A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Bond;Neked is koszi,igyekszek-igyekszek....igazad van...tenyleg nem ettol unnep az unnep,csak hat nekem is ugy hianyzik hogy normalisabban uzemeljunk.....kicsit kezdek becsavarodni igy a karacsony elott,mikor olvasom a terulj-terulj asztalkamat....es itt meg csak szenvedek hogy hogyan is cselezzem ki gyerkocomet mindennap,hogy ne 1 orakkor tudjak eloszor enni,es meg el is mosogassak,es a fozesrol-mosasrol nem is beszeltem.....most is itt nyuszog a hintajaban,de mara mar leszivta az energiamat,kell hogy mast is csinaljak,mint asegget hurcibalom,es a nyogdecseleset hallgatom........kikapcsolodasra ennyi az eselyem :roll: .....
Most azert ugy lenyomnek egy kis rovidet...mar igazan ramferne :oops: :oops: :oops: itt fagy a Jagermeister a hutoben...persze nem ram var sajna....(a tojaslikor sem birt elkeszulni :evil: )

Itt van egy musor azokrol,akik nem tudtak hogy teherbe estek.....erdekes elegge...en sem tudom elhinni,es ezek nem am teleszteroidozott elsportolok,illetve cigok...... :roll: :roll: :roll:
De a szuleteses musort azt "nezem",vagyis megy itt a hatterben...na szinte mindig elbogom magamat...ennyire bogos az eletben nem voltam en sem,mint amiota itt van Kakimatyi......

Kép
Kép
ancsurti

Tocsni...hihihihi........... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ......jootlet :wink: !
Desszertnek meg tejberizsa :wink:

Kép
Kép
ancsurti

ancsurti: a tábla Milka hamarabb kész van :P

Kép
agi125r

Én most Bond hsz-én érzékenyültem el... :oops: :wink:

Kép
katy76

Ezt olvassátok el. Egyrészt mert önmagában is érdekes, másrészt pedig emlékeztet minket, hogy mi az, ami mellett hajlamosak vagyunk elmenni. :roll: (Illetve az angol királynő beszédére vonatkozó része kifejezetten vicces :oops: :lol: :lol: :lol: )

http://hu.wikipedia.org/wiki/Kar%C3%A1csony

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!
Annyi mindent szeretnék írni,tuti kihagyok ezt-azt.Sebaj,a köv. 6 bejegyzés én leszek. :lol:

Ancsurti:Miért nem sírhat Hangi?A szomszédok miatt,vagy téged zavar?Ha az előbbi,sz@rd le! :wink: :oops: Ha téged zavar,az a nygobb baj.Lilinél megőrültem,ha bőgött,egyből mentem hozzá,kivettem,felvettem,énekeltem hozzá,játszottunk,stb...Most mintha kicseréltek volna. :oops: Ha tudom,hogy nincs oka sírni,nem éhes/szomjas/pisis/kakis/beteg/fog-hasfájós,akkor hadd sírjon. :oops: :roll: Beültetem az etetőszékbe,vagy a hordozóba,és oda viszem magammal a konyhába.Lehet nézni,ahogy sütök-főzök,vagy mosok-teregetek.Azt meg kell tanulniuk,hogy anya mindennél jobban szereti a gyerekét,de dolgai is vannak,amiket el kell intézni,be kell vásárolni,fel kell porszívózni.Én is sajnálom,ha sír,felveszem pár percre,megölelem,megpuszilom,elmesélem,hogy mit fogok csinálni.És csinálom is.Nincs sok időm,már 2 gyerekre kell szakítani belőle.És ahhoz nagy a ház,hogy egyedül vagyok rá.Nyáron a kert is,fű,virágok.Vásárlás,óvoda,napi séták... :? Lassan-lassan kialakul neked is,most rossz,hogy pont tél van,nem lehet kimozdulni.Tavasszal jobb lesz,próbálj kitartani.És,írod,hogy sír a Hangi,pedig foglalkozol vele.Akkor sírhat egyedül is,nem? :roll: Mármint,hogy nem fogod/hintáztatod.Meg fogja tanulni,hogy egyedül is el kell lennie.Nehezen,de megtanulja majd,mert mást szokott meg.Légy erős,nekem van,hogy sír akármelyik,de egyszerűen nem tudok odamenni.Mosom a pelust,és kiabálok be a szobába,hogy mit csinálok éppen,mindjárt megyek,stb.Nem lesz baja,ne félj!Lotti megszokta,és már nem is igényli,hogy egész nap ott legyek vele,jövök-megyek-teszek-veszek.Persze figyelek rá,mindennap vagyunk kettesben,összebújunk,minden pelusozásnál játszunk,nálunk is van archarapdálás,én rágom a hájasbabacombot,ő nevet gurgulázva,feldobálom,pörgetem,énekelek neki,simogatom,szóval imádom.De főznöm kell,ennünk kell,tiszta ruha kell,és nem segít senki,csak este apa.És sok mindent éjjel csinálok,hogy ne tőlük vegyem el az időt,pl éjjel teregetek,teszem be a szennyest a gépbe,mosogatok,lakást dekorálok,netezek.És imádom a gyerekeimet,életemet adnám értük! :!: Anyává válni egy pillanat,de jó anyaként viselkedni:tanulás,küzdelem,lemondás,ami végül mérhetetlen boldogságot hoz.(ezt én érzem így,megcáfolható :roll: )Hosszú lett.

Bond:Szép volt a vers,kedves vagy!

HGabi:Nagyon bírlak,olyan,mintha tesók lennénk.Már beszéltük a másik topikba. :wink: Tavaszra marad a látogatásunk,mert ez a 2 csaj állandóan beteg az ovi miatt! :? Mármint az enyéim. :lol: Anyukád hozzátok állása szomorú. :( Liliéknél is 1 héttel korábban jön a Jézuska,uezen okból.Szomszédok nagyon rendik.Nálunk nem divat Bp-en,hogy bemenjünk egymás házába,de,ha tudom,hogy vki jönni fog,akkor eldugok minden értéket.Nem hogy a pénzt tudja,hogy hol van? :shock: Látod,ez a különbség...Ilyenkor laknék inkább arra felétek. :roll:

Nyuszi:Aranyos vagy,hogy érdeklődsz,meg a többiek is.Lili jobban van.

