A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

Nemlajos, igazándiból tönkölyliszt kell csak, méz elhagyható...élesztő kellhet még.
Feltét meg bármi lehet. Én ettem már paradicsommal, de mőlkor gombával is megcsináltam.

Kép
arwen***

múltkor
bocsi

képzeljétek, megyünk holnap koncertre!Harcsa Veronika koncert lesz(jazz),Zsoltim mostanában nagyon megszerette ezt a stílust. És mivel sokat hallgatta, így nekem is megtetszett...jó lesz végre kiszabadulni itthonról...

Kép
arwen***

Érezzétek jól magatokat :lol: :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

arwen, köszi, szerzek be tönkölylisztet majd :)
És majd mesélj, milyen volt a koncert!

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

nálunk itt a cba-ban van tönkölyliszt, 200-300 FT, nem kell hiperbe menni érte...
köszi, rendben, fogok majd mesélni. Még sosem voltam jazzklubban... :D :D

Kép
arwen***

most felidézted bennem, mennyire szerettem Nyeső Máriát, de sajna nincs tőle semmim. Most rákerestem, hallgattam egy picit, de sajna nem sok minden található tőle :(
Ismeritek?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

törpiri én eléggé görcsölök mensikor ezért lehet nekem kicsit magasabb volt a fájdalomküszöböm de légzéssel tényleg lehetett kontorlálni és nem volt elviselhetettlen ez is mindenkinél más mellettem egy kis cigánycsajnak csak 5 perces alig fájdalmai voltak de úgy kiabált hogy a szülésznő szólt rá hogy a szomszédban két perces fájásokkal van egy kismami és hangját sem hallani ez voltam én :):):)):

arwen jó szórkaozást igaz én "discópatkány" vagyok a jazzt nem kedvelem de amúgy mindenevő vagyok :):):):):):

nika70
Salgótarján

ja és holnap már kezdünk költözni de majd csak vasárnaptól alszunk ott :):) majd apával felavatjuk az új lakást Gondolom :lol: :oops: :wink:

nika70
Salgótarján

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

ja ezt hallottam tegnap a híradóban volt

nika70
Salgótarján

Nemlajos!

Én a Don Pepében sima pizzát szoktam rendelni, csak light tésztával. :oops: :wink: Annak van íze.

Törpiri!

Kíváncsi vagyok ezek után az éjszakádra. :wink:

Nika!

Elhiszem, hogy eleged van a takarításból. De gondolom Neked is a cél lebeg a szemed előtt közben.
Vendég

Szép hétvégét Mindenkinek!

Nemlajos!
Köszönöm a linket. Mentettem és olvasom. Már most sokat segít.

Nika!
Örülök, hogy ma már költöztök.
Hurráááááá

Arwen!
Remélem jól érzitek majd magatokat a bulin.

Jajj, én tegnap este bűnöztem.
Apa játszott a fiúkkal, (ping-pong), én meg pezsgőztem a csajokkal.
Igaz, fél pohárka ha volt. De annyira jól esett.
Az orvosom mondta, ritkán lehet.

:oops: :oops: :oops:
Aludt is Dalma egész éjjel :D

Törpiri!
Hogy telt az ájszakád??

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Szép jó reggelt mindenkinek!

Tegnap én is pizzát ettem volna ehelyet apa étterembe vitt! Na nem mondom az is jó volt!! :lol: :lol: :lol: :lol: DE lehet sütök ma itthon pizzát!

Cat! Én azt szereném kérdezni töled, hogy neked mennyi volt a cukrod, hogy kaptál inzulint?? Mert nekem egy zsömivel és ugy hogy vizet ittam hozzá ugy terhelve lett 7,4! És ez eddig olya 6,5-körül ingázott! Tehát egy picit megilyedtem! Én rettenetesen félek az inzulintól! Már maga a tű is bosszant hiába szurom magam sürün meg hiába járok sokat azaz 2 hetente a korházba vérvételre! Én nem tom, de ezt nem tudom, hogy hogy fogom beválallni!

Piri! Lustaságból nem olvastam eddig vissza , de ha nem haragszol akkor megkérdem, hogy sikerült infot kapnod a tegnapi vitaminnal kapcsiban??

Pici! Ez jó hír! Akkor végre nyugodtan aludtál te is! És apeszitől aludt biztosan olyan jót a csajszikád!

