikém!
Ha a munkahelyed kifizetőhely akkor ők intézik a tgyás-t és az anyasági támogatást (csak a papírokat kell majd bevinni a melóhelyedre) egyedül a családi pótlékot kell neked intézni. Aztán a gyed-et azt hiszem a munkahelyed a gyest meg nem tudom :roll: de ezek még úgyis ráérnek az első kettő a fontos :wink: :lol: :lol:

Ezen az oldalon van a családi pótlék:
http://www.allamkincstar.gov.hu/rovat/1 ... c2e3d40d2b
ezen az oldalon a vége felé van egy ilyen szöveg "Családi pótlék igénybejelentés" című formanyomtatvány és erre rákatinttva bejön a formanyomtatvány kimonytatod és majd ezt elküldheted postán. :wink:

Kép
Kép
minimano74

Zsu!
Nagyon édi a kis bébid :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

Asiye!
Nagyon szép vagy, jó a fizud :lol: :lol: :lol: :lol: nekem nagyon tetszik az ilyen csikozás :lol:

Kép
Kép
minimano74

Jó reggelt! :)
Köszi Gabi neked is!

Én is mindent postán intéztem és sokkal egyszerűbb. mégg anno elmentem személyesen és 1 óra várakozás után még 34-en voltak előttem :shock:

Kép Kép Kép
asiye

Pici!
Hát ami "azt " illeti nem! :? vendégük van külföldről és este Apa vitte vissza a szállóba, én meg addigra elaludtam :) mire visszaért :) :)
de felkeltett csak mondtam hogy már képtelen vagyokmajd ma!

De ma reggel is csak néz és szöszinek hív! :)

Kép Kép Kép
asiye

Gabi!
Köszi az infót.
Nagyon aranyos vagy.

Arwen!
Örülök, hogy már jobban voltál tegnap.
Azért a pulzusod nem semmi.

Nekem éjjel picit fáj a derekam, és a hasam..
Remélem ez természetes már ebben a korban :oops: :roll:

picimami

Asyie!
Sajnálom. Voltál pedig eszemben.
Ezek az üzletfelek :x :wink:

Mi is végre romantikáztunk kicsit.. Már hiányzott. :oops: :oops: :oops: :oops:

picimami

Cat!
örülök, hogy jól sikerült az estétek.
Látod, apa nagyon szeret titeket.

picimami

Nócika!
Hogy aludtál??
Mi jót csinálsz ma??
Poci fotót kérünk!!!!
Légyszi :!: :!: :!: :!: :!:

picimami

Csak beköszönök, és megyek takarítok tovább.
Na nem erőltetem meg magam, mert hétfőn jön a takarítónő. Csak annyira, hogy a vendégek ne kapjanak szívrohamot amikor meglátjk a házat.
Ez is jó kis munka lesz. És hamar elfáradok, sajnos.

Ráadásul ma már a harmadik hisztin van túl Beni, és csak másfél órája kelt fel. :shock:

Utálom a melegfrontot. Már kora reggel fejfájásra ébredtem. :evil:
Vendég

Jó reggelt...

Egész jól aludtam :wink: mikor elment a fiam kinyitottam az ablakot,gondoltam jól betakarózok és alszom még egy picit..hát kátrányoznak az utcában és dől befelé a bűz..igy ablak becsukva..alvás elhalasztva :wink:

Asiye nagyon jó lett a hajad :wink: :wink:

Tegnap apa azon agyalt,hogy nehogy elsején bujjon ki a lánykája(bolondok napja)..mondtam neki ne aggódjon kedden tuti meg lesz..az meg még csak 31-e.
Tesóm is akkor jön a kórházba a boholyminta vételre..vicces...anno pont azt beszéltük,hogy majd egyszerre leszünk bent,de én nem ilyen későn gondoltam :?

Azért még reménykedem,hogy ha elöbb nem is vasárnap az oxitocin infúzió lesz rá valamilyen hatással...

Nekem is kell még egy kicsit takaritanom..az ebéd már fő...a fürdőt este megcsináltam,de porszivózás,felmosás még hátra van..

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Márknak ma jobb keve van és már az orra sem folyik szóval tuti,hogy a goga a ludas.Csak jönne már ki.!!!

Én is takaritok még a porszivozás van hátra,már kimostam egy adagot ill. összepakoltam a konyháhban.

Asyie.még nem érzem annyira intenziven Atit, persze ha van időm(ha alszik Márk)akkor próbálok ráhangolodni,hátha éezem.Mikor fogom már jobban érezni?Igaz Márkot is a 22. héttől éreztem sokkal jobban és akkor hátsó fali volt a lepény.

Törpiri.mikor mész ma nst-re?

Nemlajso.hogy vagytok?Éjszaka?
Vendég

bocs a hibákért a goga a foga akart lenni :D :D

Na megyek takaritani aztán séta és játszi.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?