A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

[quote="sutimano76"]n írta:sutimano76a ,ismét itt ,illatosan.....

még egy kérdés....felfáztam,fáj a pisilés,lementem dokihoz,supraxot írt fel,mivel szoptatok,de a betegtájékoztatón az áll hogy a szedés idejére hagyjam abba szopit,

valakinek volt már ilyen problémája,és mit szedett rá???????

mostanában elég gyakran felfázom, bár a fájdalmas pisilésig szerencsére nem jutok el, mert:

egy kiló só a fürdővízbe, egy 15-20 perc benne csücsül, s viszlát felfázás!
Sütikém, próbáld ki, s ne mászkálj mezítláb ;)

vicger

Kép

sírni is tud :)

Kép

vicger

Helló csajok!

7-kor keltünk, fennt negyed 9-ig, aztán vissza 11-ig. Páromnak volt pofája 0-11-ig szunyálni. És csodálkozik, hogy hulla, hiába mondom neki, ha túl alszom magam, akkor is van ilyen. Na, de ez velem nem sűrűn fog előfordulni mostanában. :lol: Gyerek szinte egész nap aludt nem tom mi lesz éjjel, már félek....
Anyóst köszöntöttük. Ebédeltünk finomat, megvártam míg felébred, etettem. Aztán ő ott mi meg mentünk. Lejártuk a lábunkat. Szekrényt néztünk, de nem találtunk megfelelőt. Aztán nekem csizma.
Én nem vagyok hajlandó máshol cipőt venni, csak Deichmann. Az ára szerintem nem vészes, mert 5-6 ért már találok jót. Éééééééééssss 1500 ft-ból most lett két új 1 bokacsizma meg 1 hosszú. De csak azééé mert én is neeeeem noooomális. Ugyanis, ha megtetszik 1 akkor abból szoktam 2 párat venni. Mert ritkán van nekem jó. 2 éve volt 2 ami tetszett. Az egyikből vettem 1 párat a másikból kettőt. Aztán fél áron egy 3. párat. 1-2 hónap különbséggel! De mivel ők 2 év garit vállalnak amikor elkopott visszavittem. Egyszerre 2. Először sikerült javítani, de aztán szétment teljesen és akkor csere. De mivel akkor már abból nincs, levásárolható. De nem találtam akkor semmit és kaptam 2 utalványt. Most meg szétment a második pár, az is csere, abból lett 500 ráfizetéssel a bokacsizmi. De párom talált egy nagyon klassz csizmát így most 1000 ráfizetéssel lett az is. :lol: :lol: :lol:
bex13

Kriszti gyönyörűek a gyerköcök.....Luca karja milyen kis husis,nekünk csak lábink ilyen, karuk még nem hurkásodik!!!!Jól belakott,és nem aludt be,most fent hagytam,csend van,remélem nem nézelődik,hanem alszik....

Bex,jó vásár!!!

jó éjt!

sutimano76

[quote="astrid"]S írta:astridzerintem a blog és a fórum teljesen másra való, ezért nekem kicsit fura lesz (ha ez a megoldás) a kettő együtt...
A fórumra egymás után érkeznek a hozzászólások, sokkal közelebb van az élő beszédhez, annál csak a chat olyanabb.
A blog viszont egy valakinek a beírása, aminél konkrétan arra reagálnak. Szerintem ezzel megnehezítjük a saját dolgunkat, mert ha pl. több érdekes téma előjön, akkor ott mindenegyiket követni és kommentelni... Nekem egyszerűen időm nem biztos, hogy lenne erre.
Plusz akkor lesz majd olyan kategótia, hogy "Astrid nyűgjei a családjával", amit később bárki visszakereshet? :D:D

Kata!

Lőrinc nagyon ügyi! :)

Na ezért idegenkedem én is a blogtól!!!!! Köszi Astrid, hogy megfogalmaztad!!!!!!
vikiviktor

[quote="babcika"]E írta:babcikazt a röhögős izét elloptam Vikitől, remélem nem bánod Viki :oops:

Nem bánom.... :wink:
vikiviktor

[quote="bibiesbrumi"] írta:bibiesbrumi
[quote="vicger"]a írta:vicger hisztizést azonnal befejezni, mert mindenki megy a zuhany alá!

