A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:19-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:20-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!

A Virág olyan büdiket pukkogat, hogy folyton a seggét lesem, mert azt hiszem betojt! :lol:
Ma már 4-szer vágott át így!

Lilisgabi: sajna, akármennyire is Tabáni volt nálam a befutó, egyet kell értenem veled: lelkileg nincs erre felkészülve.

Virágnak még nem sikerült a műanyag kanállal kiböknie a szemét. Remélem ezután sem fogja! :roll:

Amúgy nem tudom mi volt az este, de egyik lányom sem akart aludni.
Nóci kb 3/4 11-kor, Vicus 11.10-kor aludt el :shock:
Mindkettő sírós hangulatban volt, Nóci éjjel is felkelt, kiült a konyhára (kb fél 1-kor), és ott bömbölt. Hiába kérdeztem, nem mondta meg, mi a baj (talán maga sem tudta). Visszavittem az ágyába, betakargattam, elaltattam. Reggel nem emlékezett rá! :shock:
Attól félek, megint beteg lesz, azt szokta így kezdeni. Reggel adtam is köptetőt, teát, mert kicsit köhögött, remélem ennyivel meg is ússzuk.

Délelőtt mi is kiszaggattuk, kisütöttük végre a mézeskalácsot. Díszítés még hátra van.
Meg megígértem Nócimnak, hogy építünk egy szép nagy hóembert. Úgyhogy nem unatkozom. Csak úúúgy aludnék egyet
:!:

Kép
Kép]
hendegabi

Boo: még szerencse, hogy nem lett királyfi! Az viszont kár, hogy királykisasszony sem! :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép]
hendegabi

Sziasztok !!!

Köszönjük a dicsérő szavakat . :D

Színházjegy ügyben köszönöm a segítséget. :D

Bazi nagy hó esett, teljesen elszigetelt minket a külvilágtól. Pedig már marhára kimennék, de Zsombit nem szeretném kivinni ilyen szeles és kúva hideg időben.Így itthon dekkolunk, amiből már nagyon elegem van.Viszont tegnap az ablakból mi is néztük a havat.

Boo : sógorod a kolbászt legközelebb a seggébe, mármint a saját seggébe dugdossa ne a Te gyereked szájába. Szerintem én ezt olyan hangnemben mondtam volna el neki, hogy többet nem kellett volna társalognunk. :roll: A békazabálós kép naon cuki.Milyen jó húsban van már Zsiri :shock: , nagyon szééép.

Szisz : na idevelecsokitortarecept :D De az is jó ha a kész tortát postázod. :roll: :roll: :roll: Köszi előre is.Sógornőd amúgy normális??? Tegnap mindenki 8* meggondolta, hogy elinduljon-e, ez meg egy kisbabával indít útnak? :twisted: :twisted: :twisted:

Hendegabi : Ne legyetek már megint betegek !!!!! Mi 2 napig szenvedtünk, szegény Kicsimnek folyt az orra és picit lázas is volt, rossz volt a közérzete, de az ölemben, bújcizva nem is volt olyan elviselhetetlen a megfázás. :wink: :D

Apa dolgozik. :cry: Tegnap is dolgozott. :cry: Ma délben hívták be, majdnem elsírtam magam, olyan rossz így nélküle hétvégén.Ráadásul hatmillió dolgom lenne, amiben azért elkelne a segítség.

Mit csináltok olyankor , ha valaki kézmosás nélkül gyerekezik? Mert én szívem és temperamentumom szerint beszólnék, de nem akarok én lenni a szemét. Közben meg olyan szinten zavar, hogy tiszta idegroncs vagyok tőle.Mi a f@szért nem természetes az mindenkinek, hogy egy kisbabához, csak tiszta kézzel nyúlkálunk ?Ja és célozni már próbáltam, de semmi. Én tényleg nem kötözködni akarok, de van pár olyan dolog , amitől kinyílik a bicska a zsebemben. :twisted:

Kép
ikoka7

Ikoka!
Én rákérdezek, hogy "Kezet mostál már?" Bár nálunk ezzel nincs gond szerencsére. Az idióta ismerősök szeretnek a gyerek kezéhez nyúlni, de rájuk szoktam szólni, hogy a kezét NE, mert mindig a szájába veszi. Engem nem érdekel, hogy ki tart bunkónak, én azt tartom bunkónak, akibe annyi nem szorult bele, hogy piszkos kézzel gyerekhez nem nyúlunk, és gyerek kezét nem fogdossuk! :evil: :evil: :evil:
Te gyereked, csak nyugodtan szóljál rá mindenkire, főleg ebben az infulenzás, náthás szar időben! Aki ezért neheztelni fog rád, az meg előbb nézzen jó mélyen magába!

Sillia!
Bond a számból vette ki a szót, Dalma sokkal-sokkal aranyosabb ezzel a barna hajjal. Ő így természetes. Mondd meg neki, hogy az idősebb "lányok" szerint ez a haj sokkal jobb neki! :wink:
És minden jót kívánok neki a születésnapja alkalmából!

Tegnap kaptunk Apa nagymamájától bejglit. A mákostól nem volt Petrának semmi baja, a diósat most tesztelem. :wink:

Én kész vagyok a könyvlepucolós nagytakarításon, bár ablakot nem pucoltam, de azt kb. másfél hónapja csináltam meg, úgyhogy annyira nem gázos. Már csak a beltéri ajtókat kell faápolóval végig törölgetnem, majd holnap megcsinálom.

Tegnap nekem is az jutott eszembe, hogy ez a Tabáni István lelkileg nem egy edzett pali, nem neki való a rivaldafény. De hátha segítenek majd neki, és akkor nem lesz gond. A Megasztárból a Palcsó Tamás volt ilyen szerintem, és ő is megmaradt szerény gyereknek, zenélget, de nincs minden nap a hírekben.

Kép
katy76

Boo!
Nem ismerek rád! Nem haraptad le a kolbászdugdosós sógorodnak a fejét?
Ő az, akinek van a kisfia? Miért nem mondtad, hogy dugdossa a gyerek szájába, annak már van fejlett bélrendszere? :evil: :evil:

Kép
katy76

Sziasztok

Már rég volt olyan, hogy nem kapcsoltam be a gépemet egy nap, tegnap ez történt.
Tegnap voltunk 10-2-ig vásárolni, megvettük a maradék ajándékokat.
Bond, Conversano köszi, a tippeket.
Bond végül ékszernél maradtunk, de nem a mágnesesnél, nem mertük megvenni, lehet, van már neki, meg szerintem már a neten való rendelés már nem ért volna ide. Végül a Swarovskinál vettünk neki egy gyönyörű karkötőt. Nekem tetszik, majd mondom neki, ha nem tetszik, én szívesen elhordom helyette :P
Mire hazaértünk itt is elkezdett esni a hó, gyönyörű volt.
Kb. 5 perce lehettünk itthon, mire ideért nővérem és családja, és apukám. Hála apu hozott egy kis fasírtot és krumlipürét, mert még akkor nem ettünk semmit.
Odett 1-2 körül szokott elaludni, de tegnap 4 körül aludt el, csak egy fél órát nyomott le megint.
Aztán gyors készülődés, mert mentünk a mostohaapám 60. szülinapi bulijára, egy vendéglő volt kibérelve a 30 valahány fős család és baráti kör számára.
6-ra kellett volna odaérnünk, de a nagy hó és a dugó miatt csak 7 után értünk oda, már mindenki minket várt :roll: Legalább amíg odaértünk Odett jól bealudt, szerintem akkor akarta aludni a hosszú délutánit, mert mikor kivettük a kocsiból még nagyon álmos volt, és mikor vagy 20 banya állta körbe, úgy sírt, hogy alig és csak nálam tudott megnyugodni. Aztán megszoptattam, átlendült a holtponton, és bírta a vendégsereg dicsérő hadjáratát :P . Mikor már mindenki megbabusgatta, akkor felcsatoltam magamra a kenguruba, és úgy járkáltunk és táncikoltunk :lol: . Nagyon jól éreztük magunkat :P . Azt el kell mondanom, hogy anyós is ott volt, és végig aggódta az egész estét. Számítottam rá, hogy így fog viselkedni, hogy duruzsolni fogja a fülembe, hogy ő mennyire félti a gyereket, hogy mindenki megfogdossa, megpuszilgatja stb. stb :twisted: . Ő hamarabb ért oda, mint mi és láttam, hogy ki volt bőgve a szeme. Anyámat kérdeztem, hogy miért bőgött az anyósom, mondta, hogy már sírva jött be az étterembe, mert aggódik, hogy mi akkora nagy hóban közlekedünk a gyerekekkel, de anyám állítólag jól helyre tette, hogy ne aggódjon már ennyire :roll: :oops: . Mikor betoppantunk az étterembe, az első mondata az volt hozzám, hogy ő hazaviszi a gyereket, mi meg bulizzunk, és egyfolytában hol a párom, hol az én fülembe magyarázta, hogy szegény Odettel mi lesz ekkora „nagy” embertömegben. Komolyan borzalmas volt :x :twisted: . Igyekeztem kerülni egész este, 11 körül ment el, és nem is köszönt nekem. Ő baja, nekem nem hiányzott a köszönése. Eleve úgy indította az egész napot, hogy közölte párommal, hogy ő nem is tudta, hogy meg van hívva, nem készült az estére :twisted: . Na, nem is idegesítem magam fel még egyszer rajta. Odett elaludt 11 kor, egy órát aludt, majd éjféltől fél 1-ig táncoltunk :lol: . Fél kettőre értünk haza. Nagyon jól bírta a gyűrődést, és szerintem nagyon jól érezte magát :P . Nekem is jó volt már egy kicsit kimozdulni úgy igazából. Ahhoz képest, hogy negyed 3 felé sikerülte elaludnia, ugyanúgy kelt, fél 7-kor, majd 10 –kor, délelőtt aludt még fél órát, majd 3 órát délután 2-től. Nem nyűgös, nem fáradt, nem viselte meg a tegnapi nap :P .

Sillia
Boldog szülinapot Dalmának, nagyon szép a képen. :P

Panni, Vica, Zsiri Manó nagyon cukik mindannyian (remélem nem felejtettem el senkit) :P

Ahogy Sillia és H. Gabi írta, hogy céges vacsorán voltak, én úgy elfeledkeztem a miénkről. Szerdán volt :shock: . Eszembe sem jutott, pedig kaptam levélben meghívót is :roll: .

H. Gabi

Anyám is kb. ilyen, mint a tiéd. Örök elégtelen. Pénteken, míg párom megnézte a mostohaapámmal az Avatart, elmentem hozzá. Hát lehet nem kellett volna, már az első órában hazajöttem volna. Miért gyártanak ilyen hosszú filmeket????? :oops: :roll: :twisted:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára orsi777 2009.12.20 22:05-kor.

Kép
Kép
orsi777

Boo!
Sógorodnak 1x szépen szólni, nem érti? ráuszítani apát!
Hős Műzlike.....:mrgreen:
Apa nem volt velünk, mert betegség miatt sos behívták a lapszabászatba. Hála ég Törpinek csak az számít, hogy a pelus ami a feje alatt van éjszaka nyálfogónak az ott legyen, meg a rongyimaci, és a cumi, ja és hogy csend legyen. Én sem akartam ott aludni, de inkább ott alszunk, mint hóviharban elakadjunk esetleg az isten háta mögött minuszokba egy 5 hós gyerekkel.
Én is erősen gondolkoztam, hogy a kocsi elé kötöm sógornőm hókotró lapátnak. Én mindíg az aktuális dobozt bevágom a mini utazó tatyóba a többi kellő cuccal együtt. Természetes por alakzatban, hisz ott is meg tudom csinálni helyszínen.

A HOT magazinodról jut eszembe... Mi van Dodi sztárinterjujával?

Zsiri aranyos a békával.Törpi itt ül az ölembe, és vigyorog Zsirire!!! Arrébb viszem a képe-->abbahagyja, vissza a képre-->röhög.

Csillagszületik:
Felesleges volt az egész műsor mert mindenki lemezszerződést meg hasonlókat kapott!!!
Jól elbaszták a végét ezzel!

Hendegabi!
Remélem Nóci nem lesz beteg az ünnepekre!!:(

Kép
szisz89

Kép
szisz89

Sziasztok!

Jövök majd, most csak egy fontos infó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Anyuékkal közölték a hivatalos adatot: tavaly az influenza bármely törzsébe, vagy annak szövödményébe, illetve az influenza elleni védőoltásba, vagy annak szövődményeibe 2800 ember halt bele!!!!!! Ezek zömében idős, vagy másból adódó immungyengeséggel rendelkezők voltak. Tehát tartom az álláspontomat: aki "sima" influenza ellen korábban oltatott, bátran tegye meg H1N1 ellen is, de teljesen felesleges, mert ez sem veszélyesebb, mint mármelyik eddigi influenza!
Nem kell izgulni! Aki tud, szoptasson ezerrel, meg mindenki adja a Cebiont, meg a Béres-cseppet, oszt csókolom. Lehet kicsattani az egészségtől :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

nem olvasok vissza,szorítsatok,Lilit visszük a kórházba,szarul avn nagyon,lázas,inf.remélem hazajöhetünk :cry:
Vendég

Dodi köszi az infót

Lilisabi

szorítok és gondolok rátok!!!

Kép
Kép
orsi777

Lilisgabi!

Szorítok nagyon és gondolok Rátok!!!

Kitartás!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cunci

Jesszus Lilisgabi!!!

Nagyon szorítok!!!!!
Vendég

Boo!

