A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Alulírott Benedekfi Botond csatlakozom a tokás-combi hurkás 6 kilós táborhoz!

Kép

Andrea
Kép
kindernay

Annee! Jobbulást!
Szivvi! Utólag csináltam a blogot, de tudtam állítani a bejegyzés dátumát, és így sorba rakta. Mostmár folyamatosan szeretném csinálni.
Nenoke! Ez a könyöklősdi elég horrorul hangzik!!! Plasztika is kell, vagy begyógyul magától?
Kata! Ádámnak vezetsz naplót? ;) rendes tőled!!! Én papírra is írok, ezt igazából a barátoknak csináltam, hogy ne küldözgessek hetente köremileket, hátha nem érdekel mindenkit…
Lynia! Fel se tűnt a 40+7, írtam, amit küldtél…

Ceniko! Súly+hossz már benne van Dorka táblájában, és idővel ezek az adatok is oda mennek. Én még az apgarra gondoltam!
Egcsi! Mint fent ;) mi az emiled? Átküldöm szívesen! Microsoft excel tábla. Van olyanod? Hogy mentsem el, h meg tudd nyitni?
Többgyerekesek! A végére, az egyéb alá oda tudnám írni a korábbi szüléseitek vajúdását!

Ckat! Imádom azt a morcos képet Ádámról. Egyébként annyira nem is volt extra nyüszi nap, csak az arcizmok összerendezése nem ment még ;)

Orsi! Miért sír Emőke? Tali lehet jövő héten is. Ezen a héten már úgyis kettőre hivatalos vagyok ;) plusz 2 gyógytorna, szal elvagyok…

Nagyrét tali! Igen, ez nekünk, budai fertályon élőknek lett kitalálva. Bár én dél-buda, de közvetlen járatom van hűvösvölgybe. És már a 18-as vili is kimegy hűvösvölgyig.

Táblázatot du feltöltöm. most még nem volt időm.
Vendég

Bori, gratula Ádámnak a 3.hónaphoz! :lol:

kispiskóta

Szivvi várunk benneteket csütörtökön,de jó lesz!!!!! :lol:

talira én is beneveznék vmikor,jó lenne találkozni.

Nyunyikám megkapta az oltást !volt sírás pedig előtte vigyorgott is
és 62 cm 5640 gr.
szépen gyarapodik ő is.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!
Nagyon sokat ige´nyel ma is Egon. Egyre kevesbe tud cicizni, keves a tejcsi, pedig mar a 3. sort iszom es laktoherbet is ittam masfel liter, meg fel liter asvanyvizet....Voltunk kicsit setalni is az jo vot. Nagyon varom mar a more milket, mert lassan elfogy a fagyasztott tejcsi is.

Gurgi! Ezer drukk holnapra! Szoritok pici Samukanak!

Dorka! Nektek is szoritok. Meg van egy kis ideje Balazsnak, hatha meggyogyul!

Ildi! Kosz, hogy leirtad a fejes trukjet. :wink:

Hajni! Tömzsi, milyen edesen nevet :D es meg nyujtja a nyelvet is hozza.

Egon mar lassan 3 honapos es minket meg nem hivtak oltasra :shock: Hetfotol dolgozik ujra a dokink, eddig szabin volt. En holnap felhivom. Lehet, hogy itt nem is szoktak hivni a bebeket. Melinda, te tudod, hogy mukodik itt?
Na, megyek levagom a kormet, amig alszik, de lehet, hogy megbanom, mert nagyon keveset aludt ma es nem szeretnem felebreszteni, de mar nagy neki :?
molkata

Körmök levágva :D

Bori! Gratula Àdámnak! Kis hónapfordulós! :P

Andi! Nektek is gratula. A kis 6 kilós! :D
molkata

Nyunyi éppen kiosztja a tornázon a kutyát,szabályosan kiabál neki.
oltásnak eddig semmi hatása,lehet következő evés után elmegyünk a gyógyitárba.
kapott bőrápoló krémet mert nagyon száraz a bőre.

