A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Mares nekem az Avent kézi mellszívó vált be. Könnyen, percek alatt le tudom vele szívni a tejet (kb 10 perc) Javaslom ha van valakinek a környzetedben akkor kérd kölcsön mielőtt beruházol egyre. Sógornőmnek pl az elektromos vált be. :D Gergő igazi pasi :D

Clárika ja-ja, nagy segítség egy ilyen krapek itthon :lol:

királylány

Bekri ilyen alattomosan nekünk is szokott bennemaradni ez meg az..... :x

királylány

Dia: és neked a poharas van vagy a másik Avent amihez nincs pohar??

Bekri: köszike, jó, nem leszek az, :) csak azért vagyok szigorú, mert nem hagyott este aludni :) és cseszik rendesen szopizni ha már nem folyik a szájába!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares
Nagy valószínűséggel Gergő "cumizavaros". Cumisüvegből könnyen, egyenletesen folyik a cucc... cicinél van, hogy többet kell dolgozni...
Neked kell most eldöntened, hogy mit is szeretnél! Szoptatás? Cumisüvegezés?
Mindkettőnél felnő a gyerek... szerintem, a szoptatás egyszerűbb, kevesebb macerával jár...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Dia
Ügyes vagy, megbirkózol a 3 gyerekkel! :lol: :wink:

Sucer
Ilang hogy van? Iskola?

Bévi
Ne stresszelj! Az hat leginkább negatívan a tejre! Gyakori szopi, bújjatok össze Lilivel... ne törődj senkivel sem!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Évi
Cica :cry:
Apáról az a hír, hogy nincs hír! (ez a jó, mert akkor egyből szólnak, ha baj van... :? )

Clárika
Hajasbabád :lol: :lol: :lol: :lol:

Bekri
Lehet, hogy csecsemőnek kis ducik, de később olyan szép kisgyerekek lesznek! Általában, ha normálisan, ésszel eteti őket az ember, nem lesznek elhízott gyerekek!
Aranyos lehet Kristóf :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Bekri: nálam uram mindig kap ilyen tortát szülinapra, de múlt évben a napján én is sütöttem neki, fini mákos túrós torta volt kocsonyával meg mindennel a tetején és kedden megcsináltam, a szomszéd hűtőjében tároltam, de mievel a süti szagokat érezte aznap csak úgy csináltam másik sütikét is, úgyis elfogy, aztán szerdán átcsempésztem a tortát, előkészítettem szép gyertyásan minden, beöltöztem sexy-be, és úgy vártam :) örült neki... idén max a lebukott pólóba karomba a síró GErgővel tudtam volna csak meglepni :)

Évi: mostani éjszakáról inkább ne is beszéljünk, evett fel1kor, egyik ciciből, bealud, majd kelt fel3kor, másik cici, szintén bealvásig, majd attól kedve nyöszörgés, én rohangásztam ágyhoz, cumit vissza, összepisilta magát, majd fel5kor kaja, már pótlással majd utána megint nyekergés és kaja.. .áááá hajam hullott.. tejem meg ugye így nem sok, aztán evett6kor majd 8kor már adtam neki tápszert is azóta csend és nyugalom, de dél van, etetnem kell, különben sakálka lesz....

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Ircsi: de még cumisüveg előtt is volt ilyen, hogy a végén ment a hiszti, hogy ellöki magát, "nyalogatja" a cicit, fejét ide-ode dobálja rajta, be se veszi... de érdekes, mert éjszaka ilyen gond soha nincs, ezért nem értem mi a gond... de este most is szív rendesen, elalszik, mint aki tele van , majd szépen felkel hogy nem elég, nem jut eszébe szopi közben hogy ez nem elég....

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares nekem a cumisüveges változat van. Most újítottam be, mert ugye kölcsönben volt a kötözködős szomszédtól, meguntam, visszaadtam neki.

királylány

Mares,próbáltad ilyenkor böfiztetni?Nálunk volt hogy bejött,mert ugye Tomi is ezt művelte,vagy a szelek,pocakja bántja..kakil rendesen?