Micsoda husi mangusztád lett :) Harapnivaló :)
Vendég

Conversano!

Ment privi. :wink:

Boo!

Zsiri olyan helyes pasi. Imádom!! :oops: :D Műzli egy hős! :D

Bond!

Vicc! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Katy!
Hozzám is jöhetnél takarítani.:oops: :oops:

H.Gabi!
Szegény Nóci :( Remélem nem lesz beteg. :?

Ikoka!
Sajnálom, hogy Te Apának hétvégén is dolgoznia kellett. :(
Ez olyan sz@r. :( Képek nagyon jók lettek. :wink:

Orsi!
Odett jól bírta a gyűrődést. Biztos bulizós csajszi lesz. :lol: :lol: :lol:

Szisz!
Én csak a kész tortát kérem, ha lehet. :oops: :oops: :D

Dodi!
Köszi az infót. :wink:
cunci

Sziasztok!

Gyors bekukk, nagyjából visszaolvasgattam, de most még recepteket kell keresgélnem, de pár gyors reakció.

boo: annyira édes Zsiri, azok az édes kis szemek, és kezecskék.. :D

hendegabi: drukk, hogy ne legyen beteg Nóci! Hogy sikerültek a mézeskalácsok? Én keddre tervezem a sütkérezést...

ikoka: egy picit nyugodtan kimehettek. mi is kimentünk ma is, tegnap is 20-20 percekre. tegnap kétszer is. Én is bekattannék idebent, na meg Dorki KIKÖVETELI, hogy menjünk ki. :lol: :lol: Én rá szoktam szólni mindenkire, aki idejön, és nem a mosdóba veszi az irányt...hol érdekel engem, hogy mit szól hozzá? A picik egészsége a legfontosabb. :D

orsi: de szuper!! tök jó, hogy ilyen ügyes alkalmazkodó a kislányotok. :D nálunk Dorki tiszta nyűg lenne, így is ha egész nap nem vagyunk itthon, akkor olyan boldog este amikor hazaérünk, szemmel láthatóan megnyugszik! Olyan cuki! :D :D :D

lilisgabi: :cry: drukkolok én is Értetek!!!!

dodi: kösz az infót :wink:

rólunk picit: apa ma levágta Dorkim haját elölről a tincset ami mindig a szemébe lógott....annyira kis cuki lett vele, de borzalmasan vágta le...na de nekem így is tetszik, meg legalább nem szúrja ki vele mindig a szemét, és ez a legfontosabb. Így is olyan sokat kellett harcolni, mire ezt az egy tincset megengedte lenyisszantani...

f.nikici

Megjöttünk,annyira féltem,hogy bent tartanak :(
Nincs nagy baj,de a gyerekorvost ki kell hívni holnap.Az van,hogy ma megint lázas lett a Lili, 38,5-ig felment.Apa dolgozott,kocsimat elvitte.7-után hazaért,mondom mi volt egész nap,pedig Nurofenezem 4 napja,így adtunk neki egy kúpot,üvöltött. :( Lottit megfürdettem,szopott,be az ágyba,anyóst áthívtuk,hogy jöjjön vigyázni rá.Be a Budai Gyermekkórházba :arrow: 1 család volt bent,majd mi jöttünk.Nagyon aranyos idős doktornéni volt bent,olyan alapos volt,már gyanús volt.(mondjuk apa a mentős cuccban virított :wink: )Tüdején nem hallott tüdőgyulladásra utaló hangokat,a kruppot igen,de azt tudtuk.Viszont a középső tüdőgyulladást nem lehet hallgatással észlelni,csak röntgennel,meg ilyesmikkel.Így jobb,ha a doki holnap megnézi,és ha kell,tudunk tovább menni a kórházba,mert az a baj,hogy Csüt-pénteken is lázas volt,szombaton semmi,és ma du.-tól megint lázas.Ez a kétpúpú láz. :roll: És ez mindenképpen vírusfertőzés.Torka nagyon piros.
Nos,a legnagyobb körültekintéssel sem tudta kizárni a H1N1-et,mikor említette a férjem,hogy mindennap szállít ilyen betegeket,pl tegnap és ma is. :twisted: Így hazahozhatta.Nagyon kell most figyelni a gyereket,amint megy fel megint a láza,azonnal kórház. :?
Rákérdeztem a H1N1-re,mi a véleménye?Most már ott tartunk,h szerinte be kell adatni.Eddig nagyon ellenezte,de most már megváltoztatta a véleményét.A gyerekorvosunk ellenezte,azóta ő is beadatta.A férjemnél is legtöbben nem oltattak,de 1 hete még a dokik is beadták maguknak.Én voltam a legnagyobb ellenzője,de most döntöttem.Ez a kedves öreg doktornő olyan jól elmondta a lényeget,ahogy én nem fogom tudni nektek elmondani.Szóval holnap beadatom magamnak,apa kedden megy dolgozni,ő is beadja ott magának.Lilinek,amint meggyógyul beadatom,mivel krónikus a kruppja.Így Dodi,eddig egy hajóban eveztünk,de én besz@rtam.Így kiugrok a hajóból,és megpróbálok partra úszni. :D

És a doktornőtől megkérdeztem,hogy mi legyen az ovival,mert a dokink márc végéig nem javasolja.És ő is ezt mondta,h felejtsem el az ovit most,és,ha ovi nélkül is beteg lesz,immunerősítő kúrát javasol.Ezt ismerem,már felmerült nálunk,de azt hittem elkerülhetjük. :?

Nagyon kedvesek vagytok,hogy gondoltatok ránk.
Vendég

Mai napunk,aztán visszaolvasok. :D
Mai menünk:
-húsleves
-párolt kápi
-sült libacomb
Mi is készítettünk ma megint mézeskalácsot,a Lilinek adtam egy kis adag tésztát,olyan ügyesen nyújtotta,szaggatta!Teszek képet holnap.
Építettem neki egy hóembert,ő meg kijött velem,de 5 perc után bejött,és bentről nézett. :( Olyan gyenge volt,úgy sajnáltam.De olyan boldog lett a hóembertől,persze elnevezte Marcellnak.(tudjátok az ovis szerelme :lol: )Van lábasból kalapja,babapiskótából orra(mert nem volt répám,csak felkarikázva),és sós kekszekből a szájja.Szeme nincs,nem szénnel,fával fűtünk.(ma 6-szor :twisted: )Így egy napszemcsit szúrtam bele. 8) Kezei nincsenek,addigra az enyém lefagyott. :oops:
És körbe kellet a járdát söpőrnöm,a teraszt,a lépcsőket elöl-hátul.Mostam is,játszottunk,+ a minike.Olyan fáradt vagyok.
Remélem nem lesz újra lázas holnap. :?

most visszaolv.
Vendég

lilisgabi: jó, hogy nem tartották bent Lilit! Továbbra is mennek a drukkok!! Édes lehetett hóember építésnél. :D Várjuk a képeket! :wink:
Én meg félek oltás nélkül is, oltással is...

