A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

T-pk nagyon jó husiban vannak a lányok :D

sutimano76

Akkor még nem nagy a baj Süti, ha még mégy anyósékhoz, vagy most jelentitek be a válást :?: :lol:

Kép
babcika

Süti!

Én ráérek, mert Dóri szórakoztatja magát a pihiszékében. Megtanulta meghúzni a zenélőkét, úgyhogy most 20-adszor hallgathatom a "Hull a pelyhes fehér hót...". :D:D Árulja már el valaki, milyen zenére írták ezt a szöveget, mert valahogy elképzelhetetlennek tartom, hogy egy német játék épp ezt zenélje.
Már fürdödtem és hajat mostam.

T-pk!

Igen, teljesen jó. :) Nem is lenne jó, ha mindig 1 kg-kat híznának. Gondolom így is elég cipelni a popsijukat! :D

Astrid

Kép
astrid

Jaja Kata (Tpk), nagyon jó a husi, és főleg,hogy ikrek :!: :P

Kép
babcika

Miből maradtam már ki megint! :shock: :? :roll: :( Nekem jobb programom volt. Itt voltak Andris keresztszülei a 10 hónapos kislányukkal. Andris nagyon jól elvolt a kiscsajszival, nagyon élvezte, hogy másznak, bunkereznek, pakolgatnak együtt. És annyira büszke vagyok rá, mert nagyon óvatosan bánt vele, vigyázott rá és segített neki. Remélem ez előrevetíti Öcsivel való kapcsolatát is. :) (imádkozó smiley)

Kriszti, megint a szívemből szóltál a nyíltsággal, megfeleléssel kapcsolatban, de nekem ez utóbbiból van mit még tanulnom. Mint Timinek, állandó megfelelési kényszerem van, gyerekkorból eredeztetődik és még szorul némi kupálásra. Online továbbképzést nem vállalsz?

Nekem - még mindig - tetszik a blog ötlete, mint párhuzamos megoldás. De ezt már nem mondom el többször, lesz ami lesz, én alkalmzakodom.

Süti: Micsoda csudajó délutáni szunya. Csak aztán vissza ne üssön... :lol: :wink: Nálunk ma alig volt alvás, azaz próbálkozás volt, csak mélyen és hosszan nem sikerült kivitelezni. A vitát sajnálom, remélem most már szent a béka. :)

T-pk: Szép méretek és még gyönyörűségesebb hölgyemény! 8)

Kata: Miénk is szunyál kb azóta. Remélem jól is alszanak majd. Nektek is drukkolok.

Kép

Kép
hgrita

no,esti szertartáson túl vagyunk,Apa büfiztet.Barni ki van nyúlva.

Süti,nálunk ugyan ez,csak pepitában :evil: :evil: :evil: evvvan.

Anna,örülök,hogy megvagytok.Jó volt látni titeket,Samuka annyira klassz pasi.Mesike egy kis csoda,gyönyörű.

T-pk,olyan édes ez a kép!A 700 gramm tökéletes.Heti 160-200 gramm között írja a szakkönyv az első 3 hónapban.

[quote="sutimano76"]H írta:sutimano76olnap én se leszek,megyünk anyósomékhoz

Ezt vehetjük fenyegetésnek? :lol: :lol: :lol:

Kép
v.andi

Rita,elfelejtettem írni,hogy beleolvastam a blogodba,tök jó,a képek meg nagyon tetszenek ahogy a fotos progival megcsináltad!!!

béka még nincs,és amíg nem talál másik munkát nem is lesz!!

sutimano76

NA SZÓVAL:

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hihetetlenek vagytok!Kb. 12 oldalt kellett visszaolvasnom,de jelzem becsülettel megtörtént.Viszont miután így kicsesztetek velem,esélytelen a reagálás.Csak ami megmaradt.

BABÁK ÉDESEK,ÉN SEM ÍROK MINDENKIT KÜLÖN-KÜLÖN!!!

