Sziasztok, Lányok!
Azt hiszem, én vagyok az utolsó, aki az Ágikat üdvözli

- IGY UTÓLAG, MINDKÉT ÁGINKNAK, NÉVNAP ALKALOMBÓL, NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KIVÁNOK!!!!
Zora, ha már felköszöntöttelek, akkor üdvözöllek is

– úgy látom, már beilleszkedtél a társalgásba. Sajnálom, ami veled történik... igazán nem értettem meg, de nagyon remélem, hogy ma a dokitól azzal a hirrel jössz, hogy a pici kincsed megvivta az első harcát az élettel, és győztesen került ki belőle!!!! – Mindenképp irjál, ha megjöttél a dokitól!
Meri, annyira reménykedtem érted! Nagyon sajnálom. Tulajdonképpen mindig nagyon rosszul esik, amikor kiderül, hogy valakinek nem jött össze a baba.

- de azért a remény meg kell maradjon!
Gigi, pé-től a 12. napon még nem biztos, hogy pozitiv lesz a teszt, úgy, hogy nyugi. Olyan is van, akinek csak a 16-18. DPO-n mutatja ki....nagyon drukkolok!! ++++++++++++++++++ legközelebb holnapután tesztelj megint!
Little, te mikor tesztelsz?
Mo.... ideje lenne egy pozitiv tesztet produkálj! Nagyon kinyúlt ez a ciklusod! Remélem nem te kutyultad ilyen hosszúra, hanem valaki a pocidból.... Tényleg: nincs semmi tüneted????? Légyszi, ird le, bármit is érzel!
Nagyon tetsztett, ahogy irtad a felkiabálásunkat a tündérlétrán
Titi, csodásan alakul a görbéd, és pont jókor voltatok együtt

– a görbéd most az LH teszt nélkül is ilyen pé-t rajzolna, hiszen az utolsó 3 hőd a többi fölött van, és egymásután növekednek

– egyre viszont megkérlek: ne idegeskedj semmi miatt..... a babádért mi szoritunk, meg drukkolunk, meg minden, egyéb pedig nem fontos!!!!!
Éva, remélem egy kicsit megnyugodtál... annyira hiányoznak a jó történeteid!!!
Babások! – ha neveket választottatok, szerintem adjatok egy kis munkát Merinek, és küldjétek el neki, hogy tegye fel az oldalunkra
Anna, remélem megvolt a pé-d
Még nem tudom, mit csinálok, de lehet, hogy holnaptól én sem jövök egy darabig, mert ki akarom venni a tavalyi bentmaradt néhány nap szabadságom – és akkor nem leszek itthon. A párom is megy delegációba. Lehet, hogy pont most lesz pé-m, igy elrepül ez a hónap, de nem stresszelem ezen magam. Majd összejön, ha elért a tündérkém a létrához.
Puszi mindenkinek!