Dia,kitartás a 3 gyerekhez...keresztgyerek olyan lehet mint Tomim... :oops: karonülő :lol: :lol: vasalás,ne is mondd,most gyűröm a múlt hetit,de már mosok megint...nekem Tomi nem segít :) :)

Ircsi,örülök(nincs hír...)mikor jön haza?

Bekri,melltartóbetét :shock: :shock: :? nem semmi..nekem múltkor kulcs zörgött benne...még jó hogy nem ment tönkre...és most működik? Te találtad meg a melltartóbetétet vagy a szaki? :)

Clarika,Réka nagyon édes!!!

Szopi valóba egyszerűbb,könnyebb,kéznél van úgymond,de szerintem közel se annyira laktató és tápláló mint a tápi...mármint saját ügyről beszélek,mert van itt akinél igencsak táplál,de nálunk szerintem épp csak kihúzzuk etetéstől etetésig...alig várom a hozzátápit... :oops: :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Mares,meg mi is így járunk,de hányszor,h-Tomi elalszik,szopi közben,tegnap is,2 óránként kérte mert bealudt.Az anyatej relaxál,meg maga a szopi is...

Akkor hétfőn jöttök?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi: nem tudom, szelek mindig vannak, tápszer óta kaki gyakrabban, ma reggel kakis pelus 190g volt!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Ircsi: akkor ezek szerint jó hír ha nincs hír

Tényleg, egy baba ehet túl sokat?? Gergő 2 ciciből evett 70et és most 70 tápszert benyel... sok lehet az ő 3400 g-hoz?

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Évi: ahogy már beszéltük, mérleget utáááálom :) 20 ide-oda, mindig mást mér

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

3.4 * 150 = 510,osztva mondjuk 7 szeri étkezéssel: 72 gramm,8 szori étkezésre 62 gramm ad adag a képlet szerint...ő ennél többet eszik..legalább gyorsabban nő,hízik :)

Tomi adagja lenne 5.6 * 150 = 840, 7 szeri evéssel 120 ml,na ő 80-100-at eszik,ritkán 110-et...és elég neki,adom a tápit,köpi,tolja ki...

evilany

Tápi óta Tomi is többet kakil,jobb is neki a pocija.
Mérleg mondjon le :D :D

evilany

Mares
Lehet egy fejlődési ugrás is... amikor gyakrabban kér kaját...

Még a pelenkát is méred :roll: :roll: :roll: :roll: :wink:

Van, hogy Katus is másfél-kétóránként szopizik, pedig ő már nagy. Nem mindig a kaja miatt kell a cici... sokszor csak egy kis szomjúság, egy kis anyahiány...

Évi
Apa vasárnap jövő vasárnap jön meg...
Anyatej: a baba igényeinek megfelelően tápláló... a tápszer után azért marad el hosszabb ideig, mert nehezebben emészthető...(anyatejes kaki azért is kevesebb, mert kevesebb benne az emészthetetlen anyag...)
(Csak extrém módon éhező, egyoldalúan táplálkozó anya teje nem megfelelő...)

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Nézzétek mit találtam!!!

Kép

nem tudom még mire jó....de rá fogok jönni :)

Kép

nehéz a fejem... :D :D Kép

evilany

Katus üzeni Tominak, hogy az rágicsálásra nagyon jó... főleg, ha ledolgozza az ember a zoknit... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Mares
Avent kézi mellszívó van nekem is, a cumisüveges változat. Nekem bevált.
Esetleg, ha a cumisüveget kiiktatnátok? Amikor muszáj volt, akkor én a nurofenes adagolóból adtam Bálintnak a gyógyszert.

Egyébként Kristóf is ilyen volt, mint Gergő, a kórházi léttől kezdve. Besokallt, hogy nem jön a tej, aztán szorította veszettül a cicit másfél órán át... Borzalmas volt, én azt hittem a kórházban, hogy végem van.
Nekem most 3 hónap kellett Bálinttal, hogy elhiggyem, ez lehet másképp is: tényleg elég lehet a cici, nem kell semmi más. És nem baj, ha óránként eszik, nem baj, ha máskor meg 4 óránként, ha egyszer 40 percet lóg rajta, máskor meg csak 2 percet. Nekem agyban kellett átállnom, hogy ne túlélni akarjam a szoptatásokat, hanem élvezni.