és szarok rá, hogy a Jakab Géza mit gondol a zuhanyról!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nem hisztizek, de azért az nem esik jól, hogy BÁRKI közületek EZT gondolja: mármint, hogy rosszindulatú vagyok ... én egy nyitott, őszinte, és önzetlen embernek gondolom magam, és SEMMIT nem mondtam, ami miatt így be kell sértődni ... én kapom az osztást , hogy ő belé belekötök meg ilyenek :shock: :shock: :shock: ... csak beszélgetünk, de nekünk kettőnknek valamiért nem megy ez ... nem tudom az okát ...

Én egyáltalán nem gondolom, hogy rosszindulatú lennél.... :wink:
vikiviktor

Na jó, most kicsit mentegetőzöm.... a melóban nagyon sokat rohangáltam és mindig hamar elkopott. Ezért kellett még egy, ha megyünk valahová, ne az elnyűttet kelljen... :oops:

Süti én is felkaptam a fejem, de mire ideérek Te el... nem tok mit írni, hasonlóak vagyunk, nem írhatom, hogy most nehéz neki és legyél türelmes, mert én sem bírom, ha igazságtalanul cseszegetnek.... Drukkolok az éjjelért!

Kata Lőrinc csoda ügyi....

Erika az előzőben leírtakat Te hoztad ki belőlem cipő ügyileg! :lol:
A képek annyira jók, kár, hogy ennyire gyorsan váltják egymást.

T-pk várjuk másik gyönyörűségről is a képet!

Kriszta az írásaidat nagyon csípem, de ez már olyan elcsépelt... Luca.....szavakat nem találok. Még a sírós is.. Te komolyan, mind a 4-en annyira szépek.

Astrid, mi nem ismerjük egymást? Már többször akartam az autóitok miatt kérdezni, most meg hogy írtad a dél-pest neked még jó....

Dorkával megint egyetértek. Tegnap éjjeli elszállt hsz-ben leírtam a véleményem, de nem megy újból.

Flora én annyira csípem a lazaságod, beszéltünk is erről, de ahogy leírod az almás sztorit.... :lol: :lol:
Nem tom írtam-e, de nekem apum harapta úgy körbe az almát, hogy be tudta kapni és szopizta. :lol: :lol: de hát azt már a pocakban is szerette.

Scoop, de jó, hogy előkerültél... így már nem tudnak gyanúsítani az eltűnésetekkel. :lol: :lol:

Viki torta??? Írd majd meg milyen lett, ha megcsináltad.

Andi köszi, én is erre jutottam pelus ügyileg... csak nem akarok 2-est mert az kicsi. Most 3-ast vadászok, hogy melyik kisebb, de nem bonthatok ki csomagokat.... :lol:

Aki nem tudná, mert itt nem jött le és még nem találkozott vele: Bibi nagyon kedves, nagyon szimpatikus csaj, mondom ezt én, akinek nem volt alkalma beszélgetni vele. De az egész család szupi.
Valakit bizti kihagytam, tuti. Ne hari.

Jaaa és van akit imádok, a többieket meg szeretem. Nem szimpi nincsen köztünk!!! Ez csak úgy eszembe jutott! :wink:
bex13

még nem csináltam tortát... :wink: :wink: jó éjt!
vikiviktor

[quote="vikiviktor"] írta:vikiviktor
[quote="astrid"]S írta:astridzerintem a blog és a fórum teljesen másra való, ezért nekem kicsit fura lesz (ha ez a megoldás) a kettő együtt...
A fórumra egymás után érkeznek a hozzászólások, sokkal közelebb van az élő beszédhez, annál csak a chat olyanabb.
A blog viszont egy valakinek a beírása, aminél konkrétan arra reagálnak. Szerintem ezzel megnehezítjük a saját dolgunkat, mert ha pl. több érdekes téma előjön, akkor ott mindenegyiket követni és kommentelni... Nekem egyszerűen időm nem biztos, hogy lenne erre.
Plusz akkor lesz majd olyan kategótia, hogy "Astrid nyűgjei a családjával", amit később bárki visszakereshet? :D:D

Kata!