Nika! Hurrá! Elkezdödött a költözés! Biztos Gege is be van már sózva! Remélem azért van segitséged, ha másnem arra, hogy a gyerköcre figyeljenek ne nektek kelljen rá most figyelni! Én már nagyon várom a képeket a lakásról! Tényleg! Éttkezőt sikerült találni??

Arwen! Milyen volt a koncert???

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika!

A zsemle után mennyivel lett 7,4? 90 perc? Mert akkor sok.

Én már nem emlékszem pontosan. két éhgyomri cukrom volt: 6,6 és 6,0. Akkor pár napig diéta s mérés, és ennek eredménye lett az inzulin. De nálunk az számít, hogy evés után 90 perccel 7,0 alatt legyen.
Egy szemlében 26-30 g CH van átlagosan, amennyit enned kellene a diéta szerint. Ha már ekkor is sok, akor sajnos...

De nem kell az inzulintól félni! Nincs benne semmi különös. Csak szerintem ismeretlen. Én nagyon hamar hozzászoktam.

Pici!

Én tegnap este egy Jägert ittam meg. :oops: Annyira rosszul voltam már, hogy gondoltam a gyógynövények jót tesznek. :wink:
Vendég

Cat!
Egészségedre!!

Szép kismama vagyok.
Szexre éhes, és pezsgőzöm :oops: :oops: :oops: :oops:

Nócika!
Én nem is tudtam, hogy neked is gond van a cukroddal.

Mi jó vacsiztál apával??

Te mit csi ma??

picimami

Jó reggelt!
Cat, az a baj, hogy egyik pizza se keltette fel az érdeklődésemet (vagy nem ehettem a csípőssége miatt :? ), úgyhogy az se lett volna megoldás (vagy talán mégis :wink: ), viszont ilyen opciót nem is tudtam, hogy lehet választani :shock:

nócika, nekem 60 perccel a zsemle-tej után 7.6 lett, xartak rá magasról :roll:

Jaj lányok, én is úúúúúúúúúgy innék valami kis alkoholt :twisted:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Pici!

Jól néz ki a vonalzódon, hogy 111 nap van hátra... :D

Egy kis pezsgő nem árt néha. Nyugi!

Törpiri!

Hogy vagy?
Én most tudtam meg, hogy egyik ismerősömnek sem sikerült még megszülnie. Ő 25-re volt kiírva.
Én meg azt hittem csak elfelejtett sms-t küldeni. :roll:

Kíváncsi vagyok a reggeli cukromra, aztán lehet, hogy tízóraira benevezünk egy cukrászdába. :oops:

Bár amikro beteg vagyok mindig magasabb szokott lenni. De akkor max adokbe előtte inzulint. Kell az édesség a lelkemnek most.
Vendég

Nemlajos!

Én is így éreztem tegnap. Főleg amikor belegondoltam, hogy ha Marcit is több mint egy évig fogom szoptatni, akkor nagyon sokáig tart az absztinencia.

De szerintem egy pohár sör vagy vörösbor belefér este, ha legalább 4-5 óra eltelik a következő szoptatásig.
de ebben nem vagyok nagy szakértő. Szoptatás alatt én nem ittam.
Vendég

Cat!
Én is most kaptam apósomtól, egy halom friss rákóczi túróst.
Ennyit a diétáról, amit megszabtak nekem.

Igen, már csak 111 nap.
Nem semmi. Rohan az idő.

Nemlajos.
Milyen volt az éjszakátok?

picimami

Cat, egy pohárral szabad a szakértők szerint is, csak nincs itthon :wink:

Pici
: kettesben Dömével a nagy ágyban, fél egykor feküdtünk, fél ötkor és fél nyolckor ébredtünk (aztán le kellett vinni a kutyát, mert ugye szalmaságnak ára van, de most Döme a saját ágyában, és én is visszafekszem) 8)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Döme ma egy hónapos :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Jó reggelt lányok!

Tegnap annyit írtatok, nekem meg semmi időn nem volt, és annyi mindent akartam reagálni :( de mindegy.