Bridzsi

Kép
esztora

Mi is holnap kapjuk meg a szurinkat. Dr.bácsinkat most sikerült telefonvégre kapni. Szerinte ebben az időszakban egészen 6 hónapos korig a legimunisabbak, legvédettebbek a babák. Tehát nincs apelláta, mennünk kell. :( A legjobb hamar túlesni rajta.

Kata! Egcsiékhez hasonlóan Egon is olyan oltásokat kap alapból, amit nálunk csak javasolnak és jó pár ezer HUF-ba kerülnek darabonként. Nálatok ilyenkor kell valamennyit fizetni az oltásokért?

Tücsi
mtücsi

Má nem tom mit írtam s mit nem.
Olvastam a Dorka féle verziót is a Balázs bújj ki-nak.
Hát hasonló a két olvasmány, de hisz egyazon gyerek születéséről van szó.
Hát nem lehetett sétagalopp, s szerintem ezért zárkóztok el mindketten a tesó projekttől.

Egcsi - hát ezek szerint az ámerikai eü sem fenékig tejfel. Mintha valahogy sejtettem volna. Végülis ott is emberből van sokminden, az meg azért ugyi magától beszél.

Na ismét léptem, Grétut fel kell költsem enni, mert 55 perc múlva szülőértekezés az elsősök szüleinek. Amit elsőszülött jányom nem bír lenyelni, azaz hogy neki ottan miért nincs keresnivalója.

Kép
kissmanó

Igen, már 3 hós... Olyan furi, nem tűnik 3 hónapnak az elmúlt idő. Pedig tényleg sokminden történt, de valahogy egybefolyik.

Jaj, csajok. Múlthéten a gyogyitornán egy olyan kisbaba volt mellettünk, akinek az egyik kezén nem fejlődtek ki rendesen az ujjak. Annyira rossz volt látni, a szívem szakad meg. Én meg képes voltam azon bedepizni, hogy nincs elég időm magamra... :oops: :oops: :oops:
Áhh, jó dolgomban nem tudom, mit csináljak!

Gyógytornával egyébként jól haladunk. A lábai (mint a vasárnapi képen láttátok), nagyon jól működnek. A karjait még túlságosan megfeszíti. Használja, nyúl, fog, simogat stb., de a tónus túl sok. Ettől nehezebb átfordulni is. Szóval, az még hátra van. De nagyon örülök, hogy nem engedtem a rinyálásomnak, és mindennap elmentünk a múlt héten. Hiper gyorsan fejlődik a gyerek. Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!!
Vendég

Zsuzska szemét kb egy hónapos korában átmosták kétszer (a kontrollvizsgálaton is!)Szegényt nagyon sajnáltam, végig kiabált :cry: Minden rendben volt, erre pár napja újra váladékozik a jobb szeme, amivel gond volt! Én többet nem akarom átmosatni, úgyhogy most szemcsepp és masszír!Remélem használ... Remélem jól masszíozom: orrnyereg két ujjal körkörösen, majd szem alatt kifelé- aki tudja_ jó így?

Kép
m.andrea

Tücsi! itt semmiert nem kell fizetni, meg a patikaban kivaltott gyogyszerekert sem neki. :D -bocsi Egon olben.

Andi! nekunk a vedono ugy tanitotta, hogy a szemgyoktol az orrnyergig es vissza. egyszeruen csak le es fel. puszi Zsuzskanak!

Bori! szornyu lehetett...szegeny gyerek. de olyan jo, hogy Adam gyorsan fejlodik.

Esztora! a masszir is segit, mert az olajjal tortenik. :D
molkata

Gurgi :)
Gondolok rátok holnap. Szegény ti. :?

Emma :)
Zalán nem aprózza el a hízást. :lol:

Enikő :)
Szegény te! Remélem gyorsan kint lesznek azok a fogacskák! :)
Hát adjál tápit, ha fogy, akkor nincs kérdés,muszáj!

