A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Gabi1

Mászik már Nóra?
Ő is zabálni való a nevetős képen :P

Én még nem voltam soha disznóvágáson :roll: , nem is szeretnék. Félve néztem a képeket, de hála nem folyt a vér egyiken sem :roll: :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára orsi777 2009.12.21 20:26-kor.

Kép
Kép
orsi777

Cunci:tele vagyok osz hajszallal.....oregedtem en is hirtelen...eddig nem neztek csak 26-27nek.....most szerintem rendesen a 40est surolom :oops:

Katy:jut eszembe...apa labellor sztorija :? :? meg jo hogy nem lett semmi baj!

Lilisgabi:"-vagy mámegintelköltözöttatopikésénittmaradtam érzésem van " :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nekem is :wink: :wink: :wink:

Szisz:jo ez a szam!!!Most hallgatom!!!
Mikimano: :lol: :lol: :lol:
Azert jo hogy ki tudtok mozdulni neha...nalam most jott az hogy elmennek szivesen kikapcsolodni,bar tudom hogy nem lennek nyugodt,es amugy sincs kire bizni Kuglit...es meg szopizik surun!
De azert most levezetnem egy picit az elmult idoszakot valahogy...egy jo tancolas ramferne.... :roll:
Sogorno: :evil: :evil: jo duma felkotni a kocsi ele hokotronak....

Nyuszi:koszi!Apa nem tud szabizni,teljesitmenyben dolgozik.....ha nem teljesit,nincs lovetta :? es mivel nem kaptunk meg egy arva fillert sem Hangi utan,ezert nem teheti most meg,mivel 24 tol nem dolgozik 4ig.....A konyhankba nem fer el egy babakocsi....meg 2 ember is neccesen.....belolem kene ketto,es megoldanank....
Lili jol viselte a barackot??Kaki volt???
Nalunk szerencsere napi 2 kaki is van,van hogy 3 is kisikerul....

:idea: Buzi pampers pelenka...mar nagyon utalom...budos is,es allandoan kijon a cucc a hatanal...akarhogy is adom ra....meg a meret is stimmel....nemsokara valtok valami masra...a Huggies az jo volna a derekanal,de annak a pantja olyan vastag....korbe kell neznem :roll:

Boo:kolbasz :?
Muzli este Zsirivel:halali lehetett...en ugy elvezem ahogy Hangi kozeledik Marci cicamhoz.....az meg hagyja magat simizni,gyurni...pedig rendesen markolassza a szoret-husat!Meg dorombol is neki :lol: :lol: :lol: keszitettem mar par fotot...apa meg a hatara is raultette,pedig ez egy igenkicsiallatka...hiaba 4 eves, kolyok cica meretekkel rendelkezik ....es csak turte,meg dorombolt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vettunk agyat a 2 cicusnak karacsonyra,persze megkaptak tegnap...ugyanis az eloszoba szonyegen fekszenek,es ugy utalom ha allandoan szoros....igy megusztuk ma reggelre!!!Bejott az agyiko!!!

Ikoka:remelem azert sikerul haladnod a dolgaiddal neked is.... :roll:
En raszolnek sima arra aki nem mos kezet,hogy akkor ne is fogdossa!!!

Orsi:de jo hogy Odett ilyen jol birta a bulit!!!Lehet nekunk is ki kene ezt probalni,mert amugy menni szeret.....
csak hat itt nincsen ilyen lehetoseg...na majd csinalunk neki vigassagot amikor elutazunk,kivancsi leszek....
Anyosod aggodalmai...egyreszrol azert nem rossz hogy felt,de azert ennyire nem kene...Te jobban tudod mi a jo Odettnak!!!Es lam,bejott :wink: !
Edes cukorfeja lanyod...az az orrfelhuzos nalunk is megy....rendszeresen...de ezt honnan szedik :roll: :lol:
Jo lett a feny a hazatokon...olyan hangulatos...itt rendesen megy a giccsparade...pfujjj.....rendesen tulzasokba esnek...kar hogy nem tudom lefotozni,de tavaly is voltak "csodak"......boaaaa.....
Kutyikak edesek!!!

Itt is hidegek vannak,de azert kivisszuk Hangit setalni...kell a friss levego....hiper-szuper overall,jol alaoltoztetem,csak a szeme latszik ki :lol: :lol: :lol: es vigan elvan ebben a hidegben kint.....

Dorkili seroja: :wink: :lol: :lol: :lol:

Loci:Egy tunderfi ezen az elso kepen!!!!Olyan szep!!!!

Nikici:en nem tudom mikortol "hallagatnak a nevukre",mert mi nem igazan szolitjuk a neven :oops: bar mostmar igyekszek....anyu mondja mindig,hogy rajta fog maradni a Maki meg a Kugli :lol: :lol: de szerintem meg nem anevere hallgat,hanem a hangunkat ismeri fel....

Bertina:nemsokara Dani is megfordul,nincs keso meg semmihez...eszre sem fogod venni...de ha megtortent,azert hozd a johirt!!!Olyan ritkan irsz :(
Szep a sulya!!!Tenyleg 72 cm :shock: :shock: ????Aztaaaaaaa...o a leghosszabb baba itt szerintem!!!Kerunk fotot majd :wink:

Marietta:jobbulast apukadnak!!!Domi fogai: :lol: :lol: :lol: cukkancs!!!

Na "kihasznaltam" Hangi alvasat....1,5 ora megvolt!!!Juhejjjja!!!

Menek is :wink: !

Kép
Kép
ancsurti

Gabi;Norinak jobbulast kivanok!!!
Disznovagas :roll: :roll: en csak 2x voltam eletemben....a leolest nem is birtam....meg azt a sok kulimaszt,zsirt eltakaritani.....
De a vegeredmeny azert nagyon fini tud lenni!!

Es nem is irtam...a tojaslikorom is elkeszult....isteni lett apa szerint...en csak lenyalogattam az eszkozoket :oops: ...ugy lenyomnek egy kupicaval ebben a hidegben...karacsonyi ajandeknak szantam,de meg ernie kel...kivancsi leszek....
Meg fuszersot fogok gyartani gyorsan.....azt is ajandekba!

Na most mar tenyleg eleg belolem.....Hangizok a tovabbiakban....

Kép
Kép
ancsurti

Huuuu csajok!Most hozott a posta egy vaskos levelet Becsbol.....a letelepedesi kerelmem ugyeben!!!!
Vegre mar tortenik valami...en nem tudom elolvasni,de hivtam pasikamat,szerinte ez jo hir lehet,valoszinuleg meg potolni kell ezt-azt.......es lehet hogy vegre rendezodik a statuszom ennyi ido utan....
Szoritsatok!!!!Ugy izgulok!!!!