Szokták kérdezni, amikor épp Bálinttal nehezebb az élet kicsit, hogy nem lehet, az a baj, hogy nem elég tápláló a tejem? Vagy kevés a tejem? Most már el tudom hinni, hogy nem.

Mérlegünk sincs ezúttal, jó döntés volt...

Évi, nagyon helyes, okos tekintete van Tominak!
Melltartóbetét: párom szedte szét a mosógépet már vagy negyedszerre. Ugye mindig volt benne ez az (pénzérme, snitzer), adott esetben mindig azt gondoltuk, na, hát ez volt a baj! Remélem, most már végre megoldódik...

bekri

Clárika: kössszike

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

sziasztok!

4 és fél óra (nem egyhuzamban) alvás után kicsit nehéz napunk van ma... ennek ellenére órákig csavarogtunk... a babaetetés a Kika-ban ért minket... hogy ott milyen kulturált baba-mama szoba van elfüggönyözött fotelos szoptatóhelyiséggel!!! nem is gondoltam volna! :)

Évi nem gond, ha nem hozol semmit, úgyse szoktuk soha megenni-meginni a talikra odahordott dolgokat!

Mares Zoé dettó ilyen volt (meggyőződésem, hogy ezért nem lett végül is elég tejem)... ez a szelek miatt volt nála... mára csaknem teljesen elmúlt, de a fentiek miatt anno pótolnom kellett, mert nem volt hajlandó rendesen cicizni, fejni utána meg egyszerűen nem volt időm... szóval én nem tudok tanácsot adni, mert én se tudtam megoldani ezt a problémát...

Kép
gtunde75

Mares

Nincs mit ;)

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

No kérem szépen, a keresztgyerek is túlélte a mai napot meg én is. :lol:

Évi ő már másfél éves, úgyhogy nem volt vele gond. Semmi sírás nem volt az apja után. Ebédelt, játszott Bencével, velem, hamar elment az a pár óra. Persze örült az apjának mikor jött, de nem akart hazamenni. Mikor sógorom szólt neki, hogy indulás, azt mondta:
- Apuka (olyan édesen mondja)......csüccs!

Áron végig aludt, így csak a két gyerekre kellett figyelnem :)

Tomika nagyon aranyos, szép ezeken a képeken. Nem semmi szemei, szempillái vannak :lol:

Ja! A keresztgyerek is besegített a vasalásba :lol: de azért jut nekem is bőven :P

királylány

Jó reggelt
Lányok,a Rossmannban a Gabi babaápolási cuccok 25,a Kecskeméti bébiételek és italok 20% kedvezménnyel vannak!Azt hiszem nov.végéig.

Clarika,akkor holnap randizunk? :wink:

evilany

Jó reggelt...

Tegnap mamáztunk (Erzsébet), este értünk haza. Encsi tündibündi volt, evett, játszott, aludt... :-)

Dia... nekem is idő-energiahiányos a fórumozás... :-) szomszédot üsd már le... Én már beszóltam volna...

Tünde.. egy ágyban alvás, bár nálatok nem ez van... Bendével nekem is elképzelhetetlen lett volna... de az is igaz, ő 6 hetesen átaludta az éjszakákat... Encsivel szinte minden éjjel egy ágyban kötünk ki. Ugyanis én is bealszom "szopi" közben... :shock: :roll:

tv, komp... egyik sem jó... Eni is nézné, fordul a hang irányába, de ilyenkor arrébbülök vagy elfordulunk. A komp ilyen kicsiknek kifejezetten káros. Majd csak akkor, amikor már képes ülni, felállni, de én akkor sem fogom eröltetni...

