Helló, drága lányok!
Isten éltesse Ildikét utólag is sokáig!!!
Kiskolbi, Máténagyi, köszönjük a Máté-képeket, egy kis angyal és vízimanó ez a fiú!
Regi: esti kaja: passz... én csak tejet adtam neki eddig, tehát sok ötletem nincs, ha tej nem lesz, a tejpéphez folyamodnék én is...
Szépek vagytok Szelivel nagyon, és nagggyon komoly a hölgy az uszodás képen!
Timi26: le a kalappal, én nem tudnék dolgozni ennyi teendő mellett, arról nem is szólva, hogy a gyerekekkel is Te vagy! Majd áruld el a titkodat, jó?
Dettyk: én is már olyan szívesen látnálak Titeket!!! Mingyá találkozó lesz úgyis!
Móni: nagyon jó lehetett a családozás, érezni a szavaidból

, de a képek is jól visszadják. Gréti királylány tényleg csodálatos!
Gremese: látod, zöldfülűnek érzem magam

mert mindig más benne lenne nyakig egy helyzetben és más kívülről ránézni. hiába tudom én, hogy Zsófi (és más) lefoglal, ahogy így leírtad, lett csak világosabbá, hogy tényleg milyen más ez a második terhesség (és megérteni majd csak akkor fogom, ha én is megint terhes leszek). viszont én is biztos vagyok benne, hogy Kistesó is
maxiszeretetet kap és a legjobb családba érkezik
Vérzés: ez horror lehetett, jó is, hogy mutatod a corpus delicticet, szoktatom a szememet hozzá, és lelkileg erősítem magam, hogy mire készüljek. Jaj, úgy megölelgetném ezt a kis repedt szájú Zsófikát, megeszem azzal a könnyes szemével! Sok puszi Neki!
K. Timi: Ádám nagy kópé, ezt le sem tagadhatja! Szuper képek!
Víz: én sem hűtöm Ádinak, eddig még nem tiltakozott ellene.
Ágica: Gratulálok a felálláshoz, nagyon örülök! csodás érzés lehetett (Neked is

). Petrus gyönyörű!
babaúszás: de, sokan mondták már, hogy vigyük, de mivel volt már középfülgyulladása és füles sok családtag (apám, húgom, én is), eléggé vacillálok.
Dotildi: Szívből gratulálok Dorka felállásához!
8 fogacska?! Atya-gatya!
Heni: Mintha szó szerint a mi napjainkról írtál volna. Fel a fejjel!

Mondjuk Ádi nem állandóan nyűgös, csak sokszor, a 2. foga már áttört, de továbbra is nyáltenger van, sírdogálás, rapszodikus alvás-evés. Új fogakat meg nem látok jönni...
Szó, ami szó, a babák tényleg utálják ezt a meleget, amit meg tudok érteni. 30 fok van a tetőtérben, lent 27, de az életünk zöme ugye fent zajlik, nem vihetem le a komplett gyerekszobát... légkondit meg költözés előtt hónapokkal-egy évvel nem szereltetek be, a szüleimnek úgysem kellene.
Joghurt: mi a Kiskolbi ajánlotta babajoghurtot esszük, négyesével árulják a szupermarketekben.
Harapdálás: az nincs, de ha oldalt ültetem a térdemre, azt cicizési jelzésnek veszi.
Sense: de jó, hogy jelentkeztél!
Áááááááááá, 5-kor kelés: klubot kellene alapítanunk (és Ádi vissza sem alszik)

Kitartás!!!
én amúgy megfeneklettem, mert jobb lenne, ha Ádi később kelne, viszont így is alig bírja ki este 7-ig, mert a 3. alvásra nem hajlandó délután (egyszerűen nem alszik el sehogy sem, mellen sem; és szerintem nem is kell már egy ekkora babának napi 3 nappali alvás), viszont majd megőrül estére az álmosságtól... tanácstalan vagyok, próbálom az időt húzni a nappali alvások között, de valamiért az sem jó. csak várok, hogy alakul a dolog.
mert most ez van:
ébredés: 5 és 6 között vmikor, jellemzően fél6-kor
első alvás: ébredéstől számított 2-2,5 óra múlva max, van, hogy előbb
második alvás: az első alvástól számított 2-2,5 óra múlva
(na innentől nehéz kibekkelni este fél8-ig az időt)
Viranka: rendbejöttél? Most találtam meg a kis homeopátiás papírkáimat, gyulladt mellekre való készítmények:
belladonna 15 ch - csíkokban vörös, duzzadt mellek és lázas állapot
phytolacca, ha duzzadt, érzékeny emlők, csomók esetén
bryonia 9 ch -- mozgásra fájdalmas, kemény, feszülő mellek
apis mellifica 15 ch - duzzadt emlő, rózsaszín bőr, hideg boorgatás enyhíti
Leírom a mi kajálásunkat is, hátha érdekes
1. szopi
2. gyümölcsök + zabtej/rizstej + kukoricapehely/buláta keveréke
3. husi/túró ritkán + krumpli + zöldség
4. mint a 2. evés, csak kevesebb
5. szopi (alvás előtt)
Pusszantás Mindenkinek!