Dodi:Nem lehet megelőzésre adni,komoly hörgőtágító gyógyszer,receptköteles.A kúp szteroidot tartalmaz,a legutolsó sorban lehet adni a gyereknek.Ventolint használunk mi is.Amikor megfázik,már tudom,hogy fulladni fog,de reménykedem,hogy megússzuk.Amíg nem volt ovis,évente 2-szer volt megfázva,most 3 nap ovi után beteg.Már azon gondolkozom,hogy kiveszem. :( Nem hiányzik nekem,hogy mindkét gyerek betegen feküdjön.

Lili tegnap 38,2 volt,Lotti 37. :twisted: Egyedül voltam reggel 7-este 6 között.És főztem,mostam,teregettem,porszívóztam,játszottam a Lilivel,olvastam neki,altattam,Lottit fogtam közben,napi 4-szer 5-ször szoptatok,1 gyümi,1 főzi :arrow: ezeket én készítem,úgyhogy ki voltam.Ma 1-re hazaért apa,ebéd,elaltattam a csajokat,fürödtem,hajmosás,és elmentem az Auchanba.5-re értem haza. 8)

:!: Fischer-Price játékállvány most 4000Ft az Auchanba,ha vki még nem vett ajit a picinek.Nagyon jó,sokkal drágább mindenhol. :!:

filmek:
Szeretem:vígjáték,igaz történet,orvosos,utazásos,ismeretterjesztő.
Nem szeretem:koboldos-szellemes,gyilkolós(a múltkori film,a gyémántos,azt hittem jó lesz,rákészültem,erre látom,hogy letérdeltetik a fiút,és levágják mindkét kezét :shock: na berágtam :arrow: elkapcsoltam,alig bírtam elaludni :oops: ),horror,fantázia,sci-fi,...
Soha nem nézném meg:Harry Potter,Csillagok háborúja.Más nézheti,nem zavar,még a tv-m is mehet,de én oda se nézek,bele sem hallgatok. :twisted:
Vendég

ancsurti! :)

Ha lehet felétek jó gesztenyét kapni, akkor meg is sütheted őket otthon. De egy sima gesztenyepüré is hajaz a Karácsonyra. :wink:
Tipp dekorálásra: műhó. Még akkor is meg tudod csinálni, ha Hangi a hónod alatt üvölt: matrica feltapaszt, spray-vel lefúj. :wink:

Kép
Kép
200907?

Csak a lényeget felejtem el. :oops: :? Ha valaki szereti az előre "kukacolt" gesztenyepürét, ami még jó rumos is, és ráadásul bio, akkor erre vesse rá magát.

http://www.maroni.hu/termek.php?k=1&t=2#f

Bond ajánlásával. 8)

Kép
Kép
200907?

Szia Bond!

Ma volt nálunk gesztenye püré. 8) Ablakokon matrica van. :wink:

Tegnapi nehéz nap után ma jobban vannak a csajok,nem lázasak,Lili nem fullad. :D De mind2 taknyos,orrokat szippantunk.Lotti arca vörös foltos,este 6-kor mentem vele ügyeletre.Ekcémára gyanaxik a dokinő,krémet írt fel,kiváltottam,meg 1 Nasivin orrcseppet vettem,mert mondta,és 1 Laktoherbet,fizettem 2700 Ft-ot. :shock: :twisted: Csak használnának...Pici torka picit piros.

juuuuuuuuuuuuuuj,majd el felejtem.......Lotti haját este levágtam. :lol: :lol: :lol: Liliét hétfőn a fodrász,egyedül voltam ott is a csajokkal,gondoltam a minikének is készítsünk karira szép frizkót.Hülyének nézett a fodrásznő,akit szeretek,ismerem rég.Tegnap levágtam én géppel,spóroltam 1000 Ft-ot.Most 9 mm-es neki.Mint a képeken látszik,nem volt sok dolgom. :lol: Most egyforma,cuki,imádom a kis kopi fejét.Tiszta Lili kiskorában,ő 2 éves koráig kopi volt.

Sógi bekavart,szenteste nevében benne az este,akkor kell menni.Így én engedtem. :( 24-én ott ülök majd anyóséknál,ahelyett,h szép gyerekemmel itthon lennék.De 5-kor érkezünk,7-kor felállok,hazajövök,és nem adom ki a kezemből a picit. :twisted: Nem tudom,hogy minek törtet az anyjáékhoz,amikor neki is 2 gyereke van,felesége,a pici 7 hónapos,ez lesz első karácsonya.Ménemvoltjóazebéd?Úgy utálom ezt. :oops:
Vendég

Bond ez már le van reszelve?Mert én a nokedliszaggatón reszelem,fél perc alatt.De felhozom a fagyiból,hűtőbe teszem,ha már nem olyan kemény,akkor reszelem csak. :!:
Most csoki tortát és gesztenyés tortát fogok készíteni 24-én,vargabélest 25-én,mézeskalácsot 22-én.székelykápi kész van,tegnap követtem el,isteni lett,lefagyasztottam,24 fogom felhozni,mert 25-én az lesz.

Boo:menüm változott!Jobb lett! :wink:
24:ebéd:húsleves,rántott hús,krumpli püré vacsi:anyóséknál
25:ebéd:székelykáposzta,vargabéles vacsi:uez
26:ebéd:anyukámnál vacsi:anyu csomagol 8)
27:rántott hal,majonézes tojássali vacsi:uez
28:kolbásszal töltött karaj,kukoricás rízs vacsi:uez
Vendég

Khm... :roll: :roll: :roll: Asszem egy kis égett szag van. :roll: :oops: A fenti linken nem az a termék van, amire gondoltam.Ez konkrétan fent sincs :shock: :roll: De mivel ettem már azt is, továbbra is ajánlom.
Szóval a bio verzió az ez:

Kép

Ami tuti, hogy nádcukorral van ízesítve, és nagyon finom. :wink: (A rumban már nem vagyok biztos. :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: ) Kóstoljátok meg! :wink:

Kép
Kép
200907?

lilisgabi! :)

Igen. :) Mi nem nokedli szaggatón szoktuk, hanem a sajtreszelőn. :lol:

Gyógyuljatok meg ti is! :(

Kép
Kép
200907?

Aha,ez tetszik,hol juthatok hozzá? :roll:
Gyógyulunk... :wink: ,ti hogy vagytok?Miért nem alszol?Nekem görcsöl a hasam iszonyt,most van peteérés,2 hét múlva megjön.Ilyenkor 2 nap görcs. :twisted:
Vendég

Legjobban a 26-i menü tetszik. :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja, ancsurti! :)

http://velvet.hu/blogok/tejbenvajban/2007/12/06/a_borleves_rejtelmei_1
Az arányokkal bátran lehet játszani, ízlés szerint. Hamar megvan, csak résen kell lenni, hogy ne fusson ki.
(Anyámnak már nagyon megy, mert mindig ez van Szenteste, rácponttyal. :wink: :D )

Kép
Kép
200907?

