A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Bettica!

Én szívesen átveszem a pelust, ha másnak nem kell. Ha adsz címet, érte tudunk menni.

Marci átalussza az éjszakát (este 8-tól reggel 8-ig), de szerintem más is írta. Nem tápszeres.

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Hékás! Pont olyan kabátot vettem Marcinak! :lol:

Móni! Csini pasi Mirkó! :lol:

Néztem a gyerekkori képeimet, de kár is felraknom, mert Marci tiszta apja. :? Nem baj, az a lényeg, hogy egészséges! :lol: :lol: :lol:

Kép Kép
montana

500. oldal!!!!!!!!!!!!!!!

Monti: 1000 bocs, de lecsaptam a pelusra :cry:
bluebox

Monti: mire kiérnétek a pelusért, Marcus 9 kg lenne, szóval a pelust kinőné :wink: :wink: :wink: :wink: (vicc volt, bocsi :wink: )
bluebox

Monti: Blue most gyorsabb volt ;) Átadom neki...
Kivételesen akkor jól emlékeztem, hogy Marcell volt most hófordulós :) Juhéjj, annyira mégsem szita az agyam...
Bódogat neki ;)

Kép

Kép
bettica

Móni: tüneményws kispasi Mirkó baba :) Hány kg? Hány cm? Vagy írtad már? Mert akkor bocsi, visszaolvasok :oops:
bluebox

Bettica!
Apa pelenkázta be a macit amikor még Mirkó a pocakomban volt!
A macin gyakorolt! :lol:

Montana!
Köszike! :)
Vendég

Na tessék! Már megint lassú voltam! :lol: :lol:

Márt! Nem is annyira vicc, amit írtál! :roll: :wink: Érzem is a hátamon a legényke súlyát! :? De még van addig másfél kiló!

Bettica! Köszönjük! :lol:

Kép Kép
montana

Móni: Akkor az a pelus igazán gazdaságos :lol:

Kép

Kép
bettica

Monti: Nincs mit ;) Egyébként annyira nem is mond Blue hülyeséget, mert én is azt hittem, hogy jól elhasználjuk azt a 2 csomag huggiest, aztán tessék. Pedig még "csak" 7 kiló a lurkó :lol: Jól van tartva, ebből is látszik ;) nő a pocink és a sonkánk rendesen :)

Kép

Kép
bettica

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 16:28-kor.
hékás

Hékás: Nem ijedek meg jobban, sztem mint más első gyerekes anyukák. Talán azért sem, mert nagyából tisztában vagyok vele, hogy mi fog történni. Nem is igazán tudom, hogy miért félek Bence orrleszívásától. Lehet amiatt, hogy nem tudom, miként fog reagálni. A hőmérőzést is ezerszer végig csináltam pici babákon és mégis félve tettem Bencének a popójába a hőmérőt... Sírt is szegénykém nagyon :( (Nem is fog kúpot kapni asszem, veszek inkább Panadol szirupot neki, a kúp meg marad, remélem nem lesz rá soha szükség...)

Kép

Kép
bettica

hékás pedig szépséges marcinak nagyon jól állna :wink:
ne add oda :oops: :lol:
Vendég

Most olvastam el jobban a kérdésed. :oops: A köhögésnél sem ijedek meg jobban sztem. Szerencsére én Bari ellentéte vagyok ilyen szempontból (bocsi Bari), mert optimista vagyok. Ha történik valami, akkor nem egyből a legrosszabbra gondolok és ha a doki is vázol dolgokat, akkor sem egyből a legrosszabb lefolyás pörög le a szemeim előtt ;) De a fene tudja, még nem volt rá példa, hogy köhögjön a Drága ;)
Egy dologtól tartok: a láz. Na attól félek, ha esetleg Bence lázas lenne, mert a párom is én is könnyen lázasodtunk kicsinek és nehezen ment le minde2nknél... remélem nála nem így lesz.

