A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Úgy érzem, én vagyok itt a fekete bárány... :cry: :cry: :cry: :cry:

Tudjátok mit????
:evil:
Vendég

Apa kezdődik, kezdőőőőőőőőőőődiiiiiiiikkkkkkkkkkkkk!!!

Ha értitek mire gondolok!!! :?

Kép
babcika

Kép
babcika

hát nem
:lol: :lol: :lol:

Kép
babcika

[quote="babcika"]e írta:babcikaz vajon jó lesz

http://content.sweetim.com/sim/cpie/emo ... 020344.gif

Babcika,ha nincs hozzá BBCode,akkor le kell mentened a gépedre,csinálsz monnyuk egy szmáj leeeee mappát,és onnan,mellékletként teszed be a hozzászólásodba.

Kép
v.andi

Kedves névtelen!

Hogy lennél te itt fekete bárány, mikor nem is tudjuk a kilétedet, kedves névtelen :?

Kép
babcika

Babcika,
Nézd,ha jól tudom ma kell meggyújtani az elsőt???

Kép

Kép
v.andi

[quote="babcika"]K írta:babcikaedves névtelen!

Hogy lennél te itt fekete bárány, mikor nem is tudjuk a kilétedet, kedves névtelen :?

A névtelen Mabe,csak törölte a regisztrációját

Kép
v.andi

Mabe, ezt ne csináld! Miért törölted magad?????????????????????? :( :( :(

vicger

Andi, holnap, nem ma ;)

vicger

[quote="vicger"]M írta:vicgerabe, ezt ne csináld! Miért törölted magad?????????????????????? :( :( :(

mert én, a gonosz banya elüldöztem ... vagymi ... :? :? :?

Kép

Kép
bibiesbrumi

Anyám, öcsém, izé, mizé, én ezt nem értem, de bizotos én vagyok a hülye :roll:

Andi már alakulok, figyi : Kép

Kép
babcika

jaja Andi, front van ...

Kép

Kép
bibiesbrumi

Babcika szuper vagy.

Kriszti,ja Kép állati szőke vagyok!!!

Kép
v.andi

Lányok!

Ezt viszont ne csináljuk! Mindent meg lehet kultúráltan beszélni, nem sértődünk! OK?

Mabe!

Remélem ez csak felindulás volt, és regelsz újra...

Astrid

Kép
astrid

Na csajok, én mint tyúkanyó... most szépen elmondom, hogy mit gondolok erről az egész hacacárés hóbelebancról, zárt topikról, meg őszinteségről, meg stbről.

Ez egy internetes fórum, s bármennyire is jó a légkör, a társaság, a hangulat, bármennyire is kvázi barátok vagyunk, mindig lesz olyan gondolat, amit az ember nem oszt meg mással, ha zárt a fórum, ha van blog, ha nincs blog. Mindig lesznek olyan emberek, akik más emberek után érdeklődnek, "nyomozgatnak", kibeszélnek, csámcsognak, ha zárt a fórum, ha van blog, ha nincs blog. Mindig lesz olyan, hogy nem vagyunk hasonló, vagy egy véleményen, de ez így természetes, így a normális, mert elég gáz a sok bólogató seggnyaló jános a világban, nem kell olyanná válni. Mindig lesz olyan, hogy valaki érzékenyebb, nyűgösebb, hisztisebb, mert épp a kos a Merkúrban van, s kész a balhé.
DE
felnőtt értelmes emberek vagyunk, kezeljük már helyén a dolgokat, s legyünk tisztában azzal, hogy mi fontos, és mi nem fontos. Fontos, hogy bele tudjunk nézni a tükörbe, de nem fontos, hogy a Jóskapista mit gondol rólunk. Fontos, hogy a gyermekeink felé értéket közvetítsünk, de nem fontos, hogy a szomszédom a tejem mennyiségén vitatkozik a feleségével, mert épp olvasta a fórumon. Fontos, hogy magammal legyek egyensúlyban, de nem fontos mindenkinek megfelelnem, mert nem is lehet.

vicger

holnap megyünk IKEA ... Lilla itthon marad, Lottiska meg kint apával ...nem merem bevinni :shock:

szóval: Kriszti, ha jöttök mostanában, ide is szeretettel meghívok mindenkit hozzánk ....

Kép

Kép
bibiesbrumi

a hisztizést azonnal befejezni, mert mindenki megy a zuhany alá!