Mabe:nem értelek.Szerintem Bibi csak elmondta a véleményét,ami őszinte volt,és ugyebár ez az amit elvárhatunk egymástól..Nem védeni akarom,de szerintem nem a reg törlése a megoldás.Akkor inkább egyezzetek meg,hogy nem beszélgettek egymással vagy csak egyszerűen te se reagálsz rá és ő se vissza.Ennyi.De ez csak az én VÉLEMÉNYEM!

Kriszti:a dumád haláli,olyat röhögtem.Hajrá,foltasd csak,imádlak olvasni! :D

Süti:mi volt a vita tárgya?Ha nem titok. :D

Ja és ma megkaptam apától,hogy őrült fórumozó vagyok,de persze én megmagyaráztam neki,hogy csak azért ülök itt folyamatosan,mert annyit írtok,hogy nem győzöm visszaolvasni.Ugyanis általában mindig amikor bejön a szobába és a gép előtt talál,akkor tuti,hogy pont itt vagyok a Babaneten. :D

Huh,na most ennyi,majd ha eszembe jut még valami,reagálok.
Vendég

Andi,háthogy hiányozzak,csak azért írtam,meghogy észrevegyétek hogy nem vagyok Kép

Lina a fő ok:ami miatt durci volt,hogy feszült,mert valszeg nem lesz melóhelye,vagy ha meg is marad,akkor is töredék pénzért,emiatt váltani kéne,de hova???és fentebb leírtam a csekkel kezdődött!!

sutimano76

Rita,
[quote]S írta:üti: Micsoda csudajó délutáni szunya. Csak aztán vissza ne üssön...
és fél 7 óta még most is alszik,pedig már 8-kor kaja lett volna!!

sutimano76

Pic-re tettem a dokumentumok közé valamit (Blog).
Kéretik elolvasni,megnézni,hogy tetszik e pacekra a blog,és akarjuk é használni.

Kép
v.andi

Na, próbálok újra bekapcsolódni…

Tengdi, az tutkó, h Kosban áll a Hold, és sztem a mi küszöbünkön topog, mert amilyen nyűűűgi én voltam tegnap, huuuh, szerencsére kisorin nem jött annyira ki, bár napközben semmit nem aludt tegnap.

Rita, de édes vagy :D ölelős szmájli
Tényleg egy perc alatt egymásra hangolódtunk, be nem állt a szánk végig :D Jó kis sétáink lesznek, látom én!!!!!

Engem is bánt, ha nem reagáltok le vmit, de kb 3 mp-ig, secperc alatt túl vagyok rajta. De látom, Dorkától újra kosarat kaptunk, mert a romantikus lánykérésnek is ellenállt szó nélkül :wink: de megbocsátok, nekem is még kismami agyam van, Katának meséltem a talin, h rohantam, h elkészüljek, kezdtem a zuhit a Lactacid Feminával, majd félig le is zuhanyoztam vele, mikor eszembe jutott, h talán az első lépcsőfok után váltani kellett volna egy tusfürdőre……..

Erika, én a Humanicot kerülöm…..
Emailt képpel megkaptad?

Kata, átfordulás szupi!! Nagy gratula Lőrincnek!
Cici :(

Süti, mééé üvöltöztetek??
Idézetes „rajz” én is bírom :lol:

Névtelen Mabeee, nanemááá!!!!!! :evil: Ne kezdjétek újra!!!!

Kriszti, nagyon tetszik az írásod!!!!!!!!! A tyúkanyós ki-mit gondol összefoglaló.

Süti, én felkaptam rögtön, csak mire végigolvastam, h reagáljak mindenre, már írtad újra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kata, én lenni nemértem, a mátyásföldi az melllik??? És Mabe odamegy? Miiiii?????????

Süti harmadszor, sztem ne akadj ki, ezek csak pasidolgok! Pénzdepi meg érthető, mert ő a klasszikus családfenntartó, a férfi, ez büszkeségi kérdés.
Az, hogy a net előtt ülök, azt én is hallgatom állandóan :wink:

floranan

Flora dejó hogy ennyit írtál nekem,foglalkoztál velem,(bocs de az idézetes rajz,mi is?)