Kép

Kép
bettica

Bettica, tulajdonképpen miért adod el a pelusokat? Kinőttétek?? :shock: Vagy nem jön be nektek?
bluebox

bettica,én tényleg pesszimista vagyok,nem sértődök meg rajta,ha elémtartjátok a tükröt :oops:
viszont az orrszívást minden gyerek másképp viseli,barátnőm nagyobbik gyereke ujszülött korától imádta,és tartotta a fejét amikor nagyobb lett direkt kérte :lol:
láz:én a lázgörcstől is félek,köhögéstől is mert lehet krupp vagy asztma.ááááá van annyi minden,hogy egy oldal kevés lenne felsorolni :twisted:
Vendég

Blue: Kinőtte Bence, sztem hirtelen sonkásodott vagy a pocija lett kockásabb... :) Oldalt a tépőzáras résznél van olyan kék anyag, ami már a bőréhez dörzsölődött szegénynek a nagy rugkapálózásban. Egyébként szerettük, nagyon bevált. Huggies 4-es méretet akartam venni helyette, csak nem volt ez a méret épp akkor a boltban és nekünk viszont a Tesco pelusunk is fogyóban volt, így most éppen Liberózunk. De a következő csomag Huggies lesz, mert ez a Libero vmi iszonyat drága volt.

Kép

Kép
bettica

Bari: és lehet sima megfázás is vagy csak félrenyelt valamit ;)

Kép

Kép
bettica

Ja és sajna a párom is és én is asztmások voltunk... Majd kinövi, ha esetleg ő is az lesz, de persze inkább legyen egy kis megfázás ;)
Orrszívás: Én még olyan gyereket nem láttam, aki kicsinek bírta volna az orrszívást :shock: Ezek szerint van olyan is ;) Jó tudni. Amilyen "szerencsém" van, Bence nem tartozik közéjük ;)

Kép

Kép
bettica

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 16:28-kor.
hékás

[quote="hékás"]M írta:hékásonti, úgy látszik mindketten Tesco-vásárlók vagyunk :wink:

Igen! :lol: :lol: Olcsó és jó. Csak nem mindig olyan a választék, amit várok. Néha szinte semmi nincs, néha meg tömött szatyrokkal jövök haza.

Kép Kép
montana

Helló!

Jól eltűnt mindenki fél7 óta.

Bari:Dávid is ügyes és milyen aranyosan nevet!
Neked ilyen meleg van otthon?
Vagy én vagyok hülye,mert Máté 22 fokban hosszú ujjú badyban meg pulcsiban van.

Kép
melike

melike:nálunk olyan 26 van de nem mindíg valahogy össze-vissza kapcsol be a fűtés,az emeleten van az érzékelő,úgy szoktuk csinálni,hohy ha nincs elég meleg fönt kitárjuk az ablakot,csak most nem lehet mert ott vannak tekibékák és nem szabad rájuknyitni az ablakot!

teszkót én utálom nekem nem elég jó ott a hangulat.olyan barátságtalan ,én ezért nem megyek oda még akkor sem ha olcsó.

na megyek nehéz este után meglátjuk az éjszakát :? :?

csajok a nevem alá szertnék egy dávid fényképet aki meg tudja csinálni lécci segítsen és küldöm a képet meg a jelszavamat
Vendég

Én is szeretnék képet!

Majd holnap.
Jó éjt!

Kép
melike

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 16:29-kor.
hékás

Sziasztok!

Hol van mindenki?
Bari: ment Pü!
bszilvi25

Jó reggelt!

Bari: Milyen éjszakátok volt? Persze a kérdés a többieknek is szól!