f.nikici

szisz:sógornődet nem értem :twisted: tuti megérdemli amit kapni fog apától :twisted:
csokitortát köszi,azt fogok készíteni 24-én reggel,így kipróbálom e receptet

ikoka:kézmosás nálunk is nagy harc,sajnos. :twisted: sztem intelligencia kérdése :? szólj érte bátran,tudom,h szar érzés,de még szarabb,ha gyereked beteg lesz :roll:

hgabi:remélem nem lesztek ti is betegek :?:

boo:zsiri édeske :D pocakmanó :D

orsi:odett nagyon ügyes volt,hogy engedett titeket picit szórakozni :D

anyós azért hozta a formáját :twisted:
-apa felhívta,h át tuna-e jönni,mert el kell vinni a Lilit a kórházba.nem tud,mert a kocsi tiszta hó :shock: ,menjen érte apa.Az meg mondta is,hogy oké,indul.felöltözik,anyós hívja,hogy már jön,mert após lement,és letakarította. :evil: nagyon hálásnak kellett lennünk :evil:
-mondom ne vegye ki a gyereket,mindjárt el fog aludni,csak,ha sokáig sír,bekakil,vagy ilyesmi.beültünk a kocsiba,látom megy fel az emeletre,feloltotta a lámpát.na,erre jól felkeltette a gyereket,akit aztán 1 órát fogott a kezében,mert sírt.
-ahogy kivette a gyereket,a légzésfigyelő sípolni kezdett,ő meg nem tudta mit kell vele csinálni,így 2 órán át sípolt :shock: .mikor hazaértünk a gyerek az ágyban aludt,a füle mellett sípolt az a szar! :twisted: hát normális egy ember,aki nem emeli fel a rohadt telefont,te barom,valami sípol,amin van 2 jel,egy zöld meg egy piros.esetleg nem a piros a kikapcsoló gomb,mint a tv távirányítón,meg mindenen? :roll:
-hazaértünk,mondjuk,hogy semmi baj,mi van,mit mondott a doktornő,erre mindja,hogy ő tudta,hogy semmi :shock: baja a gyereknek,csak nem akarta mondani,és,hogy be ne adassuk az oltást,ő nem engedi a Lilinek,hogy beadassuk(biztos az ő beleegyezése kell majd hozzá :twisted: ),max magunknak,de az is felesleges,mert csak meg akarnak gazdagodni. :twisted: na,azt az ezer valamennyit nem sajnálom,én csak az esetleges következményektől tartok,amik sok év múlva jöhetnek ki :roll:

Dodi megkérdeznéd anyukádat,hogy a Lili esetében mit tegyünk?Kruppos.Köszi. :wink:

jól kidühöngtem magam,bocsánat.úgy látom ma mindenki mérges valakire :lol:
tudom,hogy örülnöm kell,amiért hajlandó volt átjönni,de remélem én nem leszek ilyen öregasszony :twisted:
Vendég

Szia Nikici:Köszi a drukkot!Majd szólok,ha meggyógyult.Elhiszem,hogy félsz,én is félek,és sztem most a legtöbb ember fél.Pánikkeltés ide-vagy oda,rossz az a tudatlanság.Azt sem tudjuk,hogy igazak-e a hírek? :?
Vendég

Kép
Kép
200907?

lilisgabi: anyós :lol: :lol: :lol: :? :lol: :lol: :lol:

f.nikici

igen, olvastam Bond a cikket, és én még mindig azt nem értem, hogy az oltás körüli problémás esetekről miért nincs hír, emiatt félek az oltástól, a betegségtől meg, mert ki akar beteg lenni?!
Pedig biztos sok helyen okozott már az is problémát. Az én környezetemben ha 5 kezem lenne, se tudnám megszámlálni az ujjaimon

f.nikici

lilisgabi na igen, nálam is ez a helyzet.... :cry:

f.nikici

Sziasztok

Jó régen voltam, talán több mint egy hete.
Kicsit összejöttek a dolgok, de hát így van ez 4 gyerek mellett karácsony előtt. Remélem majd két ünnep között lesz több időm jönni, akkor apa is itthon lesz.

Volt nálunk 1 hete disznóvágás, na nem egyszerű az főleg utána a takarítás,a húst elpakolni, stb... de a gyerekek nagyon élvezték, főleg Réka volt az aki az elejétől a végéig figyelte nézte, maga a disznó ölés az nem itt történt, hanem ahonnan vettük ott, és már úgy hoztuk ide, kisbusszal. Tehát az ijesztős részét nem látták.
Aztán még kellett vennem karácsonyra egy két dolgot. Fodrásznál is voltam, manikűrösnél is voltam, gyerekeket is elvittem mert már rájuk is rájuk fért.
Atán persze beteg lettem én, Réka sem gyógyult meg rendesen. Őt fülészetre vittem, arcüreggyulladása van, majd kedden kell visszavinnem. Aztán pénteken megkapta a bcg oltást Nóra, ordított szegénykém. Estére belázasodott, nem tudtam hogy az oltás miatt e, szombaton már nem volt lázas, viszont szinte egész nap lázas volt, na aztán éjjelre kijött rajta, tiszta takony szegénykém, és köhög is. Úgy hogy dokihoz mentünk, de szerencsére tüdeje tiszta, torka nem piros csak náthás elvileg, de az nagyon. Orrcseppezünk, szívom neki. Szerencsére eszik rendesen.
Közben engem is megvizsgált a doki, adott antibiotikumot mert baromira köhögök. Szerintem én fertőzöm el őket örökké, mert nem tudok rendesen meggyógyulni . Remélem most már én is rendbe jövök majd.
Ma menni akartam apával moziba délelőtt mivel már elvileg szabin van, de sürgős munka miatt berendelték, kitudja mikor ér haza, így lefújva.
Holnap fülészet, meg a tesóm fiát kell vinnem neurológiára mert rengetegszer hány, és nem vírus fertőzése van, migrénre gondolnak, holnapra kaptak időpontot, de tesóméknak nincs szabijuk.
Szerdán vásárlás a nagycsarnokban, egy két húst. Tegnap a fele ajándékot becsomagltuk este, ma majd a többit.

Hát nagyjából ez volt vissza olvasni 1 hetes termést ne hiszem hogy tudok, de azért próbálkozom.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Lilisgabi!

