A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2006 végén kezdünk próbálkozni

Akkor ez 51 nap komoly? Különben iszonyú sokat árt a termékenységnek az értelmes nők tudatossága. De hát hogy a fenébe ne akard, amikor már egy pelenka látványától is elsírod magad? Hallottál már a Premens kapszuláról? Nagyon szépen rendezi a ciklust. Egyébként a mi hivatásunk két dolognak kedvez: rák és meddőség. 4 lombikos kolleganőm van !
zora7

Most néztem utána. 2002-ben, volt már 61 nap is. :oops:
Jaj, Istenem.... és én még abban reménykedtem, hogy a szülés után ez teljesen rendbejön....... :cry:
Vendég

Mo! A Te orvosod mit mond erre?
zora7

No, akkor inkább átképzem magam!!!! :lol: :lol: :lol:

Erről a kapszuláról még nem hallottam. Doki írja fel? Meri már tudja, hogy nagyon tartok minden kapszulától...... ez valami hormonos csodaszer?!
Vendég

mo,
elbeszélünk egymás mellett :shock: NEm lehet inni a ciklus második felében.csak az elsőtől a 14.napig és akkor is csak napi 2dl-t!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

éva,
de ari vagy de nem vagyok elkenődve a vizsga miatt :lol: 8) most pont az érdekel a legkevésbe :roll: ami mega tesztet illeti.....hát,nem tudom mertjek a még reménykedni :cry:

zora,
isten hozott nálunk.van elképzelésem a lekiállapotodról,velem is megtörtént, a 13.héten :cry: műtét lett belőle.ami biztos az az hogy azért történt mert nem volt életképes a baba :( valószínűleg egyik sem.a kérdésedre meg hogy 2X.....mikor én voltam ebben a helyzetben én attól rettegtem hogy meg fog ismétlődni,újra meg újra.akkor adokim azt mondta hogy bizony előfordulhat :( van akivel 2X is megtörténik :( és nem kell messzire mennem,van olyan kedves ismerősöm akivel 3X történt meg.ami viszont segített nekem,az az volt hogy a dokim elmagyarázta hogy kivédeni csak hormonális vetélést lehet.tehát ha nem az áll a háttérben akkor NEM lehet elébe menni.hiába vizsgálnak ki és derül ki mondjuk hogy miért,ha nem hormonális nem tudnak vele mit csinálni.szóval emiatt ne rágd magad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ami meg a korodat illeti,nem vagy te öreg de kétsegtelen hogy a kor előrehaladtával romlik a minőség :( én ennek tudnám be :oops: :oops: a magamét is ennek tudtuk be mert nálunk meg apa idősebb jóval.........

és akkor holnapra még drukkokat kérek,hátha bezebrásodik ez a fránya teszt még :wink:
Vendég

zora,
még kérdés,volt hormonvizsgálat nálad??????????????????azért kérdem mert duphaston progi és azt akkor szokták adni ha rózsaszínezel menis elött 1-2 napig.ha barnázol az prolactinra utal és bromo kell rá,azon nem segít a duphaston!
Vendég

és aki fent van még a wiwen írj meg priviben hogy hogy találom meg,plíííííííííííííííííííííííííííííííííííííz
Vendég

Gigi! Nekem csak a 14. nap reggelén lett látható csíkom. Ne add fel!
Mo! A Premens nem hormon, csak egy gyógynövény hatóanyaga. Másnéven szűzbariska, vagy barátcserje. A női hormonokhoz hasonló fitohormonok vannak benne, amelyek jótékonyan befolyásolnak és harmonizálnak minden női működést. Nincs mellékhatás, de babásan nem szedhető. Én is utálom a gyógyszereket, de látod a Duphasztont mégis szedtem és hát végül is babás lettem azonnal.
zora7

Szia Gigi!! Nagyon megy a drukk!!! Amúgy minden szavadat megértettem. Én is úgy gondoltam, ahogyan írtad. Köszönöm!