Az éjjel valami borzalmas volt. Bence 3 óránként kelt (8-kor evett este, aztán fél 12, 3/4 2, 5), majd reggel 7-kor elkezdett kukorékolni... Tejem már persze nem maradt (gondolom a nem alvás sem segített a tejtermelődésnek), ami volt azzal meg nem akartam felheccelni a legényt, így megvolt az első tápszeres etetésünk. Sikerült üvegből etetni a Drágát, úgy hogy nem kapott üveg előtt cicit, egy idő után elkezdett üvegből enni. Kb.5 perc kóstolgatás, fintorgás után rájött, hogy nincs más, így bezabált a tápból 140-et... Nem túl sok, de a semminél több... Örülök is, meg nem is, hogy most tápot evett. Vegyes érzés, de nincs annyira lelkiismeret furdalásom, mert tudom, hogy mindent megtettem, hogy legyen elég tejcsi. Hát nem lett, ez van. Egyenlőre nem szokunk rá a tápira, max akkor kap, ha ennyire leszívja belőlem az összes tejcsit... Megfigyeltem, hogy ha sz.r éjszakám van, nem tudok eleget aludni, akkor tejcsi sincs elég. Szóval ihatok, ehetek én akármennyit, szedhetek különböző homeós bogyókat, ihatok laktoherbet, alkoholmentes sört, irós italt, joghurtot, akkor sem lesz elég tejcsi, ha nem alszom...

Megyek összevakarom magam, kiszedem a gyereket a kakispelusból... Jól van, fordítok a sorrenden ;)

Kép

Kép
bettica

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 16:29-kor.
hékás

bettica eüs létedre azt mondod hogy 140 táp nem túl sok de a semminél több??? :shock: :shock: bocsi nem bántani akarlak :oops:

csajpk olyan rendesek vagytok,hogy többen is írtatok prvit hogy segítetek képet föltenni!!
becsukom a szemem rábökök a monitorra és küldöm a képet annak akire mutat az ujjam ok?
de mindenkinek köszönöm!!!!

dávid nagyon náthás!!éjjel aludt csak sokat truttyogott és köhécselt,én tiszta beteg vagyok m andula gyulladásom van szedem az augmentint,ha van isten az égben akkor legalább ezt nem kapja el dávid,mert így még egész jól viseli és enni is tud ..nem túl sokat de eszik ,és kanalazunk is !!
dávidnak egyenlőre azt mondta a dokinéni,hogy sok levegőzés,kammila párologtatva,és orrszívás.ha rosszabbodik akkor le kell vinnem és majd meglátjuk!!
Vendég

Lányok, azért nem sok ez a mennyiség, mert Bence 7 kiló (ha jól tudom, akkor 150ml/ttkg egy napra elosztva, vagyis 1050ml/nap nálunk, ez osztva 5 étkezéssel, az 210ml)!
A dobozra is az van, írva, hogy 5x 200ml kell egy 3 hónapos babának. Szóval sztem ez a 140 nem sok, mondjuk egy 180ml már egy egész etetés lett volna. Szerintem, de ez csak az én véleményem ismerve Bencét ;)

Kép

Kép
bettica

Bari: Drukkolok nektek, hogy ne kelljen bevetni mást. Dávid gyógyulj! ;)

Kép

Kép
bettica

bettica köszi reméljük kilábalgatunk!

kaja:mindeninek ami az igénye..nincsenek normák.érezze jól magát és még gyarapodjon is..ha ezt napi 500gr-tól teszi akkor az ajó ha napi 1500gr-tól akkor meg az.és lehetnek roszabb napjai is meg jobbak is.
na ez az igazságés ezt nem tudom elfogadni én sem,mert egy paranojás depressziós hülye vagyok :twisted:
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 16:30-kor.
hékás

szegény dávid megkapja a kiképzést rendesen két nagy testvér én férjem anyám apám.7-en vagyunk mint a gonoszok,ebből két iskolás, dávidnak nagyon kell edződnie.. :?
mire oviba kerül már nem lesz olyan nyavaja amit ne ismerne :?
Vendég

igen ez így van hékás,nem várható el,hogy mindíg többet és többet egyenek,szép is lenne 6-7 hós korra evésenként már a 3 decit nyomnák :shock: :lol:
Vendég

az én dokim is ezt mondja 3 hós kor a szintentartás kora,nem esznek többet sőt inkább kevesebbet.
Vendég

nekünk jó volt az éjszakánk.
aludt este fél 8-tól reggel fél 7-ig!
Evett, és most is alszik azóta is! :shock: :shock: :shock:
bszilvi25