Kép
Kép
ancsurti

Csak gyorsan, röviden:
Drukkolok, Ancsurti!!! :D :D :D

Kép
agi125r

Nincs sajnos időm mostanában reagálni, mert a lányom "elromlott" :roll: Az elalvások elég nehezen mennek, néha 8- szor is be kell menjek hozzá, mire elalszik :roll: Állandóan hasra fordul, aztán meg sír, hogy fordítsam vissza. Ha már azt megunja, akkor a cumi miatt kiabál. Komolyan mondom, ez már nem nyafi, ami régen volt, már szabályosan sikít, kiabál :shock:
Nagyon remélem, hogy hamar kinövi... vagy csak eztán jön még a java?! :roll: :)

/ma megkaptam az influenzás oltásokat, és lekopogom, hogy nem történt semmi :D /

Kép
agi125r

Egy csomó mindenre akartam reagálni, de fejtem közben, és nem tudtam egyből írni a választ.

Minden baba nagyon cuki egytől-egyig!!! :wink:

Domit csak azért emelem ki, mert külön tetszettek a kis fogacskák!!!! :D

Ancsurti!
Drukkolok, hogy jó hírek legyenek abban a borítékban!! És örülök, hogy egy kicsit sikerült készülgetned! :D

Meztelenkedés:
Petra is imádja, és mivel nála a pisis baleset nem okoz nagy gondot, így én pelus nélkül szoktam picit hagyni fürdés után. Azt szoktam csinálni, hogy hasra teszem és chicco testápolóval végig kenegetem, picit megmasszírozgatom mindenét. Aztán hanyatt fordítom és elől is végig kenegetem. Muszáj, mert a fűtés szárítja a bőrét, ráadásul a hurkáknál nagyon be tud pirosodni neki. Nyáron a hurkák között hintőporoztam, de mivel az is szárít, most testápolózom.
Imádja!! Igazi csajszi! :D

Én a széltől is óvom a gyereket, biztos ez se jó, de én egyáltalán nem viszem most közösségbe. Csak a nagymamákhoz megyünk, még közértbe se megyek be vele, csak a kis közértbe pékáruért.
És én nem engedem, hogy a kezét megfogják az emberek az utcán, én mindenkire rászólok, mikor közeledik. Engem nem érdekel, hogy ki mit szól.
Én soha nem fognám meg egy kisbaba kezét, még a nővérem kislányának a kezét sem fogom meg!

Az esti kiruccanással kapcsolatban Boo-val értek egyet, én sem vinném el esti programra. Akkor inkább én sem mennék, nekem ez nem nagy áldozat. Illetve egyáltalán nem áldozat.
Mi igyekszünk minden programot úgy csinálni, hogy a gyerek napirendjét tartani tudjuk. Nekem ez nagyon fontos, és szerencsére Apának is.

Nem hiába énekelte meg az LGt, hogy Mindenki másképp csinálja! :lol: :lol: :lol:

Ma minden maradék dolgot elintéztem, még a munkahelyemen is voltam.
Már csak karácsonykor teszem ki a lábam a lakásból (illetve holnap lemegyünk egy rövid sétára, ha nem lesz ónos eső).

A múltkor hirdetett itt egy lány, új harisnyákat árult. Én vettem Petrának 2 csomaggal, nagyon-nagyon szépek! :D

Kép
katy76

köszönjük a dicséreteket! :wink:

ancsurti: nem lehet egyszerű dolgod :cry: de ne légy elkeseredve, elmúlik :lol: :lol: s akkor majd díszíthetz, süthetsz-főzhetsz :wink: nálunk is holnap apa lesz Dorkival, így talán meg tudom csinálni majd a sütiket. Dorka is nagyon igényli, hogy együtt legyünk amikor ébren van (napközben Ő 3x alszik, egyszer kint, szóval nem sok időm van).mondjuk én mondókákkal, mesékkel szoktam lefoglalni, kap fakanalat, tálat, ütögeti, és elvan :lol: :lol: :lol: így már sokkal könnyebb, mint kiskorában, akkor nem érdekelték még az ilyenek :roll:
Dorka nem a hangunkra figyel, ha mást beszélünk nem figyel oda, játszik. S tök mindegy ki szól Neki. HA mondjuk, hogy Dorka, akkor odanéz rögtön, és kérdően néz, hogy "igen, tessék?" olyan édes :lol: :lol: :lol: apumnak is mondtam egy hónapja kb. hogy hallgat a nevére...erre Ő nem hiszem én azt, mondom de pedig igen. Persze rögtön kipróbálta, és ő is rájött hogy tényleg így van, és utána sokszor szólt Neki, élvezte nagyon hogy figyel rá :lol: :lol: :lol: :lol:

f.nikici

Ancsurti!
A tojáslikőr receptet megadhatnád, jövőre azt csinálnék a kézzel készített ajándékozásra! :wink:
A fűszersó is jó ötlet, én provence-i fűszerkeveréket csinálok idén.

A betegeknek jobbulást kívánok!!!

Ági!
Nem lesz semmi baj, nálunk sem volt a helyi érzékenységen kívül. :wink:

Kép
katy76

Ancsurti

Biztos nagyon jól fogjátok érezni magatokat, remélem Hangi is élvezni fogja a kikapcsolódást az utazás során, és tudtok majd együtt egy kicsit "bulizni" :P .
Irigyellek ám titeket. A felrakott képek alapján olyan helyen lesztek, mely bele illene egy thrillerbe. Imádom az ilyen sejtelmes, de gyönyörű tájakat.

Még annyit, hogy én is iszonyatos félek, hogy bármi baja lesz Odettnek, de azt sem szeretném, ha burokban nőne fel, és rabszolgája sem szeretnék lenni, pedig mindent meg fogok tenni, azért, hogy jobb élete legyen, mint nekem. Sok áldozattal jár az anyaság, de szerintem az, hogy néha néha együtt elmegyünk valahova, akár egy estére, akár kirándulni, nem teszek vele semmi rosszat. Nálunk ez természetes, az lenne furcsa, ha másra hagynám gyereket, és úgy mennék el bárhova. Én azt nem tudnám megtenni.
De hát senki sem egyforma.
Bocsi Katy, de mi lesz, ha bölcsibe adod Petrát? :roll:

Kép
Kép
orsi777

Sziasztok!

Ancsurti! Mi volt a borítékban? Remélem jó hírek :wink:
Örülök,hogy azért egy kicsit tudtál készülődni,amúgy meg az a lényeg,hogy együtt lesztek most egy jó ideig és remélhetőleg ki tudod magad pihenni egy kicsit,amíg apa Hangizik :D Jó utat nektek,bár addig még biztos jössz!

