A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Szöszi,

természetesen a második mondatot kérdésnek szántam :)

Kép
emi29

Köszi Csajok :)

Csirkesz
- Nem tudom mi taszítja a párodat ebben :) az enyém a fellegekben jár :lol:

Emi - Kaptam az egész vizsgálatról dvd-t, és az összes megállított képet kiírták cd-re (23 képről van szó). Ezek a kiírt képek közül vannak, de még van a dvd-n 1-2 nagyon jó pillanat, amit majd megpróbálok elcsípni .. pl. ásítás :lol: :lol:
1 órát foglalkoztak velünk, ebben volt 2D-s vizsgálat, megnézték minden rendben van-e odabent .. a méhlepény helyzetét .. stb :)
Megmérték a baba adatait .. stb.
De javarészt a 4D volt idő, ott moziztunk, kergettük a babát, gyönyörködtünk benne.
Én erről a helyről csak jókat olvastam a neten. és azt kell mondjam, csodás volt:
www.4dgenesis.hu
Úgy láttam, itt Bp-en árban nincsenek nagy különbségek a 4D-s helyek között, de abban, hogy mit kapsz a pénzedért, viszont óriási a differencia. Én ezt mindenkinek ajánlom! Mi ide megyünk legközelebb is, ez biztos :)

Csöppke
- Igen, szerencsénk volt a babával, hogy ilyen szép képek sikerültek - jó volt, hogy ennyit mocorgott és tornázott :)
És tényleg madarat lehet velem fogatni :lol:

Kép
szösszenet

Szösszenet!
Azt állítja, attól fél, hogy elképzeli valamilyennek a baba arcát, és ha nem olyan lesz születéskor, akkor csalódik. Márpedig nem akar csalódni a babában, ha már az övé :) :) :)
Nem igazán értem, férfilogika.... De ettől még szeretem :lol:

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Szép estét Mindenkinek!

Szöszi: ezek a képek csodásak, és meghatóak :)
Én a mai UH-n láttam először mozogni a mi Babánkat és az is csodás volt.
Nagy-nagy Gratula Nektek :P
A nyújtózkodós-tornázós nagyon édes :D

Kép
kis-csillag
Tököl

[quote="csirkesz"]S írta:csirkeszzösszenet!
Azt állítja, attól fél, hogy elképzeli valamilyennek a baba arcát, és ha nem olyan lesz születéskor, akkor csalódik. Márpedig nem akar csalódni a babában, ha már az övé :) :) :)
Nem igazán értem, férfilogika.... De ettől még szeretem :lol:

Érdekes gondolat :D De pl. ebben a fázisban még nem látsz arcot .. vonásokat .. ez pont arra jó, hogy tökéletesen ellenőrizhető legyen minden tagja... minden porcikája :) Meg most még olyan pici, hogy egészben belefér a képbe, így egy kis csoda!!
De ahogy elnéztem az utolsó fázisos 4D képeket, és mellette az újszülött fotókat, egyértelmű volt az azonosság .. nem hiszem, hogy csalódást bír okozni egy baba :) Olyan a Földön nincs... csak Boldogság van :) :)

Kép
szösszenet

[quote="kis-csillag"]
írta:
kis-csillagSzöszi: ezek a képek csodásak, és meghatóak :)
Én a mai UH-n láttam először mozogni a mi Babánkat és az is csodás volt.
Nagy-nagy Gratula Nektek :P
A nyújtózkodós-tornázós nagyon édes :D

Köszi - aranyos vagy!
Kaptál képet róla? Ha igen, mutasd meg nekünk!
Emlékszem, mi a 12 hetesen is nagyon meg voltunk hatódva .. és nekünk is mocorgott egyfolytában :)
Cuki lehetett. És akkor minden rendben, ugye? Mekkora a babád?
Párod is bent volt?