Kinderke :)
Bence tegnap egész nap aludt! Talán 2 óra hosszat volt fent, játszótér-szopi-fürcsi mindent egybevéve. Volt olyan peluscsere és szopi, amihez fel sem kelt normálisan, felnézett a molesztára és aludt tovább. :shock:
Most itt vigyorog a pihiszékben, löködi a kockát, szerintem már nem egészen véletlenül. :wink:
6 kg :wink:

Brigi :)
Véletlengyerekek :D A 99.9% biztonság! 8)
Nekem is ajánlotta a doki a spirált és egyebeket is, de én örülnék egy "véletlen" 3-askának. :wink:

Uxi :)
Éjszaka :D Csak így tovább! Én is sokszor felkapom az első nyekk-re, mert az én cickóim is durrognak. :roll:

Bori :)
Szerintem nincs Excel-em,mert egyszer bemondta az unalmast a computer és eltűnt róla minden program. :roll: Valamilyenbe küld át, aztán majd meglátjuk műkszik-e. :? E-mail cím megy priviben. :wink:

Manó :)
Amerikai eü: Tehnika csúcsszuper, emberi tudás háááát... :? Tudnék mesélni, főleg, hogy alapból eü-s vagyok. :)

Másodszülöttem fekszik a kiságyban és csépeli a könyvecskét, amit felaggattam neki. Közben dumál, viháncol. Megzabbantom! :D
Ma vennem kell neki zoknikat, mindet kinőtte. :roll:

Egcsi
Kép

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Köszi Kata, Egonnak is puszi,most megyek szavazni :lol:

Kép
m.andrea

Köszi Egcsi, köszi Pillangó, Kata és mindenki a holnapi drukkokat!

Bori!
Ügyik vagytoooooook!
:lol:
(szegény másik kisbaba :( )
Gratula a 3 hónaphoz!

Egcsi!
Aranyos a másodszülötted de nagyon!! :lol:

Mandrea!
Megint elkezdett váladékozniiii?? Basszus de miért? Ne már :shock:

Pillangó!
Két szemcseppet próbáltunk, egy sem segített és a maszír sem..sajnos, ez van pff.. :(

Nemsokár jön apa, már nagyon várjuk.
torolve_20131003125716

Egcsi
tényleg zabálnivaló ahogy vigyorogva játszik :D

Gurgi
nekem is csomóban a gyomrom a szuritól is... hát még ez a kimosás :(

Képzeljétek, apa cégesvacsizik, az első estém egyedül a fiammal, és az első fürcsipancsi, amit én csinálok egyedül :D De már reggel megbeszéltük, hogy aranyos lesz, mert apa csak éjszaka jön, és - nem akarom elkiabálni - eddig tündér! Minden szopi után fél óra- háromnegyed óra játék (mosolyok, "beszélgetés"), aztán alvás volt...

Kép
Kép
emma1976

Emma!
Ügyik legyetek ill. vagytok fürcsikénél..

Elöször én is izgultam picit de ment.

A szuritól annyira nem tartok, a szondázástól viszont nagyon.
torolve_20131003125716

Lynia! A 2,5 órában vajúdtál, vagy csak nézelődtél? Tehát igazi programozott császár volt, vagy megvárták, míg Maja elindul?

táblázat 1190134586.1972.xls
Vendég

Sziasztok!!!

Nem tudom emlékeztek-e még rám???
Puszilok mindenkit és Gratulálok mindenkinek!!! Nagyon szépek a babók!!!

Mi megvagyunk, igaz nagyon gyorsan eltelik minden napunk:

3-4 körül kelnek éjszaka akkor etetés, majd tejci fejés
reggel 7 körül ébresztő ua. műsor
aztán van egy fél órám a Gergőre
fél 10 körül újra kaja
11-kor újra tejci fejés
majd ebéd, Gergő altatása, fiúk etetése
aztán ekkor van egy fél óra - óra szusszanásnyi időm (takarításra)
aztán 2 körül etetés majd újra fejés
aztán megyünk ki mind a négyen levegőzni
fél hat körül bejövünk etetés, tejci fejés
majd kezdjük a fürdést nagy tesó, anyuci, apuci, picurok
etetés, majd fél 10-kor utolsó fejés és alvás

Így néz ki minden napom.........