és szarok rá, hogy a Jakab Géza mit gondol a zuhanyról!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

vicger

Babcika,egy dologra vigyázz!
Ne tölts le szmájli programokat,mert általában azokkal húzod a vírust is.Ha kell,küldök neked linkeket,ahonnan biztonsággal szedhetsz le szmájlikat:
http://smileypark.gportal.hu/gindex.php?pg=26794615

Kép
v.andi

Bibi, rendben :) szavadon foglak! :)

vicger

Ámen Kriszti!!! :lol:

Kép
babcika

Egyem a szíved Andi!!

Ezt előbb is mondhattad volna, most hogy töröljem a progit????

Kép
babcika

babcika nyomass neki egy delete-t :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

vicger

Hahhhhóó!!!

13 ÓRA ÓTA PRÓBÁLOM ELKÜLDENI A HOZZÁSZÓLÁST, BABANET GRRRR EZ AZ ADDIGI REAGÁLÁS, MOST MAJD ÍROM AZ UTÁNIAKAT :evil:

Tök jót sétáltunk Ritával!! :D Babók békésen nézelődtek, mini alvásokkal megszakítva a nézelődést!!
Utána beszabadultam egy babadiszkontba, vadásztam szép színes apróságokat :wink:
Próbálom majd feltenni ide is.
Mire hazaértem, kisori bealudt, most is a hordozóban, nagyori is alszik.

Kataaa, nemáhogyazthidd, hogy nem bírunk, mert nem reagálunk, sztem sokszor sokmindenre és mindenkire nem reagálunk!!!! Sokszor depisek vagyunk, meg idő sincs mindig, nekem például van egy 2 hónapos gyerekem :lol: ! Irgum-burgum!! Én spec nagyon csípem a búrádat :wink:
Zöld kéz :lol:

Kata és Tara, közel laktok repcsitérhez?? Mert aránylag gyakran viszem-hozom apát, legközelebb asszem 2 hét múlva, összefuthatunk!!

Süti, Bex, nem alvás grrr
Mi is kicsit zizisebbek voltunk, de azért volt alvás nagyjából.

T-pk, fogkefe :D
Marci :lol:

Bniki, hello!

Tengdi, üdv az éhségrohamosok klubjában!!! Legszívesebben a vasszöget is, állandóan.
Annyit szarakodik a babanet, hogy először azt írtam, megyek ebédelni, majd átírtam, h éppen eszem, most már túl vagyok rajta :D

floranan

Babci,nem biztos,hogy kaptál vírust,de jobb a békesség :oops: :oops: nem tudtam,hogy mire készülsz.

Kép
v.andi

Kriszti!!

Ennyire nem vagyok szőke, csak nem találom hova mentette a gép, meg hogy mi a neve, mert bár vörös vagyok, de még maradt némi szőke csíkom :lol: :lol: :lol:

Kép
babcika

[quote="v.andi"]B írta:v.andiabcika,egy dologra vigyázz!
Ne tölts le szmájli programokat,mert általában azokkal húzod a vírust is.Ha kell,küldök neked linkeket,ahonnan biztonsággal szedhetsz le szmájlikat:
http://smileypark.gportal.hu/gindex.php?pg=26794615

rákattintottam a linkre és a nod letiltotta linket,mert vírusos!!! :cry: :cry: :cry:

sutimano76

Kép

vicger

Hát Andi, pedig azt hittem ,hogy olvasol a gondolataimban :lol:

Kép
babcika

holnap husinap :lol: :lol: :lol: Kép

vicger

látom senki nem kapta fel a fejét az üvöltöztünk azurammal :cry: :cry: :cry: és ha azt írom válok??? :roll:

sutimano76

Süti én nem láttam,hogy üvöltöztök , hol írtad???

Kép
babcika

Hú csajok én lemaradtam.....most veszekszünk :?: :D :roll:

Azt csak terhesen szabad!!!

Én utálok vitatkozni és velem nem is lehet, ne tegyétek ti se. Legyünk boldogságban, nyugalomban , szeretetben...

Ja, ma vagyunk 3 hónaposak:
Flóra 5400gr és 61 cm (született: 2800, 49 cm)
Jázmin..hát ő még szunyázik, pedig itt a fürdés ideje

t-pk

[quote="sutimano76"]M írta:sutimano76ennyei ég ,kicsit üvöltözünk azurammal,és addig mennyit írtok...
mia fenét olvastam az előző oldalon???