Őszibarack: háááááát,nem tudom,hogy az, vagy velem van a baj,de Lilinek szorulása van,szegénykém erőlködik folyamatosan,tegnap kicsit meg kellett hőmérőznöm,mert láttam,hogy nyom és láttam a kakit is és nem tudta kinyomni szegénykém. Aztán amikor nagy nehezen kijött,így néztem :shock: ,mert frankón felnőtt emberéhez hasonló kemény kaki volt. Mondjuk a hasa nem fáj,úgyhogy azért ennek örülök!Szerintetek a barack megfoghatta? Mindenesetre most megint nem adok neki semmit,csak szopit és még többet iszom én is és több joghurtot eszem,remélem újból helyreáll a kaki.
ÉÉÉÉÉÉS képzeljétek,ma végre ki tudtuk magunkat aludni,Lili este 8-tól aludt 5-ig,aztán még fél 9-ig. Ilyen is nagyon régen volt már. Jó lenne,ha ebből rendszert csinálna :lol: Most épp a teraszon alszik :lol:

Gabi!Disznóvágás :lol: Azért nem irigyellek,még ha nem is nálatok lett leölve,azért biztos ez is elég nagy kupival járt. De a végeredményért megérte :wink:

Ma megyek fodrászhoz,már ráfér a fejemre a tatarozás,bár most csak vágatok.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Sziasztok! nem tudom, hogy az ünnepek alatt tudok-e jönni, ezért előre szeretnék neketek nagyon-nagyon boldog, békés, egészségben teli ünnepeket kívánni!

Kép

Karácsony készül, emberek!
Szépek és tiszták legyetek!
Súroljátok föl lelketek,
csillogtassátok kedvetek,
legyetek újra gyermekek,
hogy emberek lehessetek!
Wass Albert
[/img]

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Sziasztok!

Bocsi, hogy így el vagyok tűnve :oops: .
Hétvégén nagytakarítottam anyuval, a ház csillivilli, én meg kicsit tropa vagyok :? . Megfáztam, de semmi extra, Botondnak kutya baja, bár kicsit nyűgös, de sztem a melegfronttól...
Tegnap voltam fodrásznál, mert bár megfogadtam, hogy nem vágatom le a hajam (nagyon sok kismama "bekattan" :lol: ), de meguntam, hogy olyan a hajam, mnt egy 10 évesnek, és fasza, hogy hosszú, de csak lóg a fejemen :? . Szóval a hossza maradt, csak jól betépettem, hogy legyen valami fazonja. Tök jó lett, szerintem :D . Eleve tök kevés kezdett lenni a hajam, így viszont olyan, mintha direkt lenne ilyen kevés :twisted: :lol: :lol: .
Kaját tegnap megvettük, ajándékok becsomagolva, ma "csajos napot" tartok (szőrtelenítés, szemöldök, arcrenoválás, stb.), holnap sütök, aztán már karácsony :shock: .

A betegeknek jobbulást, szomorkásoknak jókedvet, boldogoknak még többet, aki pedig nem jön már addig annak naggggyon boldog karácsonyt :wink: .

Csomó mindent írnék, de akkor leragadok itt, és nem haladok :? .

Ancsurti, ha belőlem 3 lenne, egyikünk itt babázna, meg apázna, másikunk takarítana, meg fórumozna, a harmadikunkat meg kiküldeném hozzád bébiszitternek, hogy tudj szusszanni :wink: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

[quote="orsi777"]
írta:
orsi777Bocsi Katy, de mi lesz, ha bölcsibe adod Petrát? :roll:

Nem igazán értem a kérdést, ugyanis én nem azért fogom bölcsibe adni Petrát, hogy programokat tudjak magamnak szervezni. Sajnos azért KELL bölcsibe adnom, mert muszáj visszamennem dolgozni, mert Apa keresete nem elég.
Így is a szívem vérzik, de sajnos nem tudok mit csinálni, vagy eladósodunk (ami nem történhet meg, soha egyszer nem vettem még fel hitelt, és ez szeretném, ha így is maradna), vagy visszamegyek dolgozni.
Nincsenek alternatívák.
Én a seggemet a földhöz verném, ha olyan helyzetben lennénk, hogy a gyerekemmel együtt maradhassak!

Nyilván a betegségeket nem fogom tudni kivédeni, de mégse 6 hónapos lesz akkor. A beszoktatáson keresztül kell menni akkor is, ha bölcsibe megy egy gyerek, de akkor is, ha kimarad a bölcsi, és oviba megy. Ezt nem lehet megúszni, és nem lehet elkerülni sem. Én azokat a dolgokat próbálom távol tartani magunktól, amit nagy valószínűséggel el lehet kerülni.

Az meg, hogy ki hagyja "másra" a gyerekét, tényleg változó. Nekem az anyukám nem "más", hanem az az ember, akire a gyerekemet nyugodt szívvel rá merem bízni, az életemet rá merem bízni, ő nevelt fel minket, nem tudok megkérdőjelezni semmit, amit és ahogy csinál Petrával.
Másra én sem bízom Petrát, anyósom egyszer vigyázott rá kb. 2 órát.

Ez is biztos szoktatás kérdése, mi Petrával hetente kb. 2 napot Anyunál szoktunk tölteni, szóval nagyon jól ismerik egymást. :wink:

Kép
katy76

Apa nagypapája tegnap nagyon rosszul volt, ami úgy derült ki, hogy Apa bátyja felhívta telefonon (csak úgy). Átment hozzá, kihívta az ügyeletet, akik megállapították, hogy valószínűleg tüdőgyulladása van. Szóltak a mentőknek, akik bevitték a Máv kórházba. Mára kiderült, hogy H1N1-e van, és ettől lett jobb oldali tüdőgyulladása.

Apa nem érintkezett vele, be se engedték a kórterembe (szerencsére), de a bátyja tegnap egész este ott volt. A legdurvább, hogy a Nagypapával együtt él Apa faterja is (aki nem foglalkozott az apjával, mert állítólag a Nagypapa már napok óta nem volt jól. Annyira nem vette a fáradtságot, hogy kihívja az orvost. :evil: ). A faterja is beteg, és most beszélt Apa a bátyjával, már neki is alig van hangja.
Kurv@ ideges vagyok!
Úgy volt, hogy 24-én anyósomnál ebédelünk, és úgy volt, hogy Apa bátyja is jön a gyerekekkel. Én most mondtam Apának, hogy szóljon az anyukájának, hogy nem megyünk át, mert én parázok. Szerencsére Apa is ezen az állásponton van, pont most beszél az anyukájával.

Olyan szomorú vagyok. Szegény Nagypapa 86 éves, egy tündér ember, és basszus együtt él a hülye fiával, aki arra nem képes, hogy kihívja az orvost? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Jó, kis karácsony! :evil: :evil: :evil:

Kép
katy76

Katy, Orsi!

