A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007-ben fogok szülni - Babái-Mamái

Sziasztok..
gyors bekukk..
Judithappy:
nagyon szép aszoba,tök jól nézel ki..ahogy elnézlek van még időd...én borzalmasan szarul néztem ki az uccsó pár napban... :lol:eyg hétben :shock: ..te meg kis vidám vagy sehol semmi jelét nem látom a szülés közeledtének...
sztem kihúzza a drága a 40et!!! :lol:

Bacsbern
kinnt volta doki és picit lazának találta Dóri csípőizületét vagy mit..szóval menni kell UHra-erre számítottam is csak remélem neki nem kell annyi ideig hordania és azt amit nekem kiskoromban-ez örökletes sajna...remélem a pelus elég lesz..én vmi terpesztő cuccal(pavlik-kengyel)voltam KIKÖTVE 4-5hónapig!!!Szegény anyukám utálta azt az időszakot...
szóval jöhet a drukk!!

barbamami
Drukkolok h azt mondják Bogi rendben van..
De jó neked,látod ha tudom-na majd a másodiknál-akkor már ezer éve bejelentkezek..még a kórházból szóltam volna szülés után..
persze minél hamarabb annál jobb...szóval ti most veszitek le,mi meg most tesszük fel :cry: Bár egy hangyányit reménykedek h azt mondják semmi probléma!!! :roll: TALÁN??!!!

Húú másra nem emlékszem..
JAAAA BOSZI és a kézzel mosás.. :shock:
Hát én ha kézzel kéne mosnom asszem vagy koszos ruhákba járnék,vagy mindig vennék újat... :lol:
Hogy bírod..régen mikor 18-20éves voltam volt hogy kimostam egy-egy csillógós felsőt kézzel..még a bulis korszakban,na de most???ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ....

Kép
nikky

Sziasztok!

Minden amit írtam elszállt! :evil:
Na akkor még1szer!

Lenne egy kérdésem hozzátok!
Bence ugye tápszert kap,kb. 160 ml-t eszik és majdnem minden kajcsinál bukik vissza de csak egy kicsit!Erre a védőnő azt mondta hogy sok neki ez a mennyiség.De ha meg kevesebbet adok neki akkor utána még sír hogy éhes.Éheztetni biztos nem fogom!!Így is 3szorra kapja meg a kaját és közben is büfiztetjük nemcsak a végén, direkt ezért hogy ne bukja vissza a tápszert!
Van/volt valakinek esetleg ilyen problémája? :?:

Minden babóca tündéri! :D :D :D

Benkoka!
Köszi a dícséretet! Ti is aranyosak vagytok! :) Egyébként nekünk is ugyanilyen bodynk van mint nektek! :D
Sajnálom hogy nincs tejed,nekem kb.2 hétig volt szüléstől számítva!De bármit csinálhattam nem lett több tejem.De hála az égnek izlik neki a tápszer is, BEBA HA-t kap. Ti melyik félét adjátok a picurnak?
A fürdőnk már nem sokára kész,már csak festeni kell és szerelvényezni. Majd ha kész lesz akkor teszek fel képeket.De ezzel még mindig nincs kész a ház felújítása. Majd csak 1szer kész lesz! :roll:

Judithappy!
Nagyon csini vagy és tündéri a babaszoba!!! :)
Vendég

Nikky!!
Most az egyszer ne a próféta szóljon belőled!!! :lol: :lol: :lol:
Én sem látok magamon túlzott változást, de valahogy úgy érzem, hogy hamarabb fog érkezni a kis drágánk!!De lehet, hogy csak azért mert ezt szeretnénk!!! :D :D :D
Olyan jó lenne már babázni!!!
Amúgy meg szerintem nem néztél ki szörnyűn-sőőőt, emlékszem még esküvőn voltatok aznap, vagy előtte nap, mikor a ti kis husitok érkezett!!! :) :) :D :D :) :)

Kép
Kép
judithappy

Sziasztok!

Nagyon pakolnom kellene, mert ugye ma induluink a aBAlatonra, de nem bírtam ki, hogy ne nlzzek be.

Krisy
Nekem is ezt csinálja mostanában Marci, hogy az elején szív mint a kisangyal, majd megfullad a sok tejcsitől, aztán kiköpi a cicit, kapkodja a fejét, beveszi, és mikor még sír is rajta, na akkor kiborulok, hogy most mi a baj. Én is azt gondolom, hogy az elején mikor megszívja, szinte ömlika tej a szájábam és mikor már dolgozni kellene, akkor meg jön a hiszti. Ha nagyon sír, én is átteszem a másikra (egyre ritkábban, sőt), de inkább azzal bróbálkozok, hogy türelmesen teszem vissza a szájába a cicit. Persze, ha nagyon kínlódik, akkor leveszem, jön a büfi. Általában meg is nyugszik, szóval nem tudom miért csinálja, mert éhes nem marad. Simán kibírja utána a 3 órát kaja nélkül, és szépen gyarapodik is. Hát jó lesz ha már tudnak beszélni, és elmondják, mi a baj...