Lőrinc nagyon ügyi! :)

Na ezért idegenkedem én is a blogtól!!!!! Köszi Astrid, hogy megfogalmaztad!!!!!!

Ismét egy hsz, amit nem vettem észre, bocsi Astrid! :oops: Ha akarsz ilyen kategóriát, akkor lesz, ha nem akarsz akkor nem csinálsz ;)
figyu csajok, kicsit félrement ez az egész szerintem. Nekem tökéletesen megfelel ez a hely arra, hogy leírjam a gondom, örömöm, bánatom, búbánatom, baromságom, hülyeségem, mindent. De mivel voltak események, ezért vetődött fel a kérdés ugye a zártságról, mivel ugye egyébként ez a fórum nem arra való, hogy bizonyos dolgokról beszéljünk, véleményünket elmondjuk, stb. Felmerült egy párhuzamos fórum alternatívája, de ott meg az volt a baj, hogy kettőt nem lehet követni... akkor most miért jelenthet problémát és gondot, hogy ha a blogban egy zárt társaság előtt bátran lehet beszélni, s ugyanakkor követhetőbb, mint egy párhuzamos fórum? Most már tényleg nem értem, hogy mi a szösz van :shock: :oops: 8) :lol:
Lassan olyan van sapka, nincs sapka fílingje kezd lenni a dolognak, s a végén még azt veszem észre, hogy "tudod mit medve! B..d meg a fűnyíródat! Én jól meg vagyok blog nélkül is, vele is. De ha minden áron zárást szeretnétek, akkor tessék megmondani, hogy más alternatívát nem fogad el a társaság s akkor nem túráztatom magam baromságokkal ;)

Bex, nagyon ügyes vagy cipővásárilag! :) Pont tegnap néztem körül a Deichman-ban, de nem teccet semmi :? :? :? Viszont egy másik üzletben megtaláltam A CSIZMÁT.. direkt nekem gyártották :) Magas sarkú, de nem tű, és teljesen egyszerű, sima, térd alattig érő fekete gyönyörűség :)

vicger

Kép

Nos látom az éjszaka most nem volt olyan pörgős, de így legalább ma már én sem kapom meg az " Egész nap a gép előtt ülsz...' mondatot. :lol:

Süti!

Nálunk nincs szó meló elvesztésről, de teljesítménybér van, és hát az is gáz, mikor megjön a fizu és 60.000 ft, akkor megy a vita, te elköltöd, te el**szod stb, pedig nem . A tegnapi nap úgy kezdődött, hogy számonkértem apát, hol van az a 30.000 ft, ami még szerdán volt, és hát leírta, összegezte, megkaptam a listát, és szégyeltem magam, hogy vádolom, mert basszus ma 30-40.000 Ft. semmi. Na és van a másik véglet, amikor keres 180.000 akkor halálra szeretjük egymást, míg az is el nem fogy, mert a 60.000 miatt elmaradtakat akkor pótoljuk és kezdődik minden előlről.

Tegnap egyébként olyan car napom volt, hogy majd megöldököltük egymást, és ettől Janó is extragagyi lett én meg: Kép

Luca baba, nagyon szép és kis Ati is és Gergő és Vica is!!

És Andris és Máté is Rita!! Remélem leveszel a fekete listáról :lol: :lol:

Na megyek pic-re megnézem mi van ott!!!

Pusza

Kép
babcika

Sziasztok!

Most indulunk IKEA-ba, ha valakinek vmi kell, szóljon rám telcsin ;)

Bex, Viki, Lina: köszi ...