Zora! A doki fog.gátlót akart felírni erre a nagy kavarodásra.
Vendég

mo,
akkor jó,én bocsi :oops: :lol:

zora,
igyekszem :wink:
Vendég

Gigi! Én csak 3 hónapja tapasztalom ezt és egyértelműen sötétbarna pötyögés két napig a mensi előtt. Viszont tuti a peteérés és akkor is lehet magas a prolactin? Nem volt hormonvizsgálat és most sem akarnak csinálni.
zora7

Zora! Vény nélkül ezt nem kérhetem a gy.szertárban? Ugye?!
Vendég

Jaj dehogynem! Csak olvass el róla mindent a neten és képben leszel.
zora7

Volt már valakinek spontán vetélése? Úgy értem, hogy nem műszeresen fejezték be? Nagyon szeretném, ha nem kéne megint átesnem ezen, olyan jó lenne, ha magától kitisztulna. Várjak vagy holnap keressem fel a dokit? Tényleg tanácstalan vagyok. Félek, hogy a gyerekek között egyszer csak elönt a vér. Nem tudom , hogy van ez?
zora7

De rendi vagy!!!!! Nagyon köszönöm!!! Utánajárok.
Vendég

Zora! EZ NEM VICC!!! SZERINTEM NE VÁRJ VELE!!! IRÁNY A DOKI!!!!
Vendég

Sziasztok!

Zora,üdv közöttünk,nagyon sajnálom,ami veled történik. :cry: Neked is boldog névnapot.

Lányok,lehet,hogy én tudom rosszul,de van egyszer az Ági,aki ugye csné,és én úgy tudom,hogy Gigi is Ági.Én neki kívántam boldog névnapot,mert ugye akkor még nem volt Zora.Egyébként én azt hiszem lányom lesz,és apa azt mondta Kittit szeretne.nem is tudom,nekem sincs ellene kifogásom,bár erre a névre sosem gondoltam még,de szokom és azt hiszem tetszik.Kisfiúra még semmi tipp.

Puszi mindenkinek.

Eszter

Kép

Kép
anubias

Jaj, köszi, persze, mindenképp elmegyek reggel, csak akkor egy idegenhez kell, mert az enyém kedden rendel. De tényleg elmegyek, megígérem.
zora7

Elköszönök. Szép álmokat! Holnap jövök délután.
zora7

Sziasztok!

Ma nagyszülő látogatáson voltunk és nem tudtam írni! :cry: Most csak gyorsan, mert már nagyon álmos vagyok!

Zora! Üdvözöllek köztünk! Kívánom, hogy ennyi szörnyűség után sikerüljön a lányoknak egy gyönyörű és egészséges kistesót összehozni!

Én mensi előtt mindig barnáztam 1 esetleg 2 napot, azóta amióta elkezdtem a fogi gáló szedését. Elég hosszú ideig szedtem, de a kisfiam elsőre összejött. A pozitív teszt előtti napokban is elkezdtem barnázni, mintha meg akarna jönni, aztán elmúlt. Dr Petróczy a családineten már többször leírta, hogy ez nem jelent bajt, és nem akadályozza a teherbe esést!

Dr. Radványi Krisztina pedig a MACA VIBE tablettát ajánlja a ciklus rendbetételére, ami 100% növényi-alapanyagú termék.
Leírom mire jó:
Általános energetizáló, szellemi teljesítményfokozó, javítja a stresszel szembeni tűrőképességet, aktiválja az immunrendszert. Szexuális teljesítményjavító, fokozza a nemi vágyat, javítja a potenciát és a fogamzóképességet, harmonizálja a menstruációs ciklust, csökkenti a változókori tüneteket. Szedése meddőség esetén is ajánlott.

Megnéztem az ára: kb 5.500,-Ft és 100 darabos!

Gigi! +++++++++++++++++++ DRUKKKKKKKKKKKKKKK a teszthez!!!!!
Vendég

Zora! Az ne legyen fontos, hogy ki vizsgál!!! A lényeg a lényeg, hogy minden rendben legyen!!

Eszter! Szép név a Ktti! Bálint fiad mit szólt erre? Nekem a bátyám adta a nevem... hátha van jó ötlete.
Vendég

Little! Nagyon jókor jöttél!!! Holnap ezt is megkérdezem a gy.szertárban. De jóóó! Hálás vagyok érte! Köszi.
Vendég

Éva,
eszembe jutott, hogy múltkor mondtad, hogy meg akarod magad szuratni... én meg elsiklottam felette :(
Nem lenne jobb, ha majd te is egy ilyen integrált tesztre mennél? Szerintem ez nagyon jó! Mondjuk fizetős, de nincs kockázata. És ha a véreredmény mutat valamit, akkor még mindig ott a szúrás...