De szuper rájuk nézni és látni, hogy jól érzik magukat a bőrükben, apuka pedig rengeteget segít, IMÁDOM!!!

Puszi mindenkinek!!!!

Kép
Kép
times

Times most írt az augusztusi topikba! jól vannak, csak sok a dolog.
Vendég

és már ide is ;)
szia Times!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! örülök nektek! ha tudsz, rakj képet is!
Vendég

hali

Bori, semmi vajúdás! jele sem! még az oxis tesztre sem! csak nézelődtem, kaptam pár adag infúziót+katétert+borotválás aztán a műtét ami mindennel együtt 40perc volt kb. abból az utcsó 30 perc a stoppolás és egyebek

jó húsban vannak ezek a gyerkőcök aogy olvasom! megnyugtató! mert Maja is kb 6kg és 60cm körül jár!

olyan jó éjszakánk volt 19,50evés 20,30-4,00 alvás!!! végre! az utóbbi időben csak 5 órák jöttek össze

PÉntek du. kimenőőőőőőőőőőőőőőőőő! :lol: barinőmmel irány veszprém nézelődés és ilyesmi!
ez az első, gyermek apukával, végre sikerült annyi tejcit összehoznmom, ami 1 etetésre elég talán, remélem (240ml)!?

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Emma: Nálunk meg fordítva van :lol: A párom eddig mindösszesen 1x fürdette meg Zalánt (múlthét pénteken) :shock: akkor is úgy, hogy ott álltam mellette... a vizet én készítettem el neki, én töröltem utána szárazra én öltöztettem fel a gyerkőt :lol: Már fel sem tünik :shock: Az lenne a furcsa ha más csinálná helyettem... :wink:

Ma délutánra már nagyon ki voltam, igenerősen agyaltam azon, hogy kiugrok az ablakon :shock: 8) :D amikor mindhárom egyszerre nyomta+ a párom is dinka volt, és én is bal lábbal keltem fel :roll: . Lényegében szívtuk egymás vérét így öten, úgyhogy el is léptem a kölkökkel vásárolni :lol:

Viszont jóhír, h holnap nem kell főznöm, maradt máról raguleves is meg sültcombi is. Mondjuk holnap délelőtt időpontunk van tanácsadásra, úgyhogy nem is valószínű, h tudnék főzni...legalábbis délelőtt...

Gurgi: nekünk azt mondta a szemorvos, hogy 3 hónaposnál fiatalabb babáknál nem nagyon szoktak átmosást végezni, mert rendszerint kiújul és ismételni kell... :roll:

Egcsi: És milyen területen dolgoztál az eü-ben? A férjed mivel foglalkozik??? Szeretsz kint? Nagyon édes a kisfiad :wink:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Dorka, mennyit hullahoppozol? Valaki már írta,hogy tuti. Kilóban vetted csak észre vagy alakilag is?

kispiskóta

Enikő
azért ne ugorj ki :D

Kiscsibémet megfürdettem, megetettem, 5 perc alatt elaludt :D Nagyon élveztem az önállósdit! Persze jó, hogy apa rendezi, de rámfért egy ilyen este...
Remélem ez a nagy vihar nem ébreszti fel

Kép
Kép
emma1976

Vendég

Sziasztok!

