Sziasztok!
Egyelőre csak gyors életjel, mert még nem tudtam visszaolvasni.
Jó rég jártam erre, mert kéthetes "nyaraláson" voltunk, tegnap jöttünk haza. Előszür Hévízen 1 hetet a nagyszülőkkel - itt még minden rendben volt.
Utána elméletileg 1 hét csopaki nyaralás következett volna - szintén a szüleimmel, sajnos Apa csak a hétvégére tudott velünk tartani.
Végül viszont a veszprémi kórházban kötöttünk ki Dorkával kiszáradás veszélye miatt
Először Apukám lett beteg, majd vasárnap hajnalban Dorka hányt kétszer is, majd reggel megint kétszer. Elszaladtunk vele az ügyeletre, ahol azt mondták, ha újra hány, irány a veszprémi kórház. Aznap újabb hányás nem volt, így maradtunk Csopakon. A Férjem is kezdte rosszul érezni magát, de mivel úgy tűnt, Dorka rendben lesz, őt pedig várta a munka hétfőn, hazautazott vasárnap este.
Hétfőn viszont Dorka vízszerű hasmenést produkált, úgyhogy a Nagyszülőkkel bevittük a kórházba. Infúziót kapott (össz. 1 liter folyadékot), aznap szinte minden vízszerűen kijött belőle

. Szerencsére nem szíjazták le, én foghattam a karomban, amikor meg aludt, letettem az ágyba. Csak sűrűn kellett igazgatnom a csövet, mert alvás közben a forgolódásnál nemegyszer a nyaka köré tekerte. Kb. éjféltájban vették ki az infúziót, onnantól már nyugodtabban aludhattam volna az ágya melletti matracon.
Viszont én is elkezdtem fosni (bocs, de erre nincs más jó szó). Éjjel jártam a WC-re alvás helyett, totál kivert a víz, szédültem stb. Reggelre éreztem, hogy muszáj lesz segítséget kérni. Úgy tűnt, Apa nagyjából rendben van, így elindult Bp-ről Veszprémbe, dél körül leváltott (mentem vissza Csopakra).
Dorka szerencsére egész jól viselte a kórházat, még infúzióval a kezében is vigyorgott, tapsikolni próbált. Étvágya is egész jó volt, lázas nem volt.
Én viszont hétfő délutánra már belázasodtam elég masszívan. Mivel Dorkát másnap már hazaengedték volna, és Apa is egyre sz@rabbul lett (+ féltünk, hogy elkapja a szobatárs kisfiú 40 fokos lázzal járó fertőzését), kértük, hogy hétfő késő délután elhozhassuk Dorkát. Szerencsére belementek. Aznap éjjel már Apának is 39 fokos láza volt, ja, és hétfőre Anyukám is hasmenős lett.
Szóval ennyit a nyaralásunkról. Még szerencse, hogy a nagyszülők a közelben voltak, tudtak behozni a kórházba Dorkának kaját (a tápszertől ugyanis undorodott, a rizspépet már megunta, a pirítóst úgy-ahogy hajlandó volt megenni, az Anyukám által főzött krumplit nagy étvággyal megette).
Most már mindenki jól van - Dorka van a legjobban, bár látszik, hogy fogyott. Én még ma is voltam párszor hasmenős.
Most megpróbálom utolérni magam itthon és persze a fórumon is a visszaolvasásban
Sense, nagyon sok boldogságot a kistesóhoz!!!!!