Eszter,
igen, már úgy gondolok rá, mint a babámra. Névre nem, de mivel a doki kicsit a fiú felé hajlott, sokat gondolok úgy rá, hogy a kisfiam a pocimban :) Főleg most hogy éreztem. Ha nem a metrón lettem volna akkor elbőgöm magam :roll: Azóta csak hasonlókat érzek, de olyan biztosan mint akkor, sajnos nem.
Úgy várom, hogy neked is eljöjjön ez az idő! :) És látod, én is olyan hamar dokinál voltam, mint Te, hogy még csak a petezsákot lehetett látni :lol:

Titi,
rettenetesen szurkolok neked! Szeretném, ha végre te lennél a következő! MÁr nagyon járna neked! Örülök, hogy a görbéd is jól néz ki!
Mesivel nem tudod mi a helyzet? Szegényem, ő is mióta küzd :(
Amugy Vivit én is a 16. héten éreztem először. De rá nem figyeltem ennyire...

Verzsike,
szerintem elég ha az Elevitet szeded! Én Vivivel vitamint (Maternát) se nagyon tudtam szedni, mert attól volt hányingerem.

Zora,
ne akarj elvetélni! Olyan erős fájdalommal és vérzéssel járhat, hogy nagyobb bajod lehet belőle! :( Az előzőnél a szövettan nem mutatott ki semmit?

puszi lányok, akinek nem irtam most, annak dupla!
Ági
csné

Sziasztok!
Zora, üdv köztünk!

Lányok, ne haragudjatok, de nagyon nem vagyok jól, asszem pár napig nem fogok jelentkezni. Olvasni sem volt erőm. Egy valamin akadt meg csak a szemem: Maca Vibe-ből a 100 db asszem kb. 1 hónapos adag. Viszont dm-ben kell venni, mert patikában 5500-6500 között van, a dm-ben meg 4000 az ára.

Puszi mindenkinek! Nagyon szeretlek titeket!

meri

Sziasztok Lányok!

Meri!
Annyira hiányoztál! :cry: Látom a vonalzódon és megértelek.Ugye nem tűnsz el hosszú időre?
Most megint szinte egy napon járunk! Kérlek szépen álmodj nekünk kisbabát!!!

Eszter!
Gigi nem Ági. Írd meg neki priviben hol talál meg az iwiw-en és akkor mindent megtudsz róla.
A Kitti nagyon szép név!

Ági!
Mostanában sokat gondolkodom az integrált teszten is. Nem tudom mennyire biztonságos az eredmény, de lehet, hogy először azt fogom megcsináltatni és ha kell, akkor lesz hasszuri. Neked mikor lesz eredmény?

Mo!
Ma nagyon huncut hangulatodban vagy. :lol: Azt hiszem pszichésen kellene ráhangolódnod a rövidebb ciklusokra. Persze azt nem tudom hogyan. Remélem már nem is kell sokáig gondolkodnod rajta! Néhány napot szívesen átvállalok, mert nekem meg már csak 25 naposak a ciklusaim. Szerencsére tudom, hogy a második 14 nap megvan, nekem a pé-m esik a 10. nap környékére.

Hétfőn reggel felhívom az orvosom és megbeszélem vele a további teendőket.

Zora!
Hétfőn tessék elmenni az orvoshoz! Még az sem biztos, hogy már nincs meg a baba!

Éva

Kép
balimama

Jó reggelt lányok!

Jaj, Meri, nagyon sajnálom, hogy megjött!!! :(

Eszter, na, még ebben is hasonlítunk... a Kitti nálunk is felmerült, bár csak az én részemről. Én mindig is Kittit szerettem volna, ha kislányom lesz, de a páromnak nem tetszett, úgy lett aztán Alexandra. Azért Kittit még mindig szeretnék. Talán majd a második kislánynál! :)

Velem semmi újdonság, hozom a görbém. Ja, dehogynem! Hát végre látható a fertility által berajzol pé. Sosem kaptam még ennyire határozott vonalat, szerintem a + ovulációs teszt miatt van. Annyira örülök neki!