Ha a férjem mentős lenne, és nap, mint nap H1N1-es betegekkel érintkezne, én 100%, hogy beoltattam volna magunkat :roll: . Főleg így, hogy Lili ráadásul kruppos is, aminek egy megfázás is elég a bajhoz :( . Mi nem érintkezünk betegekkel, nincs munkahelyünk, ahol elkaphatnánk, apa is csak az embereivel van kapcsolatban, akik meg szólnak ha betegek, mert tudják, hogy kisbabánk van. Család, és barátok detto jelzik, ha gyanus valaki, és akkor nem érintkezünk... Szóval én könnyen beszélek, mert mi nem tartozunk a veszélyeztetettek körébe. Nekem nem tisztem sem rá-, sem lebszélni senkit. Megértem, ha valaki beadatja, és megértem, ha nem, emiatt soha nem feddenék meg senkit!
Mondom, nálatok én tuti oltattam volna mert úgy gondolom hogy az oltóanyag nem ártalmas, csak felesleges. Ahol szükséges ott be kell adatni. Sotske megkeresett múltkor priviben ezzel kapcsolatban, és nekik is javasoltam (anyu), mert felsőlégúti megbetegedésre hajlamosak a lányai, ilyenkor nem kérdés!

...

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Boo!! Zsiri eszméletlen aranyos. Nagyon rád hasonlít! Műzli :cry:

Gabi! Gyógyuljatok,nehogy karira betegek legyetek!! :lol:

Lilisgabi! Örülök,hogy nem tartották bent Lilit. A ti esetetetben én is Dodi véleményén vagyok,hogy oltassátok be magatokat.

Kicsilányom kint alszik a teraszon,jól bebugyolálva. Agyaltam rajta,hogy kitegyem-e,mert én ki nem tenném a lábam ilyen hidegben,ha nem lenne muszáj és ilyenkor egy szívtelen anyának tartom magam,hogy bezzeg őt kiteszem,de egyből elaludt :D Bezzeg a kiságyban :twisted: Úgyhogy hagyom egy fél órát,többet nem nagyon merem azért.

KépKép
KépKép
nyuszi81

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:20-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:21-kor.

KépKép

KépKép
boo

gabi: jobbulást Nektek!!! Anyum ma mondta, hogy beteg lett, vagyis szédül nagyon. :cry: szóval holnap nem valószínű, hogy tud jönni segíteni...az pedig nem jó, mivel így nem tudom, hogy hogyan fogok elvégeződni, párom hiába nem melózik, nem igazán van itthon...anyuméknál meg hasonlóképpen lesz disznóvágás ma délután, csak nem a háznál, de anyum is szegény betegen pakolhat.

nyuszi: mi most jöttünk haza a sétából és Dorki a szobájában folytatja a szunyát. :lol: Ő is imád kint lenni, akármilyen hideg van...rögtön elalszik. :wink:

boo: majd este teszek fel képet, olyan kis furcsa az új séróval, főleg hogy nem gyengén létrás lett... :lol: :lol: :lol:
alma-kaka :lol: :lol: :lol: Én ma adtam Dorkinak először körtét. Kíváncsi vagyok, nagyon ette volna, de nem mertem sokat adni Neki elsőre. majd holnap, ha nem lesz tőle semmi baja. :wink:
Dorka is imád pucérkodni, már elkezd sikongatni, mikor meglátja a fürdőkádat, és teszem a pelenkázószivacsra, mert akkor tudja, hogy jön a pucérkodás, és pancsi :lol: :lol: :lol:
miket álmodsz?! :lol: :lol: :lol:

f.nikici

Sziasztok!

Gyors bekukk: lányok elaludtak az imént.
Hát, nincs szerencsénk. Nóci tegnap már ugye étvágytalan és nyügi volt, reggel 38 fokos lázzal kelt, feje fáj, meg alig bírt megállni a lábán.
Ivott egy fél pohár vizet, azt nagy ívben kihányta (persze az ágyneműre :twisted: ), aztán ugyanígy tett a Nurofennel, majd a kortyonként adagolt teával is.
Dokit kihívtam, megnézte, azt mondta, maradjon egész nap ágyban, közösségbe ne vigyem semmiképp, írt antibigyót, diétázzon.
Szegény Nócim kúpot kapott, ami egy ekkora gyereknek már tök égő (ugye anya, nem mondjuk meg senkinek, hogy a Vica kúpjából kaptam!)
Igaz, hatása sem volt valami nagy, de kicsit lejjebb vitte a lázát, és a hányingere is javult. Szerencsére, mert még Dedalonetta kúpot tudtam volna neki rá adni, de szerintem akkor úgyis kétségbeesik, ha még egy kúp kell. Amúgy írt neki valót is a doki, csak a gyógyszertárban holnap lesz meg.
Mindegy. Lényeg, hogy kicsit már jobban van. Most épp alszik, talán ha felébred, majd eszik is.
Sütöttem héjában krumplit a sütőrácson, ma az lesz a menünk.

Virág még jól van, remélem így is marad.
Igyekszem elszeparálni őket, és amíg a Nóci fekszik, addig talán menni is fog.
Én meg gyerek-mosdó-gyerek ingában vagyok folyamatosan, most is csak azért ültem ide, hogy bekapjam a reggelim.

Lilisgabi: örülök, hogy nem fogtak bent bennetek, de azért nagyon vigyázzatok, gyógyuljatok.
Anyós: persze, hogy jobban akarta tudni.....
:x

Gabi1: fenébe, hogy ti is betegek vagytok. Szegény Réka: gyerekkoromban sokszor volt nekem is arcüreggyulladás, meg homloküreg is, meg középfül gyulladás. Legalább 3-szor szúrták fel a fülemet. Azóta is rettegek a fülészektől, szerintem Nóci is érzi, mert ahányszor megyünk (sajna neki is volt már vele sok gondja), nagyon fél ő is.
Te is gyógyulj, és persze Nórika is. A többiek meg ne legyenek betegek!
Szerintem ti is - velünk együtt - egészséget kérjetek a Jézuskától! :)

Boo: megnyugtató, hogy nem csak én álmodom baromságokat. :lol:

No, megyek vizitelek.

Kép
Kép]
hendegabi

Jaaajj, csajok, még egy nagyon fontos dolog!!! Olyan boldog vagyok! Nem tudom ki látta a hétvégén a viván a Teletont??!! DE! 21 millió forintot sikerült összegyűjteniük!!:-) Olyan jóóó!!!! Mi is telefonáltunk egy párszor, úgy örülök, hogy ilyen sokat sikerült adományozniuk! :D

