A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Köszönöm Csiri, jó apázást, ne hagyd ki :wink:
bluebox

Kaptunk 2 db kabátkát :wink:

Kép

Kép
bluebox

szia Márti!
VÉGRE!!!
Ne búslakodj!!!!
Kristóf jó nagy baba, és szupi kabátokat kapott!
bszilvi25

No még 2 kép azt eldugulok :wink:

Kép

Kép
bluebox

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 16:24-kor.
hékás

Márti: utólag én is Boldog Szülinapot kívánok!
bszilvi25

na akkor nosztalgiázzunk

Én amikor megszülettem:
Kép

Én fél évesen: (ezt majd azért 3 hónap múlva újra tárgyaljuk)
Kép

Apa szerint hasonlít rám, de Ő szebb baba mint én voltam (ez az én véleményem)

itt pedig mi: :wink:
Kép
bszilvi25

én is eldugulok!
bszilvi25

:arrow:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 15:14-kor.
Vendég

Köszönöm csajok :wink:

Szilvi: tényleg nagyon hasonlít Rád Mercike :wink:

Kriszta: lehet hogy igazad van, de most meg aggódok, mert csak szombaton jön haza Agárdról Tomi :cry: Nem nézhetek be hozzá este, hogy alszik-e már?????
bluebox

sziasztok!
dávid is takonykóros lett :twisted: szegénynek annyit szívtam ki az orrából,hogy nekem volt megkönnyebbülés..most abban reménykedek,hogy ennyivel megússzuk :( de azért tök aranyosan gagyarászik :lol:

márti na végre .boldog szülinapot :lol:
nagyon szépek a képek,jó játé ez a nosztalgiafotó,majd keresek magamról..fél évesen fotóztak le először,vagy nagyon ronda voltam vagy anyáméknak nem volt fotógépe :lol:
de az apját megmutatom...szerintem hasonlít!!

szerintem márti rád nem annyira hasonlít kristóf,de szilvire mercike nagyon,bár a szeme nagyobb
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 16:25-kor.
hékás

Kép

szerintem hasonlít az apjára
Vendég

Sziasztok!

Márti boldog születésnapot kívánok!
Nagyon jók a kabátok és Kristóf cukika!

Már kész az ebédem! :wink: Máté aludt 40 percet és össze is dobtam a kaját.

Kata:még ma fogunk almázni,mert nem volt itthon alma.

Kép
melike

Kép

na ezen kb egy idősek lehetnek
Vendég

Bari:szerintem is hasonlít.

Kép
melike

Szerintem meg most inkább Bari belőled látok én többet, bár lehet, hogy nincs igazam, de a szeme és a szem körüli rész, szreintem totál Te vagy :P Nekem apáról nincs fent a gépen kép, de majd megpróbálok felrakni. Egyébként 100 %-osan apja fia :cry: Már megint nincs semmi belőlem :cry: :cry: :cry: :cry:
bluebox

találtam magamról egy kiskorit :lol:
Kép
Vendég

nem baj márti majd a 3. rád fog hasonlítani :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szóval, igazam volt :P :P :P :P :P Tiszta BARIIIIIIIIIIIIIIIIII :P
bluebox

Kétlem :cry: :cry: :cry: De sebaj :P
bluebox

Viszont a hajformája, az tuti fater :wink:
bluebox

bari, brigi-a fiúk tényleg hasonlítanak az apjukra
szilvi-Mercike is hasonlít rád
De Kristófban nem látlak Márti-Boldog szülinapot!!!fel a fejjel egyszer élünk, minden pillanatot ki kell használni

Kép
Kép
eyi

Akkor elárulom :wink: A szeme az enyém!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Majd ha lesz képem apáról, akkor fogjátok igazán látni :wink:
bluebox

Annyira reménykedtem,hogy ma tényleg jobb idő lesz és sétálunk egy nagyot,de sajna ugyan olyan esős,sötét idő van! :cry:
Valahol süt a nap????????????

Miáéknál biztos.Ők nyaralnak. :shock:

Bari:rád is hasonlít. :shock: Akkor én nem tudom eldönteni,hogy kire is?!

Kép
melike

Képzeljétek tegnap megszült az egyik barátosnőm.Szept 30ra volt kiírva,de kevés volt nagyon a magzatvize és megcsászározták.
Szegénykém ment UH.ra meg NSTre és bent tartották,hogy szülünk.Azt mondja sírt meg reszketett,mint a kocsonya.
Csenge babája lett 3450gr. és 54cm.
Majd szombaton talán bemegyek hozzájuk.
Kedden du. még itt dumáltunk nálunk. :lol:

Kép
melike

Mindig eltűntök,mikor én itt vagyok!

Kép
melike

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 16:25-kor.
hékás

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 16:26-kor.
hékás

szegény dávid csupa takony,pedig szívom neki porszívóval..már megismeri a hangját és üvölt.enni üvegből alig tud mert nem kap levegőt,ezért gyümölcsös tejpépet adtam neki.
úgy félek nehogy valami nagyobb baj legyen ebből :( mondjuk ,láz vagy köhögés neeeeeeeee
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 16:26-kor.
hékás

hékás párom karanténban van :lol:
apámmal "lakik" akisházban amióta beteg,azt sem tudom él-e vagy hal,de így is elkapta dávid.mondjuk a nagylányom is szipog 3 napja.
de az egész iskola úgyhogy nálunk nehéz lesz a tél,2 iskolás mindíg fog hazahozni valamit,őket lehet,hogy meg sem betegíti..de a kicsit igen :(
Vendég

xxx
hékás

Márti! Boldog szülinapot kívánok én is neked!!

