Sziasztok!
Jo hir van a levelben!!!Ugyan ujra kell csinaltatnom az orvosi vizsgalatokat,az erkolcsimet elkerni ujra otthonrol,bizonyitani hogy egyutt elunk apaval,es leirni az eletemet 18 eves koromtol,de ezek utan valoszinuleg mar talan tavasszal lesznek vegre papirjaim!!!
Ezeket mar lezongoraztuk persze 2 evvel ezelott,de hat ugy latom addig szarakodtak,mig minden lejart....(megint egy valag penz lesz ez,+az ugyved)de most mar hajra,legyunk tul rajta vegre,mert ez igy nem allapot!!!Igy talan haza is latogathatunk vegre mar nyaron,felteve ha lesz ra penz magunk...
Agi:koszi a drukkot!Neked is megy a lanykadhoz!!!Sajnalom az elromlast
Katy:Koszi neked is!
En is ovom Hangit,de normal keretek kozott

...ki kell vinnem a levegore,emberek koze kell mennunk...szoktunk is,en nem hiszek ezekben az influenza marhasagokban,meg sosem ismertem senkit aki akar csak a simat is elkapta volna

,es amugy kell a kis immunrendszerenek ez-az,mert aztan ettol lesz beteges,hogy semmivel nem erintkezik.....(na jo nem beteg emberekre gondoltam,de azert nagy %ban nem betegek az emberek

)
Nem akarok belekotyogni,de szerintem Orsi nem arra gondolt,hogy miert adod bolcsibe Petrat

,biztosan eszebe sem jutott ez,hanem hogy ott aztan nem ovhatod meg ugy mindentol,mikor majd bekerul hirtelen egy kozossegbe....de nem akarok semmi rosszat irni,csak biztos hogy nem erre gondolt,ezert irtam ezt le
Az teny,hogy mindenki maskepp csinalja......de hat Orsiek birtak,Odett is elvezte,szerintem ez igy tok jo!!!
Ugyes vagy hogy mar keszen allsz mindennel...nekem meg csak most jon a java
Nikici:
Edes lehet a fakanallal,es edenykekkel Dorki!!!Nekunk ez nem bejovos meg....plane ha a fejebe veszi hogy CSAK en vagyok a jo neki,akkor hiaba minden!
Hangi engem folyamatosan nez,figyel...megha az apja foglalkozik is vele...kietekeredik,hogy lasson...ha beszelgetunk,akkor is,en ezert gondoltam hogy nalunk nem a nevere figyel,hanem "szimplan" Rank!

Az lehet hogy mar tudhatja hogy neki szolunk,mert odanez ha massal van elfoglalva,de nem konkretan a neve az erdekesseg
Orsi:igen,olyan a taj,mint egy thrillerben........tavaly fostam is rendesen,mikor 4 napig nem volt aram a hovihar miatt,es ki kellett menni a hoba "ugyeket"intezni

sotetedes utan....
Most masik hazba megyunk,remelem iden nem lesz ilyen vihar

...allitolag mar 80centis a hooooo
Szerintem jo lesz,Hangit kiasom a hoba,ha nem viselkedik
Bar lesz ott nyuzsi,azt szereti...en nem tudok neki produkalni napkozben,ez is lehet a baja
Ping-pong asztal:
Nyuszi:gratulalok a jo alvashoz!!!Remelem ez igy is marad!!!
Kaki ugyet sajnalom,Hangi meg sosem nyomott kemenyet

,de majd ha mar mast is eszik.....
Nem tudom mit kene tenned.....nalunk szerencsere ez sima ugy.
Fodrasz:hurra!Nekem festetnem kene mar.....
Tike:Nektek is Boldog,Bekes Karacsonyt kivanok,es Boldog Uj Evet!!!
Dodi:heverd ki gyorsan a korsagot!!!
Hajad mutiiiii!!!
Jo lenne ha osztodhatnank

!
Katy:Petra Dedijenek jobbulast kivanok!!!
Boo:na nektek is jobbakat!!!Hanginak is folyt a konnye multkor,de gyorsan helyre hoztam szerencsere....remelem Zsiri is kiheveri gyorsan!!!
Milyen sutit sutottel???
En meg kokuszgolyokat fogok nyomatni...azt olyan regen csinaltam....az egyszeru
Ikoka:Zsombi fogahoz gratula,remelem azert kimeletesebb lesz,es nem harapdal majd!!!
Csajos dolgok:huuu de ramferne...de igy legalabb nem fazik a labszaram

..szemoldokomet helyre hoztam,mar csak hajmosas kene....meg a fekete karikakat eltuntetni egy jokora alvassal....ezt leshetem....
Na majd tajekoztass,hogy hasznal-e az az ov...mert en sem tudok eljarni,meg bevallom a hasizmozas az nem az erossegem
Akkor Zsombi is jo hosszuuuu

!
Bond:ugyesek vagytok!!!Gyertek hozzank is!Na majd bekuldom a macsekokat a necces helyekre,hogy kiuzzek a porcicakat
Nekem is meg kene kockaztatnom lehet egy zoldbabot???
Cunci:na titeket is utolert a nyug????Sajnalom,az annyira megviselos tud lenni.....amikor mar semmi sem jo

.....es a nemalvasok.....igy megrosszabb
Nincsen otletem...nekem plane nincsen,mert eddig nem nagyon segitett semmi...van hogy jobb,van hogy sehogy sem segit semmi...
En bar cataflamot nem adnek neki,meg en sem veszem be.......de hogy meg az sem segit???Van valami kup is....nem a homeos...azt probaltad??Nem jut az eszembe a neve....(talan Germicid???)
Az alvassal en voltam igy,hogy lefekudni rosszabb mint ebrenmaradni
Kitartas!!!En veled vagyok!!!
Bertina:kockas has.....nekem is,lekerekitett sarkokkal
En bizok benne hogy Hangi nem lesz annyira nagynovesu.....apa 192cm,en 174cm...apa csaladja nagyon nem alacsony kategoria,es nagyon ra hasonlit....azert lanykaban eleg a 170 akarhany

...
Norka:neked is jobbulast!!!Jazmin nagyon ugyi lehetett,hogy igy birta a vacsit!
Olyan szep ez a kepeslap!!!!
Kene nekem is hasonlot csinalnom!!!
Ma megint probaltam elore dolgozni...zoldseg pucolas-apritas,tojasfozes,zoldseg fozes a salatakhoz....olvasztom a husokat,halaszlevet csinal egy baratunk

es elosztjuk!
Holnap megprobalom a levest osszedobni,es a salikat.....
Aztan majd 24.en a sutesek,fadiszites,csomagolas....
Es meg majd osszeszedni a gondolataimat,miket is kell elvinnunk 1 hetre.....
Mindjart dobom a tojaslikor receptet!