Helló Mindenki!
Apa elment dolgozni,és ha már felébredtem,gondoltam kihasználom az időpontot,napközben nem nagyon lesz időm felkúszni,csak esetleg este.
Remélem semmit nem hagyok ki azok közül amit írni szeretnék,de mivel nagyon belelendültetek a hétvégén(csak egy kicsit rakjam ki a buci bokám

)és máris kisregényt írhatok reakcióként.
Elsőként az újasszonynak kívánok nagyon sok boldogságot!!!!!!!!!!!
Van egy olyan mondás,hogy az élet egy angolkeringő ,amit eltáncolsz a sírig,csak az nem mindegy kivel táncolod végig,!!!!!
Remélem Te megtaláltad a tökéletes partnert ehhez!
A babaszoba nagyon cuki,és a tunikás képen tényleg vagyány kismama vagy!
A többiek,is csinosak és kicsit el is szontyolodtam mikor láttam milyen vékony lábakkal rendelkeznek,még ekkora poci mellett is,bevállalható egy forró nadrág
Én fel se rakom az én bazilika oszlopos lábaimat.

De elszántságom határtalan,meg egyébként is van motiváció,mert szeptemberre (akkor lesz a legjobb barátom esküvője) formába kell hozzam magam.Bár én úgy éreztem a terhességem alatt nem voltak féktelen zabálások,sőt,még nagyon kívánós sem voltam,mégis rámjött 12 kiló,és amikor terhes lettem már akkor is volt rajtam 7 kiló plussz.
Azért a héten megkérem anyut hogy csináljon rólam is egy pár képet,és ha nem bánjátok felteszem,csak hogy könnyebben kössétek a hozzászólásokat egy archoz.
Témák:
A szülőkkel való viszony-
Nekem az anyukám szinte a barátnőm,nagyon jóba vagyunk,mindketten szűz jegyűek,és ez sok azonosságot eredményez,ha össze is kapunk,azt olyan olaszosan tesszük,hangosan gyorsan,aztán el is száll a harag és megy a smúzolás.
Apukám az a típus aki ritkán szól,de akkor megfekszel a humorától,vele is mély a kapcsolat,de valahogy más.
A párom anyukája anyóspajti,nem egy egysoros eset,csökönyös,makacs,és önfejű,csak neki lehet igaza,vele is jól kijövök,mert megtanultam,hogy hárítani kell,és elég jól tudom már szerelni a fura gondolatait.Alapjában véve egy jó ember,csak egy nagy hibája van,meghalt a férje amikor apa 4 éves volt,és akkor ott megállt vele a világ,valahogy nem haladt a korral.De jószívű,és művelt,sok mindenről lehet vele beszélgetni,,már amikor látom,mert ő 100 kmre lakik tőlünk.
Együtt lakás szülőkkel-
Mi 5 éve költöztünk ide pest mellé,mikor megszereztem a diplomám kellett egy műhely ahol elkezdhetek dolgozni,és ezt pesten nem tudtuk kivitelezni,így vettük ezt a házat.
4 éve mikor megismerkedtem apával,kijelentette,hogy ha mi össze is költözünk akkor csak külön a szülőktől,mert neki már volt egy házassága ahol megtapasztalta ennek a negatív oldalát.
Igy elkezdtünk építkezni a tetőtérben,itt lett egy 86m2-es lakás,igy most minden egy helyen van,mégis külön.Az alsó szinten dolgozom,középen laknak anyuék,és mi legfölül,teljesen elszeparálva,ha akarjuk becsukjuk az ajtót,és magunk vagyunk,de ha akarunk lemegyünk és együtt vagyunk.Szerencsére anyuék semmibe nem szólnak bele,és igy eddig nem volt komoly probléma az együtt élésből.Persze minden együtt élés kompromisszumok hada,de szerintem ez a társas együttélés egyik alap pillére,mondjuk én eddigi életem nagy részét emeletes házban éltem le,ahol minden irányban szomszédok vettek körül,és elég hamar rájöttem,hogy vagy megtanulok alkalmazkodni másokhoz,vagy kimegyek tanyára lakni.
Szerintem ha van mindenkinek élettere,akkor nagyon klassz is tud lenni egy ilyen kis kolónia,legalábbis a mienk egy ilyen.
Doo-
Puszi a babucidnak,és ne szontyolodj el,amiért császárral született.A komplikációk bárkivel előfordulhatnak,és olyankor tényleg a baba a fontos,hidd el soha nem fogja a szemedre vetni,hogy ő nem természetes úton született.A keresztanyám 3 gyereket szült császárral,már felnőttek,és nagyon klassz srácok....tudod minden valami miatt van,nincsenek véletlenek!!!!!!!
Epres süti-
Nekem ez az egyik kedvencem!!!!!!!!
Vegyetek a boltban piskóta lapot,lehet darabolt is vagy egész tortalap,de aki nem szereti a boltit,az süthet is egy sima piskótát,és nem szoktam tökölni vele,mert az macera már egy kismamának.
Kell hozzá egy kerámia tál,lehetőleg magas fala legyen és nagy.
Ebbe beleszeletelem a piskótát,majd anyukám eper dzsemjéből rákenek egy kis üveg (kb 10-15 cm magas üveg) 3/4 részét,szépen eloszlatom,hogy a piskótát mindenhol érje a lekvár.Aztán ezt félre,
és fogok 3 dl hideg tejet és 2 tasak tejszínhab port felverek habbá,és a maradék 1/4 rész lekvárt belekeverem ,ettől epres hab keletkezik,és ezt ráhalmozom a lekis piskótára.Ha van itthon akkor a tetejére még pakolok friss epret,és berakom a hűtőbe hülni.
Ha üveg edénybe teszitek akkor oldalról is csodás látvány fogad,mikor kész a süti.
Nem kell vele sokat pepecselni,20 perc alatt kész,csak amig hül a hűtőben azt nehéz kivárni.
Ebből mennyiséget vagyok képes megenni,utána persze ég a bélésem tőle,de nem érdekel,az a biztos ami bennem van jelszóval nekiesem,és amig ki nem durranok addig kóstolom.Nagyon finom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na felébredt a kislegény a pocimban,beindult a 7 órai lambada....
ha belegondolok,hogy pár hét és nem rúgja szét az oldalam,olyan fura lesz,egyszer csak nem érezni,hogy mozog a hasam.Már annyira megszoktam,persze az egy más kérdés,hogy végre láthatom ,foghatom,puszilgathatom,és gyönyörködhetünk benne apával.
Horilda-
Babakocsi ügyben nagyon a szeren vagyok,mi nemrég vettünk egyet,kocskás és gyönyörű,nagyon sok minden van hozzá,és mint szakértő mondhatom tutira meg van varrva minden textil rajta,és jó minőség,mindezt 43 ezer forintért.2 hónapig bújtam a netet,mire végre ráleltem,ugyanezek máshol 60-70 ezerbe kerülnek.....ez egy bergon kocsi.ha érdekel mesélek még róla priviben,lehet neten is rendelni és akkor te választod ki a színt is.Ja és biztos,hogy van belőle készlet.
Tök aranyos volt apa,neki is nagyon tetszik a kocsi,és egyik este mesélemneki,hogy minden nap,megyek egy kört a járgánnyal az alsó szinten annyira tetszik és várom már hogy tolhassam babucit,erre azt mondja,ő is szokta tologatni mikor éppen eszébe jut és lent van.
Annyira jót nevettem!
Most hagylak titeket is érvényesülni,és reggelizek valamit,pusszantás
Riella