A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Bari!
Mi a bajod azzal az overállal???Szerintem nem gáz,én is rosszabbra számítottam! :shock: :wink:
Vendég

[quote="csiri-biri"]B írta:csiri-biriari!
Mi a bajod azzal az overállal???Szerintem nem gáz,én is rosszabbra számítottam! :shock: :wink:

kicsit olyan szegényes...nem baj legalább tükrözi a valóságot :lol:

másik ügyben nem nyilatkoztál :roll:
Vendég

jövök,nemsokára.
lerakom a sulyt a kezemből. :lol: :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

Sziasztok!!!!

Giginek én szoktam irni,kérdezni mi van velük.
Sőt én tervezem is hogy talizzunk,
Mert ő is debreceni.
Én nagyon szeretném ha itt lenne. :lol: :lol: :lol: :lol:

UGYE TI IS LÁNYOK!!!??????? :D :D :D :D :D

Vagy valaki ellene van??

Kata&Milán

oszman777

Bari nagyon jo az a overál. Nekünk van vagy 3 a banános dobozba. Elö veszem már én is.
De mondjuk én kis vagány dzekit+nadrágokat adok rá.

Nem korai még az overál??? Téli???
Télen akkor mit adunk rá???M :lol: :lol: :lol: Kép

Kata&Milán

oszman777

Bari!!!
Multkor is volt egy olyan édi szerko Dávidon,
Nagyon tetszett. :lol:

Kata&Milán

oszman777

Na már megint nincs senki?????? :shock: :shock: :shock:

Kata&Milán

oszman777

valakiiiiiiiiiiiiiiiii???????????

Kata&Milán

oszman777

kata itt vagyok..ez olyan kis vékony overál de a képen nem látszik.télen majd adunk vastagabbat és alá még egy pulcsit :lol:

óóóó rengeteg vagány szerkója van dávidboynak,és van egy csomó csöves is amit kaptunk vagy túrtam :lol: már 4 szatyorral van félrerakva is amit kinőtt :lol: a két nagyobb gyerekemnek összevéve nem volt ennyi mindene mint ennek a kis tökösnek :lol:

tényleg nagyon menő milán :wink: :wink: jó pasi :lol:

az én szavazatom kettőt ér mert én vagyok a legaktívabb :lol: :lol: :lol: :lol: :gigi várunk remélem olvasol :lol:
Vendég

Halihó!
Találtam egy jó puha meleg hálózsákot a banános dobozban. Ráadtam, mondjuk 22 fok van bent. Próbáltam letenni, de kicsit elaludt aztán ordított. Egy csomó ideig dugdostam az ágyba mire rájöttem, hogy melege van :) Levettem róla, most nyugisan alszik a kistakarója alatt.

Bari tök jók az overallok semmi baj velük. Én még nem adom rá Bonira, nekünk is van kisdzseki meg nadrág, de legyen készenlétben. Mondjuk ilyen 5-6 fokokban rá fogom adni az már téli hideg.

Kép

Kép
[/url]
stella40

stella és kata!
én nem ismerem a szlenget? :oops: mi ez a"banános doboz"?
Vendég

Szia Stella!

Kata&Milán

oszman777

Milán is hálozsákba alszik.
Ujjatlan bady+buklé polár hosszu ujju hálozsák.

Nyáron is azért mikor picike volt,pamut hálózsákba altattam. :lol:
Én örülök hogy rászokattam,mert később kezdenek kitakarozni majd,és nem szeretnék 5 percenként ébredni takargatni.
Van is neki sok hálozsákja.

Kata&Milán

oszman777

Bari!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

Fotozzak egyett??
Ahol kicsi a lakás vagy a pince,vagy költözik
Arra a leg megfelelöbb a banános doboz.
Amibe a zöldségesek kapják karton dobozba a banánt.
Tudod már???
Nagyon sok ruhát benyel,költözéskor is.
Fotozzak bari??????

Kata&Milán

oszman777

Sziasztok!

Itt vagyok már végre egy kicsit.Gondolom most mindenki eltűnik. :cry:

Kép
melike

Bari:nem olyan rossz az az overáll.

Én Mátéra most azt adom,amit vas. vettünk Pesten csak nem öltöztetem alá nagyon.De én is veszek télre egy kicsit vastagabbat és más anyagút.

Kép
melike

nem. :lol: :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

ki van eltűnve????

csak olvastam a kezdőlapon az orrszívásról és mivel sajnos még aktuális megpróbáltam ötleteket meríteni.azt olvastam,hogy ne féljen a gyerek a porszívó hangjától(dávidboy nagyon fél),szájjal is lehet szívni a csövet.na majd a férjem szívhatja :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

"banános doboz" nem kaptam választ
Vendég

[quote="oszman777"]F írta:oszman777otozzak egyett??
Ahol kicsi a lakás vagy a pince,vagy költözik
Arra a leg megfelelöbb a banános doboz.
Amibe a zöldségesek kapják karton dobozba a banánt.
Tudod már???
Nagyon sok ruhát benyel,költözéskor is.
Fotozzak bari??????