Na most már tényleg megyek pakolni, mert sose indulunk el! Csakhát azt sem tudom hol kezdjem, mert Marcinak az összes ruháját elvinném, mert fogalmam sincs milyen idő lesz, és hányszor kell majd öltöztetni naponta. Ráadásul még a kutyusunk cuccait is össze kell szednem... Így is reggel mostam ki a törölközőit, mert annyira koncentráltam, hogy nekünk mindenünk tiszta legyen, hogy róla el is feledkztem :oops: Persze ezt neki nem mondom el :lol:

Szóval szép hetet mindenkinek, és szurkoljatok, hogy jó idő legyen, és vasárnap előtt ne kelljen hazajönnünk. Ja, és hogy addig kibírjam anyósomat :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
nikole

Dicamama:

Én is csináltam nagyon sok mindent,hogy legyen,3 féle szoptatós teát ittam,próbáltam sokszor cicire tenni,de attól meg ideges lett,nem is akarta bekapni,csak sírt ezerrel,fejtem géppel,kézzel,de semmi.Nagyon sajnálom egyébként.Mi a Milupa Milumil HA Start-ot esszük.(Azaz csak Ő :D ).
Mi is sokat szenvedtünk a bukás miatt,nálunk most az előírt 135 ml tápszert adjuk.Vettünk neki szelepes cumit és szelepes cumisüvegeket és így kevesebbet bukik és nem fáj úgy a pocija,jókat büfizik kajcsi után.Meg persze adjuk az Infacol-t mellé.
A fürdő meg majdcsak kész lesz,aztán örülhettek neki,hogy milyen szép új.Egyébként szerintem egy házban mindíg van csinálni való,sosem fogy el.Soha nem lesz teljesen kész. :D

Nikole:Jó pihenést a Balcsin,napozz sokat,de a baba ne!És persze jó időt kívánok!

Mi is már egy hete feltöltöttük itthon a medencét,de azóta egyszer lehetett belemenni,utána természetesen elromlott az idő.Tegnap meg baromi meleg volt,a víz 26 fokos,minden szép és jó,nahát erre MEGJÖTT!Nehogy már jó legyen! :evil: :D
Vendég

Jaj és akartam kérdezni,hogy Dorcacs-ról nem tud senki?Nagyon rég volt.Vagy csak én nem láttam?És Őzi?

Kép
Vendég

judithappy:nagyon jó a bébiszoba, bár azt hallottam most nemrég, h nem jó a nagyon intenzív szín a babának, mert nyugtalan lesz tőle...de bizti nem így lesz!!Nekem is sokat fájt a hasam.

Kép
gyanixi

Judit!

Írtam neked privit!

Jaj lányok, egyre jobban imádom a kis pocaklakót. Olyanokat oda tud biggyeszteni, hogy megzabálom. Pedig messze van még október.
Vendég

Benkoka,Dicamama:
Hát,sajnos nem lehet mindenki "magyar tarka" fajta.. :roll: :D A barátnőm a szopikon kívül még napi 1 litert (!!) termel. és SEMMIT nem csinál,nem szed,stb..
De tápin is ugyanolyan tökéletesen felnő egy baba.. :D

Nikky:
Hát kézzel én se tudok mosni. Esetleg ha 36 órából állna egy nap.. :roll:

Benkoka:
Én e-mailezgetek Dorcacs-csal.. Már amikor tudunk egymásnak írni a 3 gyerekesek ügyes-bajos dolgairól :roll: :D . Azt írta,hogy olvas bennünket,csak nincs ideje ide is írni..

Judithappy:
Jól nézel ki!

Nikole:
Na,azt én is várom már,hogy a kicsi fiacskám is közölje,mikor miért visít.. De 2 évesen még esze ágában sincs beszélni. Olyan kisfiúról is hallottam már,aki 4 évesen kezdett! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Nikky akkor NAGYON DRUKKULUNK Dórinak, reméljük hamar meggyógyul a csípője. Mi fogadott gyerekorvoshoz fogunk járni aki eddig szabin volt szóval csak a védőnő járt ki hetente,de holnap megyünk a doktor bácsihoz és a kórházi zárón nekünk is szerepel hogy laza a csípője Dorcusnak, meg az egyik lábát befelé tertja vagyis a lábfejét és azt meg ortopédiára javasolták még a kórházba. Akkor Dorcusnak is kell majd ilyen mint Dórinak??? Most kicsit megijedtem ,azt hittem ez annyira nem komoly vagyis azt mondták a legtöbb babának laza a csípője. Na szóval betojtam :? Judithappy csini vagy és nagyon szép a babasarok. Már neked sincs sok hátra, bár én ilyenkor már nagyon türelmetlen voltam és úgy gondoltam soha nem szülök már. De hát eljött az idő :lol: KÉZZEL MOSÁS hát be kell valjam én is bele bolondulnék, én mindent gépbe mosok 60 fokon és ennyi :oops: Ja és Nikky szerintem sem néztél ki szörnyen terhesen nagyon csini mami voltál meg persze vagy még mindig!!! Teszek fel nektek képeket Dorinám délelött így tentézett az erkélyen :D Kép Kép Kép
Vendég

