Sziasztok lányok!
Babák cukorpofik mindegyik! És Oli bátyó is olyan kis helyes!
Anyjuk, drukk megy!!!
Bencuri, te szegény, jobbulást neked és drukk, hogy senki ne kapja el!
Kriszti, mi is ilyen Retrust nézünk ki, tetszett nagyon, vszínű ilyet vettünk volna, de aztán kaptunk kölcsönbe.
Viki, nálunk is ilyen a helyzet, tegnap vmi volt a telefonommal, anyukám hívott vagy 10szer, de csak az SMS-t kaptam meg róla, és én is hiába hívtam. Fel is hívta férjemet, aki mondta, h beszélt velem reggel és minden ok volt, de végül is felhívta apósomat, aki átjött megnézni, h minden oké-e, mert anyukám "parádézik".
Amúgy is beszéltük mi is, hogy nem szólunk senkinek, ha elindultunk, csak ha már kint a baba.
Ja és hátha olyan sok tejed lesz, hogy tudsz leadni és vehetsz laptopot belőle!

Tegnapi Bumerángban volt ez a téma, volt, aki beírt, h napi 3!!! liter tejet adott le, van aki laptopot vesz a pénzből, van aki a bútorát cserélte le.
Voltunk ma NST-n, UH-n, még mindig 2. harántban van a bébi, tehát császár és ráadásul a lábaival lefelé kalimpál a kijáratnál, úgyh mondta a doki, ha megreped a burok, rögtön lefeküdni és minél hamarabb bemenni a kórházba. Eddig is stresszeltem kicsit azon, h mi van, ha nincs itthon pont férjem, de most aztán főleg.
És ha nem történik semmi 24-éig, akkor aznap reggel fél 8-kor találkozunk a szülészeten és beindítják!
Úgyh már nem tudom, minek drukkoljak.
Nekem pl már egyáltalán nem kell NSTre menni, mondjuk nem is igen foglalkoztak vele, úgyh nem is bánom.