Bévi
. Nem biztos, hogy kevesebb a tejed, lehet, hogy fejlődési ugrásotok van. Neked meg külön nehéz, ha meg tényleg csökkenne, mivel nem fogadja el a tápot... hhhhh...

amúgy vettem a héten kecskemétit, őszibarackosat... hát két kiskanál után úgy kellett eltennem (nem akartam többbet adni), mert encsi csak úgy tátotta a száját utána... asszem, nem lesz baj az evéssel. nekem is kevés a tejem, tényleg csak desszert. éjjel elég szomjoltónak :wink:

clárika... peluszabálás... hát miért "éhezteted" ezt a hajasbabát??? :-)

Bekri... nekem akkor volt arcüreggyulám, amikor 3 hónapos várandós voltam...amit írtam neked gyógymódót, az vált be nekem.
apa szülinap... hehe, Mares írt még vmi sexy rucit is
:wink: a lebüfizett gyűrött póló annyira nem jó... :lol: :lol: :lol:

fogacskák... nincs rá recept, és van aki foggal születik! Bende első foga (felső!!! pedig tankönyv szerint alul indulnak meg először) 5 hónapos korában bújt ki, és aztán majdnem kettesével jöttek... őt nem viselte meg, remélem Eni ebben rá hajz maajd... Ja, haj...Nekünk baromira kopik a szép hosszú sérónk. Felül még megvan (kb 10 cm-es ) oldalt hátul ritka. Elöl meg már nő az "új " haj, kis pihék. De tök sűrű az is, csak vékonyka...

Mares: "cumisüveg előtt is volt ilyen, hogy a végén ment a hiszti, hogy ellöki magát, "nyalogatja" a cicit, fejét ide-ode dobálja rajta, be se veszi... de érdekes, mert éjszaka ilyen gond soha nincs, ezért nem értem mi a gond... de este most is szív rendesen, elalszik, mint aki tele van , majd szépen felkel hogy nem elég, nem jut eszébe szopi közben hogy ez nem elég...." Ugyanezt csináltuk mi is... :-( Próbáltam erőltetni a cicit, de Encsi erősebb volt a lila fejjel üvöltés-sikítással... Éhes volt. :-( sajna ördögi kör... De én döntöttem, vegyestüzelés van tápi túlsúllyal. Kiegyensúlyozott lett. Nekünk egy hónapig volt csak 100% tejci, de ez is valami.

Évi, ezek a szemek... :-) lábikót lehet vizsgálni, rágcsálni... Mi még csak a kezünket fedeztük fel...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára szilvás76 2010.11.21 08:35-kor.

szilvás76

Szilvás,én is bealszok az éjjeli etetésbe...meg Tomi is...általában 1-1.5 óra múlva ébredek és gyorsan lerakom :)
A tápit meg nem eszi,nem tudom,szerintem nem éhes,de csak 70-80-akat eszik pedig.(hízik is)

evilany

Évi, ha elég neki, nem sír hogy éhes, meg szépen gyarapodik akkor jó... biztos varázstejed van :lol: :wink:

Enyém gyerek visított, nem aludt nyugodtan, nem gyarapodott...
bezzeg most... :wink:

na, megyek főzni. sütit is sütök, barackos pitét... hhhhh, vendégek jönnek ...utólagosan Bendéhez... csakhogy ne legyen egyetlen nyugodt hétvége sem...

szilvás76

Ja,varázstej :) változó,volt hogy még nyünnyögött,de megnyugodott..de tápiból max 10,20-at eszik,de azt is csak játékból,ahogy nézem.1x volt hogy megevett 50-et de akkor csak 40 tej volt mk ciciben.

Jó sütést,biztos finom lesz!Jól hangzik!Én pompost sütök.
Vendégek: :?

evilany

Jó reggelt!

Itt elég szar idő van, sötét...........

Szilvi szomszéd csak azért nincs eligazítva, mert Gáborra hallgattam eddig. Előbb-utóbb kiosztom, mert szerintem valakinek fel kellene nyitnia a szemét, hogy ez egy panel lakás, rajta kívül 13 másik családdal. Kár, hogy észt nem adhatok neki :roll: :lol:

Fórumozás: olvasni olvasok, csak írni nincs mindig időm/energiám.

Gábor most is filmeket tölt, én meg csinálom közben a dolgomat, bár ha eszem lenne akkor ma pihennék csak.

Évi lehet elég tápláló a tejed és ezért eszik mennyiségre kevesebbet, mint más.

királylány

Sziasztok, gondoltam lejelentkezem. Jól vagyunk idő és energiahiány nálam is ezerrel.

Sajnos reagálni most sincs időm, mert újra végig kéne olvassak bő 1 heti termést. A héten volt olyan nap, hogy még olvasni sem jutottam gép elé, ha meg mégis csak átolvastam gyorsan.

