Hahó!
Először is:
Potyka, hatalmas gratula a hatalmas babához!!! Nagyon jó egészséget!
Wera:
A Heim Pálban a gyulladt szemű babákat előreveszik, úgyhogy sztem biztosan nem fogtok sokat várni.
Lehet, hogy egy ottani fejlesztésű szemcseppet is fogtok kapni, az tényleg segít!
Teó, gratulálok az édes ifjonchoz!
Gyors javulást kívánok neked pocakhoz, aranyérhez!
Timi, Kriszti: kitartást nektek, már biztosan meg vannak számlálva a napjaitok
Drukkolok nektek!
Erről jut eszembe: amikor műtétre előkészítve feküdtem a szülőszobán, Nati nagyokat rugdosódott a pocakban. Apa erre azt mondta: az utolsókat rúgja odabent
Mi jól vagyunk, Nati irtó nyugis baba, nagyokat eszik, alszik. Ma reggel mi miég szunyáltunk, ő pedig csöndben nézelődött.
Nagyon jól megvagyunk! Egy gyerekkel is jó volt, de kettővel még sokkal jobb
A hasam is jól alakul, az orvosom nagyon jól kitakarított odabent, mert alig van vérzésem. Ma reggel már mosogattam is, és végre, végre hajat is mostam, mert tegnap kiszedték a varratot.
Viszont a kórházban sikerült összeszednem egy jó kis gombát, aminek nagyon nem kellene lennie, amíg még nyitva van az út a méh felé.... ezt a gondolatot persze rögtön törlöm is az agyamból
A cicik nagyon érzékenyek továbbra is, a bimbóvédőtől még nem köszöntünk el, de a sebek már hál'Istennek majdnem teljesen elmúltak.
Velünk ennyi dióhéjban.
Ha lesz időm, teszek fel képeket, de addig is várom a szebbnél szebb babafotókat, különösen a legfrissebb babákról!