Jó reggelt...
Tegnap mamáztunk (Erzsébet), este értünk haza. Encsi tündibündi volt, evett, játszott, aludt...
Dia... nekem is idő-energiahiányos a fórumozás...

szomszédot üsd már le... Én már beszóltam volna...
Tünde.. egy ágyban alvás, bár nálatok nem ez van... Bendével nekem is elképzelhetetlen lett volna... de az is igaz, ő 6 hetesen átaludta az éjszakákat... Encsivel szinte minden éjjel egy ágyban kötünk ki. Ugyanis én is bealszom "szopi" közben...
tv, komp... egyik sem jó... Eni is nézné, fordul a hang irányába, de ilyenkor arrébbülök vagy elfordulunk. A komp ilyen kicsiknek kifejezetten káros. Majd csak akkor, amikor már képes ülni, felállni, de én akkor sem fogom eröltetni...
Bévi. Nem biztos, hogy kevesebb a tejed, lehet, hogy fejlődési ugrásotok van. Neked meg külön nehéz, ha meg tényleg csökkenne, mivel nem fogadja el a tápot... hhhhh...
amúgy vettem a héten kecskemétit, őszibarackosat... hát két kiskanál után úgy kellett eltennem (nem akartam többbet adni), mert encsi csak úgy tátotta a száját utána... asszem, nem lesz baj az evéssel. nekem is kevés a tejem, tényleg csak desszert. éjjel elég szomjoltónak
clárika... peluszabálás... hát miért "éhezteted" ezt a hajasbabát???
Bekri... nekem akkor volt arcüreggyulám, amikor 3 hónapos várandós voltam...amit írtam neked gyógymódót, az vált be nekem.
apa szülinap... hehe, Mares írt még vmi sexy rucit is

a lebüfizett gyűrött póló annyira nem jó...
fogacskák... nincs rá recept, és van aki foggal születik! Bende első foga (felső!!! pedig tankönyv szerint alul indulnak meg először) 5 hónapos korában bújt ki, és aztán majdnem kettesével jöttek... őt nem viselte meg, remélem Eni ebben rá hajz maajd... Ja, haj...Nekünk baromira kopik a szép hosszú sérónk. Felül még megvan (kb 10 cm-es ) oldalt hátul ritka. Elöl meg már nő az "új " haj, kis pihék. De tök sűrű az is, csak vékonyka...
Mares: "cumisüveg előtt is volt ilyen, hogy a végén ment a hiszti, hogy ellöki magát, "nyalogatja" a cicit, fejét ide-ode dobálja rajta, be se veszi... de érdekes, mert éjszaka ilyen gond soha nincs, ezért nem értem mi a gond... de este most is szív rendesen, elalszik, mint aki tele van , majd szépen felkel hogy nem elég, nem jut eszébe szopi közben hogy ez nem elég...." Ugyanezt csináltuk mi is...

Próbáltam erőltetni a cicit, de Encsi erősebb volt a lila fejjel üvöltés-sikítással... Éhes volt.

sajna ördögi kör... De én döntöttem, vegyestüzelés van tápi túlsúllyal. Kiegyensúlyozott lett. Nekünk egy hónapig volt csak 100% tejci, de ez is valami.
Évi, ezek a szemek...

lábikót lehet vizsgálni, rágcsálni... Mi még csak a kezünket fedeztük fel...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára szilvás76 2010.11.21 08:35-kor.