Na jó, most kicsit mentegetőzöm.... a melóban nagyon sokat rohangáltam és mindig hamar elkopott. Ezért kellett még egy, ha megyünk valahová, ne az elnyűttet kelljen...
Süti én is felkaptam a fejem, de mire ideérek Te el... nem tok mit írni, hasonlóak vagyunk, nem írhatom, hogy most nehéz neki és legyél türelmes, mert én sem bírom, ha igazságtalanul cseszegetnek.... Drukkolok az éjjelért!
Kata Lőrinc csoda ügyi....
Erika az előzőben leírtakat Te hoztad ki belőlem cipő ügyileg!
A képek annyira jók, kár, hogy ennyire gyorsan váltják egymást.
T-pk várjuk másik gyönyörűségről is a képet!
Kriszta az írásaidat nagyon csípem, de ez már olyan elcsépelt... Luca.....szavakat nem találok. Még a sírós is.. Te komolyan, mind a 4-en annyira szépek.
Astrid, mi nem ismerjük egymást? Már többször akartam az autóitok miatt kérdezni, most meg hogy írtad a dél-pest neked még jó....
Dorkával megint egyetértek. Tegnap éjjeli elszállt hsz-ben leírtam a véleményem, de nem megy újból.
Flora én annyira csípem a lazaságod, beszéltünk is erről, de ahogy leírod az almás sztorit....
Nem tom írtam-e, de nekem apum harapta úgy körbe az almát, hogy be tudta kapni és szopizta.

de hát azt már a pocakban is szerette.
Scoop, de jó, hogy előkerültél... így már nem tudnak gyanúsítani az eltűnésetekkel.
Viki torta??? Írd majd meg milyen lett, ha megcsináltad.
Andi köszi, én is erre jutottam pelus ügyileg... csak nem akarok 2-est mert az kicsi. Most 3-ast vadászok, hogy melyik kisebb, de nem bonthatok ki csomagokat....
Aki nem tudná, mert itt nem jött le és még nem találkozott vele: Bibi nagyon kedves, nagyon szimpatikus csaj, mondom ezt én, akinek nem volt alkalma beszélgetni vele. De az egész család szupi.
Valakit bizti kihagytam, tuti. Ne hari.
Jaaa és van akit imádok, a többieket meg szeretem. Nem szimpi nincsen köztünk!!! Ez csak úgy eszembe jutott!