Este bealudtam a fiúkkal apa meg nem keltett fel. vagyis nem sikerült neki mert emlékszem valamire :oops: de annyira kimerült vaoltam(vagyok) :) :?
Egy gyerekkel kevesebb!apa elvitte magával a Hamzát a dolgozóba, lehet mennek cirkuszba ha van jegy :)
holnap meg családi"megyünkvalahovahajóidőlesz" a program :wink:

Arwen!
Érezzétek jól magatokat! :) És utólag is gratulálok a múltkori eredményeitekhez! én még adós voltam ezzel! :)

Nika!
Hát tényleg irigyellek! mármint annyira izgi ez az új lakás, költözés, stb...ilyenkor az ember úgy érzi, hgy amit elrontott elfelejtheti, és mindent kezdhet előlről. tisztalappal indul egy új korszak! :) kívánom, hogy sok örömetek legyen ebben! :)

Nemlajos!
Én is olvastam ezt és felháborító, hogy egy 3 gyerekes anya, más gyerekeit"mérgezi" :evil: :evil: :evil:
Döme valószínűleg a szuszogásod, a tested melegét, a hangodat, vagy a mellkasodon a szívdobogásodat szeretné. Szüksége van ezekre hogy jól érezze magát.
Egy barátnőm mondza, hogy olvasta, hogy igenis számít, hogy hanyadik héten születik a baba, és az utolsó 3 hétben a kicsi mentálisan fejlődik. Ezért van hogy a 40. hétre született babák nyugodtabbak(és nincs olyan sokszor nálluk ezek a reflex rángások és álomban sírás, vagy az, hogy mikor ölben vannak akkor sem engedik el magukat hanem lehet érezni hogy a testük kicsit görcsös). szóval ezek egy teljesen kihordott babánál sokkal ritkábbak és a későbbiekkben is nyugodtabbak és kevesebb testi-lelki bajuk van mint egy 37-38.héten született, de nem koraszülött babánál!

Ez egy kutatás volt, és nem tudom hol érhető el az egész anyag. de lehet hogy van benne valami :roll: :?
A lényeg hogy Döme a Te kis drágád, és neki Te vagy a világon a legtökéletesebb anya! :)
Jó időben sétáljatok sokat! :) :)

Kép Kép Kép
asiye

most olvasom amiket írtál! Boldog egyhónapos szülinapot Dömének! :)

Kép Kép Kép
asiye

Dömének boldog első hófordulót!
Vagy nem is tudom hogyan írhatnám...

Nemlajos!

Nekünk sem volt itthon Jäger, de a Tescoban akciós, és amikor felhívtam az egyik szomszédot, mondta, hogy úgyis mennek. Ők hoztak. (Nálunk ugye vendégek vannak, így már pár sör után senki nem ült autóba.)
Vendég

Boldog 1 hónapos szülinapot Dömének!!!
Kérünk fotókat róla!!!
Imádjuk őt nézegetni!!

Asyie!
Megértem, hogy fáradt vagy. Nem semmi teljesítmény amit te nap mint nap csinálsz.
Csodálatos anya, nő, és felesé vagy!!
Rólád lehetne mintát venni.
:roll:

picimami

Nálunk iszonyat mennyiségű pia van itthon.
Apa kapja a cégektől, üzletfelektől.
Már nem tudjuk hová tenni.
Mi nem nagyon iszunk.
Apa semmit sem egyáltalán.
Én pezsgő, vagy bacardi, vagy jó vörösbor..
Ha kell pia szóljatok.
Küldöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

picimami

Pici!
Bár ugye az "köztudott" hogy én nem iszom alkoholt, de szerintem nem lesz baj abból a fél pohár pezsiből! :)

Addig örülj amig szexre éhes vagy!de komolyan! A legtöbb kismamánál vagy terhesen, vagy szülés után de van olyan időszak amikor kifejezetten "undorodik" tőle. :? bár biztos vannak kivételek!
Én is ugy vagyok mint Nika, hogy terhesen alig-alig! :oops: de bepótoljuk! :)

Az hogy félsz a szüléstől, normális!
De le kéne tisztáznod magadban hogy konkrétan mitől félsz!!??

