A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Látod Szilzi,mindig van megoldás, csak nem szabad feladni. Fel a fejjel!

Holnap ügyes légy a dokinál. Mindent bele! És pakolj ki mindennel.

Kép
flóra 11

Kijavítottam a dogákat,megvarrtam a Flórián munkaruháját holnapra. Csak a nadrágot kellett felszegni.

Jó éjt,mindenkinek szép napot holnapra.

Pá... :wink:

Kép
flóra 11

Jó reggelt, szép napot és sikeres hetet mindenkinek!

Gondoltam bekukkantok reggel. :D

Kép
flóra 11

Szóval lányok, a hőm ma reggelre lezuhant, tehát baba most sincs. Mint ahogy eddig is gondoltam,hogy most nem jött össze. Engem ez a Closti tényleg csak összekevert. :(

Kép
flóra 11

Na, sietek, bekapom a kajámat és itt sem vagyok.

Pá....

Kép
flóra 11

Sziasztok!
Flóra, A rövidhaj is jól állna neked, a fejed tetején megemelve , magasítana is. Oldalt pedig teljesen rövid és tépett!Nem tudom iderajzolni, de én szívesen megcsinálnám neked!

Szilvi napok óta csorog a nyálam az almáspitére, most nekiállok!
A kajánk rakott kelkáposzta lesz.
Tessék rámenősnek lenni a dokinál! Ő van érted, azért fizetsz!!!!!!!!!

Timi merre jársz?

Benó? Hogy vagy?

Tancsu, gondoltuk,hogy hulla leszel! Remélhetőleg Gergőt lefárasztották a rokonok és aludt éjjel!

Kép
muzsuzska

Jó reggelt sziasztok...:)

Ma elmondhatom,hogy végre jó éjszakánk volt....:)
Kaja éjfélkor,3-kor és flél6-kor,de közben alvás végig...
Reggel negyed9-kor keltünk újra az inassal..
Már nagyon rám fért a pihenés...
Ma mosok,vasalok,remdetrakok...és élvezem hogy süt a nap..:D
Még mindig nem olvastam vissza,de van egy kis itthoni irodai munkám az anyóséknak,majd jelentkezem...
Sziasztok..

Cupp..:D

Szép napot mindenkinek!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Cupp Zsuzska!!!!!!!!!!!!....:)

Kép

Kép[/
tancsu

Tancsu, öregszel már 4 hetes Gergő!!! :D :D :D :D

Kép
muzsuzska

Örülök, hogy végre picit pihiztél!
Szóval beálltál anyóshoz dolgozni! :D :lol: Te leszel a kedvenc mennye! :D

Képet ne felejts küldeni a héten Gergőről!
Kérdeztük, mi van a pociddal?

Kép
muzsuzska

Flóra, dobd ki azt a rohadt lázmérőt!!!!!! Nem tesz jót az egészségednek! :evil: :evil: :evil:

Kép
muzsuzska

na megyek mert még semmit se csináltam, csak a spárban voltam. :oops:

Kép
muzsuzska

Késsz az irodaimunkám...
Térképeztem egyet,kijelölgettem,összeirkáltam,stb...:D

Közben bekészitettem a mosást,már csak inditanom kell..

Még én sem csináltam ma semmit..:D
Egyenlőre hálóingben ülök itt,bes em ágyaztam,szalad a konyha,stb...:D
Menek akkor haladok én is...:D

Cupp...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Jah, a pocim jól van,még mindig nagy,de a sebem már alig érzem...
2-3 napja kiesett 2 varratom,akkor kicsit érzékeny volt,de ennyi...
Már egyedül ülök fel,kezd müködni a hasizmom is,nem kell kapaszkodnom hozzá...:D:D:D

Kép

Kép[/
tancsu

szilvi: sajnállom, hogy a hülye járat miatt sok idöd elmegy a várakozásra :evil:

benó: nem fehér, hanem inkább világos barack, de majd dobok fel képet.
már a múltkor is akartam kérdezni: miért vagy vegetáriánus és mikortól?

zsuzska: hányásig ne várj, nekem se volt :lol: :lol:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

szilvi: cigitöl még teherbe eshetsz!
én kemény bagós voltam napi 1,5 csomagot elszivtam 100-as piros golden gate-böl, mégis teherbe estem :lol:
de amint megtudtam, hogy terhes vagyok, abba hagytam és akkor álltam neki zabálni! :?
ja, és majd 10 éven keresztül cigiztem :oops: :oops:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

zsuzska: megnyugodhatsz, én se vagyok szent :twisted: :twisted:

szilvi: amikor a tablettát abba hagytam és rááltunk a baba projektre a Sanyim mondta, hogy hadjuk abba a cigit is. ez pár napig müködött, ünnepek után /karácsony/ ö vissza ment kamionra én is melóba és ugyanúgy cigiztem tovább. megmondtam neki, hogy majd ha pozitiv lesz a teszt, abba hagyom és igy is lett.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Beszarok!!!!!!!!!!!!!!! Egy szent sincs a topicunkon aki nem dohányzott!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Szia Timi!!!!!!!! :D
Ha kinyitod az ablakodat fénypostával küldök almáspitét!!!!! Forró, de fincsi!