Ők az én picurjaim:

Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
times

Szépek a bébiképek! Még-még-még!!
És ha olyat nyomnánk, hogy 0-1-2-3 hós képeket tennénk fel egymás után, hogy lássuk a fejlődést? Mivel a családi fotótémára nem írt senki :(
Esztora
Mikor kajol Nyunyi dél-egy körül? És akkor odamenjünk hozzátok? Remélem jó idő lesz!! Nyunyika nem lázasodott be?
Bori
Nagyon jó a klip!
Lynia
240 ml egy evetre :shock: Egyik este tápot kapott Lili és 60 ml-t be is vágott, azzal elvolt 8-éjfélig...

KépKép

KépKép
szivvi

Lynia

240 jó nagy adag!!!

Nálunk a fiúk 150-150-et esznek (napi 6-szor)

Kép
Kép
times

Bori: :-) :lol: k@rva jó! Mi lesz holnap ilyen f@s időben????

Gudnájt mindenkinek, született feleségek szünet van! :lol:

Andrea
Kép
kindernay

Mindenkinek köszi a Benedícséreteket. 8)

Emma :)
Ügyik vagytok ti egyedül is! :wink:

Times :)
Nagyon szépek a fiaid! :D Minden elismerésem, nem semmi program! :shock:

Enikő :)
Nem dolgoztam sokat az eü-ben, mert mentem főiskolára. De azért többet értek a dolgokhoz, mint egy laikus és szurit bármikor, bárkinek be tudok adni. :D Egyébként azt a keveset ortopédián dolgoztam, a fősulin pedig, mint szociális munkás végeztem. :)
Férjem végzettsége szerint vendéglátós-szakács, de itt villanyszerelő. :wink:
Szeretünk kint, sokkal könnyebb bizonyos szempontból, persze nem fenékig tejfel. :?

Király ez a reklám! :lol: Megmutatom majd apájának is, bár ő szakállas, úgyhogy eleve lépéshátrányban van. :wink:

Emi :)
Kimenő :wink: 24Oml bőven elég lesz, akár éjszakára is kimaradhatsz. 8)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Bori - jó a reklám.
Bár férjuramnak a löketet az adta meg a sűrűbb "borotkázáshoz", hogy Adria emígyen reagálta le, mikor apája kissé borostásan puszit kért: "előbb menj s borotkázz meg apa, mert nagyon szúrsz".
Szóval ha Adria meg én puszit akarunk osztogatni, akkor mese nincs, apának menni kell simis arcit csinálni.

Times. Tök jó, hogy előkerültél. Bár tudjuk, hogy tutira nem fenékig tejfel napjaitok zöme, de azért kicsivel sűrűbben is jöhetnél, legalább 1-2-3 sor, pár kép, s nem nyílvánítunk elveszettnek.

Emi - akármilyen zabás is legyen Majus, tuti nem fog éhenhalni ilyen előkészület után.

Emma - nálunk szintén mint Enikőéknél. Apa nem fürdet. Szabad megkockáztatnom, hogy sosem fürdette egyiket sem? Igaz, cserébe most is épp No-ban ellopott recetúra alapján leveskét főz.

Szilvi - támogatom a képfeltevési javaslatod.

Ma szülőértekezésen úgy felemelkedett a pumpám, hogy csak. Nem tanítónénire, mert ő ártatlan. Íratkozáskor, még tavasszal, kérték, hogy a kérésre írjuk rá, milyen idegen nyelvet szeretnénk. Erre ma kiderül, hogy sosem volt még csak szó sem arról, hogy elemiben mást is lehessen tanulni mint angolt. Hát kicsit sem lettem pipa. Most gyerekem jól összekeveri a kicsinyke német tudásával az angolt. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Amúgy az előbb órarendet szerkesztettem, minden órának egy kis képet találtam (pl. olvasásnak egy nyitott könyv, kézimunkának egy olló, stb) s rendesen elfáradtam. Kicsi jányom nyomatja 5 órája a hunyát, asszem kiveszem a bébjárgányból (még az udvaron aludt el), s beviszem az ágyba, ennie adok, majd átnyomom a saját ágyijába. Vagy lefexem csak én símán, s megvárom mi lesz?
Nem tom, de én álmos vok, uhhó léptem.
Csóközön.