Kata&Milán

oszman777

De kaptál!Olvasd csak el mégegyszer!

Kép
melike

Bari!!!! NeEeeeeeeeeeee.
Bohockodj neki.
Szivd meg a kis kéz fejét.
Vagy magadon mutasd.
Nevess neki.Meg ne fogd satuba,erőszakkal a fejét.
Az se jo.
Milán már meglátja tudja mi lesz.
Mutatom neki az üvegcsét,rádugom a csőre,ha,Már tudja,és már megy is a porszivo.
Pillanat műve.

:lol: :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

jaaaa bocsi kata mostmár látom :lol:
Vendég

[quote="oszman777"]B írta:oszman777ari!!!! NeEeeeeeeeeeee.
Bohockodj neki.
Szivd meg a kis kéz fejét.
Vagy magadon mutasd.
Nevess neki.Meg ne fogd satuba,erőszakkal a fejét.
Az se jo.
Milán már meglátja tudja mi lesz.
Mutatom neki az üvegcsét,rádugom a csőre,ha,Már tudja,és már megy is a porszivo.
Pillanat műve.

:lol: :lol: :lol:

had szívjon már egy kis taknyot apuci :lol: fő,hogy dávidka ne féljen :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Gigi gyere vissza!

Kép
melike

Ezt így akartam:

Gigi gyere vissza!

Kép
melike

Mindenkinek alszik már a poronty?
Máté már majdnem egy órája. :lol:

Kép
melike

Azt hiszem elköszönök,mert Apa vár. :wink:

Kép
melike

Milán is alszik 1 orája.
Mentem én is.
Kép

Kata&Milán

oszman777

Szia Osszman! :)
Ja Bari az a doboz annak kell, aki tárolni akarja a ruhákat több ideig. Erős, nem szakad szét. Mi 7-en vagyunk testvérek és a bébiruhákat mindenki elrakja ilyen dobozokba aztán az használja akinek éppen szüksége van rá. Mi még Boninak pár nyári body-n kívül semmi ruhát nem vettünk. Mondjuk néha elcsábulok turiban egy-egy aranyosabb darabbal :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

Jó éjt!

Kép

Kép
[/url]
stella40

Jó reggelt!

Orrszívó: nekünk elektromos orrszívónk van. Nincs összehasonlítási alapunk, mert porszívósat nem használtam még, meg Marcus sem volt még nagyon náthás. Egyszer kellett elővenni, akkor szívott rendesen. Viszont halk és éjszaka nem kellett az egész porszívót előszednem. Marcus ennek ellenére utálta, de azért tűrte, csak amikor már megunta, akkor elfordította a fejét.

Csúnya ruhánk nekünk is van. :lol: Mentségemre legyen mondva, nem én vettem. :wink: Kaptam egy kolléganőmtől használt ruhákat és abban volt benne. Meggyőződésem volt, hogy Marcus sosem fogja hordani, s na lám, hipp-hopp bejött a rossz idő, nekünk meg nem volt még meleg utcai ruhánk, így ebben mentünk vásárolni, meg sétálni. Csúnya, de meleg! 8)

Apa megígérte, hogy elvisz ma minket az Árkádba, így tudok venni Marcusnak valami szebbet. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára montana 2009.01.31 17:58-kor.

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Csiri: Boldog Hófordulót!!!!!!!!
bszilvi25

Szia Szilvi! :lol:

Hahó, csajok! Ébresztő! Itt unatkozom a gép előtt!

Kép

Kép Kép
montana

Boldog 4. hónapot Zoénak!

Kép

Kép Kép
montana

Sziasztok!
Hát reggel voltunk sétálni - mi reggel mindig levegőzünk fél-egy órát- és ráadtam a vastag anorákot :oops: Egyáltalán nem izzadt bele. Sajna csak az egyik jó rá az sem sokáig :( Úgyhogy vehetünk majd.
Csiri, boldog hófordulót :) Mi is nemsokára 4 hónaposak leszünk :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 16:45-kor.
hékás

Hékás!

Nem tudom még, mert Apától függ. (Mármint, hogy mikor ébred fel. :roll: ) Ha látom már a napunkat, akkor írok! :)

Kép Kép
montana

sziasztok!

boldog 4.hónapot Zoénak!!!

MIrababa itt huncutkodik mellettem.éjjel egykor felkelt az ébresztőre, mikor apa ment, de visszaaltattam.nem volt éhes.reggel kelt. most látom hogy fogy a haja.mindig rágja az alsó ajkát, biztos jó a fogínyének is. nem tudom mi van vele, de pár napja egy hangja sem volt egész nap,olyan édes.leszámítva a tegnap duáni visítva kelést.rosszat álmodhatott?úgy sajnáltam

Kép
Kép
eyi

Eyi!