A fájdalomtól? Mert azzal szembe kell nézned hogy akár természetesen, akár császárral szül, fájdalmaid lesznek!
Ha ezzel szembe tudsz nézni, akkor már nem is félelmetes.! :) De gondolj arra, hogy minden más asszony fájdalommal szüli meg a gyermekét, mégis a legtöbb, újra belevág!
Mert a végeredmény :) minden fájdalommal felér, minden fádalmat megér! :)

Ha pedig valami más miatt fél, azt próbáld konkretizálni magadban, hogy mi is az és kérj segítséget. Orvostól-védőnőtől-barátnőtől, vagy akiben megbízol. Félted a kicsit? félsz attól, hogy baj lesz szülés közben? félksz, hogy.....???Nézz szembe vele és kérj segítséget! :)

Kép Kép Kép
asiye

Asyie!
Nagyon aranyos vagy!!
Olyan szépen megfogalmaztad.
[quote]F írta:élted a kicsit? félsz attól, hogy baj lesz szülés közben? félksz, hogy.....???Nézz szembe vele és kérj segítséget!
Igen ezektől félek. De már alakul. Illetve az ismeretlen fájdalomtól.
De fel fogok készülni, szeretném ha csodálatos élményként élhetném át.
Nem egerben leszek, és ez már megnyugtat most.

picimami

Törpiri!
Kitartás az utolsó 2in1 napjaidhoz! :) :) :)
és mért nem írtad előbb hogy nem szereted a plüss rugikat!???? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: akkor nem csak azt küldtem volna :( :( :( :(

Cat!

Ha császároznak akkor az ott fog kiderülni, akkor, vagy programozott lesz?
és ha neadj isten túlhordanád? Erről beszéltetek a dokival? Akkor csak indítanak vagy császár?
bocsi ha mr írtad, csak átsiklottam felette. azt olvastam, hogy úgy érzed császár!

Kép Kép Kép
asiye

Jó reggelt mindenkinek...

Reggel 7-kor hivott az orvos,hogy hogy vagyok elindulhat-e ,mert el kell ugrania Balatonra... :lol:
Mondtam neki menjen nyugodtan... :wink: azt mondta siet vissza :wink:

Az éjszaka eltelt..nagyon feszitett,de semmi egyéb...ma megint CTG..reggel meg irány a kórház.
Ma valahogy zizi vagyok,biztos tudat alatt ideges vagyok a holnapi nap miatt...szurkoljatok,hogy beinduljon és holnapra meglegyen az én kis lánykám....
Azért most kezdek kicsit félni,de nem tudom mitől :oops: :shock:

Nócika nem kaptam választ,de közben megtaláltam...
Ime:

A femibion 400 folsav plusz METAFOLIN DHA-t tartalmaz, mely a szoptatás során bejut az anyatejbe

- 200 ?g folsavat + 208 ?g METAFOLINR-t tartalmaz
- 150 ?g jód
- 12-féle vitamin (B-vitaminok, C-vitamin, E-vitamin)
- DHA 200 mg/kapszula*** (többszörösen telítetlen ? 3 zsírsav: figyelem fejlôdés, mozgás fejlôdés, látásélesség)
- laktózmentes, glutén-mentes, zselatin mentes
--------------------------------------------------------------------------------
Apa már le is iratta velem,gondolom megy és megveszi....

Nika de jó,hogy már költöztök...ha ott alszotok számoljátok meg a szobák sarkait ha lefekszetek(ez valami babona) :wink: ,ne meg persze gyerünk egy babót csinálni :wink: :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Nemsokára megyünk apumhoz,csak ma 8kor keltünk :D :D
Már hajat moistam csak mivel a kismanóm kiöntött egy kis kaját fel kell porszivoznom :(

Nócika:engem 7,3as eredményre inzulinra akartak fogni.Én elkezdtem keményen diétázni (igaz mostanában nem mindig mérem a cukrom) igy legtöbbször 7 alatt tudom tartani.
De tényleg próbálj diétázni.

Nemlajos:Boldog hófordulót Dömének!!!!
Hogy megy az idő.

Pici:én szüléstől nem féltem ill félek.Egyszer pánikoltam csak be amikor unalmamban elolvastam 1 könyvet a szülésről.Na aakor mondtam apának,hogy Ő fog szülni :D :D
Nem azt mondom,hogy nem fájt,de már masnap mondtam,hogy jöhet a következő.
Vendég

Asiye amit küldtél teljesen jó..semmi baj nincs vele...1-2 melegebb darab úgyis kellett,csak amikor vásároltam mindenhol csak az volt..és én annyira nem rajongok értük,ami nem azt jelenti,hogy rá se adom a gyerekre....
Apának is nagyon tetszettek,a zoknitól meg egyszerűen elájult,hogy ilyen nincs is :lol: :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Lehet,hogy én is meghleszek fázva.Egyfolytában hőgutám van,ill. mintha egy picit érezném a torkom.

