A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

[quote="lia0415"]c írta:lia0415siri!és azok akik már adtak rendes kaját a gyereknek!!!!!

ha megfőzzük a zöldséget,krumplit ,répát stb,és nem teszünk bele se vajat,se lisztet se semmit(mert ugye azt nem szabad)akkor nem nulla kalóriás fogyokúrás fittnessfőzelék lesz belőle??? :shock:

épp olyan lesz,amilyen ezeknek az ételeknek a hozzászoktatásához és a kis gyomrának :wink: elegendő!
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 16:39-kor.
hékás

[quote="oszman777"]M írta:oszman777ondjuk én bánom hogy nem szűltem hamarabb,igenis hamarabb kellett volna.

Ezzel sajnos én is így vagyok. :cry:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Ja, bocsi! Sziasztok! :lol:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 16:40-kor.
hékás

Sziasztok!
Bari!!
Milán is taknyos,már vagy 3-4 napja.
Szivom az orrát a porszivós orrszivóval.
Imádja nagyon. :lol: :lol: :lol: Tarja a kis fejét,ügyesen.Nem sirt sosem tőle.Lehet azért mert elötte ,és után mutatom neki. Látod itt a fikusz benne,és röhög.
:lol: :lol: :lol: :lol:

Nekünk is c-vitamint mondott,és meg is vette Apa. Nagyon finom,nekem izlik. Teába kell 20 csepp.

Montana,ugye hogy ugye. :lol: :lol:
Másik???

Kata&Milán

oszman777

Ja!! Majd elfelejtettem.
BARI!!!
jo a kis fénykép az avataron.

Kata&Milán

oszman777

Miáék mikor lesznek?

Kata&Milán

oszman777

Tudjátok mi jutott eszembe hogy milyen jo lenne ha itt a babaneten lenne vebkamerás beszélgetés,és többen egyszerre tudnánk dumcsizni. Nem állat lenne??? Csajok?

Ugyan igy dumcsiznánk csak látnánk egymást,élöbe.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

bari!
pü ment.

Kata&Milán

oszman777

Sziasztok!

Most mentek el nemrég a barátnőmék.Olyan jót dumáltunk.

Nálunk ma kicsit jobb idő van.

Nálunk kb. másfél hónapja nem volt védőnő,mert a aki volt utoljára az csak ideiglenes volt és azóta nem tudom van-e állandó.Még nem jelentkezett. :shock:

Kép
melike

Kicsit el vagyok csodálkozva,mert a barátnőmet,aki szerdán du. szült már holnap engedik haza.És császáros!Beszarás. :shock: :o

Kép
melike

kata nem jött pü :shock: :shock: :shock: 20csepp?????????
nekünk napi 4-5cseppet mondott a védőnő :shock:

vebkamera:ne már miért kell azt látnotok,hogy éppen hány táska van a szemem alatt vagy milyen marinénis frizkóm van :lol: :lol:

hékás majd számolj be hogy izlett-e marcinak a kaja!!
táp elött vagy után kapta!gyöjtöm az infókat ,hogy mire mi is elkezdjük úgy rendesen addigra penge legyek :lol: :lol:
bár szerintem egy darabig az üveges kajáknál maradok :oops:
még főzeléket nem evett!2-3 hét múlva fog.addig marad a gyümölcsés a tejpép,szerintem már a könyökén jön ki :?
Vendég

melike én hétfőn szültem és csütörtökön már haza akartak engedni,de egy kicsit sárgának látták dávidot és a biztonság kedvéjért ráhúztunk egy napot.
de a barinőmet egy hónapja szintén 3 nap után engedték haza(császár)
manapság ez így szokás :lol: :lol:
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 16:41-kor.
hékás

Hékás,Andóca ment pü.

Kép
melike

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 16:41-kor.
hékás

Köszönöm!

Kép
melike

xxx
hékás

jo,jo hékás de az anyost láttad már egy párszor.

Bari!!!
mi a Cebiont vettük abbol 20 csepp kell.
Naponta egyszer 10-20 csepp.
De mivel meg van fázva Milán igy 20 csepp kell.

Kata&Milán

oszman777

na ezt jol meg irtam.

Kata&Milán

oszman777

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 16:42-kor.
hékás

Hékás:milyen képet is kell küldeni?

Kép
melike

Melike! volt tegnap alma,?
Egyébként ti mikor adtátok neki?
táp után,elött? kb 2 orával.

Kata&Milán

oszman777

Hékás ment imail.

Kata&Milán

oszman777

Oszman:volt,de valószínűleg nem volt elég édes,mert a levét lenyelte a sűrűjét meg kitolta. :lol: De annyira cuki volt!Tiszta maszat lett.
Kb. két evés közben adtam.