Kép
szösszenet

Az az igazság, hogy a nagy örömben és megkönnyebbülésben el is felejtettem képet kérni :( De készülünk majd 4D-re, csak még nem tudom hova menjek..
Elméletileg vérömlenyt nem láttak, de még azóta is jön belőlem.. :?
CRL-je 60mm, BPD-je 21mm :P Igazi vasgyúró :lol:
Párom szerencsére be tudott jönni, előtte 10 perccel ért vissza Bécsből :roll:

Egy kérdés, aki Utro-t használt!
Két szem van nekem hátra, egy ma este, egy holnap reggel..
Szerintetek be lehet venni szájon át kivételesen?? :oops: :oops:
Most hogy vérezgetek még, nem akarom felnyomni.. :roll: :oops:

Kép
kis-csillag
Tököl

Szöszi
Ezek szuper jó képek... és ha arra gondolok, hogy Áron két éve pontosan ilyen volt!!!
Elsőre ugyanis ápr. 19.-ére voltam kiírva, majd módosították 14.-ére! HI-HI :lol: végül harmadikán született!!!

Erről a helyről én is csak jókat hallottam... annyira sajnálom, hogy nem engedhetjük meg magunknak...
De a doki valami olyat mondott, hogy a rendelőjében is lesz 3D és ha filmet nem is de esetleg egy-egy képet majd kaphatunk... olyan jó lenne! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Segítsetek!Nagyon fáj a hátsóm kaptam rá krémet és azt mondta az orvos szedhetek algopyrint.Szerintetek tényleg lehet szedni?Tegnap bevettem 1-et azóta nem mertem,de már semmilyen testhelyzet nem jó.Ülni egyáltalán nem tudok,bár ma rákényszerültem mert a párom dolgozott és kocsival kellett mennem ruhaszalonba meg a sógórnőmhöz.Most iszonyatosan fáj de félek a gyógyszertől.
Vendég

Gitka
Nekem azt mondta a dokim, hogy a 12. hét előtt nem tanácsos, de néha lehet... mert az rosszabb a babának is ha a mama szenved...
Szegény! :( Nagyon vacak lehet... mit mondott a doki mitől van?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Gitka - Nekem is pont ebben az időszakban állt be a derekam .. és nem tudtam mozogni sem, kiegyenesedni sem. Én kibírtam, és nem vettem be gyógyszert .. egyszerűen úgy voltam vele, hogy a baba mindennél fontosabb .. Mondjuk az én fájdalomtűrésem nagyon jó .. :) Megértem, ha nem bírod, és bekapsz 1 algopyrint, de azért óvatosan vele! És mi a baj? Az ok kiderült? Mi a megoldás? Mitől fog elmúlni? Mesélj!

Kép
szösszenet

Köszi Szösszenet a válaszokat. Én végül nem oda jelentkeztem be, ahova te, mivel nekünk az túl messze lett volna. Végül is ide megyünk: [url]http://www.4dultrahang.hu/. A cégünk ügyvédje volt itt és nagyon jókat mondott....

Gitka,
jobbulást neked!!!

Kép
emi29

Azt mondta a doki h lumbágó.Ahol a derekam végződik és a fenekem kezdődik van egy kidudorodás.Estére nagy reggelre kisebb de mivel pont ott van nagyon kellemetlen főleg ha ülni kell.Háton feküdni 3napja nem tudok. :cry:
Vendég

Gitka,

próbálj meg nem ülni, és minél többet feküdni. A lumbágóval egyébként ilyenkor mit csinálnak?

Kép
emi29

:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2008.11.21 21:41-kor.

Kép
1bambi

mabi, ez is nagyon jó kép :) Csak egy kicsit homályos.

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Bambi,

tök jó ez a kép is :)

Kép
emi29

:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2008.11.21 21:42-kor.

Kép
1bambi

Nyugi Bambi, a hányás engem is még mindig kísért. A dokim azt mondta, hogy az ő felesége a 18. hétig volt rosszul. :cry:
Egyébként azt hallottam, hogy a rosszulléteknek nem csak hormonális, hanem pszichés okai is lehetnek....

Aki a hétvégi munkát kitalálta, az meg elmehet a ..... Haza akarok menni :cry: :cry:

Kép
emi29

Sziasztok!