Kép
kissmanó

Néhány kép rólunk:
Pocakosan Ádikával: Kép Kép Gáborkánk
Petivel Kép Kép Apával
mtücsi

Sziasztok!

Nagyon jók a képek!

Szivvi nekem tetszik a fotóötlet!

Enikő! Ha kell ilyen tápszer tudok adni (van egy felbontott doboz, szívesen odaadom, alig hiányzik belőle), és itt Domaszéken van a gyógyszertárban.

Mennek a drukkok a szurikhoz, és a vizsgálatokhoz!

Jó éjszakát mindenkinek!
Emi

Kép Kép
emi_25

Times! Gyönyörüüek a gyerekeid!!!! Nem csodálom, hogy nem tudsz jönni. :D Csak néha egy-egy képet.....

Tücsi! Olyan szépek vagytok! Èdes kis család! :D Nekem a két fiús kép tetszik a legjobban :wink:

Nehezen ment az eves ma este. Végre lett volna tejcsi, de Egon nem akart szopoizni, csak nagyon keveset.
Mellgyuszisok! Neketek volt olyan, hogy a babó nem akart a gyulladt mellbööl enni. Miért???? Már meggyógyultam és jön a tej rendesen, szal nem értem.

Na pusszantás, mert alszom el.

Jó éjt mindenkinek! ès köszönjük a szavazatokat :D
molkata

Jó reggelt!:)

Nagyon nagyon szépek a bébikék!!:D

Times: Jó hogy benéztél. A kicsik gyönyörűek és a bátyus is milyen büszke! nagyon édesek.:) :) :)

Tücsi: Gratula a családodhoz! Nagyon szépek vagytok!:D

Drukk hegyek a mai szurisoknak, szemészeteseknek, és doktor bácsi/nénihez menőknek! Kép
Vendég

Tücsi! De jó, hogy pakoltál képeket. Aranyos mindenik fotó, de tényleg a két fiús csúcsszuper. Ádikát miért nem mutizod meg? Őt is, őt is lássuk.

Szurikhoz meg szemészethez drukkhegyeink, reméljük azért babóknak nem annyira fájdalmas mint nekünk a tudat.

Kati - nem tudom mit mondjak, mint kitartás. Ha meghátrálsz a szopival, akkor az majd a tejcsi kárára megy, szóval ne add fel, ha éhes, tuti eszik belőle. Vagy ha túl éhes akkor zavarja jobban? No, nem tudom, valahogy próbáld kitapasztalni. Nem könnyű, de megéri.

Időjárással hogy álltok? Hírek szerint car, s akkor lészen még minitalitok ma?

Annee - Tömzsikének ismét imidzsváltás a vonalzón? Vagy csak én lennék nagyon álmos?

Család elhúzott suli/ovi/meló, én mék segíteni Grétunak (alukálni).

Kép
kissmanó

Szia Manó!:)

Jól tetszik látni! Imidzs és dizájn váltás volt.

Nah, menni kőőőő mer ordíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííít!

Majd jöv.
Vendég

Tücsi :)
Nagyon szép családod van! :)

Annee :)
Jó az új imidzs. :D

Csináltam képeket a Bencéről fürcsi előtt. Hááát, az én fiam olyan hurkás, mint egy kismalac. 8)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Most néztem meg a táblázatot. Tök jó! :D Annyi kiigazítás hozzám, hogy nem méhszájlazító volt, hanem méhszájtágítás katéterrel. :roll:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Bori!
Nekem beírhatod a gátvédelmet amiből 1 cm-s vágás lett.
+ sztem a doki tágított kézzel is nem mondta ugyan de rendesen mahinált obabent.

Annee!
Köszi a drukkot, délre megyünk.