Gyanixi mi Babylove-t használunk,ajánlom,mert nagyon meg vagyok elégedve vele. :lol:
Nikky én szeretek kézzel mosni,nagyon hamar megvan! :D
Judithappy nagyon csinos vagy,és a szoba is mesés!
1 éve ilyenkor kezdtük próbálkozni azon gondolkodtam! :lol: De jó is volt kismaminak lenni. Most is az lennék a legszívesebben!
Nálunk mától péntekig nincs melegvíz,így lehet melegíteni. :? Idő pocsék,délután jég is esett.

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Judithappy
Szép a gyerekszoba, jó színes.

Bacsbern
Dori nagyon helyes a pulcsiban. Szerintem nem lesz gond csípőjével. Nikinek is laza és kattog is de majd elmúlik semmit sem kell hordania.

Teszek fel képet a múltkori babaúszsáról, ha megyünk megint többet csinálunk. Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
bbeti

Istenem Betti ez a babauszas szuper lehet! Kar, hogy itt nincs ra lehetoseg. De ha kicsit melegebb lesz a tenger majd belelogatom a labacskait meg megprobalunk furcsizni :D

Judithappy: nagyon szep a gyerekszoba, tenyleg jo meresz szineket valasztottatok. Biztos nagyon kis boldog baba lesz benne Zsebi!

Benkoka: csucs ez a foto! nagyon szepen no a kisfiad:)

Nicole: jo Balcsizast :) en is mennek :( (bar tudom nekem itt a tenger miegymas, de higyjetek el a magyar balatonnal nincs jobb - en gyerekkoromban minden nyarat ott toltottem es most is ez hianyzik legjobban magyarorszagbol)

Dicamama: Athina ugyan anyatejes, de o is rengetegett bukott (meg sugarban hanyas is sokszor volt, bocs a kifejezesert...) Egy ido utan kinovik. Olyan 3 honapos kora utan kezdett mulni a dolog es most mar kifejezetten ritkan bukik. Allitolag a gyomorszajuknak kell fejlodni. Nekem az bejott, hogy eves utan probaltam egy fel oraig nem nagyon mozgatni, csak bufizes es utana fekvo vagy felig fekvo helyzetben tartani.

Gyanixi: tudod, mit nem ertek? Miert kapott Reka antibiotikumot meg a vizeletvizsgalat eredmenye elott? :shock: Akkor mire kapta? Sajnalom a kalvariatokat, jobban van mar Rekuci? Te hogy birod egy beteg babaval?

KépKép
KépKép
pannica

Ma megyunk 4 honapos oltasra drukkoljatok, hogy konnyu napunk legyen :shock: Valami Hexa oltast kap, tudja valaki, hogy az micsoda?

KépKép
KépKép
pannica

Betti: a vizben nincs a babakon pelus ugye? Akkor mi van ha bepisilnek, vagy ha bekakilnak... :roll:

KépKép
KépKép
pannica

Pannica
A vízben van a babákon pelus. Úszópelenkának hívják, olyan mint egy kis guminadrág. Belülről pedig sima pelenka. A kakit fogja csak fel a pisi kiázik belőle, mert teleszívja magát vízzel. Ennek pont az a lényege, hogy a kakit felfogja, mert ha belekerül a vízbe mindenkinek ki kell jönni és lecserélik az egészet. Úszás után pedig ki kell dobni.
Szerintem Athina is élvezni fogja a tengert ha jó lesz az idő. Kíváncsi vagyok mit fog szólni hozzá, hogy nagyon sós.?

Kép
Kép
bbeti

Sziasztok!

Csak bekukk...
Betti! ez az úszás nagyon tuti!
Mikortól lehet ezt kezdeni? És hova jártok? És mennyi?....
Mert Samu imád fürdeni,gondolom ezt is élvezné. Csak nekem olyan aggályom van,hogy nem csak gyerekek,hanem a szülők is ott áznak egy közös vízben... De biztos én vagyok hülye,egyébként nem vagyok ilyen féltős-típus,csak valahogy ettől tartok.
Egyébként minden babó édespofa,tegyetek minél több képet!