Picurkám alzik (reméljük végigalussza), Lilla meg nyafizik, hogy ő is jönni akar ... :? ... hát, ő most itthon marad :)

Délután megyünk a gödöllői kastélyhoz sétálni, ma kezdődik az adventi vásár :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
bibiesbrumi

Megnéztem, most emésztem a tanultakat, meg megyek mert megjött apa a bevásárlásból és kikapi lesz :lol: :lol:

Kép
babcika

Jó reggelt!

Andi, nagyon jó lett a freeblog, kivéve a kezdő mondat. Már kommenteltem is. :lol:

Tara, nézd mit találtam neked: http://www.vatera.hu/tiny_love_jatszosz ... 90265.html

Mabe, gyere vissza, láttam reggeltél újra!!!

Brumi, ari vagy, de nekem most nem kell semmi az ikeából.
És ahhoz látni kéne téged h véleményt lehessen formálni rólad! Jó csaj vagy na!!! :D
Hú, adventi vásár, én is -én is. Lehet megfűzöm férjuramat!!

Vicger, gyerekeid szépek!! Luca, nagyon szépen tartja magát! Milyen jó pizsije van fiacskádnak, ilyen kéne Mártonomnak is!

Erika, nagyon jó lett az aláírásod!

Bex, grat a cipővásárláshoz!!!

Szopi hozzászólásokat köszönöm. Mensi kizárva, mert 4-5 napja múlt el(ha az az volt)! És érdekes csak nappal csinálja a fesztivált, éjszaka rögtön rácuppan!

Szar volt az éjszakánk!!!!!! :( Álmos vagyok nagyon.

Kép
kata05

Süti, belsőleg a cickafark tea, vagy akár a kamilla is jó. Sőt ha megiszol két liter langyos vizet, az is ki tud mosni és meggyógyulsz (citromos tea vagy jó sok húsleves szintén segít). HA a cickafarkot választod (az a leghatékonyabb), abba ne tegyél semmi ízesítőt. Így is tossz, de ha van benne valami, ihatatlan :wink:

Bocs, most csak ennyire futja :roll:

Szép vasárnapot :wink: :D :D :D

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Szép napot! :)

Kata, miért volt rossz éjszakátok? Lőrinc bulizott, vagy Ti? ;)

vicger

Bibi, nos sorolom: kéne egy kanapé, két polc /fehér, pár méteráru, reszelő, festőállvány, tárolódoboz kábé 10db ... még majd gondolkodom :):):):)

De jó Nektek..... :oops: 8) 8) 8) :) :) :) :) :)

vicger

Sziasztok Anyucik!

Elveszett bárányként szégyenkezve jelentkezem. :oops:

Úgy döntöttem elterelvén a (hüle)gondolataimat,újra írogatnék nektek,persze csak ha lehet.

Próbálok majd kicsit visszaolvasgatni.

Puszi

Kata

Kép

Kép
tisz

[quote="hgrita"]T írta:hgritaudjátok mit vettem észre? A tali óta Scoop nem is jelentkezett... (ugye jól emlékszem?).

Nos, vagy felfaltátok, vagy nagyon szimpik voltatok élőben, ezért kerüli a társaságot. :wink:

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: ez jóóóóó

KépKép
Kép
scooper

némileg én lenni lemaradva.mi történt mabe-bel?

KépKép
Kép
scooper

szia Tisz!!!! :D :D :D :D gyere csak, mesélj, mi újs Veled?

Scoop, Mabe törölte magát egy kisebb véleménykülönbség miatt.

Ilyen még nem volt.... :( :( :( :( itt van advent, s még nincs kész a koszorúm :( :( :( :( /a régi meg van, de azt már nem akarom

vicger

jajj de vasárnap van, hol vagytok?

vicger

Hali!

Huhhhhhhhhhhh most végeztem az olvasással, kb 10 oldal lemaradásom volt :oops: :oops: :oops:
Hát próbáltam olvasni is, nemcsak tekerni tovább.

Nem semmi mi volt itt péntek éjjel, meg szombat.

MABE: GYERE!!!!!!!!!!!! Nekünk nagyon hiányzol!!!!!!!!!!!

Meg persze a többiek is.