Kata,Nagyon ügyi Lőrinc,gondolom a mutatvánnyal jobban összekente magát a kakival Kép

Erika,csizma.. Kép

foly.köv.

Babcika,hát itt!!!

sutimano76

[quote="vicger"]a írta:vicger hisztizést azonnal befejezni, mert mindenki megy a zuhany alá!

és szarok rá, hogy a Jakab Géza mit gondol a zuhanyról!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nem hisztizek, de azért az nem esik jól, hogy BÁRKI közületek EZT gondolja: mármint, hogy rosszindulatú vagyok ... én egy nyitott, őszinte, és önzetlen embernek gondolom magam, és SEMMIT nem mondtam, ami miatt így be kell sértődni ... én kapom az osztást , hogy ő belé belekötök meg ilyenek :shock: :shock: :shock: ... csak beszélgetünk, de nekünk kettőnknek valamiért nem megy ez ... nem tudom az okát ...

Kép

Kép
bibiesbrumi

Süti, én felfogtam, és néztem is nagyot, de gondoltam majd ha akarod, akkor kifejted az okokat és a miérteket 8) 8) 8)

vicger

[quote="t-pk"]H írta:t-pkú csajok én lemaradtam.....most veszekszünk :?: :D :roll:

Azt csak terhesen szabad!!!

Én utálok vitatkozni és velem nem is lehet, ne tegyétek ti se. Legyünk boldogságban, nyugalomban , szeretetben...

Ja, ma vagyunk 3 hónaposak:
Flóra 5400gr és 61 cm (született: 2800, 49 cm)
Jázmin..hát ő még szunyázik, pedig itt a fürdés ideje

gratula a 3 hóhoz !!! :)

(én is utálom a civakodást ... :cry:

Kép

Kép
bibiesbrumi

Ja és persze erről jut eszembe...25-én akartam írni Veronika boldog3 hót,Barninak meg boldog 2 hót,és 21-én Dorkinak boldog 3 hót.valamint Flórának és Jázminnak is boldog 3 hót.............és itt kipurcantam,legközelebb csak 1 évesen köszöntöm fel a lurkókat!!!!ez se megsértődni!!!

sutimano76

[quote="sutimano76"]l írta:sutimano76átom senki nem kapta fel a fejét az üvöltöztünk azurammal :cry: :cry: :cry: és ha azt írom válok??? :roll:

???????????????????????????????,

Kép

Kép
bibiesbrumi

T-pk, ez jó :lol: :lol: , csak azért is kérünk Jázminról adatot!!! :lol:

Vicger, jól írtál, tetszik(már az őszinteség, zárt fórum)!! Örülök h mi pontot tettünk az i-re! :D

Flora, háááát a Mátyásföldihez igen, de a Ferihegyhez nem. :lol: De szívesen talizok veled! Sőt Brumit is szaván fogom!!!
És én bevallottam ma az édesnek is szar íze van nálam! :wink:

Süti, mai világban ez már természetes(válás)! Én láttam h írtad, de Rita beleültette a bogarat a fülembe és elmentünk anyóshoz délután, onnan csak nem reagálhatok rád! :lol: :wink:

Andi, gyertyagyújtás! :lol: :lol: :lol:

Manó, gyere, mert sokat kell ám visszaolvasnod! :lol: A babydesign etetőszékre mondtad, h olyanotok lesz?

Erika, nem vagyok hg érzékeny, csak tartok tőle!

Gyerekem már alszik. Ma egész nap le nem hunyta a szemét, de nem is sírt. Áldott jó gyerek volt. Komolyan mondom eddig meg fogtam vele az isten lábát!!! IMÁDOMMMMMMMMMMMM!! Remélem éjszaka nem lesz zöld kéz! :lol: :lol:

Kép
kata05

Vicger...pusz....televanamiteleszokott lenni....neki épp melóelvesztés miatti depije van(sztem),és ezért velem kötekszik,de rossz napot választott,mert hulla vagyok a rossz éjszaka miatt,és ő már lehiggadt,de én puffogok!!!mert én folyton a neten lógok(ok ebben igaza van),de basszus miért kell folyton elmesélnem a mesét a magától mosó mosógépről,a terem a hűtőben a kaja,a porcicák se maguktól távoznak,stb,és emellett van hogy Berni tényleg csak ölbe van el........