Mióta együtt vagyunk sosem ő volt a család fenntartó,most lenne ,de nem tud.......gondolom így még fusztrálóbb!!!de akkor se engem b....gasson,mert ha én se állok mellé,hanem szapulom,akkor egyedül fog összeomlani!!

Zuhanyzás.... :lol: :lol: :lol: szórakozott egy tyúk vagy!!! :wink:

sutimano76

Bocs, ez nem reakció, csak magammal társalgok :D:D:

Wolfgang Amadeus Mozart: 12 variáció (részletek)

Mi a „Hull a pelyhes…” szöveggel énekeljük azt a francia dalt (Nicolas Dezédet alkotása), amit Mozart 1778 nyarán Párizsban hallott. Szövege szabad fordításban így hangzik: „Elmondom, édes jó anyám, mi bánt: mióta Silvandre gyengéden reám tekintett, szívem minden percben azt kérdi, élhet-e valaki szerelme nélkül?” A téma egyszerű, ritmikájában azonos alsó szólam kíséri. Az V. változatban elegáns, könnyed a párbeszéd a két szólam közt. A VI-ban a nyolcadokká rövidült téma mellé egy tizenhatodokká sűrűsödött alsó szólam szegődött kíséretül.

Na, így már talán könnyebben hallgatom majd több ezerszer, hisz egy francia dalt (bár a szövege érdekes egy gyerekjátékba) vagy egy Mozart művet csak jobb hallgatni, mint a "Hull a pelyhes"-t... :D:D

Astrid

Kép
astrid

[quote="v.andi"][ írta:v.andicolor=orange]Pic-re tettem a dokumentumok közé valamit (Blog).
Kéretik elolvasni,megnézni,hogy tetszik e pacekra a blog,és akarjuk é használni.
[/color]

elolvastam, Kép vagyok ehhez,de majd metanulom,szóljatok ha lesz ott valami!!!

sutimano76

Astrid,akkor most mivan???a hull a pelyhes Mozart zene???

sutimano76

[quote="sutimano76"]A írta:sutimano76strid,akkor most mivan???a hull a pelyhes Mozart zene???

Énekeld jó sokat, művelődsz! :D
(Ha jól értelmezem, egy francia dal, amit aztán Mozart is feldolgozott. Gondolom ezért került egy Fisher-Price játékba...)

Astrid

Kép
astrid

Süti: Köszi (blog). és aranyos vagy, hogy írtál is kommentet. (puszilós szmájli)

Kép

Kép
hgrita

[quote="sutimano76"]F írta:sutimano76lora dejó hogy ennyit írtál nekem,foglalkoztál velem,(bocs de az idézetes rajz,mi is?)

Mióta együtt vagyunk sosem ő volt a család fenntartó,most lenne ,de nem tud.......gondolom így még fusztrálóbb!!!de akkor se engem b....gasson,mert ha én se állok mellé,hanem szapulom,akkor egyedül fog összeomlani!!

Zuhanyzás.... :lol: :lol: :lol: szórakozott egy tyúk vagy!!! :wink:

pedig téged fog ba***gatni, mert téged szeret, és ugye mint tudjuk, az ember fia-lánya abba rúgja a legnagyobbat...
ez persze nem szép dolog, de evvan

rajz, hirtelen nem tudtam hogy írjam röviden az idézet az idézetben stb által kijött alakzatot :D

floranan

Rita,tudod,a lista!!!így akartam bevágódni :lol: :lol: :lol:

Astrid,holnap megnézem a mozart cd-n,hátha rajta van,a zongoraórákról nem dereng(4 év)

sutimano76

Drága kicsi csillagom,mindig meglep,ugyi 17-kor evett és 18.30 óta alszik......lehet ma már nem kéne fürcsizni,hanem gyors szopi és alvás...na meglátjuk milyen hangulatba kel!!!egy peluscserét ígyisúgyis meg kell ejtenem :?

sutimano76

BAbcika, nekünk is ilyen székünk van, csak fehér :wink:

Süti, nem tudom a többiek írtak-e erre valamit, de természetes, hogy egy idő után megpuhul, sőt egész kicsi is lehet a mellünk, de tej azért van, nem kell miatta izgulni :wink:

Viki, nem semmi! 7 kiló!!