Tapasztalataim szerint semmi speckó, tulajdonképpen bárhol kapható. :)

Mi már jól vagyunk, köszönöm. Én még azért nyalogatom a lándzsás útifű szirupot (nem, nem az alkohol tartalma miatt, ááááááá... :roll: :roll: :oops: :oops: :lol: :lol: ), és Neocitrant iszogatok. Azt úgy szeretem. :o
Manó köhögés már csak annyiból áll, hogy a nyák szakad föl. :) (És most már automatikusan a szája elé eszi a kezét, ha köhög. :D )
Hugi már csak azért kapja a Nasivint, és az antibiotikumot, hogy elfogyjon. A kedvesaranyosfülorrgégszdoktorbácsi írta fel a fülére, de erre is jó volt. :wink:
Szóval, gyógyultnak nyilvánítom magunkat.

Én kamuból nem alszom. :roll: :roll: :o :oops: :oops:
Hugi utolsó szopija 11-kor van. Ha befejezte és leteszem, akkor még várok kb. negyed órát, és utána megyek be én is a szobába. Addig a gép előtt dekkolok, és South Parkot nézek (illetve megpróbálom rábeszélni Manót, hogy feküdjön már le. :roll: :? De ez csak tök sötétben megy, úgyhogy csak a hangszálaimat rebegtetem fölöslegesen. :? :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

Jó sokáig fent van Manó?! :shock:
Te szoptatás alatt iszod a Neocitrant?Nekem nem ajánlotta a doki.Tök jó,hogy mindig mindent máshogy tudnak a dokik.Nincs egységes tantervük?Mindenki más könyvből készült? :lol: :lol:
Vendég

Én nem kérdeztem meg. Terhesen igen, akkor azt mondta, hogy lehet. A betegtájékoztató szerint terhesség alatt nem lehet, szoptatás alatt viszont szakemberrel kell megbeszélni. Én saját hatáskörben döntöttem így.

Manó a fáradtság minmális jele nélkül addig van fent, amíg megy a tévé, vagy a számítógép. Mihelyst minden leolt, kikapcsol 5 perc múlva már mélyen alszik. :shock: :?:
Úgyhogy most már megyek is. Jó éjt! :wink:

Kép
Kép
200907?

Jó éjt!
Vendég

Sziasztok!

Csak beköszönök, ha nagyon hiányolnátok :roll: :lol: :lol: .
Valószínüleg csak demoban leszek pár napig. egyrészt hétvége van, másrészt ma nekiugrok a lakásnak és ki nagytakarítom :lol: . Anyu jön este 1-2 napig segít, meg ha nem haladunk anyós is bevethető :wink: .
A menüm jelen állás szerint vmi leves ( :oops: ), óvári csirke, zserbó.

Jók legyetek :wink: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Megérkeztem épségben.
Tegnap este persze nem a legjobb volt. Nem is tudom, miért erőltettem a dolgot. :?
Tulajdonképpen a vacsin jól éreztem magam, a lányok, fiúk nagyon aranyosak voltak, de nem tudtam teljesen kikapcsolni.
6 óra után hagytam ott a Virágot anyámnál (szomszédasszony is ott volt, még szerencse, hogy ő nem kombinál, mint egyesek. :roll: ) Előtte szopott ugyan a Vicus, de az a nemigazánvagyokéhesinkábbcsaknyalakodom szopi volt.
:?
Átmentem az étterembe, ittam egy őszilét, megettem az előételt, és kimentem a mellékhelyiségbe (ott csend volt), felhívtam anyám. Persze előadta, hogy a Vica megette az összes kaját, amit vittem, és most a kezeit rágja, mikor megyek már (kb 3/4 7 volt!). Mondtam, ne féljen, szerintem nem éhes a gyerek, mióta fogzásnak indultunk, mindig mindent töm a szájába, főként a kezét, ha nincs gond, akkor 8-kor megyek.
Hát 8-ig épp csak a főétkezést ettem le, a desszertet már elcsomagoltattam, úgy léptem.
Persze Vicusnak semmi baja nem volt, jókedvűen nézegetett.
:)
Gyorsan cicizés, aztán indultunk haza. Kocsim nem indul (előtte az étteremnél elsőre indult, most meg se nyekkent!) :x
Aztán eszembe jutott, hogy apa múltkor töltötte az aksit, és mondta, hogy az egyik saru (figyelitek, micsoda szavakat tudok :lol: ) ki van lazulva. (Anyám ennél a pontnál nekiállt sopánkodni, hogy úristenmostmileszmehetünkvisszamegőezértnemmentelasógornőjével - persze nem az volt a baj, hogy az 5 hónapos baba megfázhat a -5 fokban :x )
Szóval megnéztem a sarut, megmozgattam, és ím lássatok csodát, Suzi pöccre indult! - megkönnyebbült sóhaj.
Na, aztán anyám itthon is hozta a formáját, és mivel a rendetlenségbe nem tudott belekötni, így vérigsértődött, hogy a Nóci ottmaradt a Katinéninél (egy évben kb 2-szer megengedem, hogy ott aludjon, ha nagyon akar, és most kézenfekvő volt, hogy 9-kor nem futkosok oda, mikor még a picivel is foglalkoznom kell). Aztán meg a virágaimmal volt valami baja (a futók a tő részüknél mindig megkopaszodnak, és szerinte azért, mert én nem jól csinálok valamit velük - persze neki nincs ilyenfajta növénye). Utána meg nem győzte kivárni, míg elaltatom a gyereket, hogy elővegyek neki egy hálóruhát (elfelejtett hozni, de mondtam, hol találja, de nem vett ki), így lefeküdt ruhástól. :x

Szóval nagy baj nem volt, de azért sikerült az idegszálaimat felborzolni!
:lol:

Persze Vicust megzavarta az egész, úgyhogy éjjel felkelt szopizni, pedig (kop-kop-kop) mostanában egész jól átaludta az éjjeleket.