Flora: Talizhatunk, bár a reptérhez annyira nem vagyunk közel, igaz az új 0-áson hamar ide lehet érni hozzánk.

Brumi: Hozzád pedig már bejelentkeztem :lol: :lol: Ha apa hajlandó vmikor elvinni,vagy Katával elcsórjuk a kocsit :lol: :lol: :lol: és megyünk.

Blog vagy fórum vagy ki tudja mi lesz, megpróbálom követni ha tudom.

Süti köszi, megnézem a jegyeket.

Kata: megnéztem, nem is rossz!!!!!!!!!!!!!!! Holnap megdumcsizzuk!!!

JA ÉS MINDEN BABA GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰ, ÉS NEM UTÁLOK SENKIT, MÉGHA NEM IS SZÓLÓK MINDENHEZ HOZZÁ, KICSIT SZITA AZ AGYAM TÖBB OLDAL ELOLVASÁSA UTÁN BOCSSSSSSSSSSSSSSSSSS :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kedves rokon, ha tavasszal összejön a tali, akkor nálunk is aludhattok esetleg, majd megdumáljuk és akkor összehozzuk a távoli kis családot :lol: :lol: :lol:

Puszszszszszzs MINDENKINEK

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

Tara, csak félve kérdezem meg, a kedves rokon én lennék :oops: ?? Mert akkor nagyon kedves vagy,és megemlítem apának :lol:

Kép
babcika

Brumi!

Ikeából kérnék szépen egy gurulós bevásárlókocsit, ha lehet, rózsaszínt :lol:

Mert állítólag ott lehet kapni, de a honlapjukon nem láttam...

Bár már biztos megjöttetek :cry: sebaj,majd egyszer én is feljutok :wink:

Bex: nem is rossz ötlet, amiról írtál cipőügyben
Megyek rendesen visszaolvasni(ha prücsök hagy ja)

Kép
arvaerika

Hát úgy ahogy visszaolvastam, de szomorú lettem :cry: én mindenkit szeretek, legalább is így látatlanban :lol:
Mindegy hogy lesz blog, vagy mi a fene8ÉN NEM ÉRTEK EZEKHEZ)itt jól érzem magam és továbbra is írok ide....
Én ide is le szoktam írni a problémáimat, az se érdekel ki olvassa ismerős-ismeretlen, legalább megtudják, mit gondolok róluk :lol:
Reagálás: én sem mindenre reagálok írásban, csak fejben, de ez nem jelenti azt, hogy pl. nem találom szépnek a babákat. Rám sem reagál mindenki, de én nem is várom el senkitől, sokszor elég ha kiírom magamból a dolgokat. Már ez is egy terápia.Bennem semmi elégedetlenség nincs.
Krisztihez csatlakozva-bár ezek lennének a legnagyobb bajaink, hogy mikor kit sértek meg :wink:

Kép
arvaerika

Erika, tök jó ez a diavetítés az aláírásodban :)

Merre jár mindenki ebben a ködös időben? Mozi, színház stb? :):):)

Én még mindig nem bírtam befejezni az ebédemet / s most már majd vacsi lesz belőle/, mert hol egyik kicsi, hol másik kicsi volt rajtam/felettem/mellettem stb... Bevallom őszintén ott frissen a megterített asztal fölött rendesen zabos lettem, frankón frusztrált a dolog
:evil: :evil: :evil: 8) Most már nem érdekel, hatékonyabb lesz a fogyó.
Tök jó, megint leugrott egy kiló :) Immár 78.3 vagyok ebből még 14et melegebb éghajlatra küldök :):):):)

vicger

Leteszem felébred :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: grrrrrrrrrrrrrrrrrr

vicger

Kriszti!

