Sziasztok!
Annyi mindent szeretnék írni,tuti kihagyok ezt-azt.Sebaj,a köv. 6 bejegyzés én leszek.
Ancsurti:Miért nem sírhat Hangi?A szomszédok miatt,vagy téged zavar?Ha az előbbi,sz@rd le!

Ha téged zavar,az a nygobb baj.Lilinél megőrültem,ha bőgött,egyből mentem hozzá,kivettem,felvettem,énekeltem hozzá,játszottunk,stb...Most mintha kicseréltek volna.

Ha tudom,hogy nincs oka sírni,nem éhes/szomjas/pisis/kakis/beteg/fog-hasfájós,akkor hadd sírjon.

Beültetem az etetőszékbe,vagy a hordozóba,és oda viszem magammal a konyhába.Lehet nézni,ahogy sütök-főzök,vagy mosok-teregetek.Azt meg kell tanulniuk,hogy anya mindennél jobban szereti a gyerekét,de dolgai is vannak,amiket el kell intézni,be kell vásárolni,fel kell porszívózni.Én is sajnálom,ha sír,felveszem pár percre,megölelem,megpuszilom,elmesélem,hogy mit fogok csinálni.És csinálom is.Nincs sok időm,már 2 gyerekre kell szakítani belőle.És ahhoz nagy a ház,hogy egyedül vagyok rá.Nyáron a kert is,fű,virágok.Vásárlás,óvoda,napi séták...

Lassan-lassan kialakul neked is,most rossz,hogy pont tél van,nem lehet kimozdulni.Tavasszal jobb lesz,próbálj kitartani.És,írod,hogy sír a Hangi,pedig foglalkozol vele.Akkor sírhat egyedül is,nem?

Mármint,hogy nem fogod/hintáztatod.Meg fogja tanulni,hogy egyedül is el kell lennie.Nehezen,de megtanulja majd,mert mást szokott meg.Légy erős,nekem van,hogy sír akármelyik,de egyszerűen nem tudok odamenni.Mosom a pelust,és kiabálok be a szobába,hogy mit csinálok éppen,mindjárt megyek,stb.Nem lesz baja,ne félj!Lotti megszokta,és már nem is igényli,hogy egész nap ott legyek vele,jövök-megyek-teszek-veszek.Persze figyelek rá,mindennap vagyunk kettesben,összebújunk,minden pelusozásnál játszunk,nálunk is van archarapdálás,én rágom a hájasbabacombot,ő nevet gurgulázva,feldobálom,pörgetem,énekelek neki,simogatom,szóval imádom.De főznöm kell,ennünk kell,tiszta ruha kell,és nem segít senki,csak este apa.És sok mindent éjjel csinálok,hogy ne tőlük vegyem el az időt,pl éjjel teregetek,teszem be a szennyest a gépbe,mosogatok,lakást dekorálok,netezek.És imádom a gyerekeimet,életemet adnám értük!

Anyává válni egy pillanat,de jó anyaként viselkedni:tanulás,küzdelem,lemondás,ami végül mérhetetlen boldogságot hoz.(ezt én érzem így,megcáfolható

)Hosszú lett.
Bond:Szép volt a vers,kedves vagy!
HGabi:Nagyon bírlak,olyan,mintha tesók lennénk.Már beszéltük a másik topikba.

Tavaszra marad a látogatásunk,mert ez a 2 csaj állandóan beteg az ovi miatt!

Mármint az enyéim.

Anyukád hozzátok állása szomorú.

Liliéknél is 1 héttel korábban jön a Jézuska,uezen okból.Szomszédok nagyon rendik.Nálunk nem divat Bp-en,hogy bemenjünk egymás házába,de,ha tudom,hogy vki jönni fog,akkor eldugok minden értéket.Nem hogy a pénzt tudja,hogy hol van?

Látod,ez a különbség...Ilyenkor laknék inkább arra felétek.
Nyuszi:Aranyos vagy,hogy érdeklődsz,meg a többiek is.Lili jobban van.
Dodi:Nem lehet megelőzésre adni,komoly hörgőtágító gyógyszer,receptköteles.A kúp szteroidot tartalmaz,a legutolsó sorban lehet adni a gyereknek.Ventolint használunk mi is.Amikor megfázik,már tudom,hogy fulladni fog,de reménykedem,hogy megússzuk.Amíg nem volt ovis,évente 2-szer volt megfázva,most 3 nap ovi után beteg.Már azon gondolkozom,hogy kiveszem.

Nem hiányzik nekem,hogy mindkét gyerek betegen feküdjön.
Lili tegnap 38,2 volt,Lotti 37.

Egyedül voltam reggel 7-este 6 között.És főztem,mostam,teregettem,porszívóztam,játszottam a Lilivel,olvastam neki,altattam,Lottit fogtam közben,napi 4-szer 5-ször szoptatok,1 gyümi,1 főzi

ezeket én készítem,úgyhogy ki voltam.Ma 1-re hazaért apa,ebéd,elaltattam a csajokat,fürödtem,hajmosás,és elmentem az Auchanba.5-re értem haza.

Fischer-Price játékállvány most 4000Ft az Auchanba,ha vki még nem vett ajit a picinek.Nagyon jó,sokkal drágább mindenhol.
filmek:
Szeretem:vígjáték,igaz történet,orvosos,utazásos,ismeretterjesztő.
Nem szeretem:koboldos-szellemes,gyilkolós(a múltkori film,a gyémántos,azt hittem jó lesz,rákészültem,erre látom,hogy letérdeltetik a fiút,és levágják mindkét kezét

na berágtam

elkapcsoltam,alig bírtam elaludni

),horror,fantázia,sci-fi,...
Soha nem nézném meg:Harry Potter,Csillagok háborúja.Más nézheti,nem zavar,még a tv-m is mehet,de én oda se nézek,bele sem hallgatok.