Kép
babzsák

pannica: kétszer néztek vizeletet, az elsőben találtak bacit, de mint kiderült, csak levételkor kerülhetett bele, mert a kontroll vizelet teljesen steril volt. Én sem értem miért nem várta ,meg a dokinő a kontroll vizelet eredményét???
Milyen volt az oltás??

Kép
gyanixi

Megjottunk a dokitol. Rengetegen voltak. Athina edes pofa volt, rityegett rotyogott a dokira, szelesen mosolygott mindenkire. Az oltast eszre sem vette. Aztan annyira szomjas volt, hogy majdnem egy teljes (kis)uveg teat bevagott. Lehet hogy csak ezutan jon a feketeleves, de most jol elvan a jarokaban....

6,5 kg es 60 cm hosszu. Jo tomor baba :D
A doki szerint meg nem kellene adni neki 6 honapos koraig semmit a tejci melle. En ennek ellenere adok babant meg almapuret. Tokre szereti es nem eszik mennyiseget belole ugysem, csak az ize miatt adom, hogy ismerkedjen vele.

Betti: ja igy mar ertheto koszi. En is alig varom hogy pancsizzunk mar!

KépKép
KépKép
pannica

Betti:
JJó ég,hogy Niki is mekkora már!!!

Oltás:
Hát,nekem még anno a régi (törökbálinti) védőnőm tanácsolta ezt a "módszert",és eddig mind a 3 gyerekemnél bejött,1 kivétellel,de azóta azt az oltást eltörölték:
Ahogy hazaérek az oltásról,adok a babának egy (fél..) kúpot. A világon semmi baja nem lesz tőle,viszont nem lázasodik be! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Bocsánat,csak kettőnél.. :roll: Bogival még nem voltam oltáson..

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Barbamami én is így csináltam az első oltásnál Gabikánál,és nem is lett lázas. Most is így fogom majd,ha viszük 18-án. :) Védönő nem tanácsolta,de anyukám védönője ajánlotta,az enyém ugyis eg túlokos,és sok hülyeséget mond! :D

Tegnap nem semmi vihar volt,nálunk jég is esett.
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Boszibaba:
Nekünk is van ilyen rágókánk! :D
Hát,ahány védőnő,annyiféle. Szép lassan úgyis rájön az ember,hogy ami szerinte használható,azt megfogadja,ami meg nem,azt elfelejti :roll: :roll: ..

AKÍÍÍÍÍÍÍÍRAAAAA!!! Hol vagy????? :cry: :cry: :cry: :cry:
Mi lesz a talival? :( :( :(

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Ja,na még egy..
Aranygaluska van ebédre (többek között).. És hát így 3.6-os tejből ANNYIRA finom lett a sodó :roll: :( :( :( . Ki bírja megállni,hogy ne egyen??
(Egyébként is,van benne tojás,meg tej,,hát ez nagyon jót tesz ugye a tejtermelésnek :wink: :wink: . A cukor meg átalakulhat a tejemben zsírrá,és akkor jó tömény tejcsit gyártok a Boginak :D )..

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Én simán eszem tejes dolgokat. Semmi baja nincs Gabikának. A tejet simán nem iszom meg,de capuccinoba nagyon jó! :lol:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok...

barbamami
Imádom az aranygaluskát..hát de én most nagyon ráfeküdtem a fogyásra..úgyhogy egy ideig meg sem nézem a süti oldalt!!! :lol: Nemistudom mióta nem vittem be cukrot a szrvezetembe...

Dórit megmértem ma.. :shock:
5kiló 9deka!!!!!ANYÁÁÁM!!!Hát elkezdtünk gyarapodni...igaz h 4100al születtünk,de 3700al jöttünk ki a kórházból...meg a sárgaság utána...de jó de jó úgy örülök..

ROTÁT KI ADAT BE???
mert mi ma úgy határoztunk(utánaolvasás után)hogy beadatjuk...a 2hónapos oltás után 1-2héttel..Dijcsi hogy döntöttél ezügyben???

BETTI
De jó hogy ti már mehettek úszni..
nemtudom ki kérdezte de 3hónapos kortól lehet vinni őket!!!!
Én már számolom vissza a napokat!!! :lol:
Betti hova jártok??Én kinéztem magunknak a fehér fókát..vhol a camponánál van asszem...
Bár Dóri még nem imás fürcsizni,néha meg se mukkan,néha végigüvölti..nemtudom mi lehet az oka...az a baj h szívesen beraknám a kádba magamra,csak az a hülye BCG még elég csúnya,és még rajta van a varr is..gondolom nem tenne jót neki az áztatás.. :P ...eddig a köldök volt a gond most az oltás..mi jön még!!!??
Szóval Niki szerette a babaúszást az elejétől,vagy azért az elsőt végigüvöltötte???

nálunk mindjárt szakad... :cry:

Kép
nikky

Itt jégeső esett! :? Nem semmi volt!
Én még mindig 60-61 vagyok,de az 4-5 kg ugyis lemegy. :lol:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

sziasztok!gyaorsan pár kép és este talán visszaolvasni is tudok:
Kép Kép Kép
kismama18

Sziasztok!