A ma éjszakánk érdekesen alakult, ilyen még nem volt sosem.
9-1/2 10 körül alvás, 11-kor kelés :shock: majd 2-kor is..rövidek voltak ugyan de nemtom miért ébredt fel a kistücsök..nem szokott
hm../talán a front/

Mtücsi!
Édesek vagytok! :lol:

Times!
Nagyon cukik az ikrek meg a tesó is nagyon helyes kissrác.
Örülök, hogy jól vagytok és hogy apa sokat segít. Én ezt mindig csodálom, hogy lehet ilyen frankón összehangolni. (én ebben nem vagyok jó)

Enikő!
Nekünk azt mondta a szemorvos, hogy 3 hós korig mndenképpen meg kell csinálni
torolve_20131003125716

Sziasztok!

Sikerült 11-től aludnom 5-ig, toppon vagyok csajok :lol:
Zalán még mindig taknyos, olyan mintha a Fenistil nem is hatna.. :roll:
Ma délelőtt viszem vissza kontrollra!

A csajok jól vannak, csak Bogit a hétvégén összecsípte valami bogár (anyukámnál volt kint és ő hangyára gyanakszik) és allergiás reakció lépett fel, brutál hólyagok vannak a kis lábán
:shock: De amúgy hála okésak!

Gurgi: Ez jó :lol: Nekem meg totál mást mondtak (Violának 1 éves korába mosták át, Zalánt is elvittem szemészhez mert neki is váladékozott, és aszonták majd 3 hósan kell visszevinnem, és akkor kiderül kell-e átmosás vagy sem) Amúgy Zalánnak a masszírozás használ. Már egy ideje nem váladékozik a szemecskéje :)

Egcsi: Én is vendéglátós (szakács, cukrász,felszolgáló) vokk :oops: És most képzem át magam, mert ha visszamegyek dolgozni, tuti nem kapok munkát 3 gyerekkel a szakmáimban... :roll: :(

Tücsi: Nagyon szép a családod :) Gratula! Mennyi fiú :shock: Na nálatok aztán több gatya szárad, mint bugyi :shock:

Manó: A csajok magyar tannyelvű osztályba járnak? Jó Grétud alvókája! Sztem az oxigéndús mennyei levegő teszi, ami felétek van :wink:

Emi: Köszike, sztem ma íratok ki másmilyen tápit. Ha kimennék érte Domára, ugyanott lennék, mintha teljes áron vennék másmilyet... :roll: De nagyon drága vagy, hogy felajánlottad :wink: Köszi!!

Times: Egyszerűen gyönyörűek :) De azé nem irigyellek. Egyszerre 2 törp :shock: És melyik melyik amúgy? :oops: :D

Megyek reggelizek, aztán nemsokára megyünk dokkerhez!

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Tücsi
Tök jó képek! Helyes családod van! És mennyi fekete haj! :D

Egcsi
Tessék szépen Bencét feltenni! Nem te vagy egyedül, akinek hurkagyurka a kicsikéje :D

Gurgi
Hű, ez tényleg fura. Biztos a nagy vihar....

Nekünk 3kor volt gyors kajcsi, aztán reggel apa addig mocorgott, hogy 7.15-kor felkelt a bébi :x persze tegnap nem látta, és odavolt, nehogy úgy menjen el dolgozni, hogy alszik. Na azért nem haragszom, mert pelenkázta meg megszeretgette... Csak én 11-ig fent voltam, elaludtam, éjfélkor jött apa haza, dumáltunk, kis alvás, kajáltatás, fejés, bámultam a plafont, így megint csak rövid alvás volt utána... Szóval nem Zalán hibája de tök álmos vagyok

Kép
Kép
emma1976

Sziasztok!

Gurgi! Millió drukk mára!

Times: persze, hogy emléxünk! Tündériek a srácok! Nagyon ügyes vagy, hogy így össze tudod hangolni a dolgokat :wink:

Tücsi: szép a családod!

