A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Szerintem lent van anyuéknál az egész paksaméta, mert én az egészet az elejétől hurcolom magammal (minden baromság, laborlelet, Closti-utasítás stb.).

KépKép
benó

Bocsi a tetűért.

KépKép
benó

El kéne mennem fürdeni. Te még maradnál?

KépKép
benó

A Bálint jobban vagy, szedi a gyógyszert. Most kell majd bevennie fél tizenegykor. Reggel is beadom neki. Most alszik. Ami ugye szokatlan tőle,mert a fiaim éjjeli baglyok. Aminek nem örülök,de ilyenek. Mindig filmet néznek későig.

Kép
flóra 11

Szegény, de legalább alszik, pihen. Az biztos jót tesz. Akkor nem megy suliba, ugye?

KépKép
benó

Te jól vagy annyira, hogy menjél suliba?

KépKép
benó

Nyugodtan mehetünk. Gondolom fáradt vagy.

A Peti ma volt másodszor vezetni. Fél tízkor jött haza. Jó későre rakta neki a tanára!

Kép
flóra 11

Nem megy suliba egész héten. De szerdán van egy kirándulás,amiről tavaly is lemaradt, mert akkor is megbetegedett. Mondtam,ha jobban lesz elengedem őt.

Kép
flóra 11

Megyek fürdeni.

KépKép
benó

Figyeled? Megint sorban lemaradok a laptetőről.Mindig a lap alján az utolsó hsz az enyém. Ma feltettem magamban,ha a köv. laptető az enyém, akkor babásodtam. Azóta kettőről is lemaradtam. :(

Kép
flóra 11

Jól megy neki? Tetszik neki?
Megyek, majd elolvasom holnap a válaszodat. Puszillak
Jó éjt mindenkinek! :D :D :D :D

KépKép
benó

Jó éjt Benó. Én is befejezem. A F. nagyon vár. :wink: :lol:

Kép
flóra 11

Bocsánat, bocsánat, Flóra! :cry: :cry: :cry:

KépKép
benó

Nagyon dicséri őt a tanára, szeret vezetni nagyon. Szokott az apjával is gyakorolni.

Kép
flóra 11

Jó éjt! :D :D :D :D :D Hogy mosollyal fejezzük be a napot! :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Ugyan, semmi baj. :wink: Nem ettől jön a baba. :lol:

Kép
flóra 11

Nekem nappal nem volt semmi bajom,lázam sincs, csak délután hirtelen megfájdult a torkom,tehát megyek munkába. Ha rosszabbul leszek akkor persze kiíratom magam. Semmi kedvem az idén tanítani. :evil: Sok a cirkusz a suliban.

Kép
flóra 11

Nas, akkor jó éjt!
Holnap reggel nem tudok jönni. Korábban indulok valamivel. Megpróbálok délután a munkából jelentkezni.

Pá...

Kép
flóra 11

Gyorsan beléptem, mert tudni akartam mi van Szilvivel!
Délelőtt ne várjatok mert cserélnem kellett, hogy délután tudjak dokihoz menni!!!!!!!!!! Benó kedd délután doki nekem!!!!!!!!!!!

Szilvi ,üdvözöllek a closty szedők táborában! Ne félj előre, inkább örülj, hogy végre valahára kaptál te is bogyót!!!!!!!!!

Flóra, jobbulást kívánok neked! Igazad van a rövid haj maceráns a havi fodrászat miatt!
Hát én is azt hittem ,hogy a rádiózást átkereszteltétek fűrészelésre!!!!!!!!!

Benó, annyira kiváncsi vagyok mit lát (hányat) a doki uh nálad!!!!! :D

Tancsu, örülök hogy vámpírkából tündér lett, aludd gyorsan ki magad! :D

Kép
muzsuzska

Holnap doki után jövök! Gondolom 6 körül hazaérek!

Ja, Szilvi ne restelkedj!!!!!!!! Véreztem már össze úgy a rendelőt, hogy a doki mosott fel utánam!!!!!!!! Ez is hozzátartozik az életünkhöz!!! Örülj a piridnek! Ugye ügyesen átküldtem a pirit neked?????????? Hisz megbeszéltük!!!!!