Mi is mindenhová visszük Botondot, bár tejlesen megszokott helyeink vannak csak, az igaz. 2-3 család, akikhez heti rendszerességgel átmegyünk, meg a családtagok. Persze teljesen megértem a félelmedet, de sztem az pont elég, hogy szólsz az embereknek, hogy ne fogdossák össze a gyereket, főleg ne a kezét, meg ne krákogjanak a babakocsiba :evil: ! Mi vittük Botondot a Pólusba, babakocsiba, sokan megnézték, de senki sem hajolt be a kocsiba, vagy tapizta meg. Meg tegnap volt veülnk Tescoba is, végig aludt, és szintén nem nyúlt hozzá senki. Mondjuk lehet, hogy nyom a latba, hogy mindig apa akarja tolni, hozzá meg nem nagyon mennek oda gügyögni :twisted: :lol: :lol: . De most karácsonykor is érintkezni fogunk kb. 20 emberrel, de nyilván nem hagyom őt itthon :wink: :lol: :lol: .
Az sem jó, ha elszigeteled a külvilágtól, mert igenis attól erősödik az immunrendszere, ha ki van téve ingereknek! Meg kell találni az arany középutat :wink: . Én viszem társaságba, de mostanában nem adjuk más kezébe, mindig ráfogom, hogy "ne haragudj, de kicsit nyűgös mostanában, nem szeret másnál lenni...", így nem kell végighallgatnom a deénnemvagyokbeteghagyfogjammeglégysziiiii szöveget :twisted: :lol: . Én idén már kétszer voltam beteg, ugyanúgy elláttam a babát, és puszilgattam is :oops: :oops: :oops: , de sose volt beteg :wink: . (És apa sem.)
Már most hozzá kell szoknunk a gondolathoz, hogy nem tudjuk őket mindentől megóvni, különben bele fogunk őrülni az aggodalmaskodásba :( . A világot nem nevelhetjük a gyerekeinkehez, őket kell beleszoktatni ebbe a világba :wink: . Ha megnézitek, mindig azok a stramm gyerekek, akiket "hagynak leesni a fáról", remélem értitek mire gondolok... Mindennél jobban szeretem a fiamat, és a legjobbat akarom neki! Természetes számomra, hogy ezzel más szülő is így van! Mindannyian úgy próbálkozunk, ahogy tudunk, emiatt szerintem soha nem szabad minősíteni a másikat.... :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Katy!

Beteg emberek közé én sem vinném, az tuti :( ! A múltkor barátaink 11 éves fia köhögött, mikor átmentünk. Ugyan volt igazolása, hogy nem fertőz, és közösségbe mehet (náluk csak így mehetnek suliba a gyerekek, és ez sztem tök jó dolog), de a biztonság kedvéért még így is beküldték a szobájába a szülei, mikor ott voltunk... (Tudtuk, hogy nem fog belőle "hisztit" csinálni a kissrác, mert tök intelligens, meg leszerelték egy laptoppal :lol: . Ha ez neki nehézség lett volna, biztos nem megyünk át, hogy fájdítsuk a szívét, de így nem volt gond :wink: .
Nagyon sajnálom, hogy így alakult nálatok a dolog :cry: . Bár az lenne ilyenkor a fair, ha a betegek maradnának otthon, hiszen miattuk van a "fejfájás", ti meg mehetnétek ünnepelni... Nem értem, ez miért nem alap másoknál :evil: ! Nálunk tényleg mindig mindenki szól, ha picit is beteg, és ebből soha nincs sértődés!
Nem lehetne úgy megoldani, hogy ti is együtt karácsonyoztok anyósékkal, és a sógorodék csak később mennek át a gyerekekkel? Mert megértem, hogy a gyerekeknek ez fontos, így viszont ti maradtok ki a karácsonyból. Ha ők tudnának menni más napon, akkor le lenne tudva a gond. És úgy attól sem kell félned, hogy a nagyi már vírushordozó :wink: ...

KépKép

KépKép
kicsidodi

Tike
Kellemes ünnepeket neked és családodnak!

Ajándékok becsomagolva,szaloncukorra az akasztók felcsavarva (isteni a joghurtos Milka :roll: ) , Odett 2 órát aludt séta közben megint.Nagyon jókat tud aludni a jó, friss levegőn. Ilyenkor örülök nagyon, hogy kiköltöztünk a városból :D .
És nemrég jött egy szállító, és hozta apa meglepi karácsonyi ajándékát. Egy ping pong asztalt :shock: :lol: . Ma már játszunk a nappaliban :D :P :P .
:P
Ancsurti

Levélben tényleg mi volt?

Kép
Kép
orsi777

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:22-kor.

KépKép

KépKép
boo

Csak gyorsban , mert szeretném elújságolni, hogy mik történtek mostanság.

Zsombinak kibújt az első fogacskája. :!: :!: :!: Alul jött ki az egyik és bár nem nagyon látszik, meg hát nem is nagyon szereti ha meg szeretném nézni, viszont úgy vettem észre, hogy folyton rágcsizza a kezemet és eddig sem volt valami kíméletes, de most majd besz@rtam úgy belém eresztette a kis tűhegyes fogacskát. :D :D :D

Természetesen Párom már megint dolgozik. :twisted: :twisted: :twisted: Hazajött 3 körül és épphogy megebédeltünk és beszélgettünk kicsit , már mehetett is vissza. :cry: Kivasaltam tegnap és ma egy hatalmas kupac ruhát, ezen kívül viszont semmi ünnepi előkészületet nem tettem még. :roll: :roll: :roll: Apa bevásárolt, holnap megfőzöm a töltött káposztát és kitakarítok, ja meg hát csajos dolgokat is szeretnék csinálni. :roll:

Már megkaptam az ajándékomat, de majd berakjuk a fa alá és jól meglepődök. :wink: Szerettem volna egy tvshop-os Abtronic övet ééééés megkaptam. Lehet, hogy butaságnak tartjátok, de szerintem kúúúva jó. Már beüzemeltem és mondtam neki, hogy gyúrjunk vazze. Hátha bejön . :D Azttán meg nyáron majd kockás hassal megyek strandolni. :D :D :D Vagy nem... De nekem még nem fér bele az időmbe, hogy eljárjak edzeni, vagy tornázni, vagy valamit csinálni, de ezt kipróbálom , mert nem vesz el időt a napomból.

Ancsurti : Zsombi a legnagyobb :wink: Múlt héten hétfőn 73 cm volt már. De tény , hogy Ő fórral ( ezt még sosem írtam le ...így kell ?) indult. :wink: :wink: :wink:

Boo : ügyi vagy , hogy bevásároltál, én azt úúúgy utálom.

Na majd még leszek.

Kép
ikoka7

Ikoka

Gratula Zsombi kis fogacskájához, és a méretéhez :P

Boo

Nagyon ügyi vagy, vásárlás és sütögetés terén :P
Apának jobbulást.

Ja, és már pinyóztunk apával, hagy égjen a zsír :wink:

Kép
Kép
orsi777

Sziasztok!KöszönjükmiismegvagyunknálunkismegvoltafodrászkozmetikusManónavalegyüttmost
nagytakarításfolyikalakásbalfelsősarkátólajobbalsóigezértmostnemnagyontudokírni
ezenkívűlHugiSinlacotkapésakanáltechnikamégannyiramegyúgyhogyazissokidőbetelik.
Majjjövökmostiséppbabfőzelékevésközbenírok.Mégannyithogy:

-betegeknek: gyógyulást
- fognővesztőknek: gratuláció
- pingpongasztalért pedig naaagy-naagy irigység
(- Boo szakácstudományára: :shock: :shock: :shock: :shock: :twisted: :twisted: :lol: :lol: )

ANCSURTI???????????????????????

