sziasztok lányok!
huh,
Niki, nagyon izgi, majd gyere ám a hírekkel! most akkor ez lesz a 0. uh!? szóval az első vizsgálat, mióta teszteltél?
Aproo, köszi a kérdést! hááát. vagyogatunk. hétfőig adtam magunknak határidőt! végülis én is fújom még az orrom, akkor Beni miért lenne kivétel, ezen kívül semmi tünetünk. ha hétvégén még mindig folyik a nózi, akkor hétfőn megyünk a dokihoz (időpontra), és akkor a keddi oltást hanyagoljuk, bár állítólag náthára simán oltanak! :S Lakos Piroskáról annyira jókat nem hallottam mostanában... néha kicsit elnagyolós. bár én személyesen nem ismerem, csak többen járnak innen hozzá! de Csepel tényleg messze van! Tökölön sincs jó doki! Bucsek Szilviék kihez járnak!?
Vera, nekem IE alatt sikerül csinálnom a vonalzóm... bár igaz, már régebben!
Szilvi, továbbra is mennek a drukkok a fogyóhoz. nagyon ügyi vagy!
jajj,
Barbikám, ne haragudj, Enidnek nagyon sok boldog szülinapot utólag is! tényleg tehetnél vonalzót...

örülök, hogy Dönci végül egész jól lett. eléggé sokkolt a reggeli hsz-ed, mert, ha már Te is izgulsz, akkor tuti van valami!
sütikékről tessék fotót gyártani, és legalább úgy hagy csorgassuk a nyálunkat!
annyira klassz, hogy ennyi mindenre van időd!

persze többnyire éjjel! ...
homeos dolgok engem is érdekelnének majd, előre is köszi! oltás után adandó, illetve az influ elleni immunerősítős motyók is, na meg az, hogy hogyan kell adni. hányszor, hányat stb.
Sziszka, nagyon köszi a homeos orrfolyásra írt bogyit! amúgy ezt bármilyen orrfolyásra lehet!? vagy csak a náthásra, és a betegségesre más kellene!? ... bocsi, de annyira nem vagyok képben!

nem látszik, igaz!?
Szuszu is nagyon régen volt, és még sorolhatnám...
Niki ma előbújt, pedig már pont hiányolni akartam, hogy mi volt ketteskével a dokinál, de akkor ezek szerint, ez még csak ma esedékes!
Nicike! írhatnál magatokról néhány sort! hogy vagytok apával a dolog rendeződött!? kis királylánykád!?
Mecsi, szuperek a képek, ismét! nektek miért is kell menni fotózásra!? nem vagy megelégedve a házi fotósotokkal!?

amúgy egy srác fotóz, illetve, most talán egy tanonca, egy lány csinálta Beniről a képeket! de különösebben nem olyan nagyon mézes-mázas, ami esetleg a gyerekeknek kedvet csinálna a fotózáshoz. de végülis nem panaszkodom. Beni most elemében volt! 2500 Ft 5 db kép, amit photoshoppal is megcsinálnak... 3500 Ft azt hiszem a 10 db, és az összes pedig 5000 Ft, de ebből is 10et megPSol... nekünk olyan 50 kép lett így...
éééés, találtam egy szuper oldalt! itt lehet mindenféle extrákat csinálni a fotókkal, pl. keret, vagy a színeket változtatni, stb. teljesen ingyenes, csak regelni kell, aztán mehet is a szerkesztgetés! szuper a cucc!
majd megadom a linket, csak most nincs kéznél

bocsi!
a másik jó dolog, bár eddig mindig ráfáztam, ha elújságoltam nektek... kedden itthon voltam egyedül, mert Benit apa elvitte az anyósomhoz, hogy tudjak takarítani egy kicsit. és átrendeztem a szobáját! teljesen új helyre tettem az ágyát, és azóta nagyon durván szunyál... este olyan 9-1/2 10 körültől, már második napja olyan 3/4 9kor kelünk...

nagyon klassz! én eddig nem hittem ebben a vízér dologban, de lehet, hogy mégiscsak az volt a ludas, és mostantól vége a nem alvásoknak!?

remélem!
és emellett természetesen a délutáni, ebéd utáni alvás is olyan 2-2,5 óra... nagyon jól alszik mostanában, leszámítva a hétfő éjjelt, amikor nem aldutunk...
hát kb. ennyit most. lassan bebújok a kispasim mellé a nagyágyba, és pihizek vele én is egy kicsit!