Kép
muzsuzska

Írtam, hogy mi lesz az ebéd! Változott, ugyanis a tejföl a pitébe került és a rakott kelkáposztára nem jutott volna. A darálthúst el kellett főznőm, így spagetti készült belőle! :D

Kép
muzsuzska

Ma reggelre piri elmúlt, egy csöppnyi barnázás van, de csak a papíron törléskor. Viszont úgy görcsöl a méhem mintha meg akarna jönni!!!!!!!! Hogy ez most mi,én már nem tudom, majd holnap mondom a dokinak!

Kép
muzsuzska

flóra: én is akarom látni a képet :)

tancsu: örülök, hogy végre tudtál pihenni :lol:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

szia zsuzska
ablak nyitva :wink:
kérek a spagettiböl is :lol:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Timi két oldallal lapozz vissza ott van!

Kép
muzsuzska

nincs, mert a flóra levette :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Azt is kaphatsz! :D :D :D :D

Kép
muzsuzska

Ezt nem tudtam! Csináld meg te is a pitét! Egyszerű és gyors is! Legtovább az alma reszelése tartott!

Kép
muzsuzska

nálunk nem fogyna el. nekem 1-2 szelet elég fél évre, mert annyira nem szeretem :roll:

holnap megyek az elsö NST-re, már alig várom
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Sziasztok bagósok!

Ez a 7. hét! :D :D :D :D :D :D :D :D
Szilzi, mi a helyzet a doki bácsinál? :D :D :D :D :D
Most se tudok jönni, majd jövök. Ma is hánytam, pedig bevettem a B6-ot, de már jobban vagyok. Pusszancs

KépKép
benó

A vonalzóm nem jól tudja, ez a 7. hét.

KépKép
benó

Sziasztok!

Végre itthon vagyok. Visszaolvasok.

Kép
flóra 11

Szent ég! Timi! Napi 1,5 doboz????? :shock: :shock: :shock: :shock:
Őrület! Én ettől felfordultam volna. Hol van ez az én heti pár szálamhoz képest!!! Na,akkor mégis én vagyok a legszentebb. :lol:
Viszont ügyes vagy, hogy abba tudtad hagyni. És Te is Benó,meg Tancsu. És szerintem a Szilvi és aZsuzsi is abba fogják tudni hagyni,mert ugye kismamának nem szabad, anyukának meg már nem illik. Valahogy egy anyuka kezébe nem illik a cigi.

Kép
flóra 11

Zsuzsi,volt már nekem olyan hajam is,amit mondasz, vagy valami hasonló. Az még nem volt rossz, de akkor rendszeresen kellett fodrászhoz mennem,vagy magamat nyírtam itthon,mert ha a teteje megnőtt, már nem állt meg. Ezzel a hajjal nincs macera. Megszárítom és kész.
A munkában egyébként azt mondták, hogy jó, az egyik kolléga kimondottan dicsérte. Azt mondta, hogy csak nekem nem tetszik, de véletlenül is nagyon jó. :lol:
A kolléganő meg megvigasztalt, hogy nekem úgyis gyorsan nő a hajam, ebben igaza van. Februárban nyírtak le ilyen rövidre,mint most és már egész hosszú hajam volt, jóval a vállam alá ért.

Kép
flóra 11

Hát Zsuzsi, nem tudom, hogyan működik a szervezeted,még a magamét sem értem, nemhogy a tiédet. Annyi hormont bezabálunk, Te még szurizod is, hogy nem csoda,ha minden felborul. :(
A hőmérőt nem dobhatom ki, mert a doki mondta, hogy mérjem. Kötelező. Azt mondta, aki stimulálva van,annak kötelező mérni. Mert ugye nektek nem kell,mert ti jártok uh-ra. De engem nem hívott uh-ra, tehát kötelezte a hőmérőzést.

Kép
flóra 11

Bálint fiam beteg, volt dokinál. Egész héten nem megy suliba. Kapott antibiotikumot.

Kép
flóra 11

Sajnos már nekem is kezd a torkom fájni. Talán elkaptam tőle.
Voltam patikában, vettem E vitamint és magamnak a torkomra szopogatós tabit. Homeopatikumot,amit terhesek is szedhetnek. :lol:

Kép
flóra 11

Sajnálom, hogy beteg a Bálint. :cry: Jobbulást nektek. :wink:

Szilzi, elmúlt 4 óra!!! Gyerünk!

KépKép
benó

Bocs, most el kell mennem, majd este jövök.

KépKép
benó

Szilvi, nagyon várunk már!!!!

