Mindent visszaolvastam, de annyit írtatok, hogy biztos nem tudok mindenre reagálni!
Etus,
Nagyon szupi a blog, amit gyártottál, tök jó nézegetni!!
Ja, és csak így tovább az altatással, azt mondják a babáknak azt is tanulni kell!
Ildi,
Lehet, hogy már elmúlt, de berepedezett mellbimbóra szerintem a legjobb, ha kensz rá egy kis anyatejet, és hagyod megszáradni. Meg a cickószellőztetés is jót tesz! Nekem még az elején volt egy kicsit berepedve, és ez nagyon bejött. Bár gondolom ha nagy a seb, akkor ez lehet, hogy nem segít!
Mi is benne lennénk a taliban, csakhát nekünk is elég körülményes bemenni, tömegközlekedéssel macerás a két kicsi miatt, autóval meg agyrém jelen pillanatban a dugók miatt!
Egyébként én is szívesen látnálak benneteket, tulajdonképpen nem lakunk messze Bp-től, a Nyugati fél óra innen. Nem tudom Pesten ki merre lakik, de ha nem messze, akkor nálunk is lehetne! Aki meg vidéki, és mondjuk autóval jön, akkor már nem olyan sok az a plusz fél óra. Bár a dugók...
Beszéljétek meg, kert van, ha jó az idő, ha nem, akkor bent is elférünk!
Mi megyünk hétfőn Alsópáhokra, már nagyon várjuk, csütörtökön jövünk haza, majd mesélek!
Megyek is, mert folyamatos mosás-vasalásban vagyok!
Puszi mindenkinek, a betegeskedő gyerkőcöknek jobbulást!
Judit,
sajnos nincs friss adatom, nem tudunk minden héten elmenni a védőnőhöz, küldök helyette egy képet, hogy mekkora Palkó!
Hát ekkorka vagyok, egy hosszú alvás után
Én meg imádom a céklalét!

[/url]

A család a templomban
Keresztszülők
A család
Apával
A nagy zabálás

Anyósom tálal
A megfordulással kísérletezett délután.

hinta...
az állatsímogató