Nálunk is van, hogy Marcus felsír álmában, aztán mire odaérek, már alszik megint. Én is arra gondoltam, hogy álmodott valami rosszat. De vajon álmodnak már ilyenkor a babák? És vajon mit álmodhatnak rosszat? :shock: Anya elveszi a cicit? :wink: Vagy egy hatalmas, színes csörgő megtámadja őket? :wink:

Ja, és most hülyének fogtok nézni, de szerintem nálunk az egyik sarokban egy szellem van. :shock: Ha Marcus ölben van, és sétálok vele a lakásban, ha ahhoz a sarokhoz érünk, mindig hangosan el kezd kacagni, gagyarászik, visongat, de nem félelmetesen, hanem tök jókedvűen. De abban a sarokban nincs semmi! Se egy kép, se egy virág, vagy bútor, aminek ennyire örülhetne. :shock: :shock: Szóval szerintem lát valamit, amit mi nem. Bár eddig nem hittem a szellemekben, de ez mindenesetre félelmetes. :? Talán valamelyik nagypapa, vagy a dédi jön el néha Marcust megnézni. :roll:

(Unokatesóm mesélte, hogy a kislánya sokszor bement a fürdőszobába játszani. Amikor már tudott beszélni, akkor ilyenkor beszélt is magában. Egyszer megkérdezte, hogy: kivel játszol? Mire azt mondta a kislánya, hogy: a nénivel. :shock: :shock: Soha többé nem merte megkérdezni tőle. Aztán három évesen abbahagyta.)

Kép Kép
montana

Monti!
Én hiszek az ilyenekben :) Számomra inkább izgalmas nem félelmetes. Múltkor voltunk egy ilyen természetgyógyász rendelőben, Mora intézet és ott Boni olyan jól érezte magát, hogy ha bárki ránézett vagy szólt hozzá, hangosan kacagott. Pedig amúgy jó sokat kell neki bohóckodni, hogy ezt megkapjuk. Biztos ott is valami angyalkák voltak.

Kép

Kép
[/url]
stella40

monti még egy pár ilyen történet és aludni se merek :lol: :lol:
ma körbeviszem dávidot és megnézem van-e nálunk is szellem!
nehéz lesz eldönteni mert ő bazsajog mint a vadalma egyfolytában :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Na, felébredt az én kis szellemekkel suttogóm! :lol: Elkezdődik a nap. Hékás, majd írok, vagy küldök sms-t. Jó szombatot mindenkinek! :lol:

Kép Kép
montana

Sziasztok!

Húúú Montana kirázott a hideg attól amiket írtál. Én annyira parázok az ilyen dolgoktól, bár azt már én is olvastam valahol, hogy a picik olyan dolgokat is látnak amiket mi már nem, mert egy idő után elveszítjük ezt a képességet. Na szóval tényleg félelmetes!!!

Zoénak mi is Ezennek Boldog Hófordulót Kívánunk!!!

Nem akarom elszólni magam, de ha emlékeztek rá írtam, hogy a Marcus nem valami sokat evett mostanában. Talán úgy néz ki visszatér az étvágya. Hát mindenesetre nagyon örülök neki, mert már kezdtem érte aggódni. Hát nálunk állandóan van miért. Először a sérv, aztán most meg a kaja, szóval van mindig valami.

Csak egy kép emlékeztetőül az én kisfiamról, mert már úgyis rég raktam képet.
Kép

ancsika82

Szia Montana!!! :)

nézzétek! :D :D
(belekapaszkodik apa ujjába, és felül!!!)
Kép

majd fel is áll
Kép

GONDOLOM MONDANOM SEM KELL, HOGY TV-ZIK! :lol: :lol: :lol:
bszilvi25

Tényleg ti szoktátok hagyni tévézni? Nálunk is a tv a favorit! Sokszor ha sírdogál mikor egymagában van hagyva, ha megtalálja a tv-t akkor elhallgat, majd eszébe jut, hogy én sírni akartam és folytatja. Nagy csibész!

ancsika82

Szilvi!
Nagyon édi Mercike, olyan ügyin tud ülni!

ancsika82

Ancsi: Marcell nagyon szép kisfiú!!!!!!

itt pedig látszik, hogy a felállás lett a minden. látszik ahogy erőlködik és koncentrál!!! (IMÁDJUK)
Kép
bszilvi25

Lányok, Miáék meddig lesznek Görög-be? Vagy már hazajöhettek! Remélem jön és elmeséli az élményeket!
Gigit mondjuk én nem nagyon ismertem, mivel később kapcsolódtam hozzátok, de én is szívesen látom itt a fórumon. !!!!

ancsika82

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?