Köszi :wink:

Én itthon, de most már mennem kell, bemegyek a nagyobbakkal a gyertyagyújtásra a városba

Kép
arvaerika

Babcika: A kedves rokon te vagy!!!!!!! :lol:

Móka: Köszi a CD-t, most hallgatjuk! Legalább kicsit karácsonyi hangulatba kerülünk! :lol:

Gyertyát már gyújtottunk, Marci olyan édesen nézte :lol:

Képzeljétek Macikánk próbálkozik a mászással, és mostmár nemcsak balra, hanem jobbra is fordul hasra. :lol:

Kicsi menyem, Mollika jól van? Olyan régen hallottam felőle! Meg képet se láttam mostanában. :(

Brumi: Kata talált nekem 13-ért tiny love-ot a vaterán? Szerinted?????

Tápszeresek: Ti mikor kezditek el a hozzátáplálást? Én gondolkodom, hogy januártól, ha már 4 hós lesz elkezdem. Persze ha anyatejes lennék, későbbre tenném, de lehet, hogy így a tápi mellé lehetne már? Vélemények??????
Köszike!!!!!!!!!!

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

Estét!

Nálunk vendégek voltak,délelőtt főztünk.
Most mentek el.Visszaolvasok.....

Ja,a bloghoz.
NEM KÖTELEZŐ!
KÉsz van,most már használható,ha valakinek nyűgje van,és olyan,lehet írni.Ennyi....
Ha valaki kommentel,vagy ír,írja oda a nevét,mert mindannyian ugyanazzal a névvel megyünk be :lol: :lol: :lol:

Kép
v.andi

ÁÁÁÁ, ez a totál lehetetlenség ... valahol a 503.oldalon lemaradtam, pedig péntek este néztem csak utoljára .... képtelen leszek visszaolvasni, most jöttünk haza (naon jó volt) és zúzós napjaim lesznek a hét első felében .... mentsetek fel légyszi ... bár nem szeretnék lemaradni semmiről ... történt valami extra???

KépKép
KépKép
madar

Hááát, persze .... látom, már blog is van ... vki zanzásítva összefoglalná nekem a 2 nap történését :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: Kép

KépKép
KépKép
madar

Sajnos Mabe törölte a regisztrációját.
Ezen kívül úgy emlékszem csak jó dolgok voltak.

Tara, Marcid nagyon ügyes :D

KRiszti én aludtam délután :wink: és a mi koszorúnkon egyenlőre egy gyertya van, mert több nincs itthon :lol: :lol: (majd veszek holnap)

Rita, Lőrinc szeme gyönyörű!

Erika, tetszik a diavetítésed!

Az én fejem is szita (az előbb kenyeret kellett sütnöm, mert elfogyott :( ). Kicsi átaludta a fürdésidőt. Nagyon tetszett neki a találka, rengeteget mosolygott utána. És Samukának is nagyon tetszett (még sose visított nő ennyire utána :wink: ), haza felé meg : "autó, apa, nyanya( :!: ), Lilla" - ment a szöveg.

Füreden nem tudtam megnézni Madarék házát, túl rövid volt az idő :(

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Azért megkezdtem a visszaolvasást. :roll: :roll:

Kata:
engem nagyon is érdekelnek az írásaid :) szval, mi volt a dokival ... akkor más fórumon várom a folytatást :wink:
remélem, depi elmúlt :)
ez a Lőrinc megfordulás nagyon jóóóó, és ahogy kíváncsiskodik, mi van a kosárban ... :lol: :lol: :lol:

bniki01: 3 hónapos? akkor itt lenne a helyed :wink:

t-pk: dédiknek gratula a 60. házasságihoz :)

folyt.köv.

KépKép
KépKép
madar

Mabe törlés :cry: :cry: :cry: ezt láttam ... de miért?????

Anna, majd, ha ott leszünk :wink: :wink: :wink:

KépKép
KépKép
madar

ja, és köszönöm Anna az infót :)

KépKép
KépKép
madar

Sziasztok!

Nálunk is vendégek voltak délelőtt, utána családoztunk. Végre tudott Apa sokat foglalkozni a fiúkkal és ezt használtuk ki.

Madar: Örülök, hogy jól sikerült a hétvége. Mabe azért törölte magát (bár lehet, hogy azóta visszaolvastál már), mert volt egy kis nézeteltérése Brumival; bár szerintem ez már csak az i-re volt a pont a kettejük nem éppen kompatibilis kapcsolatában).