Cat.nézted az időmérőt?Te kinek drukkolsz?
Vendég

Zsu! Jól emlékszem hogy a kettes SOTE-n szülsz? Vagy az Gabi?? :oops:
mert akkor eltudom mesélni hogy megy arra felé a programozott csaszi! persze csak ha érdekel! :) szólj nyugodtan ha kérdésed van a császárról! amit tudok segítek! :)

Csucsu! Merre vagy?
Hogy vagytok!?
Néha nézz be hozzánk, nem kell reagálnod ha nem tudsz, csak írj pár sort magatokról! :)

Nócika!
Akkor jól bevacsiztál! :roll: :roll:
Hol tartassz a kerttel? írtad hogy kertészkedsz otthon!
te hova rakod azokat a a magokat amiket "elő vetsz" :?: amit csak később ültetsz ki? Mert én félek, hogy lefagynak ha a kisházba hagyom, de az előszobába már nem férnek, meg veszélyben vannak a gyerekektől :?

Kép Kép Kép
asiye

Sissi!
érezzétek jól magatokat!

Nekem is mennem kell mert felkelt Yasemin és lassan jönnek a T-HOME-tól a hapsik :?
és még nem ettem ma! :?

Kép Kép Kép
asiye

Törpiri!
Nagyon rendes dokid van!!
Irigy Irigy.
Én is ezt a vitamint szedtem 12 hétig.
Biztosan nagyon jó.
Majd apa elevitet hozott, és nem akartam kidobni.
Úgyhogy most az van.. de nem szedem minden nap.

Sissi!
Szép napot nektek.

Köszi a megnyugtatást szüléssel kapcsolatban.
Remélem nem leszel beteg!!!
Itt megint borul az idő :evil: :evil: :evil:

picimami

Tegyél föl fotót a zokniról? :D :D :D

picimami

Este ha Márk tényleg anyuéknál alszik akkor felteszem a képeket.

N am ostr már tényleg megyek.
Vendég

szióka! itt vagyok a netteremben a gyerekekkel, ma nem vagyok hajlandó tanítani. :P

Nócika! Ma megyünk a koncertre 8)

Dömének sok szeretettel:
Kép
MIvel még nem ehet tortát, így jelképesen kívánok Neki ezzel nyugodt, pihenős első hófordulót.

Ha már félelem a szüléstől, a fájdalmat egyszer azt monda nekem egy ismerős, hogy képzeljem el a mensis görcsöt, és aztán képzelejem el ezt 10xesen. Azóta vannak fogalmaim róla...én sem etőtl félek, hanem inkább a komplikációtól, hogy nehogy történjen Vele valami...

Kép
arwen***

Hát valószínüleg ezért kér annyit amennyit mert ilyen rendes...
De amúgy tényleg nagyon rendi,és teljesen megbizom benne :wink:

Zokni:
El sem tudom mondani mennyire picike :lol:

Kép

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Arwen Te nagyon rendes tanárnéni vagy!!! :lol: :lol:

Fiam ma ir témazárót földrajzból és felelnek kémiából :shock: :?

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

köszönöm! Én úgy gondolom, hogy az évben az a 180 nap bőven elég arra hogy tanuljunk. Ma pihenünk.

Kép
arwen***

:lol: :lol: :lol: :lol:

Hányra mentek a koncertre???
Jó szórakozást!!! :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Csak a Párommal. Kettecskén :lol:

Kép
arwen***

Sziasztok!

Cat!Én mint mondtam engem 60 percre mondták a mérést tehát 60 percre lett annyi! Az éhgyomrival nekem nincs gond, mert az böven 5 alatt van! DE nekem ez mostmár nagyon magas! Most uj helyre fogok járni diabéteszre mert a bajcsys dokinéni szarik rám nagyivben! Volt mikor egy héten 3x rendelt vissza, hogy megirja a pairom és utána közölte, hogy nem írja meg mert ugy sincs rá nekem szükségem! Na szép mi! Szal ez volt az utolsó dobása! Maradok itt helyben ezt a 20 hetet meg valahogy csak kibirom! Lehet én is hozzá szoknék az inzulinhoz, de azért én ezt nem akarom! Ugy ahogy gondolom te sem akartad!