vita ott kezdődött hogy talált egy 5011 ft-os csekket,ami már felszólítás volt,és én nem raktam el a csekkeket(befizetett)...pedig elraktam,ezek már újjak,ráadásul ebből az 5011-ből 2500 már ki van fizetve csak még nem ért be vagymittudomén,ááááááááááá,elég is ennyi mert kb 20 oldalt írhatnék.......
szemetes tele,mellette mégegy zacsi tele.....fejéhez vágom ,hogy sose viszi ki,csak tömi,erre nem viszi ki(pedig célzás volt :roll: ),este eszik,eldobható tányérból,és nyomná a tetejére,mondom ne oda mert már csorog ki a szemét gy is....mit csinál.....most mondhatnám,aki kitalálja az nyer vele egy év együttélést,de imádlak titeket,nem tennék ilyet....én keresztem.....na mindegy kivitte az előszobába és rátette az amúgy nem oda való ledobott pulcsijára,hogy ne feljtse el reggel kivinni,az amúgy 3 lépésre,másodiknál bejárati ajtó,lévő kukába....és igen én hülye kivittem nem csak azt ,a többit is!!!

jesszus de sok lettem,pedig nem akartam,pedig úgy jönne,na majd holnap muffogok az anyjának,hadd lássa mit nevelt :twisted:

sutimano76

Én most előre kijelentem, hogy nem boldoghózok! :D Pontosabban mostelőre és utólag boldoghót mindenkinek mindenkorra.
Én legközelebb csak 1 évesen köszöntök. :D:D
Csak hogy ne legyen sértődés...

Babci!

Igen! :)

Süti!

Nekem a szmájli lekötötte a figyelmemet. :D:D Leközelebb ordítós szmájlit tegyél, és akkor észreveszem. :D

T-pk!

És te még mérlegelsz? Hisz ez tökéletes, tuti nem éheznek (gondolom Jázmin is hasonlóan szép eredményeket produkál majd.)

Astrid

Kép
astrid

Úgy tűnik ezt az oldalt elolvasva, hogy lemaradtam valamiről, de mielőtt visszaolvasnék, ezt megírom.
Épségben hazaértünk.
Nagyon köszönöm Madarnak a meghívást, a szervezést, nagyon jól éreztük magunkat és nagyon jó volt veletek találkozni. Azt az egyet sajnálom nagyon, hogy Bibivel és Mókával végül nem is beszélgettünk, remélem, legközelebb majd pótolni tudjuk!!! (addig is levelezünk :wink: )
Jó volt feltöltődni a veletek való találkozásban :D
És akkor most visszaolvasok...

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Scoop, nagyon szépet alkottatok!
KRiszti, annyira szépek vagytok mindannyian, olyan jó látni! :D
És az előbb is akartam írni, minden baba gyönyörűű! :D :D :D :D

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Képzeljétek,Berni 12-15-ig aludt,aztán kaja,majd 17-kor már nagyon sírt,de cicin megnyugi,majd egy ideig tök jól el voltunk,átjött nővérem,erre 18 körül megint óriási üvöltés,de mint akit nyúznak,és bár nem tuduk kikövetkeztetni hogy fájhat-e valami, így próbáltuk elaltatni ,végül 18.30-körül elringattam az autósülésben,azóta alszik,apa csatlakozott, én meg nyugiba netezhetek(nem leszek letolva),és még a csillagszületiket is nézhetem.....elvileg most lenne kaja,és félő,hogy fürcsi előtt kajcsizunk,mint tegnap,mert tegnap is nagyon üvöltött :(

és irogatok egyedül,mert gondolom ti altattok

sutimano76

Süti, most csak annyit, hogy dettó nálunk is ez van, de mondjuk apa sokat segít, csak ma hiper nyügik vagyunk, de én ezen már nem akadok ki, ja és a piros fejü smiley-id olyan feltűnő volt, hogy nem láttam az erdőtől a fát :lol:

Kép
babcika

Jázmin fürdöt és ő 4900gr és kb. 57 cm (szül: 2490, 46cm). Ebben a hónapban híztak 700-700 grammot. Az jó?? Eddig 1kg és 900 gr körül híztak.

t-pk

Na jó, búcsúzom, hazaért apa - jó éjszakát mindenkinek!!!

És aludjatok ráérő anyukák az éjszaka, mert nem leszek holnap és akkor hétfőn megint nem tudlak titeket végigolvasni - ha megint 10 oldalt írtok. Na jó, írjatok csak - akkor az azt jelenti, hogy mindenkinek alszik a kicsi babája :wink: :wink:

t-pk

Holnap én se leszek,megyünk anyósomékhoz

sutimano76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?