SIKERULT!!!!!!!!!!Kemeny 1,5 oras kuzdelem aran elaludt.....
Nem igazan fog menni a reagalas,barmennyire is szeretnem....
Szomoruan olvasom,hogy vannak betegeskedok.....
Hendegabi,Lilisgabi,Gabi,Bond......nagyon ratok ferne mar egy kis szunet a betegeskedesben.....!
Nalunk Hanginal szerencsere 2 napig tartott a takony,azota se hire,se hamva!Apa nehezebben jon ki belole,pedig minden praktikat bevetunk,de mar sokkal jobb,inhalalt illoolajokkal,szedi az immunerositot,vitaminokat,mar sokkal jobb,de az arcuregeben begyult multkor a cucc,aztan a citrom,citromfu,levendula kisegitette

es az osco......
Kruppos kicsiknek mennek a drukkok!
Zsiri mekkorat nott

...az o eseteben kiralylannya kellett volna valnia a bekanak

...az a gyurott kis pocak
Hangi nagyon szeret meztelenkedni,furcsi utan rendszeresen bugizik az agyon,puceran tornazik,kacaraszik,csapkod a labaival!!!
Hagyom is,biztos jo lehet pelus nelkul lennie egy kicsit....
Egyebkent mostanaban estere eleg jokedvu lesz
A napkozbeni musorok is az altatasok kozeledtevel neccesek,es ugye 2x-3x probalkozok altatni,es mivel csak 40 perceket szunyal,ebbol kovetkezik,hogy semmi percem nem marad masra...mert ugye szivesen jatszok vele ebredes utan,de hagyhatna idot masra is,mert a dolgokat csinalni kell.....
Bond:ez a borleves recept nagyon szuper,el is mentettem,jovore elkeszul.....most az egyik baratunk bevallalta a halszle fozeset

,en egy kis tarkonyos csirkeragut keszitenek,fasirtot,es majonezes salatakat......a bejgli megvan,naggggyon finom a dios!!!
Gesztenye puret itt aranyarban merik,ha egyaltalan lehet kapni barhol is...sutnivalot majd veszunk a heten
A landzsas utifu szirupot imadom!!!!Tenyleg alkoholos??En nem lattam/tudtam......de a legjobb gyogyir tud lenni!!!
Muho:jo otlet,bar en nem szeretem

aztan meg majd nyaron tudok ablakot pucolni legkozelebb

.....erdekes volna.....
Vannak vesszo csillagaim,gombjeim,ezeket imadom,tegnap fel is tettem oket vegre a girlandal egyutt...vettunk meg 8 turkiz gombot,azok a fan lesznek,a tobbi meglevovel,de ez meg valtozhat.....
Ajandekomat megszerezte apa!!!!Ugy orulok neki...nem birt meglepi lenni,mert elottem beszelte le telefonon,es hat tegnap hoztak el az egyik baratunkal,de persze nem lathatom,csak 24.en!!!De en ugy orulok!!!Most aztan tekerhetek majd,egjen a zsir!!!
Makit magamra kotom,es egyutt bringazunk a meleg szobaban
Lilisgabi;Criticalmass a szobaban
Szegenykeim,azert jol radhozhatta a fraszt ez a betegeskedes!Ne is vidd Lilit kozossegbe,jol elvagytok otthon egyutt!!!
Hendegabi:Vica egy tunder!!!Az az ulos kep

Mukec is fejnehez,de nagyon szeretne mar ulni...es olyan edi ahogy tudja mikor felveszem,mar fesziti fel a fejet,es segit...hasizmozik,de ulve meg nem marad....eldol mint egy zsak!!!
Anyukad:

en ugy erzem benned hogy szeretnel turelmes lenni,aztan valahogy csak kihozza beloled...sajnalom!
Jobbulast nektek is!!!
Boo:nagyon nehez eset Hangi.....o aztan ugy uvolt,hogy az agyrem...es minel jobban hagyom,annal durvabban nyomatja....atkene venni az uralmat,de nem egyszeru.....en is latom hogy ezt nekem szanja a kis budos,de hat olyan a hangereje,hogy keptelenseg otthagyni sokaig....mar nem a hasa faj,az tuti...vettunk viborcult,de nem kupot,mert az itt nincsen,hanem cseppeket...most avval probalkozok 2 napja....
Az ejszakank sokkal jobb volt,vegre csak 5 fele ebrdet,aztan meg 8 fele

de a napkozbeni hisztik meg nem multak igazan....mert ezek mar tenyleg azok...probalgat,tesztelget....tegnap is,mikor bejottem a szobaba a konyhabol,razenditett....elmentem,csond lett...persze tegnap konnyu volt,apa itthon volt,o Hangizott szinte egesz nap...
Babakocsi:en ugy itelem,hogy mikor mar kilat belole ulve,akkor tuti jo lesz,es elvezni fogja.....most azert en sem szeretnem,ha hermetikusan lezarva lennek mint egy covek egy fekvo izeben....Jelenleg attertunk a kendore ujra,mert abban fer el kizarolag a sok ruhajaban.....es beszelget,dumal seta kozben,nagyon szereti!!!(legalabb ezt

)
Sillia;mar jobb a kedvem joval,csak a kis kozjatekunk az elobb megzavart megint.....
Dalmanak utolagosan boldog szulinapot kivanok!Mennyire szep a haja szine!!!Sokkal jobban all neki!!!
Breki:Nektek is Boldog Karacsonyt es Ujevet kivanok!!!
Kanadai bio tok
Bond:Sinlac Huginak

Na bejott neki???Mano edes kis picurka...azert elegge hasonlitanak kicsiben egymasra
Kod;itt rohogtem hogy a havazast kodnek velted
Itt eppen hogy szalingozik a ho...nem lesz feher a karacsony ugylatom...de ahova megyunk,ott 80 centis ho van jelenleg
na ezt elkuldom.....sosem erek a vegere....
most van kis idom.....