Lilisgabi: jó, hogy jobban van a Lili. Őszinte leszek: ha Nóci nem nagycsoportos lenne, tuti nem vinném oviba ebben az időszakban.
Folyton elkap valamit, és továbbadja a babának is.
Amúgy is nehéz sokszor a 2 gyerekkel, nem kell, hogy mindkettő beteg is legyen.
Úgy látszik, a kúp-pipa kérdésben is oszlik az orvosok véleménye.
Valóban mindkettő vényköteles, és azt is tudom, hogy szteroidos a kúp, de háziorvos megírja. Ha nincs gond egy darabig, akkor szokott felírni egy 30-ast, és abból szokta mondani, hogy ha úgy érzem baj lehet, akkor megelőzésként adjak egyet, és ha nem fullad, akkor másnap egy felet.
Ha már hurutos, akkor 100-ast kap, fulladáskor Ventolint.

Bond: gesztenyepüré irtó jó ötlet.
Borleves receptet mentettem, lehet 26-án, mikor apa sem dolgozik, megpróbálkozunk vele. :wink:
Angol királynő beszéde :lol:

Ancsurti: szegénykém, ne keseredj el ennyire. Tudom, hogy ez a helyzet nagyon elkeserítő, és úgy tűnik, soha nem lesz vége, de meglátod, egyszer csak könnyebb lesz.
Apával próbálj beszélni a vendégség kapcsán. A szavaidból kivéve nem csak a készülődés miatt, hanem úgy zusammen nincs kedved az egészhez. Nem csodálom, hisz Hangi is nyügi, te meg már hulla vagy. Ha viszont lesz vendéglátás, valóban hozathatod is a mámmit. Vagy apa vigye el Hangit egy nagy-nagy sétára (vagy kettőre), amíg te valami egyszerűbbet összedobsz.

Czika: Nem semmi a fiad! 5 hónap után egyszerre csak cicizik! :shock:
Tessék elbeszélgetni vele, hogy jobb lenne neki mindig onnan szívni.

Mindjárt rakok képeket!

Kép
Kép]
hendegabi

Sütőtökevés után:
Kép

Alszik a baba:

Kép

Ül a baba:
Kép

Kis boldogságom
Kép

Kép
Kép]
hendegabi

Kép
Kép]
hendegabi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:17-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:17-kor.

KépKép

KépKép
boo

H.Gabi!
Virág már így tud ülni???? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Én azt olvastam, hogy 7-8 hónapos korukban kezdenek el felülni! Vagy Te ültetted fel a fénykép kedvéért? :roll: :roll:

Ancsurti!
Ha Neked teher a baráti látogatás, akkor azt beszéld meg Apával mindenképp! Végre lenne 2-3 nap, amikor ő is tud segíteni, Neked meg lenne alkalmad pihenni, esetleg sütni egy mézeskalácsot, vagy szőrteleníteni, pedikűrözni, forró fürdőt venni stb.
Annyira szoros a tempó, olyan keveset van otthon, hogy akkor redukáljátok le a vendégvárást egy másfél órás délutáni teára, a többi időt meg Apa töltse Hangival (a szopikon kívül :lol: ), Te meg próbálj meg addig lazítani.
A karácsonyi menü hiányát meg fogd úgy fel, hogy Te úgyis fogyni akarsz, Hangi még mit sem ért az egészből, Apa meg egyen azt, amit a hűtőben talál. Eltoljátok későbbre az ünnepi kajálást...

Kép
katy76

Katy: nagyon húzza fel magát. Hasizomból felemelkedik 7-8 cm-t!
De így nem tud ülni, bár nagyon szeretne. Ha felültetem, boldog, de csak pár másodperc, aztán dőőőőőőlafaaaaa :lol:

Kép
Kép]
hendegabi

Sziasztok

Hendegabi

Én sem tudtam jól érezni magam a vacsorán.
Virág szeme egyre jobban hasonlít Nóciéra :)

Ancsurti

Ennyire ne keseredj el. Ennyit nem ér az egész. Hanginak teljesen mindegy hogy mi lesz a menü mint ahogy az is ha nincs kitakarítva kicsicsázva a lakás.
Na, Bond sokkal jobban-szebben leírta.
Inkább olvasd el az ő hsz-ét naponta háromszor.

Lilisgabi

Teljesen igazad van abban amit írtál. Csak én sem tudom megvalósítani. Ha lenne a pici mellett egy picit nagyobb, valószínüleg én sem érnék rá folyton vele foglalkozni.
De így nekem is szinte minden időmet kitölti. Bár én ezt nem bánom.

Mostmár egyre érdeklődőbb és nyitottabb Lóci, kevesebbet lóg a cicin inkább kommunikálni felfedezni szeretne.

Itt nálunk most hirtelen este lett és nagyon sűrűn esik a hó, szinte függöny van belőle. És hallani ahogy esik, úgy sustorog.

Dalma és a torta Kép Kép Kép
Vendég

hendegabi! :)

Ha még csak kamuból is ül Virág akkor is: :shock: :shock: :shock: :shock: :D :D :D

Anyukád: no comment... :? :? :? :? (Már a virágba is belekötni azért már szép telejsítmény. :x :x :x :x ) (Gyerekkorodban is ilyen volt a kapcsolatotok? :?: )

Linkek: a harmadik valóban mindent visz. Kár, hogy nem lehettem ott. :( (Megfigyeltétek, hogy az arabok milyen szépen, tisztán, helyesen, és gyorsan képesek megtanulni magyarul? Csak van valami közös a két nyelvben...)

[quote="boo"]S írta:booúlyemelő: nyilván tudta, hogy terhes, de nem mondhatja azt, hogy igen tudtam, hogy gyereket várok, de leszarom, mert olimpikon vagyok, és reméltem, hogy az emelgetéssel elhajtom a gyereket...

így már értitek? ha tagad, NEM FELELŐSSÉGREVONHATÓ! mert ki vonhatja kétségbe, hogy de igen anyukám, neked ezt tudnod kellett! :evil: Ha viszont megmondja az igazat, megy a böribe!

Egyéb kérdés????

:x :x :x :evil:

Az okés, hogy keresztbe-kasul katolikus az ország, és tilos az abortusz. De azért már inkább az, mint ez!? (Ráadásul egy héttel a szülés előtt még versenyt is nyert, tehát kellett orvosi vizsgálatnak is lennie...) Nem szeretnék szentségtörő lenni, de annak ellenére, hogy egészségesen született a pici, nem lehet, hogy így járt jobban szegényke? Max. egy másik család mellett lehetett volna jobb sora. :roll: :roll: :roll: :( :( :(

katy76! :)

[quote="katy76"]H írta:katy76.Gabi!
Ancsurti!