KÖSZI HÉKÁS GYORS VAGY MINT A VILLÁM :lol:
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 16:30-kor.
hékás

Na igen, minden gyerek más és más. Nálunk 10 perc szokott lenni a szopi. A múltkor méricskélünk, sajna már csak 5 percre elegendő tejcsi volt, ami a mérleg szerint 100ml. Márpedig Bence végig szippantja a 10 percet, tehát ebből gondolom a 200ml-t ;) Mondjuk az is lehet, hogy a tápi "töményebb", hamarabb jól lakott vele. Mindegy. Meglátom, hogy bírja-e 3 órát, ha igen, akkor a tápiból elég bekeverni neki legközelebb 150-et. Úgy legyen :D

Szilvi: még mindig irigyellek ;)

Lányok most kaptam az infót: A Tescoban Pampers törlőkendő 4*72db-os 1-et fizet kettőt kap akcióban van... 3.6ft-ra jön ki 1db Meg az óriáscsomis pelus is akciós, ha valaki esetleg azt használja...
Tesco akcio
A Rossmannban a Gabi lett volna akciós, ha lehetne kapni a boltokban... :?

Kép

Kép
bettica

Irtó pipa vagyok. Mert a védőnő 9:30 ra igérte magát,és még sehol sincs. :shock: :shock: :shock: :shock:
Milán meg nyűgös már,aludnia kellene. 8) 8) 8)

Kata&Milán

oszman777

Oszi: akkor tedd le aludni. A védőnő meg max nem néz rá a gyerekre. (nálunk nem szokta megnézni Bencét). Nehogy már a gyerek alkalmazkodjon hozzá ;)

Kép

Kép
bettica

Kata: ezen Te meglepődsz? (a védőnőkön???)

Most kelt a kincsem!
bszilvi25

xxx
hékás

Már elment.
Milánt leraktam aludni már akkor mikor itt volt. Nagyon meg dicsért hogy ügyesen csinálok mindent.
pld: altatás,cumi,baba,és magátol elalszik. :lol: :lol: :lol:

Sőt azt is mondta,mert imádja Milánt, Ha megunjuk adjuk neki. :wink: :wink: :wink:
Mondtam jol járna vele,mert semmi baj sincs vele.
Csak lesett hogy el van a pihenőszékébe. Mondtam akár 45 percig is.Magára is lehet hagyni.Lefoglalja magát.

Jo kis pasi,mondja ő,jo lenne ha igy maradna a haja szine sötéten,a szeme meg kéken.

Mondjuk én bánom hogy nem szűltem hamarabb,igenis hamarabb kellett volna.
Én toltam ki.
bánom.
:o

De ha tudtam volna hogy ilyen kis angyalkám születik, :lol:

Kata&Milán

oszman777

Egyébként mindig késik,ezen nem lepődöm meg.
De szeretem.Jó védőnő.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
bettica,igazad van.
De hogy nem nézi meg a gyereket?
hát a gyerek védőnője,nem pedig a tiéd. :lol: :D
Gyerekhez megy.

Kata&Milán

oszman777

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lo

Kata&Milán

oszman777

védőnő:az enyém pontos a gyereket nem nézi meg soha,én szoktam mondani,hogy menjen be egy kicsit a gyerkszobába.
és mondhatom,hogy meg is kedveltem!!olyan szépen el tudja mindíg mondani ugyan azt :lol:
na jó tegnap újat mondott..hohy adhatok c vitamint dávidnak

na ezt a sok szóismétlést :oops: így marad!nem kezdem előlről

most jöttünk be ,sokat kell kint lennie attől jobb a náthája(remélem),
Vendég

hékás,te főzöd a sütőtököt?ha igen akkor hogy?
Vendég

csiri!és azok akik már adtak rendes kaját a gyereknek!!!!!

ha megfőzzük a zöldséget,krumplit ,répát stb,és nem teszünk bele se vajat,se lisztet se semmit(mert ugye azt nem szabad)akkor nem nulla kalóriás fogyokúrás fittnessfőzelék lesz belőle??? :shock:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?