Kép
flóra 11

Na sziasztok! :D

Megjártam a dokit! Először is tök normális volt már az elején, aztán mondta, hogy megvizsgál nincs e egy nagyobb ciszta is! Hát megvizsgált és olyan jól sikerült, hogy megjött.... :oops: :oops: Én már reggel éreztem, de nem gondoltam, hogy pont ott. Ő sem volt elragadtatva, de azt mondta, legalább nem kell meghozni. Clostit írt fel nem is kis mennyiségben! :shock: A ciklus 3. napjától kell szednem 5 napig, napi kettőt!!!!!! A papiron azt írják, hogy pco-nál kis adagban kell kezdeni, hát ez minden csak nem kis adag!! :shock: De csak tudja mit csinál, nem? :shock: Uh-ra nekem sem kell mennem, de azt mondta mindegy mit mond az A. dokija, azért próbálokozzunk. Egy hónap múlva akkor is vissza kell mennem, ha megjön, ha nem. :?
Abszolut nem értette, hogy eddig engem ezzel nem kellet kezelni! Hát ez van.
szilzi

Én mikor kb 4 éve abbahagytam a gyógyszert és másfél évig nem szedtem, semmi bajom nem volt. Kb 30 napra mindig megjött. Hát eddig ezért nem kezeltek. :(

Olyan ciki volt, hogy pont ott és akkor jött meg! :oops: Jööt volna meg tíz percel előbb vagy később. :oops: Nagyon gázos volt! :oops: Olyan kellemetlenül éreztem magam, bár erről én nem tehettem.

Mi lesz ha valami bajom lesz ettől a sok clostitól? A. azt mondta, hogy nem baj akkor majd egyszerre bevállalunk kettőt :wink: Én montam neki, hogy aha, vagy egyből ötöt! :lol: NA ettől már nem volt olyan boldog! Most drukkoljatok az A. eredményéért. Én mondtam neki, hogy egy két héten belül "méresse be" magát megint, hogy tudjuk hogy állunk! :wink:

De azt mondta a doki, hogy jó lesz ha sz A.-t is minél előbb nézik, mert ez nem lesz egyszerű menet! :( :( :( :(

És természetesen adtam neki 5e forintot. Nem akartam, de olyan normális volt most! És most legalább megköszönte! A kis tanulékony :lol: :lol: :lol: :lol:
szilzi

Na pussz, én holnap jövök, mert itthon is van még meló! :(

Várom a véleményeket, én majd holnap reagálok, ok? :wink:

Puszi Nektek!
szilzi

Szilzi,ne izgulj, nem sok az a Closti..Jövő hónapban én is ennyit kapok szerintem. Sokan szednek ekkora adagot.

A. minél hamarabb menjen. Már akár holnap is mehetne,hogy tudjátok,hogy áll a dolog.

Kép
flóra 11

Mindenesetre Szilzi, vegyél sok ovu tesztet. A 12-dik naptól nézz tesztet, ha az pozitív, akkor azon a 2-3 napon lennétek együtt,mégpedig úgy, hogy lehetőleg 2x egymás után, így növelitek a spermaszámot.

Kép
flóra 11

Szerintem nincs abban semmi különös, hogy pont ott jött meg. Vannak,akiket menzi alatt vizsgálnak, a doki nem először látott ilyet,nyugi. :wink:

Kép
flóra 11

Aludtam egyet,ittam két csésze teát és szopogatom a bigyóimat. Hát még mindig fáj a torkicám. :(

Kép
flóra 11

Az előbb fűrészeltünk a Flóriánnal.Maradt ki parketta,mikor a gyerekszobát parkettáztam, ebből csinálunk az előszobába fogast a kabátokra. Van egy, de kinőttük. Sok a kabát. :wink:

Kép
flóra 11

Helló! :D :D

Szilzi, biztos te gáznak érezted, hogy ott jött meg, de neki ez tényleg nem lehet durva. :D :D Ne aggódj a closti miatt sem, kettőt ettem én is a 2. és a 3. hónapban naponta. :D Jó, hogy azt mondta, csináljátok, mert van remény! :D :D :D :D :D :D :D

Flóra, gyógyulgass! :D És fűrészelj! :lol: :lol: :lol: Hirtelen azt hittem, a rádiózás szinonimáját olvasom. :lol: :lol:

Vettünk a Gy.-nak egy kabátot meg voltunk az anyukájánál, most jött haza Spanyolországból és beszélgettünk vele. Nagyon jól érezte magát, gondolom, sejtettétek. :lol:

KépKép
benó

Helló Benó!

Kép
flóra 11

Holnap nem tudom,mikor tudok jönni. Este 8-hor fogok haza jönni. Szülői értekezletet tartunk. Utálom. Jön a sok okoskodó szülő. :evil: Elmondom a magamét és mindenkit elküldök haza, mondom majd, hogy megy a buszom. :twisted:

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?