Jó reggelt!
Bari: Milyen éjszakátok volt? Persze a kérdés a többieknek is szól!
Az éjjel valami borzalmas volt. Bence 3 óránként kelt (8-kor evett este, aztán fél 12, 3/4 2, 5), majd reggel 7-kor elkezdett kukorékolni... Tejem már persze nem maradt (gondolom a nem alvás sem segített a tejtermelődésnek), ami volt azzal meg nem akartam felheccelni a legényt, így megvolt az első tápszeres etetésünk. Sikerült üvegből etetni a Drágát, úgy hogy nem kapott üveg előtt cicit, egy idő után elkezdett üvegből enni. Kb.5 perc kóstolgatás, fintorgás után rájött, hogy nincs más, így bezabált a tápból 140-et... Nem túl sok, de a semminél több... Örülök is, meg nem is, hogy most tápot evett. Vegyes érzés, de nincs annyira lelkiismeret furdalásom, mert tudom, hogy mindent megtettem, hogy legyen elég tejcsi. Hát nem lett, ez van. Egyenlőre nem szokunk rá a tápira, max akkor kap, ha ennyire leszívja belőlem az összes tejcsit... Megfigyeltem, hogy ha sz.r éjszakám van, nem tudok eleget aludni, akkor tejcsi sincs elég. Szóval ihatok, ehetek én akármennyit, szedhetek különböző homeós bogyókat, ihatok laktoherbet, alkoholmentes sört, irós italt, joghurtot, akkor sem lesz elég tejcsi, ha nem alszom...
Megyek összevakarom magam, kiszedem a gyereket a kakispelusból... Jól van, fordítok a sorrenden