Kép

KépKép
titi_27

zora,
magas prolactin mellett simán lehet pé-d,csak ez a ritkább eset :roll: meg az is lehet hogy nem magas a prolactin és mégsincs pé-d szóval tényleg bármi lehet 8) én azt tudom tanácsolni hogy menj el a dokidhoz meg egy uh-ra.az az egy nap nem számít.nekem is várt a dokim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!anno az uh méretektől tette függővé a műtétet.szóval nekem is ott volt az esély hogy spontán de aztán olyan jó állapotban volt a két petezsák hogy nem ment volna el spontán :(

little,
te mikor tesztelt??????????????????????????????????

meri,
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

éva,
dokiddal beszéltél már? mi volt??????????????????????

Rólam:teszt továbbra is atombiztos -------------------------------- :cry: mensi továbbra sincs láthatáron :shock: ma vagyok a 29.napon,pétől a 12.napon.sztetek még van remény????????????????????????????????????????????van vki akinek a 12.nap után még + lett????????????????????????

puszi
gigi
Vendég

jaj anna,

dehogy baj hogy bejelöltél,vissza is igazoltam,jó hogy megtaláltál :wink:
Vendég

Gigi!

Viccelsz? Áginak a 13.nap tök - tesztje volt a babás hóban.Nézd meg a honlapon.Nyugi. :wink: A 11-en nekem is - volt a tesztem.éN A 13.ON TESZTELTEM HALVÁNY +T

Titi!

Ez annyira gyönyörű görbe. :D

Kép

Kép
anubias

eszter,
kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,akkor még nem adom fel :roll:
Vendég

Sziasztok, Lányok!

Azt hiszem, én vagyok az utolsó, aki az Ágikat üdvözli :( - IGY UTÓLAG, MINDKÉT ÁGINKNAK, NÉVNAP ALKALOMBÓL, NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KIVÁNOK!!!!
Zora, ha már felköszöntöttelek, akkor üdvözöllek is :D – úgy látom, már beilleszkedtél a társalgásba. Sajnálom, ami veled történik... igazán nem értettem meg, de nagyon remélem, hogy ma a dokitól azzal a hirrel jössz, hogy a pici kincsed megvivta az első harcát az élettel, és győztesen került ki belőle!!!! – Mindenképp irjál, ha megjöttél a dokitól!

Meri, annyira reménykedtem érted! Nagyon sajnálom. Tulajdonképpen mindig nagyon rosszul esik, amikor kiderül, hogy valakinek nem jött össze a baba. :( - de azért a remény meg kell maradjon!

Gigi, pé-től a 12. napon még nem biztos, hogy pozitiv lesz a teszt, úgy, hogy nyugi. Olyan is van, akinek csak a 16-18. DPO-n mutatja ki....nagyon drukkolok!! ++++++++++++++++++ legközelebb holnapután tesztelj megint!

Little, te mikor tesztelsz?

Mo.... ideje lenne egy pozitiv tesztet produkálj! Nagyon kinyúlt ez a ciklusod! Remélem nem te kutyultad ilyen hosszúra, hanem valaki a pocidból.... Tényleg: nincs semmi tüneted????? Légyszi, ird le, bármit is érzel!
Nagyon tetsztett, ahogy irtad a felkiabálásunkat a tündérlétrán :D

Titi, csodásan alakul a görbéd, és pont jókor voltatok együtt :) – a görbéd most az LH teszt nélkül is ilyen pé-t rajzolna, hiszen az utolsó 3 hőd a többi fölött van, és egymásután növekednek :D – egyre viszont megkérlek: ne idegeskedj semmi miatt..... a babádért mi szoritunk, meg drukkolunk, meg minden, egyéb pedig nem fontos!!!!!

Éva, remélem egy kicsit megnyugodtál... annyira hiányoznak a jó történeteid!!!