Babzsák

Mi Szigetszentmiklósra járunk úszni, hozzánk az van a legközelebb.
16000 Ft 8 alkalomra bérlettel. Én is úgy tudom, hogy 3 hónapos kórtól lehet menni, van ahol 5kg-os testsúly és a kötelező oltások megléte a követelmény.
Imádjuk mind a ketten.

Nikky
MI 4.5 hónaposan kezdtük, mire rászántuk magunkat. Niki eleinte nem szerette fél órát bírt csak ki és a merülések után bömbölt. Most 3. alkalommal már nagyon jól elvolt, az 1 órát végig kibírta nem bömbölt pedig többet merültünk és maradt volna még szerintem. Az tetszik a legjobban, amikor csurgatok elé vizet egy kis játékkanából és megpróbálja avízsugarat megfogni.
Az oktató is nagyon aranyos mondókákat mond mindig és a babáknak is mindig mondani kell, hogy mikövetkezik így egy idő után nem éri őket annyira váratlanul a dolog. A díj így soknak hangzik, de megéri hosszútávon ha rendsesen megtanul úszni és az amikor látom az arcán, hogy élvezi.
Mit jelent nálad az a fogyókúra? Csak cukrot nem eszel és még?

Mikor Nikit hazahoztuk bömbizett fürdéskor eleinte már csak az öltöztetéskor szokott mert gondolom estére mindig elfárad és akkor elég nyűgös.

Most nálunk rendesen esik, babám meg alszik egy jót. Én is melléfeküdtem a nagyágyra már el is szundítottam, de pesrsze ilyenkor jön a postás, hívnak telefonon. 2 napja nem sokat pihenek éjszaka, mert hajnalban 2 óránlént felkel és nyüszög, utánna meg nem alszik vissza csak csukott szemmel forgolódik. Nem tuom meddig csinálja még ezt.

Barbamami
küldj aranygaluskát e-mailben.
A galuskát meg az elző receptjét nem akarod feltenni a receptes fórumra? A fő oldalon egyel a topikunk alatt van:)

Kismama
helyes a fiad nálunk is szokott lenni ilyen láblógatás.

Kép
Kép
bbeti

Barbamami: én nekem meg azt mondta védönéni is meg a dokinéni is hogy teljesen felesleges elöre lenyomni a höjét.Igaz nekem amúgysem lázasodott be a baba :):):):) amúgy én is amodó vagyok hogy feleslegesen nem adok gyógyszert söt én sem szedek. De bocsika nem akartalak ezzel megbántani ez csak az én véleményem :):):):):)

Tejes ,tejfölös dolgokat én is eszem csak magában nem iszom még a tejet pedig hiányzik nagyon tejes lettem az elmúlt három évben :):):):

nika70
Salgótarján

Betti:
Felraktam a recepteket! :D

Nika:
Dehogy bántottál meg! Mindenki eldöntheti,mit ad be a gyerekének,és mit nem. Egyébként én sem vagyok gyógyszerhívő.. de persze ha kell,akkor kell. (Azért egy fél lázkúp szerintem nem terheli meg a szervezetét a babának.. Viszont nagyon félelmetes nekem,ha a gyerekem lázas. Nem tudom,én így vagyok vele.. :roll: )

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

BETTI
na jó nem kell rosszra gondolni,nem sanyargatom halálra magam :lol: ...no cukor leginkább az édességek mellőzését jelenti no meg a reggeli 1liter kakaóét :cry: ..ezenkívűl fehérkenyeret nem eszem(mondjuk barnát sem..,tésztákat,banánt stb
mozarella,paradicsompárizsival natúran illetve néha becsúszik egy hamlet...joghurt,csirkemell,barnarizs,saláta,alma..hát nagyjából ennyi plussz 1óra edzés 3szor 4szer a héten...meg 3-4 liter víz...
már én is nagyon várom az úszást...nektek is kell vmi vezényszó amit merülés előtt mondasz neki?

Kép
nikky

Nikky: azert ez a fogyokura eleg kemeny, foleg az edzes resze, buszke lehetsz magadra, hogy ennyi kitartasod van. A babat kire hagyod? Nem felsz, hogy elmegy a tejcid a sporttol?