A karácsonyi menü hiányát meg fogd úgy fel, hogy Te úgyis fogyni akarsz, Hangi még mit sem ért az egészből, Apa meg egyen azt, amit a hűtőben talál. Eltoljátok későbbre az ünnepi kajálást...
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

sillia! :)

Hellóka! Nem is mondtad, hogy Dalma vissza barnult. Ez a hajszín sokkal jobban áll neki. :) És olyan aranyosan kislányosan felnőtt. :wink: :lol: :lol: :lol:
Bővebb beszámolót is kapunk majd, némi torta kíséretében? :roll: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Sillia: Bond jól fogalmazott: kislányosan felnőtt.
Nagyon helyes, és szívet melengető a mosolya. :D

Bond: Sosem volt extra jó kapcsolatunk, de szerintem apu halála óta észrevehetően egyre rosszabb...
Vigasztal a tudat, hogy nem csak velem ilyen, hanem a hőn szeretett kisfiacskájával is. :twisted:

A baj ott van, hogy akármennyire is próbálok tekintettel lenni rá, meg a korára, újra és újra kiakadok tőle.
(Úgyhogy úgy tűnik mégiscsak bennem van a hiba :roll: )

Freddie: ugye, hogy ugye? Azért, amikor az én kislányomról énekel, az a legszebb... :lol:
Hogy nem lehettünk ott? Akkor még mi is gyerekek voltunk :wink:

Nyelv: Érdekes ez a nyelv és őshaza kérdés. Láttam egy videót, ami szerint 2 őshazánk volt, és a honfoglalás, mint olyan nem is létezett, inkább amolyan áttelepülés, népvándorlás. Ha érdekel valakit, megkérdem apától a címét, mert így most nem jut eszembe.
Az alapján akár lehetünk rokonok az arabokkal is.

Kép
Kép]
hendegabi

Hgabi

Bár a Tabáninak szeretem a hangját, Freddie csak egyszer volt...
Ő kivételes és utánozhatatlan!

A budapesti koncert idején én 19 éves voltam. De nem voltam ott :(

Az a video engem érdekelne. Apa is olvasott valamit ami szerint genetikailag már semmi közünk a honfoglalókhoz, tehát olyan hogy "szittya magyar" :nem létezik...
Vendég

sillia! :)

Csak nézek, hogy miről beszélsz. Hó, surrogás... Itt csak köd. :shock: Az imént világosított fel Apa, hogy nem köd, hanem hó. :roll: :roll: :oops: :oops: Ugyanis nem néztem ki az ablakon egyáltalán. :roll: :roll: :oops: :oops: :lol: :lol:

Nyilván te sem vagy tökéletes, de azért úgy tűnik, hogy mégis csak inkább anyukád készülékében van a hiba. :roll: :roll: :( :(

12 évesen azért már lett volna lehetőségem a koncertre, kísérettel nyilván. Volt osztálytársam, aki elment. Irigylem érte a mai napig. :roll:

Részemről sem egy lendülettel jöttünk ide, hanem 2-3 hullámban érkeztünk valahonnan az arab-félsziget irányából.
Szittya magyar: hányszor dúlták már fel a Kárpát-medencét. :roll: :( Volt itt már mindenki, tán csak az eszkimók nem. És minden egyes dúlás után betelepítettek különböző nációkat, hogy újra benépesítsék az országot. Szerbek, szlovákok, svábok... Nem véletlenül mondják, hogy a magyar nők szépek. A genetikai keveredésnek azért megvan az eredménye. :wink: Lásd angol nők: nem lehet velünk egy lapon említeni őket velünk. :twisted: 8)
(Egyébként semmilyen irányban nem vagyok diszkriminatív vagy antiszemita. Felőlem jöhet kínai, cigány, arab, zsidó csak csináljon valami hasznosat. Mert ők is egy másik kulturát, zenét, gasztronómiát hoznak magukkal, és ettől a mi életünk is gazdagabb lesz. :wink: )

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Hendegabi!

Nagyon cuki a Lánykád! Tökevés...nálunk is így nézett ki ma Minó! Ajánlom a bio canadai tököt...nyam-nyam! Sokkal ízletesebb, meg édesebb, mint a hagyományos!

Lilisgabi!

Jobbulást a Lányoknak!!!!!!

Norka!

Minó 6. hós adatai: 72 cm és 9500g

Most kívánok Mindenkinek nagyon Meghitt (nekünk a legboldogabb) Karácsonyi Ünnepeket és Szuper (legalább olyan, mint az idei volt) Új évet!

Tickerplayground.com
breki76

Nnna, ezek aztán off topik linkek. A magyarság és a magyar nyelv eredetéről szólnak. Az igazságot a fene se tudja, és talán nem is lehet fekete vagy fehér. De azért vannak alternatív elképzelések az iskolában tanultakhoz képest:

http://www.euroastra.info/node/19925

http://sajatutad.hu/waldorf_sztorik/a-magyar-ostortenet-kerdojelei

http://toriblog.blog.hu/2009/03/17/mitoszok_nyomaban_i_a_habsburgok_es_a_magyar_ostortenet

Kép
Kép
200907?

breki76! :)

Nagyon kellemes ünnepeket nektek is, és boldog 2010-et. :wink: (Azért tessék még jönni addig! :wink: )

Jut eszembe.
Hugi ma először mást is kapott az anyatejen kívűl. Sinlac-ot adtam neki. Egyelőre nem aratott osztatlan sikert, de ha jól tévedek, akkor ez nem a kajának, mint olyannak, hanem a kanálnak szólt. :roll: Ha nem áll neki bökdösni a nyelvével, és simán lenyeli, akkor megy a dolog. :) Csak egy picikét kapott, kóstolónak. Ha nem fog tőle fájni a pocija, és nyugodt lesz az éjszakánk, akkor már többet adok holnap.

Kép
Kép
200907?

Oooolyan szép most minden kint. :D Ahhoz képest, hogy jól ködnek néztem :oops: most már szépen belepett mindent (és egyáltalán nem hallani egyetlen autót sem). :) Semmi latyak, csak szép fehér takaró. :P Most lehetne jól szánkózni, hógolyózni, hóembert építeni. Ehhez képest Manó itthon dekkol, egyfolytában bújik az apjához és aludni akar. Örömmel kimaradnék még egy betegeskedésből... :? :? :?

Kép
Kép
200907?