Mennem kell szundizni, reggel 4kor csörög az óra!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Jó reggelt, csajok! :D :D :D

Engem nem izgat, hányat lát, csak jót lásson! :D :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

Ma nagyon drukkolunk neked a dokihoz! :idea: :idea: :idea: :idea:

KépKép
benó

Két nap múlva megtudjuk, velünk mi van. Hát, valamivel addig el fogom terelni a gondolataimat, mert így nem lesz jó.
Holnap megyek a volt ofőmmel (kolléganőm) Pestre, egy, a szakképzéssel kapcsolatos továbbképzésre, biztos, jó sokáig fog tartani, úgyhogy a holnapi nap meglesz. A csütörtököt meg valahogy átvegetálom. Ja, a tanmeneteket természetesen még mindig nem csináltam meg :oops:, de félig-meddig már igen :D, úgyhogy azt se ártana.

KépKép
benó

Tegnap este tízkor vagy mikor még bezabáltam a savanyú káposztából. Jó lett, csak túlságosan kiázott, nem volt túl savanyú. :roll:
Na, ma nincs első két órám, erre most látom, hogy az egyik volt osztálytársam írt egy sms-t, hogy jönne be a suliba 8-ra, a szakdogájához kell valami segítség a suliból, a francnak volt kedve bemenni. Bocsánat, kicsit antiszociális vagyok. :oops: Nem nagyon. :lol:
Úgyhogy lassan elbúcsúzom saját magamtól, megyek, csinálok valami reggelit és már indulok is. :lol:

KépKép
benó

Na, pussz.

KépKép
benó

Jó reggelt...

Tegnap elkiabáltam a dolgot és ismét egy vacak éjszakánk volt...
Bár azt hiszem rájöttem mi a ludas a dologban...
Napokig nem ettem almát,tegnap ebéd után pedig ettem egyet...
Engem is puffaszt kicsit,de Gergő viszont szenved tőle...
fél éjjel tornáztattam,jött a sok puki,majd hajnalra egy nagy hasmars..... :cry:
Annyira sajnáltam szegénykémet......mostantól alma kizárva az étrendemből jóidőre....

Na megkávéztam,menek gyorsan fürdőbe amig alszik,mert lassan éhes lesz...
Majd jövök és visszaolvasok....

Cupp...

Kép

Kép[/
tancsu

Az A-nak ellopták az egyik autóját. Kb 2millió
szilzi

Melyiket?????

Kép

Kép[/
tancsu

Sziasztok.

Lyukasom van, gyorsan bekukk hozzátok. :D

Kép
flóra 11

Te jó ég, Szilvi! :shock:

Kép
flóra 11

Szia Tancsu, itt vagy még? Még egy 5-10 percet tudok maradni.

Kép
flóra 11

Tancsu orulok, hogy rájotél, mi a bibi. Reméljuk talált és akkor vége a kínlódásnak. Tényleg nagyon érzékenyek a babák, fóleg a fiúk, hogy mit eszik a mama.

Kép
flóra 11

Zsuzsi, nagyon kíváncsi vagyok rád, hogy mi lesz dokinál. Remélem délután lesz kis szabadom, bár nem tudom. Ha lesz, akkor jévék hozzátok! :wink:

Kép
flóra 11

Zsuzsi, múltkor valamit írtál a zsályáról. Az miben segít? Mert én most azt iszom a torkom miatt, mert én csak ezt a hatását ismerem. Nem tudom, most ez nekem terhesség szempontjából jó vagy nem.

Kép
flóra 11

Sajnos a netes dokim még mindig nem válaszolt. De már lassan nem is aktuális a kérdés.

Kép
flóra 11

Benó, akkor ma már nem hánytál? Pedig betervezted. :lol:

Kép
flóra 11

Ma reggelre a hóm már a béka segge alá esett. :(

Kép
flóra 11

Nos, lassan csengetnek. Elkoszonok.