Kép
Kép
200907?

Boo!! Nagyon belejöttél a sütés-főzésbe :lol: Hajrá! :wink:

Ikoka! Gratulálok Zsombi első fogacskájához. Őt nem viselte meg nagyon,nem,vagy lemaradtam róla,mikor írtad? :oops:

Bond! Zöldbab vagy fejtett babfőzeléket eszel?Én múltkor zöldbabot ettem,nagyon fini volt és Lilinek sem volt tőle baja :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Sziasztok!

Lányok én úgy kivagyok, hogy nagyon! :(
5. napja SEMMIT nem alszunk. Eddig álom volt az élet Eszterkével,de péntek óta katasztrófa a helyzet. Tudom, hogy a foga miatt szenved és 1/2-1 óránál többet nem alszik sem éjjel sem nappal. :x :x . Nyűgös, sír semmi nem jó neki. :cry: Tegnap este 22:30- 1:30-ig ment a műsor. :evil: :evil: :evil: Én már a bőgés szintjén álltam. :cry: :cry:
Nagy nehezen elaludt, de 4-kor megint kezdődött a nyűglődés a sírás. Hiába a cataflán csepp, hiába a nurofen SEMMI nem használ. Nem tudom, hogy meddig tudok kitartani, de úgy érzem, hogy hamarosan borul a bili.:oops: :oops: :(

Kérlek szépen Titeket, adjatok tanácsot,mert nagyon magam alatt vagyok. :(

Ancsurtin!
Most értem igazán, hogy Neked mennyire sz@r lehet a helyzeted. :shock: :?

Bocsi,hogy csak panaszkodni jöttem :oops: :oops:
Félek lefeküdni, mert ha elalszom és fel kell hozzá kelni rosszabb, mint ha le sem feküdtem volna. :? :? :?

Aki már nem jön fórumozni, annak békés, boldog ünnepeket kívánok!!

Ikoka, Marietta!

Irigy vagyok a fogacskáitokra. :oops: :oops:
Olyan jó lenne, ha már mi sem szenvednénk rá.

Ancsurtin!
Mi újság a papírokkal? Remélem jó hírekkel szolgáltak. :wink:

Betegeskedőknek sok-sok gyógypuszi.+++++++++++++++++++++
cunci

Sziasztok

Nem nagyon jutottam el még a visszaolvasásig,mert úgy pörgök ,mint a buszkerék. Mindig van valami,amit csinálni kell. Ha lecseng ez a karácsonyi őrület,remélem visszazökkenek :)

5hós adatok
8150g
72cm
Vendég

Ancsurti:
Én is úgy emlékeztem, hogy van itt magasabb fiú is és most írja ikoka7, hogy tényleg.:) A családunkban a férfiak mind 2m körüliek, Gondlom Dani sem lesz apró talpú. :D
Remélem jó híreket kaptál, szorítok én is.
ikoka7:
Akkor az Abtronic kétszer fog meglepetést okozni. Egyszer most a fa alatt, egyszer pedig nyáron, amikor kivillan a kockás hasad a topból. Nekem így is kockás, csak a nagy háj alatt nem látszik.
Bond:
Én is egész héten főzeléket eszek, rápihentetem a gyomrom a nagy rakás húsra.

Másnak is nyűgös ma a gyereke? Az enyém megbolondult, semmi sem jó ma. :shock: 8)

bertina

Sziasztok!

Én lánykám is ma nagyon nyűgös, de szerencsére a húgom jól el volt vele, még mi elintéztük a bevásárlást. Holnapra maradt a hús vásárlás, de amúgy minden megvan.

Tegnap voltunk karácsonyi vacsin a munkahelyemnél. 22órára értünk haza, Jázmin nagyon jól viselte. Mindenki el volt ájulva, hogy milyen jó baba. :lol:

Én sikeresen megfáztam a hétvégi havazás során. Ugye, enyémapa nem volt itthon, így rám maradt a hólapátolás, és valószínű nem tett jót, hogy ki-be rohangáltam a lakásból a hidegre. Dokinéni megvizsgált, kaptam gyógyszert, és a lelkemre kötötte, ha belázasodok azonnal menjek vissza hozzá. Aggódik a H1N1 miatt. Én megnyugtattam, hogy nincs ilyen bajom, ne izguljon. :D :shock: Mindenesetre szájkendőt is adott, hogy Jázmint ne fertőzzem. Így elég viccesen nézek ki, mikor etetem Bogyót, apukám szerint olyan vagyok mint egy műtősnő :lol: :shock: :shock: :roll:
Gábor nagyon jó fej, mert mindent megcsinál, viszont Jázmin már nagyon hiányzik. :(

A táblázattal némi problémám akadt. :( Amióta megváltozott a Babanet, nem tudom rendesen feltölteni, mert hiányzik a vége a képnek. Sajna így karácsony előtt nem jut időm kísérletezni vele, de amint sikerült kezdeni vele valamit, felteszem.
Vendég

Kép
Vendég

Sziasztok! 8)

Tegnap egész nap mentem...voltam a piacon bevásároltam anyumnak, és mamának. Nekünk mára maradt a bevásárlás, és még ez-az. Bár mára terveztem a sütkérezést is, azonban apa nem lesz itthon, megy Bp-re...szóval nem tudom, hogy mi fog kisülni, vagy éppen mi nem...belőle :lol: :lol: :lol:

nyuszi: nem hinném, hogy az őszibarackkal lenne gond, az székletlágyító. Azonban nem lehet, hogy Te eszel valami olyat, ami megfoghatja a hasát, vagy eszik anyatejen kívül pépet vagy valamit? Én mikor szoptattam, Dorkinak az általam szedett vastabletta okozott kemény székletet :roll:

tike: köszönjük szépen, Nektek is Kellemes Karácsonyi Ünnepeket! :wink:

katy: teljesen meg tudlak érteni, és is pontosan ugyanígy tennék! jobbulást a családnak! :cry: :wink:

dodi: de jó Neked, én fodrászhoz nem jutottam most el karácsony előtt :twisted: :twisted: pedig rám fért volna...képetképetképet, részemről nagy a kíváncsiság az új frizkód iránt :lol: :lol: :lol: Jobbulást Neked is! :wink: Nekem is fáj a torkom már egy pár napja, és még én sem jöttem ki a nyavajából...pluszba még jól fel is vagyok fázva. :cry:

orsi:
"És nemrég jött egy szállító, és hozta apa meglepi karácsonyi ajándékát."
Csak úgy a semmiből??? :shock: :shock: :shock: Ki ez mi ez mit akar, de mindenesetre jól tette, hogy vitte. :lol: :lol: :lol:
Felénk is szállíthatna ezt-azt...majd küldöm a listát ABC sorrendben. :lol: :lol: :lol: Vagy ez A SZÁLLÍTÓ lenne? :D :D :D

boo: jobbulást Nektek is! :cry: :wink:

ikoka: gratulálok az első fogacskához!!!! :D :D :D de jó, hogy ilyen ügyesen viselte, én már előre tartok tőle, hogy mi lesz fogzásnál, úgy sajnáltam a hasfájós korszakában is, olyan rossz volt, hogy csak sír-sír, és nem tudok segíteni rajta. :cry:

cunci: szegényke!!! :cry: mielőbbi drukk, hogy kibújjon a fogacska!!! Dorkának amikor előjött egy időre az ínyfájdalma, neki sem használt szinte semmi. De szerette, ha dologéllel masszíroztam (leginkább a masszírozás volt ott a lényeg, meg a Dologél íze).De ha jéghideggé fagyasztod az ujjad, azzal dörzsölöd, az is kellemes Nekik. :wink: Osanitot szerezz be!!! Hátha beválna Nálatok is! Nagyon sokan mondják, hogy egy csodaszer...ki kell próbálni, hátha...!
Ha máshonnan nem tudsz, akkor innen rendelj:
http://babatervezok.otthona.net/shop/ma ... e6d9859296

norka: Jobbulást! :wink: Nektek is Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!!! Gyönyörű szép a kép, és a pici lány egyenesen gyönyörű! Hol készítettétek??

f.nikici

megjöttem,olvasok vissza,betegek vagyunk,kaptunk H1N1 oltást,gyerekeket ügyeletre kellett vinnem,nagyon durva...majd jövök a részletekkel
Vendég

Sziasztok!

Jo hir van a levelben!!!Ugyan ujra kell csinaltatnom az orvosi vizsgalatokat,az erkolcsimet elkerni ujra otthonrol,bizonyitani hogy egyutt elunk apaval,es leirni az eletemet 18 eves koromtol,de ezek utan valoszinuleg mar talan tavasszal lesznek vegre papirjaim!!!
Ezeket mar lezongoraztuk persze 2 evvel ezelott,de hat ugy latom addig szarakodtak,mig minden lejart....(megint egy valag penz lesz ez,+az ugyved)de most mar hajra,legyunk tul rajta vegre,mert ez igy nem allapot!!!Igy talan haza is latogathatunk vegre mar nyaron,felteve ha lesz ra penz magunk...

Agi:koszi a drukkot!Neked is megy a lanykadhoz!!!Sajnalom az elromlast :?

Katy:Koszi neked is!
En is ovom Hangit,de normal keretek kozott :wink: ...ki kell vinnem a levegore,emberek koze kell mennunk...szoktunk is,en nem hiszek ezekben az influenza marhasagokban,meg sosem ismertem senkit aki akar csak a simat is elkapta volna :roll: ,es amugy kell a kis immunrendszerenek ez-az,mert aztan ettol lesz beteges,hogy semmivel nem erintkezik.....(na jo nem beteg emberekre gondoltam,de azert nagy %ban nem betegek az emberek :wink: )
Nem akarok belekotyogni,de szerintem Orsi nem arra gondolt,hogy miert adod bolcsibe Petrat :wink: ,biztosan eszebe sem jutott ez,hanem hogy ott aztan nem ovhatod meg ugy mindentol,mikor majd bekerul hirtelen egy kozossegbe....de nem akarok semmi rosszat irni,csak biztos hogy nem erre gondolt,ezert irtam ezt le :wink:

Az teny,hogy mindenki maskepp csinalja......de hat Orsiek birtak,Odett is elvezte,szerintem ez igy tok jo!!! 8)

Ugyes vagy hogy mar keszen allsz mindennel...nekem meg csak most jon a java :?

Nikici:

Edes lehet a fakanallal,es edenykekkel Dorki!!!Nekunk ez nem bejovos meg....plane ha a fejebe veszi hogy CSAK en vagyok a jo neki,akkor hiaba minden!
Hangi engem folyamatosan nez,figyel...megha az apja foglalkozik is vele...kietekeredik,hogy lasson...ha beszelgetunk,akkor is,en ezert gondoltam hogy nalunk nem a nevere figyel,hanem "szimplan" Rank! :lol: :lol: :lol: Az lehet hogy mar tudhatja hogy neki szolunk,mert odanez ha massal van elfoglalva,de nem konkretan a neve az erdekesseg :lol: :lol:

Orsi:igen,olyan a taj,mint egy thrillerben........tavaly fostam is rendesen,mikor 4 napig nem volt aram a hovihar miatt,es ki kellett menni a hoba "ugyeket"intezni :lol: :lol: sotetedes utan....
Most masik hazba megyunk,remelem iden nem lesz ilyen vihar :wink: ...allitolag mar 80centis a hooooo :shock:
Szerintem jo lesz,Hangit kiasom a hoba,ha nem viselkedik :wink:
Bar lesz ott nyuzsi,azt szereti...en nem tudok neki produkalni napkozben,ez is lehet a baja :oops:
Ping-pong asztal: 8) :lol: :lol: :lol: :lol:

Nyuszi:gratulalok a jo alvashoz!!!Remelem ez igy is marad!!! :wink:
Kaki ugyet sajnalom,Hangi meg sosem nyomott kemenyet :roll: ,de majd ha mar mast is eszik.....
Nem tudom mit kene tenned.....nalunk szerencsere ez sima ugy.
Fodrasz:hurra!Nekem festetnem kene mar.....

Tike:Nektek is Boldog,Bekes Karacsonyt kivanok,es Boldog Uj Evet!!!

Dodi:heverd ki gyorsan a korsagot!!!
Hajad mutiiiii!!!
Jo lenne ha osztodhatnank :wink: :wink: !

Katy:Petra Dedijenek jobbulast kivanok!!!

Boo:na nektek is jobbakat!!!Hanginak is folyt a konnye multkor,de gyorsan helyre hoztam szerencsere....remelem Zsiri is kiheveri gyorsan!!!
Milyen sutit sutottel???
En meg kokuszgolyokat fogok nyomatni...azt olyan regen csinaltam....az egyszeru :wink:

Ikoka:Zsombi fogahoz gratula,remelem azert kimeletesebb lesz,es nem harapdal majd!!!
Csajos dolgok:huuu de ramferne...de igy legalabb nem fazik a labszaram :wink: ..szemoldokomet helyre hoztam,mar csak hajmosas kene....meg a fekete karikakat eltuntetni egy jokora alvassal....ezt leshetem....
Na majd tajekoztass,hogy hasznal-e az az ov...mert en sem tudok eljarni,meg bevallom a hasizmozas az nem az erossegem :oops:
Akkor Zsombi is jo hosszuuuu 8) !

Bond:ugyesek vagytok!!!Gyertek hozzank is!Na majd bekuldom a macsekokat a necces helyekre,hogy kiuzzek a porcicakat :wink:

Nekem is meg kene kockaztatnom lehet egy zoldbabot???