Bex, ez a csirkemell nagyon jól hangzik!

Kriszti, Kisati a bilivel :lol: :lol:

Süti, velem azért alszik a kicsi, mert NEKEM így sokkal jobb és könnyebb :wink:

KAta, remélem, már jobban vagy :) zöld kéz :shock: :shock: :lol: :lol:

T-pk, jó neked, hogy megvannak a dédik :) és minden jót nekik is és nektek is! Jópofa az unokaöcséd!!!

Kata, Lőrinc nagyon ügyes, hogy így megfordul már!

Erika, feketecsoki, papír :lol: :lol:

Andi, kamasz-pofa-szag :lol: :lol:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Flora,ja hogy az a rajz...hihihi

Benkő feleséget keres,szoktátok nézi??????????azt a sok egyszerű nőt :roll:

sutimano76

Anna,
[quote]S írta:üti, nem tudom a többiek írtak-e erre valamit, de természetes, hogy egy idő után megpuhul, sőt egész kicsi is lehet a mellünk, de tej azért van, nem kell miatta izgulni

nem ,nem írt,de nagyon köszi,és bár hetente mérjük és jól fejlődik,de mivel most még fejni se nagyon tudok,hiába iszom a laktoherbet,kicsit aggódtam,ráadásul csak az egyik funkciónál evésre,a másik inni vagy nyuginak csak,és mindjárt itt a 3 hós ugrás,még jó hogy már akkor lehet főziket adni,remélem jól tudom...

na csajok új téma,3 hósan elkezdhetnek más is enni,mit?????????????????????????????????????????????

sutimano76

nem altattam, hanem csillag születiket néztem :) :oops: de közben szoptattam azért 8)

Bibi, a hiszti, amit írtam sarkítás volt, s direkt, hogy felkeltse a figyelmet ;) Remélem Mabe meggondolja magát, s lehiggad :) Bolondság egy snassz véleménykülönbség miatt törölni magát az embernek, de ezzel együtt ha komolyan gondolta, tiszteletben kell tartani.

Süti, hát nem eccerű... a munkanélküliség egyébként is egy lélekgyilkos állapot :? :? :? :? remélem mihamarabb talál egy számára megfelelő munkát, addig is ne vedd magadra a húzásait, de a "játékszabályokat" beszéljétek át ismét ;)

fáj a hasam a sok gyümölcstől :? :? :?

vicger

És már megkaptam, hogy "nem fáj a derekad? már 2 órája ülsz a gépnél!" :wink: :lol: :lol:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Süti,én például imádom,hogy anyatejezünk,de nekem Dani előző gyerekorvosa viszonylag hamar javasolta a hozzátápit.Igaz,nyáron könnyebb,de én azt hiszem,hogy bepróbálkozunk az almával,és a répa levével.Anyukámmal pont ma beszéltem,hogy csinálunk sütőtököt,és lefagyasztjuk,mert pont nem lesz szezonja már,amikor eheti.Mégis jobb,mint a konzerv bébiétel.

Kép
v.andi

[quote="laki papné"] írta:laki papnés már megkaptam, hogy "nem fáj a derekad? már 2 órája ülsz a gépnél!" :wink: :lol: :lol:

Akkor ma mindenki ki lett osztva a babanet miatt!!!! :lol: :lol: :lol:

sutimano76

Süti ne máááááááááááááááááááááááá, ne akarj 3 hósan hozzátápin gondolkodni :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :!: :!: :!: :!:
bőven ráér majd 6 hósan ;)

Anna :lol: Milyen kedves Attilától, hogy így aggódik ;)

vicger

Süti, 6 hósan!!!