Babások! – ha neveket választottatok, szerintem adjatok egy kis munkát Merinek, és küldjétek el neki, hogy tegye fel az oldalunkra :wink:

Anna, remélem megvolt a pé-d :)

Még nem tudom, mit csinálok, de lehet, hogy holnaptól én sem jövök egy darabig, mert ki akarom venni a tavalyi bentmaradt néhány nap szabadságom – és akkor nem leszek itthon. A párom is megy delegációba. Lehet, hogy pont most lesz pé-m, igy elrepül ez a hónap, de nem stresszelem ezen magam. Majd összejön, ha elért a tündérkém a létrához.

Puszi mindenkinek!

KépKépKép
ildiko74

Gigi, tényleg semmi nincs veszve! Csak picit nyugodj meg! És tényleg ne teszelj most vagy két napig! Valahogy próbáld megállni!!! Látod, Eszter és Ági a pozitív példa!!!

Ildikó, jól teszed, pihenj egy kicsit. Én tartogatom a tavalyi szabijaimat majd a babás időszakomra. Olyan kevés az éves szabi, és nem is lehet tökéletesen beosztani! :(
Örülök, hogy ilyen jól vagy! Jut eszembe... holnap tesztelsz megint, ugye?! Nem is tudom, mit kívánjak most Neked... úgy szeretném, ahogy az a legjobb Neked!!!
Drága vagy, hogy izguljsz értem!

Lányok, annyira aranyosak vagytok, hogy így drukkoltok értem/értünk! Sokat jelent ez nekem nagyon! Tényleg nyugodt a lelkem, a görbém is szépen alakulgat. Majd meglátjuk, igyekszem tökéletesen higgadt maradni, és mással foglalkozni. Fura, mert valahogy most nem izgulok. (Na, csak nézzetek meg a ciklusom végén, és ha megjön... )

KépKép
titi_27

Mo, holnapra én is várom a teszted eredményét. Ugye jól emlékszem, hogy ma veszel?! Épp itt az ideje egy tesztnek! És ráadásul egy pozitívnak!

KépKép
titi_27

Sziasztok! Nagyon jól esik a sok kedves hozzászólás. Abban reménykedtem, hogy ma lezárhatom magamban a történteket az UH után. A múlt kedden csak egy 5mm-es pöttyöt láttak, most meg egy 5mmx7,6mm-es petezsákot. Valószínüleg picit nőtt még, mielőtt elhalt.
Olyan fura mégis ez az egész. Ha december végén fogant volna, akkor most én lehetnék a legboldogabb. Szerdán mégegyszer megnézik és akkor kimondják a végszót.
zora7

Gigi! Nálad pontosan mi történt és a hányadik héten?
zora7

Zora, a http://www.babanet.mindenkilapja.hu/ oldalon informálódhatsz rólunk! Amúgy szegény Gigi elvesztette az ikreit, ha jól emlékszem úgy a 12. hét körül... de majd inkább ő leírja, nem tudom, akar-e még róla beszélni!

KépKép
titi_27

Köszönöm! Elolvastam! Hát Titi elszégyeltem magam ezekkel a tragédiákkal szembesülve! De talán egymást segítve tényleg jó lesz megélni, amíg egytől- egyig gyönyörű és várva-várt babákat hozunk a világra.
zora7

Sziasztok Lányok!

Rengeteg dolgom van csak gyorsan írok, majd később hosszabban.

Titi!
Gratulálok a görbédhez! Én nagyon szorítottam!

Zora!
Miért hiszed, hogy elhalt ez a baba???!!!! Nem írtad, hogy valaki ezt modta volna! Hiszen lehetett egy soron kívüli peteérésed és ez a baba később fogant!

Éva

Kép
balimama

Valóban sokkal könnyebb Zora minden így, hogy izgulunk a másikért! Majd meglátod, pikk-pakk elrepülnek a sikertelen cilkusok!!!

Amúgy én meg rájöttem, hogy az enyémnél is vannak sokkal nagyobb tragédiák, gondolom, azoknak a szemében pedig az enyém törpül el. A szülésem után összebarátkoztam egy lánnyal, aki a 41. héten a szülése megindulásakor vesztette el a kislányát... ennél már csak az rosszabb, mikor meg is születik, szereted, aggódsz érte, és utána veszíted el! Akár 1 nap után, akár 10 év után, hatalas veszteség! Én mindig azt mondom, inkább bennünk, mint utána a kinti világban!