Bambi
Nagyon jó kép!
Szerintem ninc sfelesleges téma ha az érdekel valakit... én nem szeretem kiosztani a másikat, hogy ez vagy az unalmas... nem kell mindenhez hozzászólni... nyugodtan tegyünk fel kérdéseket...
Lehet van akinek elég egy kocsi... de olyan kocsi ami minden pozitív tulajdonsággal rendelkezik, szerintem nincs... attól még nem kell kocsi arzenál... lhete kompromisszumot is kötni... pl én szeretem a nagykerekű kocsikat mert könnyebb az irányítás... könyebb tolni, de ezek mind nagyon nehezek...
Inkább az a baj, hogy mindenki asaját tapasztalatából tanul a legtöbbet, hiszen hiába próbálunk egymásnak segíteni én nem ismerem, hogy neked mi lenne a legjobb, csak azt tudom elmondani, hogy nekem mi az... pl szerintem a P P Venezia nagyon jó kocsi, de valaki írta, hogy utálta...
Nna szóval... ezért van az, hogy saját tapasztalat után anyukák elkezdenek másik kocsi után nézni... szerintem ezért is érdemes használtban gondolkodni, mert akkor nem bukik nagyot az ember és ezért is lehet jó állapotú használt kocsikat venni! :)

Ma reggel összehasonlítottam alaposan az elevitet a gravidával... a gravida hosszabb az elevit kb annyival ducibb... bevevés szempontjából szerintem teljesen mindegy... mondjuk engem nem zavar én simán lenyelem...

Jujj Gitka az nagyon vacak lehet! Jobbulást! :(

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Nálunk ma nincs munka, kötelező szabit kellett kivenni...

Tegnap miután láttam Szösszenet képeit, bejelentkeztem én is 4D ultrahangra november 6-ra! Akkor már betöltjük a 16. hetet, remélem már a nemét is meg tudják majd mondani! :-)

emi a hányás pszichés okaival én teljesen egytetértek veled. Múlt héten nem hánytam már egyáltalán, így nagy bátran visszamentem dolgozni. Viszont elég stresszes hét volt most a munkahelyemen, aminek meg is lett az eredménye, szinte nem volt olyan reggel a héten, hogy ne lettem volna rosszul... :-( De sajnos muszáj továbbra is dolgoznom, mert tavaly még suliba jártam, így nem volt meg a 180 nap biztosított jogviszonyom, ezért a táppénzt szeptemberre a minimálbér 60%-ában határozták meg. :-(

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné

Na igen. Otthon én is mindig jól vagyok. Csak munkába jövet jön rám a rosszullét, és néha hazafelé menet....
Sajnos a munkatársak sem könnyítik meg mindig a helyzetement. :) Nem mindenki van tekintettel arra, hogy kismama vagyok, igaz nem is várom el... Néha elgondolkodom azon, hogy mit is keresek még itt, és, hogy a sok feszültség biztos árt a magzatnak, de muszáj még dolgoznom, nem a biztosított jogviszony miatt, hanem a pénz miatt... Mivel én elég jól keresek, túl nagy lenne a kiesés, ha most leállnék :cry: :cry:

Kép
emi29

Sziasztok!
Annyira jók ezek az UH képek! Mindig teljesen bezsongok tőlük. Nekem még 9 nap! Várom már mint a messiást.

Na, asszem nekem is elkezdett nőni a hasam. Anyukám kicsit furcsállotta is, hogy ilyen korán, dehát ez van. Képet akartam csinálni, de valahogy ez a tükörből fotózás nekem nem jön össze. Majd megkérem apát.

Én szerencsére nem dolgozom, úgyhogy a stressz teljes mértékben kizárva az életemből. És az étvágyam is kezd vissza jönni, bár azért még van mit javulnom. Szóval összességében úgy gondolom, hogy kezdek egészen jól lenni. :)

Ollem! Tényleg eltűntél! Nincs baj, ugye?