Sillia: Megkérdeztem apát: Csillagösvényen a címe, és Pörzse Sándor készítette, több része is van. De apa mondta, hogy DVD-n volt nálunk, ott nézte.
Azért találtam a You-tube-on is részletet:

http://www.youtube.com/watch?v=Z_JvZlXaIeA

A sütőtöketetésről jutott eszembe: múltkor kérdezted, hogy mit csinálunk a gyerek kezével etetés közben.
Hát én sem emlékeztem, és eleinte úgy etettem, hogy az ölemben volt a Virág, egyik kezét eldugtam a hónam alá, a másikat meg a hátát kitámasztó kezemmel fogtam finoman, hogy ne érezze, hogy fogom, mert akkor hiszti van.
Aztán az egyik ovis anyukával szóba került ez a kérdés, és ő mondta, hogy anno kiskanalat szokott adni a gyereke kezébe, amíg etette.
És nálunk is most így van - egyelőre a pihenőszékben eszünk, Karácsony után az etetőszékben -, kiskanál van a gyerköc kezében.
Igaz, azzal is hadonászik, és igyekszik a szájába pakolni, de azért nem olyan vészes a helyzet.

Bond: minden kezdet nehéz: eleinte Vicus is úgy szopizta a kanálból a cuccost, most már bekapja a kanalat.
Cikkek: hasonló a lényegük, mint amit én említettem filmnek.

Kép
Kép]
hendegabi

Készül a forralt bor. :wink: :D :D :D :D

Úgy emlékszem, hogy Manó gyakorlatilag elsőre ráérzett a dologra. Hugi ráadásul mostanában új szopi módot fejlesztett ki: látom a nyelve hegyét, miközben eszik. :shock: :shock: :shock: Közben fél kézzel cibálja a cicimet. :? (Ezen a ponton mindig eszembe jut silliaApa aggódása, amikor rászólt Lócira, hogy azért ne tegye tönkre, vigyázzon rá! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )
Az adjunkagyerekkezébekanaltmiközbenetetjük című dolgot most is ki fogom hagyni, ahogy Manónál is. :roll: Lehet, hogy így ő kevésbé fog kalimpálni, de tuti én leszek az, aki cserébe beleakad, és összeken vele mindent. :? :? :? :? :? Így marad a cselezgetés. Őszintén szólva, én még élveztem is: játékot csináltam belőle. Olyan volt, mint egy polippal karatézni, de nagy volt az öröm, amikor sikerült belé lapátolnom, VESZTESÉG NÉLKÜL! :D (Való igaz, hogy le lehet törölni a kaját, és ki lehet mosni a ruhát, de én akkor is beidegesedem, hogy sikerült valamit összekenni. :roll: :roll: :oops: :oops: :? )

Kép
Kép
200907?

Ééééés most naggyonn fogok dicsekedni. :oops: :oops: 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol:
Ha valaki nem ismerné fel, akkor a kép címe:

Manó első kóstolója az almalével, azaz először találkozik más ízzel, és a kanállal:

Kép

Felhívnám a figyelmet arra, hogy:
- itt még csak 4 hónapos
- nincs etető székünk
- nem tud ülni.
Így kitámaszottuk a sarokba, hogy nedőjjjéel, és úgy nyomattuk neki a cuccost. Sikerrel. :lol: :lol: :lol:(A legeslegelsőt egyébként Apa adta, remegő kézzel. :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

Nézem a csillag születiket, és eddig sejtettem, de most már szinte biztos vagyok benne, hogy az André ratyi.... :) No nem mintha bajom lenne velük, de mostanság valahogy "megszaporodtak"....

Kép
agi125r

Drága Dalma!

Boldog, boldog, boldog születésnapot.
Kívánom, hogy legyen még sok ilyen szép napod!:D

„Tégy úgy, ahogy érzel,
Irányítson a vágy.
Haladj a célhoz utadon
És rázd le azt ki bánt.

Érezd ki a barát
És az ellenség Neked,
S ki melletted áll,
Kérd, hogy tartson Veled.

S ne feledd el soha
A kimondott szavad,
Élj őszintén
És légy mindig SZABAD!”

És még valami:

Ne váltsd apróra szíved kincseit,
Ki mindent akar, mindent elveszít.
Reményeid elérhetetlen délibábja
Ne csaljon biztos útról ingoványba.
Ami fél, azt ne fogadd,
Egészet akarj, és egészet adj!":wink:

Isten éltessen még nagyon-nagyon sokáig!!!!!!!!
:D
cunci

H.Gabi!

Virág nagyon aranyos, cukipofa! :D DE Anyukád??? :evil: :evil: :evil: :evil:

Orsi!

Videó! Kb 5x néztem meg!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Bond!

Postás üdvözlőlap :lol: :lol: :lol: :lol:

Conversano!
Privit olvastad??

Sillia! Dalma nagyon szép leányzó!

Katy!
Tiéd apa nem szőke??(labello) :oops: :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ancsurtin!
Ne legyél letörve. Lesz ez még jobb is.
Mikor Laura ilyen picike volt és állandóan ment az ordítás, azt hittem, hogy soha nem fog megnőni. És lám 4 éves :D
Az persze más kérdés, hogy én kb 10 évet öregedtem ez idő alatt. :oops: :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Lilisgabi!
Anyává válni egy pillanat,de jó anyaként viselkedni:tanulás,küzdelem,lemondás,ami végül mérhetetlen boldogságot hoz. Szerintem is! :wink:
cunci

Kép
Kép
200907?

A Csillag születik többi részét nem láttam, de ez a döntő nem volt egy nagy durranás, szerintem. :roll: :roll: :roll:
(Másról szólt, de a Megasztár - a IV. sorozatot leszámítva- sokkal nívósabb volt.)
Ami viszont nagyon tetszett az Ördög Nóra kinézete volt. Zuhanyfüggönyre emlékeztető ruha, Evita konyttyal kombinálva. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Nem volt ma nagy forgalom.

Sillia:Dalmának kívánok minél boldogabb felnőtt éveket,sok boldog pillanatot,egészséget! :D Emlékszem én mennyire vártam azt a napot!
Nagyon szép nagylány!

Breki:Köszönjük szépen!Jobban vannak.Nektek is áldott,békés karácsonyt kívánok!És egy újabb boldog évet!