Bari: :( Adja az ég, hogy ne kelljen Bence orrát leszívnom. Pedig én ezerszer csináltam ilyet, csak hát más gyerekén egészen más a dolog ;)

Tetszik ez a játék nekem is... Sajnos magamról kicsi kori képet nem találtam, pedig kb 1 hónapja ezerrel kerestem anyuéknál. A páromról lehet találunk itthon, de az sem most lesz, hogy keressük...

Olyan szépek a babák!!!! Nem is merek senkit név szerint említeni, mert tuti kihagynék valakit :oops:

Pelenka: Akkor újra megemlítem, hogy van egy bontatlan csomag 3-as Huggies pelenkám. Megapack (78db), 3000-ért vettem, adok mellé még vagy 20db-ot. Na? Valaki? :) Így már azért a 30Ft/db nem is olyan sok, nem?

Evés: Nappal 3 óránként követeli a kajcsit a nagyfiú... Éjjel meg először kibír 5-6 órát kb. (8-2ig), majd onnantól szintén 3 óránként eszik... Valaki írta, hogy átalussza a csemetéje az éjszakát. Ugye tápos a bébi?

No, ennyi lettem volna mára, történés van...

Legyetek jók!

Bari, Dávidnak pedig jobbulást!

Kép

Kép
bettica

http://de.youtube.com/watch?v=V9NAP4DKDwU

sziasztok

le játsza valakinek?

Kép
Kép
schopin

Jujj, de szégyenlem magam...

Hófordulósoknak nagyon sok boldogságot, így utólag is...
Csiri: Nektek meg előre is, mielőtt elfelejteném.

Kéne vmi tábli a babócákról :roll:

Agyam, mint a szita :cry:

Kép

Kép
bettica

Schopin: Nekem igen! Nagyon helyes kissrácod van!!! :lol: Imádom nézni, ahogy játszik az enyém is :) Sztem megunhatatlan ;)

Kép

Kép
bettica

Akkor ügyi voltam, nemigazán tudok angolul.
de ezek szerint összehoztam. :) :D

Kép
Kép
schopin

:D

Kép
Kép
schopin

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 16:27-kor.
hékás

schopin én letudtam játszani..nagyon édi istvánka a barátaival

mondta a védőnő,hogy az ilyen picik hamar kimennek a náthából,úgy legyen,mert sajnos nekem a mandulám nagyon fáj,nyanvadt egy állat vagyok.gyerekkoromban sosem voltam beteg,most iszom a levét :twisted:
azt is mondta,hogy az anyatejesek el sem kapnak semmit 3-4,hós korukig,és még 6 hónapos korig véd valamennyire az anyatej.na ezért sajnálom,hogy nincs :twisted:
Vendég

bettica remélem tényleg soha nem lesz beteg bence,de őszintén azért furcsa lenne ha soha nem lenne taknyos addig amíg nem tanul meg orrot fújni!ahoz tényleg steril szoba kellene
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 16:27-kor.
hékás

Sziasztok!

Megjöttem!

HÉKÁS!
CSudijok a rucik amiket vettél!!! :) :)

BARI!
Dávidod is gyönyörű!!!Tiszta anyja!

B.Szilvi!
Merci is gyönyörűséges!És nagyon hasonlit rád! :)

Bluebox!
Kristóf is csuda szép!

Melike!
Nagyon cukipofa Máté!

Rakok mindjárt képet Mirkóról!
Vendég

Bettica küldtem pü-t :wink:
bluebox

nagyon jó cuccok..jól látom hogy van rózsaszín???

Kép

mai kép a !megirigyeltük mátét,hogy milyen ügyesen ül
Vendég

Kép Nézzük az anyát jool! Kép itt is nézünk jool! Kép Mondjuk nagyon anyának!:) Kép Kép Kacsintok anyának!:):) Kép Csábosan mosolygok anyának! Kép Itt is mosolygok anyának ám! Kép Játszás van meguntuk a fényképezkedést!Itt mÁr nem akart rám nézni!:):)
Vendég

BOOOOOCSÁNAT HA SOK VOLTAM MIRKÓVAL!!!!!!!!!!

BARI!
Nagyon ügyes Dávid is és Kristóf is!

Mirkó is nagyon szeret ülni! :)
Vendég

NEEEEM KRISTÓFOT AKARTAM IRNI HANEM MÁTÉT!
TUDTAM HOGY ELCSESZEM!
Vendég

Hékás, igen. Nővér voltam egy gyermekosztályon ;) Ráadásul tüdőgyógyintézetben, szóval sok volt az orrszívás ;)

Márti: Válaszoltam...

Móni: Látom, még a macin is pelus van :lol: Nagyon édi!!!!

Bari: A Te Dávidod is nagyon helyes, ahogy vigyorog.... Sok ilyet nektek!!!!

No lépek, mert gyerek reklamál :)

Kép

Kép
bettica

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?