Anna: Nekem Mátém van, de azért köszi, magunkra veszem. :wink: Máté is csodaszép, tudom, még ha nem is őt írtad. :wink: :lol:

Kriszti: Sajnálom, hogy mostanában rossz napokat éltek. gyerkőcök megemberelhetnék magukat, nem kéne tyúkanyójuk határait feszegetni. :roll: :) A fogyihoz gratula (vállveregetős szmájli)

Andi: Blogot most nézem majd, mert tegnap nem hagyott belépni a gmail, így nem jutottam info-hoz. :x

Kép

Kép
hgrita

[quote="laki papné"]S írta:laki papnéajnos Mabe törölte a regisztrációját.
Ezen kívül úgy emlékszem csak jó dolgok voltak.

Tara, Marcid nagyon ügyes :D

KRiszti én aludtam délután :wink: és a mi koszorúnkon egyenlőre egy gyertya van, mert több nincs itthon :lol: :lol: (majd veszek holnap)

Rita, Lőrinc szeme gyönyörű!

Erika, tetszik a diavetítésed!

Az én fejem is szita (az előbb kenyeret kellett sütnöm, mert elfogyott :( ). Kicsi átaludta a fürdésidőt. Nagyon tetszett neki a találka, rengeteget mosolygott utána. És Samukának is nagyon tetszett (még sose visított nő ennyire utána :wink: ), haza felé meg : "autó, apa, nyanya( :!: ), Lilla" - ment a szöveg.

Füreden nem tudtam megnézni Madarék házát, túl rövid volt az idő :(

minden este, lámpaoltás után elmondjuk egymás után, kit szeret ... ebben a körben benne van a család és az összes barátunk ... na, erre a 'listára' került fel "zsamuka", "beeeenibaba", "banabás", "tomika', "nosibaba","veonika", "ebana" ... többieket nem mondja még, de MINDENKI nagyon tetszett neki ... :):):)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Hahó!

Látom nem kell sokat visszaolvasnom! Nálunk is voltak vendégek, nemrég mentek el és Blanki meg kinyúlt, így most nem tom mi legyen, keltsem, fürdessem, mit csináljak!!

Tara!!

Köszönjük szépen akkor, és majd meglátjuk, és ha aktuális megbeszéljük a dolgot! Keresztanyumék voltak itt, és hát elmeséltem, hogy még itt is van rokonom, hát el volt ájulva.

Ezt csak viccből: Nem fog kukkolni, nem ért hozzá :lol:

Jó éjszakát mindenkinek!!!

Kép
babcika

na én lenni nagyon mérges!!!!!!!!!

már megint a feszkó, ráadásul tök értelmetlen, és plusz, hogy egy félreértés miatt........ezt már egyszer eljátszottátok, pont, mielőtt mabe szült.....az is értelmetlen félreértés volt......én is már százszor törölhettem volna magam Brumi, Süti, Kriszti, Astrid és még sorolhatnám miatt, mert nem értettek egyet velem, sőt, le is szúrtak (lásd: méz: én adok neki, persze csak ésszel, és nem állok veszekedni meg kötekedni senkivel, csak mert a többiek úgy gondolják, hogy nem szabadna, meg nem lehet, meg mittomén) és rita is törölhette volna magát, amikor lehülyéztem, csak mert azt mondta magára, hogy szar anya.......

gyerkőceitek ollllllllan ügyik!!!!!!enyém még nem forog, nem is nyúl semmiért, nem húz fel zenélőket, max megtartja, amit a kezébe adok..........

süti: korai még a hozzátáplálás....ahogy írták is.bár én jobb szeretném tovább csak anyatejen tartanio, mint 6 hó.....

foly.köv. már nem sok van hátra :P 8)

KépKép
Kép
scooper

[quote="vicger"][ írta:vicgerimg]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1259445075.1225.jpg[/img]

Kis ragyogó csillag cseresznyevirágom :) :) :)

Imádom!!!!