Pici! Tegnap mind minig csontlevest ettem azt imádom meg gordon blut! Immmádom! Tom nem épp diétás márcsak a panir miatt, de nem sok rajta a panir igy nem nagy bün!!!

Nemlajos! A 7,6-at nem foglakoztak?? És ott csinálták a korházban ahol szültél??? Dömének boldog hófordulot!

Piri! Örülök, hogy megtaláltad! Bár nem tom mért, de várható volt, hogy nem válaszolnak! Ők szerintem még meg sem nézték és fogsz kapni választ, de majd csak idők kérdése, hogy mikor! Kivi leszek, hogy egyáltalán kapcs e választ!

Asiey! Én amit palántáztam az itt van fennt a nappaliban az ablak alatt! Még nem ültettem ki! DE képzeld már van ami kinött int pl a fejes káposzta! Tök jó látni!!! Meg a sárga répa is bujik kifele! Egyébként itt akkora a szél, hogy nem mentünk ki! Pedig a folia sátrat akartuk megcsinálni! De azt ilyen időben nem lehet! De nem gond! Majd talán a jövö hét végén! Meg elvileg oda is lehetett volna egyből ültetni, de én igy akartam! Majd meglátjuk mi lesz belöle! Amugy majd májusban veszek palántákat, ha ezek mégsem ugy sikerülnének ahogy én azt igazán akarom! Ez csak proba képp csinálom! majd meglátjuk, hogy bejön e! Ha igen akkor jövöre folyt köv!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Arwen! Én nem tudom, hogy reggel hol jártam, de most visszanéztem és csak én lehetek ilyen lüke! Nem tudom, hogy kevertem meg a tegnapot a mával!!!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Ezer bocsánat!!!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép
nócika

nócika: látod, én egy ilyen típus vagyok, nem foglalkoztak a cukrommal, nem foglalkoztak a hepa-eredményemmel, az utolsó vérvétellel, a hüvelykenettel, a szülés után a vérveszteséggel, most Döme súlyával és köldökcsonkjával, de azért mi szépen jutunk előre :wink:

ehh... mit is akartam még? :shock:

mindegy is, tök kómás vagyok, reggel ugye le kellett vinni a kutyát, akkor gyors megreggeliztem, azóta vagy csöng a telefon, vagy bevágódik a zsalu, és ettől megijed és ugat a kutya, vagy Döme sír fel... Most már hazaért a Zuram, úgyhogy nem is fetrengek tovább, megyünk sétálni (meg boltba), mert a teraszcsinálók valami nagyon büdi ragasztóval dolgoztak ma...
Hozott a párom rántott camambert áfonyával, azt befaltam jól :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Hát csajok én feladom!!!

Nem elég,hogy a lányom szivat most a doki is...
Holnap mégse kell befeküdnöm...teljesen tökéletes a ctg-m...

Reggel megint menjek amikor ő is bent van...és ha nem indul akkor a kedd az utolsó nap!!!
Akkor úgy meginditja,hogy tuti gyerek legyen :?

Mondjuk azt nem bánom,hogy nem ott kell feküdnöm és várnom hanem itthon lehetek..

Hmmm Nemlajos az egyik kedvencem a Camembert áfonyával...nyami :lol: :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Nócika..a terheléses cukron nekem 2 órát kellett várnom,utána nézték az eredméyt. :shock: :shock:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Nócika!

Én jobban örültem az inzulinnak, mint a diétának.
A diétát szigorúan be kell tartani mindig, az inzulinnál néha lehet vétkezni, csak akkor egy kicsit többet kell beadni. És engem megnyugtatott, hogy így jó értékeim voltak, és Marcinak nem lehet baja.

Törpiri!

Van egy ismrősöm, akinek 25-én kellett volna szülnie. Neki is minden baja van már, főleg a vizesedés. De a baba nem akar kibújni.

Sissi!

Néztem is és nem is az időmérőt, mert akkor reggeliztünk. De nagyon érdekes lett az eredmény.
Alapból Alonsónak drukkolok. (Vagy néha Raikkönen, esetg Massa) De msot nagyon örültem Barichello eredményének. Megérdemli.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?