Kép

Kép
kamilla306

Holnap lesz az, hogy "200 days to go" !

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla, ikrekkel nen csodáld, hogy hamar nő a poci :wink:

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Zorroné, veled vagyok pont egyidős, ha jól látom :) Mi is akarunk menni, november elején, és én is reménykedem hogy meg tudják mondani a nemét :)

Én még csak most kezdek dolgozni, nov 1-től :) De nyugis meló lesz, csak az utazás fog megviselni azt hiszem :)
Jah én azért dolgozom csak hogy meglegyen a 180 napom a gyedhez.

ÉN ide fogok menni 4D-re, mert itt elfogadják a Patika kártyánkat, így nem fog pénzbe kerülni :)

http://www.ultrahang.com/vizsgalat.html

Ráaádsul ha regisztrálsz a babaneten, akkor 1 ezressel olcsóbb.

Bambi, babakocsi, szerintem nem fogsz elsőre olyat venni, ami megfelel, de remélem nem lesz igazam :)

Amit javasolni tudok, az a PegPerego Pramette, ami újszülöttkortól használtahtó, de mégis egy esernyőre csukható kocsi, és nem is olyan túl nehéz. Vagy majdnem ugyanez a pliko, csak ahhoz kell venni külön mózest. Ezekkel talán végig lehet csinálni a babakocsis időszakot :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsuzsó,

voltál már a Praxis rendelőben? A baátnőm is oda járt. Jókat mesélt róla

Kép
emi29

Mi kétszer voltunk a praxisban, tényleg szuper! Hétköznap a Győrffy Mátyás van, remek ember és szakember, tökjól megmutat mindent, elmagyaráz, stb. Hétvégente meg a Hajdú doktornő van, ő is remek genetikus, profi :) (legalábbis 2 éve még így voltak beosztva, nem tudom hogy változott e)

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Emi, nem még nem voltam, hármasak az egyetlen ahol megengedhetjük magunknak... sajnos.

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok,
a Praxisban szerintem nem változott a rendelés, mi vasárnap mentünk, mert ragaszkodtam Hajdu drnőhöz. Itt is elfogadják az EP-i kártyát, nekünk KHMedicina van. A 12. hétre sima 2D-s szűrővizsgálatot kértünk, de a drnő csinált egy 3D-s képet is. Ez 6000Ft volt, és megkaptuk a CD-t. Azért mentem most magán UH-ra, mert szeptemberben még nem volt Hajdu drnőnek új szerzőséde a Szabolcsba. A 18. hetesre már a Szabolcsba megyek hozz, igaz, az csak "D-s, és nem is lesz róla felvételem, de nekem elsősorban az kell, hogy a drnő nézze meg a babátm és ő mondja meg, hogy minden rendben van vele.
Talán majd a 28. héten megint magánban megyünk hozzá, és elvisszük a nagyobbik lánykát, ő talán már élvezné a babamozit :D
A Bajcsyra csak az UH vége marad, majd a 36. héten...Odébb van még.
Üdv
Nuska+
nuska1

Bambi, Kamilla!

Köszi az érdeklődést. Nincs semmi gond. Minden rendben van. Csütörtök este írtam utoljára...nem is volt olyan régen.
Mostanában nagyon fáradt vagyok. Persze ma is majdnem elaludtam a munkahelyen. még jó, hogy csak fél háromig voltunk...
Mostanában tényleg nem vagyok túl aktív, de minden hozzászólást elolvasok!!! :wink:
Nekem is eléggé fáj ott, ahol (ha jól emlékszem) Gitkának.
Ha leülök a földre elég nehezen tudok felállni, nagyon fáj...
Ma meg a lábaim...lehet, hogy nem tesz nekem jót a napi 9 óra ülés a munkahelyen.
Már lassan költözünk az új házikónkba. Akkorra már táppénzen leszek, úgyhogy tudok rendezkedni, pakolni....ezt úgy szeretem....valami újat alkotni....ez tök jó!!!