Nika: en minden reggel megiszom a bogre tejet vagy joghurtot muzlivel, errol nem tudnek lemondani, semmi baja nem lett tole a babanak :D

KépKép
KépKép
pannica

Pannica eleinte én is ittam finoman a tejet de gege kiütéses lett nem tudom mitöl mert a tejet abbahagytam és a tápot is lecseréltük azóta lekopogom nincs semmi ilyen:):):):):):):):)

Barbamami: Megértelek tényleg nem jó ha lázas egy pici de én nem aggódom emiatt sem mert annó eü-t végeztem és elég jó a lélekjelenlétem stresszes állapotban:):)::):):):):):) igaz erre nem szabad adni viszont a kis családom ismer már ha másnak van baja baromi frappáns és ügyes vagyok bezzeg ha velem van baj na akkor para van :D :lol: :lol: :lol:

nika70
Salgótarján

Nikky!

Azta! Le a kalappal!
Én is nyomnám,csupán 2 akadálya van. Az egyik,h Samut hova teszem edzés alatt,ill. míg ,megyek-jövök-zuhanyzom,ráadásul ő 2 óránként eszik,szóval bele se férne.

A másik,hohy nem félsz,hogy elmegy a tejed? MOndjuk szerintem nem a sporttól,hanem a diétától? Én igyekszem diétázni,napi 10-20 percet tornázom is,de mindenlki azt mondta,h a szoptatás nem a diéta ideje. Sport mehet az én értesüléseim szerint.
De mindent bele!!!

Kép
babzsák

pannica,babzsák
a kitartás minden reggel tükörbenézéskor erősödik :lol:
hát nemhiszem h ettől csökkenne a tejem..édességre tuti nincs szüksége,minden mást fehérjétől kezdve a vitaminokig pedig viszek be...de én már 4hónapos kortól szeretnék neki adni rendes pépes kajcsit...meg nem lennék öngyilkos se ha tápszert kéne adnom...nem parázom ilyen dolgokon..lesz ahogy lesz... :wink:
hát a férjem vigyáz rá..ha éhes nagyon és nem érek haza cumisüvegből kap anyatejet amit lefejek előtte...vagy a fagyasztottat...nem tudjátok megoldani így?vagy túl sokat dolgoznak a pasik,mi? :cry:

Kép
nikky

Sziasztok!

Semmire nincs időm, rohanás az életem... :roll:

Csak azért ugrottam be, hogy szóljak, nekünk jó a jövőhét szombat!

Szóval kérek mindenkit, hogy privibe írjon nekem aki jönne, hogy tudjam hányan leszünk, és hogy tudjak címet adni meg számot! Amint lesz egy kis időm teszek fel táblát is, persze ha írtok, hogy mi a jó nektek! Azért privit mert rettentően nincs időm elolvasni mostanság amiket írtok! Szóval hajrá lányok, hozzuk össze ezt a jövőhét szombatot! Írjatok!

Rohanok is!

Jó éjt nektek :)

KépKép
KépKép
akíra

Nikky:
Hű,hát nem semmi vagy! :D
Én egyenlőre nem sanyargatom magam.. Annyi dolgom van,hogy kell egy kis "öröm".. :oops:
De diétázni és edzeni egyenlőre nem is mernék. Észrevettem magamon,hogy egy-egy rohanásos nap estéjén azért kevesebb a tejem. Szóval azért szeretnék minél tovább szoptatni,legalábbis ami tőlem telik,megteszem. Az biztos,hogy 4 hónapos korában már hozzá kell táplálnom,mert a tesóival is így volt. De azért legyen tejem.. :roll: Aztán kb. 6 hónapos korától nekiállhatok tornázni, ált. 1 éves korukra le is mentek a plussz kilók.

Akíra:
De jóóóóóóóó!! :D :D :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Sziasztok
Kicsit megint el voltam tűnve. Itt volt az asztalos. Kész van a gyerekszobában a szekrény. Na, kezdődött megint a pakolás.... De most már elég volt. Mondtam hogy egy darabig látni sem akarok itthon iparost. Meg hát ma volt az első ovis évzárónk. Hát ez egy élmény :lol:

Oltás.
Amikor Áron kapta ezeket az oltásokat, az orvos mondta nekem a fél lázcsillapító kúpot, hogy ne lázasodjon be. Persze be is adtam , de annak ellenére hőemelkedés lett az oltástól estére.Most viszont azt mondta, hogy ez már egy teljesen más szérum, ettől nem lázasodnak be, teljesen felesleges kupot adni. Nem is adtam, és tényleg nem volt semmi gond. Úgyhogy szerintem tényleg nem kell kúp. Hála istennek valószínű ezek már jobb oltóanyagok :)

berzkat

Nikky
Nagyon klaszz, hogy van kitartásod ilyen kemény fogyókúrához!
De még nem régen szültél, én meg már egy ideje együtt élek a kilóimmal. Én annyit teszek ellenük, hogy kevesebb édességet eszem és több zöldséget hússal. A hús szerintem lényeges a fehérje miatt, azonkívül szedem az elevitet. Én 6 hónapos koráig nem adok neki mást a tejen és vizen kívül úgy látszik még elég neki a tejem pedig már nem fejem és kevesebb van. Majd 6. hónap után a hetedikben próbálok én is jobban fogyni, mert így nem érzem jól magam. Addig meg vigyázok a tejre nehogy elmenjen, mert ez neki most a legfontosabb én meg lehetek és leszek is még vékony.
Az úszáson annyi vezényszó van, hogy mikor merülünk mondjuk neki, hogy merülünk.

Kép
Kép
bbeti

Na mi is megkaptuk tegnap a 3hónapos oltást-addig nem volt semmi baj amíg csak méregették,mikor beszúrták olyan krokodil könnyekkel sírt(sajnáltam,leizzadtam mint a kutya).De az egész bömbi 1percnél nem tartott tovább!Délután szépen aludt,este úgy beindult,1órán keresztül sikítgatott-járt keze lába,na nem úgy nézett ki mint aki ma oltást kapott!

Nikky:Hát jó rákattantál erre a fogyóra!De megértelek,én is így vagyok vele,bár még sehova nem járok el de itthon tornázom(4napja ugyan kihagytam,de ma muszály mert azóta nem megy a mérlegen a szám!)Na én vettem már Norbis édesítőt is és letöltöttem egy csomó no hizlaló receptet(semmi liszt semmi cukor).Hány kg van rajtad?Milyen edzésprogramot csináltak neked?De te nem is sokat híztál?

Bbetti:nagyon jó lehet ez a fürcsi dolog,sajnos nekem ilyenre nincs lehetőségem(nincs hol).

Én is iszom tejet,nem is keveset van,hogy 1l megiszok,nekem semmi probléma nem merült fel....

KépKép
vicuska

Sziasztok! :lol:

Jól vagyunk. :)
4 hónapos korától én is fogok neki mást is adni. Én is kaptam,és semmi gond nem volt.
Én nem fogyozóm.(sose fogyoztam,pedig voltam már ennyi kg,mint most pár éve) Hihetetlen mire van energiátok. Tornázni is csak akkor fogok,ha már nem szoptatok. Nem szeretném,hogy az a kevés tejem is elmenjen hamarabb. Én édességet,fagyit,tésztákat eszem én mindent. :lol: Mondjuk nem is híztam,de le se ment semmi! :D
Remélem ma már jobb idő lesz. Tegnap elmaradt a délutáni séta,mert persze akkor is szakadt az eső. :? Hétvégénb keresztszüleim jönnek,már agyalok 1000el a menüsoron. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok, na most tudok jönni! :)

Remélem mindenki jólvan, csodásak a babák!

Tejcsi: Nálunk kap tápszer kiegészítést, mert nem elég neki a tejem!

Alvás: Éjszaka egyszer kel, háromkor enni, aztán csak reggel hatkor!

Fáradtság: Vettem egy Aloe Vera-s készítményt, amit ajánlottak itt szembe a herbáriában, hát lányok, csodákra képes, úgy pörgök,mint atom! :)

Nőiesség :): Tegnap újra visszafestettem szőkére a hajamat, eljárok szoliba, (tornázni is szeretnék majd, ha már lehet, most ugye a szopi miatt még nem :( ), és úgy érzem, hogy teljesen kicseréltek! Nagyon kellett ez már! :)
Dobok is egy képet, kiváncsi vagyok a véleményetekre hajügyben:):

Ilyen voltam:
Kép

Ilyen lettem:
Kép

Puszilok mindenkit!

Liza

Kép
elizabeth25

Elizabeth csini lettél. :lol:
Én nem festem a hajam régóta. Terhesség alatt sem,és most sem,majd talán vmikor megint,most lenövesztem. :D

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Helló Mamik! Tegnap voltunk a doktor bácsinál hogy megnézze minden okée és szerencsére rendben van minden. Kaptunk a fejecskéjére a pöttyökre krémet . Amúgy tegnap délután megint nyügi volt mikor jött a vihar úgy látszik front érzékeny, bár nekem is baromira fájt a fejem :( De a védőnő ajánlott ilyen homeopátiás készítményt babáknak ami ilyen frontoknál nyugtatja,adtam is neki és estére szépen meg is nyugodott. Lányok nektek mikor kezdte el nézegetni a babuci a kezecskéjét és vigyorogni rajta? Én már annyira vágyom hogy megtalálja már a kiskezét. ELIZABETH szerintem csúcs szuper a hajad nagyon jól nézel ki!!!!! Én is a héten kicsit csinosítom magam elmegyek szoliba rakatok rövidke franciás műkörmöt meg veszek pár új rucit. Mégse lehet Dorcykámnak lepukkant anyuja nem? Nikky hajrá mindent bele még nekem is van 7kg felesleg mától én is ráállok a témára :lol:
Vendég

Elizabeth: jo lett a hajad, nekem faradsag ellen a vastabletta is bejon :D

Bacsbern: nalunk is MINDIG nyugi van, ha jon a vihar. MIlyen homeopatias keszitmenyt ajanlott a vedonod?