Kép
v.andi

A bloghoz:
Ami az első bejegyzésben van,azt Tisz írta januárban,amikor megnyitotta ezt a topikot.
Gondoltam legyen ez a kezdő bejegyzés a blogunkban :oops: :oops: :oops:

Kép
v.andi

Kriszti, - tudtam, hogy elfelejtettem valamit - Luca tényleg nagyon helyes. És ügyi is... :lol: A kis hurkás karjai, megzabálom... Máténak még nincs hurkája, csak a combin 2.

Kép

Kép
hgrita

Szép estét! :)
Visszaolvasni nem tudtam,ne haragudjatok.

Vicger, mit írjak? :) Matyi jól van,hatalmasat nőtt 6390 gramm jelenleg.Csak szopizik,nem fogad el semmit,ami nem baj,de néha jó lett volna a hasfájásra egy kis tea.Éjszakáink "kellemesek",általában egyszer ébred már régóta.
Fogyódhoz gratulálok,én is csatlakoznék...Egyenlőre napi torna,még sosem kellett fogyóznom,azt sem tudom hol fogjak hozzá. :(
taranee marci nagyon ügyi! Már forog? :shock:

Mindenkinek nyugodt éjszakát kívánok.

Kép

Kép
tisz

Bex,tök jól csinálod ezt a csizma dolgot! Kép

Kriszti,olyan szépek a gyerekeid.KisAti jaaajjj,tök cukiiii!!!

Kata,Lórinc nagyon ügyes! :shock: :)

Scoop,megvagy :lol: :lol: :lol:

Brumi,na,jól lemaradtam az IKEJÁRÓL,pedig listám nekem is lett volna :lol:

Tisz,viccelsz??Még jó,hogy jövöl!!! :)

Madar,örülök,hogy megjöttetek!

Sértődés,nem nagyon értem,hiszen pont Mabe mondta,hogy ő vállalja a nyílt fórumon az összes megnyilvánulását.Akkor azt is tudomásul kell venni,hogy ilyen sajnos előfordul,és ezen felnőtt módjára tovább tudunk lépni.Személy szerint nekem kicsit ovis,de nem vagyunk egyformák.
Én is puffogtam más Sütinek,hogy többször kérdeztem,és soha nem kaptam választ pfffff.Itt vagyok,de többször nem kérdezek. :roll: :wink: Ettől én nem haragszom senkire.No mindegy.....

Kép
v.andi

Andi, így már értem, az első bejegyzést :oops: :oops: :lol: :lol:

Kép
babcika

Na laptetőőőőőőőő, a multkor nem jött be, lehet mose fog, mert nem füriztünk , csak gyors kaja, pella, hálózsák :roll:

Kép
babcika

Babcika,lehet,hogy pont most lesz jó éjszakátok. :wink:

Kép
v.andi

MEGJÖTTEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ok,hogy írtam,hogy nem leszek,azzé a hiányolás jól esett volna....na mindegy.....(megsértődös szmáljli)többet nem jövök Kép

Anna,köszi,cickafark,holnap megyek és veszek,rossz az íze :?

Tisz ez már a 2. visszatérés :wink: de persze jöhetsz,ide bárki!!!!

Babcika,értem.....

Kata,mára jobb iccakát

Tara,remélem kapsz jegyet.......mindkét oldalra :shock: de ügyi......kicsit furi hogy az ott élő fiúk(Lőrincre gondolok)ilyen ügyesek,mitől????költözök oda,talán Berni is kevesebb figyelmet igényelne,ha tudna már forgolódni,mert háton sem jó ,meg hason sem...néha kész vagyok tőle :lol: :lol: :lol:

Rita,......nincs mit reagálnom :lol: ,de megszólítalak,mert nem akarok barlistás lenni nálad :lol: :lol: :lol:

Anyóséknál jó volt....fincsi volt a kaja,hoztunk is így nem kell főznöm Kép van süti is,szóval jó nap volt,Berni este megfüdött,apa meg 21-kor elaltatta,most egyedül alszik az ágyába Kép

sutimano76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?