Cunci:na titeket is utolert a nyug????Sajnalom,az annyira megviselos tud lenni.....amikor mar semmi sem jo :( .....es a nemalvasok.....igy megrosszabb :roll:
Nincsen otletem...nekem plane nincsen,mert eddig nem nagyon segitett semmi...van hogy jobb,van hogy sehogy sem segit semmi...
En bar cataflamot nem adnek neki,meg en sem veszem be.......de hogy meg az sem segit???Van valami kup is....nem a homeos...azt probaltad??Nem jut az eszembe a neve....(talan Germicid???)
Az alvassal en voltam igy,hogy lefekudni rosszabb mint ebrenmaradni :?
Kitartas!!!En veled vagyok!!! :wink:

Bertina:kockas has.....nekem is,lekerekitett sarkokkal :wink: :lol: :lol:
En bizok benne hogy Hangi nem lesz annyira nagynovesu.....apa 192cm,en 174cm...apa csaladja nagyon nem alacsony kategoria,es nagyon ra hasonlit....azert lanykaban eleg a 170 akarhany :roll: ...

Norka:neked is jobbulast!!!Jazmin nagyon ugyi lehetett,hogy igy birta a vacsit!
Olyan szep ez a kepeslap!!!!
Kene nekem is hasonlot csinalnom!!!

Ma megint probaltam elore dolgozni...zoldseg pucolas-apritas,tojasfozes,zoldseg fozes a salatakhoz....olvasztom a husokat,halaszlevet csinal egy baratunk :wink: es elosztjuk!
Holnap megprobalom a levest osszedobni,es a salikat.....
Aztan majd 24.en a sutesek,fadiszites,csomagolas....

Es meg majd osszeszedni a gondolataimat,miket is kell elvinnunk 1 hetre.....

Mindjart dobom a tojaslikor receptet!

Kép
Kép
ancsurti

Itt lelheto a Tojaslikor receptje,meg sok masikkal egyutt :wink: :

http://taverna.freeblog.hu/archives/2006/10/31/1919840/

Kép
Kép
ancsurti

Visszaolvastam,de nem tudok mindenkire reagálni. :?

Babák továbbra is gyönyörűekegytől-egyig!

Aki már nem jön,annak Boldog Karácsonyt! :D

Ancsurti:levél :D ,utazás: :D és pihenj-pihenj-pihenj ott sokat! :wink:

Katy:Én megértem,hogy mész dolgozni,én is fogok menni,jó a felfogásod,hogy ne legyen hiteletek,szorgalmas vagy,ügyes leszel.Lehet,hogy ez tudat alatt most arra ösztökél téged,hogy addig viszont szeretnél minél többet a gyerekeddel lenni,nem adod senkinek.Érthető. :D Nyugi.Egy dolgot számolj bele,a beszoktatás kb 1 hónap,mire nyugi lesz,de a betegségek folyamatosak lesznek.Ezt tolerálja a munkahelyed? :roll:

Dodi,Gabi1,HGabi,Bond:gyógyuljatok! :?

Rólunk:Vasárnap estére ugye lázas lett a Lili,ügyelet,ezt írtam.Tegnap is lázas volt a Lili,már 6. napja,4-szer hívtam a védőnőt,mire 1 felé ideért a doki. :oops: Nurofen ellenére 38,5 volt.Így nagyon aggódtam,egyedül a 2 gyerekkel,kocsi nélkül,mindkettő náthás,és a pici is 37 volt.Nos a diagnózis:Lilinek:vírusfertőzés bakteriális felülfertőzéssel :shock: :shock: .Kap 1 antibiotikumot,normaflort,c-vitamint,fenistil-cseppet,sinupret-cseppet. :roll: Egész nap abból áll,hogy gyógyszert eszik,orrcseppezünk,orrot szívunk-fújunk(de már vérzik neki),és közben itatom.Lotti:sima megfázás,kis piros torok,nem vészes,szopik,nem lázas ma már.Ma már a Lili sem lázas.Vasárnapig kell szednie az antibiotikumot.Megbeszéltük a gyerekorvossal,hogy eddig és nem tovább,ez a 2. lázas betegsége a Lilinek 1 hónapon belül. :shock: Jobb a békesség,kell az oltás mindenkinek. :? És ő a veszélyeztetett kategóriába tartozik a krupp miatt.Szóval én tegnap du. 5-kor ingyen és bérmentve megkaptam a háziorvostól a H1N1 oltást,apa ma a munkahelyén.A Lili amint helyrejön,megkapja,a kicsit viszont szigorúan nem visszük közösségbe 1 éves koráig,akkor viszont ő is megkapja majd az oltást. :? Még egy Rotánk lesz neki jan 12-én.Akkor a kötelezők,rota,pevenár meg lesz neki.
Magamnak is akarok még valami tüdőgyulladás elleni oltást,és szétnézek miket lehetne még beadatni tavasszal.

Oviba nem vihetem március végéig. :D Úgyis utáltam,csak anyósom erősködött,hogy már 3 éves elmúlt,menni kell.Meg anyám is,hogy nem fogok bírni a 2-vel,meg úgyis el van kényeztetve a Lili,jó lesz ott neki.Ó hát,marha jó neki. :twisted:

Este kicsit kivittem a Lilit 8-kor(mert apa akkor ért haza)szánkózni,fél órára,mert ma már nincs láza.(de szarul fogalmaztam,namindegy :oops: )

Holnap éjszakás lesz apa,de már mondta,hogy előtte korán indul,mert megy felmatricáztatni a kocsit.Tehát csak reggel fogok ráérni,de akkor tutira elmegyek a szoliba,már le fog járni a bérletem. :twisted: Meg a kisboltba megyek helyben sütött kenyérért.Ennyi.Ma is szállítottak H1N1-es kismamát,4 ujjnyira kinyílt a méhszáj,28. hetes volt szegény,ők kísérték be a szülőszobára,nagyon sírt. :cry: Peter Cernyt is riasztották,a helysznen voltak,remélem megmentették a babát.A mama biztos megmarad,azt mondták a dokik,a babát is nézték,folyamatosan monitoron volt,elméletileg élt,magától indult a magnézium ellenére,ami be volt kötve neki. :cry: Holnap megtudja apa,hogy mi lett velük.Imádkozom a kisbabáért.És rendes,tiszta,normális nő volt.(nem roma,stb..)