Enikő: nátha hess!!! Sajnos hozzánk is beköltözött :cry:

Egcsi: ha csináltál képeket akkor szeretnénk is látni :wink:

Samunak estére hőemelkedése volt és iszonyatosan sírt :cry: Szerintem fájt neki a lábikója, nemtom, de így még soha nem sírt. Adtak kúpot, éjszaka szerencsére semminem volt, szépen alukált :lol: Természetesen kajálni felébredt de itánna aludt meg én is! Reggel meg arra ébredtem, hogy valaki hangosan kacarászik mellettem. Olyan édes volt :lol:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Emma! Apa-fia kapcsolatépítés hajnalban nálunk is megy. De úgy oda vannak egymásért... Nincs szívem ellenkezni. Párom mindig azt mondja, hogy már ébredezett.... ;)

Gurgi! Nálunk is van ilyen ébredéses éjszaka néha. De max 2 hetente 1-2 éjszaka. Sztem ne aggódj miatta.

Megyek talizni KinderAndival!
Vendég

Sziasztok!

Köszönjük szépen a dícséreteket. :D

Manó! A legelső képen én lennék (Gabókával a pocakomban) és Ádival a képen. A fotót Petikém készítette.

Enikő! A mi dr.bácsink megfázáskor Calcimusc + Fenistil csepp párost ajánlja. A Calcimusc allergia esetén is hatásos.
Gatya ezerszámra, amikor kimosom őket. (És a párom még mindig Gáborkának kistesót szeretne, aki szerinte tuti, hogy fiú lesz. Mivel, hogy ő annak csinálja! A fiúknál is mindig ezt mondta, hát most már kezdek hinni neki. :? )

Times! Kis drága csillagok! Gyönyörűek a babák.:D Olvasva a napi programotokat, te sem vagy időmilliomos! Még milyen szerencse, hogy a férjedre ennyire számíthatsz.

Annee! A vonalzód nekem is tetszik. :lol: Sóginőddel mizújs?

Tücsi
mtücsi

na, Tücsi, akkor ezt félreértettem.
azt hittem, hogy pocakosan, de Ádi lakott a pocóban. :oops: :oops: :oops:
bocsesz.

sajna tejcsi észrevette, hogy gyerek sokat alszik, így visszavett a termelésből. csak az a baj, hogy többet vett vissza. na most gyermekem nem hagyom unnyit hunyni.
nehéz ezzel a tej dologgal.
léptem elsőszülöttem után.
ja, kérdésre: igen, gyerek magyar tannyelvű oskolába jár.
(félkezes voltam)

Kép
kissmanó

Bori!!
Jah nem aggódom csak fura, hogy ilyet még nem produkált :)

Amire viszont felfigyeltem, hogy ha a másik szobában alszom hajnalban a kanapén, felébredek, fülelek, először nagy csend aztán kb. fél perc vagy egy perc múlva felébred Samu, teljesen olyan mintha megérezne engem. (ez majdnem mindig így van de csak akkor amikor a másik szobában vagyok) hm..nem semmi :D

Manó!
Nekem pont annyi tejcsim van amennyi Samunak kell. Se több- se kevesebb.
Mások meg írják, hogy milyen sok van..hogy csinálják :roll: :lol:
torolve_20131003125716

Sziasztok!
felhivtam a dokit, hetfon 10:30-ra megyunk oltasra. szegeny pindur - felkezes vagyok.

Mano! persze, nem adom fel!!!!!

Hajni! a vonalzod kafa!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gurgi! drukkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Emma! pihizzzzz!

mi most ketten fozunk, mert nem akar elaludni :D
molkata

Tücsi: Sajnos semmi! 41+4-nél jár, de a doki a Péterfyben nem akar inditani neki! :evil: :evil: :evil:
Állitólag nem szeret inditani mert annak mindig csaszi a vége. Áhhh... nem mondok inkább semmit... :roll: :roll: :evil: :evil: :evil:

Erősen elgondolkodtam a mai talin, de nem merek neki indulni. Egyrészt sóginém miatt, másrészt meg már nem is érnék oda délre. :roll: Bocsi csajok! :oops:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?