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Igen a sütőtökről én is beszéltem a nővéremmel,ugyanis én még a szagától is rosszul vagyok,ezért ő fogja nekünk megsütni!!!

sutimano76

A korai hozzátápi melegágya a későbbi allergiának, én nem tenném....

vicger

Kép
v.andi

Ok,köszi Andi,Vicger és Anna,akkor még ráérek agyalni ezen!!

sutimano76

az milyen már ,hogy csak pasik vannak a csillag születikbe???tök furi :roll:

sutimano76

[quote="sutimano76"] írta:sutimano76
[quote="laki papné"] írta:laki papnés már megkaptam, hogy "nem fáj a derekad? már 2 órája ülsz a gépnél!" :wink: :lol: :lol:

Akkor ma mindenki ki lett osztva a babanet miatt!!!! :lol: :lol: :lol:

Nem mindenki. :wink: Bár ha úgy vesszük már ma hajnalban volt, hogy Gábor rámszólt, hogy ne kattogjak annyit a klaviatúrán, mert nem tud aludni. :)

Kép

Kép
hgrita

[quote="vicger"]A írta:vicger korai hozzátápi melegágya a későbbi allergiának, én nem tenném....

Kép ebben lehet valami.Én sem ragaszkodom hozzá,de Dani nem is volt teljesen anyatejes.
Allergia alatt ételallergiát értesz Kriszti???

Kép
v.andi

Én is 6 hósan kezdem majd a hozzátápit, addig remélem kitart a tejci. Andrissal is mindent úgy tettem, ahogy a nagykönyvben meg van írva, és lekopogom, de az égvilágon semmire sem allergiás. Én is - mint Andi - almával, répával, krumplival és sütőtökkel kezdek.

Na, ez lesz a következő vitatéma, már látom. Bár ne legyen igazam. :lol:

Kép

Kép
hgrita

Rita,sztem nem vita téma.
Szerencsére Daninak sincs allergiája ételekre,és jó evő.Persze nincs kőbe vésve,hogy mikor.Ha kitart a tejcsi,akkor valószínű én sem kezdeném előbb.

Kép
v.andi

Ja ,Rita,tennap erre is akartam írni......ilyenkor azt kell mondani,ne hallgatozzon,hanem aludjon :lol: :lol: :lol:

Andi,link megnézve,köszi

na berni lassan tuti kel,mert már 5 órája evett utoljára,de asszem addig megfürdök....

ha nem tudnék visszajönni,akkor jó éjt!!

sutimano76

Kép
v.andi

félkéz, kisori órák óta nyűgi

süti, hozzátáplálás
brazíliában 3 hótol :wink: !!!!
sőt, apja valamelyik nap levágott egy szelet almát, odatette a baba szájához, ő meg percekig nyalogatta. én először majdnem elájultam, aztán, mikor mondta, hogy ezt is szokták, akkor mennyugi. ott is felnőnek a gyerekek, és nem is apró ország!!

jó, h mondjátok a sütőtököt, én is fagyasztok!

floranan

tengdi, most jutott eszembe
volt a párom dévaványán!!! tavaly! :D

floranan

Andi, akár étel, akár keresztallergia.

Flora :) alma nyalogatás :)

Rita én sem kaptam még ki :)

vicger

na ,ismét itt ,illatosan.....

még egy kérdés....felfáztam,fáj a pisilés,lementem dokihoz,supraxot írt fel,mivel szoptatok,de a betegtájékoztatón az áll hogy a szedés idejére hagyjam abba szopit,

valakinek volt már ilyen problémája,és mit szedett rá???????

Lányom még mindig alszik,4 órája,és enni meg 5 és fél órája evett,jobbik cici durranás előtti állapotba volt,fejtem kicsit(20ml),de a rosszabbikból is kisajtoltam 30-at,ha lehet akkor megint igyekszem nappal fejni a rosszabbat,mert ha kiscsaj nem eszik belőle,akkor tuti keresztet vethetek rá!!!

sutimano76

Manó,te írtál már erről,de bárki válaszolhat....mennyi tejet érdemes egy zacsiba lefagyasztani a főzelékekhez a későbbiekben????

sutimano76

Az auchanba(kistarcsaiba) 197 ft rövid ujjú body!!!!!!

sutimano76

ma már 2 laptetőm volt,remélem Berni az iccakát is így folytatja :lol: :lol:

sutimano76

na kiscsomag ébredez,jó éjt!

sutimano76

Kép

Kis ragyogó csillag cseresznyevirágom :) :) :)

vicger

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?