f.nikici

Boo

Ha ismernéd anyósomat, tuti nem hagynád rá a gyerekedet, a másik dolog, amiért nem adtam volna oda, hogy én még csak szoptatom Odettet, és nem eszik cumisüvegből.
De ő szerintem már tényleg beteg. Annyira aggódik a gyerekemért, hogy az már nem a normális kategóriába tartozik. Ezt már a férjem is belátta.
Sajnos kezdem úgy érezni, hogy anyósom úgy tekint Odettre, mintha a saját gyermeke lenne, én meg csak azért vagyok, mert még szopizik Odett. Már nem egyszer mondta Odettnek, hogy ott a kaja, és nem azt, hogy ott van anyu :twisted: .És az sem normális, hogy amikor megszületett, le akarta festetni az egyik szobát neki, és ágyat venni Odettnek, majd ha ott lesz a gyerek jelszóval. Nem is értettem mostanáig, de hétvégén tudatosult bennem az egész. Ez a nő, azt hiszi, hogy Odett a saját gyereke. Mikor megszültem, odajött hozzám, és megköszönte. Komolyan, mint egy thrillerben, úgy érzem lassan magam. És egy percre nem fogom odaadni a gyereket, hogy vigyázzon rá, képes lesz nem visszaadni :roll: :oops: :? :twisted: . Már a párom is kezdi észrevenni, hogy valami nem normális ebben az egészben, beteges az anyja viselkedése.
Odett szerencsére olyan baba, aki bírja a nyüzsgést, már 5 hetesen is voltunk vele buliban, fél egyig, ugyanis addig simán aludt. Ahogy írtam is, amikor már fáradt lett, elaludt, és csak arra ébredt fel, :P amikor a zenész szünetet tartott :P .
Nyilván nem minden hétvégén megyünk el, és az még hála nem viselte meg, hogy egy évben 2X kicsit tovább vagyunk el. Nővéremék is Pestre mentek vissza, a 9 hós kisfia is simán éberen, jó kedvűen viselte a szombati bulit. Nem bánom, hogy Odettet ehhez szoktatjuk hozzá, és nem kell miatta 8-kor lépni a buliból, és nagyon örülök neki, hogy úgy el tudok menni, hogy ő is végig neveti az egész estét. Ha sírt volna, és láttam volna, hogy nem érzi jól magát, mentünk volna haza azonnal.
Már megint idegelem magam, emiatt a nő miatt :x . Na , szóval te sem hagynád ott Zsirit. Írhatnék még anyósról egy csomó mindent, például, hogy múltkor 10 percig ecsetelte nekem, hogy 2 hónapot kibírhatnék, hogy nem mozdulok ki itthonról, meg hasonlók, a H1N1 miatt :oops: . Borzalmas :twisted: . Ha el kezd beszélni hozzám, remegni kezd a szemem :roll: :oops: :twisted:Szóval most ebben nem adok neked igazat, a H. Gabi anyukája sem kutya, de az enyém sem sajnos, az anyósom meg pláne.
Ja , és mivel ennyien megfogdosták Odettet, egész este 3szor 4szer popsi törlővel végig töröltem a kezét, és az arcát. Ennyi. És nagyon remélem nem lesz semmi baja. Betegen senki nem jött el a buliba, aki beteget jelentett, mind lemondták az estét. Ennyi erővel anyósom se jöjjön, se anyám, se a párom ne menjen dolgozni, hogy megvédjük minden kórságtól. A boltba menetelről meg már nem is beszélek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára orsi777 2009.12.21 14:13-kor.

Kép
Kép
orsi777

Kívánom hogy karácsonyra minden betegeskedő meggyógyuljon.
Lehet, mi szerencsések vagyunk hogy eddig még senki nem volt picit sem beteg.
Igazából én az elmúlt kb. 20 évben talán pár alkalommal voltam köhögős-orrfolyós, de lázas sosem.
Lányok sem voltak betegesek (Dalma befulladásaitól eltekintve), remélem a "hagyomány" folytatódik és nem leszünk betegek.

Boo

Zsiri is milyen kis húspogácsa lett :) :) :)

Én is utálom amikor utcán, nyilvános helyen ismerősök és ismeretlenek egyaránt rögtön a baba kezét fogják meg :evil:

Én nem nagyon merek szólni, meg nincs is érteleme, mert ugye előre mégsem kiálthatok hogy: ne nyúlj a gyerekhez! mire megfogták meg már mindegy :?

Ennyiből örülök a hideg időnek mert bundazsákban vagy kabátkában nem tudják megfogni a kezét.

Bond

Én is próbáltam olyan területszámítást csinálni Lócival. Addig eljutottam hogy hosszabb mint két üveg...
Te hogyan beszélted rá Hugit hogy nyugodtan feküdjön amíg lefényképezed??? :shock: :shock:

Kép Rómaiasan :) Kép Már ez is megy.. Kép imádom a mosolyát :)
Vendég

Sillia

Kézfogdosással úgy vagyok én is , mint te. Általában belerakom a szájába olyankor a cumit, hogy ne az összefogdosott kezét kapja be, és ahogy írtam, letörölgetem a kezét és kész. Az még oké, hogy megmossa egyszer az ember a kezét, de utána megfoja a kilincset, a poharat, ezt meg még azt is, és megint mehetne kezet mosni, amit már ugye nem tesznek meg. És tényleg mindenki a kezét fogja meg, mert az annnyira cuki, ha megfogja a kis kezével valaki ujját. Én ezt nem intelligenciához mérném. Egy kis baci nem árt meg neki, pont tegnap mondtam páromnak, hogy én nem úgy óvóm Odettet, mint egy első szülöttet illene :roll: .
Lóci zabálni való :P

Kép
Kép
orsi777

Kép

Kép

Kép

Kép

képminőséget, fejeket nem nézni :lol: :lol: :lol: :lol: ha vakuzom, becsokja a szemét, és mostanában képtelenség jó képeket csinálni, mivel szólok Neki, felnéz mosoly, de pont nem tudom elkapni.. :twisted: :lol: :lol:

Tényleg, már akartam kérdezni a babák mikortól "hallgatnak" a nevükre? Dorka tudatosan 4 hónapos korától figyel, ha szólunk Neki, odanéz rögtön. Azt hittem ez később jön el. :lol: :lol:

f.nikici

Sziasztok!
Bekukk...

Húúú, mennyien betegeskedtek! :cry: Nem írígyellek benneteket.
Anyós helyzet: nekem nincs különöebb gondom vele, túl mesze van ahhoz.
Karácsonyi menü: én inkább csak aztralhoz ülök majd. 24-én anyuéknál, 25-től pedig anyóséknál.

Boo:
Az én gyerekem is igen szeret mesztelenkedni, az az est fénypontja mindi, fürdetés előtt. :D Nagyon-nagyon szép a kisfiad. :) Írígy vagyok kicsit, mert az én babám egyáltalán nem eszi meg az almát. Még úgy sem, ha másba belekeverem. :cry: :cry:
f.nikici:
cuki az új frizkó :wink: Ügyes Dorka, olvastam minap, hogy már megfordult. Dani még mindig nem. :roll:

Norka:
Előhozakodnék az 5. hónapos adatokkal. 7700g és 72cm

bertina

Boo

[quote]E írta:ngem nem zavar, hogy meleg, sőt! Én (ha lehet ilyet mondani) nagyon csipázom őket. Na nem a kirakat buzikat! Sokkal értelmesebbek, empatikusabbak, mint az őstulok férjeink

Ebben egyetértek veled. De azért gondolom ágybabújni te sem az Andréval akarnál... :wink:
Vendég

Sziasztok!