Kép
melike

Értem
Milán is fintorgott.
Nem mertem meg cukrozni.
Mondom,hadd szokja. :lol: :lol: :lol:
Máté is tápszeres?

csajok a humana tápszer,1770 ről fel ment 2050-re. :twisted: :twisted: :twisted:

Kata&Milán

oszman777

Igen,csak tápszer.
Mi Humana HA start-ot eszünk,az eddig is 2000 volt.
A gyümilevet viszont bármilyen ízűt megissza. :wink:

Kép
melike

Esik az eső! :evil:

Kép
melike

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 16:42-kor.
hékás

Valairől lemaradtam! :shock: :shock: :shock: felhomályosítotok????? :?: :?: :?: :idea: :idea:
MILYEN HONLAP?MILYEN POCAKFOTÓ?MILYEN FOTÓK????MIVAAAAANNNNNNNN??????????? :shock: :shock: :shock:
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 16:43-kor.
hékás

Bizti akkor voltam elhavazva az 5.-es tananyaggal... :roll:
Vendég

No, itt vagyok megint. Nem rég értünk haza a sétából, szép idő volt, még a nap is sütött :D Most már borús az ég, azért remélem esni nem fog, mert tervezek még1 sétát 5 körülre...

Tápszer: Mi Beba HA Start Aktiv-ot kaptunk, ez 2 ezer Ft. Remélem sokáig elég lesz ;)

Hékás: Ment a mél...

Kép

Kép
bettica

Bari: Aranyos az avatarod! Én azt hittem, hogy a vonalzód mellé akarsz képet tenni :oops: Azért nem jeleztem, hogy segítek benne, mert arról gőzöm sincs... No mind1, a lényeg hogy van már szép fotó a fiadról a neved mellett :D

Kép

Kép
bettica

Hékás:én is küldtem.

Kép
melike

A kisfiam kb. 20 perce szó nélkül nézi a TVt.Pontosabban magyaráz néha a TVnek. :lol:

Kép
melike

Melike: Nálunk is favorit a tv... Főleg a híradót szereti, néha még kurjantgat is a hírolvasó néninek :lol:

No, Bence így néz tv-t apával ;)

Kép

Kép

Kép
bettica

sziasztok4
kata nekem a cebionból mondott a védőnő 5 cseppet...tiszta hülyék ezek azt sem tudják mit beszélnek :shock:

kata írtam privit!!

táp:a miént 800 forint és 1kiló.de nem HA. :?

bettica nagyon édes a mini manód(a gyerek) :lol: :lol:
te ,nálatok apa volt terhes ?:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
csak vicc volt
Vendég

Sziasztok!

Ma voltunk baba-mama jógán. Tök jól viselte Dorcikám, csak 10 perccel a vége előtt elaludt. :)))

Mi is sétáltunk ma a jó kis napsütésben.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Sziasztok!

Én kész vagyok, mint a mateklecke. :) Bár mostmár jobb, mert aludtam 1 órát. Nem a kicsi fiam miatt, volt mellette még egy 10 hónaposom is délelőtt. Hugom kisfiára vigyáztam, közben itt voltak a kazánjavítók is, na szóval kakukk :)

Képzeljétek rájöttem miért utasította el sokszor a kaját és már csak akkor evett mikor nagyon éhes volt. Zavarja a TV meg az emberek, amikor eszik. Egyszerűen ordított meg dobálta magát amikor a nappaliban zajban próbáltam etetni. Éjszaka meg nyelte a kaját mint egy éhező. Mióta elvonulunk a hálószobába enni ha zaj van a nappaliban eszik rendesen. Ráadásul így visszaszokott az egyszeri éjszakai evésre. Hátha tovább is fejlődünk e téren :)

Védőnőt én is szeretem :) Amikor jön akkor rám csörög hogy jó e most, előre nem ígér időpontot. Meg ha bajunk van akkor jön. Csak sokszor az ő problémáival több idő eltelik mint a miénkkel. Jókat dumálunk. :)
(Ezt még 4 órakor írtam, aztán elment a net) :(

Kép

Kép
[/url]
stella40

Most meg voltunk sétálni, de jó hideg van.
Végre tegnap feljutottam a padlásra melg anorákot keresni. Van, de nem sokáig lesz jó :( Van egy 62-es meg egy 68-as. Úgyhogy nemsokára vehetünk másikat.

Kép

Kép
[/url]
stella40

stella dávid melett is tökre kussolni kell ha eszik,szobaajtó bezár,nagy gyerekek kiküld ,tévé lekapcs,ezt eddig azért nem írtam mert nem akartam,hogy csak az én gyerekem legyen ilyen extrém :oops: :lol: :lol:

én ma vettem a turiban egy overált 900ft-ért,hát nem az izlésem (szerintem ti rá sem adnátok),de úgy sem látszik ha a babakocsin rajta vagy a ládzsák :wink:
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 16:43-kor.
hékás

xxx
hékás

[quote="hékás"]C írta:hékássajok, van valami híretek Gigiről? Én annyira kíváncsi lennék mi lehet velük... Jó lenne, ha ő is fent lenne a honlapon :wink:

jó ötlet nekem is hiányzik,mondhatni ő is a topik "anyja" :lol: :lol:
hívjuk vissza!!!!
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 16:44-kor.
hékás

nagy a csönd !!!többiek??

gigi gyere vissza
Vendég

Kép
ez egy mai kép

ez meg a mai turkálós overál Kép
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 16:44-kor.
hékás

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?