Pá...

Kép
flóra 11

Sziasztok!

Szilzi, nagyon sajnálom, hogy ez történt. Gondolom, akkor marha jó a hangulat nálatok. De azért holnap megy orvoshoz, ugye????

Tancsu, örülök, hogy rájöttél, mi okozza a bajt és nagyon ügyes vagy, hogy így rájöttél. Gratula.

Szia, Flóra, nekem sajna nincs lyukasom, de hát ez van.

Nem hánytam ma reggel, pedig beterveztem, igen. Viszont reggel ittam egy fantasztikus banánturmixot, saját kezűleg készítettem. :D

KépKép
benó

Timi, nst után gyere! :D
Most én is megyek.

KépKép
benó

Elegem van ebből az évből! :evil: A. egész jól kezeli, bár mondta, hogy nem tudja felfogni! :cry: :cry: Most így gyereket vállalni???? Mi jön még?????
szilzi

szilvi: sajnállak, ciki lehetett, de szerintem a doki már hozzá van ilyenekhez szokva

flóra: elöször én is azt hittem, hogy a rádióból fürész lett :lol:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Nagyon sajnáljuk, Szilzi. De ettől még lehet gyereket vállalni. Bocsi. :wink:

Majd túllesztek ezen is. :wink:

KépKép
benó

Helló, Timi, mi volt nst-n? :D

KépKép
benó

benó: köszi a hétfordulót, aranyos vagy, hogy nem feledkeztél meg rólunk :lol: :lol:

flóra: én is éjjeli bagoly voltam, mint a fiaid :lol: .

tancsu: én is attól rettegek, hogy mit ehetek és mit nem ó, nehogy baj legyen /persze ha fogok tudni szoptatni/

hú, szilvi sajnállak

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

benó: köszi a hétfordulót, aranyos vagy, hogy nem feledkeztél meg rólunk :lol: :lol:

flóra: én is éjjeli bagoly voltam, mint a fiaid :lol: .

tancsu: én is attól rettegek, hogy mit ehetek és mit nem ó, nehogy baj legyen /persze ha fogok tudni szoptatni/

hú, szilvi sajnállak

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

szia benó.

Törpe szivverése 175-ig felment :lol:

de a skála szerint egymás utánn 3x volt 100-as fájásom :shock: :shock: :shock: .

doki mondta, hogy kontrola 1 hét múlva, ha kihúzzuk addig. :?
na, most kezdtem el beijedni :? :? :? :? :? :? :?

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

benó hova lettél?

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Ne félj Timi! :wink: Mondom én innét! :lol: :lol: Valahogy kikell jönnie a Te babódnak is! :D

Persze Benó, lehet babó, de azért ez a pénz elég nagy érvágás! :cry: Mindenkinek az lenne! :cry:

A.-t nem vizsgálják, majd csak januárban :cry:
szilzi

Sziasztok!

Timi, bocs, hogy leléptem, órán voltam, azért nem válaszoltam. Nagyon örülök a jó eredménynek. :D A szüléstől pedig ne félj (én is nagyon bölcs vagyok ám, mint a Szilzi :lol: ), szerintem ez az élet legnagyobb csodája! :D :D :D :D Tancsu is túlélte és már a kistesót tervezi! Nem igaz? Volt már szó róla. :lol:

Szilzi, először is: akkor most mondd el, légy szíves, hogy hogy van ez a kocsi ügy. Ő bukja ezt a pénzt? :shock: :shock: :shock: Vagy mi? És hogy és honnan lopták el? A biztosító csak egy részét fizeti vagy hogy van?

A másik: MENJETEK MÁSIK ORVOSHOZ! Miért vagytok idekötve? :x :x :x :x :x :x

KépKép
benó

Bocsánat, nem akartam durva lenni, de nem csak ez a doki létezik, menjetek tovább szerintem, január még hol a francban van? Normálisak ezek? Szörnyű, szörnyű.

A Zsuzsi 6 körül jön a dokitól? Kíváncsi vagyok.

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?