Tegnapi kajáink:
-húsleves
-krumpliprüré
-párolt káposzta
-sült libacomb
-mézeskalács :arrow: Lilivel,én gyúrtam,ő szaggatta(ma elfogyott) :lol:

Mai kajánk:
-sült csirkecomb:arrow: Lilivel,ő kenegette a fűszerekkel,sóval :D
-rízs
-tejfölös paradicsomsaláta
-kókuszgolyó :arrow: Lilivel készítettem,én csináltam a golyókat,ő forgatta a kókuszba,boldog volt,konyhát leamortizáltuk :oops:

Holnapi kajánk:
- :?:

Oltás utáni tünetem:
Tegnap este 5 felé kaptam,este 9kor aludtam,reggel 8-ig,úgy,hogy fel sem ébredtem,nem is váltottam pózt :shock: (nagyon ritka).Reggel óta iszonyú fejfájás,torkom fáj kicsit,és orrom folyik kicsit.37,3 :?
Csajok ma már jól vannak,Lottinak az étvágya :( ,Lilinek javul :D

24-e miatt hívogat a sógornőm,és közös ajándékot vettünk,őt sz izgatta,hogy akkor hogy adjuk oda? :twisted: Mondom odaadjátok,mert ti mentek,nekünk meg megköszönik telefonon keresztül.Nem leszarom most az ajándékokat? :twisted: Matyi 2 hónappal idősebb,de őket nem zavarja,hogy betegek vagyunk,csak fél órára menjünk át,amíg ajándékozunk. :idea:

Apa taxizni szeretne.
Én itthon lenni.
Lányok miatt,át kéne menni ajándékozni.
:?: ötleteket várom...
Vendég

Kép

Azért ma elküldöm nektek,hátha nem tudok jönni. :roll:

Mindenkinek nagyon boldog,békés,áldott karácsonyt kívánok!Szép emlékeket,meghitt pillanatokat,nyugis anyósokat! :lol: Első babásoknak maradandó élményt! :wink: Többeseknek is persze! :wink: Fényképezőgépeket beélesíteni!Ollókat,csillagszórókat,gyertyákat gyerektől távol.Csomai papír el tudja vágni a kis ujjakat! :wink:
Szeretlek titeket! :D
Vendég

Kép
Vendég

Sziasztok!

Bocsi az eltűnésért, de karácsonyi lázban égünk. :D

Lilisgabi, sajnálom a betegséget!

Katy, abszolút megérthető, hogy visszamész dolgozni. ha ilyen helyzetben lennék, én is így tennék!!!

Boo, Zsiri nagyon édes azzal a békával!!!!

Hgabi jobbulást!

gabi, nektek is!

Silli, Lóci gyönyörű!!!

Orsi, odett is gyönyörűséges!!!!!!!!! És a házatok is nagyon szééép!

Ancsurti, azért tényleg nem egyszerű neked Hangi mellett, de nagyon ügyi vagy! Nagyon jó híreket kaptál akkor így karácsony előtt!

Másra hagyás: nekem szerencsém van, mert anyumra és tesómra is rá merem bízni a fiúkat. Soha eszembe nem jutott, hogy jujj mi lehet velük, mert tudom, ha sírnának vagy valami lenne rögtön telefonálnának. Mi a párommal szoktunk kettesben lenni, nekünk ez kell (most vasárnap is kettesben voltunk ebédelni). Ilyenkor kikapcsolódunk és újult erővel vetjük bele magunkat a hétköznapokba. :D

5 hós adat: 9800 gramm a centit nem tudom, de a 74-es ruhák épphogy jó rá, tehát olyan 70-73 között van.

Én is hoztam képeket:

Kép tesóm kisfiával

Kép

Kép

Kép

kispiskóta

lilisgabi: jobbulást Nektek is!!! Az oltottak fertőznek? Én emiatt nem merem beadatni, nehogy pont én ezzel fertőzzem majd meg Drokit. :roll: Ő nem anyatejes... :cry:
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánunk mi is Mindenkinek!!!

f.nikici

Szaisztok!

Ezzel a verssel szeretnék nektek Áldott, békés karácsonyi ünnepeket kívánni!
(Én írtam szóval csak szolidan fikázzátok, köszi :roll: :lol: )

(Botondnak)

Az első karácsonyod.
Tán még nem is érted,
Ajándékokkal halmozol,
Pedig nem ígérted.

Nevetésed méz az ostyán,
Ölelésed meleg pléd,
Vigyázlak, hogy mindig tudd:
Itt leszek, ha szeretnéd.

Vigyen bármerre az út,
Érezheted: szeretünk!
Ajándék, hogy gyermekünk vagy,
S mi szüleid lehetünk.

De hisz ez csak az első
Igazi ünneped.
Köszönjük, hogy megadattál,
S velünk töltheted.

KépKép

KépKép
kicsidodi

És a haj :wink: . (Beteg vagyok, azért ilyen sz@r a fejem :oops: ).
Kép

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi : EZ GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰ !!!!!!! Micsoda írói vénával rendelkezlel. :shock: :shock: :shock: :wink: Jó a hajad !

Ezúton mi is szeretnénk mindannyiatoknak Békés Boldog Karácsonyt és Nagyon Boldog Új Évet kívánni.

Köszönöm , hogy segítségemre voltatok ha aggályaim voltak, hogy szurkoltatok, amikor arra volt szükség és mindig számíthattam Rátok, ha örömömet vagy szomorúságomat, ha félelmeimet és boldogságomat akartam megosztani Veletek. Nagyon örvendek, hogy megismerhettem egy ilyen jó csapatot, hogy részese lehettem én is a Ti örömeiteknek. Köszönöm. Jaj , most úgy elérzékenyültem. :oops:

Jobbulást a lábadozóknak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
ikoka7

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:23-kor.

KépKép

KépKép
boo

Áldott estén, Karácsony éjen

Angyalok szállnak fenn az égen.

Mindenkihez be-benéznek

Mindenhová odaérnek,

Áldást hoznak minden házra,

Csillagot a fenyőfára!
Kép
Békés, boldog karácsonyt mindenkinek!
Vendég

dodi: nagyon jóóóó lett a hajad! :wink: és gyönyörűszép verset írtál :cry:

boo: nagyon tetszett a hsz-od!!! :wink: és teljesen elérzékenyültem mindenki olyan szépeket ír! :D :cry: :wink:

Most megyek, ezer kismillió dolgom lenne, és kettecskén avgyunk Dorkival, aki még éppen durmol, de hamarosan ébred, addig teszek-veszek egy picit. :wink:

f.nikici

és egy kép Dorkiról, ez pár napos
Kép

f.nikici

Sziasztok!

Dodi
Nagyon szép a versed,érezni,hogy a világ legtisztább érzései vannak "belecsomagolva"

Boo
Jó volt olvasni a írásod:)

Én ezzel a kis összeállítással kívánok Mindenkinek Békés,Boldog Karácsonyt!

http://www.youtube.com/watch?v=5TYP8Z4hh44

Kibújt az első fogacskánk:)
Vendég

Conversano : Nagyon ügyes vagy , naaaaqgyon jó lett és nagyon megbőgettél. :wink: :roll: :D :D :D

Kép
ikoka7

Conversano,

NAGGGGYON SZUPER! :lol: KÖSZÖNJÜK! :lol: Jót sírtam... :lol:

BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!

merion

Lilypie Third Birthday tickers
merion

Ja, és itt a könnyektől homályosan látva lemaradt, hogy gratulálok Marcipán első fogacskájához! :lol:

merion

Lilypie Third Birthday tickers
merion

Conversano!

Ez csodálatos, köszönjük szépen :cry: :D :D :D ! (Ment egyből a kedvencek közé :wink: )

Köszönöm a dícséreteket :oops: , és a jókívánságokat mindenkinek :D !

Épp zserbósütés folyik, kicsit izgulok :roll: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.03 21:29-kor.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?