KépKép
titi_27

Titi nagyon igazad van, hihetetlen, hogy így viszonyulsz ehez!
Balimama! Az a gond, hogy jan. 3-án lett erősen pozitív a teszt. Nem foganhatott később!
zora7

zora,
írtam privit

titi,
olyan igazad van csak ez rikábban jut az ember eszébe :?
Vendég

Jelentek: most teszteltem egy tök negativat....úgy, hogy nem kell holnap dokinénihez menjek, és lezártnak tekintem, ami történt. Ja, és ünnepélyesen megigérem, hogy ezután a teszteléssel megvárom legalább a 16 DPO-t...

Holnap megyek babázni :) - a barátnőm hazajött a kislányával Bp-ről :D - már nagyon várom. Titi, ez tényleg kikapcsolódás lesz számomra :D. Ezzel azt is akarom mondani, hogy a héten nem leszek többet gépközelben, de azért sokat fogok rátok gondolni, és nagyon drukkolok, hogy még legyen babásunk ebben a hónapban.... Little, Gigi, Mo (remélem nem felejtettem ki senkit a teszt elött állókból): +++++++++++++++++++++++++++++++++.
Persze azoknak is küldöm, akik még nincsenek a ciklus vége felé....

Nagyon fogtok hiányozni,
puszi mindenkinek
Ildikó

KépKépKép
ildiko74

ildi,
nagyon sajnálom,de megmondom őszintén erre számítottam :( tényleg jobb így mert legalább pontot tudsz tenni a végére.érezd jól magad és siess hozzánk vissza,te is hiányozni fogsz :wink:
Vendég

Ildikó, én őszintén mondom neked, örülök ennek! Ha már így alakult, hogy elment a baba, így alakult a legjobban. Annak a babának már látszódnia kellett volna az UH-n, ha lett volna... ha most +-at teszteltél volna, akkor csak problémát jelentett volna. Biztos vagyok benne, hogy ezt Te is tudod, és azért is vagy ilyen nyugodt. Az Élet (vagy ha hiszel benne, a Jó Isten) megkímélt téged a további beavatkozásoktól!

Jó pihenést Ildi, nagyon fogsz hiányozni!!!

KépKép
titi_27

Titi, igazad van - én is agyaltam ezen, hogy ha véletlenül meglenne a baba, végig azon idegeskednék, hogy biztos valami gond van....tényleg jobb igy, és jelenleg nagyon nyugodt vagyok.
Lehet, hogy ez a nyugodtságom onnan is ered, hogy megfigyeltem az életem során, hogy ha valami nem úgy alakult, ahogy én szerettem volna, mindig utólag bebizonyosodott, hogy az sokkal jobb volt számomra.

puszi

KépKépKép
ildiko74

Sziasztok!

Sajnos nincs sok időm, mert egy csomó elintézni valóm van!

Ildikó! Nem is tudom, hogy mit mondjak.......talán tényleg jobb így.....De annyira jó, hogy nem vagy magad alatt!!!!
Vigyázz magadra, és jó babázást! Aztán amint tudsz írj megint, várunk!!!

Meri! Kép
Légyszi siess vissza közénk!!!!!

Anna, Titi! Küldtem nektek képeket! Sajnos Erzsike email címét nem tudom :cry: de ha megkapom, akkor neki is elküldöm a képeket!

Ja! Anna találtam neked egy ari mókusos képet!
Kép

Gigi! Szerintem még mindig korai volt a teszt! Az unokatesóim is úgy járt, hogy a 12. napon negatív volt, a 13. napon pedig nagyon erős pozitív!

Egyébként még nekem se jött meg! Ha csürötökig nem jön meg, akkor talán megpróbálkozom egy teszttel. Tegnap lement a hőm 36,4-re, de ma megint 36,7 volt. Talán akkor tegnap lehetett a beágyazódás, ha babám van, így csütörtökön már elvileg ki kellene mutatnia a tesztnek, ha babás vagyok.