Nálunk a hosszú napok múlt pénteken kezdődtek. Akkor este Petra majdnem fél 11-kor aludt végre el, éjjel 4 fele felébredt.
Szombat is nyűgi volt, vasárnap tetőzött egész nap nyűgös volt, sokat kellett ölbe hordani és nappal max 20 percet volt hajlandó aludni azt is 2x egész nap.
Aztán így telt a hét is nappal nagyon kevés alvás éjjel 4 után ébredt evett is, majd aludt egy nagyot és estig szinte semmit.
Volt olyan, hogy éjjel 4 órakor ébredt fájt a hasa :arrow: csepp :arrow: és aludt egyhuzamban fél 10-ig. Mocorgására ébredtem, jól be is ijedtem, hogy tuti beteg én meg aludtam, mint akit fejbe vágtak, hiszen 10 órán át nem evett. Rohantam a kiságyhoz lányom nézelődött és nagy mosollyal üdvözölt. Csupa mosoly volt mukk nélkül, evett és majd csak akkor kezdet nyafogni mikor álmos kezdet lenni (még a popsijába lázat is mértem, nem akartam elhinni, hogy semmi baja ennyi evés nélkül és még csak sírni sem sír ).
Volt olyan napunk, hogy semmit nem aludt egész nap 12 órán át de 2 óránként ettünk.

Nehéz és fárasztó heten vagyunk túl. Lehet fejlődési ugrás volt mivel a 2 óránkénti evés utáni naptól kezdve ismét a régi. Pénteken aludt délután, tegnap nagyon is jó nagyokat aludt mégis reggel 8-ig nem is ébredt fel (jó este megint későn aludt el).
Végre kitakarítottam és még pihentebb is vagyok.

Tejcsivel szerintem még nincs gond cicik a régi nagyságúak és keményednek azonban nem tudom ha még mindig elég tápláló a mérleg nem változik rohamosan egy szűk hét alatt csupán 60 g volt a változás. Pár nap múlva megint megmérem, meg megyünk doki nénihez is és megnézzük mit mond ő is. A ti babáitokhoz képest mi is kicsikék vagyunk 5.620 g körül 3.310 g -al született, tehát nem volt kicsi súlya.

Kép
Kép
melisch

Évi ha nem sír ne adj neki pótlást nappal, édesebb és lehet csak nassol ha csak 10-20 ml-t eszik belőle.
Én is kezdem gyanítani Petra az íze miatt kéri a teáját (volt, hogy csuklott és nem volt hajlandó ciciből tejcsit inni, de a teát mindet megitta).

Mares nekem Chicco üveges mellszívóm van. Ha fejem nem fáj de szerintem lassan haladok vele, ha meg göbös nem szívja ki rendesen.
Persze én ritkán fejek, csak ha göbös de akkor inkább kézzel gyorsabban megy és onnan tudom fejni ahol a bibi van. ( ezt csak azért irom le ha esetleg még nem döntöttél én is az Avent és Chicco között válogattam és lehet rosszul döntöttem - na jó ez volt occsobb :lol:)

Na bocsi csajok ennyire futotta megyek főzni.
Apa is itt van csütörtök óta, mert fát vettünk és jött segíteni felvágni.
Elméletileg van segítségem is :lol: gyakorlatilag pénteken este kiborult a bili, amikor is én Petrával le fel kellett sétáljak, közben főztem ahogy tudtam 2 férfinak, ők meg a kazánházba beszélgettek. Petra éhes volt, kaja sütőbe lassan ki kellett venni.
Na kimentem és szépen betessékeltem őket, legalább a kaját nézzék. Erre tegnap 4 órakor apa jött kérdezni, hogy akarok főzni jöjjön be Petrához 8)
Hát igen estére nyűgös és ha nem ül valaki mellette és mesél neki sirdogál :? el van nevelve :oops:

Kép
Kép
melisch

Ünnepelteknek utólag is boldogat!!!