Bond:
Manó ügyesen kanalazott,szép szemei vannak.Jó az etetési mód! :wink: Nálunk 3 óta szakad a hó,csomót fotóztam,holnap lesz időm,felteszem.A kocsim ki sem látszik a hó alól. :shock: 1 m magasan áll a kertben,mondjuk,mikor fotóztam,még nem volt ekkora,de szép nagyon,nekem tetszik. :D Kár,hogy -8 lesz holnap is,így nem megyek ki a csajokkal.Ma Lilit átvittem 11-kor a mamáékhoz,3-kor hozta haza anyósom.Lotti elvolt,először a kiságyban,majd az etetőszékben,végül a játszószőnyegen landolt. :lol: Oda-oda bújtam hozzá,hasra fordult 2-szer a kis dundikám :lol: ,szopizott,hogy hamarabb gyógyuljon,gyümizett is,tejbegríz is volt,szóval eszeget.Viszont ma csak egyszer aludt,3-tól(megvárta a Lilit,tényleg kereste :shock: )fél 8-ig.Most fél 10-kor tettem le,mert néztük a Kiscsillagokat. :D Én már nem tudtam az első 8-ból sem dönteni,ebből a 4-ből meg pláne.De annyira örülök,hogy mindegyik kapott valami érdemlegeset.A rap-es fiú rádiós munkát,a néptáncos Szabi tuti csoportba megy,André(hát drága Ági én tudtam egyből a nemi hovatartozását :lol: )biztos opera szerepet fog kapni.Vagy most kapott valamit,mert nem láttam sajna minden percet a család kisebb-nagyobb bajai miatt. :x És borítékolható volt Tabáni Pityu győzelme.Így már nekünk is van egy Szuzanbojlunk. :lol: Én veszélyesnek érzem neki adni a lehetőséget,mert lelkileg labilis. :? Most felkapják,eddig sehol sem volt,aztán,ha már nem kell a médiának,akkor eldobják,de ehhez ő gyenge.Nehogy úgy járjon,mint a többi hasonló karakter:Cserháti Zsuzsa :( ,Máté Péter :( ,...Isteni tehetség,nem vitatom,a hangja.De kívánom,hogy beletanuljon ebbe a szerepbe,és érezze benne jól magát.Szóval gratulálok kedves István! :D

HGabi:Sajnálom a vacsorás élményedet. :( Anyukáddal semmi gond,nem hiszem,hogy csalódnod kellett volna,ő csak hozta a formáját. :wink: :lol: :lol: :lol: :oops: Bocsánat. :oops: Én annyira beleképzelem magam a helyzetbe,anyáink tuti ikrek. :lol:
Gyerek kezébe nem adok semmit,ha etetem,mert egy másik kanállal kiszúrhatja a szemét.Ettől félek.Óa adnék,akkor egy erre a célra kineveznék egy játékot,vmi plüssállat,vagy csörgő.De én csak tolom a kanalt,nyakában előke,ölében egy textil pelus,és az én kezemben is kis textilpelus(egy nagyont 4 felé vágtam,és azzal törölgetem a szájját,ami kijön,vagy kiköpi,...).Ovi miatt,akkor nincs lelkiismeret-furim. :P

Nos,ki hol van?
-elloptátok a feltett menü ötleteket,és az alapján vásároltok
-beragadt a babakocsi a nagy hóba,azt ássátok ki
-dugó van a tecóban
-dekoráltok
-vagy mámegintelköltözöttatopikésénittmaradtam érzésem van :lol: :lol: :lol:

na elküldöm,és alszok,sziasztok

Cunci: :D
Vendég

Boo:Kösz az együttérzést. :(

HGabi:Hugi ügyesen ül,enyémgyerek is szeret üldögélni,ki szoktam párnázni,10 percekre,és tök boldogan vigyorog. :D Gyógytornász sem ellenzi,ilyen rövid ideig ülhetnek. :wink: Nálatok is kezdenek hasonlítani egymásra a csajok. :D
Vendég

Cunci!

Nem jött Tőled privi! Mégecce küldd :)
Vendég

Nnnna véégre be tudok lépni, 2 napig nem engedett belépni valamiért... :evil:

Hsz-ek:

Lilisgabi!
Nem kell sokat regisztrálni, csak egy űrlapot kellkitöltened, és egy e-mailben megkapott regisztrációt megerősítő linket kell megnyitnod. Ennyi.

Hendegabi!
Tied Apa legalább láthatja a Vivit. Enyémapa karácsonykor , meg amúgy is csak úgy láthatja, amikor anyósoméknál van a Lili. Az anyja nem engedi, hogy ide hozza haza. Pedig a Lili szeret engem is és az öcsit is imádja.
Szenteste csak hal lehet húsféle nem? Legalábbis én úgy tudom.

Imádom ezt a számot!!!
http://www.youtube.com/watch?v=egX9N8yO ... re=related

Hendegabi!
A GYED attól függ, hogy amikor mész szülni, van-e munkaviszonyod. Ha utána oda köszönik szépen nem várnak vissza, az egy dolog.Nekem azért nem járt(a visszamenőleges munkaviszonyom megvolt) a Gyed, mert akkor épp nem volt állásom.Kapják be a kislábujjam!!!
Köszi a gratut!

Dodi!
Az arany iránytű nekem is megvan és tetszett. Karácsonyi filmek: Grincs(színtén), Télapu 1-2, Reszkessetek betörők, Télanyu, Alvin és a mókusok, mesefilmek, mint pl szépség és a szörnyeteg 1-2(Én imádom a mesefilmeket is), azt hiszem nagyjából ennyi, amit minden adventkor kötelező szerűen megnézek.Nagyon szeretem mind.

Dec 24-én lesz a premierje az alvin és a mókusok 2-nek.

Boo!
A kocka tényleg jó film, nekem mindegyik része "tetszett". Ez a film valahogy elgondolkodtatott azon, hogy ezeknek kell legyen valami valóságalpja,hiszen egy ilyen kockát nem hiszem, hogy valaki hasra csapva talált volna ki.

Orsi!
Nagyon jó ez a videó!!!

Lola!
Nyugodtan jöhetsz panaszkodni többször is!

Ikoka!
Jók a képek!

Boo!
Detto ugyan ez megy... Törpi is 200-akat eszik, de ő 3 óránként,ő is átalussza az éjszakát, és plussz napi 1x kap rizspépet, 1x gyümit, ja de a 200 után néha olyan hisztit lever, hogy csak na.Egyébként szerintem ez azért van, mert kell egy kis idő mire leér a cucc, ugyan úgy mint nekünk, mert hamar megnyugszik. Viszont ha szopizna, azt ugyebár nem puszilja be olyan gyorsan mint a cuclisüvegből. Te nem csinálsz még neki főzeléket? Én mostanság akarom elkezdeni. Zsiri is mohón eszik? Cuclisüvegből olyan gyorsan, mohón eszik, hogy időnként ki kell vegyem a szájából, hogy levegőt is vegyen. Gyüminél, meg pépnél sokszor nem győzök kanalazni, és még így is van hogy megy a hiszti, mert lassú vagyok szerinte.