Kép
Vendég

Little, ez tényleg úgy néz ki, mint egy beágyazódás :D - és minden esélyed megvan rá, hogy tényleg az legyen.... én nagyon drukkolok!!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKépKép
ildiko74

Köszi Ildi a drukkokat! Remélem igazad lesz! :lol:
Egyébként az a furcsa, hogy mára szinte elmúltak a tüneteim. Ami maradt, az a cicifájás, szédülés, és jött egy kis fejfájás. Csak az a gond, hogy ez mensi előtt is szokott lenni. :cry:
Na mindegy, majd meglátjuk, már csak 3-at kell aludnom, és megcsinálom a tesztet, feltéve, ha addig nem látogat meg a miki.

Ja! Reggeli párbeszédem Bencivel:
Felkelt és ez volt az első kérdése:
- Milyen kistesód lesz?
Én nagy szemekkel néztem, majd megkérdeztem:
- Én nem tudom, milyen lesz?
Erre Ő:
- Piros kistesó, piros hugi! /a piros szín nála a sláger/
:shock: :shock: :shock:

Lehet, hogy ő tud valamit amit mi még nem???? :wink: :lol:
Vendég

Szisztok!
Meri, Ildi! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Szomorúan olvastam, ami veletek történt!

Meri! Hidd el, ha velünk vagy, könnyebb! Szeretnénk a rosszban is osztozni!!! Csodálatos, ha valakinek összejön a babája, szuper érzés vele örülni....de ezért vagyunk itt, hogy a bajban is társak legyünk!!!!
Úgyhogy fel a fejjel és tessék jelentkezni!!!!!! Tök fontos, hogy kiírd magadból!!! Mondd el, hogy milyen szarul vagy!!! Mert tényleg úgy vagy, és tudom, hogy mindannyian úgy lennénk hasonló helyzetben. Bánkódunk, remélünk, aggódunk, tesztelünk. Kész. Látod, másnak is mennyi gondja van.......mindenkinek van. Kinek kisebb, kinek meg nagyobb. Ezért jó itt veletek. Egy percig se bántam meg, hogy kapcsolódtam hozzátok, pedig már a végén, nem látjátok majd a vonalzóm nagyságától a mondanivalómat :lol: :lol: :lol: MERI GYERE!!! MERT ÍGY NEM TELJES A TÁRSASÁG!!!! HIÁNYZOL!!!

Ildikó most nagyon rád fér a pihi. Jókor veszed ki a szabidat. Várunk téged is!!!!!! Jó pihenést! Töltsd hasznosan a napokat, és ahogy tudsz, máris jelentkezz!

Little! Egyre szebb ez a görbe!! Nagyon megy a drukkkkkk! ++++

Titi! Szuper jól alakul ez a ciklus. De ígérd meg, hogy sokáig kibírod tesztelések nélkül!!! :lol: :lol: :lol: Nagyon szorítok!

Ma vettem 2 tesztet. Reggel az egyiket megcsinálom. Továbbá vettem: cickafarkot, MACA VIBE kapszulát....ééés fizettem értük több, mint 7000Ft-ot. PREMENS nem volt, de azt is veszek a napokban, ja és az Elevitet is, ha nem felejtem. Tisztára bepörögtem. Ha sokáig nem jönnék, akkor túladagoltam magam... :lol: :lol: :lol: :lol:
A drága férjem először összeráncolta a homlokát, készült leszidni... utána meg elnevette az egészet.
Azt mondta, hogy korlátozni fogja a veletek való beszélgetést, mert ez így már nem is ingyen net. (Jaa, mert persze rátok fogtam az egészet....) :oops: :lol:
Vendég

Mo, ezen jót derültem! :) Jaj, de izgi, nagyon várom már a reggeli teszted eredményét!

És hogy-hogy ingyen net? Hogy csináljátok azt?

Lányok, nekünk most kötötték be otthon a kábelnetet. Lehet, hogy már lesz saját gépem!!! De jó volna!!! Majd megpróbáljuk megoldani!

És ígérem, egy jó darabig kibírom nem teszteléssel. De hogy meddig, azt nem tudom... :wink:

Little, ez csodás görbe! Hogy bírod teszt nélkül?

Lányok, még a végén egyszerre leszünk kismamák! :) De jó volna, ha márciusra már mindenki babás volna!!!

KépKép
titi_27

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?