Uh képek tök jók. Már én is szeretnék képet, de lehet, hogy soha nem fogok kapni. nincs pénze a korháznak erre....
Szép napot mindenkinek és köszi lányok , hogy hiányoltatok!!! :wink:

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Sziasztok!

Szösszenet-nagyon jók lettek a UH képek, kár, hogy a nemét nem tudták megmondani.Nem baj, így legalább még találgathattok.

Azelőtt mi is a Praxisba voltunk a 35. héten, és igaz, hogy azt mondják, hogy legideálisabb a 20-28. hetek között menni, de nekünk kifejezetten az tetszett, hogy akkor már rajta voltak a kis zsírpárnák, akkoriban elég sokat csuklott a pocimban és az UH felvétel alatt is éppen csuklott egyszer :D

Látom sokan már nehezen viselitek a munkát, meg is értem.Én viszont az itthonlétet viselem már nehezen, de nálam sajna úgy tűnik, hogy már végig nem tudok visszamenni, de azt hiszem már belenyugodtam.

Kép

Kép
deli

Sziasztok.

Mint topik nyitó nagy nagy gratula minden itt fórumozóknak a babákhoz. Továbbra is dugiban olvasni foglak titeket hogy kivel mi történik.
Akinek pihennie kell tegye a baba érdekében.

Szeretném felhívni a figyelmeteket a mai tv2-őn 20.10-kor kezdődő A CÉG-A CIA regénye című filmre mert ebben statisztált a nagy fiam. Ez 3 részes film és foggalmam sincsen hogy melyikben fogják adni. De az volt a szerepük hogy egy buszról szálltak le és egy asztalhoz mentek szutykosan bemondani a nevüket.
Volt még sok más jelenet is de ezt mondta csak el nekem.

harivera
Budapest XXI. kerület

Képzeljétek nem találom azt a részt amelyikben fel voltak sorolva a hetek és ott kiválasztottam az enyémet és kiírta mi van a szervezetemmel meg a babával.Ez is itt volt a babaneten de mióta átrendezték az oldalt nincs meg.Nem tudjátok hol lehet?
Vendég

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ezek is kalkulátorok... szerintem a másodikra gondolsz...

https://www.babanet.hu/kalkulator.htm

http://www.babaszoba.hu/services/bornca ... E-FDC88788

Kép
Kép
Kép
mamacka

Harivera
Gratulálunk a filmsztár fiúcskához! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Gitka - a Szolgáltatások menüponton belül a 4D ultrahangot válaszd, és ott van egy ilyen hogy ultrahang hétről hétre...

Kép

Kép

zorroné

Zsuzsófi - mi tényleg egyidősek vagyunk, sőt, még ugyabban a kerületben is lakunk... :-)

Kép

Kép

zorroné

Csak nem ugyanott ofgunk szülni? :) Jó lenne :)

Kőbányán merre?

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Köszi mamacka ezek nagyon jók és megvan az is amit kerestem! :D
Vendég

Zsuzsófi - a Mázsa tértől nem messze lakunk; terhesgondozásra az Egészségházba járok, 12 hetes uh-on meg a Bajcsy kórházban voltam, de még egyelőre nem tudom hol fogok szülni... A Bajcsy jó lenne mert közel van, viszont a Szent Imrében meg van ismerős szülésznő... Szóval még nem döntöttem!

Kép

Kép

zorroné

Zorroné, mi újhegyen lakunk, de én is az egészségházba járok terhesgondozásra, és én os a Bajcsiban voltam 12 hetes ultrahangon :) Én maradok a Bajcsiban, elolvastam a forumát, és nagyon jó szülésznők vannak az ott leírtak szerint :)

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok anyapajtik!
Gitka, nagyon sajnallak a fajdalmad miatt. Irtam, nekem is fajt a 9-10 het korul a farokcsontom, de azert nem ennyire. Valami komoly gyulladas lehet ott. Egy egy Algopyrin szerintem nem art.
Bambi, Kicsillag, gratulalok az UH-hoz!
Csirkesz, kolkeid csuda edesek!
Most mindent sajna nem tudtam visszaolvasni, de majd jovoheten.
En a 13 het ota kicsattanoan energikus vagyok, a poci is feljebb van. Ez a masodik trimeszter klassz lesz, erzem, ki kell hasznalni.
Pocakfoto jollakott allapotban 13+2
1192981582.4566.pdf
katavirag

