jó reggelt lányok!
látom megint vannak korán kelők, és nem csak az anyukák között
viki, sok sikert a dokihoz, remélem azt látják hogy ki akar bujni Lackó. nem bánnám ha netán mi együtt mennénk szülni
nekem holnap tuti megint azt mondják hogy sehol semmi. lesz olyan vízszintes méhtevékenységem hogy ihaj!
én viszonylag jól aludtam. leszámítva hogy 1-1,5 óránként keltem pisilni és vödröt kiönteni az erkélyen. jó lenne már megcsinálni ezt az előtetőt. ha nem leszek itthon ki öntögeti a vizet???
párom az durmol. néha már csak arra kel, hogy: már megint hol jártál?!?! ilynekor már visszafelé helyezkedek az ágyba.
ma jön anyukám. csinál nekünk túrós sztrapacskát. ahhoz lusta vagyok hogy én reszelgessek
aztán megyünk nekik álmennyezetet venni, meg magunknak megnézzük a tescoban azt a hordozható ágyikót.
jah és képzeljétek! nyusziapu rákattant a Suttogóra. van valakinek tapasztalata??? az egyik ismerősüknek nagyon beváltt a Suttogó titkai I., és most minden áron olyat akar. állítólag az ő lurkójuk azóta eszik, alszik rendesen, nem nyűgös mióta a szerint csinálják a dolgokat. hát nem tudom... valakinek van tapasztalata? olvasta valaki, és esetleg próbálta???? help!!!!!
ági!
anyjuk tényleg mehetne... hátha mi is beindulnánk utána. mi van ha tényleg rá várunk?!?! milyen rendesek vagyunk
szonjának meséltél? vagy épp azt csinálod? mi a kedvence? mit kell neki most mesélni?
titi!
az a védőnő nem semmi. remélem hamar rendbejössz és nem lesz gond a cicivel.
kike!
te aztán meg vagy áldva Domi babával. ilyen jó gyereket!!! eszik, alszik ugy ahogy kell. és a zajokat igenis minden kisbabával szokatni kell. mi sem hiszem hogy nagyon vigyázni fogunk és nem zajoskodunk. főleg ha én a konyhában leszek

ott mindig olyan zajt csapok. mindig csörög valami
én mikor néha baba koromban nyűgös voltam, anyukám rámkapcsolta a porszívót. mármint ugy rám, hogy a szobában ahol aludtam bekapcsolta. nah attól mindig durmoltam