Szasztok!
Na látom, megy a készülődés mindenkinél.

Mi még délután megyünk bevásárolni, ha RÉpa felébredt. Addig nincs mézeskalűcsgyúrás... Csabim meg odavan segít tesóméknak pakolni a hazaköltözésnél... Csak már úgy volt hogy eddigre rég elfelejtik, mert 9-kor kezdtek volna, de a mikrobusz nem indult, gondolom a nagy hideg betett a gázolajnak, így dél körül ment csak vissza pakolni.
Itt elég cudar idő van, olyan igazi téli: reggel óta szakad a hó, hol kisebb sűrű hol nagyobb ritkább pelyhekben, van vagy -7-8 fok, és néha fúj a szél. Bele a havat az arcunkba

(Én meg tűkön ülök, hogy vegyünk már valami bobot vagy szánkót Törpinek, és végre szánkóztassuk meg rendesen.)
Nem is voltunk kint sokat, csak egy fél órát, felakasztottuk apa segítségével a tegnap kapott madáretetőt, már csak magokat kell bele rakni.
Sniky! Sajnálom az anyóssal rosszul alakult dolgokat. Azért jó lenne, ha valamilye szinten sikerülne helyreállítani a családi békét, mert az senkinek se jó ha ilyen szitu áll fent ... Remélem a karácsonyi hangulat megszállja anyóst, és bocsánatot kér...
Boni! Édes Zsigi a fa alatt
BArbi! Igazad van: Mindegy hogy kis pöcsös vagy puncis a pocaklakó, a lényeg, hogy egészséges legyen!
Nyugi ha te le vagy maradva, akkor én is: én még igazából semmit em szereztem be. Még ajándékot sem, kajához valót sem, semmit. Ez várható volt, hogy nekem az utolsó napokra marad. DE már az is haladás, hogy tudom, kinek mi kell, és nem olyan bonyolult.
Réka valószínűleg lego duplot kap, bár szerintem a minikonyha jobb ajándék lenne, csak férjem már háborog, hogy mennyi játék, gy se férünk tőle, és még áprilisban vár ránk egy költözés. Majd megkapja 2.szülinapjára legfeljebb....
Karácsonyi menü még nem tudom, de férjem ilyenkor mindig majonézes burgisalit meg rántott halat rendel. Ha hazajön, megkérdezem.... Sütinek asszem a mézesen kívül tiramisut csinálok, de mindenből csak keveset, mert cipelhetjük akkor végig magunkkal, mert mi is lépünk le 25-én, és csak 1-én jövünk vissza...
Szilveszterre ki mit tervez? Mi úgy tűnik megint hasonló buliban leszünk mint tavaly: 4-5 család egy házban, gyerekek 8-9 körül letéve, onnantól felnőtt buli...
Na megjött apja, megyek dolgomra.
Jó kászülődést mindenkinek!