Katavirág!
Aranyos pocakod van.
Nekem már mindenki észreveszi , hogy baba növekszik a pocakomban..... :lol: Ma is kapott barátoktól , ismerősöktől pár elismerő simogatást....Nem gondoltam, hogy ennyire hamar elkezd nőni....
Egy hete vettem egy melegítőgatyát, ami akkor még kényelmes volt, hát most már az is szorít..... :shock:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Katavirág, szép poci :wink:

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Lányok!

Nem fogjátok kitalálni mi történt... :lol: :lol: :lol:
Tegnap felfedeztem, hogy lett két csíkocska a pocimon :? :shock:
De hát ez még nem korai? Nem vagyok egy vékony alkat :shock: :lol: de azért ezen meglepődtem nagyon..
Estétől már kenegetem.. :oops: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

kis-csillag
Sajnálom... nekem az utolsó héten repedt ki, akkor is szerintem csak azért mert apával egy bálban vad táncba kezdtünk! :) az első két repedés után viszont pár nap alatt eléggé megszaporodott...
Kenegesd... azzal tudlak bíztatni, hogy szülés után kivilágosodik és szinte alig látszik... majdnem szép :lol: olyan mint a márvány, csak a has állagára is hatással van... :(
2006 tavaszi mamáknál is volt egy pocak amelyik ilyen korán kezdte... a mami ott is kicsi töblettel rendelkezett...

Katavirág
Nagyon csini mami vagy és aranyos a pocakod!

Nekem is észreveszik... ma csináltam egy 12 heti pocakfotót... holnap már mi is kezdjük a 13. hetet! :)
...és már csak egy hét van az Uh-ig! juhéjjjj

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka: sajnos tudom milyen a márványfényű zebrabőr :lol: :lol: Előfordult pár alkalom, mikor hirtelen fogytam, s megvan a nyoma némely testrészen, de megbarátkoztam vele..
Amomdó vagyok, ha a csíkjaimmal nem tetszek apukának vagy másnak, akkor mindegy, hiszen nem a külsőt kell/ENE/ nézni :roll: :wink:
Az is baj, hogy nem kis többletem van, de a rengeteg hormon, és a beavatkozások sűrűsége miatt fogyóba nem is tudtam kezdeni, és hát a genetika is nagy Úr :roll: :D
Kenegetm, más nem maradt hátra :lol: végülis most egyelőre mással még nem kell foglalkoznom :roll: :wink:

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis-Csillag!

Azt hiszem, hogy egy cipőben járunk. Én sem vagyok vékony, már írtam, hogy a 160 centimhez vagyok 80 kg, bár többen nem mondanák meg rólam, de mégis ennyi vagyok. Majd teszek fel egész alakos képet vmikor, aztán megmondod/megmondjátok.
Szóval én két éve még több mint 20 kilóval voltam kevesebb...58 kg voltam és még mindig fogyni akartam....tornáztam is ezerrel, de hát akkor itthon voltam, volt rá időm ugyanis munkanélküli voltam két évig. Aztán elkezdtem dolgozni egy gyárban, még ott sem jött fel rám sok kiló 3-4 kg max, aztán munkahelyet váltottam, egy irodában kezdtem dolgozni ( nap 9 óra üldögélés, esti nagy kajálások, nem mozgás) meghozta a gyümölcsét.... :( 80 kg ig felhíztam....szóval a combomon, oldalamon én is csíkos vagyok, de a férjemnek meg egyébként így 80 kg-osan is nagyon tetszem, sőt....nagyobb cicik stb....
Nekem még új csíkom nincs, nem vettem még észre....de a hasam még szabad préda a csíkoknak, ott ugyanis egy szem sincs.... :D

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?