Mist a rugikkal is egyetértünk

és tényleg a hason fekvős babáknak pont fordítva van a gombos téma
Z is oldalt feküdt, pontosan ahogy Száva, pontosan azzal a párnával, pontosan olyan okokból amiket Andus írt

És Z is csak oldalt alszik el
Kanguval is egyetértek a vasalás, a rékli és a sapka ügyében
Mist a baba biztos azért aludt hason mert úgy esett jól a pocakjának, nem? Znek is volt ilyen korszaka, hasra tettem fehúzott lábakkal és úgy sikerült durrantania.
Cserkészk: komolyan 1000 a méhnyakad?
Eljutottam dokihoz, anya felbukkant még időben úgyhogy elhúztam a csíkot. Nekem 2000 a méhnyakam és azt mondta a méhem a legkisebb ingerre is reagál, éreztem is ahogy megbökte hogy összerándult. Adott Seduxent ami nyugtató és izomlazító, azt mondta 4-5 nap alatt mindketten rá fogunk szokni

de ez két nap alatt meg kell hogy szüntesse a keményedést. Kaptam még magnesii citrici-t (úgy írom ahogy a dobozon, sose ment a kémia

). Kérdeztem hogy végig fogom-e csinálni, azt mondta végig fogJUK csinálni, ez kicsit megnyugtatott.

Azért ez rendi gesztus volt, éreztette hogy velem van, pedig nem egy szentimentális ürge. Meg azt is kérdeztem mi lehet az oka a keményedésnek, azt mondta nem tudható, ő a tüneteket látja, azokat kezeli, ha tudná az okát az lenne a baj mert az már konkrét probléma lenne. Azt is mondta pihizzek, kösz

gondolom vacsit főzni meg fürdetni azért nem fog helyettem

Úgyhogy most az van, hogy két nap alatt elvileg megoldódik, és egy hét múlva mindenképp vissza kell mennem.
Ezek szerint hajnalban jól éreztem a nyilallásokat, akkor nyúlhatott meg a méhnyak...
Andus ezek alapján szerintem te is irass fel ebből a magnesii citrici-ből, ez biztos ütősebb mint a magne b6, hátha neked is segít.
Zétinek kijött ma a 9. foga
Elif várunk!