Apa hozott Babamókát
Csatlakozom Eszterkéhez: eltűnt anyukák, adjatok életjelet.
Mondjuk múltkor nosztalgiáztam, és visszaolvastam, és asszem, pölö Sinának már nem él a regisztrációja
Cili: bár már nem aktuális, de a
minimálár azt jelenti, hogy valaki mondjuk meghirdet egy nacit 1 Ft-ért, de úgy gondolja, hogy ha már licitálnak rá, akkor szeretne érte legalább mondjuk 200 Ft-ot kapni. Ezt ő beállítja minimálárnak (mondjuk ezért fizetnie kell...), és elindul a licit. Ha a végső ár mondjuk 150 Ft a licit végén, akkor aki ezt tette, nem nyerte meg automatikusan a nacit, mert hiába övé a legmagasabb licit, a minimálárat nem érte el. Szóval mindenki hoppon maradt, a licitet újra lehet indítani.
Hű, remélem, érthető voltam.
Én nem szeretem az ilyen aukciókat, mert általában kecsegtetőek ugyan, de volt már olyan, hogy meghirdette 1 Ft-ért a cuccot, és 9000 volt a minimálár
Lyndee: passz. Zöldi azt tanácsolta, hogy szopi előtt-alatt-után masszírozzam át a cicit finoman, de nekem ettől függetlenül is előjön, hiába taperolom

. Én úgy gondolom, hogy szűkek a tejcsatornáim, már ha ez lehetséges. Egyébként 80%-ban a "deformcici"-ben jön elő. Most 3 nap után a 2/3-a kb. eltűnt, hála a gyerkőcnek, este apa még rásegít kicsit.
Orsi: nagyon szép az overál. A fizetési lehetőségek közt szerepel a banki átutalás is, úgyhogy szerintem postán is feladja. Esetleg kérdezz rá. A postaköltség súlyra van, azt is megkérdezheted. Ja, és csak úgy általánosságban, ha mondjuk valahová az van írva, hogy standard csomagként adja fel, arra meg tutira érdemes rákérdezni, hogy levélként "nem-e lehetne-e", mert általában olcsóbb, a múltkor egy 74-es csomag pelenkát is levélként adtam fel valakinek
Postai díjak, ha érdekelnek:
POSTAI DÍJSZABÁS
Zsebi: nagyon szép a szoba