Ancsurti!
Én a linket be is raktam kedvencekhez!És már le is töltöttem gyerekkorom rongyosra hallgatott kazettájának dalait, a Mikimanót!

Nyuszi!
Gratulálok a barátnődnek, sok boldogságot nekik!

Ági!
Lehet,hogy allergiásak, de akkor is!!! Szerintem ez szörnyű! Egyébként nem mondott semmi ilyet az oktatóm, hogy bármi allergia lett volna az oka,gyakorlatilag az orvosok sem tudják mitől bénult le. Ha jól emlékszem ezt mondta. A battai esetnél nem tudom a részleteket még ennyire sem.

Dodi!
Rajta vagyok az ügyön, csak mire mindent visszaolvasok, már nincs időm képet dobni, mert vagy felkelt a Törperősöm, vagy éjjel van, és majd bealszom a gép előtt.
Igyekszem igyekszem.

Lola!
Aranyos ez a kép!

Hendegabi!
Nem semmi sztori. Én ebből a szempontból is szerencsés vagyok anyuval, mert ugyebár a Törpi alszik egész este, és Anyunak otthon hagyom, és így el tudok menni esetleg valahova Apával. De kizárólag csak a városba vagyok hajlandó elmenni bárhova is. Városon kívül, csak és kizárólag kocsival,vagy robogóval (de az ki van purcanva jelen állás szerint), hogy ha bármi van, hamar hazaérjünk. Legutóbb egyik barátnőm születésnapjára voltunk hivatalosak, és akkor is tök jól elvolt itthon a Törpi, szépen elaludt, mi usgyi a többiek után a találkára. Ott voltunk pár órát, aztán anyu hívott, hogy felkelt, és nem tudja visszaltatni, nem éhes, csak hisztizik, jöjjünk haza. 10 perc alatt otthon voltunk a város másik feléből. Csak akkutt anyahiány volt, amint felvettem, nem telt bele 2 perc, már horkolt. Onnantól fel sem kelt egész éjjel.

Sillia!
Boldog születésnapot Dalmának!

Ancsurti!
Miért nem tied Apa főz a barátoknak? Én biztos megmondanám neki. Ha áthívtad őket, akkor Te főzöl kisbarátom!

Lilisgabi!
Én is így szoktam főzni, takarítani, hogy odaviszem magammal,csak én a hordozóba rakom, mert mégnincs etetőszék. Azt kap karácsonyra, ha összejön. Egy szupit szeretnénk venni, Anyuék is beleszálnak, így már lesz elég lóvé rá.

Dodi!
Az óvári csirke mit takar?

Hendegabi!
jók a képek.

Sillia!
Dalma nagyon csini! Boldog születésnapot neki!

Kép
szisz89

Sziasztok!

Ikoka!Zsombi nagyon édes ahogy öleil a kis kedvencét :lol:
Ha még aktuális a színház jegy,akkor a Szép nyári nap állítólag nagyon jó,már ha szereti a Neotont. Anyuék látták,nekik nagyon tetszettt!

Hendegabi! Anyukád nem semmi. Ha nem is miattad,de az unokái miatt egy kicsit megerőltethetné magát. Nem is értem. Az én anyukám és anyósom repdes az örömtől,ha az unokájukra kell vigyázni és ha van is valami programjuk,inkább lemondják.

Ancsurti! Nagyon sajnálom,hogy ennyire nem tudsz Hangi mellett semmit csinálni. Talán igaza van Boonak,hogyha már úgyis sír,akkor mindegy,hogy hol teszi ezt,próbáld meg hozzászoktatni a babakocsihoz,azt be tudod vinni a konyhába magaddal és onnan lát téged azért. Apa nem tud kivenni egy nap szabit?

Tegnap Lili először kapott őszibarackot!! :lol: Imádta! Én azért kezdtem azzal,mert ugyebár nehezen kakil,így a dokinő nem javasolta az almát elsőnek.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Tegnap nálunk is szakadt reggel óta a hó! Nagyon szép volt. Törpinek is tetszett, nagyokat nézett, amikor megmutattam neki az ablakból.
Tegnap voltunk unokanővérem 30. születésnapján. Reggel csináltam neki egy extra csokitortát, mindjárt részletezem a receptet!! Egyszerüen fenomenális. Komolyan mondom csajok, aki szereti a csokitortát, annak ez egy orgazmussal felér majd, olyan finom!! Közben megszereztem a csíkos süti receptet is, ha valakit érdekel, azt is feldobom. A születésnapozás nagyon szuper volt, a család kibabázhatta magát. Unokanővéremnek egy külön nagy élmény volt,mert ő pelusozta be Törpit. Ez csak azért szenzáció, mert vak.Viszont mire jötünk volna haza, addigra a kocsin 20!!! centis hó volt, nem viccelek. Nagybátyám mondta, hogy el ne induljunk, mert neki is 2! órába telt mire hazaért (csak pesten kellett átvánszorogni kocsival) Jó oké, megdumáltuk, hogy akkor ott alszunk, és reggel világosban mégis csak jobb, mint este a sötétben hóviharban. Erre a sógornőm kitalálta, hogy mrpedig jöjjünk haza, mert neki dolga van otthon,és ő nem alszik ott. ja hozzáteszem ezt kitalálta este 11kor. Azt hittem az agyam eldobom. Hülye kis f@sz, eddig se szerettem, de most aztán kiborult a bili. Azt nem teszi zsebre amit apától fog kapni. hajnali 2 re értünk haza. Persze akkor is felébredt, amikor elindultunk haza, utána amikor megérkeztünk. Hála ég evett egy picit, és elég könnyen visszaaludt hajnalban. Komolyan mondom 40 volt végsebességünk úgy vánszorogtunk haza! :evil: :evil: Én meg még hülye fejjel folyton segítek neki. Takarítani a lakásukban, mert ugyebár nem ám egy rendes háziasszonyról van szó, hanem egy trehány, link, gusztustalan, magára sem adó,a főzés takarítás helyett folyton a számítógép előtt ülő, begyöpösödött picsáról van szó. Már párszor rászolgált volna, hogy megcsapkodjam, de ha hajnalban történt volna valami amikor jöttünk haza, azt biztos, hogy a temetőig rúgdosom.

NNNNa most kibosszankodtam magam. Na de nem baj, még vár rá a meccs apával. Azt nem teszi zsebre. Már készítem is elő a boxkesztyűt!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
szisz89

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:18-kor.

KépKép

KépKép
boo

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?