Próbáltam nagyjából visszaolvasni, csütörtök, péntek egésznap úton voltunk, közben apukámat pénteken műtötték sérvvel, hétvégén itt volt férjem öccse, úgy hogy mozgalmas napjaink voltak. így nem nagyon tudtalak titeket olvasni :oops: .

Az egész városban olyan forgalom van, hogy nem lehetett megmozdulni, utálom a tömeget :? .

Ági: tényleg nagyon szar a csatja az etetőszéknek :twisted: , minden funkciót megnéztünk rajta, mikor megvettük, csak pont a csatot nem, ha tudtam volna , hogy ilyen rossz, tuti másik széket veszek. Dominak is van a tarkóján olyan piros folt :wink: .

Dodi: köszike, hogy megkérdezted anyudat, utánakérdezek én is mégegyszer :wink: .

Nyuszi: gratulálok a barátnődnek, jó egészséget kívánok mindkettőjüknek :wink: .

Taxiban szülést csak most láttam így egyben, hát kellett zsepi bőven.

Hendegabi: nagyon sajnálom, hogy anyukád így áll a dolgokhoz. Nagyon édes Virág :P .

Sillia: nagyon sok boldogságot kívánok Dalmának! Nagyon szép lány. Lóci zabálni való :P !

Boo: én is így vagyok, mindenen bőgni tudok, már néha én is hülyének érzem magam miatta :oops: .
Apa már múltkor meg is jegyezte, hogy nekem miért kell mindenen bőgni. Akkor épp Csondor Katát hallgattam. Zsiri nagyon aranyos, fürcsi közben :P :P !

Czigka: Bendének jobbbulást.

Bond: olyan édi Manó, azok a gyönyörű kék szemek :P .

Lilisgabi: remélem jobban van már Lili, drukk. Drukk +++++++++++++++++++++++
Na most olvasom, hogy mi volt a dokinál, remélem nem lesz gond, és meggyógyul Lili :wink: .

Nikici: örülök, hogy meggyógyultál, mi is néztük tegnap a Teletont, és telefonáltunk is párszor. Dorka nagyon cukor az új sérójával :P .
marietta1982

Rakok fel pár téli képet, Ancsurtinak a házról.Az első képen Odett orrhuzogatós nevetését kaptam le. Kép
Kép
Kép
Kép
Kép kutyák
Kép ekkor aludt Odi 2,5 órát kint!

Kép
Kép
orsi777

F. Nikici

Aranyos Dorkili, az új hajjal is. Mi még nem vágtunk Odett hajából, inkább felgumizom neki :P .

Kép
Kép
orsi777

Orsi: szép a házatok, jó lett a világítás. Odett csodaszép hajasbaba :P !
marietta1982

Domdiri két foga:

Kép
marietta1982

Marietta

Nagyon aranyos Domi, szép a szeme és cukik a fogai :P

Kép
Kép
orsi777

Sziasztok!

Koszonom csajok a vigasztalast,remelem boldogulunk majd....
En is mar rengetegszer probalkoztam ugy fozni,hogy Hangit magammal viszem a konyhaba(na jo az ajtoba,mert nem fer be hozzam)beleteszem a hintajaba,es ram lat kozben....ez mukodik is 5 -10 percig,aztan nem tetszik a kisasszonynak.....
A kendos,kengurus megoldas eleg veszelyes,fozni ugy sajnos nem tudok,es nagyon semmit sem,mert mar akkora a kiscsaj,hogy nem ferek tole.... :? :lol:
A takaritas nagyjabol megy,de az is ebredes utan,delelott,addig elvan,mig gyorsban vegigszaladok a lakason,de nagyon extrakra igy sem vagyok kepes(pici por terelgetes az megvan)porszivozas+felmosas......
Viragot apolni akkor tudok,mikor alszik,az csendes folyamat...az ejjelek kilove,mert azert ez egy egyszintes lakas,a parketta recseg-ropog,apanak aludnia kell,Hangi meg a konyha melletti 1db.szobaban alszik....bar en ejjeli bagoly vagyok,jo megoldas lehetne.....de nem egy ilyen elosztasu lakasban....

Sirni hagyas: :roll: akinek eleg nyugi a gyereke az igazan tudja melyik az a frekvencia,amin nyomjak a sirast,es az elviselhetetlen....igen,en nem birom,es egyebkent meg nem is tudom otthagyni,mert lila az er a fejen,ami kidagad,es kepes egyhuzamban ezt az orult uvoltos,sikitos sirast tolni :shock: ...a kezemben talan jobb a helyzet,bar volt mar hogy leraktam,csinalja,ha a kezemben sem jobb...de nem lehet sokaig hagyni ezt,a szivem szkad meg,mikozben a fejem luktet hatul a hangos sirastol....
Vannak napok,mikor igazan jokislany,es nem egyfolytaban csinalja...multkor mar azt hittuk,tok jo,valtozik joiranyba....de nekem kifejezetten csinalja a musort....mint most is....
Apja el tudta altatni hipp-hopp a hetvegen,en masodszorra probalkozom amai napon...most uvolt az agyaban,mert nekem nemhajlando elaludni.....
Igen,eszrevettem hogy a bolondjat kezdi jaratni velem,de hat aludnia azt azert kellene,es amugy meg hogyan csinaljam akkor,ha tenyleg kepes uvolteni orakig :roll: :roll: itt papirbol vannak a lakasok,en mindent hallok fentrol,igy ok is gondolom minket(a portugalok alattunk laknak,azt leszarnam,de a fentiek nagyon rendesek)......
Most ez ugy hangzik,mintha 24 oraban nyomna Hangi...na jo nem,de azert napi 2x-3x siman,es azert a nap nem olyan hosszu hogy ez igy mukodhessen.....

Babakocsiba szoktatas is eleg necces,mar probaltuk...majd talan tavasszal menni fog....

En megprobaltam am mar mindenfele modszert,eleg keves sikerrel....de ezt igazan az tudja,akinek hasonloan nehez eset a gyermeke.....

Mindenesetre a hetvegen meggyurtam a mezes tesztajat,ledaraltam a kekszet.foztem egy gulyast,az kitart holnapig,diszitettem igencsak piciket :wink: csak a szobai atjaroba,beszereztuk a hianyzo kajakat,megvan a bejgli is,mostunk is,nagytakaritas nem lesz,de a furdot apa megcsinalta......Persze kozben ment a napi 7-8 szopi,stb-stb....de ezeket megoldottuk....

Meg most is sir,tiltakozik magaban az agyaban az alvas ellen...most mit kene tennem??Hagyni,hogy uvoltson orakon keresztul?????Mert sehogyan sem alszik el....pedig tutira kene neki.....

Na mindegy,ez van......

Most ezt elkuldom,majd jovok.....