Nekünk is apának 6-án volt szülinapja idén semmi extra, még ajándék sem, mert a legelőn vagy az erdőben semmit nem lehet kapni, még az eső sem esett kis bolondgombát szedjünk. Ő kakás pelust kért Petrától, meg is kapta 2 adagot. Az egyiket az autóban nyomta ahogy beértünk a városba :lol: :lol: Gondolhatjátok ott nem volt baba mama szoba, autóba tettem tisztába és csak azért imádkoztam ne legyen nyakig kakás :lol: :lol: Nem volt csak a pelusba :wink:

Kép
Kép
melisch

Olivér
Kép
Boldog névnapot!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lombikbaba 2010.11.21 11:20-kor.

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Bekri
Igazad van, nagyon sok függ attól, hogy agyban mit gondol az ember!
Mosógépben apró vackok... ismerős :oops: :cry:

Dia
A gyerekmunka nem törvénytelen? :oops: :wink:

Évi
Ha fejlődik rendesen Tomi, ne foglalkozz már azzal, hogy mennyiket eszik!

Melisch
Szerintem, Petra nagyon szépen fejlődik. Nem híznak mindig egyformán. lehet, hogy az első hetekben gyorsabban gyarapszik, aztán ez lelassul... elvileg 6 hónaposan duplázza meg a súlyát... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Mi így készülünk az esti alváshoz...
Kép
Kép
Kép

Katus még mindig igényli, hogy be legyen bugyolálva...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Hmm,mégsem akciós semmi a Rossmannban,tegnapig volt az akció :oops:
Viszont a Triumphban 2-t fizet 3at kap akció volt,vettem 3 melltartót,jippi

Azt ki tudja megmondani hogy tgyás-ból is van e a 15 ezer adókedvezmény???

evilany

Olivérnek nagyon boldog névnapot!

Ircsi hááááááááááát.......öööööööööööö...............mentségemre szóljon, hogy nem erőltettem :lol:

Pasik kimentek anyósomékhoz, így én dőlök most délután, a munka meg átcsúszik holnapra 8) :P

királylány

A topikunknak :wink:
Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Váááá :lol: :lol: :lol: Ircsi 1 évesek vagyunk?? Szuper!!

evilany

Sziasztok!
claire

Dia
Jó pihenést!
Mi is csak lazsálunk... délelőtt gyorsan kitakarítottam, Katus addig hintázott... most pihi van... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="evilany"]V írta:evilanyáááá :lol: :lol: :lol: Ircsi 1 évesek vagyunk?? Szuper!!

2009. november 19-én indította Tercsimama a topikot :lol:
Nov. 23-án már írtál te is... én meg 24-én... :wink:
Utána jöttek a többiek :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Claire
Hogy van a csipet-csapatod?

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Tominak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép

Ezt kell csinálni azzal a valamivel, ami nem kéz! :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Katus,köszönjük, :lol: :lol: :lol:

Ircsi,nézegetem az 1,oldalt,akik velünk nem lettek kismamik azok is már babáznak v.babát várnak de jóóó :wink: (irigy irigy) :lol:

evilany

Olivérnek sok boldogat!!!!!!

Jé Ircsi mit észre nem veszel :shock:

Én is pihizek, délelőtt míg a leves főt estére a husit is kisütöttem már csak krumpli kell (apa vállalta a pucolást is :D ) Most kivitte Petrát kicsit levegőzni miután majdnem fél órát ringattam, végre lehunyta a szemét de 5 percet sem aludt :twisted: :x ennyit erről, kár volt annyit sétáljak vele és ringassam :?

Kép
Kép
melisch

Ircsi Katus csodaszép és hogy majszolja a lábát :lol: :lol: én kicsit várom mikor kezdi a körmét rágni annyit kínlódok körmöt vágni és mégis össze-vissza marja magát - aztán majd mérgelődhetek, hogy leszokjon :lol:

Évi mizus látom Tomika átállt Kisangyalnak olyan édi

Kép
Kép
melisch

Melisch,ne is mondd,Tomi is karmol,magát is,meg cicit markol sokszor...áááá
Megvagyunk,várom a barátnőm,megyünk a Kikába :wink: apa meg babázik :) épp altat :)
Kész a pompos,finom lett.
Kitartás Petrához,nehéz napjaitok vannak.Biztos növekedési ugrás volt!

evilany

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?