Boszibaba: edes a furdos kep apaval :D

Fogyi: hat en nem fogyozom de szerencsere igy is lement 6 kilo miota hazajottem a korhazbol. Na meg van 3-4 kilo felesleg azert, de majd lassan lassan lemegy az is...

Kepzeljetek ugy orulok, mert Athina vegre elfogadja a cumit :D :D :D ! Megtanult cumisuvegbol is inni, most hogy rendszeresen teazik a nagy meleg miatt es ugy nez ki most mar a cumit sem utasitja el. Ennek foleg apukaja nagyon orul! :D
Na most csak egy kerdes: nem rossz az ha hagyom a cumival a szajaban aludni? Mert en most kivettem, de kicsit felebredt, szerencsere visszaaludt...

KépKép
KépKép
pannica

elizabeth: mi a neve az aloe verás teának?Rám is rámférne az energia. Tényleg jó lett a hajad, teljesen más lett tőle az arcod!Szupi!!
Jaj, lányok! Ez a hajhullás kikészít, mindenhol az én hajam van, mosáskor egy kupac, kifésüléskor is és szárításnál is + a földön, ágyon mindenhol! Nyugtassatok már meg, h másnak is ennyire hullik??
pannica:nálunk is néha cumival a szájában alszik el Réka, aztán egyszer csak kiesik. Nem gáz!!

Kép
gyanixi

gyanixi nekem is katasztrofa hogy hullik. nagggyyyon gaz. sztem valtoznak a hormonjaink. majd csak vege lesz egyszer ennek is :D

KépKép
KépKép
pannica

Bacsbern
Örülök h minden rendben Dorinával...hát Dóri nézegeti már a kezeit jó ideje,fog is vele ami éppen arra jár,de ez még nem tudatos...sztem az még egy kis idő..viszont már ezerrel mosolyog és személyreszólóan..meglátja az apját 5percig le sem lehet vakarni a vigyort a pofijáról!!!:)
Húú,a körmökön én is gondolkoztam h visszarakatom,csak az annyi idő hogy úgy döntöttem még nem....nagyon szép leszel..apró örömök az életben,mi??? :wink: hagyjál már a 7kilóval..nincs is rajtad annyi-láttunk képet!!!!!! :D :lol:

Vicuska
De baromi sokat híztam..de 15nél abbahygtam amérlegre állást...onnan még volt 2-3hetem..sztem +20körül lehettem..
még van rajtam terhesség elejéhez képest 4-5kiló,de úgy döntöttem h 8at ha lehet 10et adok le...meglátjuk mennyit megy lefele,de ez borzalmas mikor 18voltam nem ettem 2napig esküszöm fogytam rögtön 3kilót..most ez a 3kiló kb egy hónapomba telik!!! :cry:
Jó neked h otthon is tudod csinálni,az a baj velem h muszály h elmenjek vhova,m itthon képtelen vagyok rá..egyedül nem megy.. :roll:

Elizabeth
Bocsi,de nekem jobban tetszik a barna..mondjuk én sötéthaj párti vagyok 1ébként is..én is csak azért festettem vissza az eredetimre(szőke)m a férjem ezt nagyon szereti és pár éve megígértem neki h ha majd egyszer szülök akkor leszek újra szőke addig nem!!!Hát mindig megtartom a szavam...szóval nekema barna jobban bejön...ez sem rossz,de az jobb!!! :wink:persze csak szerintem...

Pannica
Sztem nem gáz a cumi,Dóri is van h avval alszik el nappal,kiköpi aztán majd lesz vele vmi... :lol:

Kép
nikky

Aloe Veras cucc neve: ALOEX NATURAL JUICE, PAPAYA IZŰ (BÁR SZERINTEM SEMMI KÖZE HOZZÁ :) ) 3550 fT 1 L, ÉS NAPI 60ML KELL REGGEL ÉS ESTE. Nem csodaszer, de én érzem, hogy nekem bejön!:)Még csak három napja iszom, de sokkal másabb lett a közérzetem , és jobban birom az éjszakázást is! :)

Kép
elizabeth25

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?