Kép
Kép
ancsurti

SIKERULT!!!!!!!!!!Kemeny 1,5 oras kuzdelem aran elaludt.....

Nem igazan fog menni a reagalas,barmennyire is szeretnem....

Szomoruan olvasom,hogy vannak betegeskedok.....

Hendegabi,Lilisgabi,Gabi,Bond......nagyon ratok ferne mar egy kis szunet a betegeskedesben.....!
Nalunk Hanginal szerencsere 2 napig tartott a takony,azota se hire,se hamva!Apa nehezebben jon ki belole,pedig minden praktikat bevetunk,de mar sokkal jobb,inhalalt illoolajokkal,szedi az immunerositot,vitaminokat,mar sokkal jobb,de az arcuregeben begyult multkor a cucc,aztan a citrom,citromfu,levendula kisegitette :wink: es az osco......

Kruppos kicsiknek mennek a drukkok!

Zsiri mekkorat nott :shock: ...az o eseteben kiralylannya kellett volna valnia a bekanak :wink: ...az a gyurott kis pocak :wink:

Hangi nagyon szeret meztelenkedni,furcsi utan rendszeresen bugizik az agyon,puceran tornazik,kacaraszik,csapkod a labaival!!!
Hagyom is,biztos jo lehet pelus nelkul lennie egy kicsit....
Egyebkent mostanaban estere eleg jokedvu lesz :wink:
A napkozbeni musorok is az altatasok kozeledtevel neccesek,es ugye 2x-3x probalkozok altatni,es mivel csak 40 perceket szunyal,ebbol kovetkezik,hogy semmi percem nem marad masra...mert ugye szivesen jatszok vele ebredes utan,de hagyhatna idot masra is,mert a dolgokat csinalni kell.....

Bond:ez a borleves recept nagyon szuper,el is mentettem,jovore elkeszul.....most az egyik baratunk bevallalta a halszle fozeset 8) ,en egy kis tarkonyos csirkeragut keszitenek,fasirtot,es majonezes salatakat......a bejgli megvan,naggggyon finom a dios!!!
Gesztenye puret itt aranyarban merik,ha egyaltalan lehet kapni barhol is...sutnivalot majd veszunk a heten :wink:
A landzsas utifu szirupot imadom!!!!Tenyleg alkoholos??En nem lattam/tudtam......de a legjobb gyogyir tud lenni!!!

Muho:jo otlet,bar en nem szeretem :oops: aztan meg majd nyaron tudok ablakot pucolni legkozelebb :oops: .....erdekes volna.....
Vannak vesszo csillagaim,gombjeim,ezeket imadom,tegnap fel is tettem oket vegre a girlandal egyutt...vettunk meg 8 turkiz gombot,azok a fan lesznek,a tobbi meglevovel,de ez meg valtozhat.....

Ajandekomat megszerezte apa!!!!Ugy orulok neki...nem birt meglepi lenni,mert elottem beszelte le telefonon,es hat tegnap hoztak el az egyik baratunkal,de persze nem lathatom,csak 24.en!!!De en ugy orulok!!!Most aztan tekerhetek majd,egjen a zsir!!!
Makit magamra kotom,es egyutt bringazunk a meleg szobaban 8) :lol: :lol:

Lilisgabi;Criticalmass a szobaban :wink:
Szegenykeim,azert jol radhozhatta a fraszt ez a betegeskedes!Ne is vidd Lilit kozossegbe,jol elvagytok otthon egyutt!!!

Hendegabi:Vica egy tunder!!!Az az ulos kep :shock: :shock: :shock: Mukec is fejnehez,de nagyon szeretne mar ulni...es olyan edi ahogy tudja mikor felveszem,mar fesziti fel a fejet,es segit...hasizmozik,de ulve meg nem marad....eldol mint egy zsak!!!
Anyukad: :? :? :? en ugy erzem benned hogy szeretnel turelmes lenni,aztan valahogy csak kihozza beloled...sajnalom!
Jobbulast nektek is!!!

Boo:nagyon nehez eset Hangi.....o aztan ugy uvolt,hogy az agyrem...es minel jobban hagyom,annal durvabban nyomatja....atkene venni az uralmat,de nem egyszeru.....en is latom hogy ezt nekem szanja a kis budos,de hat olyan a hangereje,hogy keptelenseg otthagyni sokaig....mar nem a hasa faj,az tuti...vettunk viborcult,de nem kupot,mert az itt nincsen,hanem cseppeket...most avval probalkozok 2 napja....
Az ejszakank sokkal jobb volt,vegre csak 5 fele ebrdet,aztan meg 8 fele :lol: :lol: :lol: de a napkozbeni hisztik meg nem multak igazan....mert ezek mar tenyleg azok...probalgat,tesztelget....tegnap is,mikor bejottem a szobaba a konyhabol,razenditett....elmentem,csond lett...persze tegnap konnyu volt,apa itthon volt,o Hangizott szinte egesz nap...
Babakocsi:en ugy itelem,hogy mikor mar kilat belole ulve,akkor tuti jo lesz,es elvezni fogja.....most azert en sem szeretnem,ha hermetikusan lezarva lennek mint egy covek egy fekvo izeben....Jelenleg attertunk a kendore ujra,mert abban fer el kizarolag a sok ruhajaban.....es beszelget,dumal seta kozben,nagyon szereti!!!(legalabb ezt :wink: )

Sillia;mar jobb a kedvem joval,csak a kis kozjatekunk az elobb megzavart megint.....
Dalmanak utolagosan boldog szulinapot kivanok!Mennyire szep a haja szine!!!Sokkal jobban all neki!!!

Breki:Nektek is Boldog Karacsonyt es Ujevet kivanok!!!
Kanadai bio tok 8) :lol: :lol: :lol:

Bond:Sinlac Huginak :lol: Na bejott neki???Mano edes kis picurka...azert elegge hasonlitanak kicsiben egymasra :shock: :shock:
Kod;itt rohogtem hogy a havazast kodnek velted :lol: :lol: :lol:
Itt eppen hogy szalingozik a ho...nem lesz feher a karacsony ugylatom...de ahova megyunk,ott 80 centis ho van jelenleg :shock: :shock: 8)

na ezt elkuldom.....sosem erek a vegere....
most van kis idom.....

Kép
Kép
ancsurti

Sziasztok

Reggel Nóra 8 -kor kelt és sajnos újra lázasan, aztán utána jól rám is ijesztett. Ugyan is hirtelen elkezdett az orrából folyni a trutyi majd csurgott hátra is neki öklendezett, köhögött, de nyelni nem bírt levegőt nem vett. Aztán fejjel lefelé tartottam, persze egyedül voltam alig bírtam kiszívni az orrát mert ordított is volna, kapálózott, de végül sikerült. Felhívtam a dokit, kapott antibiotikumot holnap vissza kell vinnem.

Nagyon édik a gyerkőcök.

Teszek én is disznó vágásról, Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?